12. marts 2018

Araber om somaliere: “De færdes som flokdyr og har meget svært ved at indordne sig i vores samfund”

Læserbrev af Chadi El Cheikh Hassan, der tilfældigvis er fætter til Mohammed Basil El-Cheikh også kendt som Basil Hassan, Islamisk Stat-terroristen, der i 2013 forsøgte at myrde Lars Hedegaard. Han revser herboende somaliere for ikk at integrere sig i Danmark, men han kommer selv fra Libanon, og set fra et dansk synspunkt, så er ingen logisk forklaring på hvorfor arabere skulle være her og somalierne ikke.

Som han skrev i tidligere kronik, så forsøgte hans far at myrde hans mor ‘med en kniv på åben gade’, mens børnene så på. Familien forsøgte senere at møde den af Interpol eftersøgte Basil Hassan i Tyrkiet, og selvom kunderådgiveren fra Nordvest portrætterer familien som en ganske almindelig sunni-familie, så er udgangspunktet for vellykket assimilation bare for lavt. Sakset fra JP.dk – Hvorfor er somalierne så dårligt integreret?

“Jeg kan til tider være meget fordomsfuld. Det indrømmer jeg gerne. Det skyldes måske mine etniske rødder og baggrund. Somaliske kvinder får godt nok dårlig presse for tiden. … er der noget galt med somalierne?

Den virkelig dårlige historie her er faktisk de somaliske mænd, hvis beskæftigelsesfrekvens ikke er meget over kvindernes. … De vil ofte gerne ud at arbejde og skabe en tilværelse, men de bliver ofte holdt nede af deres mænd, hvoraf nogle ikke bidrager med andet end kriminalitet og dovenskab og den kat, de tygger på hele dagen. Somaliske mænd, der tygger kat, gør det oftest med ægteskabet som indsats. De somaliske kvinder gider nemlig ikke ægtemænd, der tygger sig skæve om natten og sover hele dagen lang. Jeg har tit set dem sidde drikke sig fulde i Nørrebro-parken…

efter min mening er mændene værst. Kvinderne er bare blevet dovne med tiden, fordi samfundet har opgivet dem og har berøringsangst over for at stille krav. Derfor er det gået galt for dem. …

Somalierne ligger nederst i statistikerne De har også en helt anden kultur, som er meget svær at forstå og komme tæt på. Og omvendt har danskerne også meget svært ved at inkludere dem som borgere i det her land. Det er meget almindeligt at tale grimt om somaliere, ikke bare blandt etniske danskere, men også og måske især blandt arabere og andre større indvandrergrupper. Men når vi taler dårligt om somalierne skyldes det b.la. de kedelige statistikere og deres ringe tilknytning på arbejdsmarkedet og deres adfærdsmønster i samfundet. Somalierne kommer fra et klansamfund og en stat, der i i årtier har været plaget af krig og elendighed. De færdes som flokdyr og har meget svært ved at indordne sig i vores samfund. Deres stil og mode følger hellere ikke med tiden. Det virker, som om at de mentalt stadig bor i Somalia og ikke i Europa.

Personlig og ærligt så er jeg nok værre end den etniske dansker, når det kommer til min fordomme om somalierne. Det kan godt være, at vi bliver en smule racistiske og lidt dehumaniserende, når vi omtaler dem i medierne, men jeg mener faktisk ikke, at det vores skyld. Den har mange af dem selv været med til at fremprovokere med deres opførsel og ligegyldighed over for det danske samfund.

… det giver helt klart mening at begrænse tilstrømning af flygtninge fra Somalia – eller et totaltasylstop. For vi må bare konstatere, at velfærdsstaten har tiltrukket en masse mennesker fra ulandene, som på ingen måder bidrager til vores fællesskab og samfund.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91239/trackback

29 Comments »

 1. Læs hvad Lisa skriver om dengang arabere kom ind i “det fine kvarter”
  De er ikke en skid bedre end somaliere
  http://redaktion.jv.dk/jvdigital/ghetto/del_1/

  Kommentar by k m. — 12. marts 2018 @ 11:28

 2. Hvads der efter 35 år burde stå klart for enhver: Det drejer sig om at repatriere dem. Allesammen. Også Mohammed Basil El-Cheikh.

  Kommentar by BB — 12. marts 2018 @ 11:32

 3. Ak ja, arabere kan komme godt fra at sige det, flertallet efterhånden tænker. Ud med hele bundtet.

  Kommentar by Menig 442 — 12. marts 2018 @ 11:47

 4. Høg over høg. Og nederst i fødekæden finder vi den arbejdende dansker, som betaler for hele dette syge cirkus.

  Kommentar by Crass Børsting — 12. marts 2018 @ 11:49

 5. Arabere kan ikke udstå negere. Det har de aldrig kunnet. Hvis udviklingen fortsætter bliver Danmark et stort klankort med dem-mod-dem-mod-dem-mod-dem – og så sidder de ellers på RUC med endnu et forklaringsproblem( – har de andet?)når nu det viser sig at multikulti ikke blev et hyggelig hjemmesyet kludetæppe, hvor “dem og os” blev syet sammen, men tværtimod én stor, landsdækkende klankrig.

  Kommentar by Magrethe — 12. marts 2018 @ 11:54

 6. Det er religionen. Den har fanden skabt. (Altså Allah).

  Kommentar by Bastardo — 12. marts 2018 @ 11:57

 7. Beskrivelsen passer fint på stort set alle herboende muslimer. Den afslører også, at muslimer taler med flere tunger. Jyllands-Posten slettede engang en kommentar, hvor jeg gjorde opmærksom på dette. Men det var for meget for et blad, som ellers har været med til at afdække en del af sandheden om islam.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 12. marts 2018 @ 12:14

 8. Margrethe, kommentar 5. Ups – der kom du til at sige sandheden.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 12. marts 2018 @ 12:16

 9. Ja , den er sgu svaer at faa oeje paa , telefonspaelen i eget oeje….
  Dagens hykler-pris gaar til C.E.C. Hassan .

  Kommentar by krassisten — 12. marts 2018 @ 12:19

 10. Er der nogen, der er racister, er det muslimer. Hvis en dansker skrev ovenstående, ville han blive straffet.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 12. marts 2018 @ 12:19

 11. Arabere kan ikke lide Somalier som ikke kan lide Danskere,saa er det sunnier der ikke kan lide shia der ikke synes om suffier,for ikke at tale om bahaier,og amediya som ingen af de andre synes om.Well der er ikke saa mange af os, meget subjectivt, der synes saerligt meget om indre mission eller jehovas vidner men det er jo deres vinkel paa tilvaerelsen,og den er de velkomne til,men de lever stadig under de same love som os andre ,saavel som Budhister,Hinduer Taloister og Asa troende,i dette land ,vi kan endog mange gange finde sammen og diskutere vores synspunktet,men med det rakker pak til islam er det totalt umuligt,jeg tror ikke de forstaar ansvar for egne handlinger
  de skubber det hele paa allan kort sagt en stribe snot til rygrad,are min bare

  Kommentar by dunk — 12. marts 2018 @ 12:52

 12. glemt ord “aere min bare”

  Kommentar by dunk — 12. marts 2018 @ 12:54

 13. Mennesker har til alle tider rangeret andre mennesker i forhold til dem selv. Se bare i fængslerne hvor der er hakkeorden med bandemedlemmerne og bankrøverne øverst og de pædofile nederst.

  For år tilbage var vi til vejfest og talte med eet af vejens absolut værste sociale tilfælde: Begge uden arbejde, 6-7 biler uden nummerplader spredt rundt i haven som manden på skift kørte en tur i (med den samme nummerplade), konen alkoholiker og sønnen på specialskole og allerede på fornavn med den lokale landbetjent. Talen faldt på nogle tidligere beboere i deres hus hvor konen forarget afbrød: “Ja, men de var jo også noget værre ros”…

  Kommentar by redneck — 12. marts 2018 @ 13:04

 14. Hvis araberer slår hinanden ihjel først, og dernæst slår somaliere ihjel, så for min skyld ingen alarm. Omvendt rækkefølge er også ok.
  Ingen af dem vil blive savnet.

  Igen, hverken arabiske eller somaliske muslimer hører hjemme i vesten.

  Alt, hvad disse græshopper formår, er at ødelægge deres egne lande, og nu også vestlige lande. Ud med skidtet.

  Kommentar by anon — 12. marts 2018 @ 13:12

 15. Nu jeg tænker over det, har jeg aldrig hørt om et ægteskab mellem en somalier og en araber. Aldrig. Hvad skulle man også kalde denne krydsning? Somaliaber?

  Kommentar by Michael — 12. marts 2018 @ 13:43

 16. dunk @11

  ….og så råber de alle sammen: “Allan – Uha – Din røv er bar!”

  Ud med lortet!

  Kommentar by va sawva — 12. marts 2018 @ 13:48

 17. Det er en katastrofe, at politikerne har tilladt masseindvandring af muslimer og andre uintegrerbare kulturer. Og det er fatalt at et flertal af vælgerne stadig stemmer på de politikere. Hvorfor gør de det? Ønsker de at uddø?

  Tak til k m. 11:28 for linket til artikelen “dengang arabere kom ind i “det fine kvarter”

  Typisk for den i øvrigt gode artikel er, at den som altid mangler ‘prislappen’. Follow the Money! Boligstøtte og andre økonomiske tilskud lokker folk til som sukkerdrikke lokker hvepse til udendørs på en sommerdag.

  Kender problemstillingen fra de “almennyttige” boliger i Kbh omegn. Engang var disse “almennyttige” boliger et resultat af en socialdemokratisk filosofi om tage penge fra de ikke-socialdemokratiske vælgere, der typisk boede i eget hus og give dem til socialdemokratiske vælgere, der typisk boede i lejede lejligheder.

  Ved forskellige økonomiske begunstigelser af finansieringen, blev mange milliarder kroner flyttet over i de socialdemokratiske vælgeres lommmer. Vælgere som, hvis de havde lønindkomst, desuden blev beskattet med en lavere procent end de højere lønnede pga af den “progressive beskatning”, som kræver en højere procent af de højere indkomster end den typiske socialdemokrat har på det frie arbejdsmarked.

  Alle kendte effekten af disse socialdemokratiske “stemmekøb”. Over en vis minimumsindkomst skulle man aflevere over halvdelen af sin indkomst ,som så blev uddelt som arbejdfri evt supplerende indkomst af socialdemokratiske vælgere. “Mekanismen” var værdsat af mange – især nettomodtagerne. Andre, der var “nettobidragydere”, kunne ikke gøre andet end stiltiende at acceptere det og kunne trøste sig med, at også mange dem, de måske langt ude var i familie med – måske også uden at vide det – fik deres egne indbetalte skattepenge udbetalt.

  Masseindvandringen ødelagde idyllen og en græshoppelignende sværm af overvejende muslimske indvandrere slog sig ned i de “almennyttige” boliger, hvor de havde førsteret til de største lejligheder også qua deres større familiestørrelse. De kunne straks gå igang med at “gnave” af de mange milliarder kroner, der oprindeligt var tiltænkt til at købe socialdemokratiske vælgere.

  De socialdemokratiske vælgere blev presset ud af de almennyttige boliger af overvejende muslimske indvandrere, der havde førsteret også til de største lejligheder qua deres større familiestørrelse.

  Nu må mange også socialdemokfratiske forældre købe ejerlejlighed til deres børn, når de skal flytte hjemmefra og studere. Efter stærekasseprincippet er muslimske indvandrere flyttet ind i de lejligheder, der bygget som stemmekøb til socialdemokrater.

  Derfor forlod mange socialdemokrater deres gamle parti og begyndte at stemme på Dansk Folkparti, fordi deres “privilegier” blev snuppet af de muslimske indvandrere.

  DF-formanden, Kristian Thulesen Dahl, indså tidligt at socialdemokrater begyndte at stemme på Dansk Folkparti, fordi deres “privilegier” blev snuppet af de muslimske indvandrere.

  Nu er socialdemokraterne så så småt begyndt at indse fadæsen og nu lader de igen som om de går ind for de danskere, de svigtede, da de overlod boliger og privilegier til muslimerne. Mon der er mange, der tror på den?

  Kommentar by A-mad — 12. marts 2018 @ 14:18

 18. Med hensyn til ikke at kunne fordrage negre, må vi ikke være for slemme mod araberne. Når de har kastereret negeren, kan han fint anvendes til at passe haremmet.

  Kommentar by Menig 442 — 12. marts 2018 @ 14:24

 19. “Araber om somaliere: “De færdes som flokdyr og har meget svært ved at indordne sig i vores samfund””
  Arabere eller somaliere same islam shit, intet af det lort skulle have været lukket ind uanset hvad.
  Danske pensionister må flytte i telt eller campingvogn mens muslimer får villaer af kommunen.
  Danskerne er uden tvivl blevet verdens dummeste og mest ækle folkefærd.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2018 @ 14:47

 20. 18.
  Ja er det ikke tyrkerne som har en lang og fin tradition med at skære nosserne af unge udenlandske mænd, og bruge dem som slaver, det eksistere vel stadig i tyrkiet, og tilmed nu med dansk statsstøtte.

  Kommentar by Piphans — 12. marts 2018 @ 14:51

 21. “Somaliske kvinder får godt nok dårlig presse for tiden.”

  Nå, så kom det obligatoriske offerkort alligevel…

  Kommentar by 4760 — 12. marts 2018 @ 14:56

 22. Uha, sikke et klarsyn fra manden med mega bjælken i øjet.

  Udtalelserne er måske også et fingerpeg om, hvorfor sorte muslimer er blevet behandlet næsten lige så dårligt som ikke-muslimer generelt, i Sudan, af de arabiske (i egne øjne, de er jo erobrerne) “herre-muslimer”.

  Og nej, kære araber-dansker, vi etniske danskere taler ikke specielt dårligt om somaliere i forhold til andre muslimer, men når vi omtaler muslimer dårligt, er det typisk og generelt fordi ingen af jer viser evne eller vilje til at tilpasse jer det samfunds værdier og normer, som har set sig i stand til at tilbyde jer (eller jeres forældre eller bedsteforældre) en tilværelse her, trods det statistisk i overvejende grad forløjne grundlag, om at i skulle være “flygtninge”.

  Og når det kommer til stykket, foretrækker jeg khat-tyggende døgenigts fremfor hyperaktive knivstikkere, i gerning eller i overført betydning.

  Kommentar by Henrik Larsen — 12. marts 2018 @ 15:54

 23. Hvad laver somaliere her? Der er en rejse over land på 12.486 km fra Mogadishu i Somalia til København i Danmark. 6.654 km direkte med fly.
  Ved ankomsten siger somalieren blot “asyl” og – Sesam, Sesam, luk dig op! – han kommer ind i en hule, der er helt fuld af sølv og guld, og perler og ædelstene i dynger. Velkommen til Danmark!

  Kommentar by A-mad — 12. marts 2018 @ 16:43

 24. Margrethe 5.

  Arabere er i gennemsnit 15% subsahariske (= negere). Det skyldes at araberne holdt sorte slaver. De 15% kommer fra kvindeligt DNA, hvilket oversat til dansk betyder at de arabiske mænd har dyrket sex med deres kvindelige negerslaver i et sådant omfang at gennemsnitsaraberen er 15% sort.

  Det skal retfærdigvis siges at nordarabere (libanesere og syrer) ofte er temmelig hvide. Berberne (som ikke er arabere, i hvert fald dem som kunne isolere sig i bjergene i nordafrika) er også ret hvide. Genetisk forskning viser at de er resterne af en oprindelig hvid befolkning i Afrika (nogle er endda lyshårede og blåøjede) (Atlantis?).

  Kommentar by Sigwar — 12. marts 2018 @ 17:43

 25. https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/det-gaar-fremad-med-integrationen-i-koebenhavn
  Det går nemlig tilbage med støtten til demokratiet blandt unge mennesker, ligesom der er kommet lidt flere utrygge boligområder i hovedstaden, viser undersøgelsen.

  Man kommer til at diskutere opdragelse, parforhold og demokrati i frokostpausen og med sine kollegaer, siger Torben Møller-Hansen.

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/grafik-arbejde-uddannelse-og-kriminalitet-indvandrere-og-efterkommere-halter-efter
  57.200 unge og voksne i alderen 22-59 år med ikke-vestlig oprindelse det, man kalder langvarigt passive – det svarer til 22 procent af aldersgruppen.

  Langvarigt passive er personer, som hverken har været i ordinær beskæftigelse, fleksjob eller uddannelse i mindst 4 ud af de seneste 5 år.

  Indvandrere og efterkommere af ikke-vestlig oprindelse er ikke lige så aktive i foreningslivet som personer af dansk oprindelse.

  I 2016 var 54 procent af indvandrere og efterkommere med ikke-vestlig oprindelse medlem af en forening, mens det gjaldt 81 procent af personer af dansk oprindelse.

  https://asset.dr.dk/ImageScaler/?server=www.dr.dk&file=%2Fimages%2Fcrop%2F2018%2F03%2F09%2F1520603645_integration_694_0.png&w=699&h=794&scaleAfter=crop&quality=75&ratio=1388-1575

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2018 @ 17:52

 26. #4
  Det er nemlig rigtigt-høg under høg eller mere og mere ugivende til danskheden..
  De er stadig en minoritet, der er også en danskerminoritet som også kun laver lort og nas- og så de værste; hele DJØF nasseriet med altfor højt bonuserede nassere, godt propaganderet af 3200 specialarbejdere i Dr og samtlige statsnasserier- de stjæler penge og arbejde fra os og giver os dårlig omsorg og for lidt politi og grænsevagt. De er også nassere.. instituelle nassere og pengespildere, vi kan sagtens selv gøre det bedre-
  Ca 60% af din sure skat går til nassere i staten og EU, ca 30% går til yallahislamistfodring og følgende kriminalitet og yallahbesvær, lige fra børnehave til fængsler ca 10% går til det vi betaler for!Nemlig skole, pasning, sygepleje, ældrepleje..
  Af de penge du ikke betaler i skat, går ca 40-60% til godsejerne og resten suger facebook og de andre Suckerberg´s så har du ca 15-35% du kan bruge på mad, tøj og fornøjelser, herunder bil!
  Vidste du det?

  Kommentar by Hul igennem? — 12. marts 2018 @ 18:25

 27. The pot calling the kettle black.

  Kommentar by Winged Hussar — 12. marts 2018 @ 21:13

 28. Somalier eller araber.
  Same-same.

  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 13. marts 2018 @ 00:28

 29. Berøringsangst?!
  Tja, hvis kommunens ansatte ville tage fat i dem fra første dag. Ikke disse asyl tosser og venligsøer, der kun ødelægger integration. Stil krav. Luk kasser. Send hjem.

  Kommentar by P — 13. marts 2018 @ 09:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper