19. maj 2018

DR Nyheder antyder at Israels forsvar mod Hamas-orkestreret angreb på grænsen er… ’statsterror’

En islamistisk organisation orkestrerer et angreb på Israels grænser, og DR Nyheder antyder at grænseforsvaret er ’statsterror’. En suveræn nationalstat angribes af en terrororganisation, og nationalstatens legitime forsvar associeres med terrorisme. Hamas fortæller selv, at 50 af de dræbte angribere var medlemmer af organisationen, og der er sat ansigt på adskillige af dem. Andre tilhører Saraya al-Quds, væbnede gren af Palestinian Islamic Jihad.

Detaljer fra Jerusalem Post – Hamas official: 50 of those killed in Gaza monday were members

“The IDF described the protests on Monday as ‘a violent riot,’ asserting that participants tried to enter Israel, threw rocks and Molotov cocktails at security personnel and placed a bomb near the border fence. …

At least 61 Palestinians were killed on Monday, according to Ashraf al-Qidra, a spokesman for the Hamas-run Health Ministry.

‘The number I am telling you is official. Fifty martyrs from Hamas were martyred in this most recent battle,’ he told Baladna, a Gaza-based TV station.”

(DR.dk, udsnit, 14. maj 2018)

“Den palæstinensiske leder Mahmoud Abbas mener ifølge nyhedsbureauet AP, at de israelske soldater begår “massakrer mod vores folk” og har erklæret tre dages landesorg. Omvendt siger den israelske premierminister Benjamin Netanyahu, at Israel er i sin gode ret til at benytte hård magt mod palæstinenserne.

– Alle lande har en pligt til at forsvare grænserne, skriver Netanyahu på Twitter.

Premierministeren mener, at det er den islamistiske bevægelse Hamas, der kontrollerer området omkring Gaza, der står bag uroen. (DR.dk, 14. maj 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92457/trackback

88 Comments »

 1. Hamas = Det Muslimske Broderskab = Islamisk Stat

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2018 @ 08:38

 2. DR – fake news.

  Kommentar by Bastardo — 19. maj 2018 @ 09:10

 3. Pestilenserne var advaret af Israel om ikke at angribe Israel, at de indavlede retarderede, kriminelle korandyrkende terrorister så alligevel angriber Israel viser deres dumhed, dog har de opbakning fra afdankede Danskere politikere bla. Mogens Ulykketoft til at lade sig skyde af Israelerne, Danmark er et politisk Uland, Godmorgen TV2 havde en kvindelig Dansk konvertit udklædt som affaldssæk i studiet, som hun udtalte så skulle alle se at hun var muslim, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. maj 2018 @ 09:15

 4. DR har tidligere deltaget aktivt som besættelsesmagtens ihærdige støtte. Det kunne være på sin plads at finde nogle eksempler frem.
  Her er et enkelt udklip fra “De frie Danske”,
  januar 1943, nummer 3, side 9.

  Kommentar by Henning Jensen — 19. maj 2018 @ 09:19

 5. Danske journalister opdeler verden i to kategorier. Israel og resten af verden. Og forventer en selvudslettende adfærd af Israel som de aldrig ville forvente af noget andet land. Når så Israelerne nægter at lade sig udslette bliver danske journalister så sørgeligt skuffede.

  Men uha nej. Danske journalister er da helt bestemt ikke nazister! Vi har deres eget ord for, at de er gode næstekærlige demokrater. Og man kan jo som bekendt altid stole på en journalist.

  Kommentar by Mackety — 19. maj 2018 @ 09:21

 6. Off topic, med et snert af “statsterror i Danmark”

  Medierne bruger tid på, at politiet skød med skarp i København for 25 år siden. Ikke et ord om grunden til det kom så vidt.

  De røde autonome bragte politibetjentes liv i livsfare, men politiet bebrejdes at de forsvarer sig, med ordre om at skyde efter benene.

  Der blev mig bekendt aldrig sagt skyd for dræbe

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2018 @ 09:26

 7. Ifølge Berlingske skulle der på det socialdemokratiske gruppemøde have været et stort skænderi mellem Mogens “Che” Lykketoft og Henrik Sass Larsen.

  Lykketoft forsvarer konsekvent terroristerne fra Hamas, mens Sass Larsen konsekvent forsvarer Israels ret til selvforsvar.

  Lykketoft har igennem hele sit sølle liv konsekvent spillet på den forkerte hest.

  Hvem husker ikke hans kvalmende lovprisning af det kommunistiske diktatur på Cuba som “samba-socialisme”.

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2018 @ 09:33

 8. Faar et vist segment aldrig rigtigt fat i nogetsomhelst ?,som f.eks dedt med Kvinder og boern foerst

  Kommentar by dunk — 19. maj 2018 @ 09:54

 9. DR,s etiske kommentarer og moral er yderst pervers (og ligegyldigt). Jeg har får påpeget Deres idioti i nyhederne, med f.eks en undersøgelse, som de udbasunere som en overraskelse,fra det Sociale råd, om at Socialt udsatte har et markant dårligere helbred end resten af befolkningen (noget med 6O procent flere eller andet ligegyldigt). For at forklare idioterne det i denne selvfølgelig nyhed, som er en overraskelse for DR. SOCIALT UDSATTE ER OFTEST NARKOMANER, PENSIONISTER MED YDERST LAV PENSION, OG LANGTIDSSYGE (KOL, DIABETIKERE, CANCERPATIENTER, INVALIDE)..JA SELVFØLGELIG HAR DE ET MARKANT DÅRLIGERE HELBRED. ELLERS VAR DE NOK IKKE SOCIALT UDSATTE…VEL????? En idiotselvfølgelignyhed til dem der lytter til DumRadio. Hvor mange penge der er givet for sådan en undersøgelse må guderne vide. Men for at komme videre.

  Gaza ledes af Hamas, som har misbrugt civile børn, mentalt handicappede o.a til bl.a selvmordsangreb på civile. Det blev forhindret med muren. Hamas går bevidst efter civile mål, og jøder. Ud af den kæmpe flok Demonstranter og åkonomisk hjælp som Hamas får via EU, lader De Deres egen befolkning i stikken, undertrykker alt andet end Deres perverse islamiske tankegang (musik har været forbudt), og bruger alt Deres tid og energi kun på at bekæmpe israels eksistens. Hvis et udtryk som Statsterror kan bruges så er det på Hamas. Civile liv rager Hamas en papand, hvorimod Israel, som sagtens kunne bombe Gaza sønder og sammen, men som har en medmenneskelig samvittighed, despretat prøver at ramme dem som millitært truer Deres eksistens. Dækkene som som sættes i brand af Hamas, skal røgsløre det israelske millitærer præcision, når de prøver på kun at ramme dem som skyder eller sender rakketer ind over israelsk territorium.

  Hvis vi ikke passer på os selv på samme måde, som Israel gør det, så vil vi gå til i ISLAMISK DUMHED, hvilket Israel bekæmper flot. Israel er det eneste frie land i Mellemøsten. DR kan gå af helvede til med Deres perverse etik og moral i den forbindelse.

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2018 @ 10:33

 10. Pestilenserne skal behandles som et Hvepsebo. Fut lortet af.
  Det ser ellers ud til at de er i gang med at høste. ☺

  Her er noget vigtig om EU med et 30 årig løgn, (NÆ NÆ IKKE LÅN)
  Se Snaphanen.

  Kommentar by Sindsro — 19. maj 2018 @ 10:33

 11. Læs den her artikel:
  http://m.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/COLUMN-ONE-Israels-suckers-game-on-the-Gaza-border-557771

  Kommentar by DS — 19. maj 2018 @ 10:39

 12. DR fornægter sig aldrig: evig og altid skal DR proppe os med løgne, manipulation og alskens vederstyggelighed, og selvfølgelig er det frit slag i bolledejen når det gælder Israel, hvor arven fra Ole Sippel mfl. bliver vedligeholdt. Her er der ingen forskel på DR og TV2, hvor journalisterne manipulerer løs for fuld skrue.

  Godt vi har MEMRI mfl., så vi kan få fakta og selv danne vores egen mening om Israel ud fra fakta og ikke ud fra journacisternes forudfattede narrativ. Jo flere tv-klip fra MEMRI og http://www.palwatch.org/ jeg får set, jo mere tydeligt er, hvordan fakta mht. Israel og mellemøstkonflikten bliver omgået og fordrejet.

  https://vimeo.com/270163045
  https://www.youtube.com/watch?v=BWk_2TFM42Y (gl. satire)

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 19. maj 2018 @ 11:22

 13. Melodi Grand Prix har mistet sin berettigelse.

  Nu er det kun forum for metoo, LGBT og politiske idioter

  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5264145,00.html
  22,000 Icelandic citizens sign petition against next year’s Eurovision in Israel

  Icelandic citizens sign petition to boycott next year’s Eurovision Song Contest, taking place in Israel, following Gaza border riots; Iceland’s national public broadcasting organization convenes to discuss issue; Icelandic human rights organization attempts harnessing other European countries to boycott next year’s contest.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2018 @ 11:42

 14. Alle lande har en pligt til at forsvare grænserne, skriver Netanyahu.

  Han har ganske ret, og denne ret burde også håndhæves i Danmark, men bliver det kun i mindre omfang.

  Kommentar by Crass Børsting — 19. maj 2018 @ 11:47

 15. Palæstinensere og somaliere er menneskeligt affald.

  Faktum.

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2018 @ 11:50

 16. Retten til selvforsvar er ikke gudgiven ret eller vedtaget ved lov, den er blot erkendelsen af at man ikke vil lade sig myrde af et eller andet psykopatisk røvhul.

  Israel har været under angreb siden statens oprettelse og Jøder endnu længere, de gider ikke mere, så fat det dog.

  Erkendelsen kommer til alle og hvis man venter til sidste sekund ender man med at tabe livet. Vælg selv!

  Kommentar by santor — 19. maj 2018 @ 13:17

 17. Hvor er det dog inderligt ligegyldigt om jøder dræber muhamedanere eller omvendt. Hvad der IKE er ligegyldigt er at jøderne har en velgennemtænkt og velfinansieret plan om at udrydde den vestlige kristne civilisation og bruger muhamedanerne son et effektivt redskab til at fuldføre planen.

  Kommentar by Danskeren — 19. maj 2018 @ 14:22

 18. # “Danskeren”. Teorien om, at det er jøderne, der står bag den om sig gribende islamiske terror, med det formål at udrydde kristendommen, er ny for mig. Er der nogen evidens for, at det forholder sig sådan?

  Kommentar by Ole Madsen — 19. maj 2018 @ 14:42

 19. danskeren
  Hvorfor ser vi så kun muslimske terrorangreb over hele verden ? og ikke ditto jødiske

  du er ikke rask

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2018 @ 14:59

 20. Journalister holder sig pligtopfyldende til, at muhamedanere er udnævnt til vor tids jøder. Når man har bildt sig selv ind, at sådan er verden skruet sammen, er det utrolig svært, det der med sandheden.

  Kommentar by Menig 442 — 19. maj 2018 @ 15:00

 21. Kan aabenbart ikke repeteres for ofte : Tving Israel til at nedlaegge vaabnene , og der er intet Israel dagen efter ; tving Israels naboer og pestilenserne til at nedlaegge vaabnene , og der er fred og ro i den del af verdenen . Selvforsvar trumfer terrorisme , hver gang . Rettidig omhu ligesaa . Og saa var det maaske paa tide at tage en alvorlig snak med pestilensere og naboer om familieplanlaegning…..

  Kommentar by krassisten — 19. maj 2018 @ 16:25

 22. Gå på youtube og søg på PallyWood.

  Kommentar by P B — 19. maj 2018 @ 18:11

 23. #Kommentar by k.m.
  Jeg har det skam fint.

  Follow the money !

  Jøderne sidder massivt på pengene i hele vesten.. fakta ! OG jøderne sidder massivt på medierne i hele vesten… fakta.
  Du skulle prøve at undersøge tingene, det er faktisk slet ikke skjult hvis man bare gider gøre sig den ulejlighed at undersøge tingene.

  “Kommentar by Ole Madsen
  Masser af evidens, hvis man altså ikke bare slår automatpiloten til og skriger nazist men undersøger tingene.

  Kommentar by Danskeren — 19. maj 2018 @ 18:55

 24. Der må sgu være godt varmt indenunder sølvpapirshatten på sådan en sommerdag…

  Kommentar by Revisoren — 19. maj 2018 @ 19:24

 25. Jeg har det med DR ligesom med kloaksystemet.
  Jeg ser det aldrig – jeg nøjes med at betale til det.

  Kommentar by Bror Lerbror — 19. maj 2018 @ 19:31

 26. Statsterrorbasunen DR sutter stadig løs på vores penge. En jødekonspiration? Arh hva? Er det ikke bare et sammenrend af familienassere, hvoraf nogle har jødebaggrund?
  De fleste er jo dumme som døre, så der er der ikke den store jødebaggrund.
  Men at de er så dumme, forhindrer dem ikke i at være grådige og kneppe som kaniner og islamister..

  Kommentar by Hul igennem? — 19. maj 2018 @ 19:35

 27. https://da.gatestoneinstitute.org/12322/islamiske-london

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2018 @ 21:16

 28. Undskyld: mit forkerte link til https://da.gatestoneinstitute.org/

  det rigtige er:

  https://da.gatestoneinstitute.org/12331/gaza-graensen-vold

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. maj 2018 @ 21:20

 29. En stor tak til landsforræder partiet Venstre og DF samt resten af landsforræder partierne for at tvinge alle danskere til at betale til (D)DR. som beviseligt i mindst 75 år har fyldt danskerne med løgn og bedrag og fake news.
  Fuck die dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 20. maj 2018 @ 00:49

 30. DR’s såkaldte Israel-skepsis er kun et skalkeskjul for den overvældende jødiske dagsorden dette i bund og grund totalt jødisk styrede medie.

  Denne Hegelianske politik er den organiserede Jødedoms varemærke.

  Mekanikken fungerer nogenlunde som når superzionisten over alle; Søren Espersen stemmer imod accept af dobbelt statsborgerskab, som overalt i verden er en stor jødisk prioritet, og det gør han vel vidende at der er et stort flertal for forslaget også uden at DF igen skal bevise sit forræderi for åben skærm.

  Husker også hvordan DF for en del år siden selv begyndte kampagner mod halalslagtning og kønslemlæstelse af mindreårige, men stemte mod forslagene når de fik for meget vind i sejlene, og der så ud til at være et muligt flertal for det. Så vidt jeg husker med Krarup som anfører. da Jøder elsker at samle på pas i forskellige farver, og til forskellige formål.

  Zionistiske Jøder har også selv oprettet alle mulige “pro-palæstinensiske” organisationer, så de kan styre udviklingen. Det er allerede lykkedes disse Jøder at splitte modstanden mod det israelske regime, ved at få disse organistioner til at erklære nogle af de mest effektive Jødekritikere, som israelskfødte Gilad Atzmon til “anti-Semitter” og udelukke dem fra BDS fælleskabet.

  Det er sådan Danmarks Radio og New York Times og alle de andre totalt Jødestyrede medier arbejder. Lidt Israel kritik, som gerne må afføde kraftige protester fra Zionisterne, skaffer DR et alibi for at være førende med den anden halvdel af den Zionistiske dagsorden; åbne grænser og islamisering, og endelig udryddelse af den hvide befolkning, eller i det mindste uskadeliggørelse af denne mulige kilde til oprør mod Jøderne, ved at få nedsat intelligens og indskrænkede handlemuligheder ved tvangsindblanding af somaliske og andre lav IQ gener gener i den danske befolkning.

  Men det er godt at vi får samlet det meste af Uriaspostens mest vanvittige filosemitter i denne tråd, hvor vi kan konstatere at graden af zionistisk begejstring korrelerer 100% med graden af manglende realitetssans og selvopholdelsesdrift.

  Regeringen og Folketinget er også viljeløse dukker i det jødiske cirkus, det behøver man ikke være shaman for at kunne konstatere, uden brug af lave indviklede analyser omkring politiske beslutninger og tilslutning til US-Israelsk magtpolitik.

  Man behøver blot at kigge på, hvordan to stolte Nordiske Nationer, som Danmark og Island efter forsøg i flere omgange gennem mange år ikke evner at forbyde en middelalderlig voldelig børnefjendsk og blodig religiøs skik som Jøder hæger om.

  Ved disse simple observationer kan man også se, at graden af Israel-lydighed er steget voldsomt på få år. Ved det forrige forsøg på at beskytte spædbørn mod religiøst begrundede overgreb var der et stort flertal blandt partier og talsmænd. I dag i 2018 er det kun SF som stritter lidt imod. Hele resten af Folketinget har skiftet mening på de få år der er gået fra det forrige til det nuværende forslag, som fra starten af var forhåndsdømt af “påtegnelser” ved borgerforslaget, og senere af Søren Pind, som ikke kan krybe langt nok op i Zions røv, uden at han blev irettesat af resten af flokken.

  Der er ingen vej udenom; hvis vi skal have en mere fredelig og retfærdig verden, bliver vi tvunget til at opgør med det verdensomspændende jødiske edderkoppespind, og samtidig dekonstruktion af den israelske stat. Israel er et hangarskib for den internationale zionistiske mafia, et centrum for kriminalitet og menneskehandel, og en konstant trussel mod alle andre stater i regionen. For at “beskytte” disse køre Jøder ofres den ene nation efter den anden i Mellemøsten, mens den anden halvdel af den ikke spor hemmelige jødiske konspiration er i gang med at lade strømme af negre og muslimer vælte ind over Europa, og strømmen af Mexikanere, Somaliere og Arabere og lignende ind til USA.

  Den Internationale Jøde – Stadigvæk verdens største og vigtigste problem.

  Kommentar by Balder — 20. maj 2018 @ 04:21

 31. Er denne forkrøblede sølvpapirshat æresmedlem af Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2018 @ 06:14

 32. Jeg tror nu Balder, du giver Jøderne æren for en del mere end de kan bære.:-) Stenrige arabere, kinesere, og Indere har også lidt at sige. Jeg mener heller ikke Robert Murdoch er jøde, men lad det nu ligge (Ja ja ja Zuckerberg er det- Drop fjæset :-), og Karl Marx var også :-)). Bortset fra det, så tror jeg det er tid til en skrivepause fa min side . God pinse :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2018 @ 06:46

 33. @29 Michael Unna
  Min opfattelser er, at Balder er en venstreradikal, der misbruger Kim Møllers ellers prisværdige uvilje mod at censurere til at miskreditere Uriasposten.

  Med Balders egen argumentationsteknik afslører Balder sine hensigter:

  “Lidt Israel-og jødekritik fra Balder & Co, som gerne må afføde kraftige protester fra højreorienterede, skaffer DR et alibi for at være førende med den venstreradikale dagsorden; åbne grænser og islamisering,…”

  Kommentar by traveler — 20. maj 2018 @ 08:26

 34. Hm, nu er jeg lidt langsom i opfattelsen, men kan Sass angreb på Gamle Lykketoft og Sass oplæg til en (meget) mere moderne politik hos socialbasserne, også forklares ud fra jødeteorierne? Eller er det bare fordi at Lykketoft skulle være hældt i kommoden med afdankede trotskister, da han gennemførte IC4 skandalen, nærmest helt alene? Eller hans pinlige optræden i islamistFN forgangen år?
  Men da jeg ikke helt forstår den verdensomspændende jødekonspiration, ser jeg den gerne forklaret på det mere nationale plan.
  Og hvor er L. Rasmussen i jødeplanen?

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2018 @ 09:22

 35. citat af Balder : “Der er ingen vej udenom; hvis vi skal have en mere fredelig og retfærdig verden, bliver vi tvunget til at opgør med det verdensomspændende jødiske edderkoppespind, og samtidig dekonstruktion af den israelske stat.”

  Jeg afviser ikke at jøder rundt om i verden har indflydelse på finansmarkedet og samfundet som helhed. Dermed ophører min enighed med Balder.

  Hvis vi forestiller os at Israel fjernes fra verdenskortet, fordi dette land er arnested for alt ondt, så er vi også nødt til at fjerne alle andre ikke-muslimske lande, og som rosinen i pølseenden – udryddelse af samtlige jøder, da det åbenbart er den vej Balder vil gå for at skabe en fredelig og retfærdig verden.

  Venezuela er i opløsning. Præsident Maduro sidder på magten fordi han de seneste år har skaffet sig af med oppositionen. Det kommunistiske paradis er et helvede på jord, men venstrefløjen herhjemme er ligeglad. De cykler videre med skyklapper på og bilder sig selv ind at deres overbevisning er den eneste rigtige.

  Jeg håber aldrig Balder får held til at fuldføre sine planer. Det bliver i hvert fald ikke den verden jeg har lyst til at leve i.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2018 @ 09:46

 36. Det er muligt du har ret traveler 30).- strategien skulle så være den- man lægger en lort et sted, og anklager bagefter stedet for at være urent :-)-. Jøderne er mentalt mange ting, bortset fra at de naturligvis (hvilket også burde være for kristne) holder sammen først og fremmest solidarisere sig med Jøder, men internt kan de også konkurrere. Jeg læste engang (kan ikke huske hvor) at Etiopiske jøder i Israel blev moppet af nogle af de andre Jøder (Fordi de var sorte????). Men ligesom Inderne, der heller ikke måtte eje jord i Sydafrika, måtte jøderne heller ikke eje jord (historisk set for flere 100 års tid siden) i det Vestlige Europa (De latinske og Germanske lande). Derfor udviklede mange af dem til at være dygtige i servicefagene- Handel, Advokater, læger, Banker, skræddere etc etc etc. Der hvor de ikke kunne slå rod, måtte de selvfølgelig holde sammen ud fra de religiøse forhold. Man ville vel undgå at magten på enkelte steder drev over i Moseloven, væk fra det Kristne intisament. Jeg mener også at en af de danske konger tillod dem at slå sig ned i Fredericia, imod at de selvfølgelig ikke praktiserede Moseloven straffemæssigt set. Men bortset fra det, så er det vist en god ide at holde Pinseferie fra mine skriverier nu. Tak fordi du lægger plads ud til os med de Nyrup-urene- holdninger Kim :-). STØT SIAD. God pinse. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2018 @ 09:54

 37. @Balder: Det du skriver spec. sidst i dit indlæg lyder ligesom Endlösung. Er det jøderne, der problemet?

  https://www.jihadwatch.org/2018/05/undercover-video-muslim-efforts-to-spread-islam-and-bring-sharia-to-us

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. maj 2018 @ 11:14

 38. 30 traveler

  Hvad mener du – Kan uvilje mod censur misbruges ?

  Kommentar by T. Flodur — 20. maj 2018 @ 11:19

 39. Det er den sædvanlige DR løgneteknik. Hamas angreb på grænsen er jo et terror anreb på staten Israel. Det skal man være blind for ikke at kunne se.
  Man kan kun glæde sig over at der ikke er flere jøder, der er blevet ofre for Gaza-terroristernes angreb.

  Hvis terroristerne ikke var blevet effektivt stoppe, da de ulovligt ville over grænsen for at dræbe flere jøder, var mange flere jøder blevet myrdet.

  Hvis vi i DK havde en så effektiv grænsekontrol, der stoppede illegale på grænsen, var vi lykkelige – og det samme gælder for EU, der havde været et lykkelige sted at bo, hvis EU på samme måde som Israel havde stoppet den illegale muslimske indvanding.

  Kommentar by A-mad — 20. maj 2018 @ 11:31

 40. En hurtig søgning viser, at der er cirka 14,5 millioner jøder i hele verden.
  Heraf bor der cirka 6.000 jøder i Danmark.

  Til sammenligning er der cirka 1,6 milliarder muhammedanere i hele verden.
  Mange gætter på, at der bor mellem 300.000 og 400.000 muhammedanere i Danmark.

  De sølle 14,5 millioner jøder må virkelig have travlt, når de skal kontrollere samtlige finansielle virksomheder, samtlige medier og alle regeringer i hele verden, og samtidig udrydde hele den hvide kristne befolkning.

  I øvrigt efterplaprer “Balder” sådan set bare, hvad han har læst på hjemmesiden The Daily Stormer, som har specialiseret sig i at viderebringe disse forkvaklede konspirationsteorier.

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2018 @ 12:14

 41. De første jøder i Danmark blev inviteret af Christian IV, som ville sætte skub i forretningslivet. De var handelsfolk og dygtige håndværkere, og mange kom fra Hansestæderne i Nordtyskland ­ og fra Altona nær Hamborg, som på det tidspunkt var dansk territorium.

  Blandt de første jøder i Danmark var jøder med portugisiske og spanske rødder, som fulgte den sefardiske tradition. Deres forfædre var draget i eksil, da Spanien i 1492 og senere Portugal forviste sin jødiske befolkning. Men de holdt fast ved den gamle kultur og nogle også ved sproget ladino: spansk blandet med hebraisk. De sefardiske jøder forblev dog altid en ret lille gruppe blandt jøderne i Danmark. Blandt de sefardiske familier i Danmark var: Henriques, Unna, Mendola, de Meza.

  Kilde: http://www.mosaiske.dk/kultur/det-j-diske-samfund-i-danmark/j-derne-i-danmark

  Kommentar by Peter Buch — 20. maj 2018 @ 12:43

 42. @35 T. Flodur

  Jeps, uvilje mod censur kan misbruges. Fordi vi ikke lever i en perfekt demokratisk verden.

  Venstreradikale og multikultuer elsker, at Balder & Co lægger en fed, ildelugende bæ i kommentarsporet i Uriasposten. Man ser efterfølgende, at de i deres debatter og holdninger smører denne bæ ud over hele Uriasposten og ud over alle nationalt orienterede og konstaterer, at de alle stinker. Man kan så spørge sig, om Balder & Co lægger deres bæer med den hensigt at støtte venstreradikale og multikultuer.

  Det betyder ikke, at jeg så er for censur af Balder & Co på Uriasposten. Faktisk har jeg overhovedet ingen mening om at censurere på Uriasposten, da det er noget Kim Møller alene har magt over, da det er hans blog. Hvis jeg skulle have en mening om censur, skulle jeg selv have min egen blog.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2018 @ 13:40

 43. 42 traveler

  Censur handler vel ikke om Balder, men om Balder som fænomen – (en fed ildelugtende bæ i kommentarsporet !? – Hvad er det for et dyr ?) – Kan du godt selv se hvor dit spor fører hen ?

  Kommentar by T. Flodur — 20. maj 2018 @ 13:58

 44. @43 T. Flodur
  Nej, det er for ubegavet med dette udskamningstrick “Kan du godt selv se hvor dit spor fører hen ?”

  Min kommentar handler faktisk ikke om censur, men om en uperfekt verden (her uperfekt debatkultur). Vil man derimod en perfekt verden, vil man censur.

  Kommentar by traveler — 20. maj 2018 @ 14:14

 45. Vil man en perfekt verden er man islamist..

  Kommentar by Hul igennem? — 20. maj 2018 @ 14:31

 46. Når hadet bliver stort, så kastes der med lort; Jødenumsen kan de slikke, rene hænder har de ikke!

  Læg mærke til detaljerne: Når Israel-zombies løber tør for argumenter begynder nogle af dem at smide med ekskrementer lige som den ekstreme venstrefløj har for vane.

  En anden paralel til de kulturradikale voldspsykopaters opførsel er den moralske indignation, oprørtheden over min skandaløse udstilling af nogle grundlæggende politiske sandheder, og den totale virkelighedsfornægtelse.

  Til den mere afslappede del af Uriaslæserne kan jeg melde at individuelle Jøder, mest i USA i stigende grad begynder at solidarisere sig med jødekritiske grupper som Alt Right, der foregår mange spændende debatter og live streams hvor “The Jewish Question” eller JQ ofte er et omdrejningspunkt. Selv om Jødemagten er stor, og for tiden hyperaktiv med anti-national propaganda, fremstilling af flere censurlove og forsvar for åbne grænser, så er det paradigme som jeg repræsenter i stærk fremgang over hele linjen i hvert faldt i den angelsaksiske verden.

  Jeg kan nævne kanalerne Luke Ford (Ortodox Jøde) altid flere Jøder som gæster, næsten daglige live streams, Frame Game Radio (stolt Jøde) som har mange gode diskussioner men mest som gæst på andre kanaler. Jean-Francois Gariépy. Der er mange andre – Selv blandt Jøder er store dele af sandheden ved at sive ind, og der ligger rigtig mange vidnesbyrd om det på nettet.

  Endnu et resultat af jødiske lobbyarbejde:

  Six Years in Prison for Posting on Social Media

  https://www.youtube.com/watch?v=somLOE-Z7QI

  Campaign against anti-Semitism DANGER to Free Speech World Wide

  http://blog.balder.org/?p=1691

  Kommentar by Balder — 20. maj 2018 @ 14:58

 47. 44 traveler

  OK! – Som jeg forstår dig, så må Balder godt fortsætte med at skrive herinde på Uriasposten ? – (Hvis du oplever udskamning, så er det helt din egen afgørelse) – Nå, godt ord igen, jeg tror faktisk, at vi langt hen ad vejen er enige!

  Kommentar by T. Flodur — 20. maj 2018 @ 15:17

 48. Peter Buch, det var i de år at den spanske inkvisition blev oprettet. Det primære formål var at rydde blandt de forrædere, som havde gået de muslimske besætteres ærinde. Ikke mindst jøderne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. maj 2018 @ 16:05

 49. Jødernes servilitet overfor besættelsesmagterne Østrig-Ungarn, Rusland og Prøjserne var også med til at gøre de jøderne i Polen upopulære blandt polakkerne.

  Da polakkerne endelig blev herrer i eget hus efter Første Verdenskrig blev der lavet jødekvoter på universiteterne, for at begunstige polakkerne, der systematisk var blevet udelukket i administrationen af besættelsesmagterne.

  Kommentar by Træt — 20. maj 2018 @ 16:54

 50. Er vores almægtige fader en løgner? Når hans egen søn kommer og fortæller at jøderne, er!

  Johannes 8:44
  44 Jeres far er Djævelen, og I er villige til at gøre alt det onde, som han gerne vil have jer til at gøre. Han har altid været ude på at ødelægge mennesker. Han har sat sig op imod sandheden, og der findes ikke noget sandt i ham. Det er helt naturligt for ham at lyve, for han er ophavsmand til alle former for løgn og bedrag.

  Er der nogen som har læst biblen, og stadigvæk proklamerer at de som bor i Israel er Guds udvalgte.
  Tre ting, vor almægtige fader vil fører sit folk til det forjættede land når massiash kommer, er det sket.

  Guds folk ville glemme deres historie og hvor de kom fra, har jøderne glemt det?

  Og til sidst prøv at læs Biblen istedet for den rygmarvs reaktion der altid kommer, når jøder bliver kritiserede.

  https://youtu.be/0dPAINP6L9I

  Kommentar by Jan Huus — 20. maj 2018 @ 19:44

 51. Jan Huus, selvfølgelig. Kristendommen var et oprør mod jødedommen, så selvfølgelig skulle Jesus dø. Man skal ikke kritisere overmenneskene – Det Udvalgte Folk.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. maj 2018 @ 22:28

 52. Revisoren, kun 14,5 mio. jøder i verden. Sandsynligvis der omkring.
  Har de travlt? Ja, for Satan. De uddanner sig og lobbyer, og opretter organisationer. De har travlt.

  Se på Sverige. Bonniers sidder på næsten 100% af bladmarkedet (eller har gjort det i mange år ihvertfald) – ejer af en jødefamilie.

  Trumps datter blev gift med en Kushner, som blev ansat i administrationen – jødefamilie helt tæt på det Ovale Værelse.

  Masser af jøder i toppen af USAs ledelse.

  Bankforbindelser, våbenhandlere, olieinvestorer … hvem er de mest magtfulde mennesker i denne verden?

  “Kun” 14,5 mio.?

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. maj 2018 @ 22:35

 53. # 52, Hr. Snusk

  Hr. Snusk har ellers ofte mange gode og relevante indlæg, så det er sgu lidt trist at se Hr. Snusk iført sølvpapirshat.

  Hr. Snusk manglede dog lige at nævne den gode gamle traver med Illuminati…

  Kommentar by Revisoren — 20. maj 2018 @ 23:01

 54. Revisoren, havde det været for et år siden, så havde jeg udvist samme rygmarvsreaktion som du og en del andre i tråden.

  Tror du, at USAs præsident sidder på den mest magtfulde stilling i Verden? Eller er der andre, som trækker i trådene? Hvorfor skal USA absolut smadre det ene land efter det andet, uanset hvem der sidder som præsident? Hvem har interesse i ødelæggelserne? Og hvorfor?

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 10:39

 55. Jeg faldt lige over en splitny genial video lavet af Jøden Frame Game Radio, som rammer lige ned i diskussionen her. I videoen vises der blandt andet klip fra et interview hvor Tucker Carlson interviewer en jødisk “diversity professor” som har “white privilege” på skemaet (herhjemme kunne en sådan rolle udfyldes af Mikael Rothstein).

  Frame Game Radio kommenterer, og opfordrer andre Jøder til at tage kampen op. Tucker Carlson klippet er ret godt i sig selv, og det har også tydeligvis imponeret Frame.

  Frame Game Radio: Masterpiece Equality Theatre

  https://www.youtube.com/watch?v=XQ-o3ZT1fOs

  Kommentar by Balder — 21. maj 2018 @ 10:50

 56. Når nu vi er ved USA så kig nærmere på ADL – Anti Defamation League. En jødisk organisation, som “dokumenterer” racisme og had i USA. De er netop blevet udnævnt til smagsdommere for Facebook (jødefirma), så de kan køre den anti-hvide/anti-kristne agenda videre i større regi.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 10:58

 57. At blive “redpilled on the Jewish Question” er en oplevelse som kan sammenlignes med det “genfødte Kristne” oplever.

  Lige pludselig bliver verden forståelig som aldrig før og tingenes rette sammenhæng går op for en. Man fyldes med dyb taknemmelighed, endskønt man nu også er klar over at der ligger en lang stenet vej foran en; den hårde vej med at uddele røde piller der hvor der er mest brug for dem, uanset at der bliver kastet med lort og grimme ord.

  Kommentar by Balder — 21. maj 2018 @ 11:15

 58. THE FOLLOWING 13 BEHAVIORS HAVE BEEN IDENTIFIED AS EXAMPLES OF ANTISEMITISM in public life, the media, schools, the workplace, and in the religious sphere by the IHRA Plenary (International Holocaust Remembrance Alliance) in Budapest 2015 which is spearheading the campaign.

  Questioning the alleged Holocaust is called ‘antisemitism’.

  Expressing an overall negative perception of Jews is called ‘antisemitism’.

  Unfriendly speech directed toward any Jewish community institution or religious facility is called ‘antisemitism’.

  Calling for, aiding, or justifying the harming of Jews or a Jew, even in the form of subjective hurt feelings or making fearful, is called ‘antisemitism’.

  Making allegations about the ‘power’ of Jews as a collective (such as Jews control the media or the government) is called ‘antisemitism’.

  Accusing Jews as a people of being responsible for wrongdoing committed by a single Jewish person or group is called ‘antisemitism’.

  Denying the fact, scope, mechanisms of the ‘gas chambers’ or the intentionality of National Socialist Germany to genocide the Jewish people during World War II is called ‘antisemitism’.

  Accusing ‘the Jews’ or the state of Israel of inventing or exaggerating the alleged Holocaust is called ‘antisemitism’.

  Accusing Jewish citizens of being more loyal to Israel, or to the alleged priorities of Jews worldwide, than to the interests of the nations they live in is called ‘antisemitism’. [Truth is no defense]

  Saying that the State of Israel is racist (thereby somehow denying the Jewish people their right to self-determination, in their eyes) is called ‘antisemitsm’.

  Using symbols and images associated with Jewish ‘blood libel’ [actual historical cases of kidnapping Christian children/young men and draining their blood for ritual religious purposes] or claims of Jews killing Jesus to characterize Israel or Israelis is called ‘antisemitism’.

  Comparing Israeli policies to that of the ‘Nazis’ is called ‘antisemitism’.

  Holding Jews collectively responsible for the actions of the state of Israel is called ‘antisemitism’.

  These are all examples of ‘antisemitism’ in public life as put forth by the International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA – created in 1998), the sponsor of the so-called “working definition of antisemitism” (developed in 2015) that is being pushed to be adopted by every government in the world. A number of European countries have already adopted it, including Germany and Austria.

  Mere her: http://blog.balder.org/?p=1691

  Kommentar by Balder — 21. maj 2018 @ 11:20

 59. # Hr. Snusk, Balder & diverse andre sølvpapirshatte

  Har I hørt om “cherry-picking”?

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 11:23

 60. Ja, og Paul McCartney er død, Elvis lever, jorden er flad, månelandingen var fake, der er rumvæsener på Area 51, chemtrails på himlen og 9/11 var naturligvis et inside-job…

  Er der noget jeg har glemt?

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 11:37

 61. Nå, jeg glemte sgu da, at den engelske kongefamilie er reptiler…

  Ellers noget?

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 11:59

 62. Hvem er det der har glemt at slukke for Balder?

  Kommentar by santor — 21. maj 2018 @ 12:25

 63. @59 Balder troede at han var “redpilled” men tog i stedet den blå pille eller blev den grad “bluepilled”, hvis vi skal lege med tosset amerikansk politisk slang. Man kan kun gætte på, hvorfor hans skulle medicineres.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 13:20

 64. @53 Revisoren
  Måske fordi grundlæggeren af ​​Illuminati, Adam Weishaupt, havde efternavnet “Hvidt hoved”. Med det efternavn var han sikkert en white supremacist med hang til verdensherredømmet, og så er ​​Illuminati vist ikke længere interessant for Hr. Snusk.

  Men hvis nu Adam Weishaupt i virkeligheden var jøde, der både stiftede Illuminati og skrev Zions Vises Protokoller, så ville det få sølvpapirshattene til at blive selvroterende.

  Bemær, at Hamas anvender Zions Vises Protokoller i sit charter fra 1988. Artikel 32 i dokumentet advarer palæstinensere mod at slutte fred med Israel og mod det zionistiske plot om at overtage alle arabiske lande: “Deres plan findes i Zions Vises Protokoller.”

  Også samles der et magtfuldt interessefællesskab mellem nationale og internationale socialister, medier (her DR), Hamas og andre muslimske organisationer i deres fælles had mod jøder og Israels såkaldte “statsterror, som denne tråd handler.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 13:29

 65. @47 Når nu Flodur, der måske i virkeligheden hedder Rudolf (baglæns) efter Rudolf Hess, så pænt beder traveler, om Balder godt fortsætte med at skrive på Uriasposten, så kan traveler da næsten ikke være bekendt at sige nej. Vel?

  Også selv om traveler forgæves har prøvet at skære ud i pap for Flodur, at The Daily Bae (på dansk’den daglige bæ’) fra Balder kan traveler kun kritisere, men ikke bestemme, hvorvidt det må skrives eller ej, hverken på Uriasposten eler andre steder.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 13:32

 66. Traveler, jeg har hverken nævnt Illuminati eller Zions Vises Protokoller. Du bringer stråmænd frem … i mangel af bedre.

  Jeg er skuffet. Du plejer at skrive gode begavede indlæg, men dette er under dit niveau.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 13:34

 67. Man må sige, at Kim Møller har fået tiltrukket sig et galehus som efterslæb. Denne belastning er virkelig synd for hans ellers så gode blog.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 13:40

 68. En galning udskammer “Jeg er skuffet.”

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 13:42

 69. Zions Vises Protokoller Shabbaz Goysene er altid godt bekendt med de ting som for mange af os ikke spiller nogen særlig stor rolle, såsom Zions Vises Protokoller, “Illuminati”, og begrebet “Blood Libel” som refererer til nogle passager i Bibelen, som de fleste af os kender lige så lidt som vi kender til “Zions Vises Protokoller”, og i deres storsind er disse lakajer altid straks parate til at fremføre disse stråmand.

  Men tak for tilbuddet Shabbaz Soyboys, de mere alvorlige Counter-Semitter og sandhedssøgere i blandt os holder sig til de knap så romantiske ting som statistikker, videnskabelige undersøgelser, dokumenterede fakta og rationelle overvejelser omkring virkelige hændelser.

  Kommentar by Balder — 21. maj 2018 @ 13:59

 70. “sandhedssøgere” ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha

  Sølvpapirhattene er gået i total selvsving…

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 14:11

 71. Balder = Junes Kock

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 14:36

 72. traveler, nu kalder du mig “galning” og kommer stadig med intet konkret. Selvfølgelig er jeg skuffet. Du forholder dig ikke engang til dine egne stråmandsargumenter. Klart under dit niveau.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 14:44

 73. Så skal også nævnes den kult, der hedder Kaabalah, som mange musikstjerner er medlem af: Her handler det om sex og stoffer og naturligvis loger med esoterisk og exoterisk viden nøjagtig som i frimurerlogen.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 21. maj 2018 @ 15:06

 74. Revisoren, ja jeg kender godt begrebet cherry picking. Det ændrer ikke ved, at de 14,5 mio har været sindssygt dygtige til at placere sig i magtfulde positioner. Ofte i globalistiske netværk, der – som bekendt – aldrig arbejder for de hvide kristne europæere, eller vestlige værdier. Tværtimod.

  Og henvisninger til Area 51 og chemtrails er bare dumt.

  Igen må jeg henvise til Jesus, der var modstander af jødisk ortodoksi. Det har de aldrig glemt. Ligesom at vi aldrig må glemme at Jesus arbejdede for at gøre os fri af religiøse dogmer – og blev dræbt for det.

  Jøderne har altid været vendekåber – for islam, for kommunisme og for globalisme. Aldrig for kristne værdier. Ikke så sært at de altid har været hadet i Europa.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 15:22

 75. # traveler

  100 % enig.

  Uriasposten risikerer at blive kolbøtternes tumleplads jfr. ovenstående eksempler.

  Det bliver alt for nemt for de kulturradikale, Redox og Politiken-segmentet o.s.v. at afvise Uriasposten som troværdig.

  Men det er jo hr. Møllers private blog, og dermed hans suveræne afgørelse hvilke ytringer der skal være plads til.

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 18:00

 76. “Det bliver alt for nemt for de kulturradikale, Redox og Politiken-segmentet o.s.v. at afvise Uriasposten som troværdig.”

  Sig mig, er du dum eller hvad? Redox og Politiken-segmentet hader jøder. De vil elske disse “kolbøtte”-kommentarer.

  Men at tale med dig og traveler (med lille t), er som at tale om kønnenes forskellighed med en feminist. I ryger direkte i en 100% følelsestyret tilstand, hvor det bedste I kan komme med, er at smide skældsord i hovedet på andre. Ingen argumenter – ingen realitetssans. Bare den gode følelse af at være … god.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 19:17

 77. @75 Revisoren

  Dejligt at læse dit svar.

  Egentligt burde den jødehade-bande, der plager Uriasposten, ligesom en muslim-bande plager et boligkvarter, være fulde af beundring for de fantastiske 14,5 mio jøder, som de så hektisk og infantilt fantaserer om.

  Hvis man ellers ser bort fra denne samling pragteksemplarer fra kolbøttefabrikken, eller måske venstreradikale, må man da også være fuld af beundring for de 4,5 mio etniske danskere, der er så sindssygt dygtige – og også en del til at placere sig i magtfulde positioner.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 19:21

 78. # traveler

  Ja, jødehaderne burde tværtimod være glade og taknemmelige for de særdeles arbejdsomme jøder i Danmark, som trods alt er med til at finansiere deres kontanthjælp og førtidspension.

  Balders lille underdanige lærling Snuske-pigen har i øvrigt lige afsløret sig selv som Uriaspostens måske største ignorant.

  Hen ved tilsyneladende ikke, at jøden og “zionisten” Herbert Pundik var chefredaktør på Politiken i mange år.

  Men det indgår nok ikke i pensum på kolbøttefabrikken…

  Kommentar by Revisoren — 21. maj 2018 @ 19:53

 79. Jøderne ER generelt virkelig dygtige. De har høj IQ – ihvertfald askenasijøderne. Den bedste måde at undgå fortidens forfølgelser er naturligvis ved selv at sætte sig på magten. Jeg har aldrig sagt andet. Men at forestille sig, at de plejer andre end egne interesser er decideret dumt.

  Muslimerne betragter sig selv som værende mere værd end alle andre. Et herrefolk. Puha hvor slemt, siger vi på Uriasposten

  Jøderne betragter sig selv, som det udvalgte folk. Dem som skal lede os andre småtosser, får og kolbøttefabrikanter på rette vej. Dem må vi ikke kritisere?

  Efter flere hundrede år i Europa fastholder de stadig deres jødiske identitet … godt at de ikke er flere. Godt at staten Israel er blevet oprettet, så de kan komme hjem, hvor de hører til. Og de skal være så velkomne til at bruge alle midler til at holde muslimerne ude, så de kan leve i fred.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. maj 2018 @ 20:29

 80. @74
  Hr. Snusk forstår selvfølgelig ikke kristendommen, så for at han ikke skal blamere sig mere, får han en lille gang introduktion til kristendommen:

  Det Nye Testamentes pointe ikke er, at det er jøderne, der slog Jesus ihjel, men at han ved sin lidelse og død bærer byrden for ufuldkomne menneskers skyld eller synd og ved sin genopstandelse ikke bare besejrer døden, men soner og befrier skyld for alle mennesker.

  Derfor synger kristne påskemorgen: ”Krist stod op af døde – afsonet er vor brøde”. Det er dette glade budskab, som ordet evangeliet betyder.

  At det hele selvfølgelig foregår i en jødisk kontekst, og aktørerne i det nye Testamente er jøder flest, gør ikke jøderne skyldige i hans død. Tværtimod.

  Hvorfor tværtimod? Fordi: Lad os antage den tanke, at vi kun fokuserer på en verden med jøder. Så kan man sige, at Jesus ved sin død bar byrden for jødernes skyld og soner og befrier alle jøder for deres skyld ved sin opstandelse, herunder den synd, at de slog Jesus ihjel. Hvis vi således tror på Jesus, er han altså den, der befrier jøderne for deres lange synderegister, herunder at slå Jesus ihjel. I denne kontekst burde kristne, som jo netop er kristne, fordi de følger Jesus, tilgive jøderne deres synder. Påskens begivenheder går ud på, at Jesus renser dem for al deres skyld.

  Men det giver ingen mening at begrænse sig til at tilgive jøderne alene. Det glade budskab om tilgivelse gælder alle mennesker, og ikke bare jøder, bare fordi begivenhederne foregik blandt jøder i Israel. Derfor hænger den korsfæstede Jesus også i de danske kirker.

  At sige at religiøs kristen antisemitisme har sit udgangspunkt i jødernes korsfæstelse af Jesus, er derfor det rene gak-gak. Det er jo de jødiske syndere -samt alle andre syndere – som får tilgivelse og dermed også tilgiver andre. Tilgivelse ophæver antisemitisme.

  At der så er jøder, der afviste at modtage denne generøse tilgivelse, dvs. de forkastede Det Ny Testamente, kan man selvfølgelig rende rundt og være sur og krænket over de næste 2000 år. Men det er da lidt smålatterligt, og understreger kun hvor smålige og uperfekte alle mennesker, herunder kristne, er og derfor trænger de igen og igen til at modtage det glade budskab om syndernes forladelse. Og således gentages Påsken år efter år og gudstjenesten uge efter uge.

  Det er formodentligt alt for svært for Hr. Snusk at forstå, men så har jeg da i det mindste gjort et forsøg.

  Kommentar by traveler — 21. maj 2018 @ 23:18

 81. 02:13 22-05-2018 – Lige nu live stream med jødisk advokat som forklarer de nyest vedtagne jødiske love i USA på delstatsniveau.

  Hele udsendelsen skal se / høres nu eller når streamen er slut. Her er den kontante konkrete virkelighed forklaret af en jødisk jurist.

  Behind The Curtain | w/ Frame Game TPS #24
  1.529 seere lige nu

  https://www.youtube.com/watch?v=KyjgZrNRKtM

  Kommentar by Balder — 22. maj 2018 @ 02:15

 82. Glem det Balder. Vi har at gøre med antikristne SJWs. De fatter ikke hvilken dagsorden, de støtter. Og de vil ikke lytte.

  Lad os bare tage en sang fra Johnny Cash – When the Man comes around:

  https://www.youtube.com/watch?v=k9IfHDi-2EA

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. maj 2018 @ 03:24

 83. Hehe, den må have hængt i filteret, eller noget…

  “Balders lille underdanige lærling Snuske-pigen har i øvrigt lige afsløret sig selv som Uriaspostens måske største ignorant.”

  Det skal der selvfølgelig sættes noget puddel-rock til:

  https://www.youtube.com/watch?v=qPkUVOKmls0

  I am, what I am.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. maj 2018 @ 03:38

 84. Tak til Kim Møller, for altid at holde ytringsfriheden fane højt hævet over dagligdagens trakasserier!

  Skal vi mindes gamle Grundtvig: “Frihed for Loke såvel som for Thor” – Eller skal vi have fat i selveste Voltaire: “Jeg er uenig i alt du siger, men vil til min død forsvare din ret til at udtrykke det”

  Kommentar by T. Flodur — 22. maj 2018 @ 07:55

 85. Samme gamle historie? Nu een gang til for Prins Knud! :-)
  (Min oversættelse, A-mad)

  Daniel Greenfield. FRONTPAGE 21 Maj, 2018

  “Der er ingen nye løgne. Kun gamle løgne, som medierne håber, alle har glemt.

  I foråret 2002 havde muslimske terrorister særlige planer for påsken. I Israel sprængte en Hamas-selvmordsbomber en jødisk påske fest i Park Hotel, der dræbte 30 mennesker og sårede 140 andre. Mange af de døde var i halvfjerdserne og firserne. Nogle var overlevende fra Holocaust. Den ældste var en 90-årig kvinde. Fire dage senere ramte en anden Hamas selvmordsbomber en restaurant, der dræbte 15 mennesker og sårede 40. I begge angreb døde hele familier sammen. To blev helt udslettet.

  Det var to af fire terrorangreb, der ramte israelske cafeer og restauranter alene i den pågældende måned.

  Israel slog igen med Operation Defensive Shield. Et af dens mål var Jenin, en lejr som terroristerne bag nogle af de dødbringende angreb havde brugt som deres base. Israel advarede civilbefolkningen om at de skulle evakuere området og så begyndte soldaterne deres farlige arbejde med at rydde området, der var kraftigt mineret og fyldt med dødbringende fælder sat op af de islamiske terrorister.

  Kampene var hårde og blodige. Israel mistede 23 soldater, og der var 52 døde på den anden side. Kun 14 af dem var civile. Resten var terrorister.

  Selvfølgelig var det ikke den historie, som medierne fortalte.

  I stedet hævdede medierne, at der var sket en “massakre”, en “krigsforbrydelse” og et “folkedrab” i Jenin. De hævdede, at Israel havde dræbt 500 palæstinensere og begravet ligene i massegrave med bulldozere.

  Løgnen faldt til sidst fra hinanden. I løbet af sommeren konkluderede selv FN, at der ikke var nogen massakre.

  Men da var det virkelig ligegyldigt.

  Hvad de fleste huskede var mediernes påstande om grusomme israelske forbrydelser ikke rapporterne, der omhyggeligt modbeviste dem.”

  https://www.frontpagemag.com/fpm/270221/lying-media-never-stops-lying-about-israel-daniel-greenfield

  Kommentar by A-mad — 22. maj 2018 @ 08:58

 86. @Snusk du har nok ret at opfordringerne til ratio-baserede samtaler er forgæves, men jeg prøver alligevel, om ikke andet kan andre så senere bevidne det hvis visse personer simpelthen nægter at forholde sig til specifikke problemer og realiteter ved at fremdrage alle mulige “konspirationsteorier” som stråmandsvar på konkrete argumenter og fremdragelse af fakta.

  Den seneste video med Frame Games er oplagt. Her analyserer og forklarer Frame (som er advokat) opbygningen af den jødiske magtstruktur omkring de mange forskellige organisationer, AIPAC, Zionist Organization of America, World Jewish Congress, og manger mange flere, og forklarer hvad de enkelte grene specialiserer sig i, og hvordan de er kædet sammen.

  Dette er på en måde en banebrydende video, aldrig før har jeg set hele dette edderkoppespindet af i hundredvis af jødiske organisationer beskrevet så fint og detaljeret. Det går fra de overordnede paraplyorganisationer over de nationale underafdelinger til hvordan de styrer kongressen og andre dele af det amerikanske system. Alt dette uden at der falder ét eneste “antisemitisk” ord.

  Behind The Curtain | w/ Frame Games TPS #24 – 8.809 visninger 1.100 Likes (channel Jean-Francois Gariépy)

  A factual special report on the Structure of Jewish Influence in America

  https://www.youtube.com/watch?v=KyjgZrNRKtM

  Her forklares så meget logisk hvordan den jødiske magtstruktur søtter sig igennem. Kunne vi få en kommentar fra k.m, traveller, og andre israelvenner som plejer at hælde galde og lort i hoved på mennesker som prøver at forklare lidt om virkeligheden? Måske er det mig der skal begynde at opfordre Kim Møller til at censure trolde som ikke kommer med argumenter, og kun kaster med lort og nedsættende betegnelser mod folk som ikke deles deres Israelbegejstring og verdensopfattelse?

  Fra en anden og lige så interessant vinkel, hvor sammenhængen forklares af zionistisk magtpolitik med bibelsk, jødisk og “judeo-kristen” mytologi, og hvad der reelt foregår på landjorden i den virkelige verden for at fremme de zionistiske stormagtsdrømme, som unægteligt har deres udspring i Toraen / Det Gamle Testamente.

  Super udsendelse som skal ses. Den varer kun en halv time. (Know More News – Adam Green den 21. maj 2018)

  The Zionist Plan to Take Over the World

  https://www.youtube.com/watch?v=ZHZPLvbhLh8

  Kommentar by Balder — 22. maj 2018 @ 10:39

 87. I har stadigvæk ikke læst Biblen.

  Matthæus 26:3-5
  3 Ypperstepræsterne og de øvrige jødiske ledere holdt møde i ypperstepræsten Kajfasʼ hus. 4 De diskuterede, hvordan de uden at vække opsigt kunne få Jesus pågrebet og slået ihjel. 5 „Men ikke under højtiden,” sagde de til hinanden, „for så bliver der uroligheder.”
  https://www.biblegateway.com/passage/?search=%20Matthæus+26&version=BPH

  Matthew 27:24-25
  24 When Pilate saw that he could prevail nothing, but that rather a tumult was made, he took water, and washed his hands before the multitude, saying, I am innocent of the blood of this just person: see ye to it.

  25 Then answered all the people, and said, His blood be on us, and on our children.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+27&version=KJV

  Kommentar by Jan Huus — 22. maj 2018 @ 18:20

 88. Balder skrev:

  Her forklares så meget logisk hvordan den jødiske magtstruktur søtter sig igennem. Kunne vi få en kommentar fra k.m, traveller, og andre israelvenner som plejer at hælde galde og lort i hoved på mennesker som prøver at forklare lidt om virkeligheden? Måske er det mig der skal begynde at opfordre Kim Møller til at censure trolde som ikke kommer med argumenter, og kun kaster med lort og nedsættende betegnelser mod folk som ikke deles deres Israelbegejstring og verdensopfattelse?

  og vi kunne fortsætte med at smide folk ud, som vil tæve de røde
  eller skyde folketingspolitikkere
  eller tale nedsættende om de “kære” muslimske indvandrere.

  Føres det ud i konsekvens, så vil vi se meget få kommentarer herinde

  Der er også den løsning, at har man et problem med Balders og andres indlæg, så kan man jo enten vælge at springe læsningen over eller søge at modbevise faktuelle usande oplysninger eller kritisere fejlagtige konklusioner afledt heraf.

  Kommentar by T. H. — 22. maj 2018 @ 21:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper