31. marts 2018

“… første taler var en nyuddannet sociolog, som nødig ville tage et job, han ‘ikke sympatiserede med’.”

Kommentar af Mathias Sindberg, der forrige torsdag overværede Alternativets debatarrangement om borgerløn på Christiansborg. Den omtalte sociolog hedder Mathias Elrød Madsen, er veganer og aktiv ‘anti-speciesist’

Information – Alternativet er et studie i at undgå folkelig opbakning.

“Når nogle mennesker, som jeg, oplever en instinktiv modvilje over for enhver idé, Alternativet fremfører, er det ikke alene på grund af partiets omgangsformer. Det skyldes også, at partiet er åbenlyst champagnesocialistisk. Alternativet taler konsekvent om samfundet fra de privilegeredes perspektiv. …

Dagens første taler var en nyuddannet sociolog, som nødig ville tage et job, han ‘ikke sympatiserede med’. Så ville han hellere anlægge en have efter permakulturelle principper sammen med sin kæreste. Han ville også gerne leve uden at mærke ‘konkurrencestatens klamme ånde i nakken’. Og den mærkede han faktisk hele tiden, også selv om taleren med egne ord var et ‘kreativt og musikalsk menneske’, der ‘faktisk er ret god til at stå imod samfundets normative pres’.

Den nyuddannede sociolog fremstod som en karikatur på en selvretfærdig storbyakademiker, der simpelthen ikke kan forstå, hvorfor samfundet og alle de andre mennesker, der ikke som ham har alle muligheder i samfundet, kan være så provinsielle og dumme.”

(Mathias Elrød Madsen, veganer, ‘anti-speciesist’ og sociolog; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 02:04 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91614/trackback

28 Comments »

 1. Vi nedlagde psykiatriske sengepladser samtidigt med, at vi byggede flere og flere universiteter. Antagelig lider denne veganer også af manglesygdomme på grund af sin kost. Søg læge!

  Kommentar by BB — 31. marts 2018 @ 04:25

 2. …”karikatur på en selvretfærdig storbyakademiker“… – sludder – … der skulle stå: rollemodel for ….

  Kommentar by Voldposten — 31. marts 2018 @ 04:45

 3. Eh hen der totalt har mistet forbindelsen til virkeligheden.Det er egentlig skræmmende at et menneske (?) kan udvikle sig til noget der nærmest er en alien.Der er INTET sundt menneskeligt over ham.

  Kommentar by Danskeren — 31. marts 2018 @ 06:57

 4. For at sige det på en anden måde. Han er ‘for fin’ til at tage et arbejde han ikke kan lide. Så hellere nasse på samfundet og passe haven sammen med kæresten… Endnu en ubrugelig “humanistisk” universitetsuddannet har set dagens lys.

  Kommentar by P B — 31. marts 2018 @ 07:08

 5. Jeg går på frivillig pension om fem uger. Han burde tvinges til at overtage mit arbejde. Så ville han blive tvunget til at knokle for føden.

  Samfundet har brugt en formue på at uddanne en samfundsnasser, der tydelig forventer at leve fedt på andres bekostning.

  Mange studer kan nedlægges uden det gør Danmark ringere.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2018 @ 07:16

 6. Og det er de samme typer som tror vi er uvidende, uuddannede racistiske bonderøve og kældermennesker. Tyg lige på den.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 31. marts 2018 @ 07:18

 7. Alternativet taler konsekvent om samfundet fra de privilegeredes perspektiv. …”

  Alternativet er en logisk konsekvens af en overopblæst, universel velfærdsstat, hvor man kan tjene fedt på at italesætte og forværre uløselige samfundsproblemer. Deres kernevælgere er velnærede ådselgribbe, der tjener kassen som advokater inden for menneskerettigheder, asyl og indvandring, ledere af alskens humanistiske organisationer og humanistiske meningsmagere og mediekoryfæer.

  Det er dem uden enhedslistens iscenesatte puritanisme. Deres idealiserede livsstil er forbillede for mediernes uendelige livsstilsprogrammer om mad og bolig og boligindretning mv.

  Kommentar by traveler — 31. marts 2018 @ 07:49

 8. Jeg er sgu osse ANTI. Alle dem der snylter på fællesskabet og samtidig vrænger på næsen af det, burde sættes udenfor, indtil de forstår hvor meget det reelt betyder. De vil komme tudende tilbage og bede om tilgivelse. Fjolser.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 31. marts 2018 @ 08:01

 9. Han er helt klart ikke kommet ordentligt igennem “den anale fase” i sin barndom.
  Det betyder at hans forældre ikke roste ham, da han blev bevidst, og lavede sine første selvstændige pøller i potten.. så bliver ungen sur og gemme på sine-synes han selv- fine pøller. Det er også forkert af hans forældre, de skulle rose ham og sige “næh nogle fine pøller, se Matthias har lavet SÅ fin lort, han er så dygtig!”
  Men det gjorde de ikke. De havde travlt med at forklare marxissmen for andre, æde mikromakroris og bælle bajere m pot til- så skide være m ungen han sku bare lissom selv klare det, mens de var nassere på 7ende år.

  Det er derfor han er sådan;

  Veganer=madbimmelim
  sociolog=fordi han ikke kunne komme ind på psykologi.Han ville vide noget om sig selv..
  Anti-speciesist=nærigrøv. folk der ikke kommer ordentligt igennem den anale fase, bliver sygeligt fornærede.
  Ålternativet=nasserøv, bilder sig ind han er noget. Folk der ikke kommer ordentligt igennem den anale fase har sociale problemer og ingen rigtige venner.
  Indbildsk=er ved at sprænges af alle de fantastiske pøller han har inden i sine rådne tarme.
  Nedladende=har altid travlt med at rakke dygtige folk ned.Så håber han at andre ikke opdager at han ikke kan en skid selv og kæresten skrider..

  Ja det var lidt fra adfærdspsykologien, der er sikkert andre fra Ålternativet, der har de samme barndomstraumer..

  Kommentar by Isabella — 31. marts 2018 @ 08:13

 10. Isabella, du kan din Freud.
  Det med pøllerne husker jeg som hans forklaring på, hvorfor folk bliver nærige.

  Kommentar by Menig 442 — 31. marts 2018 @ 08:57

 11. Men vores penge vil han gerne have.

  Kommentar by np — 31. marts 2018 @ 08:59

 12. Han ligner bare sin partileder, der heller aldrig har levet af penge, han ikke havde fået af moder stat. Sådan virker de allesammen, hele partiet er et resultat af årene efter krigen, velfærdsstat og forkælelse. Derfor siger de heller aldrig noget konkret, kun tågerier om proces.

  Kommentar by BB — 31. marts 2018 @ 09:01

 13. Hvem har betalt for hans uddannelse.
  Su kommer et sted fra, nemlig andres indbetalte skat. Så AF fat i ham til og vende sten på stranden.

  Kommentar by P — 31. marts 2018 @ 09:21

 14. Kender typen , har ikke plads til den slags i mit verdensbillede …

  Kommentar by krassisten — 31. marts 2018 @ 09:34

 15. Hvis man et øjeblik glemmer hvor dyr han er i drift, er det fandeme morsomt. Han er helt afkoblet fra virkeligheden. Jeg syntes “karikatur” er et episk udtryk her. Han har endnu ikke forstået konceptet med arbejde og løn. Det er ikke altid sjovt at gå arbejde, det er derfor man får løn for det. Men bare rolig, han er tilpas ung, den virkelighed han desperat fornægter, skal nok indhente ham en dag.

  Kommentar by Lider af danskhed — 31. marts 2018 @ 09:41

 16. Han må være selvskrevet til DDR/TVZwei “bessservisserne” og andre udsendelser hvor der skal fedtes en “ekspert” ind – eller hvad med nogle livstilsprogrammer og tilhørende quizser?

  Eller godav- og goaften “shows”…snakke bla bla bla.

  Hvis der kom en højreradikal voldelig revolution…så var han en af de første i vejgrøften…sådan en fjende af Danmark og det danske folk tager man først…sådan har det altid været alle steder til alle tider…husk det din infame nasserøv.

  Kommentar by Black Watch — 31. marts 2018 @ 10:52

 17. Sådan lige præcist hvad er en ‘anti-speciesist’? Og hvad er ‘permakulturelle’ principper?

  Nok blot mig, men jeg opfatter muslimer som den største trussel mod menneskeheden. Jeg er villig til at se de Alternaive som en fællesmængde med muslimer, afa’ere og andre retarderede, herunder veganere.

  Kommentar by anon — 31. marts 2018 @ 10:55

 18. Synes lidt slap i det,gider ikke forsoerge sig selv,tja

  Kommentar by dunk — 31. marts 2018 @ 11:35

 19. Men idioten havde klart ingen skrupler over at den gemene hårdtarbejdende og skatteforpinte del af befolkningen skulle financiere hans komplet forrykte studie.

  Kommentar by Jette — 31. marts 2018 @ 12:57

 20. Et østerlandsk ordsprog siger: “Karma indhenter alle” og at den sorte vej, dårlig karma fører til genfødsel på et lavere stadie.

  Mathias Madsen udstråler dårlig karma, og han kan se frem til genfødsel på et meget lavere stadie – måske en skruptudse.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2018 @ 13:35

 21. Nu har jeg læst kommentarsporet på Information, dog kun til jeg nåede kvalmegrænsen. Information frekventeres åbenbart af en hel del, som mener at socialisme vil fungere, hvis bare lige man kalder den noget andet…

  Kommentar by Lider af danskhed — 31. marts 2018 @ 13:37

 22. Dyrk lige hans bakkenbarter – sikke en klaphat.

  Kommentar by Bastardo — 31. marts 2018 @ 13:39

 23. Jeg tror Gud hjælpe mig han har eyeliner på.måske for at kompensere for dsluktheden i blikket. Tom, helt Tom
  En antispeciesist er en person der ikke kan fordrage den småkage, der hedder specier.Så nu er alle blevet meget klogere. Der må være karrieremuligheder i at erklære sig for antibrunkagesist, antiklejnesist, o.s.v.og det er bare med at slå op i bageopskrifter.

  Kommentar by Jette — 31. marts 2018 @ 13:58

 24. -Information er ikke vigtig, det er en meget lille klub af misogynikere og pensionister, få gamle kvinfoer der er hjemløse.. aldrig vil de give ungdommen noget- Information levede op til navnet for 70 år siden- i dag er Uriasposten nærmeste arvtager, der mangler så til krigen, den reconquista der er begyndt.. vi mangler krigsinformation.

  Kommentar by Isabella — 31. marts 2018 @ 17:26

 25. #22
  Det var det vi kaldte: Bøsse Håndtag.

  Kommentar by HMAK — 31. marts 2018 @ 17:41

 26. Information?; er det ikke det medie, som sammen med Politiken pleaser iSlamets invasion af vort land og i stor stil censurerer enhver, der måtte lægge fakturelle oplysningrer ind på deres “debatter”?

  Måtte de alle blive “kulturberiget”, både for og bag, men VENLIGST INDEN vi andre og vores, som deres, børn, må lide under de´t, som vi ellers havde fået afskaffet ved lov/underkastet behandling/Grundlovens klare tekster:
  Syge mentaliteter (af dansk oprindelse) skal have hjælp, men fanden gale mig IKKE OPHØJES, igen, igen, på vor regning og med vor undergang til følge !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. marts 2018 @ 21:58

 27. Hold nu kæft for et tågehorn! Han fortjener alt der kommer hans vej!

  Kommentar by Ib Andersen — 31. marts 2018 @ 22:30

 28. Borgerløn er uundgåeligt!

  Den tekniske udvikling dikterer det.

  Hvad skal du leve af når robotterne har fået dit job? Kontanthjælp?

  Borgerløn bliver løsningen.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 1. april 2018 @ 15:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper