17. maj 2018

PST: Islamofober lægger ‘mindre vekt på rase, sammenlignet med tradisjonelle nynazistiske miljøer’

“Det er svært ikke at føle sig lidt ramt.”, kommenterede en ven tørt. Ser man nærmere på definitionen af højreekstremisme som den norske pendant til PET anvender, så er 75-80 procent af danskerne at betragte som højreekstremister. Det der af det officielle Norge anses for at være sygelig angst for Islam, er intet mindre end banale sandheder, såsom at betragte masseindvandring og Islam som værende en trussel mod norsk kultur og identitet.

Værst er dog associationstricket: “De legger imidlertid mindre vekt på rase, sammenlignet med tradisjonelle nynazistiske miljøer.” Man kunne også vende det om. En del af det venstreekstreme miljø priser den demokratiske velfærdsstat, og lægger mindre vægt på internering af politiske modstandere end traditionelle stalinistiske miljøer.

“De tradisjonelle nynazistiske miljøene i Norge har et fiendebilde som særlig retter seg mot minoritetsgrupper som innvandrere, muslimer, jøder og homofile. De er opptatt av rase, og mener den nordiske rasen er særskilt truet av jøder, muslimer og fremmedkulturelle innvandrere. Ulike varianter av konspirasjonsteorier ligger til grunn for fiendebildet, der norske myndigheter blant annet anklages for å bidra til at den nordiske rasen og norsk kultur trues. En fløy av det høyreekstreme miljøet har hovedsakelig muslimer i sitt fiendebilde. Disse mener også at norsk kultur og nasjonal identitet trues av innvandring og religionen islam. De legger imidlertid mindre vekt på rase, sammenlignet med tradisjonelle nynazistiske miljøer. Ytringer fra disse høyreekstremistene bærer sterkere preg av islamofobi enn tidligere. … Anti-islamske holdninger kommer særlig til uttrykk på internett, men også gjennom demonstrasjoner og markeringer.” (PST, 2018)

(Politiets sikkerhetstjeneste, Trusselvurdering 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92436/trackback

10 Comments »

 1. Hva’ fanden, har den debile islamapologet Hans Jørgen Bonnichsen fået nyt job i Norge?

  Kommentar by Revisoren — 17. maj 2018 @ 10:20

 2. Har Jacob Scharff fået nyt job i Norge?

  Kommentar by Træt — 17. maj 2018 @ 11:03

 3. Citat: “De tradisjonelle nynazistiske miljøene i Norge har et fiendebilde som særlig retter seg mot minoritetsgrupper som innvandrere, muslimer, jøder og homofile.”
  Det kræver en livlig fantasi, hvis man synes at “jøder og homofile” hører til i samme “kasse” som indvandrere og muslimer!

  Kommentar by Henning Jensen — 17. maj 2018 @ 11:11

 4. PST er nået til slut-90erne. Modstand mod islam og indvandring er højreekstremisme, men i det mindste ved de, at det ikke er lig nazisme. Den typiske enhedslistevælger befinder sig stadig i midt-80’erne: skråt op, nazisvin!

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 17. maj 2018 @ 11:22

 5. Jamen det er jo typisk Mainstream medier. Højreekstreme, er dem som ønsker at beskytte friheden og demokratiet, imod en -usekulær diktatorreligion- som islam. Imens de pæne og rene AFA medlemmer jo så via Pavlovs hunde bruges til at Hetze imod de højreekstreme, som så selvfølgelig må være (Hvis ikke nazismen kan bruges, …jamen så fremmedhader, som om alt fremmet pr tradition, er såre godt….det rene ukritiske etiske og moralske idioti…Vrede mennesker er kloge mennesker :-)). Så starter glidebanen…Jamen kan du ikke lide muslimer, fordi de tror på det de tror, så er du jo racist. Det er jo noget vås. At man er født ind i den modbydelige religion, kan man jo selvfølgelig ikke gøre for. Men hvis de tager Deres modbydelige religion alvorligt, så må man selvfølgelig gøre modstand, hvilket selvfølgelig først og fremmest må gå ud over de aktive muslimer. Jeg vil nu kalde dem – Muhammedanere- Islam er jo en – Usekulær Diktatorreligion med dens FØRER PROFET- så hvis AFA understøtter den er de nok de største Facister den fri verden har forøjeblikket, og dem bliver kaldt -højreekstreme- vores befriere :-).
  Venstreekstremisme eksistere jo ikke i Main Stream Medierne….de er jo så gode så gode, og hvis man vil spilles i DR og Hollywood, er en fortid som Venstreekstemt jo god PR. Karl Marz er stor og Kommunismen er hans profet :-) :-) :-). STØT SIAD. Alt det i kan. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2018 @ 12:06

 6. Rettelse: ..) Jamen så fremmedhadere.// og dem som bliver kaldt…

  Fortsat god dag.

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2018 @ 12:09

 7. Mon de norske dhimmier vil forsøge på at overgå svenskerne i at omdanne landet til et Kalifat så hurtigt som muligt?

  Kommentar by Revisoren — 17. maj 2018 @ 12:46

 8. Hvad norge mener om noget som helst er fuldstændigt uinteressant. norge er et land, der aktivt støtter terrorisme.
  Et eksempel – souhaila andrawes – Landshut – mogadishu.

  Kommentar by fidibus — 17. maj 2018 @ 12:52

 9. Tag endelig ikke fejl. Sikkerhedspolitiet eller i danmark PET, tjener lydigt en statsminister som en kalif ! De ansatte i de nævnte organisationer er iskolde, begreber som moral og anstændighed er dem inderligt ligegyldige, de er det magthavende systems lydige lakajer.

  Kommentar by Danskeren — 17. maj 2018 @ 20:33

 10. Hørte en bid af Nicolai Koopernikus i radioen i går. Han spiller hovedpersonen i et teaterstykke “Biedermeyer og brandstifterne”, om en tolerant imødekomne mand, som hjælper nogle hjemløse pyromaner, med alt det politisk korrekte goodwill man kan finde på. Den sædvanlige naive journalistiske spørgsmål og hvor tolerant man skal være, og det er da godt man er venlig etc etc etc, om hvor gæstfri Koopernikus ville være?…jo jo jo meget meget etc etc. Hvad teaterstykket angik svarede Koopernikus er Biedermeyer jo så politisk korrekt at han dør af det…..så sluttede interviewet hurtigt med tak fordi du kom :-) :-) :-)
  God pinse Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2018 @ 06:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper