3. marts 2018

Henriette Rostrup, forfatter: Regeringens ghettoplan har ‘indbygget racisme’ – “Ja, det er nazisme…”

Jeg tror egentligt at René Fredensborg gør sit bedste for at undgå René Linjer på Radio24syv bliver endnu et ræverødt magasin, men det ville næsten kræve at Uwe Max Jensen blev fast gæst. I gårsdagens udgave diskuterede panelet tidens mange ghetto-udspil, og der var en næsten karikeret venstreorienteret tendens.

Den 90’er-agtige debat kan høres her.

Anne Dorte Michelsen fortalte, at der ikke var særlige problemer med kriminalitet i Mjølnerparken, at kun 2,7 procent af beboerne var dømte (variant af Cekic-myten), at der ikke var et egentligt parallelsamfund og fremdeles. Forfatter Henriette Rostrup, kendt for absolut ingenting tager dog prisen. Hun mente at ghettoerne skulle have ro til udvikle sig nogle år med ‘arkitekter’ og ’skuespillere’. Herunder lidt fra det ideologiske klimaks.

René Fredensborg, vært: Han (Lars Løkke Rasmussen, Kim) siger altså, at vi skal proportional-diskriminere. Det er noget nyt. Er der nogle af Jer der forstår hvad han mener.

Henriette Rostrup, forfatter: Det minder sådan om noget der foregik i Tyskland engang. Ja, jeg trækker Hitler-kortet noget så lystigt. Altså, det gør jeg da. Det er da første skridt… Det er indbygget racisme, det er første skridt. Man udgrupperer en gruppe, og siger at de ikke har samme rettigheder. Ja, det er nazisme, jeg er ked af at sige det.

(Henriette Rostrup på Youtube, 2011: 27 views)

Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/90976/trackback

11 Comments »

 1. Den kendte formel: Alt hvad jeg ikke kan lide = nazisme.

  Hermed bliver det historiske begreb nazisme tømt for indhold og mening.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. marts 2018 @ 11:35

 2. Hun ved, hvad der skal til for at have minimum af chance for at komme ind i varmen og få promoveret sine ligegyldigheder. Nå jeg hører naziliret blive bralret af, ser jeg det som en ny, men ret pålidelig IQ test. Jeg vil være ked af at skulle overbringe hende testresultatet…

  Kommentar by Margrethe — 3. marts 2018 @ 11:46

 3. Ja altså. Hvad nazismen angår.., selvom det som begreb i denne sammenhæng er fuldkommen absurd idiotisk helt uden for den alvorlige begrebsverden- præcist ligesom hendes fuldstændige idiotiske løgnfulde påstand af racisme (det kan hun sgu selv være),…så blev jøderne mere eller mindre påtvunget til at bo i Ghettoer, ligesom Ghettobegrebet var påtvunget udefra helt tilbage til…såvidt jeg husker engang i Venedig for 300-400 års tid siden. Her anno 2018 drejer det sig om hovedsagelig muslimer, som helst gerne vil bo sammen, uden vantro,s regler udefra. Ud fra de muslimske enklaver i Ghettoerne, som de selv vælger at blive boende i, er der yderligere nationale klaner. Danskerne vil helst ikke bo i Ghettoer, men det er regeringen mål at logge dem til det. Så Ghettobegrebet er engentlig forkert anvendt. Der er ingen der har påtvunget muslimerne til at bo i det vi fejlagtig, kalder Ghettoer. Det er noget de selv ønsker. Så modsat Terresienstadt i Nazityskland, og Ghettoen i Polen som var påtvunget Jøderne, under det udefrakomne nazistiske regime, så prøver
  regeringen (Gudhjælpemig) at få – en usekulær diktatorreligion (med dens fører profet)- til at integrere sig i et frit demkratisk samfund med kristendommens individuelle kærligheds etik…..men lige for at politisk korrekt at benægte fakta, så jeg ikke bliver cencureret af Merkel og Mark Zuckerberg i skøn forening….så har det jo intet med Islam at gøre. At Henriette Fuldstænig idiotisk sammenligner med det med Nazismen, for mig til at sammeligne hendes forfatterskab med Maoismen. Det er sikkert noget sludder og vrøvl, for jeg har aldrig sat mig ind i hendes forfatterskab eller ellers læst noget af det hun skriver, men det harmonere jo fint og er balancere helt i tråd med hendes påstand. :-) Fortsat god weekend :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2018 @ 11:55

 4. Smal appel er bedre end ingen appel. Det forstår en overset forfatter. Desuden applauderes disse synspunkter, og denne perfide kommunikation, stadig af de unge piger, som Folkeskolen former. Og det har en enormt disciplinerende virkning på vores side, at vi ved, at uanset hvor mange gange vore argumenter og analyser “triumferer” – så vågner vi op i morgen og er akkurat lige så “klamme” som vi var dagen i forvejen.

  Definitionsretten kan IKKE vindes med argumenter alene. Den er et seksuelt fænomen, og et privilegium, der bevilges af de fertile kvinder.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. marts 2018 @ 12:01

 5. Jeg har det sådan, at jeg stort set altid springer noget over som kvinder har skrevet…det er sjældent, når jeg endelig læser noget fra kvindelig side (undtagen dem her på Urias), ser noget der giver mening og ofte må man tage sig til det store hoved og ryste på det over alle de ofte naive, verdensfjerne følelses relaterede udgydelser og konklusioner de kommer med – og nogle gange bliver man bare så gal i skralden og ønsker kvinderne ad helvedes til og ud af stemmeboksen…!!
  Men så bliver man jo go´ igen… og vil gerne have vasket sin skjorte og få sin varme mad og må slå lyttelapperne til igen…indtil de igen falder af…!

  Kommentar by Black Watch — 3. marts 2018 @ 12:22

 6. Humoristisk kommentar af lektor Ulla Nørtoft Thomsen på Facebook.

  Se den læste jeg sågu og med stor morskab…øøøhh hvordan bærer hun sig ad med at være lektor i undervisningssystemet med sådan nogle kætterske morsomheder? Men det er hun måske ikke mere…Det er ikke til at holde ud at værre blandt dumme ignorante mennesker!

  Kommentar by Black Watch — 3. marts 2018 @ 12:29

 7. Igen. Follow the Money. Find muhammedanernes sugerør til de offentlige skattekasser og cut dem! De er ligesom de vilde katte og byens flyvende rotter, duerne. Hvis man fodrer dem formerer de sig eksponentielt.

  Fint med ghetto, hvis man selv betaler. Jeg trives fint i en ghetto i Kbh Nord, hvor vi har automatisk etnisk udrensning, som ejendomsmæglerne står for med deres skyhøje priser på boliger. Vi sender milliarder af kroner i kommunal udligning til andre kommuner for at slippe for, at de kommer hér.
  (synger:-)
  For øjeblikket har vi det herligt her i vort ny-nazistiske & asociale sammenhold, men den dag muhammedanerne kommer & det gør de jo nok igen, har jeg solgt min hacienda & købt en ny i Californien. (Det sidste er planket fra én fra vores egen ghetto anno dazumal:-)

  Kommentar by A-mad — 3. marts 2018 @ 12:56

 8. Ligner prototypen på en kvabset vegansk speltædende væmligso.

  Dog mangler sækken stadig den obligatoriske hennafarvede pagefrisure…

  Kommentar by 4760 — 3. marts 2018 @ 14:04

 9. “Man udgrupperer en gruppe, og siger at de ikke har samme rettigheder.”

  Flot formulering fra forfatteren.

  Nej Henriette, de har “udgrupperet” sig selv. Og nok så mange velmenende og imødekommende forslag fra folk som dig, vil ikke få dem til at blive en del af samfundet. At konstatere, at det ikke er ønskværdigt, har intet med nazisme at gøre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. marts 2018 @ 15:00

 10. Jeg håber venstredrejningen af Radio24Syv kommer til at koste dem i det kommende medieforlig. Venstreorienterede har på Radio24syv, som på alle andre MSM, overtaget definitionsretten. Det tætteste på borgerlige man kan finde på Radio24Syv, er en enkelt fra højskolevenstre, og en radikaler. Konservative og nationalkonservative kan højest få plads på sendefladen i en kort sommerspecial.

  Kommentar by Geert — 3. marts 2018 @ 15:59

 11. Det der ikke sker, er at de folk der viser at de har spillet fallit ved at kalde andre for national-socialister, burde få lov til at stå på mål for deres udtalelse.
  Journalisten burde udstille hendes fallitspil ved at spørge ind til om hun mener at man planlægger et Holocaust i Danmark?
  En Krystalnat? Opbyggelsen af en art SS?
  Om hun er bekendt med planer om at muslimer evt skal gå med en halvmåne på tøjet?osv osv.
  Derefter burde diverse koranvers der opfordrer til vold mod vantro læses op, og hun skulle så få lov til at forklare hvorfor det ikke er national-socialisme (for det er jeg ret sikker på at hun vil mene det ikke er).Her kunne man krydre med eksempler på muslimsk aggression over for ikke-troende gennem tiderne.
  Slutteligt kunne man ydmyge hende ved spørge ind til detaljer i den nationalsocialistiske økonomiske politik der bla indebar en stor velfærdsstat, topskat, pensioner til ældre,og planøkonomi.
  Er disse ting også forfærdelige siden de indgår i mange danske partiers program?

  Kommentar by jønne — 6. marts 2018 @ 09:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper