16. april 2018

Under krigen var det “… kriminelt at hjælpe jøder. Nu sker det samme for folk der hjælper flygtninge”

TV2 kalder ‘Institute Of Race Relations’ for en menneskerettighedsorganisation, men organisationen beskriver sjovt nok sig selv som en ‘anti-racist ‘thinktank”. Helt det samme med advokat Christian Dahlager, der som en anden venstreradikal aktivist trækker historiske analogier frem, velvidende at jøder var forfulgte under 2. Verdenskrig, og syriske flygtninge som den herboende iraker Salam Aldeen har hjulpet til EU, i forvejen i sikkerhed i Tyrkiet. De flygter ikke for livet, men bedre levevilkår. Forskellen er alt.

En historie fra TV2 Online, der med vinkling tager sigtedes parti – Dansk-iraker hjalp flygtninge – nu risikerer han fængsel på livstid.

“Europæiske lande forsøger at kriminalisere frivillige, der hjælper flygtninge og migranter, når de kommer til Europa, mener flere menneskerettighedsorganisationer. Et eksempel er dansk-irakiske Salam Aldeen, der lige nu risikerer fængsel på livstid, fordi de græske myndigheder mener, han er menneskesmugler. …

34-årige Salam Aldeen vender og drejer sig konstant. Han er hektisk. Og urolig. … I januar 2016 blev han arresteret af den græske kystvagt. Anklaget for at have smuglet mennesker. Fra at bruge sit liv på at redde mennesker i nød, kunne han nu se sig selv omtalt som forbryder. …

Den britiske menneskerettighedsorganisation Institute Of Race Relations har netop udgivet en rapport om dette emne. Og antallet af frivillige, der bliver retsforfulgt vokser, fortæller Frances Webber, der er medforfatter til rapporten.

[…]

Han trækker tråde til Anden Verdenskrig. Det var kriminelt at hjælpe flygtninge. Og det samme er ved at ske igen.

– Flygtninge under Anden Verdenskrig – i særdeleshed jøder og romaer – havde ingen steder at være. Og man kriminaliserede hjælpen til dem. Og oven i det så vendte man det blinde øje til. Det er det samme, der er ved at ske i dag. Man kriminaliserer folk, der hjælper flygtninge, hjælper dem på havet. Det er et brud på international lovgivning. Og det er slet ikke i tråd med det menneskesyn, vi har i Danmark, siger Christian Dahlager fra Advokatselskabet Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod.”

(Salam Aldeen, ‘Team Humanity’; Foto; Facebook)

“Hvis de vil smide mig i fængsel for at redde menneskeliv, må de gøre det. Hvis det er kriminelt at redde mennesker i nød, så må de kalde mig kriminel. Men jeg er stolt af det, jeg har gjort, og jeg fortryder det ikke.” (Salam Aldeen, mistænkt menneskesmugler)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91888/trackback

16 Comments »

 1. Det er positivt, at der nu falder domme for at bryde loven. Og nej, der er ingen ækvivalens mellem 2. verdenskrigs jødeforfølgelse og nutidens strøm af bekvemmeligheds-“flygtninge”.

  Kommentar by Quark — 16. april 2018 @ 09:41

 2. De som af humanisterne kaldes frivillige, kaldtes under krigen tyskvenlige.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2018 @ 09:52

 3. Folk, der bruger den sammenligning banaliserer jødeudryddelserne. At sige, at en stor del er verden lever som jøderne under Hitler er, at sige, at det er normalt. Jeg er selv nået til den konklusion, at hvis de forholder sig sådan så er der måske ikke noget som er værd, at huske. Det sker jo hele tiden og over hele verden. Det er ikke en uniq begivenhed men et grundvilkår for det meste af menneskeheden.

  Kommentar by Thorsted — 16. april 2018 @ 10:26

 4. Den såkaldte humanitære hjælp til immigranter over Middelhavet har ført til mange unødvendige dødsfald og det kan næppe kaldes humanitært hjælpearbejde, så en livstidsdom må i dette tilfælde være rimeligt og giv så disse usmagelige advokater samme dom, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. april 2018 @ 10:34

 5. Skulle denne gut blive idømt livsvarigt fængsel, vil den danske stat utrætteligt arbejde på at få ham tilbage til “hjemlandet”, hvor han vil være løsladt i løbet af kort tid.

  Kommentar by Rodina — 16. april 2018 @ 10:52

 6. Så er det jo spørgsmålet om ikke også George Soros – forræderen over dem alle – også har pengepungen fremme her, for at udrydde alt hvad der hedder selvstændige nationer, så det globale mareridt kan komme til at tage over?

  Meeen der er jo ingen der ved hvad der foregår af koglerier i de globale mørkekamre – specielt ikke vore politikere og journalister (sidstnævnte tror at være en kamphund, men er kun en dum uanseelig tæppetisser).

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. april 2018 @ 11:07

 7. Importen af islamistiske opportunister der vil undergrave nationale værdier, har intet humanitært inkorporeret i sig. Det er femte kolonner der bruger ordene ‘humanitært hjælpearbejde’ – for at vi skal acceptere disse forskruede individer.
  Islam og den etablerede venstrefløjselite har taget vestens velvilje og empati overfor jagede minoriteter og vendt det på hovedet til sin egen fordel. Der er intet humanitært ved at indføre en ideologi der er i skærende kontrast til vestens samfundsstruktur og livssyn.

  Kommentar by P B — 16. april 2018 @ 11:13

 8. Den ‘gode’ Dahlager var tidligere (måske er han stadig?) tilknyttet Københavns Universitet, hvor han hyggede sig med stenhård anti-DF indoktrinering af sine studerende.

  Tidligere drev han i øvrigt superkapitalistisk advokatkontor med Stadil senior…

  Kommentar by P. — 16. april 2018 @ 11:42

 9. De er jo medløbere til terror. At hjælpe fjenden. Jo døm dem som tysker medløbere under krigen. Også venlig søer og asyl tosser herhjemme samt feltmadrasserne.

  Kommentar by P — 16. april 2018 @ 12:04

 10. Sammenligningen er simpelthen noget svineri. Der findes ingen parallel overhovedet, og det er lidt utroligt at ikke en eneste journalist forholder sig til dette banale faktum. Syrere er ikke forfulgt. Der findes ingen lovgivning der kriminaliserer hjælp til syrere, eller flygtninge.

  Christian Dahlager pludrer løs om det danske “menneskesyn”, men der er næppe en eneste dansker der sidestiller det systematiske drab på 12 mio jøder, romaer mv, og så migranter der frivilligt og af egen drift tager ud på havet ud fra den kalkulerede forudsætning, at nogen samler dem op og sejler dem til Europa.

  Kommentar by DavidK — 16. april 2018 @ 12:48

 11. Det er det jeg siger …. medløbernes, 5. kolonnernes, landsforrædernes osv. ÅRTI!!!

  De har frit løb og medvind overalt på alle planer i de toneangivende, ledende og bestemmende områder af samfundet.

  Modstanden er måske nok til stede overalt i samfundet…men den er for så vidt bare stemmekvæg og har reelt ingen indflydelse … også fordi de ikke tør gøre det der er nødvendigt…en højreorienteret ikke demokratisk revolution…for vi er så langt ude, at det er eneste mulighed….Men som sagt det kommer ikke til at ske….Vi fortsætter bare ned ad brættet…ned i afgrunden…alt imens vi alle spiller på vores egen “førsteviolin”…omend den ofte er pivfalsk…vi tør ikke ramme den rette tone og evner slet ikke at spille sammen og synge i kor…
  Bare se ved næste valg…der sker ikke en skid…måske kommer NB ind med nogle få mandater…men de vil blive skudt ned med det samme…også af DF..tro mig!

  Fremtiden er sort..sort…sort for de kommende generationer!!

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2018 @ 14:01

 12. Landsforræderen Christian Dahlager deler advokat kontor med kommunisten Knud Foldschack (forsvarer for Ungdomshuset/AFA og kommunisten tidligere MF for Enhedslisten Line Barfod.

  Kommentar by der Adler — 16. april 2018 @ 15:20

 13. Efter hvad jeg kunne se på optagelserne af dronningens fødselsdag, så lykkedes det ikke DDR fotografen at indfange en eneste med tørklæde.
  Ak ja, den mangfoldighed, som er så kær, giver propagandaen store udfordringer.

  Kommentar by Menig 442 — 16. april 2018 @ 17:50

 14. Der er forskel på at hjælpe folk, som vil os det ondt og som hader den frihed de bliver hjulpet til, og så de jøder under 2 verdenskrig- som blot passede dem selv, og ikke forlangte kulturundertrykkelse eller klagede over forholdende på Deres egne præmisser. Kristne og Jøder er truet af udryddelse fra islamisk kulturkreds- så at sammenligne at hjælpe Muslimer, som har smidt kristne i havet fra Deres både (Tysk tv- kilde) med de Jøder (som de forfølger) er simpelthen perverst. De kan blive i Deres kultur og dø sammen med den.

  Kommentar by Michael Unna — 16. april 2018 @ 19:58

 15. Det er dejligt at se menneskesmugleren bag tremmer, håber det bliver langvarigt. Han ser også ud til at føle sig naturligt hjemme bag tremmerne, sådan som han smiler. Det ligner en ren win-win situation.
  De gutmenschen, der går ind for selvtægt for godheds skyld, er selvfølgelig klar over, at selvtægt er lige så ødelæggende for et civiliseret samfund som korruption. Det er deres måde at skubbe på afviklingen af de vestlige civiliserede samfund, som står i vejen for deres utopia.

  Kommentar by JMR HH Jr — 16. april 2018 @ 22:42

 16. Hampereb og egetræer, det du´r.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2018 @ 07:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper