30. maj 2018

Trier Mogensen: “.. drivkraften i American Psyko er faktisk en fetichistisk fascination af Donald Trump”

Ethvert angreb på Donald Trump bliver med tiden en integreret del af den danske debat. Venstreorienterede for venstreorienterede – ananas i egen juice. Ordveksling hørt i seneste udgave af Det Røde Felt (aka Det Hvide Snit) på Radio24syv. Sekvensen kan høres på Radio24syv.dk

Ole Grünbaum, eks-hippie: Men så i 80’erne der kommer den rabiate økonomiske liberalisme med yuppierne på Wall Street – altså 80+’ernes store roman, det var jo American Psyko, lad os lige huske, at det var en børsmægler, som parterede kvinder i sin fritid ik’.

Lars Trier Mogensen, Radio24syv: Kan du huske hvem han var ekstremt optaget af? Hvem han forgudede – det er ret interessant!

Ole Grünbaum: Jeg har kun set filmen, jeg har ikke læst bogen.

Lars Trier Mogensen: Men i bogen er der en figur der hedder The Don, eller Donny, altså massemorderen i American Psyko er fuldstændigt sygeligt optaget af, og bogen handler faktisk i høj grad om hvordan han forsøger at komme hen hvor Donald Trump, den rigtige Donald Trump, har været.

Ole Grünbaum: – Waw.

Lars Trier Mogensen: Han forsøger ligesom at komme ind de samme steder, spise de samme steder. Så meget af drivkraften i American Psyko er faktisk en fetichistisk fascination af Donald Trump. Men det er et sidespor…

(Foto: Salon.com, 2016: Donald Trump, ‘American Psycho’ muse…)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92717/trackback

11 Comments »

 1. DF har hjulpet socialistsviner Lars Trier Mogensen til skattekroner. Tak for det Tulle.

  Kommentar by Nielsen — 30. maj 2018 @ 16:01

 2. Jeg bliver da mere og mere træt af den langhårede og tilsyneladende uvaskede Lars Trier Mogensen.

  Flipperen glemmer helt at filmen beskrives som ” American black comedy horror film” og Forfatteren Bret Easton Ellis beskrives som “He is a self-proclaimed satirist whose trademark technique, as a writer, is the expression of extreme acts and opinions in an affectless style”

  Men LTM udsyn er tilsyneladende begrænset til et “tidsskrift” som Salon, host host.

  Kommentar by Santor — 30. maj 2018 @ 16:48

 3. Det er meget sigende at Ole Grünbaum refererer til en bog hvor han kun har set filmen. Filmen er ekstremt dårlig og har praktisk talt kun titlen til fælles med bogen. Jeg læste den måske 5 gange i starten af 90’erne – der er lange passager om Madonna, med Tom Cruise osv osv. Donald Trump er blot een af mange referencer. Trump har været blandt USA’s allermest kendte og omtalte i 40 år, du har hele Doonesbury-samlinger fra 80’erne der kunne dedikeres til ham.

  Jeg får faktisk den fornemmelse, at Trier heller ikke har læst bogen.

  Kommentar by DavidK — 30. maj 2018 @ 18:00

 4. Guilt by association – em klassiker blandt uoplyste mennesker. Vores uduelige journalister har fyldt os med løgne, bevidste misforståelser, rygter osv. fra før Trump overhovedet blev valgt. Hvis de nu gad gøre deres arbejde ordentligt, ville de kunne fortælle om de usmagelige typer som Trump har trukket med sig ind i Det Hvide Hus.

  How Trump Filled The Swamp
  https://www.youtube.com/watch?v=cs0BfPDvUQg

  Når vi ikke skal høre om de krigsliderlige generaler og de slimede Goldman-Sachs folk, hvad skyldes det så?

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. maj 2018 @ 18:32

 5. Hvad fanden sker der med den der Trier-familie?

  Samtlige medlemmer af familien er notoriske gammelkommunister, og flere af dem har i årevis været mere end modne til indlæggelse på den lukkede afdeling.

  Behøver jeg nævne narkomanen Lars von Trier?

  Og tænk på Troels Trier og Rebekka Brøl.

  Jeg har stadig migræne og tinnitus…

  Kommentar by Infidel — 30. maj 2018 @ 19:54

 6. “men det er et sidespor”
  Du har så evigt ret.

  Kommentar by D — 30. maj 2018 @ 20:11

 7. Trier Mogensen er en skidetrængende udgave af Mao Zedong – Han er ikke tyk, han er bare fuld af lort !

  Kommentar by T. Flodur — 30. maj 2018 @ 21:33

 8. Til Hr. Snusk: Trump vil jo vælte de øjeblikkelige autoritære magthavere i USA ofte kaldet globalisterne. Derfor har han måttet alliere sig med militæret, især flåden, for ikke at blive afsat med det samme.

  En sladrehank fra de amerikanske efterretningstjenester, Schiff, forklarer at skyggeregeringen, den dybe stat og det militær-industrielle-kongres-kompleks i USA udgør selve slyngelstaten:

  https://www.youtube.com/watch?v=ir-LtwZS_R8

  Kommentar by perhag — 30. maj 2018 @ 22:38

 9. Ole Grünbaum: BAR RØV I 60’ERNE
  1973 ”Jorden kunne blive skøn den sommer, for det sagde en lille overfed indisk knægt på 15 år ved navn guru Maharaj Ji. Hans danske disciple mødtes for ad bønnens kosmiske vej at overtale guruen til at lægge vejen om ad Danmark efter en tilbedelsesfest i London. Disciplene talte den forhenværende provo og senere computer-ekspert Ole Grünbaum, havde netop købt og foræret den unge mand en strandvejsvilla, som han jo gerne skulle bese og dvæle i. Men guru Maharaj Ji og hans finansielle rådgivere blæste på disciplene og deres bønner og strøg direkte fra London til USA uden at bekymre sig om Grünbaum” :-)

  Fra Den nye Danmarkskrønike: Hårde tider forude 1972-1980 Af Gregers Dirckinck Holmfeld

  Kommentar by A-mad — 31. maj 2018 @ 10:21

 10. 80’ernes store amerikanske roman var Bonfire of the Vanities. Og American Psycho udkom i 1991.

  American Psycho handlede i øvrigt væsentligt mere om Panasonic-stereoanlæg og Whitney Houston-albums og kinesiske renserier end om Donald Trump.

  Kommentar by Peter Lund — 31. maj 2018 @ 18:57

 11. American Psycho handlede om firsernes Wallstreet yuppier, for hvem rigdom betød alt. Og dengang var Donald Trump jo kongen af Manhatten.

  Kommentar by Peter Andersen — 2. juni 2018 @ 23:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper