13. februar 2018

Hibo Abdulahi: “Sådan er… vores lov. … Sådan er islamisk lov, kvinder og mænd sidder ikke sammen.”

19-Nyhederne på TV2 bragte i går et indslag om en kønsadskilt café i Vollsmose. Der blev råbt ‘Fuck Dansk Folkeparti’ efter Martin Henriksen, men mest interessant var en 31-årig kvindelig somaliers forhold til integration mere overordnet. “Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor vi skal være så integrerede.”, forklarede hun blandt andet, og påpegede at den kønsopdelte café var en naturligvis konsekvens af ‘vores lov’, ‘islamisk lov’.

Vil man vide hvad herboende muslimer tænker, skal man ikke ringe til det skolede ekspertpanel, men tage ud i ghettoen og tale med helt almindelige rettroende. Tak til Hibo Abdulahi for hendes ærlighed. Fra TV2 Online – Café i Vollsmose er kønsopdelt – mænd sidder forrest og kvinder bagerst.

“Vi møder 31-årige Hibo Abdulahi på en café i Vollsmose, hvor hun sidder sammen med sine veninder.

Selvom det måske ligner en helt almindelig café, så er der alligevel noget anderledes ved den. Mænd sidder forrest i caféen, og bag køkkenet er der indrettet et område, hvor kvinderne sidder – en af dem er Hibo Abdulahi. Hun bekræfter, at mænd og kvinder sidder adskilt på caféen, da TV 2 Nyhederne besøger caféen.

– Sådan er vores regler. Ja, vores lov.

Hvad mener du med det?

– Sådan er islamisk lov, kvinder og mænd sidder ikke sammen.

Så vil det sige, jeg må ikke være her?

– Jo, du må gerne være her. For du er et hvidt menneske, så du ved nok ikke bedre, siger hun og griner…

Men ifølge Hibo Abdulahi, der er 31 år, fraskilt mor til to og kom til Danmark som 10-årig, er hun integreret i det danske samfund, selvom hun godt kan lide at mødes med sine veninder på en cafe, hvor mænd og kvinder sidder adskilt.

– Hvad er det, der er galt med det? Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor vi skal være så integrerede. Betyder det, at vi skal lægge al vores kultur væk og være fuldstændigt danske? Hvad med vores hud, hvordan bliver vi så danske, når vores hud ikke er lys? Jeg forstår det simpelthen ikke. Og jeg har det sådan, at nu er det nok. Jeg er meget integreret…, siger Hibo Abdulahi, der til daglig læser til kontorassistent.”

(Islamiske Hibo Abdulahi & radikale Morten Østergaard; Foto: Collage)

“Hun har det til fælles med alle dem jeg mødte, og det er, at vejen frem er, at vi blander befolkningsgrupper.” (Morten Østergaard om samtale med tyrkisk kvinde, videodagbog fra Vollsmose, 10. februar 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90763/trackback

49 Comments »

 1. Ok postede den lige for lidt siden på OT – men passer vel bedre her?

  http://snaphanen.dk/2018/02/10/__trashed-16/#more-190680

  Og når man så lige for en halv time siden kunne se og høre TV2´s “nyhedsformidling”, hvor man helt uden at rødme, fortalte at indvandrerkriminaliteten er faldet med 27% og kriminaliteten nu er så lav, at kun 2 såkaldte ghettoområder i DK, kan oppebære at høre under et specifikt kriminelt niveau (2-3% scala fra boligministeriet tror jeg nok). Jeg orkede ikke at høre indslaget færdigt, da man startede med en “ekspert” og at indslaget helt efter deres bevidste løgn og manipulation, ville ende med at muslimerne og islam, ikke er mere kriminelle og kriminelt end vi etniske danskere er!!!

  Det er så tyk en løgn, da den virkelige verden bliver manipuleret på alle planer.

  Kriminaliteten foregår måske ikke i samme målestok direkte i ghettoerne, men er bare trukket uden for det område.

  Kriminaliteten er multispektret – den foregår på alle niveauer og på enhver tænkelig måde og myndigheder, medier osv. manipulerer, undlader oplysninger og opsætter kriterier, så virkeligheden reelt bliver skjult for offentligheden.

  Det er simpelt hen ufatteligt, at man må lyve og bedrage i så stor en scala uden at det får følger.

  Og alligevel er det måske forståeligt, da hele samfundssystemet er pilråddent fra top til bund og ingen skal have klinket noget…

  Så også et indslag fra DR1/Aftenshowet i går, hvor man havde en rapkæftet totalt tildækket muslimkælling inde og hamre løs på “journalisten” – så havde man udvalgt at høre fra en politiker – og ja selvfølgelig fra det fede svin til m. gerskov – så zappede jeg væk, men fik hørt “journalistens” afslutningsbemærkning om, at han glædede sig til at høre mere om muslimens videre arbejde med sine “medsøstre”…indslaget var langt over kvalmegrænsen og man sad og blev så indædt ond og havde lyst til at sparke tv´et ad helvede til – afmægtig og elimineret er man -og man burde ikke se sådanne indslag – men det er jo det der betyder at DK er fortabt og befolkningen følger gerne med ned i deres egen udslettelse og ødelæggelse af deres børnebørns fremtid..Hovedparten tror på det de ser og hører, selv om det er så åbenlyst manipuleret med alle de ikke stillede spørgsmål og kritisk tilgang – den kritiske tilgang der er, er på raffineret vis formuleret så muslimerne kan glide af og ellers får man bare en politiker eller “ekspert” til at udjævne eventuelle sprængfarlige kritikpunkter, så virkelighedens vanvid kommer til at fremstå som nogle håndterbare forhold og løsninger, og sågar muligheder….

  Det her kan ikke løses på demokratisk vis!!!!!

  Et mindretal i befolkningen bliver på et tidspunkt nødt til at starte et ikke demokratisk oprør mod flertallet og myndighederne, hvis man ønsker et frit Danmark igen…antagelig med alle midler.

  Det tror jeg så ikke kommer til at ske!!!!

  Så DK og dens befolkning af etniske danskere, mod- og medløbere vil ophøre med at eksistere…det er bare et spørgsmål om tid, så er et shariainficeret, dhimmificeret land og folk en realitet og der er ingen vej tilbage…allerede nu med alt det der sker hver dag…er vi nået The Point Of No Return!!!

  Hvis man skal tale om en redning på stregen kan den kun komme fra udlandet!?

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2018 @ 10:40

 2. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10303462/kommuner-kaemper-mod-snyd-for-millioner/

  Vanviddet er monumentalt og ovenstående indslag er en markør på at islam og muslimerne skal ud af det her land…først da kan vi få vort land tilbage…

  Men det kommer aldrig til at ske…man finder sig i det hele og bøjer sig!

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2018 @ 10:47

 3. Ok, hvorfor er hun fraskilt fra sin formentlig somaliske mand, når hun åbenbart elsker sharia?
  Det gør hendes ex sandsynligvis også, han hedder nok Abdi Ali og sidder dagen lang på en khat-café i Griffenfeldsgade, også kendt som Little Mogadishu.

  Og hvorfor i alverden har hun overhovedet opholdstilladelse i Danmark?

  Suk, og så har stormufti Østergaard, Kaliffen af idiotpartiet, også liige en sprogblomst: At det er vejen frem at blande befolkningsgrupper….

  Så er det blot, jeg ikke forstår, hvorfor stort set hele det radikale vælgersegment bor i de mest kridhvide områder i Danmark.
  Den forhenværende rundforvirrede radikale borgmester Anna Mee Allerslev har jo fint med plads til en bunke somaliere i sin 270 kvm lejlighed på Østerbro med udsigt til søerne.

  Kommentar by anon — 13. februar 2018 @ 10:58

 4. “For du er et hvidt menneske”. Det var da nænsomt udtryk, hvis det var det, hun sagde. Hun mente: Du er kuffar, og en vantro er ikke en, ‘der ikke ved bedre.’ En rigtig vantro er en, der KENDER islams lære, men stadig ikke underkaster sig den. Derforer en vantro ikke ‘uskyldig’, derfor må alle vantro dræbes. Elementært Watson.

  Kommentar by BB — 13. februar 2018 @ 11:27

 5. @ 1

  Du skal kun se MSM udsendelser for at finde ud af hvad fjenden foretager sig. I realiteten er det nok den propaganda som her sendes ud som blokerer for at vi kan finde en demokratisk løsning som redder os på lang sigt. Måske også derfor at ingen partier rigtig tør angribe DR og TV2 – de er bange for dårlig omtale og derfor er de medløbere.

  @ 4

  “For du er et hvidt menneske”. Det er jo egentlig et rendyrket racistisk udsagn, men muslimer må jo godt være racister. Det er kun racistisk at kritisere racister.

  Kommentar by kenneth — 13. februar 2018 @ 11:46

 6. Tak Black Watch: Jeg så det pågældende indslag med trunten i burka, som talte om ‘Islamisk kulturtradition’, øh, say what?? Fortæl os om, hvad denne kulturtradition har bibragt kloden bortset fra en formidabel overformering af lavintelligente mennesker. Samt krig og terror.

  Derudover ville hun ikke respektere dansk lovgivning. Næ, det er der næppe mange muslimer, der gør, hvis vi ser bort fra kontanthjælp og alle andre ufattelige ydelser til disse invasive arter fra lande.
  Alligevel synes de jo, her er pragtfuldt, hvorfor mon? Jeg gætter vildt: Masser af tilskud, fri uddannelse, penge under barsel osv.

  For mig må idioterne gå klædt, som de vil, ligge med bagdelen i vejret flere gange dagligt, tro på allan og en hjernedød analfabetisk landevejsrøver. Det skal blot ske i deres egne underudviklede lande, styret af de sædvanlige retarderede gedehyrder.

  Men vi har ganske simpelt ikke brug for den slags i vores samfund. Hvor har burka-tossen i øvrigt tænkt sig at arbejde?
  Nå nej, det har hun jo ikke, hun har lige x antal fødsler, der skal overstås, og derefter er hun vel klar til at få førtidspension.

  Det er vanskeligt at forestille sig et job, hun ville være i stand til at varetage.

  Den der med de ca. 33 millioner kr. årligt til velfærdsmigranter, der reelt hader os, tror jeg ikke på. Beløbet er langt højere.

  Kommentar by anon — 13. februar 2018 @ 11:49

 7. Som Black Watch også var inde over, Aftenshowet i går.
  Hvis mikrofonholderen havde lidt kendskab til islam, ville han kunne skære muslimkællingen ned. Hun proklamerede først, at hun nærmest var Allahs slave og derfor frivillig gik efter hans bud om tildækning.

  Kommentar by Menig 442 — 13. februar 2018 @ 11:50

 8. For så vidt angår arbejde, endsige normalt liv, for en muslima, var jeg forleden i min lokale Forex for at veksle, da jeg skulle et smut ud, hvor Euro er en gangbar valuta.

  Et stort skilt stod indenfor, skrevet på dansk, og nej, ikke på arabisk, urdu, farsi eller hvad det hedder, at al hovedbeklædning skal af, før man nærmer sig skranken.

  Men de dysfunktionelle muslimer har jo deres egne – mildest talt gråzone-hvidvaskbutikker. De ligger som perler på en snor langs Nørrebrogade. Måske burde SKAT og politiet lige kigge forbi? 10 mod 1 på gevinst.

  Kommentar by anon — 13. februar 2018 @ 11:57

 9. Den pågældende journalist er vel allerede blevet fyret for at opildne til “had” og “islamofobi”.

  Hvad mon Stormufti Morten “Rullekrave” Østergaard siger til denne klamme Sharia-so?

  Det Danmark du kender…

  Kommentar by 4760 — 13. februar 2018 @ 12:02

 10. Deres lov:
  §1: Jeres lov gælder ikke, når den begrænser os.
  §2: Det er helt OK at have sex med mindreårige piger
  §3: Kvinder har kun de rettigheder, deres mænd giver
  §4: Kuffar har kun de rettigheder, muslimer giver dem.
  Osv. osv.

  Kommentar by Hertz — 13. februar 2018 @ 12:18

 11. @ 1 Black Watch

  Jeg kan kun give dig ret, i din afmagt. Visse udsendelser er så kvalmende og manipulerende, at man skulle tro at bagmændene bag betragter de indfødte danskere som idioter. Nogle gange er det så slemt, at mit blodtryk kommer op i det røde felt, og jeg har lyst til at smide skærmen ud i søen til guldfiskene.

  Det hele drejer sig efterhånden kun om muslimer mig her, og muslimer mig der. Problemer hele vejen rundt. Hvad med de danskere, der har været på arbejdsmarkedet i 40-50 år, og betalt deres skat? Har de intet at skulle have sagt?

  Man brækker sig i lårtykke stråler, over dette samfunds udvikling. Jeg kunne godt ønske, at det private initiativ snart tog over, for dette her ender galt.

  Man tigger ikke om sin ret, for sin ret kæmper man. Så hvor ret bliver til uret, bliver modstand en pligt.

  Kommentar by der Adler — 13. februar 2018 @ 12:46

 12. Negerdamer hører hjemme på cirkelkaffedåser og i negerland

  Kommentar by redneck — 13. februar 2018 @ 13:05

 13. “– Jo, du må gerne være her. For du er et hvidt menneske, så du ved nok ikke bedre, siger hun og griner…”

  Lidt morsom hverdags-racisme og overmenneske-ideologi. Vi ler alle hjerteligt, for det er jo helt uskyldigt. Ha-ha, ha.

  Og ja sgu, integration betyder assimilation betyder I må opgive jeres vanvittigt racistiske, sexistiske, hadefulde, voldsopfordrende og totalitære lov-religion. Ikke jeres hudfarve, men det I slæber rundt på indvendigt og det I gør imod andre udvendigt. Jeres absurde tanker og tilbagestående handlinger.

  Det kan sgu da ikke være så svært at forstå, vel?

  Kommentar by Quark — 13. februar 2018 @ 13:05

 14. Den danske lovsuppe er så forplumret, at de færrreste af os ved, at muslimer er uønskede.
  Vi vil IKKE have fremede i vores land.
  uLøkke og alle de andre idioter på Slotsholmen foretager sig intet andet, and at udrydde os.
  Skat er grundlaget for islams fodfæste i Danmark og andre europæiske lande. Havde det ikke været for statens ekspropriation af over 3/4 af alle danskeres ejendom, ville vi kunne passe os selv.
  Til helvede med politikere !

  Kommentar by dencensurerede — 13. februar 2018 @ 13:16

 15. #14 m.fl. – De egentlige fjender er den såkaldte etniske danske elite og medløbere, femte kolonne, myndighederne, uddannelsessystemet og de såkaldte demokratiske valgte politikere, som kun har magten så længe alting bevidst manipuleres, belyves og forties…

  Desværre er der og kommer der ingen ændring i dette her – kun hvis det sker udemokratisk eller via følgerne af det der sker i udlandet…nær som fjern.

  Befolkningen i DK evner ikke at tage vare på sig selv…vi vil gå til grunde som folk – i den forstand som vi har eksisteret i århundreder/1000 år.

  Måske har vi ikke fortjent andet?

  Nej…stakkels mine børnebørn og deres fremtid – og den fremtid rammer alle også medløberne og deres system.

  Kommentar by Black Watch — 13. februar 2018 @ 14:31

 16. Point of no return er for længst nået og endnu tusinder vil blive familiesammenført og få statsborgerskab/dobbelt statsborgeskab … jeg tror ikke, vi har nogen idé om hvad vi kommer til at opleve af bedrag, forræderi og “kulturberigelse” de kommende år.

  Eneste “trøst” er at vi deler skæbne med hele Vesteuropa ….

  Verden må indse at Islam/Sharia kan aldrig være svaret på fremtidens udfordringer og intet tyder på at Islam kan udvikle, endsige stoppe sig selv.

  Bevar Den Frie Verden – Stop vanviddet – STOP DET NU!

  Kommentar by Stopdetnu — 13. februar 2018 @ 15:02

 17. Jeg forstår og føler samme afmagt som Black Watch. Det er nu, der er brug for løsninger, og de skal selvfølgelig ikke være demokratiske dvs. i overensstemmelse med det diktatur, der har givet os alle problemerne.

  Lige siden jeg blev født, har den socialistiske danske stat bestemt alt. Selv den musik vi ville høre, kunne vi ikke få lov at spille på en uafhængig radiostation. Og mere og mere magt har staten taget. 80% af en almindelig arbejders indtægt går til skatter og afgifter. Réelt er vi, der arbejder, slaver.

  Demokratiet, dvs 500 røvhullers (shittholes) totale magt over 499 ordentlige mennesker, er selvfølgelig ikke noget helligt. Demokrati skal kun være tilladt, når det ikke kan bruges til at stjæle og undertrykke med. Og det er jo lige netop det omvendte, det er blevet brugt til.

  Jeg forstår indvandrere, der synes at demokrati er noget lort. De kan sagtens se, hvad vej demokratiet fører – aht..

  Kommentar by Svend — 13. februar 2018 @ 15:29

 18. https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-dr1/aftenshowet-2018-02-12#!/

  Muslimkællingen kan ses/genses fra 13:00 minutter inde i udsendelsen.

  Hun påstår hun hviler i sig selv, er stolt af sin religion og bla bla bla.

  Der bliver sagt at hun optræder anonym, d.v.s. DR kender hendes rigtige navn.

  Føj for satan, at hun møver sig ind i Aftenshowet med det budskab, og så forlanger anonymitet. I den klædedragt er der jo ingen genkender hende på gaden – de ligner hinanden alle sammen.

  Kommentar by k.m. — 13. februar 2018 @ 16:00

 19. Islamiske Hibo Abdulahi & radikale Morten Østergaard har det interessefællesskab, at de kan dandere den hele dagen på en café, uden at det gør en forskel på deres egen økonomi.

  Vi andre er forpligtet af deadlines, terminer, bundlinjer, så vi kan aflevere halvdelen i skat til ovennævntes luxusliv.

  Kommentar by traveler — 13. februar 2018 @ 16:35

 20. @ #3 anon
  Kan du sige “børnetilskud” og “fædrehotel”?
  Hun kan rage (endnu) mere ud af kassen, når hun tilsyneladende er enlig forsørger.

  @ #17 Svend
  Taler det ikke for at begrænse stemmeretten til kun at omfatte samfundets nettoydere? Det er jo kun et spørgsmål om hvor længe der går før den arbejdende del opgiver og går hjem. Så vælter hele lortet, hvem har gavn af det?

  Kommentar by Lider af danskhed — 13. februar 2018 @ 16:39

 21. Hvis du ikke forstår hvorfor “du skal være så integrerede” har du lige præcis diskvalificeret dig selv. Du tror at “anything goes” , at grænser, kultur, normer, opvækst, etc, er ligegyldigt. Det er det ikke. Et samfund baserer sig på et fælles værdigrundlag og hvis du insisterer på at undergrave det, har vi ikke brug for dig.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 13. februar 2018 @ 16:53

 22. Jeg tror det værste jeg ved er.
  Bedsteforældre for asyl.
  Prøv at forstille jer de gå teoretisk set, med deres børnebørn i hånden.
  Ned i den lokale perkerkiosk og sælger. Nej forærer deres egne slægtninge.
  Til en pædofil halvabe. Og går hjem med et stort smil og en god fornemmelse i maven.
  Findes der noget mere ondskabsfuldt?

  Kommentar by XXXXX — 13. februar 2018 @ 17:26

 23. Den dårligtuddannede bladsmører skriver på tv2’s Hjemmeside, at den sortuniformerede somalier “læser til kontorassistent”,
  Hvornår er det blevet sådan, at kontorassistent er noget, man læser til?

  Kommentar by Jette — 13. februar 2018 @ 18:16

 24. 23
  Hun tager nok uddannelsen på et brevkursus.

  Kommentar by Menig 442 — 13. februar 2018 @ 18:44

 25. Sådan er et multikulti samfund. Der skal være plads til, at man kan leve under forskellige love. Én kultur – en lov. To kulturer – to love. Mange kulturer – mange love.

  – Vi har selv ønsket det og stemt på de politikere, der har indført det. Så jeg vil ikke høre en lyd!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. februar 2018 @ 19:31

 26. Ad Morten: Hvis du er er dén Morten, så jeg ikke stemt på dig.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. februar 2018 @ 20:06

 27. Dem eller os.
  fat det nu

  Kommentar by Sindsro — 13. februar 2018 @ 21:48

 28. Spændende ny i Hanen. :)

  Italien: Bomber imod indvandrere

  “I øjeblikket risikerer vi borgerkrig”
  Fra Torino til Taranto over de “røde” regioner til Lazio eksploderer flere og flere bomber og Molotovcocktails i nærheden af ​​modtagelsescentre og hoteller, hvor der bor indvandrere. Også mindre sofistikerede våben er blandt borgernes mest anvendte midler for at stoppe indvandrernes ankomst til deres landsbyer.

  http://snaphanen.dk/2018/02/12/italien-bomber-imod-indvandrere/#disqus_thread

  Så det er den vej det går og det er også den vej vi skal. Hr. Morten Østergård.

  Kommentar by Sindsro — 13. februar 2018 @ 21:59

 29. Tænk hvis en dansker havde sagt det samme, omtale hudfarve sådan, så var vedkommende sikkert blevet politianmeldt for racisme. Men muslimsk racisme er åbenbart okay. Kan man jo håbe tøsen her bliver det. Bedre eksempel på hvor slemt det ser ud med integration, kan ikke findes. Tænk, at det politisk korrekte TV2 viste dette. lol Fredelig sameksistens med islam lader sig bare ikke gøre, det viser verdenshistorien overalt, derfor bør opgøret med denne forrykte ideologi også tages politisk så faste rammer kan sættes for det acceptable. Ellers bliver der aldrig trygt i landet igen. Disse folk bør sendes retur, hurtigst muligt.

  Kommentar by LarsB — 13. februar 2018 @ 23:58

 30. 28. Sindsro,

  Det lyder næsten for godt til at være sandt men jeg håber, at den Italienske opvågning vil sprede sig som ringe i vandet til hele europa så vi én gang for alle bliver islam fri og, at vi også får afviklet folkemorder kulten tyrkiet totalt for ellers er det hele omsonst og spild af tid.

  Kommentar by Piphans — 13. februar 2018 @ 23:59

 31. Kommentar by Svend — 13. februar 2018 @ 15:29 + evt. andre debatører.

  Hej Svend…Vi har gennem årene på Uriasposten ofte haft “fælles fodslav” eller i hvert fald ofte haft en del enighed omkring landet og dets befolknings tilstand og fremtid under eller pga. islams indmarch og hastigt stigende indflydelse.

  Ikke mindst den indflydelse som det har og har haft på den store del af befolkningen ad libitum, som konsekvent, uanset fakta og alm. fornuft, vedblivende og bevidst har søgt at forfølge anderledes tænkende via alle mulige virkemidler og institutioner på alle planer i samfundet, og hermed… stadig bevidst, at tale islams sag og aktivt at medvirke til at islam og muslimerne, efterhånden er en altafgørende faktor for Danmarks fremtid. Alle døgnets firetyve timer og i årtier i det her land, har handlet og handler hele tiden om noget af det overvejende negative, som islam og muslimerne betyder på alle planer.

  Det er ufatteligt, at vi nu 40 år efter problemernes opståen, stadig dagligt bliver “slået hjem” på de fleste områder ifm. medier, myndigheder, politik og debat m.v. (det der p.t. rører sig omkring et paradigmeskifte tror jeg ikke på – ulykkerne skal først ned og bunde, så er der måske en chance for at noget vil blive ændret og vendt endegyldigt).

  Alle burde med den historik og faktatilgængelighed der om islams uvæsen i de vestlige endnu demokratiske samfund, være bevidst om hvad problemerne betyder og vil føre til, hvis man ikke her og nu, monumentalt skifter holdning og foretager de reelle handlinger og løsninger af problemerne, som er tvingende nødvendige og som skal være blivende i fremtiden!

  Hvis ikke, vil det ramme vore børn og ikke mindst vore børnebørn og deres fremtid, tillige med, at det nuværende såkaldte demokrati, velfærdsstat og samfundsystem, permanent vil gå til grunde.

  Løsningerne vil ikke mere kunne ske ad demokratisk vej – desværre – Og man skal være sig bevidst om, at sådanne udemokratiske løsninger vil blive helt ufatteligt skæbnesvangre for alle forhold i landet!! Det vil blive så grimt, at vi ikke har set noget tilsvarende her i landet i de sidste mange århundreder.

  Man kan, som det desværre tegner til, vælge at dhimmisere sig og lade islam hen ad vejen, sætte dagsordenen på alle områder i samfundet og leve sit liv i et shariadomineret kalifat, med de fåtallige rettigheder og muligheder det vil give for den enkelte og det “gamle” samfund som sådan.

  Danmark vil forsvinde og ikke være og ikke igen blive, som dets århundredgamle historie vidner om, og som hen ad den hidtidige historiske tangent, møder den fremadskridende udvikling i verden, som et relativt frit demokrati og samarbejdende med næsten alle andre lande og mennesker i verden.

  Løsningerne kunne være følgende.

  Frigørelse fra alle de mere eller mindre automatiske aftaler, konventioner m.v., som er indskrevet i dansk lovgivning – vi kan sagtens selv opstille de nødvendige lovgivninger, der sætter Danmark først og andre bagefter!

  Erkende hvad der reelt er galt og hvori og hvorfor problemerne er blevet nærmest uløselige – at islam er repræsenteret i Danmark og at den religion og samfundform skal stoppes og udgå endegyldigt i Danmark. Herunder skal der tages et afgørende opgør med medløberindustrien og alle dem som reelt har bistået og er skyld i problemerne..de skal til at stå til ansvar for de allerede ufattelige ulykker de har påført Danmark og dets befolkning, ved reelt at tale islams sag og kuppe demokratiet, som der i virkeligheden er tale om.

  Landet er i dag befængt af korruption på alle planer, ofte i skjult institutionelt magtmisbrug og urimeligheder, som jeg mener er vidt udbredt (især afgifts- og skatteforhold, men også arbejdsmarkeds- og sociallovgivning og andre omfattende regler og love, hvor alle og enhver er mere eller mere mistænkt og kriminaliseret, har også indpas i mange samfundets forhold, f.eks. fotovognsterroren, alt sammen ofte pga. af det infame ddr-lignende velfærdssamfund, hvor alt kan ske og sker, ofte sker bare fordi man kan, uden at det får konsekvenser for beslutningstagerne (politikere og andre myndigheder osv.). Det bliver nødt til at blive minimeret, simplificeret og man bliver nødt til at finde sig at alt ikke er millimetermæssigt retfærdigt bl.a. via en smallere velfærdsstat og et entydigt eget ansvar. Man skal kunne udtænke et system så mange af de nutidige problemer ikke opstår og at man selv må forsikre sig og tage eget ansvar hele vejen rundt. Først da skal man kunne regne med “velfærdsstaten”. Nogle og måske mange vil falde igennem, især i overgangsperioden, men på sigt bliver det noget man kommer til at leve med…eller dø!! Hard times gonna come! Men modstand og udfordringer giver også styrke og udholdenhed, værdighed og stolthed – man skal kunne tage vare om sig og sine…men kun til en vis grad skal samfundet og “velfærdsstaten” tage over og spænde et sikkerhedsnet ud…ikke som det er i dag, hvor alt for mange kan få hjælp uanset deres egne ansvarsløse handlinger.

  Islam skal stoppes og muslimerne skal via rimelige ordninger for den enkelte, familierne og deres virksomher, værdier osv., forsvinde fra landet over en given periode (2-5 år) – der er nok af steder de kan udleve deres islamiske kalifatdrømme.

  De der vil, kan blive boende som absolut selvforsørgende og dyrke deres tro inden for hjemmets fire vægge og ikke forlange nogen som helst tilpasning fra det danske samfund som sådan. Religion skal ud på et sidespor og kun være en personlig foreteelse – herunder også kristendommen og folkekirken, som skal adskilles fra staten og også kun være at dyrke på det personlige plan og for egne midler!!

  Velfærdsstaten som den er i dag, skal minimeres og menneskerne skal selv tage hånd om deres liv, personligt og økonomisk – rammerne og mulighederne for dette, skal samfundet så absolut etablere permanent, så det kan lade sig gøre. Grundfunktionerne i samfundet skal staten stå for (regionerne nedlægges), f.eks. sundhed, plejeforhold, ældre- og sygeomsorg, uddannelse/skolevæsen, politi og retsvæsen m.m., men med vandtætte skodder mellem tingene, så misbrug og korruption minimeres. Det skal ikke kunne betale sig at snyde og bedrage, stjæle og udnytte alt og alle, som det sker i dag. Retsvæsenet skal gennemgå en omfattende fornyelse og udredning, dom og straf skal være meget hårdere end i dag på alle områder, herunder dog omskrivning af forholdene når der er tale om økonomiske forhold og voldelige forhold – der skal byttes om!

  Opholdstilldelser og statsborgerskab skal foregå og tildeles hurtigere, hvis man er veluddannet og økonomisk fritstillet aktuelt eller i den nærmeste freemtid – lige som det også relativt nemt kan fratages ved misligeholdelse. Dem der kan leve op til det skal kunne regne med rigtig gode forhold, lige så gode forhold som den oprindelige befolkning oppebærer!! Det er en god investering og et godt samfund har ikke råd til at gøre andet end at stimulere den rette indvandring af folk der kan og vil os og vores samfund på godt og ondt – et slaraffenland og paradis vil vi aldrig kunne opnå – man må selv skabe rammerne og sit eget “nirvana” – grobunden skal bare være til stede.

  Omvæltningen af dette vil selvsagt komme til at koste mange kvaler i nogle år/årtier – man kan ikke bare afvikle de krav tilstande og forventninger folket er sovset ind i… “over night”. Der skal være mening med “galskaben” og man skal kunne se og turde genfinde sin tro på fremtiden også i en periode hvor fødderne ikke kan nå jorden. Man skal kunne se jorden man senere trygt kan lande på igen.

  Man må i en overgangsperiode nedlægge den type demokrati vi er vant til er gældende og gennemføre omvæltningerne ad enten diktatorisk vej og via nødvendig egenhandling pga. tingenes tilstand og fremtid (egetansvar på alle samfundsmæssige områder).
  Det vil komme til at gøre rigtigt ondt på mange og bl.a. vil en vis virksomhedsflugt forekomme i en overgangsperiode, inden samfundet bliver skåret til og bliver et dynamisk ansvarsbevidst og økonomisk fremgangsland i verden, hvor dem der vil og kan, vil have stor fordel af at bosætte sig og “tjene rigeligt til livets ophold”, men igen helt og aldeles under eget ansvar og pligter.
  Et mere direkte demokrati (måske a la Schweizisk model), skal udtænkes og indføres når grundlaget er til stede – et diktatur er ikke løsningen på sigt, faktisk modsat, men det kan blive nødvendigt i en overgang at ty til denne løsning.
  Svært…indrømmet…men jeg er sikker på det vil kunne lade sig gøre…hvis der er det fornødne tryk og en vilje til at stå sammen om at ændre samfundet radikalt!
  Politikerne skal ikke kunne side i årevis i FT, som skal være med færre pladser, valgstrukturer skal moderniseres/ændres sådan at man igen får lyst til at engagere sig politisk og bedre kan påvirke beslutningerne, kva det, at magtens tinder ikke er for langt oppe og alt for stejle at klatre op ad.
  Virksomhedsforhold og karrieremuligheder især i det private regi, ændrer sig konstant i hurtigere og hurtige omfang – det skal også ske for det politiske system – man skal ikke kunne side i årevis (30-40 år), og som det er i dag, stort set slippe for ansvar og følgerne af sin dårskab – valgsystemet skal reguleres og man skal kunne indlemme nye ideer fra både politiske og andre mennesker og organisationer i et større omfang end i dag og kva det mere dynamiske politiske system indføre og forkaste forslag og allerede indførte løsninger – vi har ikke råd til andet – udtænke nyt, ændre og evt. genetablere tingenes tilstand og være parat til at erkende fejl og forkerte beslutninger og drage nytte af dem istedet for at fortrænge, manipulere og sejpine dette. Stå ved sine meningers mod, erkende at man har taget fejl og ikke være bange for at tabe ansigt…kort sagt at blive klogere af sine fejltagelser…i meget hurtigere tempo!!

  Når den her “sindsyge” overgangsperiode er overstået, skulle man gerne være nået frem til et samfund, hvor man mere er i harmoni med sig selv og sine omgivelser og hvor fakta i videst muligt omfang, er sande og gennemskuelige og tryghed og indforståelse med alle samfundsforhold og myndigheder osv., er fremherskende.

  Vi skal ud af EU og genfinde et fornuftigt samarbejde med den konstellation så længe det eksisterer – vi kan sagtens selv fremstille alle disse samfundsforhold, som vi tror EU har patent på at kunne opfinde og administrere.
  Vi kan selv finde ud af at samarbejde med hele verden og herved hele tiden have fat i denne klodes dynamiske puls, hvor den end måtte befinde sig eller udvikle sig – via EU dør vi langsomt og kommer for sent “til toget”.
  Der er mange andre forhold og problemstillinger vedr. EU – men hvis vi har et fornuftigt reguleret udgiftsneutralt demokratisk samfund og et enestående økonomisk slagtilbud på alle planer at byde ind med – er verden åben og the sky is the limit!

  Vi skal ikke mere være slaver af et skatteundertrykkende vanvids-samfund, hvor systemerne, myndighederne og ikke mindst politikerne, kan terrorisere os uhæmmet, som det er blevet til i disse tider!!

  Med håbet om en bedre fremtid og undskyld for et mega mega langt indlæg, hvis nogen har gidet læse det….så vil jeg håbe det kan give næring til debatten om et andet samfund end vi har i dag.

  Jeg har givet vis ikke ret det hele, måske kun lidt, men mener vi alle bliver nødt til at tænke nyt på alle planer…ikke?

  Sker det ikke…så kan det også være lige meget…så får jeg bare ret i mit udbredte sortsyn – så send mig ind i min gummicelle og min giv mig min sølvpapirshat…tak!!

  Kommentar by Black Watch — 14. februar 2018 @ 00:45

 32. 1: Black Watch

  “Det er så tyk en løgn, da den virkelige verden bliver manipuleret på alle planer” – Enig! – Den danske udgave af “The Swamp” har set skriften på væggen; de er rystende nervøse for det jordskredsvalg som vil komme ved næste valg til Folketinget – Derfor manipulerer de og deres kumpaner i MSM, skamløst, med sandheden – Alt naturligvis i et sidste desperat forsøg på at bevare magten – Selv om det ser sort ud, så tror jeg, at danskerne har forstået at det er nu/ved kommende valg, at fædrelandet skal reddes.

  NB: Der er andet sted her på bloggen rejst tvivl om hvorvidt Kristian Jensen vil kunne bestride jobbet som Danmarks kommende statsminister – Glem det! Det kommer aldrig på tale! – Venstre vil ved kommende valg blive ødelagt og dermed være færdig som statsminister-bærende parti – Ja det håber jeg sgu da i det mindste!

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2018 @ 01:43

 33. selvom dette website med al selvfølgelighed er overvåget, tror jeg dog ikke at jeg vover noget ved, at påstå at der kun èen løsning på problemet, som jeg er overbevist om, at de fleste godt ved hvad er…

  Kommentar by Jakob — 14. februar 2018 @ 03:32

 34. yallaher hører hjemme i yallahland.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. februar 2018 @ 08:51

 35. “Læser til kontorassistent”.
  Håber for Afrika, at hun snart bliver færdig, så hun kan tage hjem og hjælpe med genopbygning af sit fædreland (betegnelsen ikke ment kønsdiskriminatorisk).

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2018 @ 10:23

 36. Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2018 @ 01:43

  “jordskredsvalg som vil komme ved næste valg”

  Glem det – det sker ikke. Tjekliste for den gennemsnitlige danske vælger:

  Har butikkerne åben – tjek
  Er der mad og drikke i køleskabet – tjek
  Er der underholdning i fjernsynet – tjek

  ingen grund til panik – alt fortsætter uforandret – vi stemmer på de samme……

  Kommentar by kent — 14. februar 2018 @ 10:41

 37. http://www.lokalavisen.dk/65-aarig-syg-toemrer-tvunget-til-at-arbejde—to-maaneder-foer-pension-/20180214/artikler/180219884?trackid=Jp%20lister%20seneste

  En slags dokumentation for det jeg og andre har skrevet ovenfor:

  Velfærdssamfundet indeholder elementer af udbredt magtmisbrug og terrorlignennde ondskabsfuld adfærd over for mennesker i ulykke eller under deres særlige vanskelige situationer…og med en begrundelse som udelukkende bliver foretaget bare fordi man kan.

  Men en kvindelig evt. burkaklædt muslim kan i årtier gå fri og slippe for samme emsighed…betalt af alle os andre.

  De ansvarlige politikere og myndigheder burde kraftstejleme indfanges, udstilles og rulles i tjære og fjer – forbandede skidesprællere!

  Kommentar by Black Watch — 14. februar 2018 @ 11:07

 38. 36. kent
  Du mangler lige en meget væsentlig ting på Chk-Listen.
  Er der penge nok i tegnebogen.

  For det er som hovedregel den, folk stemmer efter.

  Kommentar by Sindsro — 14. februar 2018 @ 11:25

 39. 37. Black Watch
  Politikere, deres uansvarlige vælgere samt det importerede rakkepak og hedninger ender et sted hvor vi er fri for disse nassere. Den dømmende og udøvende magt følger efter hvis de ikke vælger den rigtig hest.

  Det er jo begyndt nede i Italien.

  Når det er udført, går vores skattekroner til noget fornuftig.
  IKKE INDEN.

  Kommentar by Sindsro — 14. februar 2018 @ 11:35

 40. 36 kent

  Ja, jeg kommer sgu nok til at give dig ret; men jeg klamrer mig vistnok stadig til en form for håb – jeg tænker på Brexit og valget af Trump – Her så vi, trods alt, folket rejse sig til kamp – Måtte den samme kampgejst vise sig i Danmark – Vi kan jo, i det mindste, gøre alt hvad vi kan for at hjælpe til.

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2018 @ 12:15

 41. Kommentar og “sjov” kronik om de emner jeg har skrevet om i punkt 31 og 37.

  Kronikken er meget tankevækkende og synes jeg, i tråd med det jeg har skrevet i mine punkter.

  “Sjovt” sammenfald med mine meninger og denne professor GUNNAR LIND HAASE SVENDSEN, PROFESSOR SDU, ESBJERG´s debatoplæg/meningstilkendegivelse?

  https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10311020/er-danmark-blevet-en-socialiststat/

  Jeg føler mig noget bekræftet…har jeg og professoren ret?

  Kommentar by Black Watch — 14. februar 2018 @ 23:05

 42. Bare rolig Back Watch; du har aldrig ret, for en modstander af systemet, ender snart sine dage. Systemet danser på Sankt Glistrups grav, mens
  systemet i disse dage er til Prins Henriks begravelse. Uanset, han var et godt menneske for ham selv og hans famolie, bliver han forbundet med Margrethe “dumsmarte bemærkninger” DenAnden.
  -Dronning af et falleret land. Tabt helt og aldeles til tyrkerne.

  Kommentar by dencensurerede — 15. februar 2018 @ 00:14

 43. Kommer nok også i bus og tog.
  Dem – os.

  Kommentar by P — 15. februar 2018 @ 09:48

 44. Hændelsen har dog fået den lederkommentar i dagens JV-leder, at i Danmark gælder vores lov. Men afslutter med, at enhver gejstlig – også en muslimsk – er i sin gode ret til at rådgive menigheden om den rette vej gennem livet.
  Det kan kun tolkes, som den sædvanlige rutine med hver gang der er noget, der lugter af islam, at journalisten ser sig nødsaget til at slå sig selv og avisen tilbage til start.

  Kommentar by Menig 442 — 15. februar 2018 @ 10:33

 45. Læser til kontorassistent? Gad vide hvor lang den uddannelse er?
  Lyder som et trick for at undgå arbejde på ubestemt tid ved at påberåbe sig en uddannelsesstatus, forlænget af barselsorlov, sygeorlov og uddannelsesskift…

  Kommentar by Zatopek — 15. februar 2018 @ 20:39

 46. Når den klamme Sharia-so engang om 10-15 år og adskillige børnefødsler senere er færdig med at “læse” til kontorassistent, så sørger kommunen vel for et løntilskudsjob i Grimhøj-moskéen…

  Kommentar by 4760 — 15. februar 2018 @ 21:57

 47. 42.
  Som taget ud af min mund. Og apropos tyrkiet så viser det sig, at de skattekroner som den danske landsforræder regering sender til tyrkiet hvert eneste år ikke kun bliver brugt af tyrkerne til terrorhandlinger, nu er det også kommet frem at tyrkerne har brugt vores skattekroner til at bestikke amerikanske politikere. Så det er ikke mærkeligt at islamisten Recep Tayyip Erdoğan og hans tyrkiske slæng af folkemordere uden problemer kan fortsætte med at myrde og stjæle som de har gjort i tusind år.

  Kommentar by Piphans — 16. februar 2018 @ 09:22

 48. TV2 har tidligere i dag haft et indslag om arbejdsløse indvandrerkvinder i Odense.

  En af dem – en Sharia-uniformeret kælling fra Somalia – har været på kontanthjælp i 19 (!) år, og kan stort set ikke et ord dansk.

  Integration?

  Kommentar by 4760 — 18. februar 2018 @ 15:52

 49. DET HANDLER IKKE OM RACE DET HANDLER OM RELIGION
  Mange somaliske piger/kvinder er supersmukke, så supersyndt at de skal pakkes ind i social kontrol og islamistiske gevanter
  hudfarve er irrelevant, men det er religionen det er problemet

  Største misforståelse i Danmarkshistorien:
  er indvandredebattens ord om race

  det handler ikke om race det handler om religion

  den største misforståelse i Danmarkshistorien er at indvandre-debatten har handlet om race, men burde have handlet om religion

  Kommentar by Carsten Thrane — 22. februar 2018 @ 13:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper