24. maj 2018

Inger Støjberg vs Islamofilismen: Da fastende muslimer blev bedre buschauffører…

“Har du nogensinde selv sultet, så vil du vide, at det ligefrem skærper sanserne at være nøjsom eller uden mad.”, skriver en døende hippie i Politiken, henvendt til integrationsminister Inger Støjbjerg, der tidligere på ugen opfordrede muslimer til at afholde ferie under ramadanen, da de i modsat fald kunne udgøre en sikkerhedsrisiko.

Vanen tro var seneste udgave af Rushys Roulette et langt angreb på Støjbergs postulerede uvidenskabelighed. Jeg havde problemer med at holde bilen på vejen natten til i går efter en 14 timers vagt, og hvis Støjberg skrev at ‘to plus to er fire’, ville matematikere stå i kø for at revse hendes unødvendigt grove generalisering. Vi lever i mærkelige tider.

Læge Henrik Keller på Facebook (via Ballet Magnifique).

“De læger, der skråsikkert afviser hendes påstande, må simpelthen tale mod bedre vidende.

1. Under ramadanen fastes i ca 18 timer. Der vendes delvist om på døgnet således, at den fastende er oppe en del af natten for at spise.

Flere forsøg har vist, at f.eks en læge i slutningen af en 16 timers vagt, hvor han/hun kun har fået lidt at spise og drikke, agerer nogenlunde som en person med en alkoholpromille på ca 1. De fleste der har prøvet det ved, at det passer.

Et studium har desuden vist, at det går fint, når det er rutine, men at personen er længere tid om at opdage, når tingene ikke mere er rutine. Lægen kan f.eks have tendens til for længe at hænge fast i en forkert teori/diagnose.

2. Jeg tror alle, der har arbejdet i en skadestue, har prøvet at modtage personer, der er besvimet, fordi de glemte at spise og drikke.

3. Det studium, som Støjbergs kritikere henviste til, inkluderede kun raske, unge, slanke mænd. Dvs alle de, hvis helbred ikke var i top, var siet fra.

Desuden er det jo sådan, at langt de fleste f.eks ikke besvimer. Hvis du har 100 raske, slanke, unge forsøgspersoner med i et forsøg, skal du være heldig for, at en besvimer. Noget helt andet er det, hvis f.eks 10.000 dagligt arbejder igennem en måned. F.eks i 25 graders varme. Nogle med dårligt helbred. Der skal der nok være en, der besvimer. Bare noget skidt, hvis han er chauffør på en skolebus.

4. Udenlandske studier har -som nævnt i vedhæftede artikel- vist, at faste faktisk har en betydning for sikkerheden.”

(Videnskab.dk, 23. maj 2018: “Sundt for raske at faste”)

Oploadet Kl. 18:54 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92539/trackback

14 Comments »

 1. muhamedanerne kan faste alt det, de vil, bare de gør det i muhamedanerland, hvor de skal være.

  Dér kan de også gøre alle de andre muhamedanerting, som de mener, de skal gøre i følge deres sorte manual, lige så meget, som de har lyst til. Jeg er fløjtende ligeglad.

  muhamedanere skal være i muhamedanerland, og det er ikke Danmark eller Europa!

  muhamedanerne har i 1400 år forsøgt at erobre Europa, og nu forsøger de i ly af konventioner, menneskerettigheder og humanisme godt hjulpet af landsforræderiske, historieløse politikere. Det er muhamedanske invasorer på erobrings-jihad efter mere land til dødskulten. 

  muhamedanerne skal slet ikke være her – Ud med lortet!

  Herut!

  Kommentar by va sawva — 24. maj 2018 @ 19:11

 2. De eksperter og læger der betvivler Inger Støjbergs opfordring skal ikke længere være offentlig forsørget da de er statsundergravende og uærlige, føj for den lede, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. maj 2018 @ 19:38

 3. P1 Debat tog forleden emnet op. Kort før radioavis ringede en overlæge ind og berettede, at hun flere gange havde måttet sende fastende kirurger hjem. Hun fandt fasten helt uforenelig med det store ansvar. Men kirurgerne vil ikke bruge deres ferie i fasten. De vil bruge den til at rejse til, ja, hjemlandet.

  Det siger sig selv, at ikke alle svækkede kirurger sendes hjem. Fra nu af, skal vi altså medtage den muslimske faste i vore beregninger. Men det vil vi jo også gerne. Det viser stemmeafgivelsen ved Folketingsvalg. Igen og igen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. maj 2018 @ 20:32

 4. Islam ud af Danmark.

  Kommentar by Sindsro — 24. maj 2018 @ 20:37

 5. Moralen er: blev ikke syg når muslimer holder ramadan

  Kommentar by k m. — 24. maj 2018 @ 22:38

 6. Fakta. Virker på kulturradikale som hvidløg på en vampyr. Eller nærmere som en rød klud på en tyr. En nosseløs, blomsterduftende og passiv-aggresiv cuck af en Ferdinand-tyr.

  Men er den ikke ret typisk? “Hvis fagpersoner siger mig imod, taler de imod bedre vidende, fordi jeg lægmand har cherry-picked denne her ene artikel, og ikke læst andet – og den artikel støtter min påstand, hvis jeg lige glemmer præmis!”

  Kommentar by Quark — 24. maj 2018 @ 22:42

 7. Sorry, lidt “off topic” men, at den antidanske superPERKER Rushy, har tid (overhovedet) på dansk statsbetalt radio, 2 timer hver uge, til at svine danskerne og Danmark til, i en helt ufattelig grad, er mig uforståligt.
  Helt ærligt bette paki-tøs: rejs dog hjem! du, I bringer intet positivt til det danske. Kun negativt, forbrydelse, vold & mord!
  Du forsøger at splitte Danmark&danskerne fra din post i 24/7, men jeg tror ikke du får held med.
  Dit held er, at/hvis du bliver deporteret til det “shithole country” du kommer fra! når tid kommer råd, sæt pris på danskens tålmodighed!
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. maj 2018 @ 23:04

 8. Man kan bare google “ramadan accident” eller “ramadan injury”. Og læse om hvordan ramadanen fører til færdselsuheld, arbejdsulykker og produktivitetsnedgang. Myndighederne i muslimske lande ved godt, at det er en tid med problemer. I nogle lande er det ved lov bestemt, at arbejdsdagen/ugen skal nedsættes med X antal timer under ramadanen. I andre lande er der øget politipatruljering, da bilisterne kan være mere trætte, uopmærksomme, irritable og voldsomme.

  I Danmark må der ikke være nogen problemer med ramadanen. Vi skal i hvert fald ikke snakke om det. Vi kan måske snakke om spritkørsel i december i stedet for.

  Kommentar by BE — 24. maj 2018 @ 23:05

 9. Ramadanen gør, at man ikke skal:

  Blive syg
  Køre med bus eller taxi
  Benytte den kommunale hjemmepleje
  Være skolelærer for muslimske børn
  Være i nærheden af muslimske drenge/unge mænd, hvis lunte i forvejen er alt for kort

  Eneste fordel ved Ramadanen for mig er, at der ved den lokale busterminals chauffør-pauserum ikke står x antal muslimske chauffører og kæderyger.

  Kommentar by anon — 25. maj 2018 @ 06:48

 10. Ram-a-lam-a-ding-dong.

  Kommentar by Bastardo — 25. maj 2018 @ 08:28

 11. #5 Nej moralen er kræv en dansk læge/sygeplejeske, hvis man er så uheldig at ende i det danske sundhedssystem.

  Kommentar by na — 25. maj 2018 @ 08:31

 12. Inger Støjberg er skabsmuslim /-jøde: Se Debatten fra i går, hvor hun går ind for ‘forbud mod forhud’.
  Hun mener, sammen med Venstre, Radikale og Socialdemokratiet, at man skal cutte i raske børn. DF går i virkeligheden også ind for det, dette vil følge af dagens forespørgselsdebat.

  Både hun og de øvrige, herunder en rabbiner eller noget og en kristendemokrat, leverer gedigne fodskud, hvilket er ganske underholdende.

  Heldigvis er der fornuftige stemmer, herunder medstifteren af borgerforslaget, Lena Nyhus, samt Khader og Zamani, sågar en Alternaivist.

  Alle tilhængerne af at skære i raske børn finder, at det er et voldsomt vanskeligt emne.

  Det er det nu på ingen måde: Substansen er, hvorvidt man skal skære i raske børn. Det skal man naturligvis ikke, punktum. Det kan det enkelte menneske selv afgøre, når vedkommende er blevet myndig.
  Så støt borgerforslaget, selv om det ikke bliver vedtaget i Folketinget. Så véd vi i det mindste, hvor vi har cutter- og børnemishandlingstilhængerne.

  Og yderst til højre på tilskuerrækkerne sidder – som altid i Debatten – umba-mumba-negeren, briller med hvidt stel, korslagte arme og meget spredte ben.

  Kommentar by anon — 25. maj 2018 @ 09:03

 13. -Altid sige nej tak til perk.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. maj 2018 @ 13:09

 14. Er man lidt kritisk mod ensretningspropagandaen, så afkræver David Trads bevisførelse for indlysende sande påstande. Derimod kan medierne påstå hvad som helst, hvis bare de henviser til andre etablerede medier. En aktuel sag er nedskydningen af et malaysisk fly, hvor medierne skriver en masse den hollandske ekspertkommision ikke har nævnt. Desuden bør vestlige eksperters udsagn sammenlignes objektivt med russiske eksperters udsagn.

  Indvandringsmodstandere har på internettet haft det ret let ved at de venstreorienterede indvandringstilhængere ikke aner noget faktuelt om muhamedanernes tro, men når journalisterne så konstant kræver dokumentation for at himlen er blå, så kan det betyde at kendte indvandringskritikere må holde sig tilbage, medmindre de som i sagen om at fratage en landsforræder statsborgerskabet kan henvise til at andre lande har gjort det samme uden at måtte stå skoleret for “det internationale samfund”.

  Kommentar by perhag — 26. maj 2018 @ 11:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper