8. marts 2018

Sydafrika: Marxistisk partileder fik flertal for lov om ekspropriering af ‘hvide menneskers ejendom’

Da Zimbabwe ekspropierede hvide farmers jorde for 15 år tilbage, endte det med forarmelse og hungersnød. Nu planlægges der lignende tiltag i Sydafrika, lovformelig iscenesat af den revolutionære marxist Julius Malema (EFF). Han er tidligere leder af ANC’s ungdomsgren, men blev ekskluderet fordi han var for radikal. Tilbage i 2010 blev han dømt for hatespeech, fordi han sang ‘Dubul’ ibhunu’ (Skyd boeren), ikke ulig Mandelas ‘kill the ‘AMA-Bhulu’-sang (Dræb boeren, ca. 1991). Julius Malema er Breivik med et statsapparat i ryggen, og medierne er helt tavse.

Modig kommentar af den gode Caspar Stefani på B.dk – Racistisk lovgivning er åbenbart ok, så længe det går ud over de hvide.

“Den hvide mand har det ikke sjovt for tiden. Men det er eskaleret lidt fra sidste års angreb på typer som undertegnede, der, som jeg lod mig forstå af debatten, åbenbart har et iboende ønske om at undertrykke alt, hvad vi kan komme i nærheden af.

Det har Sydafrika taget konsekvensen af, idet et overvældende flertal har besluttet sig for at give mulighed for at ekspropriere hvide menneskers ejendom – uden kompensation.

Jeg tror næppe, at omverdenens reaktion havde været den larmende tavshed, man ser netop nu, såfremt man havde byttet om på lovgiver og offer. Så skulle NGOer såsom Amnesty og deslige, nok være kommet på banen. End ikke FN er kommet med en udtalelse. Deres hykleri er tydelig. …

Slår man ordet ‘apartheid’ op kan man se, at det handler om politisk, økonomisk og social adskillelse af hvide og ikke-hvide. Det vakte derfor naturligvis stor jubel, da Sydafrika afskaffede apartheidstaten i 1994.

Men i 2018 ser man nu ud til at ville genindføre dele af det vederstyggelige system. Nu blot med omvendt fortegn.

(Julius Malema, leder af marxistiske EFF; Foto: News24)

In March 2010, at a rally on a university campus Malema sang the lyrics ’shoot the Boer’ (Dubul’ ibhunu) from the anti-apartheid song ‘Ayasab’ amagwala’ (The cowards are scared). ‘Boer’ is the Afrikaans word for ‘farmer’, but is also used as a term for any Afrikaans-speaking white person. His singing was compared to similar chants by deceased Youth League leader Peter Mokaba in the early 1990s, to ‘kill the Boer’, which had previously been defined as hate speech by the South African Human Rights Commission.” (Wiki)

“We cannot allow white people to do as they wish in this country. … Let us meet them toe to toe. Let us teach them who owns South Africa. … Let us send them toe to toe. Let us show them who is in charge in this country. This is our land. This is our country.” (Julius Malema, Youtube; Se evt. her)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91093/trackback

22 Comments »

 1. NEGRE!!!!!
  Om få år kan vi så begynde at samle ind til nødhjælp, også til disse tåbelige fæhoveder.

  Kommentar by Knud — 8. marts 2018 @ 11:50

 2. Han ser ikke helt rask ud – ham fyren på billedet…..

  Kommentar by kent — 8. marts 2018 @ 11:52

 3. Et fint sted islamisterne burde tage hen..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. marts 2018 @ 12:02

 4. “Slår man ordet ‘apartheid’ op kan man se, at det handler om politisk, økonomisk og social adskillelse af hvide og ikke-hvide. Det vakte derfor naturligvis stor jubel, da Sydafrika afskaffede apartheidstaten i 1994.

  Men i 2018 ser man nu ud til at ville genindføre dele af det vederstyggelige system. Nu blot med omvendt fortegn.“

  Apartheid blev indført for at stække kommunisterne pga de globale erfaringer med kommunismen.

  Der er ikke tale om genindførelse af apartheid. Der er tale om racehad mod de hvide.

  Eksemplerne på idiotien er utallige. Efter at de sorte har overtaget magten er de sortes gennemsnitlige levealder blevet forkortet med 9 år.
  Det monopolselskab som står for el-forsyningen i hele Sydafrika, har oplevet en befolkningsstigning på 38%, samtidig med at kapaciteten er faldet med ca. 33%. Løsningen? At fyre 1000 hvide ingeniører fordi de ikke er sorte.
  Det er ren galskab. Uintelligente Wakanda-folk, som tror at We Wuz Kangs.
  Bantu-negrenes folkemord mod sorte sydafrikanske folk er sjovt nok aldrig en del af fortællingen.

  Kan anbefale at lytte/se Stefan Molineux’ gennemgang af horrible fakta:

  https://www.youtube.com/watch?v=-4SS8uyhQnY

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. marts 2018 @ 12:28

 5. Sikkert endnu en nyhedshistorie som næppe vil ramme de danske fake news medier aka dr, bt, eb, jp osv. osv..
  Men mon ikke pape bliver lidt varm i trussen hvis han ser billedet af denne prægtige negermand.

  Kommentar by Piphans — 8. marts 2018 @ 12:47

 6. Jamen ok. Så jager de den hvide mand væk af racistiske årsager. Så går det nok Sydafrika, som Zimbabwe med sult, økonomisk ruin etc. Sjovt (nej trist) så forudså jeg det dengang Mugabe begyndte sin etnisk raicistisk udrensningpolitik. Hvis Sydafrika vil begå samme katastrofale fejltagelse, så må de om det. Jeg benægter ikke at der har været megen slaveri til glæde for Europæerene, men det har så sandelig også været internt, og alle de borgerkrige der har været i Afrika, har langt oversteget det som Afrika har fået påtvunget udefra.

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2018 @ 13:36

 7. Det er på tide at presse FN/UN til at etablere en Homeland for de hvide sydafrikanere.

  Der er plads nok!

  Kommentar by santor — 8. marts 2018 @ 13:47

 8. @ 7 Santor

  FN styres af muslimske lande.

  Kommentar by kenneth — 8. marts 2018 @ 14:13

 9. Lad os tilbyde hvide afrikaans asyl i Danmark. De er efterkommere af hollandske og engelske udvandrer og har virkelig noget at byde på…og de er jo beviseligt forfulgte

  Kommentar by redneck — 8. marts 2018 @ 14:31

 10. Vores store statsmand Mogens “Che” Lykketoft kaldte som bekendt det perverse kommunistiske diktatur på Cuba for “Samba-socialisme”.

  Det her må så være den afrikanske variant.

  Gamle senile Mogens vil nok kalde det “Zulu-socialisme”?

  Kommentar by 4760 — 8. marts 2018 @ 14:55

 11. Kommentar by redneck — 8. marts 2018 @ 14:31

  Enig. Det er formentlig ordentlige og driftige folk som sammen med etnisk svenskere, kan være med til at hjælpe os videre og af med muhamedanerne.
  Jeg vil tro boerne er ferme med våben, som vi vil få brug for i løbet af en kort årrække.

  Kommentar by Knud — 8. marts 2018 @ 14:57

 12. I 2006 var jeg en tur i Cape Town og omegn, et land med fantastiske muligheder. Omkring boligområdet hvor jeg boede, var der en mur med 4 rækker tråde med højspænding som afslutning. Skrællespanden skulle køres uden for porten på tømmedagen. På nogle af lejlighederne var der skilte, som proklamerede armed respons. På muren rundt om villaer var der oven på muren indstøbt glasskår.
  Med hensyn til muhamedanere så er de også der. Negerne i township stjæler strøm fra gadebelysningen, fra masten går der et virvar af kabler mod skurene. Ja selv fra en måske 10 kV ledningsføring var der hægtet noget på.
  Jeg glemmer aldrig de 2 negre, der stod ved grillen på en restaurant, sikke nogle velsmagende bøffer de kunne lave. Musik og sang kan negerne også begå sig med, men redde landet formår de ikke,

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2018 @ 15:31

 13. Julius Malema er ikke præsident. Det er Cyril Ramaphosa, der heldigvis lige har taget over efter den grotesk inkompetente og meget åbenlyst korrupte Jacob Zuma.

  Alle tre er blevet yderst velhavende af politik. Ramaphosa ligger oppe på en halv milliard dollar, endda delvist ærligt tjent.

  Kommentar by Peter Lund — 8. marts 2018 @ 15:41

 14. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 8. marts 2018 @ 15:47

 15. Lederen af “modstandsbevægelse” i Sydafrika, bliver interviewet af Alex Jones. https://www.youtube.com/watch?v=ipNeq5gJGpI

  Kommentar by Lightmann — 8. marts 2018 @ 16:03

 16. Ingen løftede en finger da 1/4 hvide blev etnisk udrenset fra det, under deres styre, så blomstrende landbrugsland Rhodesia. Ingen Løfter en finger for 4,5 milioner hvide der langsom bliver etnisk udrenset fra et land de har historisk ret til. Voldtaget, myrdet, fordrevet, diskrimineret. Og de har ingen steder at tage hen.
  Burde VI ikke tage os sammen og gøre noget for dem!

  Jeg har lige været i Hamburg. Allerede der vælter det med afrikanere. Jeg har det lidt stramt med at de forventer at kunne komme til vores lande når man ved hvordan de har behandlet hvide stort set alle steder hvor de har fået magten.

  Et multietnisk samfund er et samfund der er splittet ad og ødelagt for evigt. Al pligtfølelse, sammenhold og offervilje overfor folk og fædreland fordufter som dug for solen. Tilbage står det enkelte, nøgne individ tilbage med et liv uden mening og forankring, der så kan fyldes med forbrugerisme og hedonisme. Som det netop er kapitalismens og det liberale demokratis hensigt at det skal være.
  Foruden Gudstro er patriotisme den højeste dyd. Ja, de to hænger sammen. Det daglige mediehad mod Rusland kommer af at de er et folk der oplever en vækkelse i deres ortodokse kristendom og er stærke patrioter.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 8. marts 2018 @ 16:04

 17. Det skal med, at de sorte ankom til kaplandet samtidig med de hvide. Urindbyggerne (buskmænd og hottentotter) er blevet ligeligt forfulgt af såvel hvide som sorte. I Østafrika er de stort set blevet totalt udryddet – af sorte.

  Kommentar by Henrik — 8. marts 2018 @ 16:46

 18. -> Peter Lund

  Tjekkede min post for et par timer siden, men forstod ikke rigtigt sammenhængen, da jeg ikke havde kaldt Malema for præsident. Lige opdaget, at det fremgik af overskriften. ændret. Tak.

  Kommentar by Kim Møller — 8. marts 2018 @ 17:53

 19. Faktisk er denne tragedie (naturligvis) subsidieret af forræderiske danske politikere;

  http://www.maskinbladet.dk/artikel/uddannelse-noglen-flere-sorte-landmaend-i-sydafrika

  http://www.maskinbladet.dk/artikel/landbrugsskole-indgar-ny-uddannelsesaftale-med-sydafrikansk-provins

  http://www.maskinbladet.dk/artikel/sydafrikansk-anerkendelse-uddannelsesprogram

  … men det taler vi ikke om.

  Kommentar by Polka — 8. marts 2018 @ 19:35

 20. Ps.
  Læste at katie hopkins var blevet tilbageholdt af negerne i sydafrika efter, at hun havde besøgt nogle af ofrene fra negernes racistiske mord og overfald på hvide farmere.

  Kommentar by Piphans — 8. marts 2018 @ 23:08

 21. # Piphans – læs alt om det… https://hopkinsworld.com/

  Kommentar by Lightmann — 9. marts 2018 @ 03:10

 22. Retardikanerens gennemsnitsIQ i Sydafrika er 72. Den hvide races i Sydafrika er 98. Så derfor ser verden ud som den gør.

  Kommentar by A.R: — 9. marts 2018 @ 06:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper