17. maj 2018

København: AEH’er forsøgte at ‘køre løbere ned’ – “Politiet mener, at den 29-årige er psykisk syg…”

Hvis manden havde kone og barn med i bilen ved den ene episode, er det formentligt mere ‘roadrage’ end terror, selvom politiet helgarderer med ‘psykisk syg’-etiketten. Set herfra er det klassisk macho-opførsel. Den 29-årige viser sin familie og alle omkring sig, at han er en rigtig mand i mellemøstlig forstand, en mand der ikke lader sig kue af gældende regler, men viser handlekraft og dominans-adfærd. Fra EB.dk, der beretter om to episoder på to på hinanden følgende dage – 29-årig sigtet: Forsøgte at køre løbere ned under Copenhagen Marathon.

“50 løbere måtte springe for livet under Copenhagen Marathon løbet i København i søndags, da en 29-årig mand ifølge sigtelsen forsøgte at køre flere løbere ned med sin bil på Falkoner Allé. …

Politiet mener, at den 29-årige er psykisk syg, og har forsøgt at få ham genindlagt på psykiatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital, men her mente lægerne ikke, at han havde brug for behandling. …

Den 29-årige, der er af anden etnisk herkomst, forklarede i retten, at han kørte med sin kone og sit barn, da en cyklist kom kørende med stor fart bagfra, da han skulle svinge til højre. …

Cyklisten giver en helt anden forklaring. Han kørte på cykelstien, da den 29-årige kørte op på cykelstien og ramte ham. Cyklisten kørte op for at tale med føreren af bilen, da denne kom ud med en skruetrækker i hånden og sagde ‘lad os tage det som rigtige mænd’. Herefter stak han skruetrækkeren i lommen og trampede på mandens cykel.”

(Copenhagen Marathon 2018, 13. maj 2018; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 05:00 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92428/trackback

21 Comments »

 1. Ja, nu blev det jo forbudt at bære kniv for nogle år siden. Så bliver det næste vel at forbyde folk at bære skruetrækkere.

  Mon ikke det i sidste ende vil være nemmere bare at føre en ansvarlig indvandringspolitik. Politikerne må snart til at spørge sig selv, hvad de helst vil – tage ansvar eller blive draget til ansvar.

  Kommentar by Mackety — 16. maj 2018 @ 21:10

 2. @1 Folket kan ikke længere drage politikerne til ansvar, derfor foretrækker de at lade slå til

  Kommentar by redneck — 16. maj 2018 @ 21:21

 3. Manden udviser meget moderat adfærd, synes jeg!

  En kommende integrationsrollemodel i Kbh-kommune?

  Det er nok værd at overveje.

  Han beviser klart at han tænker i at opføre sig ultra pænt, som gæst i de vantros land.

  Hjemme i Langtbortistan var han pløjet ind i mængden og sprængt sig selv og 50-100 andre i luften for en mindre teologisk detalje, uden nogen ridderlig opfordring til duel på skruetrækker.

  Vi sætter simpelthen for lidt pris på de hensyn “nye danskere” hver dag viser os!

  Copenhagen Marathon er nogle beskidte racister, der skylder manden en undskyldning, ligeledes Politiet, som direkte kalder ham psykisk syg.

  Uhørt!

  Tid til et “fremmed-kultur-værdsættelses-kursus” eller to, må man nok sige.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 16. maj 2018 @ 21:37

 4. Det var nok bare lidt drengestreger i forbindelse med ramadanen…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2018 @ 21:39

 5. Vi ved jo, efter utallige sager, at den mindste gestus der retter sig mod en kulturberigers manglende evner som bilist, betyder at man er mål for et ukontrolleret raseri, der som regel ender med at angreb fra berigeren, og alle dem der befandt sig i beriger-bilen, og som regel bruger de også alt der kan bruges som våben…

  Kun faktabenægterne fra godhedsindustrien, elsker berigerne, og ønsker flere af dem til Danmark.

  Gad vide hvor lang tid der ville gå, fra at Islam fik total magt i Danmark, til at Uffe Elbæk og alle hans ligesindede, fik flyvetræning fra højhusene her i Danmark, det ville være et ømt syn, at se Uffe baske med armene, og hvine som en stukket gris, men det lyserøde tylskørt, som han elsker at danse rundt i, ville blæse op om hovedet på ham… Jeg vil gætte på en dag eller to, før Uffe-tøsen, ikke mere var i stand til at danse ballet i tylskørtet, eller noget andet for den sags skyld….

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 16. maj 2018 @ 22:06

 6. Han er ude inden der er gået 4 måneder, hvis han i det hele taget blev arresteret.

  Kommentar by Nielsen — 16. maj 2018 @ 22:08

 7. # 5

  Det er et yndigt neongrønt tylskørt, som Uffe-drengen danser rundt i…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2018 @ 22:10

 8. Lidt OT:

  Her under ramadanen må muhammedanerne ikke have samleje.

  Gælder det også samleje med æsler og geder?

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2018 @ 22:25

 9. “Koran-lastvogne passer på maratonløbene”

  Der bruges ofte udtrykket “Koran-Klodser” om de beton klodser der stilles op for at undgå et Nice 2.
  Jeg var forbi maratonløbet her i København, ved Trianglen på Østerbro, der havde de (Politiet, PET, m.m.) parkeret en lastvogn med trailer på tværs af Blegdamsvej, bare for en sikkerheds skyld. Dvs. at myndighederne var bange for et nedkørings attentat under løbet. Måske har de lyttet med på vandrørene, og imødegået islamistiske angrebs-planer. De engelske myndigheder har udtalt, at de forhindre ca. et større eller mindre islamisk angreb hver måned, gad vide, om det også er sådan herhjemme, men at der lægges et tysthedens tæpper udover arrestationer og politi indgreb. Avisernes hjemmesider beskriver jo relativt tit, store koncentrationer af sværtbevæbnet politi i sociale boligområder uden at der ligesom sker en journalistisk opfølgning på hændelserne.
  Hvilken politisk betydning vil et attentat, al´la Omar/Krudt-tønnen/Krystalgade ikke have på det politiske system.
  En nedkørsel ligesom i Nice, Berlin eller Stockholm på alm. motions løbere, der ikke tegner tegninger eller er jøder, vil nok have en betydelig skærpende effekt, på den danske befolkning og dens holdning til muslimer i landet. Ikke at jeg ønsker dette, men det ville være et vandskel som det politiske system ikke ville kunne dække over. Og derefter vil det ikke være muligt, at hemmeligholde ransagninger og anholdelser af terror mistænkte, og antallet af påtænkte angreb ville komme ud i det åbne.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 16. maj 2018 @ 23:43

 10. https://www.fyens.dk/kerteminde/Politi-tilkaldt-Unge-i-speedbaade-og-jetski-chikanerede-boernesejlere/artikel/3256268

  Mere chikane og terror!!!

  Artiklen er helt uden angivelse af hvem der var tale om, selv om alle da kunne se dem over et længere tidsrum.

  Da man helt bevidst undlader at fortælle noget om gerningsmændene, fra sejlklubbens folk, tilskuere og især fra politiet – antager jeg der her igen er tale om nogle meget solbrændte “unge”, der “fjollede” lidt rundt, som de har gjort før…!!!

  Sådan er DK – lige til at drukne!

  Kommentar by Black Watch — 17. maj 2018 @ 00:24

 11. Væk eller knæk dumme danskere hahahaha…
  Ca. 80% af danskerne har selv valgt at islamisere vores land, og næste krav bliver vel at dronningen skal have burka på.

  Kommentar by Piphans — 17. maj 2018 @ 00:35

 12. 1. 2.
  Skydeskuret venter.

  Kommentar by Sindsro — 17. maj 2018 @ 00:36

 13. Politikerne skal såmænd bare holde op med at foregive, de kan løse de problemer, de har skabt. De skulle helt have ladet være med at skabe dem.

  Kommentar by BB — 17. maj 2018 @ 01:40

 14. Hvis man tror, at vestlige værdier er universelle og ikke kan forstille sig andre har andre familieværdier og retsfølelser som grundlag for deres had mod vores samfund -så må de som er uenige være “psykisk syge”

  Kommentar by Thorsted — 17. maj 2018 @ 03:21

 15. @12… et smukt håb men desværre sker det ALDRIG

  Kommentar by redneck — 17. maj 2018 @ 08:57

 16. Islamisme er en psykisk sygdom.. og desværre uhelbredelig.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. maj 2018 @ 10:21

 17. 16
  Ja, og der må heller ikke forskes for at finde den rette kur.

  Kommentar by Menig 442 — 17. maj 2018 @ 17:00

 18. Psykopaten Yahya Hassan er som bekendt blevet løsladt fra spjældet…

  Kommentar by Revisoren — 17. maj 2018 @ 18:44

 19. …..
  islamisme er en 1400 år gammel, indavlet hjernevask, der fortsat KUN bruges til endnu mere indavl og kontinuerlig nedsættelse af hjerneaktiviteten hos berørte, plus at de få tilbageværende selvstændige små grå går til, at nedbryde det, som de ellers ville have levet af: vi vantro!
  Hvem vil de få til at slave for sig, når de har fået udryddet de sidste på jorderiget, der kunne skabe vækst og brødføde dem og deres afkom? Selv har de til dato jo ikke vist, noget sted på Jorden, at de magter, blot at kunne ernære deres allernærmeste :(((

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2018 @ 22:55

 20. PS.
  Vore røvklæbende politikkere er desværre blev smittet, om end sent i livets udvikling og endda på ellers VELOPLYST grundlag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. maj 2018 @ 23:11

 21. @1: “Så bliver det næste vel at forbyde folk at bære skruetrækkere.”

  – Det næste bliver vel at forbyde folk at køre bil.

  Kommentar by AN — 21. maj 2018 @ 08:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper