6. april 2018

Aalborg: Et eksemplar af Koranen afbrændt af ‘Fiskere For Frihed’ under litteraturfestivalen Ordkraft

Jeg kender ikke lige kunstnerkollektivet ‘Fiskere For Frihed’, men det virker til at være en dejlig medmenneskelig manifestation. Seancen fandt sted i umiddelbar nærhed af kulturhuset Nordkraft, hvor der i disse dage afholdes litteraturfestivalen Ordkraft. Torsdag blandt andet med Özlem Cekic, Mads Nygaard, samt et 30 minutter foredrag ved Enhedslistens Per Clausen om marxistisk ideologi – “Indeholder den noget, vi kan drage nytte af i dag?”

(Fiskere For Frihed afbrænder Koranen under litteraturfestivalen Ordkraft, Aalborg, 5. april 2018)

Oploadet Kl. 13:55 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91723/trackback

32 Comments »

 1. Der er ingen tvivl om, at det luner!!

  Kommentar by va sawva — 6. april 2018 @ 14:04

 2. Der findes kun en Gud. Hans søn hedder Jesus.

  Kommentar by Maas — 6. april 2018 @ 14:23

 3. På en engangsgrill? Så mangler de sgu bare at riste en god gang svinepølser over gløderne – så gjorde den satans bog da lidt nytte

  Kommentar by redneck — 6. april 2018 @ 14:30

 4. #3 De skal selvfølgelig også være i svøb…

  Kommentar by na — 6. april 2018 @ 14:56

 5. Sarah vil ikke have sit efternavn offentliggjort. Hun vil fortsætte med at bære niqab selv efter et forbud fra Folketinget. Hun har frivillig reduceret sig til et nul, et spøgelse som ikke kan identificeres på gaden.
  https://www.bt.dk/politik/niqab-klaedt-kvinde-burkaforbud-er-social-kontrol-fra-staten

  Kommentar by k m. — 6. april 2018 @ 15:22

 6. Papiret er nok for stift til at tørre sig med bagi, så afbrænding må være løsningen.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 6. april 2018 @ 15:36

 7. Se, det er et berigende ritual der varmer mit hjerte. En hadefuld bog skal behandles derefter. Top dollar!!

  Kommentar by P B — 6. april 2018 @ 15:46

 8. Brænde bøger er ligesom lidt at give fortabt.

  Kommentar by peerpede — 6. april 2018 @ 16:00

 9. Afbrænding af bøger er en uskik, når det er sagt så er korrrrrranen et glimrende eksempel på undtagelsen der bekræfter reglen.

  Kommentar by santor — 6. april 2018 @ 16:07

 10. Lækkert at se.
  Enhver fjernelse af Satan’s spor er velkommen, og det er ikke blasfemi.

  8. peerpede
  Brænde bøger er ligesom lidt at give fortabt.
  Jeg vil ikke give dig helt ret. for borgerkrigen skal jo starte mend noget, og hvis noget så fredsommeligt, som at futte koraner af kan hidse indavlet op, så for mig ingen alarm.
  Så er der chance for at de kommer herut, inden skadedyrene bliver formange.
  Derfor. jo før des bedre.

  Kommentar by Sindsro — 6. april 2018 @ 16:24

 11. Hurra for dem som Fisker efter frihed. :-). Hjertelig Tak for denne smukke manifestation. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2018 @ 16:39

 12. Til Per Clausen: Vi skal bare være fremmedgjorte overfor virkeligheden, i vores Marxistiske analyse arbejde. Så kommer revolutionen til England, når England industrielt er udviklet til forståelse for at der må ske noget Marxistisk, så proletariatets diktatur kan overtage og fordele goderne til ligegyldighed. Når vi når så langt kan selvfrelste Pamperi træde i kraft. Husk Marx var en stor profet, og dem som kritiser ham skal dømmes efter paragraf 266B,….på den yderste Dag. Den dag vi alle er Dopet med Folkets opium. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2018 @ 16:44

 13. Burn ‘em if you got ‘em

  Kommentar by Winged Hussar — 6. april 2018 @ 16:49

 14. Hvis det er folk med ordet i deres magt – og det må man jo gå ud fra, det er, når de er til lidderaturfestival med marxisme og alting i det højintellilektuelle Aalborg – så burde de hellere skrive skidteraset om. Og gerne til noget kortere. Som kan stå på en gajolflap f.eks. Så får jeg den måske også læst en dag.

  Kommentar by Nils — 6. april 2018 @ 17:32

 15. Jeg hører at Londons borgmester giver regeringen en røffel for ikke at gøre nok for sikkerheden ifm. de mange knivstikkerier. Han sagde lige modsat for kort tid siden – da var det at terror er noget man må leve med som borger i en storby. Islam taler med to tunger.

  Kommentar by k m. — 6. april 2018 @ 17:34

 16. @Nils – det er en rigtig go ide med et koncentrat skrevet på et gajollåg, men hvad med at pille alle de værste vers ud og lave en sjov slikserie til dem. Fx afrevne fingre og ører og næser lavet i stærk lakrids eller chokolade. Man kunne kalde dem ak-barer eller avav barer, – hvad synes du? :)

  Kommentar by mv jensen — 6. april 2018 @ 18:26

 17. At brande koranen hvis moskeen ikke vil fænge, er som flere er inde på,en udmærket ide. Hvis man først læser den, har man en bedre forståelse af, hvorfor muslimer er så -(grimt tillægsord); og man kan lettere gøre rede for, hvorfor islam ingen berettigelse har blandt os.

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2018 @ 18:49

 18. Ja, oprøret må jo komme vestfra det er set før.
  Mens jeg var hjemme i Esbjerg, kom flere rocker grupper på besøg, de skulle etablere nyt territorium.
  De førte sig frem som verdens herrer. De gjorde regning uden vært, for en fisker havde fundet en gravko, og med doser bladet fejede han adskillige dyre H.D. i havnen.
  Selvfølgelig hylede de hormon pumpede op, men det gjorde ikke rigtigt nogen forskel.
  To H.A. fik nogle gedigne prygl af en ganske almindelig fisker dreng, som ikke havde købt sin styrke hos den lokale anabolia butik.
  Det hører med ti historien, at hverken HA eller andre har fundet egentlig fodfæste på vestkysten, men nu huserer indvandrerbanderne.

  Kommentar by Finn A. Skov — 6. april 2018 @ 19:08

 19. De brænder min bog.

  Kommentar by Satan — 6. april 2018 @ 20:30

 20. Her er listen over de drab Muhammed stod bag. Kvinder og børn er markeret med særlig farve:

  https://wikiislam.net/wiki/List_of_Killings_Ordered_or_Supported_by_Muhammad

  Derudover startede Muhammed et antal krige, stod bag røverier og voldtægter ligesom han selv var gift med og havde seksuel samkvem med et barn.

  Hvordan en sådan person med disse meritter kan være et religiøst forbillede for nogen, skal forblive et mysterium for mig – formentlig til evig tid.

  Kommentar by Satan — 6. april 2018 @ 20:59

 21. Afbrænding er selvfølgelig en Autodafe. Ikke så godt at brænde bøger af.

  Nu er der nok af dem her, og afbrændingen her er bare en symbolistisk handling og derfor også et kunstværk. Og vi mangler samtidskunstnere, der tænker længere end deres lange skamlæber og lange tuden, og kunstnerisk tager ansvar for samtiden..

  Men vi skal netop fremvise djævelskaben lige i denne bog, og vise at den skal kritiseres.

  Og at der er nogen, der får lille tisser af berettiget kritik, skal bare latterliggøres endnu mere..

  Derfor er jeg også meget positiv for gode mobbesange mod islamismen, som ingen humor har, og det er sgu næsten synd for de fjolser, at de ikke selv kan se hvor latterlige og dumme de er. Røvsyge er de, kan ikke drikke sig fulde og grine lidt af sig selv og æder lortemad og har ingen sjov, bare røvsyge analfabeter med lortemusik, ingen dans og skuespil, I er røvsyge.. det er måske derfor I ligner lort m rynker

  Haha for islam, så dumme I er, kan ikke engang forsørge sig selv ævbæv pikspillere, som Stampes mand sagde..

  Nå, jeg har ingen problemer med at sige det ligeud: aldrig ku jeg falde for så kedelige mænd, ligemeget hvordan de så ud!

  Kommentar by Isabella — 6. april 2018 @ 21:04

 22. Gæve nordjyder!
  Og måske netop derfor brilierer Nordjyske.dk i år, med total fravær???

  Jeg var ad omveje i dag inde på EB.dk og fandt to, i mediet overraskende, indslag:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/efter-burkaforbud-forening-klar-til-civile-anholdelser/7105682

  og

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mettes-tv-fup-hun-snobber-nedad/7103353

  De røde må klare sig selv i deres fake-lort, men betænk lige SIAD i første link, med en økonomisk tak/støtte, på manges vegne, for de er aktive omkring at stoppe islam i Danmark:
  https://siaddk.wordpress.com/

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. april 2018 @ 21:39

 23. Den vestlige verdens spirit er noget i retning af: vi må hellere lede efter nogle beviser, og en eller anden dag bliver vores regering nok god igen.
  Hovedparten af den danske befolkning må jo være pædofile, når de støtter at vores regeringer tydeligvis er pædofile satanister, hele banden.

  Kommentar by Christian — 6. april 2018 @ 22:20

 24. Afbrænding af koraner; lidt for nemt ikke(?) – Hvad med at gære koraner? – 5 til 10 koraner rives i mindre stykker, stumperne proppes ned i en 25 liters glasbeholder, hvorefter der tilsættes vand og gær. Efter 3 uger har du en helt enestående “råvin”!

  Og hvad så, spørger du – Ja, ser du, nu handler det om at være snedig! Hvis jeg var dig, så ville jeg falbyde produktet til biskoppen i Roskilde; han er nem at tryne, så du siger bare at det er altervin – Når så alle altergængerne, på stribe, skider i bukserne – Ja, så kan det måske lære biskoppen at begynde at tænke sig om! – God weekend!

  Kommentar by T. Flodur — 6. april 2018 @ 23:18

 25. Nej, nej, nej… her gik man og var så hadefuld med alle mulige fæle fordomme, men i følge denne ekspert, har vi allesammen bare misforstået, hvad alt det med niqab og burka i virkeligheden går ud på:

  https://www.b.dk/politiko/islamforsker-niqabben-skal-ses-som-en-hanekam-i-punkbevaegelsen-ikke

  Kommentar by Bror Lerbror — 7. april 2018 @ 01:14

 26. Dejlig video at bivåne.
  Jeg ville nu nok lade det svinske skrift ligge i spildolie et par dage først, og så lægge den i brændeovnen og fyre op under lortet med lidt tændvæske, hvorefter man vil kunne varme sig ved Satans ild i en rum tid.
  På den anden side set, så skal jeg først ud og købe det svinske skrift. Gad vide hvem der udgiver lortet? Og er det noget muhamedanerne tjener på?

  Kommentar by Knud — 7. april 2018 @ 07:19

 27. Helt ærligt, kan folk så se den video på youtube og give den nogle “upvotes”!

  Kommentar by Johnson — 7. april 2018 @ 08:07

 28. Hahaha. Det er sgu humor. “Fiskere for frihed” afbrænder koran på emballagen fra en “picknick”-grill.

  Kommentar by DavidK — 7. april 2018 @ 08:17

 29. Koranen er alligevel brændt ind på CD og DVD, så brænd bare dette monster af en bog. Det værste er dog ikke bogen, men at så mange tager den alvorligt. Det er et (syndigt:-)) rod af Biblen og tora, og så lidt hyldest til Førerprofeten, med alt den modbydelige etik det medfølger, og den fordummelse og mentale spændetrøje som denne modbydelige religion medfører. ….Som et tidligere indlæg krev. Støt SIAD alt det i kan. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2018 @ 09:19

 30. En skam at “provokationen” er så kluntet udført.

  I øvrigt er der opstået alvorlig mangel på (“CO2 neutrale” EU promoverede) træbriketter, og mange forsøger nu at løse problemet med at brænde koraner. I US-Israel bombede arabiske områder i Mellemøsten og i Gaza striben er det nu almindeligt at folk gennemgår ruinerne efter koraner og anden brugbar litteratur; et par enkelte bibler ryger med i ny og næ.

  De stables på paller og sendes til Europa til brug i brændeovnene. Det er ikke nødvendigt at reklamere for dette produkt; koranens brændeværdi er højt berømmet verden over!

  Kommentar by Balder — 7. april 2018 @ 11:12

 31. I forbryder jeres liv med al det neurotiske had. Alt det I villigt tager forgivet, og så griner I bare af det.
  I videoen afbrændes en koran-oversættelse imens der spilles rock henover videoen, hvor tragikomisk.

  Kommentar by Jylien — 7. april 2018 @ 20:48

 32. Superflex’ installationskunst og konceptkunst roses til skyerne af førende meningsdannere for deres temaer omkring samfundsmæssige, sociale, økonomiske og politiske emner.

  Måden deres kunst og happenings bliver udført på kan da også være sjov nok, men temaerne er da bare så konventionelle, forventelige og kedsommelige og på ingen måde provokerende og overrumplende.

  Videoen fra Fiskere For Frihed er lige modsat. Her er temaet ikke konventionelt, men provokerende og overrumplende, men måden denne happening bliver udført på, må siges at være mere på det jævne.

  Men alt taget i betragtning er videoen fra Fiskere For Frihed på højde med Superflex og andre moderne anerkendte kunstnere.

  Kommentar by traveler — 8. april 2018 @ 11:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper