14. april 2018

Sydkysten Gymnasium: “Der blev råbt trusler efter mig… Muslimerne opfører sig som de ejer skolen…”

Fra Ballet Magnifique – Elev på Sydkysten Gymnasium i Ishøj: Den er helt gal med muslimske elevers opførsel.

“Interessante kommentarer på Facebook af en gymnasieelev på Sydkysten Gymnasium i Ishøj:

‘Jeg er blevet truet af dem (muslimske elever, red.) så sent som i dag. Der blev råbt trusler efter mig. (selvfølge imens de går i flok).’

‘Når vi sidder i klasserne går de rundt og larmer ude på gangen. De tager i dørhåndtagene og råber ting på deres eget sprog.’ …

‘Vi har mange gange oplevet, at lærerne selv har været fraværende med depression pga. muslimernes chikane.’ …

Muslimerne opfører sig som de ejer skolen, og griner af de små konsekvenser de får for at ødelægge vores andres liv.'”

(Sydkysten Gymnasium, Ishøj; Foto: Google Earth)

Oploadet Kl. 13:44 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91826/trackback

25 Comments »

 1. Nogen værdsætter ikke hvad de får.
  Hvad skal vi egentligt med utaknemmelige, vi andre undværer, for at de kan få?

  Kommentar by Hul igennem? — 14. april 2018 @ 13:58

 2. Intet tilhørsforhold.I Gamle dage blev de jaget væk. Det tog 80 år at få dem ud af Spanien eller omvende sig. Mine børn er heldigvis bevidste.

  Kommentar by Isabella — 14. april 2018 @ 14:02

 3. Hvad Churchill sagde om tyskerne, passer endnu bedre på islam:

  “The Hun is always either at your throat or at your feet.”

  Det vil tage dumme danskere generationer at lære. og det bliver en dyr læretid.

  Kommentar by BB — 14. april 2018 @ 14:10

 4. “Muslimerne opfører sig som de ejer skolen..” Så dårlig opførsel er der vel ingen i den vestlige verden, der har, selvom de ejer noget. For nogle, der ikke vil være i nærheden af produkter fra svin, kan man forstå, de har nok (svinsk) i sig selv.

  Kommentar by barfbag — 14. april 2018 @ 14:13

 5. Det er fordi der ikke er nok diversitet på skolen, de føler sig simpelthen ikke indkluderet. Jeg tror løsningen på det hele må være at skrue antallet af fremmedesproget op på cirka 80-90 procent, så kan vi evaluerer fremskridtene om et års tid, for der vil udelukkende ske fremskridt med den løsningsmodel, stol tryg på mig!

  Kommentar by Jan Huus — 14. april 2018 @ 14:21

 6. @ Kommentar by Jan Huus — 14. april 2018 @ 14:21

  Så er det spørgsmålet om det er ønskværdig fremskridt?????

  Kommentar by Knud — 14. april 2018 @ 14:28

 7. Typisk DK

  Kommentar by Winged Hussar — 14. april 2018 @ 14:46

 8. Jeg synes at man skal lære om fremmede kulturer i skolen. Man kan starte med, at indføre spanskrøret.

  Kommentar by Morbus Behcet — 14. april 2018 @ 14:54

 9. @Knud. 6)

  Nej, absolut et nej.
  Jeg citerer bare Paul Ray Ramsey.

  Kommentar by Jan Huus — 14. april 2018 @ 15:30

 10. Jeg vil vædde på at det kun er en lille % del af muslimerne der ødelægger det for alle de andre.

  Bortvisning, udvisning eller fængsel til den lille % del. Hvornår går det op for ledelsen ( af enhver institution ) at love og regler allerede er på plads det eneste der mangler er at de bliver taget i brug.

  Fix It!

  Kommentar by santor — 14. april 2018 @ 15:44

 11. Lærerne har fravær PGA. depression, hvad med eleverne, altså de elever der gerne vil lærer noget og tage en eksamen, et helt gymnasium taget som gidsler af en flok indavlede, retarderede, kriminelle korandyrkende terrorister orkestret af politikerne på hoppeborgen for at chikanere skatteplagede etniske Danskere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. april 2018 @ 15:51

 12. “Muslimer opfører sig som de ejer skolen ” -DE EJER SKOLEN.- Fat det.

  Kommentar by dansker — 14. april 2018 @ 16:13

 13. Hold nu op. Der er flere penge i kriminalitet, end i en uddannelse til en ussel løn. Op og på arbejde og bla bla.
  Store biler, guldkæder, storpattede blondiner med støvsuger læber 💋 det er der mere prestige i.

  Kommentar by P — 14. april 2018 @ 16:40

 14. og laangsomt, ender de alle sammen i fængsel-flere fængsler, flere fængselsfunktionærer..

  Kommentar by Isabella — 14. april 2018 @ 17:14

 15. Problemet med at begynde at bruge bortvisninger, er at problemets omfang bliver synligt. Hvis man bare tager den på den sædvanligt konfliktsky måde bliver det i det mindste ikke synligt før dom nr. 231 i et retssystem, der ikke længere virker som det skal, og som det engang gjorde.

  At der så skal ofres nogle hundrede eller tusinde danske elevers uddannelse og velvære, det er uundgåeligt, må I forstå. Måske ryger der nogle liv eller levned med i købet når de grænseløse svin bliver auto-bestået og ikke længere er delvist fjernet fra samfundet i det mindste nogle timer hver dag. Men sådan er det jo.

  Man kan jo ikke straffe dem – de er ofre. Ofrenes ofre er der ingen sympati med, fordi de er hvide ikke-muslimer. Det er sådan, det lader til at fungere, i det progressive mindset.

  Kommentar by Quark — 14. april 2018 @ 18:34

 16. Bind dem alle i een stor stak langt ude på en øde mark, og spræng lortet i luften, selv det vil de aldrig kunne forstå.
  Disse hedninge kommer alligevel ikke i himlen, det er kun Satan der venter på dem. Altså: Allah venter.!

  Kommentar by Sindsro — 14. april 2018 @ 22:46

 17. Eleven kunne jo gå hjem og spørge sine forældre om de har været med på den udvikling, ved hjælp af deres stemme. Man skal jo altid starte ved begyndelsen og hvis man er klog nok til at gennemskue propagandaen, så kan man lære af sine fejl og forsøge at korrigere udviklingen. Men så er man selvfølgelig ond.
  Søren Kierkegaard skrev, at være god kræver ikke så meget, men at være ond kræver talent. Lad talentet blomstre hos ungdommen.

  Kommentar by Menig 442 — 15. april 2018 @ 06:54

 18. Egentlig kan det siges meget simpelt og det gælder både om de “intellektuelle” elever på Sydkysten Gymnasium og om de unge, som hærger Frydenlundscentret i Århus.

  De har gennem deres adfærd demonstreret, at de ikke viser vilje til at være en del af det danske fællesskab, så UD UD UD UD UD UD UD UD med dem.

  Vores egentlige modstandere er de danske politikerne og man kan håbe på, at der kommer en dag, hvor partier som Venstre og Socialdemokraterne bliver til reduceret til under 5% eller endnu bedre under spærregrænsen. Det giver så plads til hæderlige politikkere, som rent faktisk arbejder for danskernes interesser og ikke for andre folkeslags interesser og heller ikke for elitære overbygninger.

  Kommentar by T. H. — 15. april 2018 @ 09:24

 19. To ting glæder. For det første at danske gymnasielever får den medicin, deres egne forældre har været med til at brygge sammen, at føle. Intet ændres før det er mærket på egen krop. For det andet tænker de danske gymnasieelever i “dem og os”. Også selvom den folkeskole, de sandsynligvis har gået i, har gjort dem til historiske analfabeter i håb om at udviske DemogOs tankegangen. “Dem og os” er, hvad ethvert fornuftigt funderet menneske ved, den givne, naturlige tilstand. Nok så meget præk og ideologisk hjernevask har ikke fået den naturlige rygmarvstankegang, “dem og os”, ud af hovedet på dem. De siger ikke “nogen af OS er et problem, VI opfører os på en dominerende måde, som om VI ejer det hele”

  Kommentar by Margrethe — 15. april 2018 @ 11:38

 20. Blandt mennesker plejer man at kunne tilføje at det er oftest de få der ødelægger det for de mange….Blandt muslimer er det de mange der ødelægger det for de få.

  Kommentar by Anonym — 15. april 2018 @ 16:34

 21. Vores egentlige modstandere er de vælgere, der stemmer på Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, hele rød blok og en del af Venstre. Dansk Samling er fremtidens parti.

  Kommentar by barfbag — 16. april 2018 @ 01:13

 22. @barfbag

  Jeg er langt hen af vejen enig, men problemet er ikke de fleste vælgere, som har ladet sig fuppe. Kan man overbevise mange om, at de fleste politikere i årevis har løjet deres vælgere op i deres åbne ansigter, så vil der være afgørende håb om, at først stoppe indvandringen og derefter at vende den til udvandring..

  Kommentar by T. H. — 16. april 2018 @ 19:25

 23. Vel, jeg stemmer stadigvæk på Dansk Folkeparti ved næste FTvalg. Jeg er ikke liberalistisk, men ønsker dog bil- (og måske motorcykel-) afgifterne helt fjernet. Håber dog også, at Nye Borgerlige kommer ind. Det var et fremragende valg til Dansk Folkeparti her i kommunen i 2017. Danmark skal ud af den kriminelle New World Order-, demokratiafskaffende, democid-/genocidfremmende svindel- og fuporganisation EU. EU tørrer sig i røven med skatteydernes penge.

  Kommentar by barfbag — 16. april 2018 @ 20:10

 24. Ishøj er tabt dansk jord. Heldigvis blev rektoren vist fyret af denne sag, så de her landsforræderiske kommunistiske gymnasielærere er ikke fredet.

  Kommentar by Torsten — 24. marts 2019 @ 08:41

 25. Det her er hvad danske drenge møder når muslimerne kommer i flertal i Ishøj

  “Eleven, der har skrevet om problemerne på Sydkysten Gymnasium, bliver nu truet af muslimske elever fra gymnasiet. Ümit Görkem Kitir skriver for eksempel til den pågældende elev:

  “Hvis jeg fanger dig udenfor skolen, er du på røven, din lille luder. Hvad blander du min mor ind for, koran ik lad mig fange dig””

  Kommentar by Torsten — 24. marts 2019 @ 08:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper