10. maj 2018

Emmanuel Ngoma slap for udvisning: “.. ville være i strid med Danmarks internationale forpligtigelser”

Jeg har forsøgt at sætte ansigt på den dømte, men kan kun finde et fire år gammelt foto, der ikke lader sig 100 procent verificere. I sidste ende gør det ingen forskel, hvorvidt han er kristen eller muslim, er skaldet eller har afro-krøller – manden er ikke dansker, og bør naturligvis udvises uanset hvad.

Ekstra Bladet fortæller, at den voldtægtsdømte congoleser hedder Emmanuel Ngoma. Pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi – Dom i voldtægtssag.

“Retten i Kolding dømte i dag en 18-årig mand skyldig i voldtægt, begået den 1. marts 2018 på Produktionsskolen i Kolding mod en 17 årig kvinde.

Den pågældende dag var der skolefest. Den 18 årige mand og den 17 årige forurettede var begge elever på skolen og deltog i festen. De gik på et tidspunkt ud sammen for at ryge en joint, og her forklarede forurettede, at den 18 årige mand slog hende i hovedet med knyttet hånd, så hun fik næseblod, holdt hende for munden, så hun ikke kunne sige noget, trak bukserne af hende og gennemførte samleje med hende.

Den forurettede kvinde anvendte tampon på det tidspunkt og derfor også under episoden. På tamponen blev der fundet sæd, der med største grad af sandsynlighed stammer fra den 18 årige. Han nægtede at have haft samleje med forurettede, men forklarede, at de gensidigt havde kysset, at han havde stukket fingre op i skeden på forurettede, samt at hun havde givet ham oralsex.

Retten fandt, at den nu tiltalte mand havde gjort sig skyldig i voldtægt og idømte ham 2½ års fængsel. Retten fandt tiltalte skyldig på baggrund af forklaringen fra den forurettede kvinde, fundet af sæden på hendes tampon samt vidneforklaringer fra vidner, der havde været til stede efter episoden og gjort observationer af både tiltalte og forurettede.

Tiltalte, der er statsborger i Congo, blev endvidere betinget udvist af Danmark. Anklagemyndigheden lagde op til en ubetinget udvisning, men retten fandt, at en udvisning ville være i strid med Danmarks internationale forpligtigelser. Retten lagde vægt på tiltaltes alder, tilknytning og integration i DK, idet han har boet her i knap 15 år og er kommet hertil som barn.

Han modtog dommen og blev fængslet efter dom.”

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92337/trackback

32 Comments »

 1. Nej, så heller lade ham voldtage nogle flere piger end at vi overtræder vores internationale forpligtigelser.

  Kommentar by kenneth — 10. maj 2018 @ 14:00

 2. “Retten lagde vægt på tiltaltes alder, tilknytning og integration i DK” – Vi taler om en voksen person (18år) som har begået voldtægt, endda ved først at slå sit offer ud med en knytnæve. Hvordan i al verden kan man tale om at han er integreret i Danmark?

  Kommentar by ET — 10. maj 2018 @ 14:15

 3. Gad vide hvilken nationalitet vores dommer har, for dansker er de ikke.

  Kommentar by Jan Huus — 10. maj 2018 @ 14:33

 4. Det er en mærkelig menneskerettighed.
  Retten til at voldtage.

  Kommentar by XXXXX — 10. maj 2018 @ 14:34

 5. Den Danske justitsminister må gribe ind enten ved at udvise negeren, eller afsætte dommerstanden, Danmark er i dag besat af indavlede, retardere, kriminelle korandyrkende terrorister, voldtægts forbryderen i overnævnte dom har selv erkendt at han ikke bliver andet et nul i Danmark forsørget af arbejdende skatteydere, hoptimisterne på hoppeborgen er ikke værdige til at lede landet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. maj 2018 @ 14:39

 6. Skide være med voldtægtsofrene bare vi overholder de internationale forpligtelser.
  Stop dog de forpligtelser op et sted hos dommerne, hvor solen ikke skinner.

  Kommentar by Menig 442 — 10. maj 2018 @ 14:48

 7. Der er ingen “internationale forpligelser” Det er kun de vestlige lande som unilateralt tro på dette her. Man finder ingen lande udenfor den vestlige verden som har gjort de “internationale konventioner” til lov. Faktisk har de vestlige lande heller ikke gjort dette før 90erne hvor dette vokser massivt som et “utopisk system” for venlig utopisme og overmod efter den kolde krigs afslutning.

  Kommentar by Thorsted — 10. maj 2018 @ 15:28

 8. Hashtag: NyDanmark

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 10. maj 2018 @ 15:50

 9. Det er lige præcis derfor vi stemmer DF og NB. Når de rutinemæssigt udviser de her typer, så kan vi måske begynde at kikke på andre partier..

  Kommentar by Martin — 10. maj 2018 @ 16:14

 10. Denne Emmanuel NGonoré må være endnu en af Uffe Elbæks kælenegre…

  Kommentar by Revisoren — 10. maj 2018 @ 16:24

 11. Hele denne illusion om “internationale forpligelser” står overfor et sammenbrud de kommenede år. Flere militære værker har de sidste 20.år sagt, at hele ideen om FN, konventioner, menneskerrettigheder og folkeret er dybt utopisk. Det hele forudsætter stater med kulturer, der kan organiseres i stater. Det er der ikke. Det er en vesten af “failed states” og illusionen om “forpligelser” er blot, at være i et selvskab med dette anarki.

  En rapport fra det tyske forsvar blev lækket i starten af af året fra det tyske forsvar for scenarier for 2040 og de fandt det mest sandsynligt, at de vestlige stater havde trukket suværenitet tilbage til staten fra det internationale “system” efter “årtiers ustabilitet”. EU og FN ville være brast sammen. Så, hele denne tro på “internationale forpligelser” er det som iflg det tyske forsvar er årsagen til “årtiers ustabilitet”. De forudså også, at stort set meget af det som har været relateret til globaliseringen ville blive rullet tilbage. . Sammenbruddet tror jeg kommer indenfor 5-10.år.

  Kommentar by Thorsted — 10. maj 2018 @ 16:36

 12. Det er jo fordi de fleste af vore dommere og politikere mm. er medlemmer af diverse loger, der arbejder efter en nøje afstemt skjult dagsorden, der har til formål at nedbryde nationalstaten og frembringe en one World government. Det er derfor at vi ser disse horrible tåbeligheder som medfører katastrofale følger for vort land.

  Vores demokrati er efterhånden blevet til en dårlig sæbeopera med teatralske selviscenesættende politikere, som kun tænker på deres egen karriere, hvor folket er noget man urinerer på.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. maj 2018 @ 16:46

 13. Kan I høre Det? Jo lyt godt efter!
  Grinet runger endnu.

  Kommentar by P — 10. maj 2018 @ 17:50

 14. Så har abemanden altså fået officiel meddelelse fra myndighederne om, at han bare kan tage for sig af danske piger, når han kommer ud om 2 år.
  – medmindre ‘Menneskerettighederne’ er blevet afskaffet til den tid.
  Sørgeligt.
  Burde han ikke have en lille ide om, hvordan man opfører sig i Europa, efter 15 år?
  Han må være muhamedaner.

  Kommentar by Bastardo — 10. maj 2018 @ 17:57

 15. Betinget udvisning er en juridisk vittighed. Dem som pga kriminalitet er på- tålt ophold- bør opholde sig i en lukket lejr indrettet til det. F.eks skib uden landgangsmulighed. (Eller smides ud med faldskærm over det sted der ikke vil modtage dem).

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2018 @ 18:46

 16. Negrenes menneskerettigheder indbefatter ret til at voldtage danske piger…end of story

  Kommentar by redneck — 10. maj 2018 @ 18:53

 17. Mon en dansk voldtægtsmand i Congo ville få lov at blive med henvisning til internationale forpligtelser og menneskerettigheder

  Kommentar by redneck — 10. maj 2018 @ 18:55

 18. Hvorfor en betinget udvisning, når de allerede har konkluderet at han ikke kan udvises pga tilknytning? Domstolene er en joke, og de ved det, og de ved at vi har gennemskuet det, og de er ligeglade

  Kommentar by Winged Hussar — 10. maj 2018 @ 19:27

 19. Ha ha, politiet og deres fucking aber, dumme perkere er så færdige .. piss off
  TOMMY ROBINSON:DAY FOR FREEDOM: MOHAMMED HIJAB TRIED CAUSING A RIOT AND GOT DEALT WITH (06/05/2018)

  Kommentar by Christian — 10. maj 2018 @ 20:46

 20. Man kan ikke bebrejde dommeren, at han eller hun følger loven, og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, således som den blive fortolket af de aktivistiske dommere i Strasbourg, er en del af dansk ret. Ved lov nr. 285 af 29. april 1992 blev konventionen nemlig inkorporeret i den danske lovgivning.

  De eneste ansvarlige er derfor de politikere, der stemte for inkorporationsloven, og de politikere, der siden da har modsat sig, at vi træder ud af konvention. Dvs. alle folketingsmedlemmer fra Venstre, konservative, Liberal Alliance, Det Radikale Venstre, Socialdemokratiet, Alternativet, SF og Enhedslisten. Disse mennesker er det danske folks dødsfjender. Desværre er de fleste danskere for dumme til at have opdaget det.

  Folkets dumhed, de folkevalgtes styrke.

  Kommentar by Benny Blance — 10. maj 2018 @ 21:58

 21. @ 12 Kommentar by Abdullah Terkelsen — 10. maj 2018 @ 16:46

  Ja, det er jeg efterhånden også nået frem til.

  En destabiliseringsstrategi hvor statsmagten langsomt svækkes, således at de multinationale selskaber og deres lejesvende (som fx dommerstanden) og andre håndlangere kan tage over. Fint at de så samtidig kan få en masse nyttige Antifa-idioter til at foretage det beskidte arbejde og så en lavtbegavet indvandrermasse til at stemme på de røde partier.

  Kommentar by kenneth — 10. maj 2018 @ 22:18

 22. Hvor meget betaler George Soros de danskere dommere for at agere så forkvaklet over for sit eget folk? Noget må de få for det.
  Hvis vi havde journalister, der var andet end systemets skriverkarle, gravede de dybt og længe i, hvilke pengestrømme, der flyder og hvor fra. Til alt fra væmligboere til Margrethe Auken, Enhedslistens medlemmer, dommerstanden og andre korrupte, landsskadelige foretagender. Det er voldsomme magter at være op imod. Men hva’. Det er før set, at små tuer har væltet store læs…

  Kommentar by Margrethe — 10. maj 2018 @ 22:45

 23. https://www.fyens.dk/indland/Iraker-er-blevet-loesladt-13-maaneders-pres-har-ikke-virket/artikel/3254727

  Og en mere til samlingen og beviserne på at Danmark støt og roligt er på vej mod afgrunden – Politikerne, retsvæsenet, politiet og medierne er vores største fjender – fjender af den almindelige etniske danske befolkning – de danskere der hver dag tager på arbejde, sørger for deres familie og svare enhver sit – de bliver snydt og bedraget i enormt omfang – de kan se på, at selv den mindste bagatelagtige forseelse bliver dømt straks og hårdt, hvor imod de her aber fra mellemøsten har frit spil på alle hylder og får lov til det – så kan man altid finde en formildende omstændighed og please dem i hoved og røv.

  Landsforræderi er dette årtis altovervejende store forbrydelse – selv vore domstole går nu foran for at ødelægge al retfærdighed og den smule retsfølelse vi måske endnu har tilbage!

  Vi er simpelt hen så dumme, så det alene burde være kriminelt!

  Kommentar by Black Watch — 10. maj 2018 @ 23:11

 24. Congoleser. Jeg har fortalt vidt og bredt i de seneste dage, at Congolesere og Somailere er de farligste, som stikker folk lynhurtigt ned med med machete i London, fordi de kommer fra den slags krigszoner.

  Kunne vi tænke lidt på os danskere og kunne vi få at vide, hvordan det går med syrienskrigerne, og hvad er evalueringen af operationerne under Obama i Syrien, som var vedtaget af et næsten enigt folketing?

  Nigel Farage Show 10th May 2018

  :D

  Kommentar by Christian — 11. maj 2018 @ 00:25

 25. Loven må laves om.
  Der skal da ikke være noget der hedder “betinget” udvisning?
  Udvisning er udvisning.

  Vi må vist til at have nogle danske konventioner, som altid siger at kriminelle tabersvin og røvhuller fra hele kloden altid skal udvises eller aflives med det samme.

  Kommentar by Isabella — 11. maj 2018 @ 07:00

 26. Tjah. Har ikke andet end tilføje end. STØT SIAD- god fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2018 @ 07:01

 27. https://vafo.dk/112/Syrer-truede-med-at-slaa-ansatte-i-Vejle-sportsbutik-ihjel-med-bomber-nu-bliver-han-udvist-af-landet/artikel/539349

  Overskriften lyder selvsikker, men artiklen viser noget helt andet. Syreren ender garanteret på tålt ophold med alt betalt.

  Kommentar by k.m. — 11. maj 2018 @ 08:37

 28. Et stort tillykke til Die dumme dänen, de skal forsørge en neger voldtægtsforbryder til evig tid.

  Kommentar by Piphans — 11. maj 2018 @ 10:20

 29. #15 Den enkleste og billigste løsning er dødstraf for ikke at forlade landet, når man er udvist.

  Kommentar by Odo — 11. maj 2018 @ 10:43

 30. Man må jo ikke begå selvtægt i Danmark, så udyret kan vel søge 100.000 i erstatning i dette dumme land, hvis han er kommet til skade på tamponen under voldtægten….

  Hvor har de danske dommere trukket deres dommer-licens? I en tyggegummiautomat, skulle man tro.

  Den med knytnæven i ansigtet, er det ikke blot Love the African way, monstro? Kvinderne skal vel helst være bevidstløse under barbariet.

  Kommentar by Kuffar — 11. maj 2018 @ 13:40

 31. Blev den ikke anket?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. maj 2018 @ 20:03

 32. Har man ikke dansk statsborgerskab, og begår man alvorlig kriminalitet, som f.eks voldtægt, bør man selvfølgelig udvises. Slut prut finale.

  Kommentar by Michael Unna — 11. maj 2018 @ 20:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper