10. marts 2018

Ø: “Det ville berige menneskerne på Strandvejen at møde nogle mennesker, der ikke ligner dem selv..”

Hvis man stemmer på kommunister, så får man kommunisme i en eller anden aftapning. I det konkret tilfælde ville det måske være meget godt, for islamiseringen af Danmark stopper ikke sålænge den fortrinsvis rammer de lavere socialklasser. Den røde borgmester vælger at ignorere, at mange af er dyre boliger netop er dyre, fordi rigtig mange danskere ikke gider bo med den multikulturelle pøbel. Man betaler for tryghed i hverdagen.

Enhedslistens Ninna Hedegaard Olsen for fuld ideologi i et interview med Berlingske. Her citeret fra B.dk – Borgmester om ghettoplan: ‘Det ville berige menneskerne på Strandvejen at møde nogle mennesker, der ikke ligner dem selv’.

“Giv os råderet over nogle af lejlighederne i private andelsboligforeninger og giv os lov og ret til købe ejerlejligheder og villaer, som vi så kan udleje til de mest udsatte af vores borgere.

Sådan lyder nogle af de mere opsigtsvækkende opfordringer til regeringen fra teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, Ninna Hedeager Olsen (EL), efter at regeringen i forbindelse med sin ghettoplan har medddelt, at højest 40 procent af boligerne i de mest udsatte boligområder i 2030 må være almene boliger.

… kunne kommunen få lov til at bevæge sig ind på det private boligmarked og efterfølgende med boligtilskud leje boligerne ud til udsatte borgere, ville den have bedre mulighed for at genhuse husstande fra de såkaldte ghettoer. …

‘Jeg ser gerne, at man kunne tage dyre private udlejningsboliger på Østerbro og den indre by, hvor der næsten ikke er almene boliger, og så have anvisningsret til dem til en husleje, som folk kunne betale,’ siger hun.

‘… Kunne vi anvise flere boliger, så tror jeg faktisk, at det kunne være med til berige byen. Også for dem på Strandvejen. Det ville berige menneskerne på Strandvejen at møde nogle mennesker, der ikke ligner dem selv, for det er jo netop der på Strandvejen, at folk er allermest homogene. Ikke i Mjølnerparken, hvor folk er super forskellige’.”

Oploadet Kl. 14:24 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91195/trackback

18 Comments »

 1. Tyndskiden står ud i stråler.

  Kommentar by barfbag — 10. marts 2018 @ 14:28

 2. Den kommunistiske ko udtaler:

  “Ikke i Mjølnerparken, hvor folk er super forskellige.”

  Hvad fanden taler konen om?

  Fås en burka ikke kun i sort?

  Kommentar by 4760 — 10. marts 2018 @ 14:53

 3. HAHA – her hvor jeg bor, bor alle de multikulturelle halalhippier helt racerent. Deres børn går i kridhvide skoler. De er nemlig kun multikulturelle til udvortes brug. Egentlig kunne jeg godt ønske mig dem generet rigtig meget.

  Kommentar by BB — 10. marts 2018 @ 15:08

 4. Jeg bør tilføje, at Enhedslisten får 20 procent af stemmerne her

  Kommentar by BB — 10. marts 2018 @ 15:28

 5. Den dag Danskerne får fuld råderet over Danmark igen er der en del fra eliten der ender i Blåtårn for landsforræderi, det er nødvendigt til den tid for at statuere eksempler til skræk og advarsel for eftertiden, forbyd islam i Danmark.
  PS. kommunisterne er altid misundelig på andre mennesker der skaber deres egen levevej frem for at snylte på skatteborgernes regning igennem asociale tilskud til ungdomshuse og lignende.

  Kommentar by emmagad — 10. marts 2018 @ 15:32

 6. Formidabel idé Ninna! – Smut du en tur ud til Valby og få dig en rigtig god snak med Johanne Schmidt-Nielsen; hun kan sikkert godt tænke sig nogle friske nye naboer (?)! – Måske kan der i Johannes store kælder, som en lille pikant sidegevinst, indrettes nogle værelser til et par uledsagede drengebørn (Læs: Et par somaliske forbrydertyper i 30-års alderen) – God tur til Valby Ninna!

  Kommentar by T. Flodur — 10. marts 2018 @ 15:39

 7. Ja så kunne de ligesom i Tingbjerg blive lidt klogere på multikulti, som egentlig er et skalkeskjul for, islam med sharialov og en diktatorkulture. Har i en af de andre tråde fremvist, hvordan National Front, repressentanter, gav pokker i vold for, hvad Toni Blair mente om dem…..han boede jo ikke i Bradford. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. marts 2018 @ 16:55

 8. Det kan også koste tegnebogen, et hospitalsophold eller en begravelse, at møde mennesker der ikke ligner en selv.
  Det er nok den form for berigelse, der kølner begejstringen.

  Kommentar by Menig 442 — 10. marts 2018 @ 16:56

 9. “De er nemlig kun multikulturelle til udvortes brug”
  – HA HA! Den var både god og rammende.

  Kommentar by Margrethe — 10. marts 2018 @ 17:03

 10. Johanne kan da bare slå dørerne op til hendes millionvilla.

  Kommentar by Søs — 10. marts 2018 @ 17:30

 11. Det ville berige enhedslisten, at flytte til Nordkorea eller Cuba. Og det ville heller ikke være et tab for os andre.

  Kommentar by Nielsen — 10. marts 2018 @ 17:50

 12. EL kommunalpolitikere i København vil gerne have råderet over billige attraktive andelsboliger. What’s new?

  Kommentar by Bastardo — 10. marts 2018 @ 18:04

 13. Nogle menneskers tåbeligheder og paradoksale idealisme kan være uendelig vanskelig at forstå.

  Noget af det vanskeligste at forstå, er socialismens totalitære og lighedsfascistiske trang til at gøre alle lige fattige, udelukkende fordi de synes det er retfærdigt at omfordele flittige og initiativrige menneskers værdiskabelse til uduelige, initiativløse individer, antagelig fordi det det er sådan de socialistiske ego-taburetklæber-parasitter platter sig til deres folkelige støtte og de medfølgende privilegier.

  Af og til kan jeg finde en smule trøst – og forklaring – i de følgende citater:

  Kun disse to ting er uendelige: Universet og menneskets dumhed. Jeg er dog usikker på det første. – Albert Einstein.

  De to mest udbredte bestanddele i universet er brint og menneskelig dumhed. – Harlan Ellison
  .

  Den magt og indflydelse som store grupper af dumme mennesker opnår, kan ikke undervurderes. – George Carlin.

  Dumhed er ikke et handicap i politik. – Napoleon Bonaparte.

  Når et menneske begår en ubegribelig dumhed, er motivet altid smukt og godt. – Oscar Wilde.

  Hvis der bedømmes alene på resultatet, er ondskab og dumhed helt det samme. – Margaret Atwood.

  Kommentar by Jens Knudsen — 10. marts 2018 @ 18:15

 14. Enig med T. Flodur 15:39

  Lille søde Johanne og hendes familie må fluks fraflytte deres murermestervilla i Valby, en del af Københavns kommune, så der bliver plads til mangfoldigheden. “Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så vælkååååååmmmmen her……”

  Peter A.G. og hans ulidelige søster bor mig bekendt på Østerbro, så der vel også plads til arabere og negre?

  Kommentar by anon — 10. marts 2018 @ 20:31

 15. “Ø: “Det ville berige menneskerne på Strandvejen at møde nogle mennesker, der ikke ligner dem selv..””
  Åhh gud, lad muslim negeren som tvang ham den danske pensionist til at sutte sin muslimske gedetissemand møde uffe halallemann og tvinge uffe halallemann på knæ og sutte sin gede inficerede muslimske halaldiller.
  Ps.
  Det virker som om at stasi-google også censurere søgeordene på uffe halallemann.

  Kommentar by Piphans — 11. marts 2018 @ 01:50

 16. Bag i køen med danskeren.
  Hvorfor skal folk med penge belemres, når de kan betale sig fra det.
  Nok når ejerlejligheder lejes ud, når man troede sig sikker.

  Kommentar by P — 11. marts 2018 @ 10:03

 17. Set lidt ovenfra, er det utroligt så mange forandringer den hovedløse import af folk fra de varme lande har forårsaget. Erindrer i øvrigt, at for år tilbage, kørte der en debat om at de rige nordsjællandske kommuner ikke tog deres andel af indvandrer. Gentofte viste en rigtig flot statistik, på hvor mange de havde i kommunen. Det var der stor undring over og deres tal blev så gennemgået. Det viste sig at de havde medregnet, au pair piger, ambassade-folk og alle de højtuddannede fra store danske firmaer som bor i Gentofte. Vupti.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 11. marts 2018 @ 10:26

 18. Omvendt kunne det betragtes således, at de, (inklusive mig selv), med erfaringer fra bla. Egedalsvænge og Holmbladskvarteret, belært af omgivelserne fortjener en pause fra berigelsen, når de bosætter sig på Strandvejen nord for København, med ekstreme ejendomsskatter, dyre alarmsystemer, mistænkelige fodspor i sneen og kunstneriske nøglesignaturer på bilerne. Man slipper jo aldrig helt, det er jo ikke ligefrem dialog-æblete de efterspørger.

  Kommentar by Wazzla — 11. marts 2018 @ 20:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper