27. marts 2018

Martin Thorborg om Blekingegadebanden: “… det er fucking en flok helte”, “… de kæmpede for en sag”

Jeg bloggede om IT-iværksætteren Martin Thorborg tilbage i 2010, da han var ambassadør for Røde Kors-kampagnen ‘Giv racismen det røde kort’. På daværende tidspunkt boede han i fredelig monokulturel palæ i Florida. Han er tilbage i Danmark, og har nu adresse på monokulturelle Skodsborg Strandvej med fin udsigt over Øresund.

Thorborg var gæst i seneste udgave af Finnsk Terapi på Radiosyv, hvor han blandt andet fortalte Finn Nørbygaard, at hans forældre var meget venstreorienterede. Senere i udsendelsen fulgte denne dialog ift. samfundspolitisk engagement. Sekvensen kan høres her.

Finn Nørbygaard, Radio24syv: … den interesse der, er den også så lang, at du ligesom sådan har et samfundsengagement.

Martin Thorborg, IT-iværksætter: – Helt vildt, ja, det har jeg. Det har jeg altid haft. Da jeg var i femte klasse blev jeg den yngste lokalsælger for Greenpeace de har haft, og solgte klistermærker og var ude med badges da Rainbow Warrior blev sænket af den franske flåde osv osv.

Jeg har altid været meget indigneret over uretfærdighed. Jeg læste nok som den eneste, tror jeg nok nogensinde, hele Blekingegadebanden, og tænkte, at det kunne have været mig. Da jeg var færdig med den bog, da tænkte jeg ‘det er fucking en flok helte’. Det der, det lyder vanvittigt – det ved jeg, og det er ikke fordi jeg sympatiserer med hverken politidrab eller vold eller noget som helst andet, men de kæmpede for en sag, fuldstændig uden betydning for hvad det betød for dem. De levede i armod, af ingenting, og kæmpede en sag fordi de følte der var uretfærdighed til, krig osv, hvor de følte at de kunne gøre en forskel. Og jeg har altid beundret mennesker som har gået næsten hele vejen, næsten. Jeg bryder mig ikke om vold, men, men…

(Martin Thorborgs vue til Øresund fra Skodsborg Strandvej; Foto: Ivan Eltoft Nielsen, Boliga)

Oploadet Kl. 11:50 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91527/trackback

30 Comments »

 1. …men osv.

  Typisk for velhavende kulturradikale i hvide ghettoer, som nok snart bliver et gated community.

  Og altid har de rigtige meninger om muslimsk masseinvasion.

  Kommentar by anon — 27. marts 2018 @ 11:56

 2. Endnu en cafelatte kaglende venstresnoet kommunist i ulveklæder, det er disse personer der er farlige for det Danske samfund, udadtil kagler de men indadtil er de ondskabsfulde på linje med korandyrkerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. marts 2018 @ 12:02

 3. Sygt! Martin Thorborg skal være glad for at dumskerne afskaffede dødsstraffen men ingen tvivl om, at den bliver genindført inden en overskuelig tid.

  Kommentar by Piphans — 27. marts 2018 @ 12:13

 4. Idiotisk, især når man tænker på at hans kone er politibetjent.

  Kommentar by Anonym — 27. marts 2018 @ 12:24

 5. Kunne man tænke sig hvad der Ville ske hvis man udtrykte den samme begejstring for Brevik på 24/7 ?

  Kommentar by Paradox — 27. marts 2018 @ 15:02

 6. Han er en skide skuespiller. Pauseklovn og lommetyv. Så hold kæft og underhold eller tag et ansvar, skide papegøje.

  Kommentar by Isabella — 27. marts 2018 @ 15:02

 7. Det er dejligt når man har succes…Det er dog ikke ensbetydende med at man er et orakel og skal proklamere sit ‘intellekt’ til folket. Den bedste metode er at nyde sin velstand og ikke opføre sig som en progressiv båtnakke.

  Kommentar by P B — 27. marts 2018 @ 15:13

 8. Der er kommet et symbiotisk fællesskab mellem kapitalister og venstrefløjens kulturmarxister. Man ser det på, at venstrefløjen værdipolitik og identitetspolitik, at blevet overtaget af store virksomheder.

  Kommentar by Thorsted — 27. marts 2018 @ 15:16

 9. “Off Topic”, og dog. For p.t. er TV2 og flere andre medier ved at koge over. Af hvad? Det forklares udmærket af Wikipedia: “Anti-Russian sentiment or Russophobia is a diverse spectrum of negative feelings, dislikes, fears, aversion, derision and/or prejudice of Russia, Russians or Russian culture.[1][unreliable source?] A wide variety of mass culture clichés about Russia and Russians exists. Many of these stereotypes were developed during the Cold War,[2][3] and were used as elements of political war against the Soviet Union. Some of these prejudices are still observed in the discussions of the relations with Russia.[4] Negative representation of Russia and Russians in modern popular culture is also often described as functional, as stereotypes about Russia may be used for framing reality, like creating an image of an enemy, or an excuse, or an explanation for compensatory reasons.[5][6][7][8] Decades after the end of the Cold War, Russians are still portrayed as “Hollywood’s go-to villains”.[9]”
  Sorry.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. marts 2018 @ 15:21

 10. Jeg fulgte ham en kort tid på YouTube, tror jeg det var, men han var så rablende at jeg kaldet ham et båthorm og droppede hans kanal.

  Det morsomme er at han som multi millionær, har mulighed for at hjælpe folk direkte – put your money where you put your mouth, scumbag – i stedet hylder han en flok mordere og deres sag!

  Kommentar by santor — 27. marts 2018 @ 15:27

 11. Martin Thorborg støttede også løgneren Bager-Ali.

  https://www.avisen.dk/ivaerksaetter-stoetter-op-om-bager-ali_480945.aspx

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. marts 2018 @ 15:55

 12. Sympati for socialistiske og kommunistiske terrorister og mordere tror disse kulturradikale kun de har lov til og kun gælder dem – Men sådan noget vender begge veje, trods deres selvudråbte definitionsret mht. hvem og hvad man har lov til at have sympati for, da sympati for liberale, konservative, nationalkonservative og andre på højrefløjen hele vejen ud og også kan udløse de samme sympatier for handlinger og repressalier over for sådan et selvudråbt overmenneske som ham her.

  Nu har han kunnet forfølge andre med andre meninger end ham i årevis…det er ikke givet det fortsætter og så er det hans egen røv der kommer i klemme!

  Kommentar by Black Watch — 27. marts 2018 @ 16:07

 13. Thorsted.

  Det fællesskab har altid været der. Venstrefløjen er altid blevet støttet af erhvervslivets top med henblik på at undertrykke den rigtige højrefløj (Jf. f.eks. Kerry Bolton: “Revolution from Above”).

  Se også det link jeg indlagde forleden til Ross Jackson. Pengemanden bag Alternativet.

  De røde ved ikke selv at de er og altid har været “nyttige idioter” for erhvervslivets top.

  Kommentar by Sigwar — 27. marts 2018 @ 16:12

 14. Ja, det er sgu nemt at være hellig og hævet over pøblen, når man ikke skal leve deres liv. Han burde komme med uforbeholden undskyldning og gå ind på sit værelse for at tænke godt og grundigt over hvem og hvorfor han er!

  Kommentar by Frafalden Moderat — 27. marts 2018 @ 16:49

 15. Sød dreng!
  Men ikke værd at spilde tid på.

  Kommentar by Bastardo — 27. marts 2018 @ 17:26

 16. Så sad tossen vel også og jublede, da “frihedskæmperen” Omar henrettede Finn og Dan?

  Kommentar by 4760 — 27. marts 2018 @ 17:39

 17. Heltene er de ganske almindelige borgere, som er spydspids for de forandringer, som er på vej.
  Intet kan ændre påm at den almindelige sunde fornuft sejrer på åbne platforme, som youtube er et eksempel på (undtaget censuren som har en ikke opgjort effekt i den anden retning),
  YOUTUBE ER HØJREORIENTERET
  https://youtu.be/F4QLf-ij8Tc
  Vi har også en stor effekt på vej, som ikke mange regner med. Venstrefløjen står stadig stærkt, da de offentlige sektorer bugner med kriminelle venstreorienterede. Når kriminaliteten som de venstreorienterede har stået for under Obama, og i det hele taget under den falske to-parti dichtomi siden mindst JFK i USA, kommer for dagen og den dybe stat endelig falder og hele konspirationen imod den vestlige verden klarlægges, når pressen endelig falder, som de fleste burde ane nu (da der pludselig ikke er nogen “Rusland”-shistorier fra CNN et al mere), og alle de uhyrlige forbrydelser der er blevet begået imod os, så begynder det sikkert at dæmre for befolkningen, hvad de egentlig kan forvente af deres “repræsentanter”, deres “regering”, deres “folketing”, deres “partier”, deres offentlig ansatte “ledere” og hvor det egentlig giver mening at placere sit kryds.
  Chefen for SES og øverste satanist for den dybe stat overgav sig til sin bror, hovedefterforskeren af 911 og Serco osv osv i organisationen Abel Danger og blev efterfølgende interviewet af Jason Goodman om dette forhold
  https://youtu.be/b9lEtLZm3bE
  https://youtu.be/sYtWE59WllU

  Kommentar by Christian — 27. marts 2018 @ 18:05

 18. Så i øvrigt i dag et TV-klip fra Folketinget, hvor den gamle afdankede kommunist Christian Juhl fra Enhedslisten stod på talerstolen, og sammenlignede de palæstinensiske terrorister med de danske frihedskæmpere under krigen.

  Da kastede jeg sgu op i munden, og skyndte mig at slukke igen…

  Kommentar by 4760 — 27. marts 2018 @ 18:06

 19. Hvis han så gerne vil ofre sig for en sag, har jeg et forslag: Sælg det millionærlokum, du sidder i, og bruge pengene til en fond med følgende formålsparagraf: “Værdigt trængende danskere, som bor i et muslimsk ghettohelvede, men som ikke har råd til at fraflytte, skal kunne søge om økonomisk støtte til dette”.

  Ja du kan selvfølgelig også bare ofre dig ved at tilbyde en trængt, DANSK ghettofamilie at flytte ind i dit palads, hvor du overtager deres ghettolejlighed i Tingbjerg som en bytter. “Uden beregning” som Peter Belli sang. Se dét er ægte opofrelse og kamp for “en sag”.

  Det andet giver jeg ikke to potter p.. for.

  Jeg bor i et privilegeret område, hvor en kandidat fra “Alternativet” havde alle sine egne valgplakater, op til kommunalvalget, stående i carporten. De bor i et skønt hus, lige klods op og ned af marker og skov. Selvfølgelig i en af de sædvanlige, liljehvide ghettoer, som den type beboer. Men liige ved siden af deres grund er huset sat til salg. Hver gang jeg kører forbi og ser “Til salg” skiltet tænker jeg den samme tanke: ” Hvis bare jeg havde de millioner i lommen, det kræver at købe det hus, så havde jeg uden tøven købt det, og foræret det kvit og frit til en dejlig stor og rummelig syrisk familie..” – Og jeg kan garantere jer for, jeg havde gjort det, hvis jeg havde haft pengene. De alternative typer kan kun vækkes ved at blive stegt i eget fedt.

  Kommentar by Margrethe — 27. marts 2018 @ 18:16

 20. Hvilket ekstraordinært ubehageligt røvhul.

  Martin Thorborg er med hans helt ubegribelige hykleri, et symbol på alt, hvad der efterhånden er galt med den vestlige kulturkreds.

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. marts 2018 @ 19:11

 21. En iværksætter-maniker lufter sin sociale og medmenneskelige empati, som vil glæde ofrene for Blekingegadebandens forbrydelser.
  Hvorfor er det nu lige, at jeg kommer til at tænke på Kurt Thorsen, Rasmus Trads, Klaus Riskjær Pedersen, Stein Bagger og Raket Madsen … ?

  Kommentar by monse — 27. marts 2018 @ 20:28

 22. Manglen på døde værnemagerarbejdsgivere og nyhipoer er virkelig ekstrem.- HVOR LÆNGE ??- Ære være Holger Danske gruppens minde.

  Kommentar by dansker — 27. marts 2018 @ 20:29

 23. Thorborg var også på forbryderorganisationen Uber’s lønningsliste.

  Kommentar by Træt — 27. marts 2018 @ 20:47

 24. Kommentar by 4760 — 27. marts 2018 @ 18:06

  Ja – som taget ud af den tragikomiske endnu “fiktive” novelle fra Lars Hedegaard: Fragmenter Af Danmarks Historie 2020 – 2031.

  Jo længere tiden går, jo mere kan man se galskaben som Lars Hedegaard beskriver i novellen – her indgår netop sådanne taler fra FT´s talerstol af bl.a. enhedslisten.

  Bare se nutidens sprogbrug og vinklinger af historier m.m. i alle medier…Vi er godt på vej mod landets opløsning og hvor medierne har en stor rolle at spille i dette forfald og endeligt!

  Kommentar by Black Watch — 27. marts 2018 @ 21:17

 25. En af måderne hvorpå mistanken rettede sig mod Blekingebanden var at de havde et forbrug der var langt større end deres indkomst…

  Måske skulle MT have læst bogen noget bedre.

  Kommentar by Helmuth Kohl — 27. marts 2018 @ 21:21

 26. Fandens er det:
  at der ikke står indskrevet i Grundloven, at dem der vil pudse glorier på godhed over for udefrakommende (ikke indbudte) /fremmed kulturelle SELV skal betale for deres “godhed” !
  Tillige med, at vore politikkere FORUD skal fremlægge en økonomisk plan (til afstemning) for deres pleasning af iSlammets/fremmedes invasion blandt os !!
  Og at politiske modsigelser af Grundloven, per automatik medfører rettergang iht. landsforædderi !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. marts 2018 @ 21:49

 27. På en måde har jeg det fint med, at Stein Bagger tog røven på Finn Nørbygaard.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2018 @ 03:48

 28. >23 Træt
  Så vidt jeg ved var Uber et taxa-firma, der forsøgte at bryde karteldannelserne i hyrevognskørslen. Hvad forbryderisk er der i det? Det er muligt der er noget jeg ikke ved om Uber. Men at politikerne forbød firmaet, må da være tegn på noget sundt i det.

  Kommentar by Nielsen — 28. marts 2018 @ 05:54

 29. Uber er et amerikansk verdensfirma, som tog brødet ud af munden på hårdtarbejdende taxichauffører, som rent faktisk betaler skat af deres indtægter, i modsætning til Uberchaufførerne, der fik deres løn udbetalt i skattely – efter at Uber havde taget 25 % af turens pris i kommission.

  Der er ikke noget kartel, der køres efter myndighedsbestemte maksimalpriser, som er gennemhullede af rabatter til gud og hvermand, undtagen lige gadekunden, der for de flestes vedkommende lige har fyret 1000kr+ af til sprut og entre. Så betyder det ikke en skid om det koster 85 eller 135 kr at blive kørt hjem

  Kommentar by Træt — 28. marts 2018 @ 07:01

 30. Blekingebanden ligner jo bare mange af de liberale lykkeriddere, som for egen (vindings) skyld hærger, ødelægger og tramper andre mennesker ned i dyndet.

  Kommentar by TT — 29. marts 2018 @ 09:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper