31. maj 2018

Folkefesten 24. juni 2018 i Jægerspris: Petr Bystron (AfD), Søren Espersen (DF), Uhrskov (DS)…

I morgen skriver vi 1. juni, og for mit vedkommende inkluderer måneden en flytning, en lille uge på Bornholm og en uge i Moskva. Det bliver med andre ord en fantastisk sommer. Det ærger mig dog, at jeg for første gang ikke kan deltage i Folkefesten, men det er ikke sådan lige at ændre VM-programmet.

Tilsendt fra Søren Lind Jensen, formand for arrangementskomitéen.

“Temaet for arrangementet i år er, hvordan den snigende islamisering af Vesteuropa kan stoppes og vendes til en remigration. …

Efter Petr Bystrons tale på årets folkefest er akkrediterede journalister fra nogle få udvalgte medier indbudt til at interviewe og stille spørgsmål til den prominente AfD-politiker. …

Folkefesterne har i de foregående år behandlet, hvordan demokratiet i Vesteuropa har været under angreb både gennem ukontrolleret immigration fra den Tredje Verden og den derved afstedkomne religiøse fanatisme og ustabilitet, men også gennem voldelige autonome kredse.

I år bliver temaet som skrevet, hvordan denne udvikling kan stoppes og reverseres.

Efter talerne på årets folkefest, der holdes søndag eftermiddag, d. 24. juni, fra kl. 12-18 på Uddannelsescenteret Christiansmindevej 2 uden for Jægerspris, vil der være rig lejlighed til at netværkning, erfaringsudveksling og hygge.

Tilmelding sker på www.folkefesten.dk eller kontakt@folkefesten.dk”

Oploadet Kl. 09:18 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92777/trackback

4 Comments »

 1. Hvad tid vil det blive holdt ved Skovsøen igen.?

  Kommentar by Sindsro — 31. maj 2018 @ 11:57

 2. 1) Forbyd omskæring (undskyld Jøder,….er ikke ude på at ramme jer, men ser ingen anden udvej..mal forhuden blå, og lad den myndige alders person bestemme).
  2) Opgiv konventionerne. Se så at beskyt de grænser vi har (for demokratiet og frihedens skyld), og diskriminer imellem muslimer og ikke muslimer….jeg kunne ønske at vi kunne skældne lidt mere skarpt, men det har i ikke mulighed for…med Tayquiaa i mente etc.

  3) Aflæg en edserklæring ved statsborgerskab..Troskab til Grundloven o.a….må i fællesskab udformes.

  4) Se så at få de Imamer smidt ud, og se så at få ødelagt den imamholdige autoritetstro, ellers er løsningen kun borgerkrig eller underkastelse, og det sidste kan vi ikke være bekendt. Det er vores børns fremtid det drejer sig om
  .

  5) Det EU opstøttende fejhedsdiplomati skal bekæmpes så meget som muligt, og der skal være mulighed for at retsforfølge De Folkeforrædere, som er valgt til at repressentere os, via vores grundlag, men som bag vores ryg laver aftaler med repressentanter for denne – usekulær diktarreligion-…

  Er noget træt nu, men jeg håber det tages op og videreudvikles blandt jer der deltager. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2018 @ 17:25

 3. “…en uge i Moskva.”

  At man kan tage til Rusland uden at lede efter sibirske tigre eller store bjørne overgår min forstand lol

  Kommentar by Moran ya Simba — 1. juni 2018 @ 07:27

 4. De bistre ansigter virker ikke umiddelbart særlig inviterende til en “fest”. Men Søren Espersen leverer vel noget Israelsk vin hjemmelavet af hans og konens afkom på en bosætter-fæstning i et af de “besatte områder”. Men når Uhrskov sidder med ved bordet risikerer den gode vin at blive sur på stedet. Det skal nok blive et muntert gilde i Jægerspris den 27 juni!

  Kommentar by Balder — 1. juni 2018 @ 18:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper