8. maj 2018

Borgerligheden er blevet ‘en antitese af den konservatisme, der… tager udgangspunkt i virkeligheden’

Niels Lillelund er altid god for en spids kommentar. Herunder fra JP.dk om Søren Pinds exit fra dansk politik – Det politiske teater.

“Søren Pinds exit fra politik blev mødt med reaktioner, der så slående lignede iscenesættelsen af flanøren Mads Holger. Det er næppe tilfældigt. I dag har borgerligheden opgivet sig selv, den har resigneret og overgivet sig til den altopslugende socialdemokratisme, hvis sejre stedse slår verden med forbavselse og beundring, og som tager bolig i sjælene, der tørrer ud og bliver sociale, og hvad skal vi så lege, når vi keder os i grupperummet? Vi skal naturligvis lege gammeldags. ‘Vi skal ikke de der nye ting, vi skal have gamle ting. Det var derfor, det var så godt med Pind,’ som en ung VU’er sagde det i Politikens reportage. Vist så, vi skal klæde os ud som fine damer, den elskelige børneleg trætter aldrig, og så er det godt, vi har C.L. Seifert, der kan mere end bare score kassen på studenterhuer. Der må man hen, hvis man er rigtig borgerlig, for borgerligheden er henfaldet til udklædning og er på en måde degenereret til en antitese af den konservatisme, der altid tager udgangspunkt i virkeligheden, som den foreligger, og derfor er antiideologisk.

Men er der da slet ikke noget at beskæftige sig alvorligt med? Tjo. Mens Pind var justitsminister, vadede folk ind over grænsen og holdt picnic på motorvejen, det bør han huskes for, ikke kun for de sjove gimmicks. Og i 2016 udgjorde ledige fra ikke-vestlige lande 17,3 procent af de ledige. Året efter var andelen steget til 23,7 procent. Meddelte Fagbladet 3F, mens vi havde travlt med at høre sjove taler fra overdragelsesceremonien og snakke om uniformer. Det varsler jo ilde, strengt taget…”

(Ingerslev Boulevard, Århus C, 4. maj 2018)

Oploadet Kl. 03:19 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92276/trackback

11 Comments »

 1. Den forhenværende bankassistent Kristian Jensen har netop udtalt, at han ikke ser det som et problem, at den offentlige sektor aldrig før i historien har brugt så mange penge, som under den nuværende “borgerlige” regering.

  Hvad skal vi med Enhedslisten, når vi har halalhippien Kristian Jensen?

  Kommentar by Revisoren — 8. maj 2018 @ 07:27

 2. -Er det den samme “lad os klæde os gammeldags ud” som islamisterne dyrker med deres offentlige udklædningsprovokationer med feltmadrasser af dansk oprindelse rullet fuldstændigt ind i gulvtæpper og karklude for ansigtet? Man ser også homoislamister udklædt med kamelsandaler og natkjoler, komplet med rotteskæg og lakrids på tæerne.. Det er kun overdrevent socialbedrageri der gør det muligt. De eneste ghettoplaner jeg vil støtte hedder 3,2 meter højt pigtrådshegn og udgangsforbud indtil forvisningen er færdiggjort.
  Jeg læser at Inger Støjberg mener at bandemedlemmer aldrig skal blive statsborgere i Danmark- det har de heller aldrig været, det er socialbedragere fra fjendelande. Jeg mener heller ikke at tyrkere skal være statsborgere; tyrkere hører hjemme i Tyrkiet; de er kun tålte her. Skal vi ikke stoppe med at tåle dem, og alle de andre islamister fra de lande , de selv kalder sig? “jeg er syrer” siger én, ja men så skrub dog hjem til Syrien. Eller Yallastan eller Shitarabien, eller shitsomalia eller nogen af de andre shitlorteislamistholes.
  For at kende dem skulle man måske hugge højre pegefinger af dem, så kan de ikke provokere mere med den..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. maj 2018 @ 07:44

 3. Den manglende konservatisme i Dansk politik gør at Danmark er det mest skatte og afgiftsplaget land i Verden, pengene bruges til unyttig såkaldt velfærd der igen er med til gøre befolkningen til kommunister og socialister, selv Thomas Blachman erkender at han går ind for Uffe Elbæks politiske alternativer, det eneste der kan redde Danmark er bankerot og udskiftning af de EU liderlige politikere på Christiansborg, så vil den offentlige kasse være lukket for alle samfundsnasserne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. maj 2018 @ 08:07

 4. Venstre, Danmarks liberale parti. Ak ja, hvad hjælper,det når partiet overhaler Socialdemokraterne inden om med at bruge skattekronerne. Liberalister med hovedet under armen.

  Kommentar by Menig 442 — 8. maj 2018 @ 09:36

 5. Niels Lillelund er en rimelig vidende god ordsnedker.- Men danskernes demokratiske ret til at være fri for allehånde velfærdsimmigranter i vuggestuer,børnehaver,skoler,arbejdspladser, foreninger osv vil Lillelund aldrig,ALDRIG kronike eller bare minimalt give opbakning til. Der er hans berøringsangst, og politiske korrekthed = MSM.

  Kommentar by dansker — 8. maj 2018 @ 23:01

 6. Rød eller blå… hvad betyder det, når vi har et monster som Mogherini, (uvalgt, gammelkommunistisk “udenrigschef” for EU), til at gå i brechen for et ortodokst islamistisk diktatur, fremfor at applaudere, at der endelig er en verdensleder, der tager tyren ved hornene:

  https://www.bt.dk/udland/eu-gaar-stik-imod-trump-aftalen-staar-fast

  Kommentar by Bror Lerbror — 9. maj 2018 @ 00:02

 7. Ak ja. Nostalgi er ikke hvad det har været. :-). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. maj 2018 @ 06:48

 8. Hul igennem har ret. Haha, godt skrevet.

  Kommentar by Christian — 9. maj 2018 @ 08:34

 9. Hvis man ser på den lille billedserie, så er det vel egentligt ikke så slemt almisse et par bønner her og der, eftersom de andre ting jo ikke i Muhammeds øjne er så slemme endda.

  Kommentar by Morten — 9. maj 2018 @ 16:04

 10. Borgerligheden er ved vejs ende og den vestlige borgerlige magtklasse er blevet dekadent og dement!

  Globalismen, forsøget på at skabe en “oplyst” kapitalistisk borgerlig verdensnation baseret på menneskerettigheder, er en dunrende fiasko og vidner om vestligt civilisationelt overreach.

  Spændende tider forude, som man siger.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 9. maj 2018 @ 21:27

 11. Søren Pind blev, som justitsminister, kaldt Danmarks sheriff nr. ET.
  Tja, det kan kun have været på papiret. I praksis virkede hans “justits” ikke videre godt, tværtimod.
  Forestil jer, Søren Pind, iført stetson hat, cowboy vest. to revolvere, lange støvler med sporer og sheriff stjerne. Åh, hvilket syn!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. maj 2018 @ 02:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper