7. marts 2018

Analytiker: Flere voldsanmeldelser, men “det siger ikke noget om, hvor mange… der er udsat for vold”

“Statistikken fortæller at frygt er uden grund undtagen når den bekræfter det.”, skrev en åndsfælle om Ingrid Soldal Eriksens ekspertanalyse af forholdet mellem faldende kriminalitet og stigende utryghed. Kriminaliteten er faldet siden slut-80’erne, men selvom volden er fordoblet siden 1995, siger det “ikke noget om, hvor mange i samfundet, der er udsat for vold”.

Utryghed handler først og fremmest om vold, og den er steget ligefrem proportionalt med multikulturaliseringen, selvom ’stigende anmeldelsestilbøjelighed’ til evig tid bruges som statistisk tryllestav af det kriminologiske overdrev. Den sædvanlige skønsang, her sakset fra B.dk – Trygheden falder trods historisk lav kriminalitet: ‘Der er intet belæg for at være mere utryg’.

“Kriminalitetsniveauet i Danmark er historisk lavt. Alligevel viser politiets seneste tryghedsundersøgelse, som udkom i sidste uge, at danskerne igen er blevet mindre trygge.

‘Det er en alarmerende kontrast,’ siger analytiker i Det Kriminalpræventive Råd, Ingrid Soldal Eriksen om udviklingen.

… Når danskerne alligevel føler mindre trygge kan det ifølge Ingrid Soldal Eriksen hænge sammen med, at medier, politikere og andre meningsdannere tegner et billede af, at der sker flere forbrydelser end tidligere, selv om virkeligheden er en anden. …

Selv om kriminalitetskurven kun peger nedad, er antallet af anmeldte voldsforbrydelser ét af de områder, hvor kurven i særlig grad har bevæget sig den anden vej i de seneste år, og siden 1995 er antallet af anmeldelser af vold mere end fordoblet.

Men ifølge analytikeren i Det Kriminalpræventive Råd betyder det ikke, at volden faktisk er steget.

‘Der er en klar tendens til, at anmeldelserne af vold stiger støt hvert år, men det siger ikke noget om, hvor mange i samfundet, der er udsat for vold,’ siger hun…

Oploadet Kl. 23:42 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91083/trackback

22 Comments »

 1. Ja – Danmark og dets folk vil bedrages og bliver det bevidst – indtil det til egen stor overraskelse går til grunde…

  Kommentar by Black Watch — 8. marts 2018 @ 00:04

 2. Meget vold, som foregår blandt indvandrerne anmeldes nok ikke fordi staten på mange måder opfattes som en fremmede magt. Man ser det samme i de sorte ghettoer i USA, at villigheden til, at anmelde forhold er meget lav og man risikerer repressalier hvis man gør. I England er beskyttelsespenge og tæsk hvis man ikke betaler muslimerne imellem normalt. Det anmeldes ikke. Så, gråzonen kan være meget stor.

  Kommentar by Thorsted — 8. marts 2018 @ 02:36

 3. Helt virkelighedsfjerne betragtninger hun kommer med. Det der virkelig gør mig gal, er at hun får løn for det. Endda betalt via vores skattepenge. Under normale forhold/I det private erhvervsliv havde så tåbelige konklusioner om et emne som hun forventes at have viden om, naturligvis udløse en fyreseddel. Men i dette multikulturelle cirkus bliver man belønnet for enhver sindssyg udtalelse, bare den fremmer masseindvandrings-agendaen og slører dens tragiske konsekvenser.

  Kommentar by Jakob — 8. marts 2018 @ 04:04

 4. Off topic.
  Giv 50 kroner til Britain First til udgifter til retssag (klik der, hvor der står “Chip in £15”):
  https://hodjasblog.one/lederne-af-britain-first-risikerer-faengsel-og-oekonomisk-ruin/

  Kommentar by barfbag — 8. marts 2018 @ 06:42

 5. Skulle man mon prøve at smide de kriminelle indvandrere ud, så vi kan få nogle reelle tal på bordet?

  Kommentar by D — 8. marts 2018 @ 06:42

 6. Når de flestte kan gennemskue, at eksperter, forskere og universitetsaffilierede gennemgående er fulde af mundlort og floskler, kan det være de kan se uddannelsessystemets skadelige virkning på det danske land. Varm luft er ikke noget politikere har monopol på, selv om det synes sådan. Medieludere og karrierebistandsklienter kan som ses også være med. Mange erhvervsfolk, som optræder i rampelysene er ofte heller ikke for kloge omend førstnævnte gør vrøvlet og løgnene til en dyd.

  Kommentar by Nielsen — 8. marts 2018 @ 07:47

 7. I bogen “Islam. Den ellevte landeplage “,af Hege Storhaug, da fortæller hun, at hun tilbage i 2003 talte med en dansk minister, som allerede den gang skulle have udtalt og spurgt om hvornår tror du vi kan sige tingene som de er, at det er islam der skaber integrationsproblemerne?, s. 27 (til Hege Storhaug).

  Kommentar by Hansen — 8. marts 2018 @ 08:02

 8. Er det virkeligt noedvendigt at traekke denne fortaerskede udtalelse frem for ethundredeogsyttende gang : jeg tror kun paa en statistik jeg selv har forfalsket….
  Det er slet og ret skamloest,som medier,eksperter,forskere,politikere og visse erhvervsledere slaar kringler paa sig selv for at undgaa at kalde en skovl en skovl og en spade en spade.

  Kommentar by krassisten — 8. marts 2018 @ 08:29

 9. “Ja hvis det er fakta, så benægter jeg fakta :-) :-) :-)” Citat. En eller anden gammel politiker fra 1950 erne, som udtalte det, og blev berømt for det. :-). Fortsat god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2018 @ 08:39

 10. Der er heller ingen kriminalitet i den humanistiske stormagt Sverige:

  Fra TV2:

  “Mand dræbt i svensk masseslagsmål.

  En mand er omkommet, og flere personer er kommet til skade i et masseslagsmål tirsdag aften i Helsingborg på den svenske side af Øresund.

  Det skriver nyhedsbureauet TT.

  Da politiet ankom til bydelen Drottninghøg omkring klokken 20.30, fandt de en tilskadekommen person, som blev bragt til sygehuset.
  Kort tid efter blev to andre mænd fundet skadet.

  De fem mænd er mellem 18 og 21 år.
  Ifølge politiet har de alle skader fra blandt andet knivstik.”

  Det var nok bare Jönsson, Nielsson og Svensson som havde drukket for mange Blå Pripps…

  Kommentar by 4760 — 8. marts 2018 @ 08:50

 11. Analytiker i Det Kriminalpræventive Råd, Ingrid Soldal Eriksen, har jo ret: voldskriminaliteten er efterhånden faldet til noget nær nul! – Hvilket ganske enkelt skyldes definitionerne, som blev vedtaget i 2001 og første gang anvendt af DanMarx Radio den 11. september samme år: to højhuse i New York var styrtet sammen som følge af en flyulykke, hvorved 3.000 mennesker var omkommet (og det havde de iøvrigt – stadig iflg. DDR – rigtig godt af!).

  Sidenhen er utallige mennesker omkommet i London, Madrid, Paris, Nice, Berlin, Stockholm o.s.v. som følge af trafikulykker med lastbiler, skærmydsler på diskoteker og lemfældig omgang med køkkenudstyr, såsom knive.

  Når således en filminstruktør og en synagogevagt i vor såkaldte hovedstad kommer af dage, skyldes det vores lemfældige våbenlov – og kan således ikke rubriceres under voldsstatistikken. Lige så lidt som de daglige skyderier, voldtægter og røverier. De skyldes ganske enkelt hændelige ulykker med ‘uklare omstændigheder’.

  Kommentar by Voldposten — 8. marts 2018 @ 08:53

 12. “Der er en klar tendens til, at anmeldelserne af vold stiger støt hvert år, men det siger ikke noget om, hvor mange i samfundet, der er udsat for vold,’ siger hun.”

  Ville dette orakel have brugt samme argumentation, hvis anmeldelserne af vold var faldende? Næppe.
  Det er svært at forestille sig, at et evt. fald i voldsanmeldelser ville ledsages af en bemærkning om, at faldet ikke siger noget om, hvorvidt volden i samfundet er faldet.

  Kommentar by Jern Henrik — 8. marts 2018 @ 09:49

 13. #7
  Det sande islam kommer først op til overfladen, når Vesten er uafhængig af arabisk olie.

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2018 @ 09:58

 14. Ulykken i Krudttønden skyldtes at Hjemmeværnet ikke var blevet afvæbnet i tide – i følge DDR og resten af løgnepressen, altså.

  Kommentar by Træt — 8. marts 2018 @ 10:08

 15. De hollandske tal tyder paa at borgerne er blevet *mindre* villige til at indgive anmeldelse … https://www.wodc.nl/binaries/2674-summary_tcm28-124634.pdf

  Kommentar by Nick — 8. marts 2018 @ 10:46

 16. Tænker heller ikke at der er taget højde for truslen om vold, hvor folk dukker nakken og undlader at konfronterer islams lystige svende.

  Kommentar by Frafaldenmoderat — 8. marts 2018 @ 10:47

 17. Det er korrekt at masser af vold slet ikke politianmeldes, mest udpræget vold mod koner i muhamedanerfamilier. I Stockholm-forstaden Solna valgte en enkelt kone alligevel at anmelde sin mand med følgende resultat:

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10379466/svensk-domstol-frikendte-mand-for-vold-mod-konen-fordi-han-kommer-af-en-god-familie-til-forskel-fra-hendes/

  Det skriver Aftonbladet, som også kan vise en udskrift af dommen. Her lyder det bl.a., at mandens familie »virker til at være en god familie, til forskel fra hendes, hvilket også har betydning for vurderingen af skyldsspørgsmålet«

  Samtidig lyder det, at hendes troværdighed bl.a. blev svækket af, at hun ikke fortalte om volden til mandens familie, så man kunne håndtere det internt, som man gør i »disse kredse,« men i stedet valgte at gå til politiet.

  Parret blev gift ifølge sharialov for omkring syv år siden.

  Kommentar by perhag — 8. marts 2018 @ 11:06

 18. Jaja, alle de anmeldelser er bare noget de finder på.

  Det er bare fordi vi taler så meget om volden, ikke fordi der er blevet mindre af den.

  Vi danskere er bare blevet mere tilbøjelige til at anmelde skub osv. som vold.

  Hospitals-statistikkerne om voldsofre er bare en forskel i registrerings-metodik.

  Det handler i virkeligheden bare om, at danskerne er blevet forrået.

  Fortsæt selv den endeløse, cirkulære argumentation. Det er godt gammeldaws træls at skulle lægge øre til den ring af undvigelsesmanøvrer, der efterhånden er flere hundrede ansvarsfralæggelser lang. Det bemærkes, at i nærmest alle andre henseender har brugerne af den her cirkulære apologi ingen problemer med at placere skylden for både det ene og det andet.

  Problemet er islam. Punktum.

  Kommentar by Quark — 8. marts 2018 @ 12:41

 19. “ikke fordi der er blevet MERE af den” skulle der selvfølgelig have stået.

  Kommentar by Quark — 8. marts 2018 @ 12:41

 20. Problemet er ikke at disse 5. kolonne danskere bliver ved med at bombardere os med løgn og fake news fordi de vil gøre alt for at få Danmark til at ende som en EUSSR delstat overskidt med multikultur. Problemet er at danskerne finder sig i det og tilmed forsørger de fleste af disse 5. kolonne danskere.
  Det er blevet så sygt i mohammedanmark så det danske offentlige system slå danskere ihjel, og danskerne er skide ligeglade.

  Kommentar by Piphans — 8. marts 2018 @ 14:33

 21. Haha, det er jo komik på Monty Python niveau. Sikke dog en “forsker”, er hun mon uddannet på RUC?

  Kommentar by Morten Andersen — 8. marts 2018 @ 15:08

 22. […] At antallet af anmeldelser stiger mere end sigtelser, kunne eksempelvis være fordi episoder med umotiveret vold er stigende. Det kunne også være med til at forklare, hvorfor den generelle tryghed er faldende, selvom ‘kriminaliteten’ overordnet set er faldende. […]

  Pingback by Monokultur » Trygt Danmark — 15. marts 2018 @ 05:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper