29. maj 2018

Mikael Jalving: Danmark underskrev en aftale ‘om at lade folkevandringen fra Syd mod Nord fortsætte’

Jeg har ikke hørt en eneste dansk politiker kommentere Marrakesh-aftalen, og det er næppe en tilfældighed. Der er ikke genvalg i masseindvandring. Landets mange statsmedier stiller naturligvis ikke kritiske spørgsmål desangående, og den fjerde statsmagt ligner til forveksling de øvrige. Artikler om alt, bortset fra det væsentligste.

Mikael Jalving om Marrakesh-aftalen på JP.dk – Rend mig i det globale demokrati!

“… Allerede nu dikterer transnationale aftaler og konventioner fra en bestemt historisk periode efter 2. Verdenskrig i alt væsentligt, hvad politikerne tør mene og gøre. … Mens utallige medier f.eks. havde travlt med at diskutere ramadan og dehydrering, har vores regering i den forløbne uge underskrevet en international hensigtserklæring om at lade folkevandringen fra Syd mod Nord fortsætte.

Det skete på en konference i Marokko, hvor repræsentanter fra en lang række europæiske og afrikanske lande enedes om en officiel deklaration, der skelner mellem legal og illegal migration og tilskynder til mere af den første slags og påstår, at den er et stort gode for samfund på begge kontinenter, ligesom regeringer i endnu højere grad end tidligere bør slå ned på ‘fremmedfrygt’, ‘racisme’ og diskrimination i modtagerlandene.

Det er mig uforståeligt, at nationalt valgte regeringer i bl.a. Tyskland, Belgien og Danmark går med til det. Spurgte man befolkningerne direkte, ville det blive et stort, fedt nej tak, vi har så rigeligt!

Hvad materien angår, vil den afrikanske migration sandsynligvis kun vokse de kommende årtier, også selv om det går økonomisk fremad flere steder i Afrika. Det skyldes, at migrationen stiger, når fattige lande udvikler sig, fordi flere dermed får råd til at rejse.

De nye muligheder må forventes at multiplicere den migration, som internationale aftaler à la den i Marokko tilmed søger at fremme. Man behøver ikke være professor for at forstå konsekvenserne. Ja, måske er det netop en fordel ikke at være det. Almindelige mennesker lader nemlig godt til at kunne forstå, at når Mellemøsten og Afrika kommer til Europa, så bliver Europa mere arabisk og afrikansk.

Man kan forledes til at tro, at vore ledere faktisk ønsker dette.”

(Europa.eu, Marrakesh Political Declaration, maj 2018, 8 sider)

“… adopted by incorporating the following cross-cutting priorities:

1. A human rights-based approach: the implemented actions will contribute to fully respecting the human rights and dignity of refugees and migrants, irrespective of their migration status; …

3. Increased attention to the fight against xenophobia, racism and discrimination: the partners will undertake efforts to combat these phenomena, and to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination…” (s. 2)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92666/trackback

29 Comments »

 1. Off topic fungerer ikke så du får den lige her: Prøv at gå ind på stram kurs’ facebookside og se den video rasmus paludan har lagt ind fra vollsmose! Man skulle tro han havde betalt idioten i bilen for at bekræfte samtlige fordomme om det område!

  Kommentar by per — 29. maj 2018 @ 04:34

 2. Politikerne har ikke meget med den sag at gøre. Det er embedsmænd som brygger de aftaler sammen og politikerne får bare besked på at underskrive.

  Kommentar by Vakse Viggo — 29. maj 2018 @ 06:56

 3. Førhen skød man landsforrædere.
  I dag laver de vores love!

  Kommentar by Karsten Lund — 29. maj 2018 @ 06:58

 4. Der bliver rigtig delt gratis is ud til en masse shitholes. Penis.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. maj 2018 @ 07:47

 5. Jo, politikere Vil det her. Det er sikkert embedsmænd der formulerer teksten, men regeringsleder skriver gladelig under.

  I Italien er der ny krise fordi præsidenten ikke bryder sig om en EU-kritisk minister i den regering man var ved at strikke sammen

  Kommentar by k m. — 29. maj 2018 @ 08:17

 6. Blot endnu et eksempel på at alt er aftalt på forhånd mht. masseindvandring og globalisering – kunne vi ikke så godt lige gøre George Soros til statsminister og indsætte frimurerlogen samt andre esoteriske kulter som regering?

  Vores demokrati er en stor skueproces, hvor vi – de uindviede – kun får en teaterversion af, hvad der egentligt foregår.

  I forbindelse med HKH kronprins Frederiks 50 års fødselsdag så vi et billede af gulvet fra balsalen, og den havde form som et skakbræt og illustrerer tydeligt loge-verden med al dens dualisme: en lys side og en mørk side.

  I øvrigt skulle Folketinget også have en frimurerloge – noget der er totalt uforeneligt med sunde demokratiske principper som åbenhed og transparens.

  Lad os få afsløret hvad de kogler løs med…

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 29. maj 2018 @ 08:35

 7. Det er igen vores Folkevalgte politikere på toppen af EU- herakiet, som forråder vores kultur, frihed og demokrati, som Champerlain gjorde i 1939. De udhuler de nationer og det demokrati, som de er et produkt af….Hvad andet er der at sige end. STØT SIAD. God tirsdag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. maj 2018 @ 09:14

 8. Det er som Versailles-traktaten og vi underskrev ikke engang under protest, som Tyskland gjorde i 1919.

  Som Versailles-traktaten vil Marrakesh-traktaten føre til en ny krig. Først som borgerkrig i Europa, når invasionen fra Afrika tager til og som verdenskrig, når den når en kritisk masse.

  Kommentar by A-mad — 29. maj 2018 @ 09:22

 9. Hvor er skrigeskinken Støjberg? Hvor er Kristian Thulesen-Dahl?

  hulu bulu… hvor er I henne?

  Kommentar by redneck — 29. maj 2018 @ 09:22

 10. “the partners will undertake efforts to combat these phenomena…” – Ja, vi har lige set hvordan de behandler Tommy Robinson; snart bliver det vores tur !

  Kommentar by T. Flodur — 29. maj 2018 @ 09:24

 11. De lever i deres egen verden.

  Kommentar by Bastardo — 29. maj 2018 @ 09:29

 12. Hvorfor blive overrasket! Danmark er EUs lydige nikkedukke, og de dumme danskere bliver med at stemme på politikere/partier der ikke vil Danmark det godt. Kort og godt: LANDSFORRÆDERE.

  Fra EU lyder parolen:
  ”Frygten for mangfoldigheden i dagens Europa kan skabe så mange spændinger, at det ødelægger vores samfund indefra. Det er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra. Og det er en anden frygt, vi står over for, sammen med den meget konkrete og skræmmende trussel, vi har set i Paris gader.”
  Sagt af Federica Mogherini, EU´s italienske repræsentant for udenrigsanliggender, ved EU-pressemøde 16.november 2015.

  EU’s udenrigskommissær, kommunisten, italieneren Federica Mogherini: ”Europæerne bør forstå, at vi af hensyn til vor økonomi og velfærd har behov for indvandring (fra Afrika)”, og hun tilføjede: ” Lad mig her fra starten af gøre det helt klart: Europa lukker ikke og vil ikke lukke sine grænser.”

  ”EU vil aldrig blive et fort. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det. Intet land kan klare dette alene”
  (Dimitris Avramopoulos, EU’s græske formand for migration på Newspeek 20.05.2018).

  Fra Frankrig lyder det samstemmende:
  Frankrigs præsident Emmauel Macron støtter aktivt Europas selvmord: ” Jeg vil bygge en frihedens og ansvarlighedens vej fra Afrika op til Europa. Europa kan tilbyde de afrikanske lande en gensidigt fordelagtigt ordning for en human migrationspolitik.”

  For 8 år siden lød det samstemmende fra Tyskland og England:
  ” Tysklands multikulturalisme er slået fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010).

  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).

  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010). I 2015 under den store tilstrømning af muslimer til Tyskland, som hun selv opfordrede til, udtalte hun: ” Wir schaffen das.”

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).

  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  “Drenge,” kan I ikke se, at de tager røven på os!

  Slutdokumentet på mødet i Marakesh (18.05.) munder ud i, at migration ikke ses som et problem, men bliver betegnet som en positiv proces!
  Ja, man tror ikke sine egne øjne. Tiden er inde, hvor det private initiativ må tage over.

  Kommentar by der Adler — 29. maj 2018 @ 09:41

 13. Mener at have læst at Ungarn ikke underskrev aftalen..?
  Navn på den danske underskriver/deltager således at denne person kan konfronteres…
  I

  Kommentar by Frank Mathiesen — 29. maj 2018 @ 09:47

 14. Sjovt at DF er så stille omkring det her…

  Men det understreger jo bare vigtigheden af, at vi afdækker mulighederne for at stemme på andre partier, der står ved deres ord – for DF han vi med al tydelighed IKKE regne med!

  Kommentar by Polka — 29. maj 2018 @ 09:54

 15. Jeg fandt historien i al beskedenhed http://snaphanen.dk/2018/05/23/hungary-ingeniously-strikes-back-at-the-eu/

  Kommentar by Snaphanen — 29. maj 2018 @ 10:03

 16. ->Frank Mathiesen 09:47. Såvidt jeg lige kan se er Ungarn heller ikke nævnt i listen med underskrivere af Marrakesh Political Declaration.

  Vi burde selvfølgelig heller ikke have underskrevet.

  (Ligesom vi heller ikke skulle have tilsluttet os aksemagterne ved at underskrive Nazi Tysklands antikomintern pagt i november 1941, hvor “underskrivelsen blev ledsaget af omfattende protestdemonstrationer i København, hvor især studenterne gjorde sig gældende” citatet er fra wiki)

  Kommentar by A-mad — 29. maj 2018 @ 10:15

 17. Det er fordi, at her kommer et nyt folk vore politikere er klogere end. De kan føle sig bedre vidende. Moske stemmer de endda på dem, nu de er her og får penge og endda statsborgerskab. Ren win win, tror de.

  Kommentar by P — 29. maj 2018 @ 10:17

 18. Den korrupte klump af teknokrater i EU, er ikke demokratiske og bliver det aldrig, det positive er at det kunne være starten til EUs undergang og fjernelse af de korrupte politikere, Europa vil igen komme til at bestå af lande der selvstændig handler til fordel for eget land, det er også det Donald Trump er valgt til i USA, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2018 @ 11:16

 19. Danmark & danskerne er et let bytte (fat sitting Ducks!), vi ligger på skjoldet og ser til at vores folkevalgte kolbøtter tager skridt til at udrydde os!

  Vi ligger under dække af at vores kolbøtter “nok” gør noget, at vi har vores retsstat, velfærd og Demokrati(se hvad der sker i Italien!) samt vores Yttringfrihed (se hvad der sker i UK!)

  Der er ikke mange patrioter i DK længere!
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. maj 2018 @ 12:02

 20. Mo. Ther. Fuck. Er.

  Er det ikke snart nok?

  Kommentar by Quark — 29. maj 2018 @ 15:35

 21. https://www.youtube.com/watch?v=njaCTBLQ7CA&feature=push-u-sub&attr_tag=gikrkub-1H39ssxj-6
  Vi er sådan lidt fucket..

  Kommentar by Erik — 29. maj 2018 @ 15:56

 22. Adler — 29. maj 2018 @ 09:41 :

  Tak, igen, for dit gode overblik og at du deler det til os.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. maj 2018 @ 16:37

 23. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/otte-niqabklaedte-kvinder-moedte-op-i-folketingssalen/7177632

  Kommentar by P — 29. maj 2018 @ 17:27

 24. @ 22 M.S.Carstens

  Tak, var i dag til parade (Peacekeepers Dag) på Kastellet, og jeg kan godt sige dig, at ved snak med flere, så er mange danskere parate, men de mangler en “fører”.
  Danskerne mangler en Niels Ebbesøn eller en Skipper Klement, for at vække danskerne af deres magelighed.

  Kommentar by der Adler — 29. maj 2018 @ 18:29

 25. Var verdens bedste udenrigsminister, Audi Anders (Radikale Venstre for Mænd), ikke med til mødet?

  Kommentar by Vermund for President — 29. maj 2018 @ 19:36

 26. Folkevandring. Ebola er igen udbrudt.
  Lad os tage det, der kunne ske. Smuttede kommer til Europa og lukkes direkte ud på motorvejen og vandret i Europas lande. Hvor hurtigt er befolkningen smittet. Kan der tænkes i at ligefrem at smitte emigranter med virus, da de hurtigt spredes uden kontrol og karantæne.

  Kommentar by P — 29. maj 2018 @ 20:20

 27. Var verdens bedste udenrigsminister, Audi Anders (Radikale Venstre for Mænd), ikke med til mødet?

  Kommentar by Vermund for President — 29. maj 2018 @ 19:36

  Jo det tror jeg – Ved kronprinsens fødselshalløj i lørdags kommenterede dr1 speakerne ved et billede af Samuelsen, der ankom alene til kristiansborgspisningen/festen, at netop havde været på rejse og lige kommet hjem og at han havde passet sit arbejde (sic)!!

  Det er svært at dokumentere i det væld af billeder, festdeltagere og speak der løb over skærmen.

  Der var vist for øvrigt ikke nogen fra enhedslisten med til festen – vel? Nogen der ved det?

  Kommentar by Black Watch — 29. maj 2018 @ 20:32

 28. # 26

  Jeg så ellers, at Audi Anders gned sig op ad Kronprinsen ved Royal Run i mandags.
  Han håber vel på, at Kronprinsens popularitet smitter lidt af på ham?

  Jeg tror sgu ikke, at der var nogen gammelkommunister fra Enhedslisten med til festlighederne i Kongehuset.

  Dog var republikanerne repræsenteret ved Stormufti Morten Østergaard og den flommefede Pia Olsen Dyhr fra SF.

  Ville ellers gerne have set Pernille Skipper i strutskørt og diadem danse lancier med en stangvissen Prins Joachim…

  Kommentar by Vermund for President — 29. maj 2018 @ 21:10

 29. Jeg er i chock . er det noget DF er gået med til ?
  1.2 -1.5 procent af befolkiningen i Haderlev (komune) er muslimer. Det er nok til at blive danmarks mest krimelle landsby (med venstre ved roret). Underligt nok indeholder politets reporter kun om gamle sultne kvinder der har sjålet en vandmelon i kvikly/føtex. Ikke om den vold der er nede ved araber street og hash salget ved bus terminaln.

  Marrakesh kan umuligt gør situationen bedre. politiet i stort antal i gaderne, fanger kun mindre årige der får en sjus. Aldrig muslimen med kniven i natte livet. Hallooo Jeg bliver truet hver weekend af en elleranden islamist…politiet ja jer i ved bygningen lidt syd for crazydazy eller hvad faden det hedder nu. gang bangers go arrest them now. stor trussel imod haderslev. LTF/loosers eller brothas jeg er ikke den store kender i menekligt affald . lad os bare få åbnet for politiet igen i haderslev asap siden vi har underskrevet Marrakesh dokumentet.

  Kommentar by træt af politiet — 30. maj 2018 @ 00:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper