2. maj 2018

Ikke-vestlige indvandrere er mere kriminelle: “Ganske tørt gendriver Lindholm Lau denne påstand…”

Knud Lindholm Lau har været intern underviser i DR, men har i lighed med Paula Larrain også en fortid som journalist for ‘hele Danmarks Radio’. Det kunne selvfølgelig være interessant at læse, hvad han skriver om den nationalkonservative bloggosfære, men for min skyld kan han trække racismekortet herfra og til Eid. Fri debat og meningsudveksling er et grundvilkår, og hverken Larrain eller Lindholm Lau har i den henseende ideologisk vetoret.

Paula Larrain anmelder en ny bog af Knud Lindholm Lau på Altinget.dk – Paula Larrain: Nødvendig bog gør op med sproget i udlændingedebatten.

“Bogens titel ‘Bare fordi at’ refererer til den ofte udbredte påstand om, at man altså ikke er racist, bare fordi man ikke kan lide islam eller er imod indvandrere. I første del af bogen forholder han sig behørigt kritisk over for de mange postulater om udlændinges negative adfærd. …

Noget af det mest almindelige i den danske debat er påstanden om, at man som ikke-vestlig indvandrer er mere kriminel og har flere kriminelle tilbøjeligheder. Det siger statistikken jo. Og de nøgne tal lyver ikke, eller hvad? …

Ganske tørt gendriver Lindholm Lau denne påstand ved at sætte et perspektiv ind. Set fra Norge, er danskere nemlig højkriminelle. Danskere i Norge er 10 procent mere kriminelle end den ikke-indvandrede befolkning og hele 92 procent mere kriminelle end de hollandske indvandrere.

[…]

Det samme i forhold til begrebet homogenitet og den såkaldte danskhed. Lindholm Lau analyserer begreberne, som de bliver brugt på højrefløjen, hvor det her står klart, at danskhed kun er noget, man kan blive født ind i… Andre argumenterer slet og ret genetisk og evolutionsbiologisk, og så kan man med god grund trække det udskældte racismekort.

Især et par af de mest kendte nationalkonservative bloggere bliver udstillet som tyndbenede i dette afsnit.

(Knud Lindholm Lau, Bare fordi at – Sprog og forestillinger i udlændingedebatten, 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92156/trackback

78 Comments »

 1. hytfdhgc

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. maj 2018 @ 06:21

 2. Bare endnu en nyttig idiot for storkapitalen.

  Kommentar by Danskeren — 2. maj 2018 @ 06:39

 3. CITAT

  “Denne bog bør læses af så mange som muligt. De første skal være samtlige af landets redaktører og journalister. Herefter skal den være en del af pensum på første semester på journalistuddannelserne.” Paula Larrain

  Det er komplet unødvendigt – MSM kan simpelthen ikke fremstille befolkningsudskiftningen i et mere positivt lys end det allerede er tilfældet.

  Kommentar by Bror Lerbror — 2. maj 2018 @ 06:54

 4. Helt kosteligt bliver vrøvlet, når man når til artiklens afslutning, hvor man må spørge sig hvilke medier denne Paula Larrain har fundet frem til… måske de martianske aviser?: Man kan godt være blevet fejlinformeret som avislæser, hvis man gennem mange år er blevet bombarderet ensidigt af nationalistiske synspunkter, og de redaktionelle prioriteringer samtidigt har lidt af perspektivløshed. Og det gælder desværre ikke kun en avis eller et medie.

  Og så, selvfølgelig, den rituelle opfording til censur: Hvis vi skal vende udviklingen bort fra den, vi har set gentage sig i verdenshistorien flere gange, skal medierne igen til at kvalitetssikre informationerne ved at bringe både balance og fairness i spil hver gang. Dette er en af de mange anbefalinger, som forfatteren kommer med i bogens sidste kapitel.

  Tableau!

  Kommentar by Voldposten — 2. maj 2018 @ 06:56

 5. Danskere i Norge? Det var da den mest søgte og besynderlige gendrivelse af at islamiske indvandrere er 6-7 gange så voldelige som den gennemsnitlige befolkning. Bidragere danskere også ligeså negativt til økonomien i Norge som muslimer gør her i DK? I så fald kan jeg sku godt forstå hvis de vil regulere indvandring fra DK.

  Kommentar by Winged Hussar — 2. maj 2018 @ 07:15

 6. “Ganske tørt gendriver Lindholm Lau denne påstand ved at sætte et perspektiv ind. Set fra Norge, er danskere nemlig højkriminelle. Danskere i Norge er 10 procent mere kriminelle end den ikke-indvandrede befolkning…”

  En rigtig manipulerende og idiotisk skrøne, som Knud Lindholm Lau og hans idioter kan hygge sig med. Man ser for sig ham undervise de små DR-journalister om denne fantastiske opdagelse, så alle er ved at tisse i bukserne af glæde.

  Nu er de 10% intet i forhold til 100% overkriminaltet blandt MENAP-indvandrere. Og inden for det lille bump på 10% kan ligge nogle helt specifikke enkelttilfælde, hvor begrebet enkelttilfælde netop korrekt kommer til sin ret.

  Desuden er tallene korrigeret for alder og køn. Og her bliver danskernes kriminaltet – modsat mange andre indvandrere – ikke reduceret, men opskrevet, så de ser mere kriminelle ud.

  Det må være en opgave for f.eks. Morthen Uhrskov at udrede Knud Lindholm Laus tal-manipulation.

  Kommentar by traveler — 2. maj 2018 @ 07:27

 7. @5 Winged Hussar
  Ja, du kom mig i forkøbet. Og relevant er dit spørgsmål: “Bidrager danskere også ligeså negativt til økonomien i Norge som muslimer gør her i DK?”. Eller kender nogen til dyre norske integrations- og hjemsendelsesprogrammer for kriminelle danskere?

  Kommentar by traveler — 2. maj 2018 @ 07:32

 8. “Det samme i forhold til begrebet homogenitet og den såkaldte danskhed. Lindholm Lau analyserer begreberne, som de bliver brugt på højrefløjen, hvor det her står klart, at danskhed kun er noget, man kan blive født ind i… ”

  Man ser da dette argument, men det er ikke karakteristisk for den såkaldte højrefløj, der er mange ting.


  “Andre argumenterer slet og ret genetisk og evolutionsbiologisk, og så kan man med god grund trække det udskældte racismekort.”

  At ønske Danmark for danskere er i øvrigt ikke racisme.

  Sikken en klovn, denne Knud Lindholm Lau

  Kommentar by traveler — 2. maj 2018 @ 07:41

 9. Både den kontroversielle venstreekstremistiske yallahpleaser Paula Larrain og den mig ellers ubekendte (indtil nu) Knud Lindholm Lau fremstår som usædvanligt tyndbenede mediemisfostre, med en svag men mistænkelig lighed med den svenske forræder Frederik Reinfeldt.

  Og det gør de
  1 ved at lyve
  2 ved at lade som om intet er sket
  3 ved at sælge ud af andres liv, ære og velfærd for egen vindings skyld.

  Paula Larrain ville engang både i Folketinget, være direktør for DR og bolle udenom og samtidig prale med det i se&hør- ja hvordan gik det nu?
  Hun blev selvfølgelig hældt ud af manden hun bedrog, hun kom ikke i Folketinget og hun blev ikke direktør for DR; siden da har hun lusket rundt ved de venstreekstremistiske paneler og ledt efter krummer, andre havde glemt og det er også derfor der er en vis overgemt lugt ud af munden på hende.
  Ligesom hendes grimme søstre i ånden, Stine Bosse og Margrethe Wind.
  Knud Børge dér er sikkert også en overgemt panellusker, og det er også derfor nogen fra samme rotterede skal “anmelde” hans beskidte lokumspapir.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. maj 2018 @ 07:48

 10. Hvad kriminalitet snakker han om. Er det bare trafikforseelser det hele eller er mange danske indvandrere flyttet videre til Norge.

  Det kunne være spændende at få hans tal analyseret

  Kommentar by Martin — 2. maj 2018 @ 07:51

 11. En dhimmis fantasier om manglen på muslimsk vold anmeldt af en anden dhimmi. Ikke mærkeligt Mads Holger smed håndklædet i ringen.

  Kommentar by Nielsen — 2. maj 2018 @ 07:58

 12. Ydrk.

  Det var da ca. verdens længste måde at sige: “hvad med dig selv?”.

  Og som vi alle ved, vinder det debatter at sige “hvad med dig selv?” når der fx bliver snakket om hvor meget mere kriminelle muslimerne er end originalbefolkningen.

  Sidst ved vi naturligvis, at det automatisk gør en til racist, hvis man taler om “danskhed” som havende noget som helst at gøre med gener og medfødte ting. Det er derfor Knud har ret, siger Knud selv.

  Kommentar by Quark — 2. maj 2018 @ 08:04

 13. Paula mener, at der stadig er håb om at vi ikke ender med at gasse 6 millioner muhamedanere.
  Det var da godt; så er jeg straks mere tryg.

  Kommentar by Bastardo — 2. maj 2018 @ 08:31

 14. Sproget/tonen i debatten. Knud Lindholm Laus råd til danske kvinder: “Husk at I skal tale pænt til muhammedanerne, når I bliver voldtaget!”

  Kommentar by A-mad — 2. maj 2018 @ 08:58

 15. Mon det er de danske olieingeniører, sygeplejesker og læger i Norge der i den grad bryder loven?

  Kommentar by redneck — 2. maj 2018 @ 09:19

 16. Vi må på baggrund af Lindholm Laus argumentation konkludere, at ind- såvel som udvandring er et onde – folk bliver mere kriminelle, når de vandrer. Altså bør vi iflg Lau lukke grænserne.

  Eller hvad?

  Kommentar by Henrik — 2. maj 2018 @ 09:38

 17. ….for den sags skyld stemmer folk også mere på venstrefløjen, når de vandrer. Man aner altså en korrelation mellem kriminalitet og venstreorienterethed.

  Eller noget…

  Kommentar by Henrik — 2. maj 2018 @ 09:39

 18. Afdelingen for intern undervisning i DR (Læs: Afdeling for Marxistisk indoktrinering) er en af de mest sejlivede kommunistreder i dansk mediehistorie – Så vidt jeg ved, blev afdelingen etableret midt i 1960-erne? Og fik for alvor luft under vingerne i forbindelse med 68-bevægelsens salonkommunistiske hærgen – Er der nogen som har nærmere kendskab til afdelingens historik, ledere, undervisere, m.v.? – Så lad os få det frem i lyset.

  Kommentar by T. Flodur — 2. maj 2018 @ 09:54

 19. Når en religion deler mennesker op i -tro- og -vantro-, og -rene- og urene-, er det da klart de bliver mere kriminelle. Hvad voldtægtsstatestikken siger, samt diverse- “Æres” drab- siger er vel nok i den forbindelse. Det siger sig selv at Imamerne nok giver en hjælpene hånd med til at – jage en skræk – i de vantro- samt andre diverse chikanerier.Det er vel almindelig etik i Islam. Hvad bandekriminalitet angår, kan man ud over de kriminelle indvandrere, også påvise banderne udefra, som takket være Schengens åbne grænser, har set sine muligheder i entrapanante eventyrer i -hit and run- indbrud og hjemmerøverier. Trods alt. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2018 @ 10:02

 20. Jeg husker ham. Ham der sagde, vi var et forstadie til Auschwitz

  Kommentar by Snaphanen — 2. maj 2018 @ 10:16

 21. sten på snaphanen, eller hvad klovnen hedder er ikke andet end en simpel kommunist. Hans kommentarmoderation er et studie i stalinistisk kommunistisk censur. Hvilken klovnegøgler af en frihedskæmper

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 10:22

 22. Danskere i Norge er mere kriminelle end nordmænd = klassisk whataboutism der skal lede opmærksomheden bort fra eks danmarks statistik.Pinligt

  Dertil det opslidte national-socialist associationstrick der også vil kunne vendes mod den dæmonisernede afsender

  Det er åbenbart også lykkedes at finde nogle tosser på facebook, hvis udtalelser man så kan bruge til at kompromittere alle der mener noget der ikke behager forfatteren og Paula.

  Billige tricks og taskenspillerier ,andet er det ikke.

  Kommentar by jønne — 2. maj 2018 @ 10:25

 23. Larrain og Mads Holger passede i virkeligheden ret godt til hinanden. Lige virkelighedsbefriede.

  Kommentar by BB — 2. maj 2018 @ 10:35

 24. Are Hegrand
  Young man explains the agenda behind islamic mass-immigration
  YT-link

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 10:57

 25. Eksisterer det Konservative Folkeparti egentlig mere, eller er de lagt sammen med Det Radikale Venstre ?

  Kommentar by Kurt — 2. maj 2018 @ 11:04

 26. Ja, det er sgu næsten synd, at proppe Aisha Larrain i en burka.

  Til trods for hendes kvalmende islamapologi, er hun jo stadig en latino-MILF.

  Jeg ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2018 @ 11:08

 27. – Christian

  Styr dig Christian, eller kommunistens kommunistiske ven fjerner på Stasi-agtig måde din adgang til bloggen.

  Kommentar by Kim Møller — 2. maj 2018 @ 11:23

 28. Jeg må forlige mig med at ordet “racist” er blevet fuldstændig indholdsløst.

  Racisme har smadret utallige menneskeskæbner, men det kan man ikke længere beskrive fordi Paula Larrain m. fl. føler det nødvendigt at slå folk som mig i hartkorn med nogle gedigne røvhuller.

  Det tager jeg til efterretning. Jeg vender den anden kind til i dag. Men samtidig skriver jeg mig bag øret at hendes og mine interesser mht. Danmarks fremtid er uforligelige.

  Resultatet af at racismen er blevet udvandet til at dække alle som de røde svin ikke kan lide bliver naturligvis at man ikke kan tage rimelige forholdsregler imod den. Ansvaret derfor ligger på Paula Larrain og hendes ligesindedes skuldre.

  Kommentar by Vagn Henning — 2. maj 2018 @ 11:36

 29. Kim. Hvad er det jeg skal styre? Er det ikke stalinistisk kommunisme at censurere efter, om man finder synspunkterne acceptable, eller om man kan lide vedkommende? Snaphanen efterlader sin signatur her, så jeg formoder, han er her for at diskutere sine synspunkter, men jeg ser ikke noget svar …? Han var der ellers 6 minutter før mig, hvilket var et tilfælde, og ikke engang tilsigtet fra min side.

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 11:55

 30. Når der føres statistik over danskernes kriminalitet i Norge, må det jo betyde, at danskernes færden i Norge, er under skarp opsyn. Men det er jo ikke racisme, så det ligger lige til højrebenet.
  Nu er det ikke alle med et dansk pas, som jeg vil betegne som dansker.

  Kommentar by Menig 442 — 2. maj 2018 @ 11:59

 31. Tredje Verdens-indvandrernes overkriminalitet er ikke en “påstand”, men en statistisk kendsgerning, jfr. Danmarks Statistik.

  I øvrigt er danskeres eventuelle overkriminalitet i Norge irrelevant for sagen og helt betydningsløs iøvrigt.

  Bogen synes egnet til undervisning af journalistelever, men som afskrækkende eksempel.

  Paula Lorrain bliver værre og værre. Og hun var konservativ folketingskandidat.

  Kommentar by Gunnar Biering — 2. maj 2018 @ 12:02

 32. 11:59 Er det ikke bare fordi der er flere perkere i det segment af “danskere” de måler på, end i det “norske”?

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 12:05

 33. Det danske sprog udvikler sig, så der nu skal være retningslinjer for alle journalister.

  https://da-dk.facebook.com/Kristian-Thulesen-Dahl-531761723507375/
  DR publicerer i følge Kristeligt Dagblad ny ordliste med “problem-ord”. Et af ordene er ordet “danskerne” som vi åbenbart ikke må bruge mere fordi det er generaliserende! Hvad bilder de sig ind!

  https://www.dr.dk/om-dr/sprogpolitik/sprogpolitik
  DR’s sprogpolitik indeholder en række målsætninger, der er retningsgivende for det interne sprogarbejde i DR. Du kan læse om målsætningerne og tankerne bag her.

  Kommentar by tavsen — 2. maj 2018 @ 12:17

 34. Jeg synes Paula Larrain skulle tage på turne med Özlem og underholde med deres alternative statistik fortolkning. Det vil sikkert være et hit i de radikale kredse.

  Kommentar by Jan — 2. maj 2018 @ 12:28

 35. Han bor naturligvis i den racerene overklasseghetto Christianshavn. Med kanaludsigt

  https://www.google.dk/maps/place/tekst+og+tale+aps/@55.6724278,12.5893563,16z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x400de5c96166383f!8m2!3d55.6730812!4d12.5923175

  Kommentar by BB — 2. maj 2018 @ 12:29

 36. Det kunne måske også være interessant at undersøge, hvorvidt de kriminelle danskere i Norge hedder Ib eller Ibrahim.

  Kommentar by sebastian — 2. maj 2018 @ 13:02

 37. >23 BB
  Jeg tror nu nok Mads Holger havde benene på jorden. Godt nog var han medlem af konservative, men han var absolut et friskt pust. Som forfatter, vil jeg betegne ham over middel. Og de indlæg han lavede i diverse aviser, var ret gode. Den af hans bøger jeg har læst, var en sand fornøjelse at komme igennem. Jeg ved han skrev en sammen med Paulatøsen, men den har jeg ikke læst, og kommer kun til det, hvis jeg falder over den på biblioteket.

  Kommentar by Nielsen — 2. maj 2018 @ 13:04

 38. >20 Snaphanen
  Hej Hane, Messerschmidt videoen du har lagt op, er umulig for mig at afspille. Er de muligt, du kan lægge den på bitchute eller vimeo?

  Kommentar by Anonym — 2. maj 2018 @ 14:02

 39. >20 Snaphanen
  Hej Hane, Messerschmidt videoen du har lagt op, er umulig for mig at afspille. Er de muligt, du kan lægge den på bitchute eller vimeo?

  Kommentar by Nielsen — 2. maj 2018 @ 14:07

 40. 33
  Ja, nu skal vi til at lære at betegnelsen “dansker” på præcis samme måde som “neger” skal anvendes med omtanke. Vi udvikler os mod afvikling.

  Kommentar by Menig 442 — 2. maj 2018 @ 14:19

 41. “Her fra og til Eid” hold nu kæft Kim – vi gider ikke at høre på det perkersprog!

  Kommentar by Borger — 2. maj 2018 @ 14:27

 42. Jeg vil gerne se beviser for den påstand om at danskerne er over repræsenterede i den norske kriminal statestik.
  Fotos, navne, domsudskrifter.

  Her er et link fra FBI. Så kan Paula Larrain trække racismekortet lige så tosset hun vil.

  https://youtu.be/QY-Riu-ZPRo

  Kommentar by XXXXX — 2. maj 2018 @ 14:31

 43. 41# Borger
  Har du en problem?

  Kommentar by XXXXX — 2. maj 2018 @ 14:33

 44. Både Paula Larrain og den såkaldte “sangerinde” Medina har chilenske rødder, er begge væmligboere, trækker racisme- og nazikortet i tide og utide, og ønsker at masseimportere ubrugelige muhammedanere og negre.

  Er der en læge til stede?

  I øvrigt har # 37, Nielsen, fuldstændig ret med hensyn til Mads Holger.
  Mads Holger var erklæret nationalkonservativ og en sand leve- og hædersmand, som er stærkt savnet i den offentlige “debat”.

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2018 @ 14:57

 45. Jeg erkender at jeg er “racist”/”racialist”. Det er en selvfølge at man kan strikke hvad som helst sammen og få det til at passe ind i den ikke-defineret størrelse “racisme”. Især når man har taget monopol på definitionsretten, eller snarer, retten til ikke at definere. Vage definitioner passer dem bedst, så kan de nemmere anvendes alt efter behov.

  Det farverige multifolk er som altid elendigt til nuancer. Hvis du ikke synes om mørke børnebørn men også mener det er forkert at lynche negre, så er du ligeså meget racist som en klansmand.

  Kommentar by Frimod — 2. maj 2018 @ 15:08

 46. @Anonym: Det er en Facebookvideo, der mig bekendt ikke findes andre steder. Men enhver er da velkommen til at down – og uploade den igen

  http://snaphanen.dk/2018/05/01/svensk-kamikaze-politik-vil-totalchrashe/

  Kommentar by Snaphanen — 2. maj 2018 @ 16:19

 47. @ 37 by nielsen

  “Jeg tror nu nok Mads Holger havde benene på jorden.”

  Det tror jeg nu nok kan diskuteres. Kan stadig huske hans såkaldte “overklasse” ture til Tyrkiet, hvor tumperne hyrede en jet, og så ellers skabte sig tossede som de halvhjerner de var. Klientellet, ikke noget at samle på, flere var plattenslagere og såkaldte reality stjerner, altså det rene bundskrab.
  Men et samliv med flæskemåsen Larrain, kræver vist også sin mand.

  Kommentar by der Adler — 2. maj 2018 @ 16:58

 48. De politisk korrekte er ikke kommet længere siden 1983. Substansen beskæftiger de sig stadig ikke med. Bl.a. bliver europæerne færre og færre hvert år, mens indbyggere, som stammer fra andre kontinenter med andre kulturer bliver flere og flere. https://www.ined.fr/en/everything_about_population/data/europe-developed-countries/population-births-deaths/

  Kommentar by barfbag — 2. maj 2018 @ 17:40

 49. Hej Redox har fået adgang til din data. Fix det.

  Kommentar by Anti-dox — 2. maj 2018 @ 17:41

 50. 14:02/14:07 Man kan højreklikke på den, og få en volumekontrol frem

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 17:44

 51. Kom på https://dagensblaeser.net/ hvor de har meget bedre styr på sikkerheden end her.

  Kommentar by Anti-dox — 2. maj 2018 @ 17:48

 52. EU-toppen og partier som Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Venstre, hele Rød Blok satser jo på Barcelonadeklarationen af 1995, som oprettede en større union end EU, hvor de arabiske lande omkring Middelhavet er sammensmeltet med EU og EØS-landene (reelt Norge):https://en.wikipedia.org/wiki/Union_for_the_Mediterranean

  Når man siger “EU” i dag, siger man reelt “Union for the Mediterranean”.

  Kommentar by barfbag — 2. maj 2018 @ 17:55

 53. 17:40 Når man lider under gruppetænkningens stramme tøjler, så rammes man af mange dårlige fænomener
  http://www.180grader.dk/politik/gruppe-tnkning-og-de-otte-bud-pa-venstrefljen/
  1 Illusioner om usårlighed skabende overdreven optimisme og tilskyndelse til at tage risici.

  Allerede det første punkt på listen lugter fælt af at tabe, ja, måske endda dø i en borgerkrig.

  Kommentar by Christian — 2. maj 2018 @ 18:08

 54. Snaphanen — 2. maj 2018 @ 16:19

  Videoen er hos Snaphanen, som en anden forleden, uden lyd hos mig, denne findes med lyd på:
  https://www.facebook.com/MortenMesserschmidt/videos/vb.111394892261429/1929955810405319/?type=2&theater

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2018 @ 18:54

 55. Christian — 2. maj 2018 @ 17:44

  Sandt der kan højreklikkes. Men det gider vi ikke…

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2018 @ 18:59

 56. Ad mine indlæg om de politisk korrektes bortforklaring af 2. og 3. verdens befolkningers kolonisering af vesten:https://da.wikipedia.org/wiki/Den_Arabiske _Liga er ifølge reglerne for Union for the Mediterraneum altid med til alle møder (https://en.wikipedia.org/wiki/Union_for_the_Mediterraneum#Launch)”The presence of the Arab League at all meetings is written into the rules.” https://en.wikipedia.org/wiki/Organisation_of_Islamic_Cooperation har også også enorm indflydelse i FN og EU.

  Kort sagt:pengene taler og indoktrineringen og holdningsmassagen udbredes, så muslimer i større og større grad kan bosætte sig i og kolonisere vesten. De vestlige levebrødspolitikere er rygradsløse.

  Kommentar by barfbag — 2. maj 2018 @ 19:11

 57. Hellere Hopkins end Larrain:
  “I’d rather be grabbed by the pussy than have one as President”.

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2018 @ 20:12

 58. https://twitter.com/KTHopkins/status/973554364047556609

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2018 @ 20:15

 59. Hvorfor udvælger han lige danskere og hollændere?

  https://no.wikipedia.org/wiki/Innvandrere_i_Norge#/media/File:Number_of_2010-2013_perpetrators_per_1000,_per_ethnic_group_in_Norway_per_SSB.png

  Kommentar by Hodja — 2. maj 2018 @ 20:22

 60. Det er lande vi “Danmark”, ofte sammenlignes med. Formoder jeg.

  Kommentar by Peter Buch — 2. maj 2018 @ 20:50

 61. Basisvidensniveauet blandt journalister er generelt i frit fald. Det værste er, at de nu er så uvidende, at de ikke engang selv har en fornemmelse af, hvor meget nonsens, de lukker ud gennem skærmen.

  Et eksempel:

  Jeg har aldrig i mit liv mødt en journalist, der forstår forskellen mellem MW (kapacitet) og MWh (energimængde). Nåh ja ja, det er da også ok, for ingen er forpligtet ud over sin evne. (Det sagde selv romerne for 2000 år siden: Ultra posse nemo obligatur). Men men de store mediekoncerner DR og TV2 bør have en sådan kundskab og kvalitetssikring i huset. Det er det, vi betaler dem milliarder og atter milliarder for: At kunne forklare tingene korrekt. Men det kan de ikke. De sidste mindst 20 år er det aldrig lykkedes hverken DR eller TV2 at kunne forklare, hvad forskellen er på MW og MWh.

  Fra min samling af vanvittig danske tv-nyheder, har jeg for eksempel denne her:

  Først faktum. Faktum er: Danmark har i dag en samlet havvindmøllekapacitet på 1.270 MW.

  Men da TV2 Nyheder sidst skulle forklare dette i marts måned i år, omskrev mediehusets genier det til følgende rablende nonsens:
  “Der kommer 1.270 MWh fra danske havvindmølleparker. 1 MWh svarer til 1.000 husstande. Så danske vindmøller kan dække elforbruget for 1.270.000 husstande.”

  Hvis der bare var én eneste journalist i dette kæmpe mediehus, TV2, der nogensinde havde forstået deres egen elregning derhjemme, ville de vide, at deres egen husstand bruger 3-5 MWh. Og derfor kan 1 MWh aldrig nogensinde svare til 1.000 husstande. De er rablende gale.

  Og Klaus Bundgård Povlsen fra DR forvildede sig også – vist nok sidste år – ud i samme galskab – dengang med kW og kWh, og igen og igen og igen det samme nonsens år efter år efter år.

  DR og TV2 må meget gerne have undervisere. De kan tilsyneladende godt lære ideologi ala Knud Lindholm Laus, når det lyder som Enhedslisten og de Radikale. Men de kan i hvert fald ikke lære noget som helst, der har med energi at gøre.

  Det er en helt egen kategori af Fake News.

  Kommentar by traveler — 2. maj 2018 @ 20:51

 62. @33 tavsen

  Ja, jeg hørte godt, at ordet “danskerne” nu er kommet på listen over “problem-ord” i DR. Da DR blev spurgt om hvorfor, havde de fundet en tunge-ekvilibrist til at forklare, at det var slet ikke noget, man skulle bekymre sig over eller tage så alvorligt.

  Men lur mig. Når først ordet er kommet på listen over “problem-ord”, så udvikler det sig stødt og roligt til at blive et større og større problem for DR – også kaldet Danmarks Radio.

  Kommentar by traveler — 2. maj 2018 @ 21:08

 63. @traveller – eksemplerne er legio, nogle gange tror man det er lyv – og det kan undre at der ikke har ringet en klokke hos i det mindste een i den lange fødekæde. Det er ikke bare en oplæser der har misforstået et eller andet (som når en vært siger “kampions league” eller ikke kan genkende Thulesen Dahl som leder for DF) men noget man har holdt møder om, researchet, aftalt …Min egen kæphest er undertekster, erindrer f.eks et DR2 program om økologi hvor “organic” blev oversat til “organisk” (igen, ingen har undret sig?) og så er der alle klassikerne, catfish oversættes slavisk til havkat osv osv.

  Måske skyldes det at TV tiltrækker et særligt segment af journalister. Det handler om at være på, der er ikke plads til public service eller videnstung formidling på skærmen, den rest der endnu ikke er besat af karavanen af stand up komikere og billedblads-kendisser.

  Kommentar by DavidK — 2. maj 2018 @ 21:49

 64. Søren Krarup har udtalt, at han mener, at Lars Løkke Rasmussen bør “fjernes”.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 2. maj 2018 @ 22:09

 65. 21. Christian.
  “”””sten på snaphanen, eller hvad klovnen hedder er ikke andet end en simpel kommunist. Hans kommentarmoderation er et studie i stalinistisk kommunistisk censur. Hvilken klovnegøgler af en frihedskæmper””””

  Hej. Christian
  Jeg ville bare lige høre om hvad årsagen til “twist”
  Man kan godt være uenig med Steen på Snaphanen. Og uenigheden bør selvfølgelig kunne løses v.h.a. blogen, uden moderation.
  Moderation øger tvært imod frustationen. Derfor SKAL det løses på fredelig vis.
  Det er ikke dig jeg går efter. Jeg går efter en evt løsning på twisten.

  For mig begår Steen i dette tilfælde en stor fejl, bare ved at udelukke een, men som sagt: Medaljen har to sider. Der Skal kommunikeres i stedet.

  27. Kim
  “””Styr dig Christian, eller kommunistens kommunistiske ven fjerner på Stasi-agtig måde din adgang til bloggen.”””

  ssssssyyyyyyyyyiiiii: Stille Stille. ☺ ☺
  Manden er blevet ekstra frustreret over udelukkelse, han skulle af med galden.
  Lad os finde ud af hvorfor, udelukkelse du´r ikke.

  Vi ved jo alle det spidser til rundt omkring, det er samtidig svært at være Blogejer og blogere. Men alligevel er det bedst vi støtter og hjælper hinanden, i stedet for at blive fjender.

  Vi er nød til at trække på samme hammel. Ellers kunne der komme flere Breiviker, det er ikke ironi, det er resultaterne af frustrationen, ved ikke at kommunikere.

  PS:
  Jeg havde også en lille twist på snaphanen og udelukkelse truede.
  Det var noget om Breivik.
  Jeg fik et svar derfra at det ikke var rigtig det jeg skrev. Derved opdagede jeg at Fordmann var flygtet fra Norge p.g.a at Breivik havde brugt ham i hans manifest. Han var flygtet til Sverige over til Snaphanen.

  Jeg kom til at ramme et ømt punkt, men jeg fastholdt mit standpunkt og fortalte hvorfor. Så ad kommunikationens vej blev det løst, (forhåbentlig). Skulle jeg være så heldig at møde Snaphanen engang, skal vi lige have en stille og rolig snak om det.

  Jeg irettesætter INGEN. Jeg vil bare have, at vi alle skal tænke.
  Siger man A skal man også sige B. ☺

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2018 @ 23:05

 66. 41. Borger.
  KIM: “for min skyld kan han trække racismekortet herfra og til Eid”
  Fik mig til at grine. ☺☺☺☺
  Kortsagt betyder det: Kiss my ass.
  Så hvad er problemet. Borger. ??

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2018 @ 23:14

 67. Ondets rod ligger gemt i et pladderhumanistisk retssystem fra Helvede, som hele Europa lider under. Ingen respekt for ofre, kun hensyn til den kriminelle og den kriminelles rettigheder. De to svin skulle da være hængt, hvis der var nogen retfærdighed til.

  https://ekstrabladet.dk/112/roine-druknede-efter-bestialsk-mishandling-to-unge-faar-lange-straffe/7140595

  Hvis perkernes hærgen havde en mærkbar konsekvens, så forsvandt de af sig selv.

  Kommentar by TT — 2. maj 2018 @ 23:30

 68. T

  Kommentar by Jan Huus — 3. maj 2018 @ 00:41

 69. 23:05 Jeg giver dig ret, men forventer ingen kommunikation derfra. Jeg har været censureret der så mange gange, og kan se der konstant er problemer med kommentarsektionen. Det er næppe kun er mig, som har fået slettet kommentarer.

  Kommentar by Christian — 3. maj 2018 @ 06:05

 70. Christian, jeg har været med i over ti år nu, og jeg skal være heldig hvis mine kommentarer ikke forsvinder i cyberspace.

  TT, de var IKKE perkere.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. maj 2018 @ 11:20

 71. Særlig slemt på det seneste. Pga. Redox-svinenes tyveri af informationer? Fordi de laver en form for ddos-angreb baseret på brugernavne/e-mails?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. maj 2018 @ 11:22

 72. 11:22 Gør ikke noget, snuske :), vi tager en af dem ned hver eneste dag:
  VIDEO: Ben Shapiro Claims He’s In Charge Of The Internet

  Kommentar by Christian — 3. maj 2018 @ 11:40

 73. Har været en kamp at få dette indlæg igennem, men jeg prøver igen (svar i OT):

  Per, det er sandsynligvis noget kurdisk (gider ikke at undersøge det). De mest aggressive af dem, er jo typiske marxister, så de kan sikkert finde fælles fodslaw med de sortklædte, i deres fælles had mod os normale.

  Iøvrigt havde jeg misforstået dit skriv. Aner ikke hvad der gule hus er. Men adressen er Fælledvej 9, 4. tv. Lejligheden ved siden af (th) blev sidst solgt i 2010 for 4.6 mio.:

  ht tps://w ww.b ol iga.dk/bolig/473521/faelledvej_9_4_th_2200_koebenhavn_n

  Lejligheden nedenunder blev solgt for 6,6 for lidt over et år siden, og prisudviklingen har tilsyneladende været ensartet – og fuldstændig sindssyg.

  ht tps://w ww.b ol iga.dk/bolig/1288004/faelledvej_9_3_tv_2200_koebenhavn_n

  Så sultens slavehær har tilsyneladende nogle mæcener – eller forældre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. maj 2018 @ 13:34

 74. 60 traveler) Læs lige op på din elviden.- 1 husstand bruger 3-5000 kwh. Ej 3-5 mill kwh.

  Kommentar by dansker — 3. maj 2018 @ 17:46

 75. @ XXXXX — 2. maj 2018 @ 14:33
  @ Sindsro — 2. maj 2018 @ 23:14

  Problemet er, at Kim (med mange flere) ved at nævne arabiske ord, højtider eller mantra – integrerer og normaliserer den muslimske kultur i det daglige – og hermed konstant minder os om, at det er vigtigt.

  Det er ikke vigtigt – det er kedeligt og pisse trættende – konstant, at have det muslimske på sinde. Vi gider ikke at høre om det!

  At benytte denne form for finurligheder, er også at drive gæk på en grav alvorlig sag – lidt ligsom man gjorde, da man i hobetal købte Yaya Hassan’ beretninger – som om man var overrasket over eller ikke vidste, at der fandtes et muslimsk parallelsamfund. Folk underholder sig simpelthen på bekostning af vanviddet. Det simpelthen for dumt!

  Der skal ikke tages let på dette – der skal afværges og handles så hurtigt som muligt!

  Vi ved godt hvad der foregår! Og vi gider ikke at høre mere om det! Vi vil videre! Vi vil fokusere på os slev! Bygge en stor stolt nation og kultur igen!

  Og det er jo ikke muslimernes skyld – muslimer vil altid være muslimer(!) – hvilket er ærværdigt nok – og mere end hvad man tilsyneladende kan sige om os kristne danskere.

  Der skal ske én eller begge af følgende punkter:

  – Start en ny kristen/dansk/konservativ bevægelse – hvor man intensivt afvikler den kulturelle marxisme (minoritetsdyrkelse/feminisme/relativisme/liberalisme/pacifisme)

  – Send så mange muslimer ud og luk så mange moskeer som muligt

  (Begge løsninger kræver en march på min. 200.000 mand)

  Kommentar by Borger — 3. maj 2018 @ 21:43

 76. @73 dansker

  1 husstand bruger 3-5 MWh = 3-5000 kwh = 3-5000000 Wh

  Du forstår ikke, hvordan præfix bruges. Det er der ikke noget at gøre ved, da du har haft chancen.

  Men DR/TV2 bør kunne være korrekte, hvis de skal udfylde den funktion, som de er sat i verden til at udfylde.

  Kommentar by traveler — 4. maj 2018 @ 05:28

 77. >52 Christian
  Det er svært at tage en, der ikke kender forskel på hvis og vis, alvorligt. Og sådan er der så meget man ikke gider at læse.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2018 @ 16:00

 78. Hvis Knud Lindholm Laub følger med på en blog som Uriasposten, så burde man måske i detaljer forklare vores syn på punkterne nævnt i Paula Lorrains anmeldelse. Spørgsmålet om det er racistisk at nævne danskhed gider jeg dog ikke personligt forklare, mens det valgte kriminalitetseksempel med danskere i Norge 10 % mere kriminelle end nordmænd og endnu mere end hollændere ikke er relevant i forhold til indvandrerne fra Kosovo, Afghanistan, Irak osv, som er mere overkriminelle end danskerne i den figur Hodja henviser til i kommentar 59. Meget tyder på at forskellige trafikforseelser er med i den statistik, så i stedet for at korrigere tallene til fordel for lav beskæftigelsesgrad burde korrigeres modsat, fordi det arbejdende folk normalt kører mere i bil. I forhold til antal km på de norske veje må det antages at danskerne kører betydeligt mindre end hollænderne, som ofte slår sig ned i Norge for at drive landbrug, mens danskerne ofte er håndværkere. I befolkningsstatistikken skal man endvidere altid være på vagt om hvor mange 2- og 3-generationsindvandrere fra Muhamedanien er registreret som henholdsvis danskere, nordmænd og hollændere

  Kommentar by perhag — 6. maj 2018 @ 12:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper