30. april 2018

Esbjerg: To 14-årige piger udsat for henholdsvis voldtægt og voldtægtsforsøg – To afghanere fængslet

JyskeVestkysten gemmer etniciteten på gerningsmændene væk i en faktaboks, men det drejer sig om to afghanere på 16 og 20 år. De to episoder fandt sted den 31. marts, men politiet har været sparsom med detaljer. Fra EB.dk – To afghanere sigtet: 14-årige veninder voldtaget og forsøgt voldtaget i shopping-center.

“En 14-årig pige og hendes jævnaldrende veninde er angiveligt blevet henholdsvis voldtaget og forsøgt voldtaget på et toilet i et stort shopping-center i Esbjerg.

Informationsmedarbejder Mads Dollerup-Scheibel, Syd og Sønderjyllands Politi, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at to afghanske statsborgere er blevet varetægtsfængslet i sagen. …

JydskeVestkysten oplyser, at de to 14-årige piger befandt sig i Broen Shopping, da veninderne skiltes ved toiletterne. Den ene pige gik ind på toilettet, mens den anden ventede udenfor.

Inde på toilettet ventede de to afghanere angiveligt. Da den 14-årige pige kom ind på toilettet, blev hun efter det oplyste voldtaget. Bagefter blev den ventende veninde forsøgt voldtaget.

(Broen Shopping, Esbjerg; Foto: Maps)

“Af uransagelige årsager har politiet åbenbart valgt at hemmeligholde de opsigtsvækkende forhold.”

Oploadet Kl. 02:27 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92141/trackback

19 Comments »

 1. Aghanere er komplette, seksuelle anrkister, det er ingen hemmelighed. Pigens forældre skulle sagsøge de politikere, der er skyld i anarkisten opholder sig i Danmark. Alternativt voldtage deres teenagedøtre.

  Sweden: Muslim “child refugee” rapes 12-year-old girl, says he didn’t know it was illegal https://www.jihadwatch.org/2018/04/sweden-muslim-child-refugee-rapes-12-year-old-girl-says-he-didnt-know-it-was-illegal

  Kommentar by BB — 30. april 2018 @ 03:08

 2. skær deres pik af, som advarsel til andre

  Kommentar by Christian — 30. april 2018 @ 06:00

 3. En hændelse som denne burde rejse en folkestorm, som klart markerede at alle fremmede er tålte gæster, men intet sker. . . . . . . . . . . . .

  Kommentar by Rodina — 30. april 2018 @ 07:03

 4. I aftes på radio 24/7 var et program, Polemikken, viet til den prisvindende krigsjournalist mv., Nagieb Khaja, der har rødder i Afghanistan. Han fortalte noget om et slag, hvor danske soldater i alliance med nogle lokale magthavere bekæmpede den lokale taliban. Ifølge Nagieb Khaja var der ikke tale om rigtig ideologisk taliban, men om vrede lokale, der var utilfredse med den lokale politichef, fordi han var korrupt og pædofil, idet han voldtog de lokale drenge

  Pointen var, at de danske soldater havde allieret sig med nogle lokale, onde forbrydere, og sammen nedkæmpede de lokale oprørere med en retfærdig sag.

  For danske ører lød det plausibelt at være vred på de lokale magthavere, hvis de var korrupte og voldtog lokale drenge. Men der manglede noget i fortællingen: Var den lokale taliban mindre korrupte og ikke drenge-voldtagere? Eller rettere: Beskrev Nagieb Khaja et retfærdigt motiv for de lokale til at gøre voldeligt oprør mod den lokale politichef?

  Næppe. For den lokale taliban var formodentligt mindst ligeså korrupt og dyrkede eller accepterede også det, de gamle grækere kaldte ‘paiderastia’ eller drengekærlighed, som en almindeligt accepteret del af afghansk kultur. Dvs. Nagieb Khaja snyder formodentligt de danske lyttere ved kun at fortælle den halve sandhed, hvorved han berømmes og prisbelønnes. Mens den fulde sandhed ville næppe give nogle priser, men ville blive betragtet som alt for kontroversiel.

  Det er denne anderledes kultur, eller hvad man skal kalde det, som Nagieb Khaja fortier, og som mange afghanere bringer med sig til Danmark. Uforberedt på afghanske normer skaber det uhyggelige konsekvenser for unge danske piger og samfundet som helhed.

  Kommentar by traveler — 30. april 2018 @ 07:05

 5. Det er nok af hensyn til p i g e r n e, at man holder informationer lidt tilbage … Ikke?

  Det er Søren Pape, der er ansvarlig for, hvad der kommer ud. Han opretholder den så lidt oplysning som muligt-politik, som Søren Pind indførte, da han kom tilbage fra Bruxelles sidste år.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. april 2018 @ 07:21

 6. Hvad vinder politiet ved at skjule det bestialske overgreb på de to små piger i Esbjerg andet end normale mennesker væmmes mere og mere over de importerede indavlede, retarderede, kriminelle korandyrkende terrorister der lever af skatteydernes penge orkestret af de Danske politikere, EU, FN, plus alle andre godheds segmenter, det er ulækkert, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. april 2018 @ 07:41

 7. Politiet er underlagt såkaldte direktører. Det er dem der bestemmer at sandheden skal skjules.

  Mere rigtigt politi, siger jeg. Mine døtre og børnebørn skal kunne gå på toilettet uden at blive overfaldet af udyr fra shitholes, der bare kommer for at nasse.

  Udgangsforbud er en god ting, udsmidning er endnu bedre, evt med en bajonet i ryggen. Stop dem op i røven på Soros.

  Og nej, vi skal ikke “sende” nogen, nogen steder hen, de skal selv skride eller de kan komme i hundehullet, til de skrider af sig selv!

  Kommentar by Isabella — 30. april 2018 @ 08:27

 8. Christiansborg og Esbjerg byråd er ansvarlige for disse utålelige overgreb på danske børn. Selvsagt skulle de to muhammedanere have en straf der ville gøre Kinas eller Arabiens bødler misundelige. Men dem der lader det ske, er først og fremmest politikere og embedsmænd.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2018 @ 08:40

 9. Beviset for at der ikke er demokrati. Hvis folket skal have magt må de naturligvis have alle oplysninger. Det bør være strafbart at holde informationer tilbage.

  Kommentar by River — 30. april 2018 @ 08:43

 10. >9 River
  Hvorfor tror du politikere har så travlt med at vedtage love, mens de ikke skænker grundloven en tanke i dagligdagen? Det er fordi de vil beholde magten for dem selv. Desværre udøver de den magt, til at udskifte danmarks oprindelige befolkning, med fremmede. Og det ser ud til at de lykkes fint med deres forehavende.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2018 @ 09:01

 11. @9 og vi skulle have lov at vælge politimestre, dommere og øvrige mangthavere og ikke kun stemme om tronfølgeloven

  Kommentar by redneck — 30. april 2018 @ 10:32

 12. Hvorfor er disse to værdiløse køtere lukket ind i vort land, kan vi få aktindsigt? Gid de ansvarlige må rådne op i helvedet! Men helvedet er blevet afskaffet – fandens osse!

  Kommentar by Glenn Madsen — 30. april 2018 @ 10:59

 13. “- Hvorfor har politiet ikke af egen drift fortalt om denne episode?

  – Det skal jeg ikke kunne sige. Det er sket på et tidspunkt, hvor jeg ikke var på arbejde.”

  Smart og virkelig godt argument… Danskerne må ikke opdag, hvad der sker, før det er irreversibelt.

  https://ekstrabladet.dk/112/to-afghanere-sigtet-14-aarige-veninder-voldtaget-og-forsoegt-voldtaget-i-shopping-center/7135710

  Kommentar by Polka — 30. april 2018 @ 11:12

 14. De 2 piger er blevet voldtaget af de politikere der har tilladt disse barbarer at komme ind i landet. Rape by politician.

  Kommentar by Danskeren — 30. april 2018 @ 11:19

 15. Det daglige multikuturelle helvede ude blandt Danmarks oprindelige befolkning:

  https://ekstrabladet.dk/nationen/far-taeskede-livredder-gad-ikke-gaa-i-vandet-med-sit-barn/7137300?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Og mere kulturberigelse…

  http://www.lokalavisen.dk/nyheder/regionale/2018-04-30/Efter-ballade-og-grov-chikane-Sv%C3%B8mmehal-indf%C3%B8rer-nye-skrappe-regler-2066866.html?trackid=Jp%20lister%20seneste

  Skadevolderne er ikke nævnt…såååee ved man jo godt hvad der er gang i…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 30. april 2018 @ 16:13

 16. Må de blive kasteret totalt.

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2018 @ 16:24

 17. Hvad siger Pape-drengen til, at politiet tilbageholder vigtig information for borgerne?

  Nå, han er nok ligeglad, det var jo ikke ham, som skulle lægge røvhul til…

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2018 @ 17:22

 18. Der skal døde nyhipoer på ” bordet” før der sker ændringer.- FAT DET. Ingen nyhipoer er forsvundet sporløst- beklageligvis. ” Ære være Holger Danske gruppens minde “

  Kommentar by dansker — 30. april 2018 @ 18:57

 19. Jeg er SÅ træt,
  men tænker;
  om man ikke kunne få spredt en udvidelse af KOranen, således, at det for iSlammet ville være ekstra attrå værdigt, at “berige” netop de, vemmeligbo- / politisk godgørende sjæle medsamt deres kære, frem for menig, uskyldig, og endog forsvarsløse unge?

  Noget ala: “kulturberigelse” af iSlampro på hjælpende/højeste poster, fordobler Allaens belønning?

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. april 2018 @ 22:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper