21. februar 2018

Om øksemanden Mohamed Salem Al-Tamimi: “… havde stiftet bekendtskab med militant islamisme”

Der er en glidende overgang mellem Islam og en psykisk diagnose, men selvom politiet stadig efterforsker motivet for drabsforsøget på et ungt dansk par, så var baggrunden for den intense menneskejagt, at politiet frygtede han var jihadist. At angrebet var islamisk terror, motiveret af Koranen, og således ikke helt ‘umotiveret’.

Her lidt fra EB.dk – PET kendte øksemanden for militant islamisme.

“Den 29-årige iraker Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, der i dag blev varetægtsfængslet for drabsforsøget på et ungt par i Birkerød og for et bankrøveri i Ringsted, var kendt af Politiets Efterretningstjeneste for militant islamisme. …

– PET har forud for økseoverfaldet i Birkerød haft kendskab til den varetægtsfængslede. PET har fra andre danske myndigheder bl.a. modtaget oplysninger om, at vedkommende havde stiftet bekendtskab med militant islamisme, og at mistænkte muligvis kunne være psykisk ustabil, skriver Nordsjællands politi i en pressemeddelelse.

– Motivet for overfaldet efterforskes fortsat, skriver politiet. …

Da Ekstra Bladet talte med den 29-åriges far, Abdelkader Salem Al-Tamimi, i retten i Lyngby i eftermiddag afviste faderen, at sønnen skulle være særligt religiøs, men han sagde dog: – Han har sagt nogen dårlige ting – uden at dette blev uddybet af faderen.”

(Foto: Nordsjællands Politi)

Oploadet Kl. 14:30 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90859/trackback

34 Comments »

 1. Blev han prøveløsladt efter sine røveri domme ?

  Kommentar by Morten Dreyer — 21. februar 2018 @ 14:50

 2. “Politiet undersøger stadig motivet for overfaldet”…. jeg er allerede ret sikker på motivet aldrig bliver kategoriseret som Islamisk terror…. det glemmes blot af etaten og gerningsmanden får 6 måneder i caribien.

  Både gerningsmanden, faderen og de 5 brødre burde udvises

  Kommentar by redneck — 21. februar 2018 @ 15:02

 3. @ 2 Redneck

  I første omgang må vi se om anklageren anvender terrorparagraffen.

  Kommentar by kenneth — 21. februar 2018 @ 15:07

 4. “havde stiftet bekendtskab med militant islamisme.” En noget underlig formulering. Hvor gør man lige det henne?

  Kommentar by Lightmann — 21. februar 2018 @ 15:07

 5. En på facebook skriver følgende

  “Det mest skræmmende er at vi skal igennem hele “god dreng/ samfundets skyld/ psykisk syg/ lone wolf/ intet med islam at gøre” møllen før de etablerede medier tilnærmelsesvis tør sætte “terror” mærkaten på. Der er da ingen der på nuværende tidspunkt kan være blind for hvad der foregår.”

  Kommentar by kenneth — 21. februar 2018 @ 15:09

 6. Politiets opførsel i denne sag har været stærkt bekymrende.

  De omtaler ham i første omgang som en person, med “mellemøstlige træk”. Det til trods for, at de ved han stammer fra Irak.

  De kender hans identitet. De vil ikke oplyse den til pressen.

  Man skulle tro, politiet har et godt og relativt vellignende billede af personen. De vælger dog at udsende et dårligt og grynet billede fra tankstationen.

  Det vil ikke overraske mig, hvis det kommer frem, at han har været en tur i Irak/Syrien her på det sidste. Eller at han råbte “Gud er størst” på perkersprog, da han hamrede øksen ind i kraniet på den 19 årige pige.

  Hvad gør politiet og pressen den dag vi rammes af at større angreb? Går de bare i sort, lukker de helt ned eller lukker de gylle ud om, at det ikke er et terrorangreb og intet har med Islam at gøre?

  Kommentar by na — 21. februar 2018 @ 15:27

 7. “Særligt religiøst” Det er faktisk et lidt meningsløst sprog som reelt set ikke dækker over virkeligheden. Jeg kendte gennem 13.år en fra Algeriet som kendte mange fundamentalister og jeg mødte også mange muslimer fra forskelige etniske grupper igennem ham. Meget få kom i en moskeen, mange havde et misbrug men når man hørte dem tale om Danmark og vesten var det faktisk meget fundamentalistisk og “racistisk”.

  Den pakistanske antropolog, Akbar Ahmed men også den israelske prof. i arabisk kultur, Morderchai Kedar siger, at hadet til vesten har rødder i dels meget etnocentriske /supremacistiske forstillinger omkring islam og egen kultur men også nogle stamme og klanbaseret familieværdier islam spiller sammen med. De ser vestens værdier og love som en trussel for den klanbaseret families enhed og de opfatter samfundet som et samfund uden ære og skam. Vi gifter os ikke mod familien men mod et samfund, Vores kvinder anses som frie individer og ikke en familiens ejendom og bære af dens renhed og ære. Kvinden i vesten viser sig for “fremmede” og er sammen med “fremmede” og det er virkeligt æreløst for dem. Morderchai Kedar har sagt, at for dem er tabet af familiens renhed og ære værre end døden. Hvis man ville stoppe selvmordsterror skulle man dømme gerningsmands families kvinder til en voldtægt af fremmede for familien -dette vil gøre hele familien uren og æreløs og det er værre end døden for dem. Vores samfunds værdier og love er for dem værre end døden. Stop nu det pis med de er hjernevasket i moskeen og riv moskeerne ned og forbyd islam. De får ikke andre familieværdier af det. De skal ikke være i vesten med disse familieværdier og retsfølelser.

  Kommentar by Thorsted — 21. februar 2018 @ 16:12

 8. Mærkeligt at MSM har faderens klynke historie på forsiderne inden det unge par er bragt til sygehuset, sært man aldrig hører fra ofrene i disse type sager.

  Kommentar by hans01 — 21. februar 2018 @ 16:33

 9. Neiij Stur stur overraskelse.

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2018 @ 16:34

 10. Det siger jo sig selv. Hele den islamiske kultur hader den frihed andre har. De vil aldrig kunne acceptere den for Deres egne, og de mener det er en form for – legaliseret lovløshed- med henvisning til Deres sharia. Så simpelt er det. Så hvordan skal de opdrage folk til at have et mellemmenneskelig ansvar overfor alle andre end dem selv?

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2018 @ 16:37

 11. Mohamed Salem Al-Tamimi er en del af årets høst af grænseoverskridende unge muslimske mænd, som vi så tager ud af cirkulation og smadrer. Hans største problem er ikke hvad det danske retssystem kan finde på at udsætte ham for. Det er at han nu er kendt som øksemanden med navn og billede på internettet. Og internettet glemmer ikke.

  At faderen vrider hænderne og ævler om rehabilitering nytter ikke noget. Mohamed Salem Al-Tamimi har ikke en misundelsesværdig fremtid her i Danmark. Han er nu på tålt ophold og burde for sin egen skyld forlade landet.

  Kommentar by BE — 21. februar 2018 @ 16:39

 12. En dansker der slår tilfældige ned med en økse er kriminel.

  En muslim der slår en tilfældig ned med en økse er psykisk ustabil.
  På den måde sørger myndigheder og domstol for at han får en mildere straf end en dansker ville få for samme forseelse.

  De stemples altid lynhurtig som psykisk syge !!! er det ikke nemmere at kalde den muslimske verden for psykisk syg ? det er jo der al terror kommer fra.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2018 @ 16:57

 13. > #4 Lightman

  Fx i moskéer, beliggende i Danmark. Grimhøjmoskéen er et godt sted at begynde, ellers er der talrige moskeer i København Nordvest. Hvor også Islamisk Trossamfund holder til huse.
  Og den nu fallerede Privatskole Nord-Vest ligger som nabo.

  Ellers er det vel blot at rette parabolantennen mod sydøst.

  Kommentar by anon — 21. februar 2018 @ 17:21

 14. Hmmm, en psykiatrisk diagnose er vel ikke nødvendig. Man kan vel nøjes med svær muslimsk retarderethed? Og/eller psykopati? Intet psykiatrisk i dét.

  Kommentar by anon — 21. februar 2018 @ 17:26

 15. Selvfølgelig er han psykisk syg. Islam er en massepsykose.

  Kommentar by Margrethe — 21. februar 2018 @ 18:19

 16. Islamisterne må vel også have et svært tilfælde af mindreværdkomplekser; de kan jo ikke en skid!
  De fleste er også grimme, dumme, fede og klodsede og ligner øfgrise for kvindernes vedkommende og gedebukke for mændenes vedkommende.
  De kan ikke engang køre bil men det er måske pga deres dårlige indavlssukkersygesyn?

  Kommentar by Hul igennem? — 21. februar 2018 @ 18:28

 17. I øvrigt har vi alle vel “stiftet bekendtskab med militant islamisme”. Hvad betyder det konkret? At PET bare har stået på sidelinjen som nokkefår og ventede på det forudsigelige angreb fra hans side?

  Kommentar by Margrethe — 21. februar 2018 @ 18:51

 18. Mon ikke den retarderede muhammedaner er kommet i “bad standing” i islamist-miljøet, efter at tossen blev anholdt i en klam pornobiograf i Istedgade.

  Jeg har selv frekventeret den pågældende “Club 34” et par gange i en ordentlig blæser.

  Stedet er notorisk kendt for at pigerne i baren serverer såkaldte “frække fadøl”.

  Hvis muhammedaneren har forsøgt at komme i trussen på “pigerne” i baren, har han nok fået sig en grim overraskelse.

  De fleste af “pigerne” i baren er nemlig såkaldte “kathoyes”, også kendt som “ladyboys”…

  Kommentar by 4760 — 21. februar 2018 @ 18:56

 19. Selvfølgelig vil der blive nurset om den islamiske gerningsmand og hans familie i medierne og institutioner, mens ofrene vil blive ignoreret.

  Det understreger bare, at (forbrydernes) menneskerettigheder trumfer (ofrenes) borgerrettigheder om tryghed i samfundet.

  Man aner, at politikerne godt er klar over, menneskerettighederne har taget den fulde magt, når de reagerer med rædsel på meldingen om, at tilfangetagne IS-krigere med dansk statsborgerskab måske skal sendes tilbage til Danmark.

  Det er i almindelig interessant at se, hvad der trumfer hvad. F.eks. kan der intet stilles op mod overbefolkning, der truer med sammenbrud af øko-systemer, fordi menneskerettigheder overtrumfer effektiv børnebegrænsning.

  Der kan intet stilles op mod illegal migration af overskudsbefolkningen fra Afrika og den islamiske kolonisering af Europa, fordi menneskerettigheder trumfer effektiv grænsekontrol og repatriering.

  Religiøs islamisk dominans kamuflereret som menneskerettigheder trumfer i den grad kvinderettigheder, ikke mindst i den såkaldte feministiske stormagt som Sverige.

  Dog trumfer krænkelse af islamiske kvinders tørklæder alt andet, selv den groveste vold mod kvinder. Man husker, hvordan katastrofeoverskrifterne hamrede gennem international medier, da nogen muligvis/muligvis ikke forstyrrede en muslimas tørklæde et eller andet sted på den anden side af kloden, og politikere og rettighedsorganisationer var helt oppe i det røde felt.

  Kommentar by traveler — 21. februar 2018 @ 19:15

 20. Løbsk økse i Birkerød angriber ungt uskyldigt par. Mellemøstlig udseende mand set klamrende sig til skaftet, man formoder han modigt har forsøgt at stoppe den uregerlige økse!

  For så vidt angår de somaliske sinker fra tv2, som vi absolut ikke skal betale en eneste krone yderligere til, så må de forstå at de og deres afkom er totalt uønskede ….

  Stop VANVIDDET!

  Kommentar by Stopdetnu — 21. februar 2018 @ 19:49

 21. @traveler — 21. februar.

  “Dog trumfer krænkelse af islamiske kvinders tørklæder alt andet, selv den groveste vold mod kvinder. Man husker, hvordan katastrofeoverskrifterne hamrede gennem international medier, da nogen muligvis/muligvis ikke forstyrrede en muslimas tørklæde et eller andet sted på den anden side af kloden, og politikere og rettighedsorganisationer var helt oppe i det røde felt”

  Og som viste sig i alle tilfældene uden undtagelse, at være løgn fra muslimernes side, men kom der en beklagelse fra de etablerede medier, efter de havde propageret disse løgne? – Nej, selvfølgelig ikke.

  Kommentar by Jan Huus — 21. februar 2018 @ 19:52

 22. Han trænger til kærlighed, send han til de 72 vingede smågrise. (jomfruer)

  Kommentar by Sindsro — 21. februar 2018 @ 20:27

 23. Håber den idiot som har lukket psyko-perkeren ud, bliver stillet til regnskab !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 21. februar 2018 @ 22:10

 24. 22.
  Jamen det har ca. 80% af danskerne, så det bliver et gevaldigt regnskab.

  Kommentar by Piphans — 21. februar 2018 @ 22:47

 25. Hvad er forskellen på en slatten pik og en asylansøger?

  Den ene er et helvede at få ind, den anden er et helvede at få ud

  Kommentar by Jan Huus — 21. februar 2018 @ 22:48

 26. Ja du har ret :) men det er mærkelige er at deres gedepik virker fantastisk når der skal voldtages små piger og danske pensionister m/k, og når der skal genereres børnechecks for milliarder.
  Die fucking dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 21. februar 2018 @ 23:27

 27. # 13 – ja, okay, men han er lige kommet ud af fængslet, så jeg tænkte mere hen i retning af at han har haft kontakt med nogen spændende mennesker der. :-) og i øvrigt, at politiets formulering om kontakten er meget veg, at de med denne formulering har vidst meget mere, end de ville lade os skattebetalere vide.

  Kommentar by Lightmann — 22. februar 2018 @ 04:55

 28. Ang. “nursingen” af islamistforældre og islamistsomaliere og sigøjnere uden anstand, kunne der vel placeres et par hundrede i Vridsløselille’s hyggelige familieafsnit. Så behøvede de heller ikke at grues for deres mad. Rigelige selvskrællede kartofler og meningsfyldt beskæftigelse i chaingangs udlejet til ærlige italienske entreprenørfirmaer. Der kunne evt opfyldes i rækkerne med bonusramte direktører og stavepladeafhængige arbejdsløse journalister i turnus i virkeligheden?

  Kommentar by Hul igennem? — 22. februar 2018 @ 05:44

 29. Ham her kan politiet sagtens vise billeder af….men det er jo også en meget alvorlig forbrydelse https://www.bt.dk/krimi/politiet-efterlyser-onanerende-mand-kan-du-kende-ham

  Kommentar by redneck — 22. februar 2018 @ 06:50

 30. > Lightmann 04:55

  Bestemt, han kan også være blevet radikaliseret i fængslet.
  Hverken du eller jeg ved det med sikkerhed. At politiet tilbageholder oplysninger er der næppe noget nyt i.

  Heldigvis er han så retarderet, at han ikke kan ramme rigtigt med en økse, hvilket er godt for de to ofre.

  Der er jo også den mulighed, at radikaliseringen, læs mordkulturen, kan være en følge af ’skolegang’ i muslimske skoler, hvor koranens sataniske vers er en del af undervisningen.

  Måske alt i alt – men rent gætteri – blot en kombination. Bur ham inde og/eller send ham tilbage Irak eller noget.

  Kommentar by anon — 22. februar 2018 @ 14:04

 31. Man håbede sådan på, at den rettroende ville angribe ordensmagten med øksen, men sådan gik det desværre ikke…

  Kommentar by Gavflab — 22. februar 2018 @ 15:52

 32. Vi bliver nødt til at indføre dødsstraf for muslimsk terror. Skal eksekveres på stedet eller mindst indenfor en uge. Ved nakkeskud.

  Det er latterligt at sætte dem i fængsel, hvor de kan udbrede deres fanatisme til andre, som det sker nu. Vi opflasker en hel terroristhær på den måde. Når de kommer ud, går de i krig mod os.

  Vores humanistisk-kristne retsopfattelse kommer til kort overfor islam.

  Det vidste topjuristen Mogens Glistrup, der havde sat sig ind i koranen og Muhammeds lære om “underkastelse” af alle mennesker i verden (“islam” betyder underkastelse). Han vil i fremtiden få en æresplads i Danmarks historien – hvis der bliver en fremtid for DK, som vi kender nationen. Det er pt tvivlsomt.

  I 2000 blev Glistrup i byretten idømt 20 dages betinget hæfte for racistiske udtalelser under og ugen efter Fremskridtspartiets landsmøde i 1999, bl.a. følgende udtalelse til TV2 Nyhederne: »Jeg skal redde Danmark. Muhamedanerne venter på, at de bliver stærke nok, så de kan slå os ihjel.« I marts 2003 skærpede Østre Landsret dommen til 20 dages ubetinget hæfte, som Glistrup måtte afsone i Vordingborg arrest (Æret være hans minde)

  https://www.humanisme.dk/hate-speech/mogens_glistrup.php

  Kommentar by A-mad — 23. februar 2018 @ 08:53

 33. @na

  “Man skulle tro, politiet har et godt og relativt vellignende billede af personen. De vælger dog at udsende et dårligt og grynet billede fra tankstationen.”

  Politiet har billeder af alle dømte, så ja, det virker ærlig talt underligt, at man udsender det grynede billede som efterlysningsfoto.

  Kommentar by DK — 23. februar 2018 @ 15:53

 34. Hvor mange fladlus kan der i øvrigt være i sådan et stort Taleban-skæg?

  Kommentar by 4760 — 25. februar 2018 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper