24. maj 2018

A has-been

Som faste læsere vil vide, så har jeg spillet poolbillard on/off siden sporten kom til Danmark omkring 1990. For små to år siden begyndte jeg at træne fast, og formen har været støt stigende lige siden. Min lokale Odense-klub havde værtsskab for det officielle danske mesterskab i alle fire pool-discipliner, og da jeg lige akkurat havde spillet mig ind i top16, var banen kridtet op til – om ikke medaljer, så dog et par skalpe.

Lodtrækningen var ikke gavmild, og jeg fik stort set ikke trænet i ugerne op til de to DM-weekender. Bedst gik det i favorit-disciplinen Straight Pool hvor jeg fører 100-50 mod Christoffer Lentz, men taber 122-125, og kom hermed ikke i semifinalen. Lentz vinder de to næste kampe klart, og blev den yngste danske mester nogensinde.

Jeg mødte den unge mand igen i 1/8-delsfinalen i 8-ball. Jeg kom aldrig i zonen, men han har problemer med breaket (åbningsstødet), og med hårdt arbejde får jeg vendt 1-3 til 5-4. Bagud 5-7 tager jeg chancen, for som Paul Newman siger i The Hustler (1962): “Percentage players die broke too”.

(DM 8-ball, 1/8-delsfinale, 21. maj 2018)

Oploadet Kl. 19:43 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92534/trackback

6 Comments »

 1. Øhh…

  Jeg har hørt et rygte om at keglerne fra Alternativet vil forbyde billard for at forhindre bandekriminalitet 👺🙄

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 24. maj 2018 @ 21:53

 2. Med hjælp fra en EU-forordning, må vi kunne få bragt køerne fra radikale venstre på banen.

  Kommentar by Nielsen — 25. maj 2018 @ 04:38

 3. Nogen gange må man nøjes med bare at være med, og acceptere at ens konkurrenter er dygtige. Man kan ikke vinde hver gang.
  Jeg har et par pokaler stående fra min tid som pistolskytte i “de billige rækker”, men det var dælme frustrerende at stå ved siden af dem fra i klasse 1, som skød 10’ere og plus10’ere næsten hele tiden.

  Kommentar by k.m. — 25. maj 2018 @ 08:01

 4. Jeg har fået kontakt med en højere magt. Jeg ved, at det lyder skørt.
  Det er “lidt” skræmmende, men det er selvfølgelig meget godt, så går man rundt og føler sig udødelig, måske ikke usårlig, men udødelig.

  Jeg kan anbefale litteratur om emnet. Problemet er at man oftest intet får ud af det, før man oplever det personligt.

  Der er selvfølgelig Bibelen, men også alle andre religiøse skrifter og mytologier som koranen, vedaerne o.s.v.

  Dertil videnskabelig litteratur. Der skal man over den blokering, at man er dum. Du er ikke dum. Du er ligeså klog som en professor i atomfysik og genteknologi.

  Du skal måske bare bruge lidt ekstra tid til at sætte dig ind i stoffet.
  Det er en blokering, som du har. Måske du kan have en lille hjerneskade af tungmetaller, der har nedsat din I.Q.

  Men du kan finde ud af det. Prøv – og du vil blive overrasket.
  Tag dig tid til at gennemlæse stoffet, f.eks. i en bog fra biblioteket.

  Så er der de religiøse skrifter, som jeg tror på – allesammen!
  F.eks. “hvis jøden gemmer sig bag en sten”.

  Nu ved alle jo, at ifølge religionerne kan Gud rejse frem og tilbage i tiden som vi andre kan gå ind og ud af en dør i vores hus.

  “En sten” kan jo f.eks. være Einstein: “ein stein”. Det skal bare tolkes. Nu ved jeg ikke, om atombomben ikke var blevet opfundet, hvis Einstein ikke havde været i live.
  Mon ikke den var det alligevel?

  Men det kan jo være en henvisning til noget, som sker i fremtiden p.g.a. Einsteins forskning.

  Måske man en dag i fremtiden vil fremstille en atombombe, som ødelægger hele jorden.
  F.eks. hvis Nordkorea laver en fabrik, som amerikanerne tror bliver brugt til at fremstille en atombombe i.

  For sent opdager amerikanerne, at Nordkorea har bygget een stor atombombe.
  Hele fabrikken er måske en atombombe på 1 kilometers længde og 200 meters bredde, som Nordkorea truer med vil blive sprunget i luften, hvis landet invaderes eller angribes fra luften.
  Og måske atombomben er stor nok til at springe hul i atmosfæren, så al luften suges ud.

  Så vidt jeg ved har man heller aldrig prøvesprængt 2 atombomber simultant f.eks. 5 km fra hinanden samtidigt. Hvad sker der så? Kan der opstå en “dobbelt kædereaktion”?

  Og hvad hvis man sprænger en atombombe over en af polerne. Hvad sker der så?

  Jeg tror på, at disse profeter virkeligt har fået noget at vide af en højere intelligens. Så er det ikke sikkert, at de har tolket det rigtigt.

  F.eks. er der et sted hvor Dalai Lama siger, at for at finde indre ro og harmoni skal man koncentrere sig om at tygge på en rosin. Det kan jo være ment som en kvindes brystvorte. Dalai Lama misforstod det måske?

  Han blev også spurgt om, hvad man skulle gøre, hvis man styrtede ned med et fly.
  Fordi der var nogen, som have sagt, at alle tror på Gud i et fly, der styrter ned.

  Der sagde Dalai Lama, at man simpelthen bare skal koncentrere sig om sin vejrtrækning.
  Og der kom jeg til at tænke på Stephan Rasmussen.
  Ste(n)fan Rasmussen – sjovt den så jeg først nu – der brugte luften og vinden til at svævelande sit fly med.

  Men jo det er ret skræmmende viden, som man opdager. F.eks. hinduerne, ordet minder meget om vinduerne, som har en skik med at male en rød plet i panden på deres kvinder.

  Det kan være et tegn, der peger hen imod en teknologi med satelitter og laservåben, der udvikles engang ude i fremtiden.

  Kommentar by Børge — 25. maj 2018 @ 22:59

 5. Gud dræber ikke. Han lader efterretningsfolkene komme helt hen til deres “bytte”.

  Gud venter og ser.
  Han lader efterretningsmanden lade sit gevær, indstille sit kikkertsigte, trykke på aftrækkeren og bang! skyde sin “bad guy”, og wuuuussshh så drejer Gud tiden 1 time tilbage og et fly eller en bil med efterretningsfolk i forulykker tilfældigvis, måske fordi en hare løber over vejen. Altså haren – ikke Gud.

  Som Liam Neeson, der spiller en tidligere CIA-agent, siger i “Taken 1” til sin ex-kones nye mand, da han spørger, om han kan hjælpe med noget:
  “Yes, give me an aeroplane to Paris”, “when?”, spørger den anden mand. “An our ago”, svarer Neeson.

  I øvrigt synd, at hans kone, der ligner ex-konen i filmen, omkom i en skiulykke kort tid efter. Tsk tsk!

  Gud har i øvrigt fortalt mig, at mennesket ikke ligner Gud. Mennesket er en ko, der har rejst sig op på bagbenene og bruger sine forben som arme.
  Men som en ko, har mennesket 2 øjne placeret på forsiden af hovedet, 2 ører på siderne, og en næse eller snude, og en mund med tænder og tunge i og et svælg.

  Tænderne bruger mennesker til at skære igennem kød, brusk, sener og planter med, disse levende organismer skubbes eller presses derefter ned i en syreholdig “pose”, mavesækken, der opløser organismerne, hvorfra essentielle næringsstoffer transporteres videre ud i kroppen og forsyner muskler, organer, hjerne o.s.v.

  Vi er en form for slange eller edderkop i Guds øjne, men selvfølgeligt elskede af ham. Han har medfølelse med, at det gør av, når man dør.

  De 3 sprøjter på dødsgangen er bullshit. Det er et helvede, når de dør. Det føles som år, og de kæmper som sindssyge i kroppen og inde i hjernen. Det føles som en evighed, når de dør.

  Der er heller ikke noget, der hedder, “at sove stille ind”. Det er en myte.
  Men Gud kan godt dukke op og afkorte ens lidelser.
  Også i form af Jesus for enden af en lysende trappe eller tunnel.

  Jeg har dog fået at vide, at når soldater ligger på slagmarken og ser Jesus for enden af en lysende tunnel eller trappe sige til dem: “kom med mig”, så ved de jo godt, hvad det er der sker.

  Men de fatter ikke, at de skal herfra som måske 20-årige eller 25-årige, så de ligger og skriger (inde i hovedet) til Jesus: SKRIIID!!!, skriiid for helvede!!, skriiid dit svin!!! skriiid!! Men måske skaden er for stor, begge ben er revet af, blodet fosser ud, o.s.v.

  Nonner og munke bliver genfødt i en pragtfuld have. Nonner bliver til Eva i en helt ny verden og munke bliver til Adam på en helt ny jord.

  Nogle af de ting, som Allah siger ifølge Koranen, er ikke “grumt”. Det vil sige, at det er ikke en dom, som Allah eller Gud afsiger over et menneske. F.eks. “du har ført et syndigt liv. Du skal straffes” o.s.v. Det er ikke Allah eller Gud, der er “ond”, eller “fordømmende”. Det er desværre bare noget videnskabeligt, er jeg ked af at måtte fortælle jer, som Gud ved, at der sker.

  Gud ved alt om videnskab. F.eks. man kan forestille sig, at ens jeg, eller selv, eller ego eller “bevidsthed”, er en elektrisk strøm, eller nogle små bakterier, som kommer ud af kroppen, når kroppen dør.

  Så ligger ens jeg, der måske er en flydende virus eller en damp eller en elektricitet på gulvet og bliver så spist af nogle forfærdelige store “monstre”, eller insekter på gulvet eller i sengetøjet.

  Forstår I hvad jeg mener? Når der står noget meget “brutalt” i Bibelen eller Koranen, om hvad der kan ske efter døden, så behøver det ikke at have noget at gøre med, at det er Guds vilje at straffe og pine en.
  Det er fordi Gud selvfølgelig har en VIDEN om, hvad der sker med os, når vi dør. Og han forsøger at ADVARE dig imod det.

  F.eks. må alle jo anerkende at det er ret brutalt, når en antilope, indhentes, nedlægges og ædes bagfra levende af en løve.

  Gud fortæller os så. Han advarer os imod nogle VIDENSKABELIGE kendsgerninger, om hvad der kan ske med os, når vi er “døde”.

  Gud accepterer både halal-slagtning og ikke-halal-slagtning.
  Koen er en gave til mennesket. Den er tillidsfuld. Den giver mælk til dine børn og kød til dig og din familie. Den spiser planter, og resterne af den ender med at komme ned i jorden og blive til plantenæring.

  En ko, der får skåret halsen over i et parlament, mens grinende og jublende mennesker ser på er en vederstyggelighed imod Gud og vækker hans vrede.

  DET VAR RESPEKTLØST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeg vil sige. Ghadaffi kan godt blive tilgivet – måske. Hvis han beder Gud om tilgivelse.
  Det gik jo også stærkt.

  Han sagde: “hvad er der med jer mine børn?”, til dem, der dræbte ham. Og det giver jo en vis værdighed.

  Det samme med Saddam Hussein, der råbte noget i stil med: “Tag det som en mand!”, da de hængte ham.

  Det er både barsk karma, men også en vis respekt fra Gud.

  I øvrigt har jeg fået at vide, at Hitler kæmpede til det sidste.

  Hvilket ved nærmere eftertanke også meget ligner hans psykologiske profil som en skyttegravskriger i 1. verdenskrigs skyttegravshelvede, og en mand, der faktisk foretog en del risikable besøg ved fronten.

  Han havde i sinde at styrte ud af førerbunkeren med en pistol i hånden og møde de fremstormende sovjetiske kommandoenheder, for at kæmpe til det sidste, men kontorlusene i førerbunkeren, der havde tilbragt hele livet bag et komfortabelt skrivebord, rottede sig sammen mod ham, likviderede ham bagfra, og strikkede en anden historie sammen af frygt for, hvad de kunne blive udsat for af hævngerrige nazister efter krigen.

  Kommentar by Børge — 26. maj 2018 @ 00:03

 6. Har aldrig selv været habil Poolspiller, men det er interessant at følge med i på TV, fra oven. Held og lykke kim. Måske I, du skulle tage en tur til England (nu hvor Tommy er fængslet), og se om der er nogle Poolspille muligheder der. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2018 @ 06:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper