1. marts 2018

Definitionsmagt: De røde er ‘indignerede’ (berettiget harme) – De blå er ‘vrede’ (politisk populisme)

Når man hører Lars Trier Mogensen på Radio24syv, så går der sjældent længe før han fortæller at han er ‘indigneret’ over et eller andet. Levevilkårene for arbejdsløse, behandlingen af nytilkomne flygtninge, eller enhver form for borgerlig ideologi. ‘Indignation’ kan defineres som ‘berettiget harme’, men er blot et andet ord for vrede. Socialister er vrede, men på den gode måde. Væsensforskellig fra den berettigede harme blandt borgerlige.

Herunder, pudsigt nok, eksemplificeret med lidt fra en artikel af Poul Høi fra nominelt borgerlige Berlingske – Hvor kommer alle de vrede mennesker fra? Forsker har ny overraskende teori (19. februar 2018).

“Professor Andrés Rodriguez-Pose har i et fagtidsskrift offentliggjort sin 21-sider lange tese og givet den en provokerende overskrift: ‘Hævnen fra de steder, som ikke betyder noget’.

Det er, hvad vi oplever, siger han. Fra Brexit til Trump, fra AfD i Tyskland til PiS i Polen, fra Orban i Ungarn til Zeman i Tjekkiet. Det er forklaringen på tidens – som han kalder den – ‘politiske populisme’.

Indtil nu har vi været meget fokuserede på uligheden mellem mennesker som forklaring på udviklingen – det var f.eks. hele kernen i den franske økonom Thomas Pikettys argument. Men det er ikke, hvad vi ser, siger Rodriguez-Pose, for vi ser ikke fattige i politisk kamp mod rige. Tag f.eks. den britiske Brexit-afstemning. I hovedstaden, London, stemte både rige og fattige imod Brexit, og i den landlige region Lincolnshire stemte både rige og fattige for Brexit. I Los Angeles stemte både rige og fattige på Hillary Clinton, i Kentucky stemte både rige og fattige på Trump.

Det er ikke personer, men regioner, som driver den politiske udvikling, og ‘populismen’ kommer fra marginaliserede regioner, som hævner sig, skriver professoren i Cambridge Journal of Regions, Economy and Society. …

Reaktionen ser vi nu, og det er den gennemgående faktor fra land til land: Den ‘politiske populisme’ har stærkest fat i ‘områder, som har gennemgået lang tids deroute og/eller afspejler en stigende kløft mellem land og by,’ skriver Rodriguez-Pose. Eller igen med Brexit som eksempel: Langt de fleste større britiske byer stemte imod Brexit, men undtagelserne var byer som Sunderland, Sheffield og Hull, der ligger midt i bæltet af slukkede skorstene.

Det samme skete ved det seneste tyske forbundsdagsvalg, hvor det højreorienterede parti AfD blev tredjestørst. På overfladen handlede resultatet om indvandrere, men som den bulgarske politolog Ivan Krastev skriver i New Statesman, AfD hentede især sin støtte i det østlige Tyskland, som har modtaget langt færrest indvandrere. Derimod handler det om, at det østlige Tyskland er sat af udviklingen, og at de mest driftige beboere er flyttet til det vestlige Tyskland.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90946/trackback

43 Comments »

 1. Ift. AfD og valget i 2017 virker det noget overfladisk og fortænkt. Der virker i højere grad til at være korrelation mellem AfD og SPD. Dvs, AfD fik mange stemmer i alle de kredse hvor SPD står svagt, uanset om de ligger i det tidligere DDR eller ej https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2017/sep/24/german-elections-2017-latest-results-live-merkel-bundestag-afd. Hvordan man i øvrigt mener det er muligt at blende så forskellige størrelser som Ungarn, Brexit, Trump mv sammen til en grød, og så lave et meningsfuldt opkog, det forstår jeg ikke. Hvorfor i det hele taget denne insisteren på at der findes en universiel “forklaring”?

  Kommentar by DavidK — 1. marts 2018 @ 01:40

 2. Højreorienteredes største ønske, er at de en dag ikke har noget at være vrede over længere.

  Venstreorienteredes værste mareridt, er at de en dag ikke har noget at være vrede over længere.

  Forskellen er alt.

  (sidstnævnte vil understrege pointen på nørrebro i morgen)

  Kommentar by per — 1. marts 2018 @ 01:40

 3. Der er heller ikke megen regnskov i Europa. Derimod står “Red Regnskoven” stærkt i Europa :-). Selvfølgelig får AFD ikke megen ørenlyd eller i det Vestlige Tyskland, som er overrendt af muslimer, som mere eller mindre klanmæssigt set har taget magten i Ruhrområdet. Det kunne jo gå dem ilde, hvis de reklamerede for meget der.

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2018 @ 08:11

 4. Østtyskerne har så rigeligt erfaret, hvad det vil sige at være underlagt uønskede kræfter. Det har vi desværre glemt. Mon ikke det mere ligner en forklaring end det andet søgte fis.

  Hvis det ikke var fordi det var til skade for børnene burde disse typer blive børnebogsforfattere. Deres fantasi fejler mildes talt ingenting, når det gælder at forklare med alt andet end de faktiske kendsgerninger som årsag. Den ene dag kan forskerne ikke finde tegn på ghettodannelse, næste dag er det alle tabernes skyld, at deres faktaresistente vrøvl bliver mere og mere absurd at høre på. Hvor længe kan man opretholde lønninger på at producere så lidt relevant og brugbart, og så meget løgn og latin?

  Kommentar by Margrethe — 1. marts 2018 @ 08:31

 5. Venstrefløjens definitionsmagt gør at venstrefløjens politisk godhedsgalskab kan smadre hele samfund, mens selv dem, det går ud over, klapper i begejstring.

  Man kan tage nogle eksempler på venstrefløjens politisk godhedsgalskab, der ikke bliver stoppet i tide, fordi de sidder solidt på definitionsmagten:

  Eksempel 1 – den finansielle sektors godhedsamok
  Presset af venstrefløjspolitisk godhedsgalskab begynde amerikanske finansinstitutioner at udlåne alt for risikofyldte lån til fattige amerikanere, så de også kunne få egen bolig mv., indtil godhedsindustrien fik fremprovokeret den velkendte finanskrise. Resultatet ses i dag, at fuldstændig uskyldige boligejere i f.eks. Danmark skal bøde med vanvittige bankgebyrer.

  Finanseksperter taler mere teknisk om en systemfejl i finanssektoren, der gjorde det muligt at lade risikofyldte lån løbe løbsk.

  Eksempel 2 – Europæisk politisk godhedsamok
  Parallelt med de amerikanske finanssektors godhedsvanvid, blev Europas politikere også grebet af godhedsgalskab og lovede at finansiere alverdens uretfærdigheder gennem galopperende statsgæld. Et forsøg på at omdanne Europa til et Venezuela, kunne man kalde det. Også det amokløb bøder europæerne for i dag med desillusion, arbejdsløshed og fattigdom.

  Tilsvarende til finanssektoren kan man tale om en systemfejl i demokratiet, der gør, at politikerne – for at fiske stemmer eller fordi deres hjerte løber af med dem – lover at redde hele verdenssituationen kunstigt finansieret gennem statslån.

  Eksempel 3 – Endestationen
  Nu da statsgældstricket er udtømt, er selvsamme godhedspolitikerne i stedet gået i gang med at overbelaste samfundet institutioner og civilsamfundet for at redde verdenssituationen, nu med mål at alverden ulykkelige mennesker kan komme til Europa for at blive nurset om og holdt af af samfundet institutioner og civilsamfundet.

  Det har den fordel, at de indfangede migranter selvfølgelig vil stemme på selvsamme godhedspolitikere, og dermed har katastrofen en indbygget selvforstærkning.

  Men også det vil have sin grænse. Grænsen er, når de vestlige samfund simpelthen bryder sammen under byrden, og så er der ikke mere tilbage for godhedspolitikerne at dele ud af, og sidste akt er, at de kan liste ud af bagdøren godt polstret med en personlig formue.

  Kommentar by traveler — 1. marts 2018 @ 08:40

 6. Nå men hvis Fakta med virkeligheden skulle komme for tæt på, så har vi heldigvis Merkel med Mark Zuckerbart til at cencurere fakta og virkeligheden :-). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2018 @ 08:51

 7. Den kontroversielle kryptofascist og mediekorrupter Lars Trier Mogensen kan igen ikke styre sit voldsdominerede og uappetitlige fornedrende menneskesyn..

  Kommentar by Hul igennem? — 1. marts 2018 @ 08:57

 8. Når staten ikke beskytter samfundet – d.v.s. borgerne – men tværtimod åbner for invasion af kriminelle og ritualmordere, mister den legitimitet. Det skete med “Brexit”, og det sker nu i Tyskland. De “vrede” er ikke specielt politisk interesserede, men trætte af at betale enorme summer til forkerte immigranter, som brænder biler, tæsker, voldtager og myrder. Det er kun blandt akademikere, man finder personer, som ikke ser – ikke kan eller ikke v i l se den beskidte virkelighed.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. marts 2018 @ 09:07

 9. -Det hjælper altid på virkelighedsopfattelsen at få lort på fingrene.
  Det er derfor at den kontroversielle Lars T. Mogensen er sådan. Med DRsnydeklovnebriller på.. Og hans kryptofascistoide vredesposering er den samme mekanisme, der får en abe til at banke med kæppe i skovbunden, nemlig ingen sex. En form for sublimeret abemasturbation, som man ser bavianer spille pik, når maden bliver serveret af dyrepasseren..
  Og da han ikke har den store virkelighedsopfattelse, må han vride og vende sine begrænsede referencer, hvorved hans infantilisme tydeligt træder frem.
  Det er også tydeligt at han ikke er kommet så godt igennem den såkaldt anale fase i sin barndom (måske var han sådan en dum skrigeunge, at hans forældre ikke kunne lide ham) dette viser sig senere i livet for det pågældende individ, som udbredt sygelig fornærelse og et stort besvær med sociale kontakter på tættere plan, og hæmningsløs tyen til løgnehistorier og svindel og plat.

  Kommentar by Hul igennem? — 1. marts 2018 @ 09:53

 10. Torben Snarup: “Det er kun blandt akademikere, man finder personer, som ikke ser – ikke kan eller ikke v i l se den beskidte virkelighed.”

  Ikke sandt. Den slags idioter findes i alle samfundslag.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. marts 2018 @ 10:09

 11. 9 Hul igennem

  Super godt skrevet; literært, humoristisk, overbevisende – Lige et skriv efter mit hoved!

  Kommentar by T. Flodur — 1. marts 2018 @ 10:12

 12. I dag er det som bekendt 11 år siden, at den venstreekstremistiske rotterede Jagtvej 69 blev jævnet med jorden.

  Nu har kommunisterne i Københavns Borgerrepræsentationen åbenbart planer om, at opføre et mindesmærke for “kvindekampen i Danmark” på tomten.

  Hvad mon vi kan forvente?

  En statue af den klamme ko Suzanne Brøgger?

  Kommentar by 4760 — 1. marts 2018 @ 10:21

 13. Jeg tror det er et (socio)biologisk instinkt at foragte dem, der vil vippe én af pinden ved at benægte den konventionelle visdom. De er åndeligt usoignerede. Det er en spontan reaktion mod “noget som katten har slæbt ind”. Det er ulækkert og det lugter! De frelste ‘på bjerget’ i dag mangler efter min mening klassisk dannelse. Engang var det anderledes. Kan du huske…

  “Vreden, Gudinde! besyng, som greb Peleiden Achilleus
  Rædsomt, og Qvaler i tusinde Tal Achaierne voldte.
  Heel mangfoldige Heltes behjertede Sjele den skikked
  Ned til Hades’s Hjem, og for Hunde til Rov som for alskens
  Fugle den gav deres Liig, — fuldbragt blev Zeus’s Beslutning —
  Alt fra den Stund, Uenighed først og Splid havde reist sig
  Mellem den Ædling Achilles og Mændenes Drot Agamemnon.
  Hvo blandt Guderne hidsed dem op til Strid og til Kivsmaal?”

  Kommentar by A-mad — 1. marts 2018 @ 10:30

 14. Et andet punkt at slå højreorienterede i hovedet med – vi kan ikke lide lugten af folks kroppe fordi vi ønsker folk lever adskilt under en autoritær ledelse!!!!!

  “Forskerne bag undersøgelsen har interviewet mere end 750 personer om blandt andet deres politiske holdninger og deres holdninger til andres kropslugte.

  – Vi fandt en solid sammenhæng mellem, hvor svært nogle havde det med kropslugte og så deres ønske om at få en autoritær leder, der kan undertrykke protestbevægelser og sikre, at forskellige samfundsgrupper forbliver, hvor de er, siger lektor Jonas Olofsson i en pressemeddelelse. Han forsker i psykologi og lugte på Stockholm Universitet og har været med til at lave undersøgelsen.”

  https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/hader-du-lugten-af-sved-saa-foretraekker-du-maaske-en-autoritaer-leder

  Kommentar by redneck — 1. marts 2018 @ 11:25

 15. Som provinsbo ved jeg naturligvis ingenting om nogetsomhelst. For eksempel vidste jeg ikke, at Mjølnerparkens beboere fortrinsvis består af højreorienterede, voldelige og bevæbnede bloggere – med samt kommentatorer. Men det synes altså at være tilfældet, eftersom vor koranlærde statsminister m.fl. under deres visit i området er beskyttet af en halv bataljon svært bevæbnede politifolk som mistrolisk skuler op mod betonklodsernes parabolbesatte altaner og vinduer… der kan man bare se…

  Kommentar by Voldposten — 1. marts 2018 @ 11:34

 16. Meningsmaskinen Lars Trier Mogensen drejer endnu en gang endeløst og meningsløst om sig selv som en gennemridset singleplade, der er gået i hak. Det er meget irriterende at høre på en plade der er gået i hak, især når manden bag tilsyneladende udviklingsmæssigt gik i stå fra starten af årtusind skiftet.

  En stor del af vores hjemlige korandisciple, med førerhunden LTM er en flok idioter, der ikke kan finde vej til lokummet uden en førerhund. Og er han endelig nået derud, så havner han i svære grublerier, hver gang han rejser sig fra tønden og opdager, at han står med et stykke papir i hånden.

  Vi kan konstatere. En lort er en lort. Man kan pakke den pænt ind og man kan forsøge at give den en anden duft, og man kan forsøge at skjule den, men lorten er der dog stadig.

  LTM gør sig som sædvanlig til repræsentant for den slampøl, der hellere end gerne sætter mærkater på mennesker, hvis meninger de ikke kan lide. I slampølen er den første regel, at først lyver man om sine modstandere, hvorpå man brygger videre på løgnen. LTM er en omvandrende reklame for prævention.LTM er lige så optændt, som en gammel gris på en sex messe.

  Kommentar by der Adler — 1. marts 2018 @ 11:42

 17. Verden bør derfor inddeles i røde og blå landområder, så hver blok kan leve deres liv efter de værdier som de finder rigtige.

  De røde kan så lave deres multikulturelle paradis, hvor lighed, anstændighed, medmenneskelighed, fællesskab, tolerance, speltkerner og islam er de fremherskende værdier :-)

  Så kan de frit fantasere om, at vi i blåland render rundt i vores sorte uniformer (med skrårem) og hader hinanden (og alle andre).

  Kommentar by TT — 1. marts 2018 @ 12:06

 18. Ih,hvor indsigtsfuldt af de kære “forskere”, hvis metode stadig synes styret af en tese om, at hhv. Trump og Brexit var “fejl”, som skal forsøges forklaret.

  Mon ikke både rige og fattige stemte på Trump i Los Angeles også, bare ikke i samme omfang? Er nogle rige dummere end andre? Og så videre…

  Kommentar by Henrik Larsen — 1. marts 2018 @ 12:36

 19. Trier er et jødisk familienavn. En del Trier’ere omvendte sig til kristendommen for år tilbage. Det var der også nogle Rubin’ere der gjorde..Flere?

  Hvad angår Jagtvej 69 bør der anlægges en plads ved navn Isabella og Ferdinandøs Plads til minde om sejren over islamistsvinene i Spanien i middelalderen. Forrest kunne så være gabestokkene til islamisterne og ballademagerne..

  Kommentar by Hul igennem? — 1. marts 2018 @ 12:38

 20. Samtidig er AfD stemmerne nu pludselig kun “på overfladen” en stemme mod indvandring, ifølge Krastjev.

  “Logikken” er, at når man er “vred” over at være blevet “sat af udviklingen”, så vil man tilsyneladende også være ureflekteret imod alt andet, herunder indvandring, eller det som man lige for lidt siden insisterende – og indigneret – bestod på hed “flygtninge”.

  KUNNE det være, at man ser tingene klarere og i sammenhæng, når man er sat af udviklingen, at denne skævudvikling ikke behøver være et afsluttet fænomen, og at modstand mod globalisering ikke udelukker modstand mod flygtninge-indvandring, bl.a. fordi det ene forstærker det andet?

  Kommentar by Henrik Larsen — 1. marts 2018 @ 12:43

 21. Vi har altså øjne, ører, hjerne og adgang til oplysninger, uanset hvor vi bor.
  Det handler vist mest om at nationalismen er stærkest i de områder der er mindst forgiftet af kulturmarxisme. I Østeuropa inkl Østtyskland er de af naturlige årsager blevet immune overfor den slags.

  Iøvrigt sjovt som de rød-radikale altid prøver at få det til at handle om alt andet end indvandringen. Det er altid modstanderne af indvandring den er gal med, ikke indvandrerne i sig selv.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 1. marts 2018 @ 13:15

 22. Jeg tænker på om man kunne stille et forslag til Borgerforslag om genindførelse af dødsstraf for landsforræderi. Specfikt rettet og formuleret mod politikere og andre indflydelsesrige personer som industrielle og journalister som sætter egen vinding, position og private ideologi over etniske danskeres og kommende generationer af etniske danskeres interesser.

  Kommentar by Balder — 1. marts 2018 @ 13:16

 23. Uha Balder dog, bare det at udtale, at IS-krigere på vej tilbage til kontanthjælpen ønskes fanget og slået ihjel af dem, der har været udsat for deres hærgen, er ikke god latin for den klasse, der har retten til at definere menneskerettigheder. Berettiget harme kan opstå.

  Kommentar by Menig 442 — 1. marts 2018 @ 14:54

 24. Ja altså vi skal jo være venlige, forstående og – mangfoldige- overfor dem, som vi egentlig har sendt soldater ud for at slå ihjel, men som trætte vender tilbage med hjælp fra diverse flygtningeorganisationer, så de bedre kan blive- integreret – i samfundet. Vi kan jo ikke være andet bekendt overfor EU,s menneskeretskonventionerne, og så må vi lade vores soldater i stikken, fordi vi skal lefle for det, vi har sendt dem ud for at dræbe…..(Er der grund til at blive lidt sur over det??? (Eller rasende???)). Trods alt god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2018 @ 15:28

 25. PS…Det er jo det -integration- handler om anno 2018. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. marts 2018 @ 15:29

 26. Det er på tide der oprettes en bandepakke, speciel målrettet til Christiansborg.
  Jeg havde ikke troet jeg skulle sige det, men den siddende regering opfører sig som en bandeleder der med forskellige trusler holder anderledes tænkende nede.

  Der er mange historiekyndige herinde, og I er måske ikke enige, men efter min tidsregning startede Danmarks undergang med Anker Jørgensen, og alle regeringer siden da har ført en danskfjendsk integrationspolitik.

  Det jeg har hørt i medierne i dag får det til at løbe koldt ned ad ryggen, som om man ikke fryser i forvejen med Sibirien kulde fra øst.

  Regeringen truer med at nedlægge boligforeninger, hvis de ikke sørger for at blande beboerne i ghettoerne. Regeringen tørrer dermed sin egen lortepolitik på kommuner og boligforeninger.

  Skiftende regeringer har tvunget asylansøgere og indvandrere(velfærdsflygtninge) ind i alle vores almen nyttige boligområder, for de fremmede har jo KRAV på en bolig. Vi andre må selv sørge for et sted at bo, og har vi ingen penge er det ud på gaden.

  Jeg er satme harm over at Lars Løkke og co. truer kommuner og boligforeninger til at rydde op i det morads han selv har skabt.

  Hvordan forestiller Lars Løkke sig, at de fremmede lærer dansk, indretter sig efter dansk lov og normer, at de finder arbejde, bare fordi man jævner en boligblok med jorden og spreder analfabeterne ud til alle sider ?

  Nu har bandelederne på Christiansborg siddet på hænderne i over 30 år, og har nægtet at lytte til kloge menneskers advarsel om at det her går galt.

  Det jeg har hørt om regeringens udspil i dag, lyder mere som noget der kan foregå i en bananrepublik.

  Hvad mener I ?

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2018 @ 15:30

 27. Noget helt gråtæsk:

  Marine Le Pen sagsøges for omstridte IS-fotos
  På sin Twitter-profil offentliggjorde Le Pen blandt andet et billede af amerikaners maltrakterede lig.

  Den franske politiker Marine Le Pen fra Front National har modtaget et sagsanlæg for at have lagt grusomme billeder på Twitter af voldsforbrydelser, som skal være blevet begået af muslimer fra Islamisk Stat.

  Det oplyser talsmænd for anklagemyndigheden i Paris til Reuters.

  Sagen går tilbage til 2015, da Le Pen offentliggjorde tre fotos af vold, som IS-medlemmer skulle have begået.

  Nationalforsamlingen i Paris besluttede ved en afstemning i november at ophæve Le Pens parlamentariske immunitet, efter at hun delte flere voldelige billeder på sociale medier.

  På sin Twitter-profil offentliggjorde hun blandt andet et billede af den amerikanske journalist James Foleys maltrakterede lig.

  I 2014 blev Foleys halshugget af Islamisk Stat (IS).

  Tilsyneladende ønskede Marine Le Pen at udtrykke sin afsky for Islamisk Stat. I hvert fald forsynede hun billederne med teksten: “Dette er Daesh” – en anden betegnelse for Islamisk Stat.

  Flere reagerede dog negativt på billederne. Således krævede James Foleys forældre, John og Diane, at billederne øjeblikkeligt blev fjernet.

  Mere på potten:
  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10361408/marine-le-pen-sagsoeges-for-omstridte-isfotos/

  James Foleys forældre, Hvad er det for nogle typer, prøver de at glemme deres egen søn. ?? Politiske korrekte tumper.!

  De skulle da rose Marine Le Pen for billedet på Twitter istedet for at nedgøre hende.

  For mig at se accepterer James Foleys forældre Isis´s brutalitet.

  jihadister er rette til muslimer.

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2018 @ 15:50

 28. Næsten hver dag viser nyhederne døde og sårede der bæres bort fra sønderskudte bygninger, i diverse krigszoner.
  Vi må sagsøge DR / TV2 for at bringe ulækre billeder. Børn ser vel også med, dér først på aftenen?

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2018 @ 16:22

 29. Man bliver så …argh-h!
  Se et billed af hvad den etnisk danske befolkning er oppe imod på nyheder.tv2.dk, Merkels skødehund med bjæffende hvalpe. “Regeringen vil skabe et Danmark helt uden ghettoer – se de 22 forslag her”. Vor herre bevares. Det er jo ikke slatne danskere, der lader sig drive rundt i manegen, de er oppe imod. Det er tålmodige folk der vil overtage Danmark indefra. Og det værste er, at de finder opbakning i både befolkning og folketing. Jeg frygter for mine børnebørns og deres børns fremtid, hvis de altså har nogen. Det kan kun blive helvede på jord, hvis det får lov at fortsætte.
  Håber der dukker en “Orban” op inden næste valg.

  Kommentar by NotaBene — 1. marts 2018 @ 16:32

 30. #28
  Ja, det er forfærdeligt, men det nævnes aldrig i reportagerne, at oprørerne bevidst gemmer sig blandt civilbefolkningen. Og oprørerne kan være helt sikker på, at Assad svarer igen, når han bliver beskudt, uanset hvor og hvem de gemmer sig i blandt. Det er bare skånselsløs krig. Har nogen hørt om en pæn og værdig krig?

  Kommentar by NotaBene — 1. marts 2018 @ 16:41

 31. #27, Sindsro:

  Jeg synes nu nok, at forældre kan have den moralske ret at kræve fotos af deres søns maltrakterede lig fjernet, men det kommer selvfølgelig an på begrundelsen, om den ret skal respekteres.

  Således har jeg f.eks. aldrig hørt om pårørende til henrettede jøder under WW2 – hvis endeligt kører bl.a. på DR K i båndsløjfe – udtrykke ønske om fjernelse af de pågældende optagelser. Og hvis der har været ønsker i den retning, så bliver de ikke videreformidlet af vore kære statsmedier. Hvad er forskellen?

  Tja, hvis vi viser optagelser af muslimers henrettelser af vantro, så har f.eks. ISIS og andre terrorgrupper ifølge “eksperter” og andre “gode” meningsdannere “vundet”, medens det som sagt åbenbart slet ikke er tilfældet ved henrettelser og mishandlinger af jøder under nazi åget…og nazisterne tabte sågar..?

  Vil det betyde, at den dag enhver form for kalifat skulle være udelukket (d.v.s. alle tilhængere smidt “hjem”), at de muslimske henrettelser af vantro SÅ bliver vist, fordi så HAR de jo tabt, ligesom nazisterne…?

  Noget siger mig, at det ikke er så simpelt, og hvis meddebattørerne er forvirrede, er der ingen kritik herfra. Men når jeg tænker tanken, at vi er i nærheden af den gode gamle “det er ikke, hvad der bliver sagt” – eller gjort – “det er hvem, der har sagt” – eller gjort det, så er der et eller andet, der sparker mig – så i sidste ende er vi nok ret enige alligevel. :-)

  Kommentar by Henrik Larsen — 1. marts 2018 @ 17:35

 32. NotaBene 16:41
  Ja, sjovt nok muslimer, dræbt af andre muslimer fra fredens religion

  hykleriet kender ingen grænser

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2018 @ 17:47

 33. Det er ikke alene dækningen af udlandet, især Trump, der er under al kritik i Berlingske.

  Kommentar by Henrik True — 1. marts 2018 @ 19:08

 34. Kom ved en stor fejl til at se nogle minutter af “Debatten” med Clement på DDR2, hvor man diskuterede regeringens såkaldte “Ghetto-plan”.

  Jeg måtte straks kigge i kalenderen for at tjekke, om vi stadig befinder os i 1999.

  Man tror kraftedeme, at det er løgn, men hele kødranden af politikere, “integrationskonsulenter” og “eksperter” stod fandeme seriøst, og debatterede “tonen i debatten”.

  Kun Martin Henriksen pippede lidt om, at dødskulten Islam muligvis kunne være en del af problemet, hvilket selvfølgelig straks blev “dementeret” af Uffe-drengen fra Gøglerpartiet.

  Er vi virkelig ikke kommet længere?

  Kommentar by 4760 — 1. marts 2018 @ 21:07

 35. @ Henrik True

  Jeg kender faktisk ingen landsdækkende MSM medier hvor Trump får en fair behandling. Helt slemt er Jersild om Trump på DR. Man kan næsten se blodet løbe ned ad læbende på den kvindelige “ekspert” når hun omtaler Trump.

  Kommentar by kenneth — 1. marts 2018 @ 21:08

 36. I øvrigt yderst komisk, at den såkaldte “borgerlige” regering vælger at præsentere deres Ghetto-plan netop i Mjølnerparken.

  Ganske tæt på ligger der to næsten nybyggede Stor-moskéer (kaserner) finansieret af Sharia-staterne Qatar og Saudi-Arabien.

  Men moskéernes rolle bliver ikke nævnt med ét ord…

  Kommentar by 4760 — 1. marts 2018 @ 22:45

 37. 31.
  Henrik Larsen
  Ja jeg tror vi er enige.
  Der er altid nogen uvidende personer der tror isis er ideelle, fredelige forfulgte og uskyldige muslimer, for muslimer er de jo.

  Derfor skal sådan noget vidreformidles, så enhver ung eller gammel kan forstå, hvad muslimer er for nogle.

  Havde det været min søn der var blevet nakkebarberet, havde jeg takket Marine Le Pen for at give denne viden vidre. Derved føler man sig ikke alene med sin sorg.

  Den slags Muslimer er noget så onde, at de må komme fra helvedes dyb.
  Husk: Allah = Satan, som er forklædt i Guds billede.

  35.
  kenneth
  Alle medier over een kam er Trumpsvinere alle til hobe.

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2018 @ 22:50

 38. Perkerlingske har længe påbegyndt nedturen, langsomt spiralerede avisen ned gennem mere og mere grumsede islamistinficerede og EUfordummende vaneslikning af tomhjernede tågehoveder, spiraleringen er som et objekt under nedsugning i et sort hul, tiltaget efter en eksponential kurve.. flere og flere gange sammentrykning af avisen, til mindre og mindre relevans, snart intet læseværdigt slipper ud af favntaget, nyhedshorisonten er næsten lukket..
  enkelte giftige gammaglimt viser sig når en islamistisk chefredaktør brænder sammen i gyldendalsk mørke..
  implosionen er fuldendt, flere hundrede års respektabilitet findes ikke mere.
  slut.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. marts 2018 @ 02:25

 39. Indignation – selvfølgelig uden alternativ og ansvar- er selvfølgelig Venstreorienteret, imens logiske løsningsforslag til et jordnær problem, som går udenom herakier, og som virker ligetil- er populistisk- og højreorienteret.:-). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2018 @ 06:58

 40. Er jeg i øvrigt den eneste da i tide og utide bliver kimet ned af telefonsælgere som vil afsætte alle mulige aviser fra løgnepressen, på trods af at jeg gang på gang siger nej?

  Kommentar by kenneth — 2. marts 2018 @ 08:58

 41. #40
  Næh absolut ikke- gem nummeret på din tlf og lad dem ringe igen og igen på lydløs.. til sidat bliver de kede af det.

  Det er fordi ingen gider betale for journalist- eller måske jeg skal kalde det- redaktørlort. Derfor plager de om penge.

  EUlort, islamistklappelort, politikerkorruptionslort, lovlort, vild med lort.. de får ikke penge nok, synes de. Ingen vil mere betale kæmpelønninger for lort. Og lorteproducenterne gemmer sig i de færre og færre lunkne skidehuller.

  Giv dem ingen penge. De skal dø. Som det islamistlort de skider, når ikke de skider tvlort.
  Derfor er de ved at sprænges af usolgt lort. Lad dem eksplodere af deres eget stinkende lort. ..og lad der vokse sandheds sprogblomster på møddingen når lorten er blevet til gødning.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. marts 2018 @ 09:29

 42. Jeg fryder mig faktisk.
  Jeg kan se at hadet mod Etaten, eliten, myndighederne og Hedningerne (Muslimer Islam) er stigende.
  Jeg ønsker hermed en eksponentielt kurve. Tak ↑ Stigende.

  Krigen den kommer det er 100% sikkert.

  Kommentar by Sindsro — 2. marts 2018 @ 11:22

 43. Ja krigen er på vej.
  Og det vil ende med at ingen islamist bare vil drømme om at nasse på danskere, eller Europa i det hele taget.
  Og de vil synge lange bange yallahsange om hvor mange slag de fik og hvor mange der døde.
  Og ikke kun islamister, hver en kriminel, ligegyldig med farve, skal frygte at blive fanget.
  Det skal være meget meget ubehageligt at blive taget hvor man ikke skal være; og de skal ikke være her.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. marts 2018 @ 12:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper