26. oktober 2009

Tingbjerg Kirke, 25. oktober 2009

I sympati med den fordrevne præst, valgte omkring 400 at deltage i Gudstjenesten i Tingbjerg søndag, og Søren Pinds stilfærdige manifestation, blev således en stor succes. Adskillige folketingspolitikere var tilstede, herunder Bertel Haarder, Karen Jespersen, Søren Krarup, Pia Kjærsgaard, Simon Emil Amnitzbøl og statsminister Lars Løkke Rasmussen. Derudover kan nævnes Ralf Pittelkow, Jakob Holdt og Ahmed Mohamud (Trykkefrihedsselskabet).

(Søren Pind)

(Ralf Pittelkow og Ahmed Mohamud)

(statsminister Lars Løkke Rasmussen)

(Pia Kjærsgaard og Peter Skaarup)

Oploadet Kl. 05:19 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/9215/trackback

46 Comments »

 1. Kommunevalget nærmer sig – undskyld mig, jeg skal lige ud og hente min brækspand.

  Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 26. oktober 2009 @ 07:25

 2. Og om en uge har vi glemt alt om Tingbjerg. Når ikke en gang bomber i Londons og Madrid kan få de folkevalgte til at tage de skridt der er nødvendige for at opretholde et fredeligt samfund, er der vist ingen vej tilbage.

  Sjovt nok er de begyndt på filmoptagelserne til Mad Max 4!

  Kommentar by Svend P — 26. oktober 2009 @ 08:16

 3. De fleste deltagere var folketingspolitikere der ikke stiller op til kommunalvalget…

  Kommentar by Taffadil — 26. oktober 2009 @ 08:18

 4. Nej, I er alt for negative og pessimistiske i jeres kommentarer. Det er fornemt, at så mange betydende politikere og debattører stiller op til denne gudstjeneste. Det lover godt for fremtiden. Jeg er ikke i tvivl om, at et stort set samlet Danmark vil forsvare sig.

  Kommentar by Poul Højlund — 26. oktober 2009 @ 08:20

 5. Hvor var SF og PFLP-sympatisørerne?

  Kommentar by morlille — 26. oktober 2009 @ 08:25

 6. […] En nådesløst og massiv politiindsats virker – det er ikke et godt tegn…Vi er mange der er glade for, at politiet er vågnet op til dåd, og nu gør en mere realistisk indsats – i stedet for at undgå konfrontationer af frygt for at “puste til ilden”. Men det er en fejl, når folk tolker det som et tegn på forbedret integration, at politiets mindre nådesløse indfaldsvinkel virker. Det er det ikke – det er tegn på forbedret og mere realistisk politiarbejde og på, at en massiv og målrettet indsats fra ordensmagten er nødvendig for at få styr på tingene. Den tyske statsmand Helmuth Schmidt har således stadigvæk ret: “Kigger vi efter ser vi, at multikulturelle samfund kun har ladet sig gøre i ikke-demokratiske lande og med hjælp fra en stærk ordensmagt. På den måde var det en fejl, at vi i tresserne hentede gæstearbejdere fra fremmede kulturer til landet.” (Hamburger Abendblatt, 24.11.2004.). Politiets indsats virker, men spørgsmålet er, om vi har lyst til et Danmark, hvor politiet er nødt til at være massivt tilstede i visse områder, for at landet kan forblive trygt? Og så er der selvfølgelig spørgsmålet om, hvorvidt politiet har resurser til fortsat at mandsopdække de hårde kriminelle. Ifølge Københavns Kommune vokser indvandrerbanderne nemlig med mindst 700 nye medlemmer om året i hovedstaden alene. P.S. Efter at have fulgt Schmidt i andre sammenhænge er jeg sikker på, at han ikke siger hvad han siger, for at undgå en eventuel retsforfølgelse eller det der er værre, når lynchstemningen mod de politikere, som åbnede Europa for muslimsk indvandring, rejser sig om få år. Schmidt er (blevet) en ægte statsmand.Nicolai Sennels : Muslimske dominerede områder i Danmark: Politistat eller kaos, Præst på flugt fra Tingbjerg: »Folk er bange«, Tingbjerg er fortabt. Tingbjerg Kirke, 25. oktober 2009 med fotos […]

  Pingback by Politistat eller kaos « Snaphanen — 26. oktober 2009 @ 08:41

 7. Hrhm…. Er det ikke Carl-Erik Zølck, der fotodokumenterer gudstjenesten jvf. 2. billede med Søren Pind i forgrunden?

  Kommentar by nn — 26. oktober 2009 @ 08:54

 8. (Pia Kjærsgaard og Peter Skaarup) plus deres velvoksene bodyguard . . .

  Kommentar by Mosemanden — 26. oktober 2009 @ 09:16

 9. Dejligt at se alle du umenneskelige politikkere, der ikke har en sjæl eller er stuerene, er mødt frem for at hjælpe en præst, der er fordrevet pga hans seksualitet (heatecrime???)
  En ting der er sjovt ved hele dækningen igår, er at der er lige præcis 0 tilstede fra de anstændige partier, der er åbenbart ikke plads i herberget til en “humanistisk socialist”, så jo ellers altid får stigmata hvis de bare høre der er kigget ondt på en “fremmede”.

  Man kunne sige at turen i kirken siger mere en 100000000000 valgkampe, hvis man vil have et DK med plads til danskerne, så er det i blå blok. Hvis du vil have et DK hvor danskerne skal bøje nakken og bare flytte når herrefolkket siger det, så starter stemme sedlen hos Helle og ender hos Margrethe helt ud til venstre

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 26. oktober 2009 @ 09:43

 10. Var der nogen med fra Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten, De Radikale???
  Hvor var Københavns biskop – det er trods alt hans præst det hele handler om, Kjeld Holm, Ramsdahl, Flemming Pless (hvor er han i øvrigt henne? det er befriende længe siden vi har hørt noget til ham).
  Hvor var hele parnasset til venstre for venstre?

  Kommentar by PeterK — 26. oktober 2009 @ 09:44

 11. En patetisk demonstration. Ynkelig.

  Oplysende imidlertid, at venstrefløjen, i det jeg har set, glimrede ved totalt fravær.

  Børge.

  Kommentar by Børge — 26. oktober 2009 @ 09:44

 12. Flot at så mange politikere mødte op. Nu mangler vi nogle politikere der vil støtte op om præsten i Gellerup også.

  Kommentar by Janne — 26. oktober 2009 @ 09:47

 13. -> #4 Poul Højlund

  “Jeg er ikke i tvivl om, at et stort set samlet Danmark vil forsvare sig.”

  Øh, jeg ved ikke om du har bemærket det, men det var altså kun VKO-politkere og borgerlige samfundsdebatører der fandt det ulejligheden værd at møde op i Tingbjerg kirke og støtte den fordrevne præst. Der var ingen politkere fra Rød blok. Der var ingen centrum-venstre debatører, der var ingen biskopper eller præster, der var ingen kunstnere. Kort sagt, der var ingen af de øvrige ‘anstændige’ der synes det var værd at møde op. Så jeg har mere på fornemmelsen, at den halvdel af befolkningen der stemmer på rød blok, nok er mere interesserede i at forsvare deres multikulturelle vision end de er i at forsvare Danmark.

  Kommentar by JensH — 26. oktober 2009 @ 09:51

 14. Vigtig sympati-manifestation at så mange deltog til gudstjenesten i Tingbjerg kirke i går – herunder mange politikere fra den borgerlige fløj.
  Det er meget tankevækkende, at det såkaldte “gode selskab” var fuldstændig fraværende.
  Hvor er venstrefløjens sympati, når en homoseksuel præst bliver fordrevet fra et område, hvor kristne er en minoritet?

  Kommentar by Johansen — 26. oktober 2009 @ 09:59

 15. @Børge – #10
  “Oplysende imidlertid, at venstrefløjen, i det jeg har set, glimrede ved totalt fravær.”

  Der har – så vidt jeg har kunnet se – heller ikke været så mange lokale nydanskere til stede.

  Er det overhovedet tilladt at deltage i de vantros gudstjenester? :/

  Kommentar by BE — 26. oktober 2009 @ 10:05

 16. Hvor var SF og PFLP-sympatisørerne?

  Kommentar af morlille — mandag 26. oktober 2009 @ 08:25

  Morlille

  Kig på det foto, hvor man ser Søren Pind.

  Hvem er det lige der fotograferer i baggrunden?

  Bager Zølck.

  Så en terrorsympatisør var til stede.

  Kommentar by Vagn Jensen — 26. oktober 2009 @ 10:07

 17. På trods af at det var en positiv manifestation, er det alligevel en smule skuffende at kun 400 dukkede op. Her havde man en mulighed for at ‘demonstrere’ uden fare for at blive overfaldet af rødfascister, eller for at blive taget til indtægt for noget skummelt.

  Hvorfor var der ikke 4.000 i stedet for?

  Kommentar by Balder — 26. oktober 2009 @ 10:17

 18. Kære læsere
  Kan nogen hjælpe mig med navnet på den kvindelige DR-journalist med flot mørkrødt hår, som man kan se på det nederste billede yderst til højre?
  Af menighedsrådsformanden fik jeg at vide at den unge 2.mand der luskede rundt i yderkredsen var købt af DR til at beskytte deres udstyr.

  Jeg spurgte DR-journalisten;
  “Er det rigtigt at i har måttet købe beskyttelse” og kikkede over på 2.g-lymlen.
  “Øh, det øh øh øh,..” og checkede i retning af mine øjne, “jo, det vist nok rigtigt” sagde hun.
  “Skulle i ikke ta’ og lave den historie – at det er nødvendigt at betale beskyttelse for at kunne arbejde?”
  “Njaa, det er jo så tit vi hyrer beskyttelse – til koncerter og festivaller og sådan….”
  “Jamen det er jo udefra vagtværn ikk’?”
  “…og ved BZ-uroligheder.” DR-journalisten er ubekvem og søger væk.
  “Har i nogensinde hyret en autonom, til at beskytte jer?” nu har DR-journalisten allerede ryggen til mig og jeg tror ikke at hun svarede på mit sidste spørgsmål.

  Jeg synes det er et KÆMPE problem at vi begynder at acceptere mafia-beskyttelsespenge-systemet. Jeg kan acceptere at en politibetjent med skarpladt våben beskytter, men ikke at kriminelle tager penge for at beskytte mod sigselv!!!

  Mvh Eyvind

  Kommentar by Eyvind Dk — 26. oktober 2009 @ 10:22

 19. Det ville også være godt at se politikere der vil støtte op om de mange andre danskere der møder chikane og trusler i forbindelse med job: Bl.a. hjemmehjælpere, mad udbringere, politibetjente, ambulancefolk, viceværter, brandmænd, sygeplejersker, pædagoger, skolelærere, vagtfolk, ansatte i fodboldklubber, ansatte i svømmehaller og de mange danskere der bliver visiteret af ‘unge’ på Nørrebro og lign. steder.

  Og det ville også være godt at se politikere der vil støtte op om de journalister der trues og oplever hærværk på biler, og støtte op om avis tegnere der chikaneres og trues, og støtte op om politikere, der må have politibeskyttelse døgnet rundt, og støtte op om DSB folk der chikaneres, og støtte op om handicappede og unge mennesker der får frastjålet mobil, tøj og penge, og støtte op om hjemløse der chikaneres, og støtte op om homoseksuelle der chikaneres, og støtte op om de mange danskere der er blevet udsat for hjemmerøverier, og sige fra overfor stenkast på borgmester i Tingbjerg, og støtte op om de bibliotekarer der er blevet chikaneret på folkebiblioteker, og støtte op om de mange buschauffører der er blevet chikaneret og kastet sten efter i ghettoområder, og støtte op om de advokater og dommere, der er blevet chikaneret og truet i retssale osv.

  Godt at se at Pind har kunnet lave en så positiv og vellykket manifestation. Han har mere mod og vilje end SF’s Villy, der aldrig fik taget sig sammen til at lave en demonstration mod religiøse mørkemænd. Men det går vel heller ikke når han nu er i samme parti som kirkeklokke imamen Fru Auken.

  Kommentar by Janne — 26. oktober 2009 @ 10:23

 20. @ Eyvind i 16:

  Spændende indlæg. Den historie burde DR have fortalt.

  @ alle:

  Grunden til at jeg ikke tog derud er at jeg ikke ønsker at deltage i en Gudstjeneste i al almindelighed, og jeg ønsker i særdeleshed ikke at legitimere det forhold at jeg som ateist med ikke-kristen baggrund skal betale til forkyndelsen af Kristendom over skatten. Sådan er iøvrigt vi en del på venstrefløjen der har det.

  Jeg deltager gerne i ikke-religiøse manifestationer til fordel for et mangfoldigt og pluralistisk Tingbjerg, som p.t. er truet af bander der ønsker ensretning og tavshed.

  Brandfolk, socialarbejdere, SoSu-folk m.m. er blevet chikaneret i Tingbjerg uden at Søren Pind begynder på højt profilerede solidaritetserklæringer. Men når præsten bliver chikaneret, så opfordrer han vidt og bredt (via Facebook) folk til at deltage i Søndagens gudstjeneste i solidaritet med præsten.

  Er det bare mig som føler at “mit Danmark” er velfærdssamfundet der tager sig af de svageste, og passer på vores gamle?

  Hvorfor er det lige netop præste-chikanen som får folk op af stolene?

  Er det bare dråben som fik bægeret til at flyde over med diarré, og havde reaktionen været den samme, hvis en brandmand måtte trække sig på nuværende tidspunkt?

  Eller er det fordi at mange folk føler at deres Danmark er det, hvor Kristendommen forkyndes hver Søndag, og derfor er præste-chikane en forbrydelse i en kategori for sig selv?

  Det er fedt at Pind opfordrede folk til at bevæge sig ind i Tingbjerg med deres meninger ude på tøjet, men hvorfor nu?

  …og for en bedre ordens skyld: Det er værdineutral undren og ikke harmdirrende indignation, som får mig til at stille spørgsmålene.

  Kommentar by WilliamJansen — 26. oktober 2009 @ 10:34

 21. Hvornår bliver det Vollsmoses tur til at få samme politibevogtede
  gudstjeneste også ? Autonome Sharia enklaver vil brede sig.
  Hvis der ikke vises magt til at værne og hævde danske kirker i ghettoer
  vil flere folkekirkepræster blive fordrevet derfra fremover.
  Fadervor, lad ingensinde nogen RØD regering komme til at regere i Danmark.

  Kommentar by HelgeD-H — 26. oktober 2009 @ 10:46

 22. Billede nr. 2, er det Carl-Erik Zølck der står og fotograferer?

  Kommentar by PB — 26. oktober 2009 @ 11:07

 23. Så fik vi set, hvor vi IKKE skal sætte krydset ved næste valg.
  P.S. Det vidste vi nu godt i forvejen.
  Venstrefløjen + autonome + muslimske indvandrere = en dyr koalition for Danmark.
  Hvor var de henne?
  Nåååh nej, det var tydeligvis ikke en manifestation, de kunne støtte.
  Populisten Villy Løgnhals burde have set pr-værdien. Han plejer jo nok, via sine spindoktorer, at fravige SF-politikken, bare der er stemmer i det.

  Kommentar by Ramses-2 — 26. oktober 2009 @ 11:42

 24. Det er stensikkert Zølck på billede 2, yderst til venstre med siden til.

  Så kom endnu 400 ansigter i Redox ulovlige arkiv og klar til at blive sat i Gulag lejr på revolutionens dag.

  :-(

  Kommentar by DaLi(gæst) — 26. oktober 2009 @ 12:13

 25. skriv evt til lasse jensen fra mennesker og medier – synes det er en vigtig historie at medierne skal have beskyttelse

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 26. oktober 2009 @ 12:55

 26. 16.Eyvind

  Hvad vil vi :

  leve med at der skal hyres beskyttelse ved enhver lejlighed som muslimer kunne tænkes ikke at ville acceptere vi mødes osv.

  eller

  se at komme i sving med at kræve af politikerne de får skruet nogle love sammen der muliggør at disse muslimer repatrieres og har de dansk statsborgerskab at dette så fratages dem ?

  Nå, jeg er helt på det rene med at det sidste ikke kommer på tale, da vi allerede er så dimmiserede at vi vælger at skaffe os beskyttelse.

  Desuden er virkeligheden jo, at vi ikke bare får nogle nye aktive unge muslimer, der er fødte her i landet, at slås med, men at der er masser af nye tilvandrere fra de arabisk-islamiske lande der er parate til at
  rejse ind i Europa- og derfor også Danmark.

  Årsagen = EuroMed, der træder i kraft fra januar 2010.

  Vi kan lige så godt begynde at lære vores egne børn, at de er de kommende dhimmiere i deres eget land.

  For antallet at “utilpassede” muslimer bliver i færre!

  Når jeg sætter utilpassede i ” er det fordi disse muslimer jo lige præcist foretager sig hvad deres Allah har krævet af dem !

  Men den viden vil vores topdogs helst ikke befatte sig med !

  Kommentar by Vivi Andersen — 26. oktober 2009 @ 13:12

 27. Det var et fint initiativ af Søren Pind med klog tilslutning fra andre ledende Venstrefolk , så overbevisende at demonstrere solidaritet med folkekirkens præst og menighed i Tingbjerg.
  Tak for det, Pind.

  Det er ved samme lejlighed blevet helt tydeligt og uundgåeligt , at den afgørende skillelinie i dansk politik går mellem dansksindede og multikulturelle , mellem varetagere af den danske befolknings interesser og varetagere af indvandreres/udlaendinges interesser.
  Og at denne skillelinie nu for alvor igen bider sig fast, med svigt og syg propaganda til følge på de rådvilde S,SF,R-fløje.

  Det er uundgåeligt , at denne skillelinie vil være bestemmende for polisisk debat , borgerbekymringer og valgudfald i mange, mange år.
  Af den enkle grund , at indvandrere og efterkommere med tilpasningsproblemer og tilhårende enorme omkostninger nu udgør 6-8 pct af befolkningen med stigende tendens.

  Om der momentant med en opprioriteret og øget politi- og social indsats kan bremses lidt på vaeksten af ghettoer, bander og vodsspiral , er fint , men i det lange løb uden synderlig betydning.

  Det eneste, der her er afgørende, er at stoppe den fortsat alt for kraftige vaekst af de kulturfremmede og integrationsfjendtlige immigrantsegmenter, hvadenten det er ved alt for høje fødselsrater eller ved alt for megen brug og misbrug af Danmarks vidtåbne grænser.

  Kommentar by Jens L. Lorentzen Kbh.K. — 26. oktober 2009 @ 13:13

 28. Var det ikke snart på sin plads at sparke Carl-Erik Zølck´s kamera op et sted hvor ikke engang blitz ville gøre det muligt at udvide Redox arkiv ? .

  Kommentar by Mosemanden — 26. oktober 2009 @ 13:47

 29. -> #18 Eyvind DK

  “på den kvindelige DR-journalist med flot mørkrødt hår, som man kan se på det nederste billede yderst til højre?”

  Nu står hun med ryggen til på disse billeder, men kunne det være Anja Westphal?? Hun er ihvertfald på DR’s Christiansborg-redaktion, og da der jo var top-politikere ude ved Tingbjerg Kirke er det vel ikke usandsynligt at det var hende??

  Kommentar by JensH — 26. oktober 2009 @ 13:54

 30. 20

  Jeg er heller ikke troende, men ved du hvad, jeg synes at det er på tide og i øvrigt befriende af de borgerlige, at de nu i samlet flok siger KLART fra overfor en hamrende mislykket integration, og siger fra overfor at en embedsmand er blevet jaget væk fra sit job og sit hjem, OG jeg synes at det er på tide at de borgerlige klart tager afstand fra (ingen andre gør eller vil det jo) at folkekirken – af venstrefløjen – bruges som integrationsredskab og er taget som multikultur gidsel, som det også ses med flere kunstmuseer, teatre, hjælpeorganisationer, offentlige institutioner, arbejdspladser osv.

  Venstrefløjen tager mange danske institutioner som gidsel i deres multikultur utopi. Uden endda at tage afstand fra et eneste af de dybt intolerante steder i koranen, sura og hadith, bliver der i offentlige institutioner indført koran dogmer f.eks. mad, beklædning og bederum. Det er ganske enkelt forkasteligt.

  Venstrefløjen har integrationsprojekter, multikultur og islam hensyn på hjernen. Så meget at de ikke engang mere kan finde ud af at melde klart ud at de er modstandere af at en præst er jaget fra hus og hjem. Venstrefløjen har låst sig selv fast som en multikultur zombie.

  Skid da rent ud sagt hul i om den mand, der er jaget fra hus og hjem, er præst eller ej. Det handler om en embedsmand der er jaget fra hus og hjem – og job. En repræsentant for det danske samfund er jaget fra hus og hjem – og job. For ævlet da!

  Venstrefløjen udstiller sig selv som multikultur zombie. Venstrefløjen aner ikke mere hvad den skal stille op med vold, trusler og chikane mod danskere og danske institutioner. Andet end at sende flere penge..

  Kommentar by Janne — 26. oktober 2009 @ 14:00

 31. Apropos Anja Westphal, så blev hun kendt for altid at stå med mikrofonen på Christiansborg og kalde “Poul”…”Poul”…”Poul”, hver eneste gang hun fik øje på Poul Nyrup Rasmussen! Og det var vel at mærke før den tid, vi andre blev dus med Gud og hvermand!

  Kommentar by morlille — 26. oktober 2009 @ 14:01

 32. Ja, det bliver spændende at se hvor mange, der møder op i de kommende weekender?
  Om præsten er (kirke)bøsse eller ej. Han skal have lov at prædike.

  Kommentar by jensen — 26. oktober 2009 @ 14:03

 33. Så fik uintegrerbare muslimer lige endnu engang afpresset 150 millioner af skatteplagede danskere. Pengene skal bruges til at forsøde tilværelsen for asociale elemneter. De rækker vel til en uges fornøjelser. Derefter vil der være bud efter flere penge.

  Kommentar by morlille — 26. oktober 2009 @ 14:04

 34. Der er heldigvis nogle politikere der ikke bruger vold og magt for at understøtte deres meninger. det lader de venstrefløjen om.

  Synes ikke jeg så Ritt Bjerregaard!

  Tak Søren Pind for at vise støtte til en præst på en værdig måde! Det vil blive husket af mange.

  Kommentar by Seppo — 26. oktober 2009 @ 14:12

 35. -> Mosemanden

  Det må være straf nok for Carl-Erik Zølck, at han er Carl-Erik Zølck.

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2009 @ 14:18

 36. Åh, hvor ville jeg gerne se et homo bryllup i den kirke.

  Kommentar by jensen — 26. oktober 2009 @ 14:26

 37. @ 36

  Homo’er skal ikke holdes frem som skjold foran os andre, men det havde indrømmet været overordentligt interessant at se Gay Pride marchen starte derude med retning imod Kbh.

  Menneskerettigheder er noget forbrydere har, Tolerance er noget vi andre skal udvise.

  Kommentar by DaLi(gæst) — 26. oktober 2009 @ 14:51

 38. Du ryster sgu nogle guldkorn af dig i ny og næ Kim Møller…

  Kommentar by sebastian — 26. oktober 2009 @ 14:54

 39. >24

  Hvis det bliver muligt, så vil jeg gerne sidde i lænker ved siden af dig, det kan være vi får lov til det. Så kan vi sidde og hygge os med sorte vittigheder.

  Desuden er det vel på sin plads, at begynde at forestille sig et dhimmi-liv, men vi må jo finde på nogle adfærdsformer, som gør, at vi ikke bliver sindssyge.

  Hvordan bliver man en god dhimmi/skabs-oprørsgruppe?

  Det er, med Tingbjerg, slået fast, at alle fra venstrefløjen er skabs-dhimmier.

  Hvis vinden vender, så glæder jeg mit til at ydmyge dem og lynche dem, med alle de muligheder der findes. Og det ved de jo godt, så de foretrækker nok islams galger, fremfor vores verbale fornærmelser. Hellere dø af nakkesmerter, end dø af skam. Ha ha ha..

  Kommentar by Sarto Heikigiehl — 26. oktober 2009 @ 15:03

 40. Nu har jeg tænkt lidt over denne sag, og hvor er alle dem der skreg HATECRIME under homo OL??? Den gang kunne man jo ikke skævt på en homo, uden man straks skulle 109095809750984369876 år i fængsel, alle medier skreg op om hvor homofobiske folk var, men flere års chikane, skal overses, fordi man ikke kan sætte islam/muslim ind i gerningsmands delen af ligningen, uden at være racist

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 26. oktober 2009 @ 15:40

 41. Fint men en tom gestus, der kommer ikke en pind ud af dette, imorgen er det atter dagligdag igen, trist men en sandhed er det.

  Kommentar by Per N — 26. oktober 2009 @ 15:57

 42. På;
  http://www.sappho.dk/danmarks-radio-opgraderer-tingbjerg-til-farligt-omrade.htm
  skriver Uwe Max Jensen en fin artikkel om DR’s brug af vagter i Tingbjerg.
  “Ifølge Ulrik Haagerup er det vagter fra et professionelt vagtfirma, der ledsager DR’s medarbejdere, når de er på arbejde i områder, der af stationen vurderes som værende farlige.”
  Jeg tror nu det var en kriminel 2.g’er fra Tingbjerg, men spurgte ikke specifikt menighedsrådsformanden om vagten var fra Tingbjerg.

  PS:
  Ja, DR-journalisten var Anja Westphal.

  Mvh
  Eyvind

  Kommentar by Eyvind Dk — 26. oktober 2009 @ 18:43

 43. -> 35

  “Det må være straf nok for Carl-Erik Zølck, at han er Carl-Erik Zølck.”

  Hehe, nu kender jeg ikke manden overhovedet, bortset fra diverse bitre udfald på dette site, men må sige at den kommentar var ved at give mig indtil flere hosteanfald (grøn te galt i halsen :-) )

  Kommentar by NærsynetHippie — 26. oktober 2009 @ 19:32

 44. -> NærsynetHippie.
  Måtte du da kvæles i din grønne the næste gang, hvis ikke du kan se Carl-Erik Zølck som èn, der i et frit demokratisk dansk samfund – ikke alene opfører sig – men agerer som de titusindvis af angivere og stikkere, der holdt Østeuropa, især DDR, i et umeneskeligt jerngreb i et par genrationer.

  Kommentar by Purellif — 27. oktober 2009 @ 08:40

 45. Det må være straf nok for Carl-Erik Zølck, at han er Carl-Erik Zølck.

  This man is only guilty of being Arnold J. Rimmer. That is his crime, it is also his punishment!

  Red Dwarf-reference for the win!

  Kommentar by WilliamJansen — 27. oktober 2009 @ 13:12

 46. –> 18 Eyvind

  Godt initiativ, og et oplagt eksempel til efterfølgelse.

  Husk på at det er pressen der er sandheden og dermed danskheden største fjende. Hvis vi kunne lukke for den konstante feminazistiske multikulturelle Frankenfurterstein skole indoktrinering i et halvt år ville meget ændre sig.

  Vi må holde journalisterne ansvarlige for deres løgne deres giftige og i sidste ende morderiske dagsordener. Hvad er bedre end at tiltale dem og konfrontere dem med virkeligheden når man har en chance for det..

  Ved alle lejligheder så som demonstrationer og lignende burde aktivister rette deres opmærksomhed og kameraer mod pressefolkene.

  Vi kan stemme på politikerne, men det er pressen der iscenesætter virkeligheden.

  De skal ikke have lov til at snige rund som anonyme skygger; der skal sættes spotligt på de enkelte. Pressen er en stat i staten. Spotter man en af deres agenter bør man rette fokus på dem, og hvis man ellers har hukommelse til det, kunne man f.eks. stille dem til regneskab for deres ageren ved tidligere lejligheder.

  Selv om der forhåbentligt kan være undtagelser bør pressefolk som udgangspunkt behandles som fjendtligtsindede. Selvfølgelig skal man opføre sig yderst civiliseret overfor dem, så de ikke kan lave det om til en historie om farlige ‘højreorienterede’ der chikanerer en stakkels journalist der bare gør sit arbejde.

  Kommentar by Balder — 28. oktober 2009 @ 09:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper