13. marts 2018

DFI giver 4,2 mio. kr. i støtte til filmprojektet ‘Den danske racekrig’: “… filmen vil skabe en del debat”

Man skal altid være mistænksom, når Det Danske Filminstitut giver 4,2 mio. kr. til en film af en instruktør, der af Ekstra Bladet er beskrevet som ‘professionel filmflopper’. En mand der ikke kan producere film, som danskerne gider se, men som Mikkel Munch-Fals fra DFI tilsyneladende har stor tiltro til. Instruktør Simon Staho laver filmen i samarbejde med dramatiker Christian Lollike, der startede som en karikatur af den kreative klasse, og siden har gjort karriere med mere af det samme, på trods af personlige erfaringer med multikulturen.

Med folkene bag taget i betragtning, så må man forvente det værste, men man skal huske på, at tiderne skifter, og langt de fleste kunstnere er drevet af opportunisme. En historie fra JP.dk – Film om ‘dansk racekrig’ støttet med 4,2 mio. kr..

“‘Per Damgaard Hansen, producer i det unge filmselskab Masterplan Pictures, afviser at udtale sig om filmprojektet ‘Den danske racekrig’, en produktion, Jyllands-Posten første gang omtalte i 2016.

Dengang var ideen endnu under udvikling og havde kun modtaget udviklingsstøtte, men nu har filmkonsulent i Det Danske Filminstitut (DFI) Mikkel Munch-Fals trykket på knappen, så selskabet har fået 3,7 mio. kr. i produktionsstøtte. Totalt har filmen nu fået 4,2 mio. kr.

‘Vi laver filmen, mere vil jeg ikke sige på nuværende tidspunkt,’ siger producenten, der tidligere har turde sige, at han forventer, at filmen vil skabe en del debat.

‘Den danske racekrig’ er alene på grund af titlen et opsigtsvækkende projekt, og bag det står en interessant konstellation. Dramatikeren Christian Lollike, kendt for bl.a. sit stykke om terroristen og massemorderen Anders Behring Breivik, har skrevet manuskript til den konsekvent grænsesøgende Simon Staho.”

(Grafik: DFI, Spillefilm konsulentordningen 2017)

Oploadet Kl. 11:13 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91255/trackback

30 Comments »

 1. Dokumentar eller kortfilm?

  Kommentar by redneck — 13. marts 2018 @ 11:29

 2. Racekrig? – Hvilken race er islam? – Hvilken race er journalister, ‘eksperter’ og politikere?

  Kommentar by Voldposten — 13. marts 2018 @ 11:51

 3. -En raceren film kun m jøder?

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2018 @ 11:56

 4. Det vil blive en kontroversiel venstreekstremistisk tematisk postpopulistisk stiløvelse over den kontroversielle hadeskrigen fra skatteyderne, der skal betale for beskæftigelsesindsatsen for ligegyldige selvsmagende pauseklovner og deres begrebsdegenerede bekendte- jeg gætter på at “instruktørens” bekendte+1 rabarber+1 mørkhudet med store patter, som “instruktøren” håber at kneppe, skal optræde.
  Handlingen er lidt la-la med at de onde hvide midaldrende mænd, der arbejder og opfinder vaskemaskiner, ikke skal kneppe araberkvinder; det skal den studentikose blegselleri, efter at have omvendt sig til multikulti, bare m 20 års forsinkelse- de håber at få både Elbæk og Steinmetz med , Elbæk er desværre ikke jøde men han kan få en sjov hat på og forkvinden for kvinfoslamso vil i solidaritet rulle sig ind i et gulvtæppe og lade være med at drikke sig fuld i hvidvin, den dag..
  Nå, der vist ingen grund til at bruge mine penge til det tågeri.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2018 @ 12:09

 5. Titlen er foreløbig “Skabatikeren Fjollikke og flanøren Simon får plaget sig til andres penge hos Klunck til Fals..”

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2018 @ 12:15

 6. Som nr2, det er allerede kørt af sporet fra start.
  Det er jo ikke et spørgsmål om race det her, det drejer sig om det politiske parti islam og hvad deres politiske manifest fører med sig af problemer, for folk med en anden politisk holdning.

  Kommentar by Truthønen — 13. marts 2018 @ 12:32

 7. Det venstreorienterede kleresi (nomenklatura) længes åbenbart efter borgerkrig. Er det kommunismens sidste krampetrækningen? 30 år efter Murens og Jerntæppets fald? Har de langtids abstinenser?

  Hvad med at sende dem 15-20 år i en af de stadig eksisterende Gulag-lejre i Sibirien på skatteydernes regning for de 4,2 mio. kr. i stedet for at give dem “filmstøtte” (læs “kontanthjælp”)? Også en hjælpende hånd til Gulag’s højt kvalificerede personale, der uden egen skyld er blevet arbejdsløse?

  Kommentar by A-mad — 13. marts 2018 @ 12:37

 8. Pengene er på forhånd tabt på gulvet da max. 2000 biografgængere vil løse billet til horror filmen, den vil selvfølgelig få en masse omtale i diverse statsstøttede medier morgen, middag og aften, hovedrollerne i filmen besættes med indavlede, retarderede, kriminelle korandyrkende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. marts 2018 @ 13:20

 9. Jeg ville også hellere støtte en film om “Det store nasseri” En dokumentar om de 32.000 indavlede nassere i staten, regionerne, kommunerne og propagandaklikerne, og det gensidige rygklapperi hos familienepotisterne.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2018 @ 13:45

 10. Uha, det lyder lidt som Kaspar Colling Nielsen og hans ’Den Danske Borgerkrig 2018-24′, der har en lovende titel, men ikke tør adressere problemet (Islam) fordi han i grunden er rød.

  Kommentar by BB — 13. marts 2018 @ 14:01

 11. Der bliver ikke nogen krig mellem racer.

  Der bliver et borgerkrigs ligenende opgør internet mellem danskerne, og internet hos de andre europæiske folk. Den franskrevolution kommer formentlig til at se ud som en skovtur ved sammenligning.

  Herefter vil muhammedanerne bliver hjemsendt, ganske uanset race, pga deres særlige ideologi.

  Kommentar by Hans Und — 13. marts 2018 @ 14:45

 12. Man kan undre sig over hvorfor den danske venstrefløj er blevet så gennemført racistisk indstillet. De ævler altid om race, når vi andre snakker om indvandring, økonomi, kriminalitet, nationalisme, religion og kultur.
  Men vi ved jo godt hvorfor. De små får kopierer hovedløst deres forbilleder, SJW-kulturmarxisterne på de amerikanske universiteter. De har aldrig prøvet at tænke en selvstændig tanke.

  Iøvrigt- Christian Lollike, gennemført klam person. Det giver åbentbart street cred i kulturlivet hvis man hader den vestlige verden som pesten.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 13. marts 2018 @ 15:17

 13. Det bliver spændende at se, hvilke styrker fjenden kan stille op med. Ja, selvfølgelig muslimerne, men deres spidskompetence er vist ikke lige organisation, planlægning, logistik, strategi og taktik. Eller, for nu at sige det på dansk: de kan ikke slå en pind i en lort uden at ødelægge begge dele. Så dem kan vi lade pigespejderne tage sig af.

  Mere interessant bliver det, hvad fjenden kan trække på af militært kompetent personel. Kan han – etablissementet, nomenklaturaen, d’eliten – forlade sig på andet en de allerøverste echeloner, altså the top brass, og hvor langt ned i rækkerne kan han forlade sig på officerskorpsets loyalitet? – For slet ikke at tale om kamptropperne og de menige soldater? – Jeg tvivler på, at loyaliteten rækker ret langt ned. Og under alle omstændigheder har samme fjendes politikere jo reduceret forsvaret så meget, at hæren dårligt nok kan stille med et operette-ensemble.

  For Politiet gælder det samme nok i mindre grad. Her er velsagtens alle rangklasser over gadebetjent besat med systemtro partikammerater, som er avanceret efter Peter-princippet, og – som vi dagligt ser – uduelige til stort set hvadsomhelst.

  Hvilket efterlader fjenden med en elite-styrke bestående af kunstnere (badutspringere, pauseklovne, lurendrejere, gøglere, klat- og fidusmalere, femikrimi-forfattere og filmkoryfæer som vor Christian Lollike), samt, naturligvis, det samlede bladsmørerkorps (‘bladnegrene’), TV-skærmtrolde og studentikose ‘meningsdannere’. Venligboerne og Bedstemødrene for Asyl vil nok blive udkommanderet til at gå i stilling omkring 2100 Spelt.

  Af egentlige, duelige styrker kan fjenden vel kun indsætte Enhedzliztenz AFAtiske Sturm-Abteilung – og velsagtens en håndfuld pampere fra partiapparaterne.

  Alt i alt: jeg er ikke bange. Når ballonen for alvor går op og blodet er spulet af gaderne, bliver det største problem at skaffe Randersreb og lygtepæle nok…

  Kommentar by Voldposten — 13. marts 2018 @ 15:43

 14. @11
  Facebook faceoff?

  Kommentar by E — 13. marts 2018 @ 15:55

 15. Det må være noget ala…de stakkels muslimske indvandrere, som ville være i fred for de indfødte, og derfor blev tvunget til at bo i Ghettoområderne, som de jog alle andre ud fra, så de kunne få noget autonomi væk fra politiet og andre myndigheder og andre vantro, som chikanerede dem med ushariaistisk lov, og som igen chikanerede dem med bistandshjælp og børnepenge, og derfor blev de nødt til at rejse væk for at kæmpe, og dræbe Deres døtre eller sende dem til genopdragelse pga kulturrel forurening fra vantro, og derfor lærte de at kæmpe og overtage de vantro,s land via khalifatøvelser i Syrien, som andre helte. Filmen slutter med trompetfanfare og stor ros fra Politiken og DR.

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2018 @ 16:27

 16. Og så lige en tak til Marianne Jelved- Resten af de radikale- alternativet, Uffe Ellemann Jensen (som bravt kæmpede imod ytringsfriheden i Danmark)…og ikke mindst AFA som ufortrødent aktivt støtter en – usekulær diktatorreligion (med en Førerprofet)- Må de også forekomme i filmen som dhimmihelte.

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2018 @ 16:29

 17. Man kunne lave et teaterstykke om jøderne “Indenfor Murene”, men ikke om muslimer, mærkelig nok. Den kreative filmbrance kun jo filmatisere Sara Omars bog “Dødevaskeren” for at give det rigtige billede af deres kælemuslimer.

  Kommentar by Menig 442 — 13. marts 2018 @ 16:36

 18. Hvis filmen nogensinde bliver released, vil jeg benytte mig af armslængde-princippet. Den vil blive set af under tusind personer, men vil selvfølgelig blive vist og genvist i DR.

  Kommentar by Bastardo — 13. marts 2018 @ 16:43

 19. Tja, de kultur- og venstreradikale “kunstnere” ved jo udmærket godt, at de ikke risikerer, at lide samme skæbne som den hollandske filminstruktør Theo van Gogh.

  Theo van Gogh blev som bekendt stukket ihjel på åben gade af en debil muhammedaner, blot fordi van Gogh havde tilladt sig, at producere en kritisk film, “Submission”, om “fredens religion”.

  Kommentar by 4760 — 13. marts 2018 @ 17:35

 20. -Ja DR skal jo levere “public service” det er vist noget vrøvl m islamist og eu propaganda -de kan nemlig ikke levere offentlig forpligtigelse og de kan heller ikke tale rent..det er selvfølgelig også svært med et stort sugerør i munden og kronisk munddiarrhea.

  Kommentar by Hul igennem? — 13. marts 2018 @ 17:43

 21. Må jeg i denne tråd lige anbefale den gamle film “Ikke uden min Datter” om Beth Mahmdies kamp, og “The Stonning”- om Catherine Mulligan-.Begge fra virkeligheden.

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2018 @ 18:27

 22. Banned From The United Kingdom | Brittany Pettibone and Martin Sellner

  https://www.youtube.com/watch?v=9f2lzHQqjtk

  Kommentar by Hodja — 13. marts 2018 @ 18:28

 23. Man bør holde sig fra at være smagsdommere og bruge filmenes indhold som argument for at fjerne statsstøtten. Vi bør lære af Peter Rindal, som omkring 1960 havde udviklet en politisk filosofi om at staten ikke skulle blande sig i andet end det der var grund til rationelt.

  Rindal blev kendt for at være modstander af statslig kunststøtte, selv om uvidende journalister senere skød ham i skoene at han ville være smagsdommer. Men det gjaldt alle områder at Rindal mente borgeren selv skulle bestemme hvad de surt tjente penge skulle bruges til, hvor det nyoprettede Statens Kunstfond i 1965 blev symbolet på oprøret. I dag er afskaffelse af medielicens nok det letteste punkt at få startet et skatteoprør, selv om det pågældende forslag på borgerforslag.dk kun har samlet 1000 underskrifter efter snart en måned og skal opnå 300 underskrifter dagligt i resten af perioden for at nå 50.000 underskrifter.

  Kommentar by perhag — 13. marts 2018 @ 20:07

 24. https://politiken.dk/udland/art6377304/Op-mod-1.000-småpiger-blev-voldtaget

  Hadet vokser – fortsat – dag for dag. Til både de invaderende hjernevaskede psykopater og de perverse Verdensreddere.

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU. Bevar Den frie Verden.

  Kommentar by Stopdetnu — 13. marts 2018 @ 21:29

 25. => 7,

  Glimrende ide, A-mad. Giv dem et par Sony Handycams med på turen så de kan optage en håndholdt dogme version af “Fluernes Herre”.

  Kommentar by Jan — 14. marts 2018 @ 11:11

 26. -Måske a la “Lad os være” nu med islamist “jeg knepper din hund og dig”og derefter resten af livet som bleghvid dhimmislave i Saudi?

  God berigende kultitur..

  Kommentar by Hul igennem? — 14. marts 2018 @ 22:31

 27. Hvem fanden gider at betale for at se den omgang politisk korrekt hjernevask fra den uvidende og naive Lollike og hans frelste venner?

  Om de så betalte mig fyrsteligt for det, så gad jeg sgu ikke at se deres virkelighedsfjerne vås alligevel ;-)

  De frelste frelser jo bare deres i forvejen frelse venner med alle de “rigtige” meninger – desværre bare lige på alle andres bekostning.

  Kommentar by Bjovulf — 14. marts 2018 @ 23:37

 28. @ 12. Lukket fest, skrid hjem

  “Man kan undre sig over hvorfor den danske venstrefløj er blevet så gennemført racistisk indstillet. De ævler altid om race, når vi andre snakker om indvandring, økonomi, kriminalitet, nationalisme, religion og kultur.
  Men vi ved jo godt hvorfor. De små får kopierer hovedløst deres forbilleder, SJW-kulturmarxisterne på de amerikanske universiteter. De har aldrig prøvet at tænke en selvstændig tanke.”

  Nej, SJW-snowflakes har ingen tænkeevne, men det dem, der styrer dem – f.eks. Soros.

  For venstrefløjen, ihvertfald en ydre, har migrationen hele tiden handlet om de biologiske racer, de hidtil samtidig har nægtet eksistensen af, men som de så nu med identitetspolitik og intersektionalitet ser det i deres interesse at genoplive.

  Det ved man, hvis man som jeg har været på venstrefløjen og det fremgår af deres handlinger. Planen har i årtier været at ulandene skal overtage ilandene, for at sige det kort. Dermed forsvinder uretfærdighed og racisme, fordi det er den kapitalistiske og racistiske race, der bliver elimineret.
  For liberalisterne handler det om det flade globale marked, hvor enhver form for identitet er uønsket.

  Tilsammen udgør de globalisterne.

  Kommentar by Søren Ferling — 15. marts 2018 @ 12:19

 29. Skulle filmen ‘Den danske racekrig’, der af det også skatteyderbetalte Danske Filminstitut – man tror det er løgn!? – har fået 4,2 mio. kr. af skatteslavernes surt tjente og med tvang indbetalte penge, nogensinde blive vist i biografen. Må den bekæmpes med stinkbomber, der effektivt rydder et biografteater i løbet af 0,5!

  Der er også den ofte omtalte ultimative ytringsfrihed “at råbe „brand!“ i det fyldte biografteater og således fremkalde panik. I angelsaksisk jura har man diskuteret problemet siden 1800-tallet, generaliseret under overskriften „the problem of the hostile audience“. (Kommer snart i din biograf! :-)

  Kommentar by A-mad — 15. marts 2018 @ 16:03

 30. -Og i dag fredag optræder Fjollikken på Perkerlingske sammen med sine medsammensvorne nassekammerater og Simon Forhudslös, nu skal der nemlig snydes og forvirres og spilles idiot- skal der være nogen børneskuespillere med? Quisling til fals?

  Kommentar by Hul igennem? — 16. marts 2018 @ 08:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper