23. april 2018

Søren Pind trækker nazi-kortet om lov imod kønslemlæstelse: Vil ‘atter’ sende danske jøder til Sverige

Man skal nok være uddannelses- og forskningsminister, for at tro at danske jøder i 2018 vil flygte til et stadig mere islamiseret Sverige. Lena Nyhus fra Intact Denmark opridser fint sagens kerne. Søren Pind forsvarer ganske enkelt retten til at skære i raske børns kønsorganer. Fra BT.dk – Søren Pind går ind i betændt debat – og sables ned: ‘Useriøst’ og ’skammeligt’.

“Et borgerforslag, der har fået over 42.000 støtter, skaber i øjeblikket debat. Forslaget vil indføre 18 år som minimumsalder for omskæring… Nu går også uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) ind i debatten, inden forslaget forventeligt opnår de 50.000 underskrifter, der skal til, før forslaget skal behandles i Folketinget.

‘Jeg forstår, at et borgerforslag atter vil sende danske jøder til Sverige. En gang var alt rigeligt. Det bliver ikke med min stemme,’ skriver Søren Pind på Twitter. …

Lena Nyhus ærgrer sig også. Hun er formand for foreningen Interact Denmark…

‘Jeg synes, det er vildt, at han implicit anklager over 80 procent af befolkningen for nazisme, bare fordi man er imod, at man skærer i raske børns kønsorganer,’ siger hun…

(Søren Pind på Twitter, 20. april 2018)

Oploadet Kl. 03:32 af Kim Møller — Direkte link92 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92021/trackback

92 Comments »

 1. Pinden bliver snart 50 år gammel.
  Mange stakkels mennesker starter med problemer med Alzheimer/demens allerede i 50-årsalderen. Men det kan man leve nogenlunde med i en del år. Sørgeligt.

  Kommentar by Knud Madsen — 23. april 2018 @ 03:47

 2. Der skal jo være en hofnar, men de er alle lige syge

  Kommentar by Christian — 23. april 2018 @ 03:57

 3. Demokratisk valgt?
  What ever…

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. april 2018 @ 04:37

 4. Jamen, er det ikke mageløst…? – Søren Pinds pludselige omsorg for jøderne er ikke mindre end rørende! Alle lagre af Kleenex-servietter vil blive tømt i løbet af dagen. For er det ikke den samme Pind, der ellers er noget så begejstret for det FN, der udspyer linde stømme af resolutioner om at ausradiere Israel? – Det FN, der just har afholdt en lille kammeratlig komsammen i Sverige (villaen i Wannsee var optaget, så man måtte nøjes med det næstbedste). Og er det ikke den samme Pind, der eller er noget så begejstret for det EU, der ved hjælp af Den Gale Kansler i Berlin (og hendes lille skødepuddel fra Græsted) er ved at gøre Europa judenrein? – Eller kanske det monstro skyldes, at vor Pind er kommet i tanker om de forventede optøjer, ambassadeafbrændinger og massakrer, som Mosaisk Troessamfund vil sætte i værk, dersom det forbydes at lemlæste spædbørn?

  Akkeja, akkeja… Når en historieløs kanalje, hvis uvidenhed er uden huller, kan blive minister i dette land, behøver man ikke yderligere forklaring på elendigheden.

  Kommentar by Voldposten — 23. april 2018 @ 05:01

 5. Bemærk at pelle dragsted, tidligere leder af fascistisk aktion, siger i artiklen at det er for lavt at trække nazi kortet.. Godnat.

  Kommentar by per — 23. april 2018 @ 05:08

 6. #femmørkeår????
  Han virker sgu lidt enøjet.

  Kommentar by Frank Hagmann — 23. april 2018 @ 05:30

 7. En enøjet børnemishandler. Og Claus Hjort en toøjet børnemishandler. Og Saamuuelsen en børnemishandler. Og der er flere børnemishandlere, der sælger småbørnslemlæstelser for ministerpension og røvslikkeri..

  Kommentar by Isabella — 23. april 2018 @ 05:35

 8. De vil også skide på børnehjemsbørn..

  Kommentar by Isabella — 23. april 2018 @ 05:36

 9. 5 per,

  Ja det er faktisk ganske morsomt, at netop den velkendte voldsmand Pelle Dragsted benytter lejligheden til at angribe Pind.

  Sagen er, at der findes +5 injuriedomme, hvor det er folk i eller fra omegnen af enhedslisten, der er blevet dømt for at kalde folk nazister.

  Kommentar by Hans Und — 23. april 2018 @ 05:50

 10. Søren Pind reagerer på et borgerforslag, som, hvis det skulle blive vedtaget, vil medføre, at jøderne må forlade Danmark. Man kan være enig eller uenig i forslaget, men ikke nægte at det vil medføre, hvad Søren Pind peger på. Hvorfor må han ikke sige det, som det er ?

  Kommentar by Henrik True — 23. april 2018 @ 06:04

 11. Henrik True, hvorfor må de forlade Danmark? Der er ingen der tvinger jøder til at maltraktere deres børn – ønsker de at leve i et ultra-religiøst samfund står det dem frit for og både i USA og Israel kan de frit praktisere evt. ønsker om barbari, skulle de ønske det. Iøvrigt læste jeg, at der i det jødiske samfund i Danmark kun foregår 8-10 omskæringer om året.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 23. april 2018 @ 06:34

 12. Søren Pind er en føderalist af de sværmeriske. Kun sådan kan man forstå ham. EU ønsker ikke Asylstop, og ikke en aldersgrænse for fysisk mærkning af børn. Og derfor gør Søren Pind det heller ikke. Jeg håber hans dage i Folketinget er talte. Men det er de vel ikke. Der er jo folk, der stemmer helt bevidstløst.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. april 2018 @ 07:18

 13. Religionen må bøje sig for Videnskaben. Hvis ens religion påbyder at man lemlæster sine børn så er ens religion ond og skadelig og burde derfor moralsk set forbydes. Hvis ens børn ønsker at følge disse vanvittige religiøse påbud når de bliver myndige så kan de lade sig kønslemlæste på egen regning, som Bimboen der vil have større patter eller Brian der vil overmale sin krop med blæk.

  Det er en menneskeret at være stupid!

  Kommentar by santor — 23. april 2018 @ 07:20

 14. Søren Pind må være syg i hovedet. Hvordan kan han forsvare, at man kan lave et sådant fysisk indgreb på et barn og dermed fratage barnet den rettighed selv at kunne bestemme over egen krop.
  Søren Pind og Venstre kan man bare intet overlade til. De er i alt for mange tilfælde helt væk fra skiven. Deres liberale ideologi er syg og passer ikke til virkeligheden i dag. Venstre er et uddøende parti, fordi deres ideologiske politik vil ødelægge alt for meget for samfundet.

  Kommentar by Erik Skifter — 23. april 2018 @ 07:21

 15. @ #10 Henrik True

  Det kommer sandelig an på, hvordan man definerer en jøde. Hvis der er mosaiske jøder, hvis loyalitet til Det Udvalgte Folk – og til en tro, der siger, at kun jøder har en udødelig sjæl – er større end deres loyalitet til det danske samfund, som forlader landet … skal jeg så blive meget bedrøvet?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. april 2018 @ 07:27

 16. Søren Pind er en lort – endda en arrogant en af slagsen.

  Kommentar by Bror Lerbror — 23. april 2018 @ 07:30

 17. Skal den nar nu igen til at blamere sig? Kan han slet ikke have en mening, der er på linje med befolkningen? Og hvem fanden har egentlig stemt på ham…?

  Kommentar by Quark — 23. april 2018 @ 07:55

 18. Når Pelle Dragsted siger du begår en fejl ved at kalde folk nazister over en bred kam, så ved du at du har en MEGET dårlig sag.

  Kommentar by Quark — 23. april 2018 @ 07:56

 19. Ikke et ord om at muslimer risikerer at forlade Danmark.

  Kommentar by k m. — 23. april 2018 @ 07:57

 20. Beklager de mange løsrevne kommentarer…

  “Interact Denmark” hedder vistnok “Intact Denmark”.

  Kommentar by Quark — 23. april 2018 @ 07:58

 21. Hvad er det Pind ikke fatter ? Vil joeder eller muhammedanere eller for den sags skyld hvemsomhelst ellers have skamferet pikken , kan de faa det gjort naar de er blevet myndige . Ikke et oejeblik foer .
  Da manden atter engang paa mageloes vis selv har soerget for begrundelsen , maa konklusionen vaere at forsknings/undervisningsministeren vitterligt ER idiot .

  Kommentar by krassisten — 23. april 2018 @ 08:01

 22. Pindsvinet skulle selv have foretaget omskæring mod sin vilje, lige som han selv giver lov til omskæring af forsvars løse børn. Fy da for en Søren Pind.
  De jøder der vil forlade DK, kan jo bare skære videre hjemme i Israel.
  Islammerne kan forlade DK uanset.

  Kommentar by Sindsro — 23. april 2018 @ 09:05

 23. Den debat der foregår i Folketinget angående religiøs omskæring er et klart bevis på, at jøder og muslimer har stor latent magt over tingenes gang her i Lidenlund.
  Jøder som naziofre, muslimer puster voldspotentialet op og politikerne frygter som under Muhammed-krisen at stå tilbage som Palle alene i verden.

  Kommentar by Menig 442 — 23. april 2018 @ 09:30

 24. Sheriffen Søren Pind er og har altid været opmærksomheds krævende, han har aldrig udrettet noget som helst selv så derfor lider han under manglende opmærksomhed omkring hans person, i denne sag angående omskæring af drenge men det gælder også de stakkels piger er mandens dømmekraft bevist ude af kraft, årsagen til at manden har en tillidspost i regeringen skyldes også manglende dømmekraft i Venstre, politikerne har i de sidste 30 år vist deres uduelighed for åben skærm, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. april 2018 @ 09:30

 25. Nu har jeg dæleme aldrig (?)! – Hænger nazikortet nu også Pelle Dragsted lang ud af halsen ? Det var spritnye toner – Tør vi forvente, at fænomenet breder sig til de øvrige tosser på venstrefløjen.

  Kommentar by T. Flodur — 23. april 2018 @ 10:46

 26. Det er underligt, at folk der tror, at gud har skabt mennesket, tillader sig at rette på hans/hendes skaberværk.

  Kommentar by fidibus — 23. april 2018 @ 11:19

 27. Den amerikanske ambassade i Danmark blandede sig og advarede mod forslaget, hvorefter ministrene i fredags i et lukket samråd i Folketinget sagde der ville blive sikkerhedspolitiske konsekvenser ved at være pioner med at forbyde lemlæstelse af drenge. Desuden nægtede partierne Venstre, Socialdemokratiet og Radikale at lade deres MFere stemme efter egen overbevisning, hvorefter der ikke kan opnås et flertal for forslaget.

  Hvis konsekvensen af et sådant forslag blev at rettroende jøder og muhamedanere forlod Danmark, så ville det være en yderligere fordel ved at få det gennemført, men det er måske et uklogt argument at bruge i debatten. I stedet bør som svar på at forslaget er religionsdiskriminerende nævnes hvor kønsdiskriminerende det er at kvindelig omskæring af børn er forbudt og mandlig tilladt. Den milde form for pigeomskæring kaldet sunna-omskæring lige så seksuelt nænsom som mandlig omskæring skal derfor tillades igen for ikke at være entydigt kønsdiskriminerende i lovgivningen.

  Kommentar by perhag — 23. april 2018 @ 11:48

 28. Forleden var han også ude med riven efter “landsbytosserne”… Hans (sherif)stjerne falmede for mange år siden. Nu lyder han ligesom salig Klaus Rifbjerg.

  Kommentar by Vagn Henning — 23. april 2018 @ 12:05

 29. Pind er værre end Stampe.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. april 2018 @ 12:09

 30. Hvis der er nogen der endnu ikke har skrevet under, så er det på tide at gribe NemId-papkortet og klikke https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-00124

  Jeg er sympatisk stemt over for vores jødiske medborgere, men at skære i børns tissemænd fordi gud siger de skal, det er altså barbarisk.

  Forslaget kommer med en anmærkning om at det kan være i modstrid med Grundlovens garanti for trosfrihed, men det har jeg svært ved at se. Vi ville jo aldrig acceptere menneskeofringer uanset hvor hellige de måtte være for dem der ikke selv skulle ofres…

  Kommentar by Vagn Henning — 23. april 2018 @ 12:13

 31. Jeg tror ikke Pind mener, at jøder skal flygte til Sverige, men blot tage til Sverige for at få udført indgrebene.
  Det undrer mig øvrigt, at de ellers så rationelle jøder ikke kan se, at dette indgreb ikke hører nutiden til. Indgrebet stammer fra en tid, hvor mangelen på vand blandt ørkenens folk, var et problem for hygiejnen.

  Kommentar by John Niss Hansen — 23. april 2018 @ 12:20

 32. Er det noget de betaler for, eller en Service læger udfører.
  For det vil ske alligevel bare hjemme på køkkenbordet eller ved hjemrejse.
  Tag hellere pigernes omskæring op!
  Og snit bollerne og sterilisere samtidig med.

  Kommentar by P — 23. april 2018 @ 12:20

 33. Jeg tror Søren Pind har en kæp i øret.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. april 2018 @ 12:32

 34. Pindens pind går fra det ene øre til det andet, gennem hans skrumpehjerne.

  Kommentar by Træt — 23. april 2018 @ 13:10

 35. #32: Det samme kan du sige om kønslemlæstelse af piger, der reelt svarer til at skære penishovedet af mænd. Skal det være legalt for “ellers gør de det bare hjemme på køkkenbordet”? Det argument kan direkte eller i overført betydning bruges mod alle former for kriminalisering af uønsket menneskelig adfærd.

  Jeg anbefaler at gå den anden vej ved at gøre det klart:” Hvis I så meget som overvejer at skære i Jeres børn, bliver de for det første tvangsfjernet med henvisning til jeres børnemishandling, for det andet bliver I afkrævet økonomisk erstatning til det barn I aldrig mere for forældremyndigheder over, men får lov at betale af på en millionerstatning resten af livet – og selvfølgelig udvisning af alt, hvad der kan udvises. Engang så jeg i øvrigt et indslag om et fransk korps af barneplejersker, der var hjemme og tjekke de små piger, og fortalte forældrende, hvad straffen løs på, hvis de skar i dem.

  Er der jøder som ikke vil indordne sig har de jo så deres gudgivne mulighed for at tage konsekvensen og flytte til Israel. Valget er deres.

  Kommentar by Margrethe — 23. april 2018 @ 13:46

 36. Det var det mest stupide, og moralske idioti, jeg har hørt fra den mand.
  Der er ingen der forbyder eller forfølger jøder, hvis en lov imod omskærelse bliver/blev vedtaget. Det er spørgsmålet om tilladelse til at køns lemlæste en baby. Jøderne bliver ikke forfulgt af den grund, ligeså lidt som at man interne eller sætter dem i koncentrationslejre. Søren Pind burde skamme sig over den sammenligning. Den er moralsk forkasteligt afstumpet. Religionsfriheden er intakt. Man må tro det man vil, men det skal ikke gå ud over andre mennesker, som har en anden mening, og friheden er underkaste ansvaret for det enkelte menneske herunder Baby. Omskærelsen kan jo så forekomme på en tur til Israel, hvis den er så forbandet vigtig. Må jeg foreslå man bare maler forhuden blå, som et tegn. Så kan drengen selv vælge når han bliver myndig, om han vil omskæres.

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2018 @ 14:03

 37. Dejligt at du Kim fanger denne løgn fra Pind.

  Og dejligt at du er på den rigtige side.

  Men netsider som Document.no, Den korte avis er tavse om omskæringsdebatten, selv om det åbner mulighed for at sætte grænser for islam.

  Katrine Winkel Holm og Helle Merete Brix har også pludseligt fundet en sag, hvor de er enige med hallalhippien Mette Bock om religionsfriheden til at føre social kontrol med børn.

  Det er især en skuffelse, at Brix der ellers har skrevet flere fremragende bøger om broderskabet pludseligt slår til lyd for en ekstrem religionsfrihed, der ggår langt ud over beskyttelsen i Grundlovens § 67.

  https://www.facebook.com/helle.m.brix/posts/10214259113543955
  Omar Hussein udøvede jo også blot, hvad nogle muslimer anser for religionsfriheden på en fysisk måde i Krudttønden, og havde Danmark og andre vestlige lande indespæret islamkritikerne ville attentatet mmåske kunne være hindret.

  Men Brix og Winkel Holm er pludseligt ikke imod at religiøse hensyn skal stå over almene verdslige værdier som børns rettigheder.

  Og Pittelkow & Jespersen er heller ikke kendt for at være for et forbud, skønt de er imod andre islamiske særkrav.

  Det er godt nok en mærkelig dag, når man er mere enig med Pelle Dragsted i noget end med Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Anonym — 23. april 2018 @ 14:12

 38. Det er meget problematisk at så mange danske MFére opfører sig som om de lever i en ørkenstat for 1400 år siden.
  Det er også besynderlig, at en tidligere justitsminister gør det her til et udenrigspolitisk sikkerhedsspørgsmål. Han må være bange for en ny Muhammedkrise.

  For kort tid siden blev der sat focus på fuskere i tatovørbranchen.
  Det er da for det meste voksne der lader sig tatovere, så hvorfor bekymre sig mere om dem end om forsvarsløse børn ?

  Lægeløftet forbyder læger og sundhedspersonale at yde aktiv dødshjælp. De må åbenbart gerne mishandle raske børn. Det sidste skal der gøres noget ved, enten Søren Pind vil eller ej. Det gælder selvfølgelig også de familiemedlemmer som udfører disse modbydelige gerninger.

  Naturen har gennem evolutionen skabt os som vi er, og det er fuldstændig tåbelig at religiøse fanatikere blander sig i naturens orden. Hvad hvis nogen fandt ud af, at nyfødte skulle have venstre øre skåret af? ville Søren Pind acceptere det?

  Det går galt når et samfund ledes af idioter.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2018 @ 14:12

 39. # 27.Der er ganske normalt at en koloniherre blander sig i sine undersåtters
  indre anliggender.
  Danmark og Europa har jo været underlagt det judeo-amerikanske helvedesrige
  siden 1945.

  Kommentar by dan.c — 23. april 2018 @ 15:29

 40. Nu vi er ved barbariske skikke, så rinder følgende, sagt af general sir Charles James Napier, (øverstbefalende for The Bombay Army), da de lokale protesterede over det britiske forbud mod at brænde enker levende:

  You say that it is your custom to burn widows. Very well. We also have a custom: when men burn a woman alive, we tie a rope around their necks and we hang them. Build your funeral pyre; beside it, my carpenters will build a gallows. You may follow your custom. And then we will follow ours.

  Kommentar by Voldposten — 23. april 2018 @ 15:58

 41. Hvis nogle jøder skulle vælge at rejse til Sverige – eller et andet sted – så er det deres egen beslutning og ansvar. Nogle danskere forlader jo også DK fordi skatten er for høj etc. – vil regeringen også tage ansvar for at have sendt dem ud af landet?

  Kommentar by HN3 — 23. april 2018 @ 17:27

 42. Man rider, som man sadler. — I 1983 udgjorde jøder c 0,1% af Dks befolkning. Men der sad 3( mere end 0,1 %)i folketinget og stemte for- agiterede for- udlændingeloven af 83 som gav hele verdens befolkning et retskrav på frit op hold i Dk med alt betalt.- Erling Rasmussen socialdemokraterne, Isi Voighel konservative, Arne Melchior centrumsdemokraterne. De blev advaret mod både de kort og landvarige konsekvenser af en specielt muslimsk indvandring. Også et muligt lovforslag mod omskæring ( Søren Krarup, Langballe og mange andre.) Alle 3 hånede, tilsvinede brugte racisme, nazismekortet mod de nationale danskere.- De 3 var ikke alene lakajer ,men en del af den udemokratiske indvandringslobby. Hvor har de godt af at boomerangen er vendt. De er særdeles velkomne til at rejse til Isreal.– I øvrigt.- ” Også dig min søn Brutus “– KATRINE WINKEL HOLM dolker æresløst sin far Søren Krarup i ryggen.

  Kommentar by dansker — 23. april 2018 @ 17:55

 43. Tænker idioten ikke på, man sådan også kan tynde gevaldigt ud i den muslimske del af befolkningen, det burde sgu da også tælle noget. Men åbenbart ikke for landsforræderne på Borgen. Man tror jo som benkendt, der altid til enhver tid sidder de værste politikere nogensinde, men netop nu har landet nok sine mest feje krystere derinde. De kunne gøre en masse rigtige ting, efter Thornings farvel, men nej. Kapitulationen er total overfor EU, USA, globaliseringen og masseindvandringen. Danskheden er pist væk, danskhed er ikke at lukke op for alle og acceptere hvad som helst. Hvorfor skal mindretal, ovenikøbet baseret på overtro og følelser (bogstavelig talt), bestemme over et flertal og dermed landets kultur etisk og normer. Her tro jeg man mest af alt er bange for storebror USA, der sandsynligvis har hvisket lille Lars i øret at det nok ikke ville være en god ide. Derfor sker det desværre ikke, det har ikke længere noget med kun jøder at gøre.

  Kommentar by LarsB — 23. april 2018 @ 18:14

 44. Jeg havde ellers bestemt mig for ikke at tage stilling i denne efter min mening knap så vigtige sag.

  Men når Pinden trækker nazi-kortet, så skriver jeg under.

  Kommentar by M.P. — 23. april 2018 @ 18:27

 45. Det er børnemishandling at skære i småbørn, og det er også et omsorgssvigt fra forældrene.
  Børnene kan selv vælge om de vil lade sig yallahskære i, når de er voksne! Og de vil sige nej!
  Sølle, at se politikere tisse ned af sig selv mht børnemishandling og stærkt at Naser Khader sågud siger fra overfor denne skændsel!

  Kommentar by Isabella — 23. april 2018 @ 19:11

 46. -Og i Øvrigt- Piger og Drenge; Så har Islændingene Længe vedtaget AT DET ER FORBUDT!!! Lad Os lære lidt af vore søstre og brødre på Island, vores yallahfjernsyn lyver og fortier sandheden.hep hep for os vi er folket og vi er magten.

  Kommentar by Isabella — 23. april 2018 @ 19:19

 47. Dette viser jo bare atter en gang hvem der har (((en stor del af))) magten i Danmark.

  Søren Pind som jo går helhjertet ind for alle US-Israel-krige og dyrker den US-Israelske russofobi. Det er nemt at kende de fleste zionistiske lakajer, om end ikke en gang alle dem har lyst til at være fortalere for denne modbydelige skik. Hvis man ser nærmere efter så vil man også opdage at omskæringsvilje og US-Israelsk krigsmageri hænger sammen.

  Panik før lukketid? Men det at et så fremtrædende politisk kort som Søren Pind er for Zionisterne nu ofres på omskæringens / kønslemlæstelsens alter, kunne være et tegn på at Jøderne føler sig alvorlig truet i denne kamp, hvor hver enkelt slag får hele verdens, eller i det mindste hele den jødiske verdens bevågenhed. Lige for tiden er Jøderne stærkt optaget af Island hvor man vist nok stadigvæk venter på at loven mod kønslemlæstelse bliver vedtaget.

  Jeg tror det når jeg ser det, for Jøderne sætter ALLE kræfter ind for at stoppe det islandske forbud. Vær ikke overrasket hvis antallet af angivelige “antisemitiske forbrydelser” lige pludseligt kommer til at stige en del i Norden. Patrioter og Nationalister samt politikorps i hele Norden bedes være opmærksom på mulige hærværksmænd og hagekorskunstnere omkring jødiske begravelsespladser og holomuseer, og holdt øje med antisemitiske internet posts og opfordringer om vold mod Jøder.

  Det plejer nemlig gerne at komme som kaldet for Jøderne, når de er i bekneb med at få deres vilje igennem. Desværre viser det sig dog i de fleste tilfælde at det er Jøder som selv har begået disse handlinger, senest direkte fra Israel med telefonopringninger og trusler til hele verden. Så hold øje med langskæggede slangekrøller og kippaer ved nattetide, og meld dem hvis de render rund med spraydåser eller har malingrester på tøjet.

  På min blog er der mange artikler om sådanne tilfælde… Der er også artikler om de forskellige landsforræderiske omskærings-advokater hvis man mangeler dokumentation omkring hvem der tilhører omskæringslobbyen. Der er også et videoklip hvor Marie Krarup foreslår at legalisere kvindelig omskæring i ligestillingens navn.

  Brug søgefunktionen eller studer oversigten på:

  http://balder.org/alle-artikler.php

  Kommentar by Balder — 23. april 2018 @ 19:39

 48. Jeg tænkte om det evt. var en idé for Søren ‘Fatter Ikke En Pind’ at få De Nattergale til at lave en ny version af sangen Snit a Little Bittle fra The Julekalender?

  https://youtu.be/NiqZ5DCMBMs

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. april 2018 @ 19:50

 49. Søren Pind Er snart kendt over hele verden som klam og ufølsom børnemolester, ham og Claus Hjort pædosnitches, ikke bedre værd end Peter Madsen; har de syge film på deres computere? Skal de fede sig på småbørns lemlæstelser?

  Vi skal ikke have nogen deformerede kranier, ingen liljefødder, ingen klitafskæring, ingen tissemansmutilation, ingen afskårne fingre, ingen kummerformer, ingen tatoveringer, ingen veganerfejlernæring, ingen indpakning, ingen deklassificering— skrid svin ingen grooming nu er det nok!

  Kommentar by Isabella — 23. april 2018 @ 20:13

 50. Det er også godt lige at huske på at sidste gang der var tilløb til et forbud, var partiet De Radikale for børnenes rettigheder, men Camilla Hersom som er af jødisk æt var talskvinde og fik lov til at dominere debatten med sine menneskeforagtende holdninger. Således gør Jøder deres indflydese gælden overalt, og derfor er de så ivrige på at være med overalt. Det er uhyggeligt. Lidt som bier udfører hver sin opgave sort og småt. Alle avisredaktioner har sådan et par gæster på permanent opholdt. Det er ikke nok med at de fleste skriver af fra den Jødiske ejede New York Times og lignende, de har også deres lokale dørvogtere, hver eneste af dem. Prøv at finde ud af hvem der skriver de mest antirussiske og antisyriske skribenter på de enkelt aviser. I de fleste tilfælde er det en Jøde. En del af dem har meget dansk klingende navne som ham der er på Information; er det Lasse Elle et eller andet eller noget lignende husker det ikke lige. Hver har sin egen måde at sælge de zionistiske krige på, alt afhængig om man skriver for et “venstreorienteret” eller et “borgerligt” publikum.

  Jøderne er svært at komme udenom, og derfor mener jeg at man lige så godt kan begynde ed at melde rent ud. Mange års samarbejdspolitik på den danske “borgerlige” og anti-islamiske fløj, har kun resulteret i stigende impotens og afmagt, og ikke bragt én eneste positiv gevinst. De toneangivende jødiske organisationer er stqdigvæk daglig beskæftiget med at kanalisere had og lovgivning mod danske Nationalister og støtter stadigvæk på fuld kraft det igangværende folkemord.

  Mens vi forbløder vil Jøderne stå og messe foran os om 6 millioner og holocaust.

  Enhver nævnelse af jødernes “holocaust” bøde mødes med et skuldertræk, og forargelse over at en mere end 70 år gammel omstridt detalje i historien skal være med til at dække over og legitimere det folkemord på hvide mennesker som der på nuværende er gang i på verdensplan.

  Kommentar by Balder — 23. april 2018 @ 20:21

 51. Slibrig karl

  Kommentar by Johnson — 23. april 2018 @ 20:26

 52. Måske han skulle have passet sit job som justitsminister mens tid var: https://www.bt.dk/krimi/tidligere-drabschef-om-kriminaliteten-i-danmark-den-har-aendret-sig-afgoerende

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 23. april 2018 @ 20:42

 53. Jøder og muslimer – same shit different hats.

  Kommentar by TT — 23. april 2018 @ 20:48

 54. 50 Balder.- 6 mill holocaust jøder.- Hvor var de henne i 1939???? Efter den polske folketælling før 39 boede der 1,3 mill jøder i Polen. Men 3 mill blev holocaustet ????

  Kommentar by dansker — 23. april 2018 @ 20:50

 55. Om det er jøderne eller iSlammet, der partu vil lemlæste deres egne børn for stedse, på de mest intime steder, så hører det på INGEN måde hjemme, som lovligt i Danmark anno 2018!

  At Pinden falder til patten overfor sligt, skal jeg overlade hans personlige psyko/natpotte-hjælpere at analysere og handle på, men at andre i regeringen/folketinget (over hovedet!!!) kan komme i nærheden af, at sligt skal være lovligt i Danmark, må bero på egocentriske interesser, der egentlig bør tilsige:
  Fint, kære medlem af FT, hvis det skulle være så menneskeligt omkostningsløst for et barn i Danmark, bør I, kære folkevalgte på Tinge, gå forrest, lade Jer omskære OG DEREFTER tage stilling!!

  Hvis ikke der bliver vedtaget et ALDELES UTVETYDIGT forbud MOD, ikke-medicinsk-begrundede, omskæring af umyndige børn i Danmark, MÅ VI stævne vore politikkere, for at tillade sexuelle/religiøse overgreb mod mindreårige!!!

  ……….

  I øvrigt:
  skulle nogle jøder udvandre, af den grund, overlever Danmark nok alligevel,
  men udvandrer endnu flere af iSlamets tilstedeværende blandt os, så bliver Danmark, måske, igen landet, for lykkelig sameksistens, med retfærd for baby som olding?

  ………..

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. april 2018 @ 21:57

 56. One-fifth of the Polish population perished during World War II, half of them were 3,000,000 Polish Jews murdered in The Holocaust, constituting 90% of Polish Jewry.[12][13]
  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Poland
  According to the 1931 National Census there were 3,130,581 Polish Jews measured by the declaration of their religion. Estimating the population increase and the emigration from Poland between 1931 and 1939, there were probably 3,474,000 Jews in Poland as of September 1, 1939 (approximately 10% of the total population) primarily centered in large and smaller cities: 77% lived in cities and 23% in the villages.
  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Poland

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2018 @ 22:09

 57. Polakkerne savner dem ikke

  Kommentar by Træt — 23. april 2018 @ 22:32

 58. Stalin gav polakkerne et etnisk rent Polen, hvilket de er glade for, og har tænkt sig at bibeholde.
  Jøderne var ikke polakker, men polske jøder, der på samme måde som vore danske gutmenschen, ikke følte noget fællesskab med den øvrige befolkning, ud over at de boede i det samme land.
  Jøderne sad tungt på embedsmandsstillingerne, og tjente til enhver tid besættelsesmagten, om den var russisk eller tysk.

  Kommentar by Træt — 23. april 2018 @ 22:35

 59. Already in 1939 the Germans divided all Poles along the ethnic lines. As part of the expulsion and slave labor program, Jews were singled out and separated from the rest of civilian population in the newly established ghettos. In smaller towns, ghettos served as staging points for mass deportations, while in the urban centers they became instruments of “slow, passive murder” with rampant hunger and dead bodies littering the streets.[98] The ghettos did not correspond to traditional Jewish neighborhoods. The non-Jewish Poles and members of other groups were ordered to take up residence elsewhere.[99]
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_crimes_against_the_Polish_nation

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2018 @ 23:23

 60. 44.243 and still counting…

  Kommentar by anon — 24. april 2018 @ 02:13

 61. I øvrigt har Bettina Heltberg, tidligere gift med Svend Auken, et udmærket indlæg om emnet i Politiken (bag betalingsmur): Hun gennemgår for hvert enkelt parti, hvor de står i debatten.

  Fx de Radikale, imod omskæring (læs:barbari) men også imod et forbud, tsk-tsk…

  Det eneste parti, der er imod barbariet, er faktisk SF.

  Som en kommentator længere oppe skriver, og jeg tilføjer lidt for egen regning: Det er godt nok sjældent, at jeg er mere enig med AFA-Pelle og SF end med DF.

  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-00124 go for it. Det er relativt sjældendt, at ca. 83% i en større meningsmåling er modstandere af kønslemlæstelse/barbari, mens et stort set samlet Folketing ikke ønsker et forbud.

  Omskæring af drenge kan kun forsvares ved medicinske årsager, typisk forhudsforsnævring, ikke af religiøse eller kulturelle årsager.

  Når drengene – og for den sags skyld pigerne – bliver myndige, kan de selv træffe valget.

  Kommentar by anon — 24. april 2018 @ 02:45

 62. Problematikken med det påtagne slør minder mig lidt om det med den aftagne forhud.
  March 19. Germany’s top court rejected a Muslim woman’s request to suspend a ban on driving while wearing a face veil. The woman had argued that the ban for drivers violated her religious freedom. The court found the woman, who has worn the niqab for seven years, failed to explain how the law violated her religious freedom or why she faced harm driving unveiled.
  https://www.gatestoneinstitute.org/12153/islam-multiculturalism-germany-march
  via
  https://danmark.wordpress.com/

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 06:05

 63. @Peter Buch: Hvad Wikipedia har at sige om Polen under 2. VK er stærkt farvet af Holocaust-industrien. Gaven, der bliver ved med at give.

  Kommentar by Træt — 24. april 2018 @ 06:27

 64. Træt

  Din manglende fremlæggelse af kilder til belæg for andre tal synes mig da sær, vis os venligst tal og kilder.

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 06:45

 65. På forhånd tak.

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 06:46

 66. Holocaust-myten har gjort at tyskerne er i mindretal i aldersgruppen 0-7 år og at Sverige er blevet et muslimsk land.

  Jøderne, som er stærkt overrepræsenteret i medier og politik, har skaffet os disse problemer på halsen.

  At de samtidig hetzer Israel er en snedig strategi.

  Kommentar by Træt — 24. april 2018 @ 07:04

 67. #Kommentar by Peter Buch

  Ja for ALT hvad der står i wikieventyrfortællinger er jo sandt …ikke ?

  Jøder eller muhammedanere, same shit.

  Kommentar by Danskeren — 24. april 2018 @ 07:05

 68. # Peter Buch
  Det gamle testamente er en lang beretning om jødernes folkedrab på omkringboende folkeslag !
  Jøderne har nøjagtigt den samme herrefolksmentalitet som muhammedanerne.

  Kommentar by Danskeren — 24. april 2018 @ 07:09

 69. 1938 law revoking the citizenship of Polish Jews living abroad. Jews had limited access to Polish universities and professions. They lived in a general climate of anti-semitism which not infrequently flared into violent pogroms. So even before the Nazi occupation, Jews in Poland were isolated from the mainstream and in a poor position to defend themselves against the extremely severe measures that were to follow.
  http://www2.humboldt.edu/rescuers/book/Makuch/conditionsp.html

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 07:43

 70. En del Jøder er ved at komme over på vores side:

  CLIP – Livestream: Luke Ford and Frame Games Discuss Jewish History In American Politics

  https://www.youtube.com/watch?v=U_ORHyze5H0

  Deltagere:

  Luke Ford (Host YouTube Streamer / forfatter hvid Australier konverteret til Ortodox Judaisme – Alt Right sympatisør.

  Frame Game Radio – Pro Hvid Nationalisme Jøde som afslører Jøder, Zionisme Israel

  Doooovid – Hassidiske Jøde med slangekrøller og det hele – religiøs bor i Brooklyn har dog ikke jødisk far – Meget vidende og intelligent sympatisk og forstående overfor Alt Right men går ind for multikulti

  Brundlefly – (Nick fra filmen Fluen med Jeff Goldblum som logo) Velformuleret based Hvid Nationalist (dog vist nok med jødisk kone eller lignende forbindelse)

  Kommentar by Balder — 24. april 2018 @ 08:03

 71. To terrorize the population, the Germans customarily beat and executed those who were arrested for assisting Jews. The executions were carried out in public, particularly in the villages and towns.

  The representatives of the Third Reich imposed punishments for good deeds, integrity and decency – and awarded prizes for offenses and crimes. The prizes were property plundered from the Jewish victims, money and other goods. Theft of the property of almost the entire population, not only the Jews, went on from the start of the German occupation. The only exceptions were ethnic Germans.
  https://www.haaretz.com/opinion/.premium-poles-weren-t-tacit-collaborators-with-nazi-extermination-of-jews-1.5441677

  At herrefolksmentalitet kan optræde selv hos naboer eller blandt egne er for alle…

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 08:23

 72. Altogether, about 1.4 million Polish citizens were sent to the Soviet interior between 1939 and 1941, including about 400,000 Jews. Conditions for the deportees were severe; perhaps one-third died of cold, malnutrition, or disease. Nevertheless, although it could not be foreseen at the time, deportation to the Soviet interior offered Polish Jews their best chances for survival.

  Those who escaped deportation were subjected to intense pressures under the Soviet ideological system. In accordance with the Communist ethos, the Jewish middle class found its industrial and commercial enterprises and larger private homes nationalized and confiscated. Jews were also affected by new taxation and monetary policies. Shopkeepers now sought work as paid employees in government-owned stores, while Jewish factory owners became likely candidates for exile if they did not quickly find new “proletarian” occupations. Large numbers of Jewish independent artisans were now forced into cooperatives, as were many Jews who had worked in the service industries. At the same time, the Soviet economy offered numerous opportunities for women to find jobs, causing significant changes to the gender distribution of the Jewish workforce. Moreover, Jews who had received secular educations found new opportunities for employment in public administration.

  The Soviets generally regarded Jews as potentially the most loyal element among the ethnic groups in the annexed Polish territories, and in the early stages of their rule were glad to appoint them to local administrative posts. From early 1940 on, however, many such Jews were replaced by Ukrainian or Belorussian Communists imported from regions that had been part of the USSR before the war.
  http://www.yivoencyclopedia.org/article.aspx/Poland/Poland_since_1939

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2018 @ 08:42

 73. Mishandling af raske spædbørn er vel en del af det nye normale – ligesom masseindvandring fra MENAP-lande er en slags naturlov.

  Kommentar by kenneth — 24. april 2018 @ 08:42

 74. Der blev lavet kvoteordninger for jøder på universiteterne for at give adgang til ikke-jødiske polske borgere, der var voldsomt underrepræsenteret som andet end bønder og håndværkere.

  I den periode på knap 200 år, hvor Polen ikke eksisterede som land, men var delt mellem Rusland, Østrig-Ungarn og Prøjserne, blev den polske intelligentsia systematisk undertrykt og erstattet med enten besættelsesmagtens egne landsmænd eller loyale jøder.
  En stor del ressourcestærke polakker udvandrede også til USA før 1. Verdenskrig, fordi der ikke var muligheder i det besatte Polen.

  Kommentar by Træt — 24. april 2018 @ 08:54

 75. Vi kan jo bare se til medicinstudiet i Danmark, hvor die dummen Dänen uddanner svenskere og nordmænd, som – godt hjulpet af en gunstig omregningsfaktor for karakterer – fortrænger danske studerende.

  Her skulle der naturligvis laves kvoter.

  Kommentar by Træt — 24. april 2018 @ 09:01

 76. # danskeren.

  Så skulle du prøve at læse Talmud,Judaismens “helligste” bog.Talmud står over Tora (Gl.Testamente) i jødedommnen.Prøv at søge under talmud quotes/citater på en søgemaskine.Alle de såkaldte sekulære og ateister bekender sig til Talmud.Et eksempel var jøderne der ødelagde titusindvis af kirker i det tidlige Sovjet,handlede ikke efter nogen socialisme,men efter Talmud.Også i Danmark har vi elementer af Talmud indskrevet i lovgivningen,har jeg ladet mig fortælle.At talmudisme er en del af vores hverdag er indiskutabelt;vi finder det i den konstante krig mod nationalstaten og Kristendommen.I Talmud står at nationer noget der er kunstigt.Om Jesus står der at han brænder i kogende sæd i helvede,iblandt et utal af blasfemiske og frygtelige ting.

  Kommentar by dan.c — 24. april 2018 @ 09:09

 77. # 71.
  Er du ikke sikker på at at det er palæstinenserne der menes?
  Det lyder da nøjagtigt sådan som jøderne har behandlet dem i de sidste syv årtier.

  Kommentar by dan.c — 24. april 2018 @ 09:14

 78. I 1933 var antallet af jøder, der ikke havde tabt eller afbrudt deres forbindelse til det jødiske religionssamfund på verdensplan ca. 16 millioner.
  Polen 3,0 millioner jøder, 10,1 procent af befolkningen.
  Tyskland 0,55 millioner.
  I Øvrigt var der i USA 4,5 millioner og i Iraq 100.000.
  I følge bogen fra 1935 ” Jøden i verdenskrisen”.

  Kommentar by Menig 442 — 24. april 2018 @ 09:23

 79. Med den nuværende udvikling bliver hele Europa alligevel judenrein indenfor de næste 50-100 år. Og så er det ret ligegyldigt hvad en Søren Pind mener om omskæring lige nu. Den her debat er en tidsrøver.

  Det mest nedtrykkende er at en dansk toppolitiker forestiller sig, at danske jøder kunne finde på at slå sig ned i Sverige.

  Kommentar by BE — 24. april 2018 @ 09:44

 80. # Peter Buch

  Fra 1945 til 1989 proklamerede en mindeplade foran porten til auschwitz, på mange forskellige sprog, at 4,1 millioner ofre var døde der. Under et besøg i lejren i juni 1979 stod pave johannes paul 2. foran dette monument og velsignede de fire millioner ofres døde sjæle. Det viste sig imidlertid at 3 millioner af de omkomne var fantasifostre.
  Kort efter pavens besøg fjernede lejrhistorikerne uden fanfare eller offentliggørelse denne mindeplade og erstattede den med en anden, der svarede til det nye officielle dødstal: 1,2 millioner.

  OG det gamle testamente ( som jøderne selv har skrevet) er stadig fyldt med beretninger om jødernes folkedrab på omkringboende folk.

  Kommentar by Danskeren — 24. april 2018 @ 12:51

 81. #Kommentar by dan.c

  Jeg er udmærket klar over det du skriver om talmud. Det der står der giver mig kvalme og burde være pligtlæsning for alle skolebørn, så var de kureret for at synes at det er SÅ synd for jøderne.

  Kommentar by Danskeren — 24. april 2018 @ 12:54

 82. Jøderne stærke sympatier i de borgerlige / nationalkonservative kredse, af en eller anden årsag ?

  Kommentar by TT — 24. april 2018 @ 15:49

 83. Om Søren Pind varetager danskernes interesser? Lidt oplysning:

  Søren Pind fik som etårig fjernet højre øje og har glasøje [33].

  Søren Pind er medlem af VL-gruppe 2 som er et netværk for virksomhedsledere[34]. Søren Pind er det eneste folketingsmedlem i denne gruppe.

  Søren Pind deltog i møder af Bilderberggruppen, en lukket elitær klub, som går ind for globalisering, i 2016 og 2017.[35]

  Kilde: Wikipedia

  Nogen mener, at det er et rablende vanvittigt indslag i debatten. Nej, det er det ikke, for Søren Pind varetager kosmopolitiske interesser og så har han den gemene frækhed at skælde ud på hæderlie danskere.

  Boykot Søren Pind og partiet Venstre ved de kommende valg!

  Kommentar by T. H. — 24. april 2018 @ 17:02

 84. rettelse: hæderlige

  Kommentar by T. H. — 24. april 2018 @ 17:03

 85. Tænk hvis omskæring handlede om omskæring. Men det er nok for meget forlangt.

  Kommentar by Michael — 24. april 2018 @ 18:48

 86. Venstre er et ualmindeligt usympatisk parti. Mon ikke en sammenlægning med deres klamme venner i DRV er nært forestående ?

  Kommentar by Xmaz — 24. april 2018 @ 20:42

 87. Så fik Søren Pind´s parti kolde fødder – som sædvanlig:

  https://www.b.dk/politiko/venstre-siger-nej-til-at-forbyde-omskaering-af-drengeboern-det-har-vaeret-svaert-i

  Hvor usselt. Et nyt lavpunkt.

  Kommentar by Bror Lerbror — 24. april 2018 @ 21:26

 88. @ 87 . “Vatpikke” maa i denne anledning vaere den eneste traeffende betegnelsen for Venstre-toppen og omegn . Glad for aldrig at have spildt en stemme paa det parti !

  Kommentar by krassisten — 25. april 2018 @ 07:57

 89. Moské skulle Søren Pind konvertere til Alternativet: Her vil Elbæk og co. sikkert byde på en pind-is og jødekager.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. april 2018 @ 10:21

 90. Man burde i det mindste have fritstillet sine medlemmer i samtlige partier. Slagsmålet politisk kunne man tage bagefter, også overfor omverdenen. Nægter at tro USA eller Europa ville hyle særligt meget over det, på det handelsmæssige område. Det mest pinlige er at partierne internt kræver fodslag i sådant et tværgående spørgsmål, men når der kræves parti- disciplin i et forsvar for kønslemlæstelse af drengebabyer, så kan jeg ikke se nogle af partierne være istand til at forsvare noget som helst. Vi taler om unødvendig kønslemlæstelse (er det tilladt i den Buddhistiske verden? Kina? Japan?). -Ok det ville også være en stor og god delløsning med det Islamiske problem ifølge min subjektive vurdering. God onsdag…trods alt. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2018 @ 16:55

 91. Kort koncentreret beskrevet- måske lidt groft- men logikken er der.

  Kristendommen stammer ligesom Islam fra Jødedommen. Kristendommen er blot et forsøg på at reformere den regide lovreligion. Jesus bliver jo logisk set undfanget udenfor moseloven. Datidens spørgsmål, ud fra jødisk logik, må så logisk set have været. Kan et menneske tillade sig at kalde sig -Guds søn-, hvis han er undfanget ud fra den Jødiske lov? (Læs Lukas evg.). Igen ud fra Datidens logik. Samtlige Jøder er jo – Guds børn- hvis de tror på ham som altings fader, men hvis de er undfanget uden for Guds lov er det så muligt? Josef er jo ikke faderen, og undfangelsen må jo logisk set så enten være- voldtægt, utroskab, eller prostitution (3 vise mænd???)-Ifølge Markus evangeliet -ja- kap 2- Loven blev til for menneskene (Sabbathen)skyld, og menneskene ikke til for (Sabbathens)lovens skyld. (Sabbathen = streng lov, som krævede dødsstraf for brud. Ligesådan med hor. Børn blev ofret til Molok ifølge Esajas bog).
  Men Josef kærlighed til Maria og barnet blev det udslagsgivende (Han giftede sig med hende alligevel). Så for mig at se er Helligånden i den sammenhæng. Kærlighed (med tilgivelse) til Maria og livet….(Trods mange ting…må jeg inddrømme at jeg elsker kristendommen). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. april 2018 @ 17:07

 92. […] Uriasposten 23 april 2018 – Søren Pind trækker nazi-kortet om lov imod kønslemlæstelse: Vil ‘atter’ sende danske jøder … […]

  Pingback by Lad være med at skære i din Baby - Omskæring, Kønslemlestelse, Omskæring, Søren Pind » Balder Blog — 29. april 2018 @ 05:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper