18. april 2018

Udansk debat: Homosexuelle skal stenes, NB-politiker skal have æg i hovedet… og ‘et nakkeskud’

Tirsdag kom jeg tilfældigt til at høre ‘Ghetto Fitness’ på Radio24syv, hvor to udlændinge på et usædvanligt dårligt dansk, diskuterede Abdel Aziz Mahmoud og DR-programmet ‘Helvedes homo’. Før jeg nåede at skifte kanal, lød det fra den ene Koran-tro…

“Du kan ikke være gay og muslim… Brormand, du kan ikke vende og dreje på det… Der står faktisk at du skal stenes… Der er nogle få regler du ikke kan vende og dreje om… Det jeg siger brormand. Vi har nogle sheikh’er og Ulema-hoveder indenfor Islam, og de har gjort det klart og tydeligt for os brormand…”

‘Kian’ og ‘MJ’ er ikke de to eneste Radio24syv-værter med udansk baggrund. Fra BT – Politiker raser efter radioværts kommentar: ‘Fuldstændig vanvittigt, at han opfordrer til vold’.

“Er det i orden at skrive til en politiker, at hun vil få smidt æg i hovedet, hvis hun går rundt i et belastet boligområde efter klokken 16?

Det spørgsmål har rejst sig, efter det tidligere bandemedlem Nedim Yasar, der er vært på programmet ‘Politiradio’ på Radio24syv, har blandet sig i debatten på Mette Thiesens Facebook-væg.

Her kommenterer han, at hun for nylig har været på besøg i boligbebyggelsen Islandshøjparken i Nivå nord for København. …

‘Kvinde, har du ikke en mand, du skal hjem og vaske fødderne på? Du vælger at lave din facebook film kl lort om morgen, hvor alle bandemedlemmerne sover. Lav den efter kl 16, så jeg kan se dem smide et æg i hoved på dig. #modigminbarerøv’, lød kommentaren fra Nedim Yasar.”

(Trusler mod Mette Thiesen fra en ‘Mesut Mesut’, 18. april 2018; Se evt. Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/91975/trackback

33 Comments »

 1. Er Jørgen Ramskov stille og roligt (Læs: Velovervejet) ved at gøre Radio 24syv til en platform for den muslimske lobby ? – Med den politiske bagage han lusker rundt med skulle det ikke undre mig!

  Kommentar by T. Flodur — 19. april 2018 @ 03:26

 2. “Nakkeskud” – det er sgu en trussel, der er lige til en anmeldelse, selvom perkeren måske ikke helt behersker sit sprog.

  Kommentar by BB — 19. april 2018 @ 05:48

 3. Frem i æteren med disse historisk bagvendte afstumpede barbariske glatnakker. Lad dem endelig ‘boltre’ sig i alle de danske medier. Illusionen om at det kun er nogle få rabiate individer, forsvinder derefter som dug fra solen. Jo mere sandfærdige de er – jo mere de viser deres kulør – desto flere vågner måske op og ser dem for, hvad de i virkeligheden står for.

  Kommentar by P B — 19. april 2018 @ 06:50

 4. Ingen grund til at støtte nogen. Ingen penge, betal selv. Den ene eller anden støttesump tiltrækker islamister og andre nassere, som en lort trækker fluer..
  Bare se Margrethe fuldafløgn, eller Lars fuldafløgn, Mette fuldafløgn, Claus fuldafløgn, Jørgen fuldafløgn, Muhammed fuldafløgn, Ali fuldafløgn..
  Det har længe været nødvendigt med arbejdslejre for islamister-arbejd eller skrid-

  Kommentar by Hul igennem? — 19. april 2018 @ 07:15

 5. Husk lige den her historie, næste gang man føler sig fristet til at plædere for at netop Radio 24/7 for det første ikke skal flyttes fra hovedstaden til provinsen, for det andet ikke skal have sit budget beskåret.

  Kommentar by Quark — 19. april 2018 @ 07:59

 6. Det er da godt at vide hvor man har dem . Ikke at jeg personligt var i tvivl , men der er lang vej igen inden tilpas mange i Danmark har fattet
  hvad enhver form for tolerance overfor islam medfoerer . Saa lad endeligt afskummet foere sig frem foran loebende kamera og aaben mikrofon . Det kan kun gaa for langsomt med at forstaaelsen og de konklusioner der maa foelge deraf .

  Kommentar by krassisten — 19. april 2018 @ 08:07

 7. PS. Der var lige et “at” for meget i sidste saetning . For hurtig “say-it-finger” :-)

  Kommentar by krassisten — 19. april 2018 @ 08:09

 8. Det er verdens gang, hvor menneskerettigheder ikke gælder for dem, der udsættes for kulturberigelse.
  Det er sku så let at sige, ud med lortet, men det er kommet for at blive. I hvert fald foreløbig er de urørlige.

  Kommentar by Menig 442 — 19. april 2018 @ 08:23

 9. “Vi har nogle sheikh’er og Ulema-hoveder indenfor Islam, og de har gjort det klart og tydeligt for os brormand…””

  Sheikher er “mænd af ære”. Muslimer er “ære og skam” kulturer, som går op i familiens ære. Det er helt andre retsfølelser end os. Hvis, der er en konflikt mellem to familier i en klan eller mellem to klaner bruger de personer, der kan løse konfliken hvor ingen person eller klan taber ære. Personer, der kan gøre dette får autoritet og kaldes “mænd af ære”/sheiker. Islam og imamer er underlagt samme logik. Hvis en imam siger, at nu siger en fortolkning af islam, at kvinder må viser sig for fremmede, komme i kontakt med dem og være med fremmede, så er det i deres øjne, at gøre kvinden æreløs og uren. Imamen vil gøre familien uren og æreløs. Han vil ikke have autoritet og anses som en frafalden. De europæiske værdier og love ses også som æreløse og forsøg på, at gøre dem æreløse. Derfor har de europæiske samfund og love ingen autoritet for “ære og skam” kulturer.

  Kommentar by Thorsted — 19. april 2018 @ 08:24

 10. Stop alle udbetalinger af skatteydernes penge til ikke-danske statsborgere. Udlændinge i (og udenfor:-) Danmark har ikke nogen ret til offentlig økonomisk støtte her.

  Kommentar by A-mad — 19. april 2018 @ 08:35

 11. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10527809/ny-undersoegelse-under-halvdelen-af-danskerne-politianmelder-kriminalitet/

  Så vi fyldes med løgn om det her multikulturelle paradis hvor løven leger og sover med lammet?

  Kommentar by Black Watch — 19. april 2018 @ 08:40

 12. Sædvanlige bussnak fra unge arabere (Ud i den blå luft)…walla…fisse fisse….har du gjort fisse klar?…walla..walla :-). Egentlig ret morsomt her i foråret….Men at man åbenbart skal høre noget endnu værre lort i Radioen, som beskrevet er dælme uhyggeligt……og så lavede DR en sværte-udseendelsekampagne imod SIAD i sin tid….tsk tsk tsk.

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2018 @ 08:54

 13. Bekæmp Islam…Støt SIAD alt det I kan. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2018 @ 09:05

 14. Hvis Mette Thiesen ikke selv går til politiet med den viste trussel, bør andre gøre det.

  Kommentar by Jan Mølgaard — 19. april 2018 @ 09:05

 15. Man vidste jo at det ville komme med Ramskov ved roret. Danskerne skal jo lærer det må man forstå. Der kommer mere endnu, bare vent.
  Kommunister er som små børn, jo mere modstand og kritik de får jo mere råber og skriger de.

  Kommentar by Frank Hagmann — 19. april 2018 @ 09:12

 16. Stop al uddeling af statsborgerskaber til indvandrere. De kan kun opholde her som andre ikke-danske statsborgere, hvor følgende regler gælder:

  “Hvis du er statsborger i et land, som ikke er visumpligtigt, kan du opholde dig i Danmark i op til 90 dage.

  Hvis du er statsborger i et visumpligtigt land, skal du have et visum. Hvis din indrejse accepteres giver dit visum tilladelse til ophold i Danmark i op til 90 dage.

  Du skal have tilstrækkelige midler til at betale for opholdet og hjemrejsen. Hvad, der vurderes som tilstrækkelige midler, afgøres af indrejsemyndighederne/den repræsentationen i udlandet, hvor der søges visum og afhænger af varigheden af opholdet, og om man skal bo på fx hotel eller privat hos familie eller venner. Som udgangspunkt skal man være i besiddelse af ca. 350 kr. pr. døgn og evt. et mindre beløb ved privat indkvartering, hvor værten indestår for alle udgifter. Hvis man skal bo på hotel, skal beløbet være større, ca. 500 kr. pr. døgn.

  Danmark har ikke pligt til at lade udenlandske statsborgere indrejse. Ifølge folkeretten bestemmer en nation suverænt, hvem den vil passere ind over grænsen. Det reguleres i de fleste lande vha bevæbnet grænsekontrol.

  Sådan er reglerne, som vi blot kan holde os til, så er ‘problemet’ løst. Hvor svært kan det være? :-)

  Kommentar by A-mad — 19. april 2018 @ 09:12

 17. #10 Nej, men desværre har mange af dem jo statsborgerskab. Over halvdelen af somalierne i DK har statsborgerskab osv.

  Kommentar by Odo — 19. april 2018 @ 09:56

 18. Ida Auken drømmer nok også om at blive beriget af sådan en prægtig mandig indvandrer
  https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/her-er-beviset-kvinder-er-lige-saa-overfladiske-som-maend/7118691

  I australsk forskning så 160 unge australske og amerikanske kvinder på fotos af bare mænd, hvoraf en del var fundet i fitnesscentre, andre på universitetscampus, så der var mange forskellige kropstyper (underforstået: bogorme er slapsvanse…). Kvinderne kunne ikke se ansigterne. De skulle angive, hvor attraktive mændene var, og hvor stærke de så ud.

  http://rspb.royalsocietypublishing.org/content/284/1869/20171819#F2

  Kommentar by redneck — 19. april 2018 @ 10:54

 19. Jeg kan ikke lige finde, hvor mange muslimer der er i DK med dansk indfødsret, heraf nogle ved tildelt indfødsret med deres navn af folketinget.

  Jeg tror, at de fleste muslimer i DK med dansk indfødsret, har dobbelt statsborgerskab og de kan uden videre fratages deres danske indfødsret.

  Der skulle aldrig have været givet dansk indsfødsret til indvandrede muslimer. Vi har dummet os BIG TIME dvs vælgere og folketing. Måske er skaden sket, men den kan begrænses betydeligt. For ifølge folkeretten bestemmer en nation suverænt, hvem – udover børn af egne statsborgere – den vil tildele indfødsret.

  Kommentar by A-mad — 19. april 2018 @ 11:08

 20. Apropos #18

  For 100 år siden observerede den toneangivende kvinde (det må man sige) Emma Gad grundproblemet:

  “Den eneste personlige Forbindelse jeg har haft med Vestindien, har været Modtagelsen hver Sommer af et Par unge Mulatinder fra vore Øer til et Frikursus i Dansk Kunstflidsforening. Elskværdige har de været saa godt som alle, mange af dem ogsaa flinke, men fremmede Fugle, saa dybt forskellige fra os i Race og Farve, i Sprog og Tankesæt, at man har haft svært ved at indordne dem under Begrebet Landsmandinder. Ikke saa underligt, for de sorte Beboere af disse Øer er jo ikke vore Landsmænd, men et tilklistret unaturligt Anhang til os — det er som om vi aldrig er komne ud over, at de fjerne Øer engang er købte for Penge og ikke tilhører os med nogen indre Ret.

  Det er værd at bemærke, at det er en kvinde, der sætter ord på den kulturelle forskel som den væsentlige faktor. Hun er ikke optaget af, om de skulle have smukke og attraktive kroppe, som tilsyneladende har fået stor betydning i medierne og blandt meningsdannere i dag.

  Det fører videre til disse moderne forskeres undersøgelser om, at kvinder skulle være optaget af at tilvælge særligt to ganske bestemte genetiske kvaliteter hos mænd: Smukt udseende og dominerende alfahan-adfærd. Hvis det virkelig var tilfældet, så ville generationers genetisk selektion, som jo vitterlig foregår råt og brutalt ved partnervalg, have resulteret i, at stort set alle mænd i dag var blevet til smukke alfahanner.

  Men virkeligheden demonterer denne forestilling: Smukke alfahanner er en undtagelse blandt mænd. Sjovt nok forbinder man ofte smukke mænd med flotte kroppe med bøsser – altså en genetisk blindgyde. Dagens virkelighed viser, at den genetiske selektion må have foregået på en helt anden måde, og det er andre typer mænd, der har succes med at få afkom.

  Ida Auken drømmer måske om at blive beriget af sådan en prægtig mandig indvandrer, men derved udgør hun en undtagelse, som meget vel kan være mere udbredt blandt kvindelige venstrefløjsaktivister, der også gerne er barnløse. Ida Auken har dog 2 børn med en almindelig nørdet dansk mand.

  Kommentar by traveler — 19. april 2018 @ 12:40

 21. #5 Quark
  Tak til Quark for endnu en gang at gøre opmærksom på den uforståelige sympati for radio 24/7 som mange omkring Uriasposten har. Kan man virkelig narre lytterne til at tro at 24/7 skam også er borgerlig ved at ansætte to kulturradikale som Cordua & Steno og så kalde dem borgerlige?
  Radio 24/7 er lige så kulturradikal og rød som DR/Danmarks Ramadanradio og TV2-NEWS.

  Kommentar by bjarne Binee — 19. april 2018 @ 12:58

 22. Jeg ved godt hvad Mesut sutter…

  Kommentar by Johnson — 19. april 2018 @ 13:44

 23. Ovenstående et svar->Odo 09:56. Og svar til Odo videre her:-)

  A propos er de muslimer, vi ikke kan slippe af med og ikke kan undgå at have i landet, nok nogen, der vil give os problemer i al fremtid. De vil ikke integreres i vores årtusindgamle kristne kultur. For dem er vi fjenden, der skal udryddes på profetens befaling, som står i hans bog. Den bog hele verden ordret skal regeres efter.

  Det er muslimers pligt at sørge for vores underkastelse under islam, der sjovt nok netop betyder underkastelse. Når hele verden er underkastet islam, bliver der evig fred i verden. Derfor kalder de den “fredens religion”. De vil kæmpe for denne ‘fred’ med med alle midler og de håber på at opnå det højeste: at blive martyr i kampen for Muhammed.

  De kæmper med alle midler og myrder kristne og jøder overalt, som vi ser i tv-nyhederne hver dag. Som Samuel P. Huntington konstaterede i sit værk om civilisationernes sammenstød: Islam har blodige grænser!

  Enhver begrænsning af islams dominans giver derfor ‘problemer’.

  “Burkaforbud håndhævet i Toulouse – tre dages ekstremt voldelige optøjer
  Der er en elementær ting, europæiske politikere ikke har opdaget: Så snart den muslimske befolkningsandel når en vis størrelse, kan et ikke muslimsk flertal ikke længere diktere islam noget som helst, det er derfor islam i Danmark ikke bør vokse med én eneste person, hvis vi vil bevare magten i vort eget land. Frankrig og Sverige har passeret det ‘point of no return’”

  http://snaphanen.dk/2018/04/19/burkaforbud-er-bare-noget-man-vedtager/

  Kommentar by A-mad — 19. april 2018 @ 13:49

 24. Statsborgerskaber tildelt ved lov og deraf afledte statsborgerskaber, kan naturligvis også fratages ved lov.
  Det kræver blot at der vedtages en lov, der muliggør dette.
  Man er ikke dansk, hvis ikke man har mindst én dansk forælder.
  For nemheds skyld kan man nøjes med at gå tilbage til 1960

  Kommentar by Træt — 19. april 2018 @ 16:14

 25. Nedim Yasar fra Radio 24/7 poserer med Tawheed-finger på coverbilledet på sin Facebook profil. Det siger vel alt.

  Kommentar by M.P. — 19. april 2018 @ 16:31

 26. Landet skal erobres tilbage fra fjenderne.

  Kommentar by Uno — 19. april 2018 @ 21:00

 27. Hvad klynker og piver i over, ca. 80% af danskerne vil have mere islam og flere muslimske psykopater i Danmark.

  Kommentar by Piphans — 19. april 2018 @ 21:57

 28. Ikke noget at sige til, den kommunistiske fascist-radio stritter imod at komme til provinsen, vi vil også helst ikke have den her.

  Kommentar by LarsB — 19. april 2018 @ 22:59

 29. #24 Ikke afledte statsborgerskaber, der er ingen juridisk forskel på at være barn af naturaliserede statsborgere og andre statsborgere.

  Kommentar by Odo — 20. april 2018 @ 09:16

 30. @ 29 Odo og @ 24 Træt

  Jeg var til et vælgermøde med Vermund og hun siger at NB har undersøgt sagen. De går ind for at folk som har fået statsborgerskab tildelt ved lov skal kunne fratages statsborgerskab og så at vi hænger på dem som er danske statsborgere ved fødslen.

  Kommentar by kenneth — 20. april 2018 @ 09:37

 31. @ 29 Odo

  Jeg gætter på at du nok skriver “juridisk” fordi jura næppe kommer til at spille nogen stor rolle i oprydningen efter det ragnerok vi har kurs imod. M

  on ikke det bliver mere sådan “sund fornuft”, der afgør tingene. (Det er der vist nok også et juridisk term for – et eller andet latin – tror jeg nok).

  Kommentar by kenneth — 20. april 2018 @ 09:42

 32. #21 Binee

  Velbekomme! Det er vel næsten som om offentlig støtte på budgettet er lig med et krav om at servicere venstrefløjens tumpede præmiefår. Så man kan gøre alle kanalerne lige – lige dårlige, that is.

  Kommentar by Quark — 20. april 2018 @ 15:42

 33. Det er en skandale, at 24syv har muslimske møgdyr ansat. For skatteborgernes regning

  Kommentar by Jern Henrik — 22. april 2018 @ 16:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper