5. marts 2018

Lillelund: “… et Danmark, hvor halvdelen er muslimer, er ikke det Danmark, vi kender. Eller har kendt.”

Endnu en formidabel klumme af Niels Lillelund i Jyllands-Posten, der næsten kan forsvare at købe den dyre papirudgave. Borgerlige ord om tidens ghettoplaner fra henholdsvis statsminister Lars Løkke Rasmussen, der ikke vil tale om Islam, og og det socialdemokratiske alternativ, der understreger at tiltagene skam ikke handler om hudfarver. Citater sakset fra JP.dk – Den herskende klasse før og nu (kræver login).

“For det er jo det, vi taler om. Vi taler om milliarder, velfærd, sammenhængskraft, parallelsamfund, men vi taler også om islam. Antallet betyder noget, siger man, og alle ved, at man mener antallet af muslimer. En muslim er en venlig mand, to muslimer kan være et elskeligt ægtepar, ti muslimer kan være et spændende selskab, men en halv million muslimer i lillebitte Danmark, det er ganske mange. Det er en gruppe, en magtfaktor, det ændrer billedet. Derfor kan statsministeren naturligvis godt glemme alt om at genfinde det Danmark, han husker fra sin gymnasietid, for det Danmark er væk og ikke bare væk som boblerne i bækken, det Danmark er bevidst forandret for stedse, det er et politisk valg truffet i en blanding af ideologisk rus, forbryderisk naivitet og almindelig intellektuel dovenskab med sidstnævnte ingrediens som den klart dominerende. Sådan er det, løbet kørt, bl.a. takket være statsministeren og en lang, lang række af hans kolleger, som har været bimlende ligeglade og har foretrukket at søbe i fraser og fredselskende banaliteter. …

Men inden vi synger med på melodien til Gnags’ Danmarkssang ‘Lige meget, hvem du er, lige meget, hvor du er …’ bør vi hæfte os ved det retoriske prokuratorkneb, det er at nævne hudfarve og religion i samme åndedrag. For mens det første naturligvis er helt ligegyldigt, Danmark kunne sagtens være Danmark, hvis halvdelen af os var gule og sorte, så er det klart, at et Danmark, hvor halvdelen er muslimer, er ikke det Danmark, vi kender. Eller har kendt. Og hvis det lyder kontroversielt, ja, så har vi lige netop dér fået sat fingeren på en del af den skandale, der har udløst ghettoplaner en masse. De af os, der han huske debatten fra firserne, ved, at der ikke var tale om berøringsangst, men om en hadefuld tilsvining af ethvert tilløb til dissens, demonstranternes modtagelse af regeringen i Mjølnerparken var den rene fødselsdagssang ved siden af, der blev kritikere til del dengang, og ingen, absolut ingen, der havde ambitioner om at blive til noget andet og mere end selvstændig gadefejer med bijob som freelance cykelsmed, skulle have noget klinket, der var låg på, der fandtes én mening om den ting, og der var flere dissidenter per løbende meter i Sovjetunionen end i lille, socialdemokratiske Danmark, hvor den herskende klasse havde bestemt retningen.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91034/trackback

43 Comments »

 1. Nej Danmark vil ikke være Danmark “hvis halvdelen var gule og sorte”.
  Om der er hønen eller ægget, der kommer først, oversat, racen eller kulturen, vides ikke. Men alt fremmed tager fremmed med sig og vil i stort tal ødelægge Danmark.

  Kommentar by Margrethe — 5. marts 2018 @ 13:14

 2. @Margrethe

  Bingo! Jeg skulle lige til at påpege det.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 5. marts 2018 @ 13:43

 3. Det de forskellige regeringer har importeret til Danmark er menneskelig affald der kulturelt og uddannelses mæssigt er mange hundrede år bag 2018, klankultur, kvindesyn, kriminalitet samt terror er de importerede affaldsbunkers meritter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. marts 2018 @ 13:59

 4. Lillelund for President!

  Kommentar by 4760 — 5. marts 2018 @ 14:18

 5. Sande, men spildte ord og fortsættelsen vil følge, så længe vælgerne ikke vil tage ordet UD med sig hen på valgstedet.

  Kommentar by Menig 442 — 5. marts 2018 @ 14:36

 6. Mogens Camre sagde det, og jeg siger det:

  muhamedanere skal være i muhamedanerland, og det er ikke her!

  Herut!

  Konventionerne skal opsiges, Danmark skal ud af EU, og den muhamedanske remigration skal startes evt. ved at forbyde den muhamedanske ideologi i Danmark.

  Når Spanien kunne blive muhamedanismen kvit i 1609-14, kan vi også i dag.

  Kommentar by va sawva — 5. marts 2018 @ 14:37

 7. Situationen kan sammenlignes med den spanske inkvisition. Dengang stod valget mellem at udvise maurerne eller give dem en chance for at forblive og være en assimileret del af samfundet. Nu vil man endda nøjes med at integrere dem, hvilket der intet historisk belæg er for kan praktiseres. Men forsøget på at assimilere dem ved inkvisitionen mislykkedes også, så de måtte udvises fra Spanien på et senere tidspunkt.

  Kommentar by perhag — 5. marts 2018 @ 14:38

 8. De etablerede partier i Italien lukker døren for 5stjernepartiet. D.v.s. man pisser på 30% af befolkningen. Indvandring fortsætter, lige som kaos fortsætter i parlamentet.

  Kommentar by k m. — 5. marts 2018 @ 14:40

 9. Det er kun Lars Løkke Rasmussen og Mimi Jacobsen der snakker om hudfarve.
  Vi andre ved, at det er indstillingen, inde i hoved den er gal med hos muslimerne.
  Når der er sagt. Så skulle ghettoplanen have været en udrejseplan.
  INGEN MUSLIMER I DANMARK I 2030.

  Kommentar by XXXXX — 5. marts 2018 @ 14:48

 10. @1 enig, væsentlig indvending. Man gør sig netop skyldig i en forbryderisk naivitet, hvis man tror, at Danmark vil være det samme land, hvis halvdelen af befolkningen var afrikanere eller kinesere. Hudfarve er en særdeles tydelig forskelsmarkør, der til alle tider i verdenshistorien har været grundlag for skabelse af personlig og kulturel identitet og gruppetilhørsforhold. Man kan ikke bare lave om på mange tusind års historisk-kulturel praksis, fordi afsporede postmoderne queer- og gender-studies har fået den fikse idé, at både køn og etnicitet bare er konstruktioner, som man kan de-konstruere efter forgodtbefindende, så man efterfølgende kan skabe (konstruere) sit eget ideologiske og multikulturelle, regnbuefarvede globale paradis.

  Men trods alt tak Lillelund for at påpege den enorme ensretning på indvandringsområdet, hvor ideologisk rus, forbryderisk naivitet og intellektuel dovenskab har indsyltet politikere, meningsdannere men også store dele af befolkningen i en godhjertet, kvasireligiøs hallelujah-uvirkelighed.

  Heldigvis er der blandt den brede befolkning i disse år en stigende tendens til at sige fra overfor det kontinuerlige indvandringsvanvid. Så opfordring til alle: Fortsæt med at skriv, snak med familie, venner og naboer. Skriv til de lokale politikere og bed kommunen om at sige fra over for regeringen ved at kræve et totalt indvandringsstop. Lad proteststemmerne tale ved næste valg. Lad politikerne vide, at det kræver et stort ansvar at varetage folkets og landets interesser på tinge. Alle diskussioner og prioriteringer i dansk politik er underordnet spørgsmålet om indvandring. Hvis vi ikke får en bæredygtig og langsigtet politik på indvandringsområdet, så er alle andre politiske diskussioner midlertidig spild af tid.

  Kommentar by Mr. Write — 5. marts 2018 @ 14:49

 11. Bragende godt sagt, men forvent ikke, at alle de afstumpede DJØFere og cand.scient.pol.er, der har udnyttet danskernes tålmodighed og tolerance til at tilrane sig magten og ødelægge landet, fatter noget som helst. Eneste trøst er, at der med en naturlovs nødvendighed vil komme et voldeligt opgør, når muslimerne er blevet til tilstrækkeligt mange.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 5. marts 2018 @ 15:24

 12. Ja hvis man kan lyve sine modstandere alt muligt ondt på, så har man gjort det, ved at blande -Racisme- og -Nazisme- ind i alt mulig sammenhæng. Jeg kan ikke glemme den styrtdykkende naivitetsidioti, dengang SIAD demonstrerede i Århus, for Grøndlændernes ret til at være i Gellerup, efter de var blevet etnisk udrenset via Chikane fra muhammedanere (som nægtede dem at komme ind i opgangen til Deres lejligheder), eller på anden måde konsekvent chikanerede dem. Naivitetsidioterne var organiseret i en moddemonstration, hvor de med Deres sædvanlige idioti råbte imod SIAD- “Ingen Racister i vores gader-“….Så satirisk gætter jeg på at de mente, at Grøndlænderne var racister, og at de selvfølgelig skulle etnisk udrenses (Hvem er det så der er racister?). SIAD havde en planche, hvorpå der stod – Enhver Iniut skal have lov til at gå frit- Men det mente de selvfrelste idioter åbenbart ikke. De fortsatte med at råbe… Ingen racister i vores gader…(Nogle af de kvindelige moddemonstranter havde dog lidt mere humor…..”Dem som ikke hopper. De er racister” Øv bøv bussemand :-)… etc). Men ellers råbte Anders Gravers og os andre også imod dem. “Ingen racister i vores gader”….og sådan kunne man blive ved. Jeg opfandt sloganet imod Moddemonstranterne. “Kun Islamister i Deres gade” :-)). MSM behandlede selvfølgelig SIAD modb-ydeligt (endda med løgn). Men nok om dengang.

  Selvfølgelig rager det mig (og forhåbentlig langt også de fleste, som sympatisere med SIAD o.a lignende.) hvilken hudfarve folk har. Jeg tror sågar vi i Danmark kunne være det dobbelte antal mennesker (som i Holland), men Muhammedanere kan man overhovedet ikke integrere i en civilisation sammen med andre kulturer. Problemet, som vi oftest kæmper med, er jo at patrioter oftes sammenblandes med Nazismen af modstanderne, fordi vi er nationaltsindet. Nationalkonservative. Nazismen var åbenhjertigt racistisk (ligesom mange andre var det. Racismen var stuerent i 30 erne mange steder), men Nazismen var jo egentlig en forkortelse af NationalSOCIALISME. Så egentlig havde Hitler mere tilfælles med Stalin, som jo også beundrede ham, end med dem man kalder Højrefløjen. Konservative herhjemme beundrede hans sociale ordenstrang, men bekæmpede ham- med Christmass Møller- og Kaj Munk (som indså sin fejl)- som de kommunisterne der først bekæmpede ham, efter at han havde angrebet Rusland. Mussolini (Fascistiske) udgangspunkt var også Socialismen, sådan kunne man jo blive ved med at påvise selvmodsigelsen.

  Men tilbage væk fra det fortidige absurde, til nutiden. Hovedproblemet er (som jeg plejer at forsøge at banke ind i knolden på folk med mit mantra). Islam er en – Usekulær Diktatorreligion (med Dens Førerprofet ideal)- Man kan ikke -integrere- en – Usekulær diktatorreligion- ind i et -åndeligt individsfrit menneskekærligt Demokrati- uden at det ene eller andet går i stykker. Jeg kunne blive ved og ved og ved at fremvise alle de eksembler på samfund med anden kultur, hvor Islam blander sig, hvor det går grueligt galt. Det burde ikke være nyt herhjemme, og det burde heller ikke være nyt i den store verden. Men Lars Løkke Rasmussen o.a politikere på tinget, bortset fra DF- tak for det-, nægter at se det i øjnene. Man stikker hovedet i busken og basker lidt frem og tilbage med armene, og så er vi lige vidt. Må det komme såvidt så an konkret tør forholde sig til den konstruktion som Islam er, og ikke kommer med alle de bortforklaringer med en masse nyord (Eks: Nydanskere, Mennesker af anden etnisk herkomst end dansk, mangfoldighed etc) som blot skal dække over, at man ikke vil eller tør forholde sig til hovedproblemet og den konstruktion man har med at gøre. Hvis vi vil have vores børn skal leve i frihed, så har vi ingen anden vej end at bekæmpe Islam. På den ene eller anden måde. Fortsat god mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2018 @ 15:33

 13. Vi kan ikke en gang få udvist en voldsforbryder som Shuaib Khan, leder af banden Loyal to Familia. Nu har han lige fået sin 4. betingede udvisningsdom, denne gang for trusler mod betjent.
  Landsretten nedsatte endda hans fængselsdom fra Byretten med en måned.

  Vi bør nok se på, om vi fortsat kan bruge domsmænd fra det røde Danmark. Jeg er bange for, at deres joyalitet er på forbrydelses side og ikke lovens.

  Kommentar by Niels P — 5. marts 2018 @ 15:56

 14. (Man kan jo ikke krybe tilbage i sin mor igen…nostalgi er ikke hvad det har været.:-)…Fortidens indvandring foregik til fods med den hastighed det afstedkom, lidt senere via heste…i dag kan massetransport jo forekomme med skib, fly, tog og bus…, så via klodens overbefolkning er vi selvfølgelig blevet overrendt. På samme måde som de indfødte amerikanere etc etc etc. Problemet -for mig at se- er udelukkende Islam, og den kultur denne – modbydelige- religion medfører. Der er mange fremmede kulturer som jeg elsker, enkelte jeg kun har hørt om, som jeg ikke bryder mig om ud fra beskrivelsen,…..og så Islam som jeg inderligt -hader-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2018 @ 16:13

 15. Til jer der indvender, at hudfarven har noget at gøre med sagen, er der kun ét at sige:

  Argumentet er, at religionen ikke hører sammen med hudfarven og hudfarven ikke er det afgørende – religionen er det afgørende. Derfor kan Lillelund faktisk have fuldstændig ret. Problemet er, at både kultur og religion skal passe ind.

  Hudfarven er skam irrelevant. Men det er ikke irrelevant om den sorte person er muslim fra Somalia eller protestantisk kristen fra USA.

  Vi kan godt klandre Lillelund for ikke at tage kulturen nok med; men ærligt talt ser jeg ikke noget problem i at slå kultur og religion sammen – når vi taler om islam. Det er ikke en stor overdrivelse at sige, at kulturen ER religionen i den sammenhæng.

  Så mangler vi bare, at alle de tusindvis af øgler, der i årtier med fuldt overlæg har forsøgt at mudre hudfarve og kultur/religion sammen, fletter kebabben og retter ind. Især kunne man håbe at den yderste venstrefløj genfinder sin i øjeblikket fuldstændigt glemte men stolte tradition for at kritisere religiøse dogmer. Vi skal bare lige have dem til at opgive den identitetspolitiske magtskala, de har fået bygget på køn, seksualitet og hudfarve – alle de ting, folk ikke selv kontrollerer, er de ting, venstrefløjen pt. dømmer folk på. Og det er dømt til at gå galt.

  Kommentar by Quark — 5. marts 2018 @ 16:15

 16. https://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_demografi#Demografiske_data
  https://da.wikipedia.org/wiki/Islamisk_kalender
  (Nummerering af årene)

  Det siges jo af tilhængerne af 0 grænser, at https://da.wikipedia.org/wiki/Danmark
  der havde 770.000 af udenlandsk afstamning for nylig, før har oplevet lignende indvandring og fødselstilvækst blandt folk af fremmed afstamning, altså på få årtier 770.000. I 1769 var der 797.584 indbyggere. Med stigning og fald i befolkningstallet har det altså taget måske 14-15-16.000 år at nå tallet i 1769, altså 57 flere indbyggere om året over 14.000 år. Tilvæksten blandt tilvandrede og i Danmark fødte af fremmed afstamning er 16.380 per år siden 1970. Ja, så er der så nogle, der kom før 1970, men hvis man så trækker 50.000 fra og sætter væksten til 16.000 om året siden 1970, ja, så er tilvæksten jo kørt helt af sporet og ligner kolonisering. 16.000 er langt fra 56, nemlig 285 gange flere hvert år.

  I år 20.874 vil den i-slam-iske kalender i øvrigt overhale den gregorianske (vores kalender). Jeg foreslår, at indvandring af muslimer udskydes til tidligst det år.

  Kommentar by barfbag — 5. marts 2018 @ 16:32

 17. https://www.aftenposten.no/norge/i/WLxX6Q/17_3-prosent-i-Norge-har-innvandrerbakgrunn

  Det går stærkt i Norge. Halal-hippier es mål er snart nået.

  Kommentar by k m. — 5. marts 2018 @ 16:34

 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Spain#Vital_statistics

  Spanien gjorde sig fri af muslimer…men i de seneste år er det strømmet ind som en flodbølge med muslimer og folk fra Latinamerika og sikkert andre steder fra, så nu er Spanien overrendt af muslimer og andre indvandrere og deres efterkommere. Danmark skal ud af EU, før da får vi ikke lov til at forlade de forældede og reelt folkemordsagtige konventioner. Derefter skal vi ud af så meget af jødehaderorganisationen de Forenede Nationer som muligt. Dernæst ned med ulandshjælpen.

  Kommentar by barfbag — 5. marts 2018 @ 16:58

 19. Religionen- skaber jo den kultur- som skaber den politik…..På godt og ondt. Årsag virknings psykologi for sociologer :-) (Forhåbentlig ikke -for viderekomne- til at opfatte på dummieniveau :-))

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2018 @ 17:12

 20. @Quark – Amerikanske negere (religion uanset) er omtrentlige så ubrugelige (eller ‘uintegrerbare’ om du vil) i en moderne samfundsøkonomi som somaliere.

  Du har ret i at islam forstærker de ellers allerede eksisterende modsætninger der mellem forskellige folkeslag der tvinges til at dele en stat, men modsætningerne er der allerede.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 5. marts 2018 @ 17:46

 21. Rigtigt, Niels Ebbesen! Selv efter en menneskealders forsøg er det endnu ikke lykkedes at integrere de amerikanske negre fuldstændigt i det amerikanske samfund.

  Kommentar by Arne Torp — 5. marts 2018 @ 17:56

 22. > s wa sawwa
  Skt. Glistrup sagde det først. Dengang Camre var socialdemokrat.

  Kommentar by Anonym — 5. marts 2018 @ 18:08

 23. >5 va sawwa
  Skt. Glistrup sagde det længe inden. Dengang Camre var socialdemokrat.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2018 @ 18:11

 24. Doktor Albert Schweitzer, 14. januar 1875 – 4. september 1965, Gabon, hvor han ligger begravet. Nobels Fredspris, 1952: From My African Notebook. (Sidste udgave, 1961, ikke de 1. udgaver, mener jeg). “Ich habe mein Leben gegeben, um zu versuchen, die Leiden von Afrika zu lindern. Es gibt etwas, das alle weissen Männer, die hier gelebt haben, wie ich, lernen und wissen müssen: dass diese Personen eine Sub-Rasse sind.
  Sie haben weder die intellektuellen, geistigen oder psychischen Fähigkeiten, um sie mit weissen Männern in einer beliebigen Funktion unserer Zivilisation gleichzusetzen oder zu teilen. Ich habe mein Leben gegeben, um zu versuchen, ihnen die Vorteile zu bringen, die unsere Zivilisation bieten muss, aber mir ist sehr wohl bewusst geworden, dass wir diesen Status behalten:die Überlegenen und sie die Unterlegenen. Denn wann immer ein weisser Mann sucht unter ihnen als gleicher zu leben, werden sie ihn entweder zerstören oder ihn verschlingen. Und sie werden seine ganze Arbeit zerstören. Erinnert alle weissen Männer von überall auf der Welt, die nach Afrika kommen, daran, dass man immer diesen Status behalten muss:Du der Meister und sie die Unterlegenen, wie die Kinder, denen man hilft oder die man lehrt. Nie sich mit ihnen auf Augenhöhe verbrüdern. Nie Sie als sozial Gleichgestellte akzeptieren, oder sie werden Dich fressen. Sie werden Dich zerstören.”

  Kommentar by barfbag — 5. marts 2018 @ 18:27

 25. verschlingen=fortære

  Kommentar by barfbag — 5. marts 2018 @ 18:35

 26. Lidt OT, og dog:

  Så lidt af det kvalmende politisk korrekte Oscar-show på TV2.

  Her havde man også – i “mangfoldighedens” navn – forsøgt at proppe så mange negre og feminister som muligt ind i “showet”.

  Der var naturligvis også den obligatoriske Trump-bashing, så alle de selvfede og venstreradikale “skuespillere” kunne sidde og klappe som sindssyge i deres små buttede hænder.

  Og alle kællingerne m/k var ved at få tidlig sædafgang hver gang nogen nævnte #metoo-bevægelsen.

  Godt man havde den store brækspand indenfor rækkevidde…

  Kommentar by 4760 — 5. marts 2018 @ 18:56

 27. “For mens det første naturligvis er helt ligegyldigt, Danmark kunne sagtens være Danmark, hvis halvdelen af os var gule og sorte,…”

  Det er trist at en ellers oplyst mand med gode formuleringsevner stadig ligger under for den kommunistiske arvelære, der siger at alle mennesker er ens, når de fødes og at de behandlet ens, vil udvikle sig til ens voksne.

  Hvad der præcist er tilfældet i det stykke ligger i fremtidens forskning, men ud fra hvad vi ved nu, er det ganske usandsynligt at vi ikke fødes med gennemsnitligt forskellige dispositioner i de forskellige grupper rundt om på Jorden og at de forskelle er en del af årsagen til de forskellige kulturer og samfundsformer.

  Vi lever altså stadig så meget under ‘Hitlers spøgelse’ at pæne mennesker henholder sig til LaMarcks arvelære, som blev fulgt i Sovjet frem til 60’erne og implicit tager afstand fra Darwins arvelære, som vi ellers holder for gældende biologisk videnskab – undtagen altså lige, når det kommer til menneskets mentale egenskaber.

  Men holder han sig ikke til den kommunistiske arvelære, ryger han jo nok ud, som så mange sandsigere før ham – i MSM.

  Kommentar by Søren Ferling — 5. marts 2018 @ 19:12

 28. @ Quark

  “Vi skal bare lige have dem til at opgive den identitetspolitiske magtskala, de har fået bygget på køn, seksualitet og hudfarve – alle de ting, folk ikke selv kontrollerer, er de ting, venstrefløjen pt. dømmer folk på. Og det er dømt til at gå galt.”

  Det eneste nye er at man nu taler åbent om de kategorier. Hvis man ser på fløjens handlinger de sidste årtier, er det for mig klart at det underliggende emne hele tiden har været de biologiske menneskeracer – som man samtidig har hævdet ikke eksisterede.
  Nu vender man så på en tallerken og gør race og køn til det helt afgørende ved et menneske.

  Venstreorienterethed i dag handler om én ting – antihvidt racehad og intet andet.

  Kommentar by Søren Ferling — 5. marts 2018 @ 19:30

 29. Niels Lillelund har ikke ret. De opvoksende generationer har netop ikke kendt til andet, og vil derfor ikke savne noget. Problemet løser sig selv.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. marts 2018 @ 19:32

 30. Det Kim har fremhævet med fede typer, er det essentielle budskab. Et Danmark uden etniske danskere vil ikke længere være Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. marts 2018 @ 19:59

 31. @ Kommentar By Morten

  Du har helt ret, og det er det mest ubehagelige ved dét, der er gang i med muhamedanerinvasionen. Vi har allerede 2. og 3. generations muhamedanere her, så for vores børn og børnebørn vil det være normalsituationen. Forrrige sommer var jeg i Bob-Bon Land med børnebørn, og min kulturradikale svigersøn kunne ikke se noget usædvanligt i, at det vrimlede med indhyllede muhamedanerkvinder, deres yngel og deres mandlige vogtere. Derfor vil børnebørnene selvfølgelig heller ikke se noget usædvanligt. Dét er det rigtig ubehagelige.
  Jeg har lovet mig selv, aldrig at sætte mine ben i Bob-Bon Land mere.

  Kommentar by va sawva — 5. marts 2018 @ 20:01

 32. Kommentar by Morten – – – — 5. marts 2018 @ 19:32

  Nemlig Morten…problemet løser sig selv…men det bliver ikke kønt men fuld af ulykker for alle muslimer som ikke-muslimer…og de nye generationer vil undervejs slå sig gevaldigt i tøjret, nogle vil tage kampen op, men flertallet vil følge strømmen – det er de vokset op med og manipuleret fra alle sider hele deres liv – de vil følge den strøm som vinder magten – og det bliver ikke nødvendigvis den vestlige kultur og den hvide mand – desværre!!

  Alle kulturer har deres storhedstid – det hvide Vesten er på vej ud af – eller måske skulle man sige på vej ned af deres storhedstid, hvor de førte menneskeheden frem til det vi har i dag – på godt og ondt!

  Sin storhedstid skal man kontinuerligt kæmpe for, men vil eller kan man ikke det – visner den hen og verden vil gå sin gang med andre i førerrollen – antagelig det østasiatiske menneske (Kina, Indien, Japan osv.), med mindre de kan holde Mellemøstens og Afrikas mennesker i skak og ikke falde i sharia- og dhimmifælden i deres bestræbelser på, at skaffe finansiering, olie og andre drivmidler/installationer og billig arbejdskraft.

  Som det ser ud nu ser det for mig sort ud – i bogstavelig forstand – Det hvide Vesten synger på sidste vers…

  Klodens og dens mennesker har gennem tiderne frembragt egne regler og love, som i virkeligheden bare er/var staffage…De love der altid har gjaldt, har altid været uretfærdige og at det stærkeste mest tilpasningsparate menneske vil overleve/vinde (f.eks. udrydde dem der truer deres placering og dominans).

  Det vil det hvide vestlige menneske ikke mere…så de vil gå til grunde som førende i verden i fremtiden.
  Globaliseringen er allerede godt igang og om føje år er vores hvide egenart forsvundet, blandet op og udskiftet med andre menneskeracer/typer/kulturer.

  Man vil det selv og går bevidst og med fuldt overlæg mod den løsning der giver sig selv….

  Kommentar by Black Watch — 5. marts 2018 @ 20:31

 33. Bare for ikke at blive misforstået. I forhold til mit tidligere indlæg.
  Der er forskel på de forskellige race. Det meste af Darwins videnskab er forlængst blevet overhalet af DNA. Der er mange og store forskelle på racerne.
  Og man bliver ikke dansker bare, fordi man er født og opvokset i Danmark eller har fået tildelt et dansk statsborgerskab.
  Det kan idag afgøres ved en simpel Dna test.
  Det er ikke hudfarven, som er det vigtigste, den mest synlige forskel. Det er bare det tyndeste argument, som venstrefløjen bruger for, at modstanderne skal virke intolerente og ondskabsfulde, irrationelle……ect.
  Hvis Danmark skal bestå, skal det naturligvis være beboet af danskerne. Ellers er det ikke Danmark mere.

  Kommentar by XXXXX — 5. marts 2018 @ 21:08

 34. Godt at se Lillelund så klar i mælet.

  Kommentar by BB — 5. marts 2018 @ 22:58

 35. “Lillelund: “… et Danmark, hvor halvdelen er muslimer, er ikke det Danmark, vi kender. Eller har kendt.””
  Glem det, Danmark bliver aldrig det Danmark vi har kendt igen, Danmark er forevigt tabt.
  Og så længe vi har landsforrædere som stadig stemmer på Venstre og de konservative samt lallende arrogance, de radikale, socialdemokratiet og kommunisterne fra enhedslisten så bliver det KUN VÆRRE.
  ALLAHU AKBAR FUCKING DUMME DÄNEN.

  Kommentar by Piphans — 5. marts 2018 @ 23:10

 36. “19+ #20: Lige præcis. Hver 3. sorte unge mand i USA sidder i spjældet. 70 procent af de nyfødte sorte børn i USA bliver født af enlige teenage mødre. Alverdens tiltag, med positiv særbehandling over for negerne har ikke ført til andet end at negerne i USA klarer sig nogenlunde lige så elendigt som der hvor de kommer fra, Afrika. Og de fleste er altså ikke muslimer.

  Vi har ingen problemer med at anerkende, at forskellige racer inden for vores husdyr har meget forskellige egenskaber. Nogle hunderacer bliver for eksempel regnet for at være både mere kloge, kvikke og indlæringsparate end andre. Nogle racer er kendte for at være stædige og sværre at håndtere for uerfarne hundeejere osv. Men vi nægter pure, at der skulle knytte sig særlige egenskaber til de enkelte menneskeracer. Hvorfor mon?

  Kommentar by Margrethe — 5. marts 2018 @ 23:45

 37. Da man indførte overførselsindkomst til fattige i U.S.A. i 1960erne, holdt de sorte mænd op med at arbejde i lavtlønsjob og flyttede ud af familiens bolig og efterlod en enlig mor med 1 eller flere børn, som hun kunne forsørge vha kontanthjælp. Og mindstelønnen på arbejdsmarkedet gjorde, at lønnen var sat så høj, at sorte afro-amerikanere nu ikke, som de havde gjort før, kunne få lov til at udkonkurrere de hvide med en lavere løn. På et tidspunkt var arbejdsløsheden lavere for de sorte mænd end for de hvide. Men så kom mindstelønnen. Velfærdsstaten ødelægger meget mht fastholdelse på arbejdsmarkedet, også herhjemme. Det er beskrevet af den sorte afro-amerikanske økonom https://da.wikipedia.org/wiki/Thomas_Sowell

  Kommentar by barfbag — 6. marts 2018 @ 00:01

 38. #36: Hvad er så forklaringen på, at det går anderledes godt for asiatere og deres efterkommere i USA end negerne? Hvorfor efterlader hvide og asiatiske mænd ikke i samme grad gravide kvinder til offentlig forsørgelse? Et velfærdssamfund gør ikke mennesker til marionetdukker, der er frataget ansvaret for sine valg. Ingen tvinger de sorte mænd til at forlade gravide kærester i stimer og dyrke gangsterapperen med røven-ud-af-bukserne som ideal. Selvom “samfundets skyld” er en behagelig forklaring.

  Jeg husker ikke lige navnet, men et berømt, sort tv vært har selv sagt det så tydeligt: Han nyder at være flyttet til et hvidt kvarter. Her er pænt og ordenligt, ingen affald på gader og veje. Modsat den svinesti han oplevede, da han boede i et sort kvarter, hvor skidt og affald ligger og flyder alle vegne. Er det også velfærdssamfundets skyld, at negerne ikke kan finde ud af at ramme affaldsspanden, men smider sit affald på gaden? Jeg tror det ikke. Vil man tages alvorligt kan man begynde med at rydde op efter sig, og videregive denne iboende, kulturelle disciplinering til sine børn. Sværere er det ikke. I hvert fald ikke fra et hvidt synspunkt…

  Kommentar by Margrethe — 6. marts 2018 @ 00:29

 39. Jeg beskrev blot fakta, de faktiske forhold, som de var dengang Social Security-lovene blev indført, forholdene før, hvor de sorte var gift i kernefamilier og efter, hvor de ikke var gift og ikke i kernefamilier, dengang. Thomas Sowell skriver også, at der var flere akademisk uddannede sorte, end i dag, går jeg ud fra, bl.a. præster mm, i det område, han boede i. Sådan var det dengang, det ændrer nutiden ikke på.

  Kommentar by barfbag — 6. marts 2018 @ 00:38

 40. 22. Nielsen,
  Ja, og det værste var at danskerne smed Skt. Glistrup i spjældet selvom Skt. Glistrup var vores sidste håb.
  Danskerne er verdens dummeste folkefærd, og de eneste der ikke ved det er DANSKERNE.

  Kommentar by Piphans — 6. marts 2018 @ 00:56

 41. Britain First vs Halal Food Authority

  Ikke for sarte sjæle

  https://pewtube.com/user/BritainFirst/zTMBTM0

  Kommentar by Hodja — 6. marts 2018 @ 19:38

 42. #39/Barfbag

  De forhold blandt de amerikanske negre du her beskriver skyldes at Amerika dengang var et normativt hvidt samfund, det vil sige at de hvide amerikaneres normer blev betragtet som universelt gyldige, også for negrene.

  Den væsentlige forskel på dengang og nu er ikke at negrene har adgang til velfærdsydelser, omend størstedelen af dem givetvis ville dø af sult og kulde uden dem, men borgerrettighedsbevægelsen, og det paradigme for forholdet mellem racerne som den etablerede.

  Det væsentligste her er at hvide nu ikke kan sige “Nej” til negre (ogandre mindretal). Denne regel er naturligvis uskreven, men alligevel gennemsyrer den hele det amerikanske samfund.

  Som følge af denne nye tingenes tilstand, er negrene ganske enkelt vendt tilbage til deres naturlige sociale organisationsform- Samme organisationsform der er fremherskende i Vestafrika, hvorfra deres forfædre stammer.

  Og ja, Thomas Sowell er neger, og nej, det gør ikke hvad jeg her har skrevet ugyldigt, idet vi her taler om gennemsnit og tendenser hos grupper.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 7. marts 2018 @ 10:41

 43. Hvis man skal argumentere for negres inkompatibilitet med hvide samfund og hvide normer for opførsel, kan man henvise til detaljerede statistikker der alle som én på kryds og tværs fremfører det samme budskab, selv om det kan iføres forskellige forklædninger.

  Jeg synes parkatiske eksempler komplementerer disse studier meget godt.

  F.eks. på YouTube er der nu en del sorte som har nyheds, debat og videnskabskommentarer via video og live stream. En del af dem er politisk ukorrete, nogle kalder sig konservative, nogle er afrocentrikere, nogle sympatiserer delvist med Alt Right, og så videre. Der er stor diversitet i dette selskab, som man må formåde tilhører de lidt mere intelligente og vidende dele af “afroamerikanerne”, og dette kommer da også lejlighedsvis til udtryk i nogle ad de ting de fremfører. Men fælles for alle som jeg har set er dog at de på bedste vis anskueliggør intelligens og karakter-forskellene med tilsvarende hvide. De er til tider så abet at man tror det er løgn, og husk dette er folk som vi ikke umiddelbart er negative overfor, og de er velkomne gæster til debatterne. Ders sprog og grimasser, .. og dette er den bedre del af dem. Intelligensforskellene åbenbaret via disse debatter er så tydelige, at YouTube / ADL / SPLC burde forbyde online samtaler mellem sorte og hvide, for det er nærmest racistisk propaganda for åbent skærm. Mange som tror at det der med forskellene mellem hvide og negre vil her få syn for sagen! Den sidste jeg så var en sort Egypten ekspert, han var herlig! De meste af hans sætninger bestod af “you know”, og “ok”, now waddymean. Han virkede dog sød. Negrene er ikke vores fjender. Men genetisk sammenblanding med dem er dødsens for den hvide race. Slutresultatet kommer til at ligne Arabere.

  Et par sjove videoer her:

  We Wuz Kangz Debate – Weebo Vs Raidio1 (Egypten)

  https://www.youtube.com/watch?v=LL0UxRALNY4&t=7s

  Tariq Nasheed vs. Jared Taylor

  https://www.youtube.com/watch?v=IdrrqS6IBnA&t=6010s

  Debatter med den sorte konservativ Tree og Logic er også sjove!

  Kommentar by Balder — 7. marts 2018 @ 12:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper