4. april 2018

USA: Iransk veganer skyder tre ved Youtube-HQ – “There is no equal growth opportunity on Youtube..”

Udviklingen går i retning af mere og mere højrerettet moderation af sociale medier, og selvom man ikke kan tale om decideret censur, så er det alligevel anti-demokratisk i sin kerne. Den ideologiske ubalance er uholdbar i længden, og der vil selvfølgelig komme en modreaktion.

Tirsdagens terrorangreb mod Youtube-hovedkvarteret i San Bruno, havde dog ikke et højreorienteret ophav. En rablende skør 39-årig iransk veganer og dyrerettighedsaktivist. En kuriøs historie fra Daily Mail – Vegan bodybuilder, athlete, artist, comedian, poet, model, singer, host, actor, director, producer: The many faces of YouTube shooter Nasim Aghdam.

“Vegan bodybuilder, singer, athlete, artist, and director are just some of the words that Nasim Aghdam used to describe herself.

But on Tuesday only one phrase was being used to describe the 39-year-old San Diego woman: YouTube shooter. Aghdam has been identified as the suspect who opened fire outside of the company’s headquarters in San Bruno, injuring three people before killing herself.

… it appears that the bulk of Aghdam’s content, especially recently, was devoted to ranting against YouTube and its policies. Aghdam seemed fixated on the belief that her YouTube views were sinking, posting screen grabs that showed her views had dropped by more than half in nine months. …

‘There is no free speech in real world and you will be suppressed for telling the truth that is not supported by the system,’ Aghdam wrote on her website. …

There is no equal growth opportunity on Youtube or any other video sharing site, your channel will grow if they want to!’ …

Aghdam, who referred to herself as a ‘vegan bodybuilder’, also frequently posted about animal rights and even held a funeral for her rabbit. She seemed particularly attached to her rabbit, who died three months ago from unknown causes. …

Aghdam once joined a PETA protest at Camp Pendleton to fight the Marines’ use of pigs in military-trauma training.”

(39-årige Nasim Aghdam og hendes kanin)

Oploadet Kl. 20:20 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91697/trackback

15 Comments »

 1. -Herhjemme havde det været én fra Ålternativet.
  Rigtig mange burde hive snuden ud af madbimmelimmet og selvoptagetheden, ligesom den unge mand forleden, der sjovt nok også var “veganer”. Det er åbenbart et kodeord for storbytosser.
  Spændende hvor mange fra LA og Å, der Ikke kommer i folketinget igen, også Matthias Tesfaye der lige har berømmet den socialdemokratiske højborg Albertslund, “hvor indvandrere og socialdemokrater har det så godt sammen”? Øøeh er det ikke der hvor der skydes ligesom på Nørrebro i Kbh, brændes skraldespande og børneinstitutioner af, ridses biler og trues folk på stationen? Matthias og hans kone og børn er lige flyttet til, gad vide hvor længe de holder? Det er muligvis veganerne! De har hacket det hele, det er veganerne, der spreder fake news, de overtager det hele!!! jaja sølvpapirshatte og snefnug. Næste gang er det en veganer, der skyder den lille tykke lottosælger fra Venstre eller sejler med ubåden til veganerland?
  I øvrigt er det farligere at bo i Sverige når det gælder skyderier, end i USA, og det er ikke veganere, det er skægbørn og narkosælgere og de er sgu ikke veganere, endnu..

  Kommentar by Isabella — 4. april 2018 @ 20:38

 2. Rigtigt sørgeligt hendes kanin gik bort. Hvem var den i øvrigt?

  Kommentar by Hans Und — 4. april 2018 @ 20:45

 3. -Den hed Uffe. Og døde af gulerodsforgiftning.. gulerødder skal indtages gennem munden..

  Kommentar by Isabella — 4. april 2018 @ 21:11

 4. De åbenlyst gale kan selvsagt gå amok og forvolde de ødelæggelser, enkeltpersoner nu engang kan. Og bruger de nationalistiske argumenter (Breivik), tages de som udtryk for en tendens (hvorimod fx veganeren, der skød Pim Fortuyn, urigtigt blev markedsført som ener) – skønt en som ovenstående er tættere på at repræsentere et større segment, hvilket Alternativets antal vælgere herhjemme antyder. Men det er misvisende at kvantificere. “78.000 mennesker udgør en sikkerhedstrussel i Frankrig”, forlød det således i dag. Reelt er det jo mange millioner af bestemt herkomst, der truer sikkerheden, fordi de 78.000 netop kun er farlige, fordi de kan svømme som fisk i venligt farvand.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 4. april 2018 @ 22:13

 5. Hun ser da meget sød ud

  Kommentar by A. Nysted — 5. april 2018 @ 06:12

 6. Håber snart det går op for nogen, at FBI er en sektor af Hollywood.

  Kommentar by Christian — 5. april 2018 @ 06:35

 7. Må kaninen få fred :-) (Fra hippieomklamring) :-). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. april 2018 @ 09:35

 8. Der blev meget hurtigt stille i diverse medier omkring det skyderi, da det kom frem at der var tale om en indvandrer, veganer, PETA-medlem og generelt venstreforstyrret kvinde.

  Google gav youtube-ansatte mundkurv på.

  Angriberen kendte angiveligt mindst et af sine ofre personligt – hvilket heller ikke overrasker, når man ved hvilken ideologisk retning der hersker det sted.

  Mentalt forstyrrede gutmenschen er farlige.

  Kommentar by Quark — 5. april 2018 @ 10:43

 9. Det er synd for kaninen, hvis den der arver den, ikke kan servere rigtig vegetar mad for den.
  Ivrigt så lærte jeg et nyt ord, “vegan bodybuilder”, som vel kun kan bruges til et godt grin.

  Kommentar by Menig 442 — 5. april 2018 @ 10:53

 10. Det er så også en mand. Hen er en transperson.

  Kommentar by Larebil — 5. april 2018 @ 12:16

 11. Hun havde ikke andre indtægter end pengene fra reklamerne forud for hendes yoga-videoer, så hun var ekstra motiveret for at bekæmpe den formodede censur fra Youtube. Svært at vurdere om hun havde ret i at Youtube var skyld i de faldende seerantal på hendes videoer, men i hvert fald gik det helt galt da hun kritiserede Youtube og hendes konto blev lukket for brud på brugerbetingelserne.

  Hvis hun som nævnt af Larebil oprindeligt er en mand, hvilket ikke ses nævnt noget andet sted, kan det forklare den voldsomt udadreagerende måde at håndtere frustrationerne typisk for testoteron-pumpede. Som bodybuilder kan kvinder dog også udvikle for meget kampmotiverende hormon.

  Kommentar by perhag — 6. april 2018 @ 00:11

 12. MSM håbede på en hvid NRA- og Trump supporter, men fik en sindsforstyrret muhammedaner…

  Kommentar by Jern Henrik — 6. april 2018 @ 09:56

 13. Apropos kønsforvirret: I sagen mod Peter Madsen er anklagerens “ekspertvidne” fra søværnet en 56-årig mand, der bestemte sig til at være kvinde som 40-årig.

  Han er tydelig selvbenovet og indstillet på at tjene anklageren.

  Forsvareren er blevet nægtet at føre vidner om mentalundersøgelser og kulilteforgiftninger, mens anklageren har spammet retten med den ene snuff-film efter den anden, som politiet med stor ilhu har hevet frem af harddiske, der ikke har kunnet tilgås normalt i 8-10 år.

  Kommentar by Træt — 6. april 2018 @ 13:00

 14. Raket madsen er bare de danske journalistforrædere som lever i deres egen fantasiverden af madopskrifter og instruktionsvideoer i hvordan man opfører sig på sin “hjemebyggede” ubåd.

  Hvor sandsynligt er det, at den selvopfundne raketbygger, ubådsbygger også er svensk journalistmorder? Når man ser at hans samarbejdspartner har arbejdet for svindelvirksomheden NASA, så giver det ligesom mere mening at han konstant optræder i de danske fake news.

  Kommentar by Christian — 6. april 2018 @ 13:52

 15. Peter Madsen er et unikum, Kim Wall var sjovnalist, som der går 25 på dusinet af.

  Kommentar by Træt — 6. april 2018 @ 17:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper