18. marts 2018

Søren Pind: Vold og terror starter med fri debat – “Vi har givet landsbytosserne frit løb i Danmark.”

Søren Pind var liberalist af den gamle skole, og fik, da det blev opportunt, også et snert kulturkonservatisme. I dag belærer ministeren danskerne om, at de skal have større tillid til staten, og passe lidt på den der farlige ytringsfrihed. Vold, terror og revolution starter som bekendt med fri debat. Sakset fra Altinget.dk – Pind: Landsbytosserne skal ikke længere have frit løb på internettet.

“En veloplagt Søren Pind (V) var inviteret til Dansk IT’s årlige konference i Aarhus for at belære menigheden om sit syn på digital dannelse. … nAltinget har samlet Søren Pinds mest interessante pointer nedenfor.

‘Vi har givet landsbytosserne frit løb i Danmark. Og det skal vi have en bevidsthed omkring.’

Forsknings- og uddannelsesministeren refererede en undersøgelse forestået af Mogens Høgh Jensen, præsident for Videnskabernes Selskab, som viser oprørske tendenser blandt debattørerne.

Efter forfatternes opfattelse ligger der hos 10 procent af dem, der deltager i debatten, en voldsparathed. Og i virkeligheden et dybtliggende ønske om at omstyrte vores samfund og starte forfra. Vi, der er vokset op under den kolde krig, er ikke ubekendte med at have sådan tilgang – Blekingegadebanden, kommunister.’

‘Men sagen er, at vi har glemt det i dag. Og derfor står vi helt uden begreber og instrumenter til at imødegå bølgen af – jeg skal være elskværdig – informationer, der vækker en vis forundring, når man kigger på dem.'”

Oploadet Kl. 10:18 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91327/trackback

43 Comments »

 1. Hvorfor mon?

  Søren Pind og hans ligesindede i Folketinget har misbrugt den magt og indflydelse, som de har haft til deres disposition. Deres opgave har været at beskytte den danske befolkning, men i stedet har de været mere optaget af at få “likes” fra den store vide verden. Hvem husker ikke Anders Fjogh der løb rundt om sig selv som en anden skoledreng, når George Bush knipsede med fingrene, og vores nuværende skødehund, der logrer med halen, når den virkelighedsfjerne kansler syd for grænsen mener, at vi kan påtage os 6-7 milliarder migranter på jagt efter et bedre liv, også selv om følgen er vold, terror, kriminalitet, voldtægt og intolerance. Det er politikerne der har svigtet, ikke befolkningen!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 18. marts 2018 @ 10:32

 2. Det er noget af det mest tåbelige jeg nogensinde har hørt. Manden er jo total idiot.

  Kommentar by santor — 18. marts 2018 @ 10:45

 3. Søren Pind = Jens Rohde

  Kommentar by 4760 — 18. marts 2018 @ 11:03

 4. Han er præcis lige så bindegal, som han ser ud. Og sikkert lige så farlig. Hvad skal vi gætte på galningen er i gang med at varme op til af indgreb i ytringsfriheden, som Merkel har dikteret? Noget har de i gærde med den slags udmeldinger.

  Når jeg ser på Søren Pind, minder han mig altid om den kliche af en gal videnskabsmand, man ser i de gamle sort-hvide stumfilm. Han havde været en større succes ved filmen end i sin fiflen med vi andres fremtidige liv og velbefindende.

  Kommentar by Margrethe — 18. marts 2018 @ 11:07

 5. Pind har for så vidt ret, landsbytosse-typer med dybtliggende had mod vort samfunds grundlag præger debattens dagsorden. Det har de endda gjort i årtier. Men nu er de trods alt beskåret 20% – skønt statssubventionerede, hvilket da må være en torn i glasøjet hos en ægte frihedstilhænger.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 18. marts 2018 @ 11:11

 6. Tja, jeg synes jeg genkender nogle af dem på billedet.

  Søren Pind har ytringsfrihed, men det har “landbytosserne”, som betaler hans løn, også. Førhen blev dere stemme ikke hørt, fordi de ikke kunne komme til orde. Det har ændret sig som følge af de nye teknologier. Nu er det galt, fordi de selvfede politikere på den måde kan kommenteres direkte.

  Det er en plage at se og høre disse selvhøjtidelige og selvoptagne personer fortælle, hvad vi skal tænke og mene. Nogen vil hævde vi selv har valgt dem, og det er jo rigtigt. Men da der hidtil ikke har været nogen opstillede partier, der vil føre en politik, hvor man tager effektivt fat om de altoverskyggende indvandrings problemer, er man er nødt til at stemme på de, man tror gør mindst skade.

  Og de skuffer hver gang! Og derfor må de kunne tåle kritik,- også Søren pind.

  Kommentar by NotaBene — 18. marts 2018 @ 11:25

 7. Oh du kundskabens træ, fyrtårnet i vor midte og evige ledetråd, lyset i vor mørke. Kan du Søren Pind ikke oplyse os uvidende, om sagernes rette sammenhæng?
  Ved manden egentlig hvad han selv lukker ud, man kan have sin tvivl.

  Fra “Den Store Hukommelse”:
  ”-det tåbeligste, Danmark nogensinde har gjort, var at indføre indvandrerstoppet.”
  (Søren Pind, (V), tidligere Teknik borgmester i København/tidligere minister, Jyllands Posten 7.3.2000).

  ”De har jo fået ret, de mennesker, der for 20 år siden advarede om, hvilken udvikling vi havde åbnet for med vores udlændingepolitik: Sune Dalgård, Helle Merete Brix, Søren Krarup, og hvad de ellers hed, de mennesker, der fyldte Jyllands-Postens spalter med advarsler. De er blevet forhånet og latterliggjort og stigmatiseret – jeg må indrømme, at jeg selv har været med til det – men de fik ret.”
  (Søren Pind, (V) i Weekendavisen 7.3.2008, s.2.

  ”Krig mod islam? Mod Malala? Mod Muhammed Ali? Mod Ole Wøhlers Olsen? Mod 2 mia.mennesker? Er folk rigtige kloge? Jo, nok krig mod islamistiske fanatikere med alle demokratiets våben. Men s… da ikke mod en hel religion.”
  (Søren Pind, (V), MF, udenrigsfører, om reaktionen mod muslimer efter terrorangrebet mod Charlie Hedbo på Facebook og Jyllands-Posten 9.1.2015 ”Indland”s.2 ”Sagt og Skrevet.”

  ” Vi er i krig med en dødskult, ikke islam. For ”Bliver det til krig med islam, slutter den aldrig”.
  (Søren Pind, (V), Justitsminister, efter terroraktionen i Nice 14.7.2016 på sin Facebook-opdatering 15.7. 2016 og Snaphanen, 16.7.2016, samt Uriasposten 18.7.2016).

  ”Jeg har tænkt mig at Danmark skal bygge en månestation hvor flygtninge kan søge asyl og vente. Der er heller ikke nogen, man skal spørge. Må jeg også kalde det et oplæg og komme i medierne?”
  (Søren Pind, (V), MF, på Twitter 14.02.2018 i anledning af Socialdemokratiets udspil på flygtninge området).

  Kommentar by der Adler — 18. marts 2018 @ 11:27

 8. Selvfølgelig kan debatten ikke være fri.
  Det er meget, meget bedre, at Søren Pind og hans ligesindede fortæller den uvidende hob, hvad den skal mene.

  Da muren faldt i 1989 var vi nogle, der troede at den vestlige kultur ville udbrede sig til hele Europa som en selvfølgelighed, men paradoksalt nok blev det tankesættet fra DDR, der vandt indpas hos magteliten i EU, og Visagrad landende der nu symboliserer uafhængighed.

  Hvordan fanden kan en vesteuropæisk politiker – som vel at mærke ikke er medlem af et sindssygt stalinistisk eller kulturmarxistisk parti – gå ind for at begrænse ytringsfriheden..?
  Manden er ikke bare idiot i klinisk forstand, men opportunistisk på den ulækre måde.

  At vi vedbliver at indvælge den mennesketype til at bestemme over os, beviser bare, at vi er så åndssvage, at vi fortjener at uddø. PT sidder der i hvert fald ingen politikere i Folketinget, der for alvor vil tjene nationens interesser og beskytte den oprindelige befolkning. Sørgeligt men sandt – og løbet er antagelig kørt.

  Kommentar by Bror Lerbror — 18. marts 2018 @ 11:28

 9. Jeg er sikker på at Pind har placeret mig i kategorien “landsbytosser”, det gør han vist med alle der er uenige med ham. For et par år siden, forsøgte jeg at imødegå hans meget koldkrigeriske syn på Rusland, med lidt nuancer. Så kaldte han mig putinist, hvad det så ellers vil sige. Han er en nar.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. marts 2018 @ 11:29

 10. Søren Pind forsøger blot at skrue undertykkelsen af ytringsfriheden op på niveau med de omgivende lande.

  I England er ytringsfriheden de fakto afskaffet, som vi har fået bekræftet af de seneste dages hændelser omkring Alison Chabloz, Brittany Pettibone Martin Sellner, Lauren Southern, og Tommy Robinson, som vil forsøge at holde Sellners tale i Speakers Corner i Hyde Park London. Dette skulle ske kl. 15:00 Engelsk tid ifølge planen. Det vil selvfølgelig blive streamet live hvis det kommer så vidt.

  I Tyskland er der masser af retssager i gang; Monika Schaefer (canadisk statsborger – turist i Tyskland!), Gerhard
  Ittner, Sylvia Stolz, Wolfgang Fröhlich og mange, mange flere alle sammen ofre for censur og politisk forfølgelse, årelange fængselsstraffe.

  Dette kan Pind selvfølgelig ikke have, for når en Englænder, Tysker eller Amerikaner skulle opdage at man i Danmark stadigvæk kan tale frit uden umiddelbart politi-mellemkomst, så kan Danmark jo risikere at blive en ren Nazicentral med figurer som Sellner, Pettibone, Southern og Robinson. Og vi skal ikke skille os ud.

  Jeg tror ikke en gang at det stykke menneskeligt affald som er kendt under navnet Søren Pind selv har fundet på det her. Det har han fået hvisket i ørene af de samme globalistkræfter som det er lykkedes at undergrave det britiske, franske og tyske demokrati. En blanding af EU-kontrollanter og jødiske lobbyister, for så vidt de to ting kan skilles ad.

  Jeg kan forsikre Jer om at den internationale Jødelobby er særdeles utilfreds med at der endnu ikke finder direkte forfølgelse af “holocaustbenægtere” sted. Men vejen er forberedt af Lene Espersen, som i sin tid fik tilføjet nogle paragraffer som skal gøre dette strafbart, hvis det bruges i “propagandistisk øjemed”, eller noget af samme strækning. Det sår et eller andet sted på min hjemmeside under “Big Bad Sister” orker ikke at finde det frem. Og vi er jo også stadigvæk i den situation at vore folkevalgte landsforrædere glædeligt udleverer danskere til alle de EU lande + USA der måtte begære dette, uanset om vedkommende har bedrevet noget som er forbudt ved dansk lov.

  Dette er de faktiske forhold i Danmark, hvor man heller ikke viger tilbage for at begå forhåndscensur, som ved tilfældet hvor en ung mand, vist nok på Bornholm, havde fotokopieret noget materiale som angiveligt havde “racistisk indhold”. Den unge mand nåede aldrig at udgive materialet, som blev beslaglagt inden han kunne publicere det, og senere dømt.

  Yderligere tegn på at den danske Tjeka har i sinde at stramme grebet er at der er indgivet en del sigtelser for udtalelser på facebook, en praksis som må siges at være forholdsvis ny i Danmark.

  Mit gæt er, at man venter på en passende lejlighed til at slå til for endeligt at knuse ytringsfriheden i Danmark. Et par lidt yderligtgående posts på “Dagens Blæser”, eller en facebook-kommentar eller en stakkels illegal som er kommet galt af sted.

  Og den danske presse er parat til at smøre processen.

  Det skulle ikke forbavse mig om MSM har tiet alle de seneste ugers episoder i England, Tyskland og Østrig helt ihjel, for danskerne skal jo ikke vide hvad der venter dem.

  Jeg læser ikke den danske presse mere: er der nogen som har set noget om disse begivenheder i de danske (((fakenews medier)))?

  Kommentar by Balder — 18. marts 2018 @ 11:58

 11. Kommentar by Bror Lerbror — 18. marts 2018 @ 11:28

  Ja – du har helt ret…Jeg har lagt mærke til, at så snart en folkevalgt politiker kommer i FT…løber de fra hvad de har sagt, hvad de står for og ikke mindst har de fyldt deres vælgere med løgn og bedrag…eksemplerne er legio…DF, V, LA, K bare som eksempel – jeg kunne også godt forestille mig nogle socialistiske og radikale vælgere er svært utilfredse med deres hob af politikere de har valgt ind.

  Ja og glem NB…kommer aldrig til at betyde noget i FT!

  Kommentar by Black Watch — 18. marts 2018 @ 12:20

 12. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 18. marts 2018 @ 11:29

  SP er endnu et af de politiske røvhuller, som FT stort set i dag er befolket af M/K.

  Jeg er stolt af at være en Landsbytosse – hellere det en være en idiot som SP.

  Kommentar by Black Watch — 18. marts 2018 @ 12:23

 13. Søren Pind: “Vi har givet landsbytosserne frit løb i Danmark. Og det skal vi have en bevidsthed omkring.” Valget af ordet “landsbytosser” siger noget om Søren Pind. Alle mine forfædre var “landsbytosser” og var med til at opbygge det Danmark vi kendte, men som Søren Pind og andre er i fuld gang med at rive ned.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. marts 2018 @ 12:43

 14. En lille dreng spørger sin far:
  “Far, hvorfor er der stort set ingen af de klassiske cirkus tilbage?”
  Svaret lyder: “Det er fordi de fleste klovne er gået ind i politik min dreng!”

  Kommentar by Rodina — 18. marts 2018 @ 12:43

 15. I er så fucking hjernedøde at høre på. Nu da vindene har vendt sig, så er i begyndt at holde med mig i at vi er ude på overdrevet.

  DET HER ER ET BEVIS PÅ AT DE “FOLKEVALGTE” ER NAZISTER, SATANISTER OG TOTALITÆRE DIKTATORER OG AT DER IKKE ER DEMOKRRATI, MEN EN STOR FED LØGN LIGE I SYLTEN PÅ JER ALLE. SÅ I STEDET FOR AT SIDDE OG PLADRE DE NÆSTE TYVE ÅR KUNNE VI MÅSKE HÆNGE SVINENE?

  Kommentar by Christian — 18. marts 2018 @ 12:44

 16. “Men sagen er, at vi har glemt det i dag. Og derfor står vi helt uden begreber og instrumenter til at imødegå bølgen af – jeg skal være elskværdig – informationer, der vækker en vis forundring, når man kigger på dem.”

  – nu er jeg jo socialdemokrat.. :-) MEN – hvis det er marxistfeministernes anti-hvide/anti-vestlige hjernevask af unge mennesker, via diverse sociale platforme (og ikke mindst via universiteter, skoler, ngo’er osv.), så har han da nok ret. Kan unge, i dag, mon “imødegå bølgen af” fx:

  “Blandt andet var der en, der hang sig i, at vi havde hvide masker på, som om, at vi udpeger de hvide som onde, fortæller [Mellemfolkeligt Samvirke-frivillig] …” https://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/31608228 MS https://www.ms.dk/arbejde/danmark/unge-udsattehttps://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/31608228 MS https://www.ms.dk/arbejde/danmark/unge-udsatte

  Kommentar by anno — 18. marts 2018 @ 12:53

 17. Bror Lerbror — 18. marts 2018 @ 11:28

  Hvordan fanden kan en vesteuropæisk politiker – som vel at mærke ikke er medlem af et sindssygt stalinistisk eller kulturmarxistisk parti – gå ind for at begrænse ytringsfriheden..? Manden er ikke bare idiot i klinisk forstand, men opportunistisk på den ulækre måde. ****** PT sidder der i hvert fald ingen politikere i Folketinget, der for alvor vil tjene nationens interesser og beskytte den oprindelige befolkning.

  Ja en klar og god kommentar som selv Pind burde kunne forstå.

  Jeg formoder at en hel del politikere, også har hænderne bundet på ryggen på grund af alt muligt som herskerne har registreret om dem. Dog ikke nødvendigvis Pind, for han har altid været en fordærvet bedrager.

  Jeg har heller ikke på fornemmelse at hans IQ er særligt højt; i mine øjne er han typisk en pauseclown, som er helt afhængig af sine “handlers”. Måske den idelle type; lidt dum men også ubevidst om egne mangler; en fantast på højde med Uffemanden, folk som tror de har gennemskuet det hele, men som ikke har forstået en klap. Giver man dem en medalje og inviterer man dem til et Bilderbergmøde, så er de som voks i de kommanderende insekters kløer.

  Kommentar by Balder — 18. marts 2018 @ 13:18

 18. Søren Pind er vist ham til højre på midterrækken på fotoet….

  Kommentar by anon — 18. marts 2018 @ 13:29

 19. På den anden side, bror lerbror, så ser det ud til at de fleste politikere i vesteuropæiske lande, også dem som vel at mærke ikke er medlem af et sindssygt stalinistisk eller kulturmarxistisk parti vil begrænse ytringsfriheden.

  Så denne Søren Pind er ingen enlig svane; han er blot lidt forsinket i at implementere magtelitens mørke agendaer. Det er tydeligvis bestillingsarbejde, og hvis man følger med omkring hvad der er i gang rund omkring i verden, YouTube, Facebook og Twitter stadig mere uforudsigelige og enerådende censur og massehysteri, samt myndigheders behandling af politiske minoriteter og real opposition, så er der tydeligvis tale om et mønster.

  Det er ikke tilfældigt at Søren Pinds dæmonisering af ytringsfriheden kommer omkring disse dage, hvor diverse landes totale moralske og juridiske forfald bliver mere og mere åbenbar, og Tommy Robinson vil forsøge at holde en tale i Speakers Corner.

  Englændernes og Tyskernes despoter kan ikke lide at deres landes politik vil kunne sammenlignes med danske forhold. Modstanden mod opløsningen og tvangsislamiseringen er ved at blive international, og det fylder vores plageånders kolde hjerner med skræk.

  Vore politikere arbejder alle sammen for en international mafia, som har planlagt vores totale destruktion, om de selv er klar over det eller ej.

  Kommentar by Balder — 18. marts 2018 @ 13:38

 20. Søren Pinds formål med udtalelsen er at flytte fokus fra det faktum at regeringen gør ingenting for at løse Danmarks problemer. Det er klassisk spin: Kom med en bombastisk udtalelse – et angreb der sætter en debat i gang, og vupti; fokus er væk fra det faktum at regeringen faktisk ikke løser landets problemer. Han er smart, og journalister er desværre dumme, eller rettere sagt; ikke opmærksomme på teknikken. Man skal ikke diskutere det han siger – man skal diskutere *baggrundden* for hvorfor han siger som han gør.

  Kommentar by Morten — 18. marts 2018 @ 13:42

 21. Når man ikke vil se og høre, men meget gerne tale- kan man selvfølgelig hedde Søre Pind-. Når han ikke vil forholde sig til den, usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofet), og den ravage den skaber for mennesker nede på jorden, lang væk fra der hvor Søren Pind befinder sig, jamen så kan man selvfølgelig moralisere op i skyen. Ifølge SP er vi ikke i kirg imod islam, men vi sender soldater ud for at bekæmpe konsekvens af den (!!!???!!!)Bureakratitosserne moral er der ingen grund til at lytte til, for den er blot et udtryk for diplomatisk fejhed, især når den forlanger cencur fra virkeligheden. Når dem som er valgt ikke gider at passe på den befolkning der bor i det land, som har valgt dem, af hensyn til nogle forældede konventioner, og grænseløse EU traktater, hvad skal man så gøre?
  Hvis han med Landsby-tosser mener de muslimer der er kommet ind i landet……jamen så giver hans udsagn da en helt anden mening, som jeg godt kan se logikken i. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 18. marts 2018 @ 14:32

 22. Et lige lovlig skønmalende billede. Der sidder aldrig så mange medlemmer i Folketingssalen på samme tid.

  Kommentar by DavidK — 18. marts 2018 @ 14:41

 23. Søren Pinds ønske om at fratage almindelige mennesker deres ytringsfrihed, viser med al tydelighed, at han ikke kan tages seriøst, og ikke mindst er dybt uegnet til det job og ansvar han besidder.

  Kommentar by Mikael — 18. marts 2018 @ 14:45

 24. En Pind til demokratiets ligkiste; OK, den var for nem(?) – Hvad med den her: A pain (Læs: Pind) in the ass!

  Kommentar by T. Flodur — 18. marts 2018 @ 15:25

 25. Den skeløjede bornholmer bør holde sig til at synge franske viser sammen med sin bonkammerat, kommunisten og forhenværende KGB- og STASI-agent Pelle Voigt…

  Kommentar by 4760 — 18. marts 2018 @ 16:03

 26. https://www.youtube.com/watch?v=BgJ9H4hKBuM

  Kommentar by Christian — 18. marts 2018 @ 16:08

 27. Han har vist lukket det forkerte øje.

  Kommentar by P — 18. marts 2018 @ 16:49

 28. Pamper Pind
  slap en vind,
  stanken var ret hamper.
  Ud med Pind,
  frisk luft ind;
  farvel, du fede pamper.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. marts 2018 @ 17:01

 29. Søren Pind er stadig minister for forskning og uddannelse, Kim Møller.

  Kommentar by Dan Andersen — 18. marts 2018 @ 18:18

 30. Søren Pind, Hvad siger du til ham her, dit patetiske skvat? Er han en af dine forhadte landsbytosser? Garanteret. For han har, hvad du aldrig har haft. Nosser:

  https://www.youtube.com/watch?v=LWk-amymTXA

  Kommentar by Margrethe — 18. marts 2018 @ 19:50

 31. -Søren Pind´s største (og eneste) politiske landvinding, er at han fik forbudt rygning i fængsler.

  De kan jo ligesom ikke gå ud at ryge, tak Kasper røgpind- dit fjols.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. marts 2018 @ 19:57

 32. George Webb har Maersk i kikkerten nu
  https://youtu.be/tcoCHd6N1cA

  Ser ud til de står for noget våbentransport osv, ser ikke godt ud

  Kommentar by Christian — 18. marts 2018 @ 20:12

 33. Søren Pind virker ikke rask.

  Han har godt nok nogen raket eller ubåd, men virker lige så weird som Peter Madsen.

  Jeg vil foreslå, at man fremover skal gennemgå en mentalundersøgelse, før man kan godkendes som minister. Søren Pind vil aldrig kunne bestå sådan en test. Efter min bedste overbevisning har han både narcissistiske og psykopatiske træk.

  Fjenden i hans forskruede univers er de almindelige danskere og den smukke nation, vi har opbygget i fællesskab.

  Søren Pind er en folkefjende.

  Selvom han er blevet degraderet af Løkke til den ligegyldige post som forskningsminister, vil jeg anbefale, at man ikke, så længe han er medlem, stemmer på Venstre. Der er så mange andre muligheder: DF, Nye Borgerlige, ja selv de omvendte socialdemokrater.

  Kommentar by np — 18. marts 2018 @ 20:31

 34. Søren Pind virker ikke rask.

  Han har godt nok ikke nogen raket eller ubåd, men virker lige så weird som Peter Madsen.

  Jeg vil foreslå, at man fremover skal gennemgå en mentalundersøgelse, før man kan godkendes som minister. Søren Pind vil aldrig kunne bestå sådan en test. Efter min bedste overbevisning har han både narcissistiske og psykopatiske træk.

  Fjenden i hans forskruede univers er de almindelige danskere og den smukke nation, vi har opbygget i fællesskab.

  Søren Pind er en folkefjende.

  Selvom han er blevet degraderet af Løkke til den ligegyldige post som forskningsminister, vil jeg anbefale, at man ikke, så længe han er medlem, stemmer på Venstre. Der er så mange andre muligheder: DF, Nye Borgerlige, ja selv de omvendte socialdemokrater.

  Kommentar by np — 18. marts 2018 @ 20:32

 35. Her er hvordan det også kan ende i Danmark:

  Sweden: GRANNY Criticizes Mass-Migration | RAIDED By Cops | Her Testimony

  Offentliggjort den 18. mar. 2018

  All credits go to Christina Öberg. I am merely mirroring her own testimony about what happened. She was assaulted on the streets and criticized mass migration in online posts. Now she is risking prison. (PeterSweden)

  https://www.youtube.com/watch?v=axIMbmgSF20

  Kommentar by Balder — 18. marts 2018 @ 21:20

 36. Lille Lars Løkke, Merkels skødehund, har valgt sine marionetter med omhu,
  det samme vil en rød regering gøre, for de er også underkastet/afhængige af/inficeret af de radigale.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. marts 2018 @ 21:27

 37. “Søren Pind er en folkefjende.”

  Ja, men i Danmark er de skam leveringsdygtig til hele kolonier bestpende af det uvæsen. Venstre har altid budt på mange skeløjede klamme typer i tidens løb. Jeg har på fornemmelse at bondesnuhed, skamløs opportunisme og forræderi er skrevet i deres gener.

  Hvad f.eks. med Kristian Jensen, som gerne vil have endnu flere negre heroppe?

  Kommentar by Balder — 18. marts 2018 @ 21:31

 38. Landsbytosserne har fået frit løb ifølge Søren Pind! Ja nu danner de endda regering!

  Kommentar by hthj — 18. marts 2018 @ 22:37

 39. Har Søren Pind nogensinde udrettet noget positivt? Bare eet eller andet positivt, ikke nødvendigvis noget stort?

  Jeg er måske senil men jeg kan ikke give eet eksempel på ovenstående

  Kommentar by redneck — 18. marts 2018 @ 22:41

 40. Søren Pind toppede, da han kom med de ti teser. Som minister må jeg tilstå, at han flere gange har skuffet.

  Kommentar by na — 18. marts 2018 @ 22:56

 41. EU-snak. Det Nye Europa. “Napoleons Europa”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. marts 2018 @ 03:41

 42. Søren Pind er ikke demokrat, men har stærke diktatoriske tilbøjeligheder i form af “jeg alene vide”.

  Han er – i lighed med hans herre og mester – en farlig mand for den danske befolkning, da han i lighed med denne går fuldt og helt ind for de undergravende konventioner.

  Hvad har manden egentlig udrettet af positive tiltag for danskerne?

  Kommentar by Niels B. Larsen — 20. marts 2018 @ 11:50

 43. np skriver i indlæg 33 om Søren Pind:

  ” Efter min bedste overbevisning har han både narcissistiske og psykopatiske træk.”

  Måske? – og vi kan måske tilføje megalomane træk. Disse personlighedsafvigelser kan man godt have en mistanke om, at mange andre politikere også i større eller mindre grad besidder.

  Men man skal også passe på med at lægge for meget vægt på konspirationsteorier og hvor meget politikerne er indblandet.

  For det drejer sig i sidste ende om, at vi vælgere selv både tager et ansvar og fravælger personer som Søren Pind og partiet Venstre og også informerer/overbeviser andre vælgere om samme.

  Kommentar by T. H. — 20. marts 2018 @ 19:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper