2. juni 2018

Zweistein: Amnesty International væk fra idegrundlaget. Kalder til kritik af Danmark.

Amnesty blev grundlagt i 1961af Peter Benenson. Fokus var at skabe opmærksomhed på sager, hvor samvittighedsfanger uden ordentlig rettergang var blevet smidt i fangehullet på grund af deres holdninger og overbevisninger af regimer, som ville af med en kritiker.

Amnesty tager stadig den slags enkeltsager op, men der skal naturligvis prioriteres. Men hvorfor er det lige, at samvittighedsfange nr. 1 i organisationens eget hjemland, Tommy Robinson, absolut ingen opmærksomhed har fået fra Amnesty, og nok heller ikke får den? Gennem en årrække har han ellers ageret den samvittighedsfulde vagthund og kritiseret regeringen og myndighederne for at ignorere eller bagatellisere 1000’vis af voldtægter – og det har vist sig, at han har ret. Nu er han smidt i fængsel, anholdt for en ting og dømt for noget andet i løbet af få timer af en partisk dommer ved en politisk – og hemmeligholdt – standret uden egen advokat til stede og uden muligheder for at tilrettelægge sit forsvar. Hvor er Amnesty? Svaret er: Man har helt andre ting at tage sig til.

I en pressemeddelelse udsendt den 31. maj bliver Danmark udhængt for at have vedtaget et burkaforbud. Amnesty Internationals chef for Europa, Gauri van Gulik, er hårdhændet i sin kritik: ‘Danmark: Forbud mod ansigtsslør diskriminerer og krænker kvinders rettigheder… Alle kvinder bør have frihed til at klæde sig som de vil og at bære tøj som udtrykker deres identitet eller tro. Dette forbud rammer især muslimske kvinder, som vælger at bære niqab eller burka… Hvis hensigten med denne lov var at beskytte kvinders rettigheder fejler den på det skammeligste. I stedet kriminaliserer den kvinder for deres valg af tøj i direkte modstrid med de frihedsrettigheder Danmark
foregiver at forsvare’. (Amnesty International)

MSM kan nu henvise til Amnesty, der har en aura af troværdighed og goodwill fra gammel tid. Problemet er, at nutidens Amnesty vælger fakta efter hvad der tjener egen politisk dagsorden. Man fortier, at den Europæiske menneskerettigheds domstol i juli 2017 enstemmigt har fastslået, at Belgiens forbud mod at bære burka i det offentlige rum IKKE overtræder konventionen. Retten anerkender, at forbud mod fuld tilsløring af ansigtet i offentligeden kan være berettiget for at sikre det demokratiske samfunds funktion, som blandt andet udgøres af vigtigheden af social kommunikation, etableringen af menneskelige relationer – det ‘at leve sammen’. (Gatestone Institute, med link til ECHR’s dom)

NGO’ere har det med at vokse. Undervejs glider de fra hvad der var deres oprindelige mission i verden til noget andet og mere. Amnesty International anno 2018 er et kæmpe foretagende med en global dagsorden: ‘Vi kæmper for menneskerettigheder. Og for frihed og retfærdighed i hele verden’ hedder det nu. I programerklæringer hævder Amnesty International at være uafhængige af enhver politisk ideologi. I handling viser organisationen noget andet: Som imamer på rundrejse skal Danmark sættes i dårligt lys og i dårligt selskab. Sandheden, pyt med den. Og Tommy Robinson, skidt med ham.

Oploadet Kl. 09:27 af Herr Zweistein — Direkte link92 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92811/trackback

92 Comments »

 1. Og man ved at man lyver og bedrager og man gør det bevidst og med overlæg…da man i dag er en venstreorienteret politisk organisation – i lighed med de fleste andre organisationer i verden i dag, som f.eks. FN.

  Verden er fuldstændig af lave og i opløsning på alle planer!

  Kommentar by Black Watch — 2. juni 2018 @ 09:41

 2. Det må være et målrettet politisk projekt at få fjernet muligheden for at trække donationer til diverse organisationer i godhedsindustrien, fra i skat. For det første er det grundlæggende ret klamt, at lade andre betale for sit personlige feelgood projekt. Betal selv for dine afladsbreve. Så må du for min skyld købe lige så mange, du vil. For det andet kan det være et middel til få skovlen under disse forkvaklede, destruktive “NGO” der om noget lever af staten. I hvert fald her i landet. De samme, engang så velfungerende stater, som de samme “NGO”‘er har været med til at ødelægge.

  Men så står vi selvfølgelig ved den alle steds nærværende Berlinmur. For hvilket politisk parti ville vove et sådant lovforslag, når DR prompto ville oprette en kø af samme længde som den kinesiske mur, bestående af grædende NGO repræsentanter, som i Aftenshow efter Aftenshow vil klynke sig gennem hele programmet med, hvor mange ofre, der nu bliver svigtet. Om det ikke nærmere er svigtet af deres egen pengepung, som plager de eksponerede hattedamer mest, vil DR aldrig forsøge at bore i. Nå men som en tidligere vist video også afdækkede, er alt for manges afhængighed af en forvokset stat, blot et af de syv tegn på imperiets vej ned i graven. Denne gang den Vestlige:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z7Gc1bv-Mj4

  Kommentar by Margrethe — 2. juni 2018 @ 09:46

 3. DR er også vokset til en størrelse , hvor kun total lukning og rasering hjælper.
  Alle luftkasteller og tudenasseklubber bør raseres med jævne mellemrum.
  Og således også gabesty gabeinternational.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. juni 2018 @ 10:10

 4. “I stedet kriminaliserer den kvinder for deres valg af tøj i direkte modstrid med de frihedsrettigheder Danmark
  foregiver at forsvare.”

  Og således blev burkaen til et frihedssymbol – modsætningen til den undertrykkende danske kultur.

  Det er i sandhed groteske tider vi lever i.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. juni 2018 @ 10:39

 5. Det samme er sket for Læger uden Grænser. Overtaget af venstrefløjen og man har forladt den oprindelige mission.

  Kommentar by Martin — 2. juni 2018 @ 10:58

 6. Smid dem ud af Danmark. Vi har så rigeligt med kommunister her i forvejen

  Kommentar by Christian — 2. juni 2018 @ 10:59

 7. Frihed og retfærdighed er der vel ikke mange, der er imod.
  Men AIs udgave er noget helt andet.

  At Margrethe: Er ganske og aldeles enig. Hvorfor skal suppehønsenes godhed via skattefradrag overvæltes på mig?

  Kommentar by Bastardo — 2. juni 2018 @ 11:09

 8. Burkaforbud er da også en superdårlig ide, når det burde være åbenlyst for enhver, at repatriering er den optimale løsning.
  Men danske politikere er noget af det svageste man kan forestille sig, derfor kan man kun forvente svage ideer.

  Kommentar by Kunta — 2. juni 2018 @ 11:24

 9. Hva’ fanden rager et dansk burka-forbud amnesty intl. ?!? Endnu en organisation , der ogsaa fremover IKKE faar en roed reje ved indsamlinger .

  Kommentar by krassisten — 2. juni 2018 @ 11:38

 10. AI har totalt gjort sig selv overflødig og ligegyldig. En britisk mand blev idømt fængselsstraf for at binde noget bacon på et mooskehåndtag, og smide nogle skinkesandwich for Mooskeen…..Han døde under mystiske omstændigheder i fængslet. INTET OM TOMMY? Boycot AI.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2018 @ 12:23

 11. (Vil AI for øvrigt kæmpe for at de kvinder der er påtvunget Burka kan blive fri for dem????? Nej selvfølgelig ikke…AI? Gå af helvede til)

  Kommentar by Michael Unna — 2. juni 2018 @ 12:25

 12. Det er store og vigtige beslutninger, der tages i Folketinget. Men så larmer de i det mindste:

  Denmark’s burqa ban will affect, at most, 0.2% of Muslim women there

  Kommentar by Snaphanen — 2. juni 2018 @ 12:49

 13. Nye kampfly koster 56mia. (plus en masse ekstra mia. fordi statens beregninger aldrig holder)
  Det er så åndssvag pengespild, fordi Islam erobrer vesten uden det koster dem en krone

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 12:54

 14. Det er et stort problem i tiden, at organisationer overtages af ekstremister. Nu også Amnesty Int.

  Da man havde Sovjetunionen, var man især i Socialdemokratiet opmærksom på kommunistiske forsøg på at overtage og underminere organisationer, i særlig grad fagforeninger. Men efter murens fald troede man, at det gav ekstremisterne en lærestreg for livet, og beskyttelsen af organisationer ophørte som en del af fredsdividenden.

  Men det viste sig at være en fatal fejltagelse. Mange foreninger, der tidligere havde opbygget solid anseelsen, kuppes i stigende grad af ekstremister, der så kan få sig en magtfuld platform bygget op af fortidens goodwill.

  Vi ser som skoleeksempel Danmarks Naturfredningsforening, der i 1980-1990 havde stor succes og fik statslige privileger inden sikring af gældende frednings- og naturlovgivning. DN er i dag degeneret til venstreekstremisters klimakamp, hvilket især er accelereret med valg af Enhedslistens Maria Reumert Gjerding som præsident.

  Men ikke bare såkaldte NGO’ere (hvis hoveddonorer ofte er stater) kan blive udsat for venstreekstrem magtovertagelse. Internationalt kalder man det regulatory capture, når en statsstyrelse/statsorganisation kuppes af ekstremister, hvis der ikke findes tiltænkte mekanismer eller barrierer imod det.

  EU-kommissionen er et godt og farligt eksempel på en captured agency, der var sat op som en samarbejdsorganisation mellem europæiske lande, men nu går åbenlyst efter at underminere de europæiske lande og deres demokratier gennem ekstreme magtpolitik og direktiver.

  Kommentar by traveler — 2. juni 2018 @ 13:31

 15. Det er ikke helt som det udlægges her. Dommeren havde reelt ikke andet valg en at arrestere ham, da han var i færd med at ødelægge retssagen.

  Detaljerne er her: https://inews.co.uk/opinion/why-was-tommy-robinson-arrested-and-jailed-and-why-were-reporting-restrictions-in-place/

  Kommentar by Navn — 2. juni 2018 @ 13:33

 16. Skulle undre mig, om ikke man kan finde forbindelser mellem amnesty int. og council for foreign relations eller open society. Måske endda dem begge. De har i al fald travlt med at promovere global warming og carbonemission. Og målet er som altid: kontrol. For 1-200 år siden kunne man (med ret) hævde, at målet var pengene. Men dem har de sat sig så godt på, at det nu handler om kontrol af os alle. Derfor har de heller aldrig haft det fjerneste imod socialisme og kommunisme. Nærmest tværtimod.

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2018 @ 14:11

 17. Så får man lige en SMS: UNICEF og hele Danmark giver i denne weekend deres FREDAGSSLIK til børn der sulter. Og din støtte betyder ALT.

  Kommentar by Menig 442 — 2. juni 2018 @ 14:35

 18. Misforstå mig ret. Jeg går absolut ind for, man støtter gode sager og formål. Jeg har støttet mange velgørende organisationer, men har måtte framelde min støtte én efter én, efterhånden som deres sande mission, eller dét, der er blevet deres sange mission, gik op for mig. Den sidste der røg, var Dyrenes Beskyttelse, da jeg via DKA fandt ud af, de har velfærdsmærket halalslagtede lam fra Chile. Sørgeligt.

  Istedet bliver den samme post på budgettet kanaliseret over i de nye, virile organisationer, som Generation Identitær, Tommy Robinson, Den Korte Avis etc. Det vil jeg varmt anbefale alle at gøre. Men jeg mener stadig ikke, det skal være muligt at tørre regningen af på skattekortet, hvor oprigtig og god sagen end er. Mine valg er mine valg, ikke sagesløse skatteyders…

  Kommentar by Margrethe — 2. juni 2018 @ 14:54

 19. # 15: Nu kan jeg ikke lige finde den i skyndingen, da jeg er på ved ud af døren, men der var en lignende sag med en hvid mand, der havde begået seksuelle overgreb mod børn. Her måtte journalisterne gerne stå i den sædvanlige kødrand uden for retsbygningen. Nej du. Den sag handler om at få Tommy ned med nakken. 13 måneder for den “forbrydelse” han har begået, fordi han har brudt nogle regler, lavet af de samme magthavere, der har set i gennem fingrene med disse massevoldtægter af mindreårige piger i årevis, velvidende at det foregik. Nu bliver jeg nysgerrig: Når du mener, det er ok, over for Tommy, hvilken straf mener du så, de, der straffer ham for burde få for deres forbrydelse mod egne landsmænd?

  Eller det må han måske selv ligge og rode med, som de journalister i Rusland, Tyrkiet etc, der bliver forfulgt af magthaverne på samme vis fordi “De bryder gældende regler”. Regler opsat af hvem?

  Kommentar by Margrethe — 2. juni 2018 @ 15:07

 20. Læs nu den Agenda fra UN og fat hvad det er de har gang i for pokker, det er nu og her og ikke om nogle år fra nu

  Kommentar by Christian — 2. juni 2018 @ 15:08

 21. Slørprisere synes mig støtte både paranoide og potentielle kriminelle.

  Kommentar by Peter Buch — 2. juni 2018 @ 16:03

 22. Slørprisere synes mig støtte både paranoide og potentielle kriminelle.
  De lokale paranoide kunne forsøges behandlet. Kriminelle identificeret, sigtet og dømt. Det ville nærme sig retfærdighed, set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 2. juni 2018 @ 16:24

 23. I slut 70´erne var Amnesty International’s virke, at få politiske fanger sat fri. Jeg husker især vedrørende Iran, hvor min sidekammerart i gymnasiet – en kvik kvinde, var vældig optaget af deres sag.

  Klistermærke – stearinlys omvundet af piktråd på penalhuset…

  Siden er fokus flyttet til ‘hvad-som-helst’ der kan give statssponsoreret finansiering: Klima,’Flygtninge’, LGTB+, osv. osv.

  #

  Søndag formiddag ringede det på døren – En nydelig ung mor, far og et mindre ungt barn, står udenfor.

  “Vi kommer for ‘Læger uden grænser’- Kunne du tænke dig at støtte?”

  Nej..!

  Pinlig tavshed..! Jamen så går vi igen..!

  #

  Jeg synes det er prisværdigt man yder frivillig lægehjælp til de der har et behov – vel at mærke i deres egne lande. Eksempelvis i Congo – med nyt udbrud af Ebola.

  Men, men, når hjælpen strækker sig derudover – så har det ikke noget med lægehjælp at gøre.

  Læger uden grænser driver nu menneskesmuglervirksomhed til Europa – igen – i Middelhavet. Hvilket er fuldkommen uden for deres oprindelig formålsparagraf. Akkurat som i tilfældet med Amnesty Internatonal.

  Se fx https://twitter.com/msf_sea?lang=da

  Og deres chartrede ‘rednings’skib

  https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:206208/mmsi:236527000/imo:7600574/vessel:AQUARIUS

  (Klik på ‘past track’ til venstre på websiden – så kan du se hvor skibet har været på det sidste – For et par dage siden lå skibet og crusede frem og tilbage udfor 12 sømilegrænsen (i internationalt farvand= ved Libyens kyst)

  Her venter MSF (Læger Uden Grænser) på at blive ringet op, så de kan hente menneskesmuglerens handelsvare – og sejle dem til Europa, og ikke nærmeste havn, som de internationale søfartsaftaler/-regler tilsiger.

  Derfor ville jeg ikke spytte i kassen…

  Kommentar by Thorbjørn — 2. juni 2018 @ 16:41

 24. “Navn” fortsætter der hvor P.H.R slap.

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 16:51

 25. Ja Amnesty er en globalist-drevet organisation, det målbevidst arbejder for at eliminere de selvstændige nationer.

  Alt bliver lagt tilrette for os understøttet af journalist-lakajer der urinerer på demokrati og befolkning.

  Where do we go from here?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 2. juni 2018 @ 16:57

 26. TV2 er værre end DR. TV2 taler konsekvent om, at Donald Trump vil indføre en “straftold” på stål og aluminium. DR kalder det forhøjede toldsatser på stål og aluminium. Hvad er det for en forbrydelse EU har begået, som får Donald Trump til at indføre “straftold”. Er der nogen i EU-systemet eller måske TV2, der kan fortælle mig det?

  Kommentar by Ole Madsen — 2. juni 2018 @ 17:00

 27. “Men hvorfor er det lige, at samvittighedsfange nr. 1 i organisationens eget hjemland, Tommy Robinson, absolut ingen opmærksomhed har fået fra Amnesty, og nok heller ikke får den?”

  Kim Møller du burde vide bedre !!

  Når man en gang har været i retten og dømt for en klokkeklar overtrædelse der i yderste konsekvens kunne betyde at forbryderne gik fri, har modtaget en betinget dom der stadfæster at i tilfælde af gentagelse så falder hammeren.
  Så ruller man altså kke hele det juridiske apparat ud igen for at gentage noget han i forvejen har modtaget dom for.
  Det er helt alm. praksis.
  Procedure as usua.l

  Hvorfor er det så svært at forstå ?

  Mener du helt seriøst at Tommy´s stunt og juridiske følger er noget Amnesty International eller for den sags skyld Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol skal ta´sig af ?

  Jeg mener at det nok er at forsøge at presse en udtørret citron og tenderer galloperende proportionsforvrængning

  Prøv at se hvad en af hans ellers loyale bekendte Jon Gaunt skriver om det.

  https://sputniknews.com/columnists/201805301064934725-tommy-robinson-idiot/

  For at ta´ det i opløbet så – ja jeg har kritiseret brug af SputnikNews som kilde når det det drejer sig om beskrivelse af Britiske forhold kva Shripal sagen men i denne artikel støttes Tommy i stort set i alt andet end hans stunts der i yderste konsekvens kunne afstedkomme at ofrene ikke villle få den oprejsning de fortjener.

  Og så plejer Urias da og at være hurtig på aftrækkeren når det gælder stort set alle andre kriminelles fortid.
  I forhold til Tommy´s kriminelle løbebane klappes der i som en østers.
  Tankevækkende ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juni 2018 @ 17:52

 28. ->15. Navn

  Et blogindlæg, der starter med den sædvanlige tilsvining:

  “It can now be reported that Tommy Robinson, the former leader of the English Defence League, convicted fraudster, sometime-football hooligan and self-reinvented free speech advocate”

  Kan sgu da ikke bruges som andet end et partsindlæg fra en der ikke kan lide Tommy Robinson.

  Prøv at finde en eller anden meget mere objektiv.

  Kommentar by Martin — 2. juni 2018 @ 17:54

 29. Per Henrik Rasmussen, svinet der siger han ikke gider diskutere mere herinde, magter ikke at holde sit eget løfte

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 18:03

 30. # ad 22 – mig selv

  http://msf.dk/nyheder/vores-redningsindsats-paa-middelhavet/

  Min praktiserende læge cykler ikke rundt i mit kvarter for at se om
  jeg har det godt… Og evt. kan sende mig til et privathospital i Schweiz, hvis jeg skulle have behovet…

  Kommentar by Thorbjørn — 2. juni 2018 @ 18:10

 31. Per Henrik Rasmussen = David Trash

  Kommentar by Infidel — 2. juni 2018 @ 18:23

 32. Læger uden grænser er sammensat af perkere og landsforrædere og intet andet

  Kommentar by Christian — 2. juni 2018 @ 18:33

 33. Salman Rushdie på Heartland Festival under kraftig politibeskyttelse. Fatwa en fra muslimerne gør at han stadig ikke er en fri mand, og skal man tro de engelske myndigheder, bliver Tommy Robinson heller aldrig mere. Han blev udset som offer da diktaturet statuerede et eksempel

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 18:34

 34. Der diskuteres flittigt om muslimer er demokrati parate.
  Men vi bør måske også vende blikket indad.
  Når f.eks k.m ikke får sin vilje eller ikke er i stand til at argumenter sig op af et af de utallige huller han selv graver så hyler han op som en stukket gris.
  Det er ikke kun morsomt at overvære men også en smule tragikomisk og lidt trættende i længden.
  Han er en sand akrobat i sandhedsforvridning som f.eks det at han mener at når jeg trækker mig fra en tråd så udlægger han for egen regning til at jeg for tid og evighed ikke kommenterer i andre tråde hvor jeg selvflg. håber han ikke dukker op som den der møgirriterende flue.
  Så for ikke at opmuntre ham yderlige sværger jeg at dette er det sidste jeg kommenterer m.h.t hans kolbøtter

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juni 2018 @ 19:10

 35. #15 Navn.

  Hvorfor bleve de andre “borger-rapportere” så ikke arresteret?

  Problemet er at de gik målrettet efter TR og selvfølgelig har de juridisk dækning med en så bred fortolkning af “breach of the peace.

  Hele sagen viser at der er juridiske og demokratiske problemer ikke kun i England men over hele EU og det bliver værre med tiden hvis der ikke bliver bremset.

  Kommentar by Santor — 2. juni 2018 @ 19:17

 36. Nej, nu har jeg minsandten aldrig kendt mage (!?) – Er denne Per Henrik Rasmussen nu kommet på banen igen, sic! – Han er lige så vedholdende på afveje, som en liderlig Fox Terrier, der ikke kan se et ben med en gummistøvle, uden at den skal hen og kneppe løs på den!

  Kommentar by T. Flodur — 2. juni 2018 @ 19:30

 37. Først kom de for Revisionisterne!

  Amnesty International, stiftet af Peter Benenson der ‘tilfældigvis’, man kunne fristes til at sige ’selvfølgelig’, men det ville jo være anti-Semitisk, også er Jøde, har specielle love (vedtaget i 1995) der udelukker revisionister fra den støtte som alle andre forfulgte forfattere får.

  Tja venner der var ikke mange af der råbte op da Ernst Zundel blev forfulgt, hvem skulle tro at denne jødiske udtænkte forfølgelse skulle ramme store dele af den Hvide verden blot 25 år senere…. Jøder har i øvrigt også skrevet stort set ALLE de andre paragraffer og “internationale konventioner”, og næsten AL racismelovgivning i mange lande.

  Man ville jo ikke støde Jøderne, og Israel er jo bare salig….

  Mere om projekter som Durban II konferencen hvor den judeofile counterjihad fløj deltog med stor entusiasme.

  Strange bedfellows – Protests against the Durban II conference

  Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters

  Det jødiske spørgsmål, eller The Jewish Question (formulering af Herzl) er i stigende grad verdens største problem.

  Den dag de etablerer deres Verdensregering med hovedsæde i Jerusalem og bygger deres tempel op på ruinerne af Al Aqsa moskeen, da vil hver Jøde have 40 Goyim som slaver.

  Det er ser i hvert fald en rabbiner i Israel der siger noget i den retning, og mange mener det samme, men holder kæft.

  Kommentar by Balder — 2. juni 2018 @ 19:42

 38. P. H. R. er helt tydelig uden for rækkevidde.

  Faktaresistens blandet med psykopatiske træk giver en giftig cocktail

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 19:55

 39. Nå nu får du det sidste tip her kim, jeg gider ikke slås mere med din off-topic sektion der aldrig fungerer.

  Banner til pride parade, “lesbians and gays support the migrants”: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/regnbuer-og-bare-bryster-i-aarhus/7183218

  Homoseksuelle lærer åbenbart utroligt langsomt!

  Kommentar by per — 2. juni 2018 @ 21:19

 40. På det øverste billede holder de skilte med “gays imod ghettoplaner”, og en af de topløse kvinder er svøbt i et flag fra enhedslisten.. Jeg syntes klart at de burde prøve at gå topløse gennem gellerup parken med et stort skilt der kæder homoseksualitet sammen med muslimer næste gang, men det gør de naturligvis ikke af samme årsag som at pride paraden i københavn altid går uden om nørrebrogade: Mangfoldighed fungerer i praksis kun på sikker afstand!

  Kommentar by per — 2. juni 2018 @ 21:34

 41. @Kommentar by T. Flodur — 2. juni 2018 @ 19:30
  Du har så lige brugt en halv dag på at gennemgå din Tin Tin samling og sammenstykket et lille skribleri.
  og jeg må da indrømme at den fik mig til trække en smule på smilebåndet selvom det nok er en smule for prepubertæt til min smag .Men anyway du får en forsigtig tommelop herfra og det skal nok blive bedre med tiden

  Men derudover så orker jeg ikke at bruge tid på spammere og blebørn der ikke forholder sig til emnet og stædigt nægter at forsøge sig ud i det som debat handler om nemlig at svare på spørgsmål og forfægte egne holdninger til det der diskuteres.
  Hvad skyldes denne berøringsangst ?
  Er mine spørgsmål for svære og er det derfor i hele tiden ønsker at tale om noget helt andet ?
  Kan det skyldes at i måske ikke er i stand til at fremlægge bare nogenlunde plausible forklaringer ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 2. juni 2018 @ 21:42

 42. Per Henrik Rasmussen

  Gå ad helvede til.

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 22:17

 43. Nyt Nyt Men alvorlig.

  Lortet breder sig: Se Potten.
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE10653546/religion-er-rykket-ind-i-store-danske-virksomheder/

  Religion er rykket ind i store danske virksomheder
  Religion er ikke et problem på danske arbejdspladser, oplyser flere virksomheder. S og V frygter dog, at pres og særkrav kan brede sig.
  ——————————————–
  Hvad tror I DF og NB siger til det. ??

  Kommentar by Sindsro — 2. juni 2018 @ 22:32

 44. Sindsro 22:32
  Forræderen der spammer Uriasposten er garanteret gld for det går den vej

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 22:52

 45. Der er mere hvor det kommer fra

  https://www.altinget.dk/eu/artikel/messerschmidt-europa-er-kun-et-hjertestop-fra-den-naeste-flodboelge-af-migranter

  Kommentar by k m. — 2. juni 2018 @ 23:05

 46. Jamen, for fanden da mand, har du stadigvæk ikke fattet, at jeg netop ikke diskuterer med typer som dig – Min opgave er at udstille din slags, få jer til at miste besindelsen; brøle op og tabe ansigt, osv. – Derved fører I selv beviset for jeres uduelighed! – Du er for nem, så derfor interesserer du mig ikke længere – Du er fri!

  Kommentar by T. Flodur — 2. juni 2018 @ 23:20

 47. Det burde ikke være nødvendigt, men måske skulle jeg alligevel tilføje, at mit indlæg (42) var tiltænkt Per Henrik Rasmussen.

  Kommentar by T. Flodur — 2. juni 2018 @ 23:25

 48. @39: jeg arbejder i en multinational virksomhed med politisk korrekte billeder på alle officielle dokumenter: En neger, en asiat, en kvinde der tydeligvis har det både sjovt og alvorligt imens en ældre hvid mand ser til i baggrunden.

  Nå, men omtalte virksomhed har også de sidste 2 år tydeligt skiltet med kødindholdet: Er der svin på dagens menu står det med store bogstaver (som om det var giftigt) og der er altid en alternativ ret til dem der ikke kan “tåle” svinekød…. joeh, vi tager sandelig hensyn

  Kommentar by redneck — 2. juni 2018 @ 23:39

 49. @Kommentar by T. Flodur — 2. juni 2018 @ 23:20
  Hør ligeher din undermåler,du kke i stand til at udstille andre end dig selv som en opblæst nar med galopperende storhedsvanvid
  Hvis du virkelig mener at du kan få mig til at tabe ansigt når du selv er så langt nede af slisken og allerede har passeret point of no return så er en sammenligning med gnomen der i en monthy Phyton sketch får kappet begge arme og ben af men alligevel insisterer på at slås bare fordi han stadig kan spytte nok ikke helt ved siden.
  Jeg vil dog straks undskylde over for gnomen for hans argument var nok mere realistisk end dit og han stak ikke af med halen mellem benene

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 00:41

 50. “Han stak ikke af med halen mellem benene” som så kogså rævede at han han samlede dem op et par meter væk og stak halen ind mellem dem og hoppede væk på tungen.
  Men stadig mere realistisk end dit bud :-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 00:54

 51. Ja, mine damer og herrer, som vi så tydeligt ser, optræder Per Henrik Rasmussen her som det ypperste kronvidne, og fører dermed selv et enestående bevis for min påstand – Alt, naturligvis som jeg havde forudset.

  Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2018 @ 01:12

 52. Møller dit stavefilter har en promille på over de tilladte 0.5%
  Kan du ikke få Flodur til at kigge på det så er han da beskæftiget med noget fornuftigt så længe og jeg vil da også tro at der måske følger et tilskud fra kommunen med.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 01:20

 53. Jeg ender altid med at vend tilbage til denne her:

  Robert Conquest’s Three Laws of Politics:

  1. Everyone is conservative about what he knows best.
  2. Any organization not explicitly right-wing sooner or later becomes left-wing.
  3. The simplest way to explain the behavior of any bureaucratic organization is to assume that it is controlled by a cabal of its enemies.

  Det må være 2. lov der træder i kraft her.

  Irriterer mig – jeg ville så gerne støtte både AI og Læger Uden Grænser, men hvis man er til højre for midten er det ikke længere en mulighed hvis man ikke vil være fjols for egne penge.

  Kommentar by hestetyv — 3. juni 2018 @ 02:15

 54. @Kommentar by hestetyv — 3. juni 2018 @ 02:15
  ” Any organization not explicitly right-wing sooner or later becomes left-wing ”
  Naturens orden,kræfter og logik vil du altid tabe til uanset hvor meget du kæmper imod
  Så fortsat du bare dine donationer til nogle mennesker der ikke nøjes med at brokke sig over bagateller men handler uden tanke på eget liv og levned

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 03:03

 55. Højre fløjen står af når der ikke er flere penge at tjene

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 03:16

 56. @ per 21:19 og 21:34

  Så først eb nu, og du er jo kommet mig i forkøbet. Uha, LGTBQSR-segmentet (eller hvad det nu hedder) formår som altid at stræbe som lemminger efter eget kollektive selvmord. Åbenbart uden intellektuelt kompas.

  Kommentar by anon — 3. juni 2018 @ 03:28

 57. @Kommentar by anon — 3. juni 2018 @ 03:28

  Er du istand til at udtrykke dig lidt mere præcist for dit indlæg kan betyde hvad som helst
  Eller måske vende tilbage i morgen når du har sovet branderten ud

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 03:37

 58. @Kommentar by anon — 3. juni 2018 @ 03:28
  Ahh sorry det var til bøsseforskrækket per det overså jeg lige

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 03:46

 59. At der så findes et sammentræf mellem hvem der poster på EB Nationen og her kommer nu ikke bag på mig for det er efterhånden et fedt

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 03:55

 60. Er du komplet idiot? Jeg er ikke “bøsseforskrækket”, jeg påpeger bare idiotien i at støtte homofobiske muslimer hvis man selv er homoseksuel. Gå dog i seng klaphat.

  Kommentar by per — 3. juni 2018 @ 04:50

 61. Phr er værre en Niels O og Simon Vorherre tilsammen.
  Stram op Kim Møller!

  Kommentar by Træt — 3. juni 2018 @ 05:32

 62. Hother, ikke vorherre

  Kommentar by Træt — 3. juni 2018 @ 05:33

 63. PHR opnår det psykopater søger. At alt drejer sig om om ham, og selvfølgelig at alle bruger energi på at holde han sygdom i kog.

  Kommentar by k m. — 3. juni 2018 @ 08:28

 64. @ k m. 08:28

  Psykopater har en charmerende side, hvilket man næppe kan beskylde denne galning for at have. Vedkommende er sociopat med narcissistiske træk. En dysfunktionel personlighedsforstyrrelse, hvis man vil udtrykke det empatisk.

  Den slags er uden for terapeutisk rækkevidde. Det eneste, der hjælper samfundet og såmænd også staklen, er indespærring i isolation, eventuelt med et barberblad. Og et advarselsskilt: Dyret må ikke fodres.

  Kommentar by anon — 3. juni 2018 @ 09:10

 65. Fakta er stadig, at regeringer og dens håndlangere rundt om i Europa indfører love, der gør det umuligt for borgerne at protestere.
  Indskrænkning af demokratiet indføres i mange medier. Myndigheder mørklægger og tilbageholder vigtige oplysninger om samfundet, så borgere tvinges til at stemme i blinde ved diverse valg.

  Regeringers krig mod befolkningen ses klokkeklart ved at favorisere den nye besættelsesmagt. Vi- den oprindelige befolkning tvinges langsom men sikkert til at underkaste os de fremmedes normer og krav.

  Vi tvinges ud af vores boliger for at gøre plads til “dem”

  Der tages naturligvis hensyn til f.eks. diabetikere, men ingen har endnu tvunget resten af befolkningen til at leve af diabetiker kost.

  Mange handicappede er desværre afhængig af en kørestol. Dem tages der hensyn til, men heller ikke her er resten af befolkningen tvunget til at leve livet i kørestol.

  Uanset hvad man mener om politiet og ATK vogne, så mener jeg -uden at kunne bevise noget -, at der også fuskes her.
  Politiet beroliger med det er for at nedbringe ulykker og dødsfald på vejene. Det er det nok til en vis grad, men der bliver også hentet masser af penge ind til statskassen ved bøder som igen, – formodes at stamme fra usaglige ATK kontroller. Man siger Københavns veje er misligholdt, er det så fordi ATK bødepenge går til renovering af indvandrerghettoer ?

  EU vedtager i al hemmelighed, at internettet screenes for forkerte holdninger og ytringer. Man opretter simpelthen Big Brother i stor Scala så alle, lige som Tommy Robinson han slæbes ind i en blå varevogn, køres til et hemmeligt sted hvor en dommer afsiger dom på få minutter uden ofret har adgang til forsvarer.

  Regeringer og dens medløbere opbygger et politisk kalifat.
  Nogen hilser det uvæsen velkommen, ved hele tiden at sparke til Tommy Robinson, der som en af de få modige forsøger at afdække myndighedernes løgn og bedrag.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2018 @ 09:53

 66. Bravo 61) K.M….kunne ikke have sagt det bedre. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2018 @ 10:09

 67. Arrestationen af Tommy Robinson var et målrettet politisk justitsmord!

  LIVE with Ezra: SHOCK VIDEO shows other journalists filming same trial as Tommy Robinson

  https://www.youtube.com/watch?v=w0B6FWyiQWI

  Kommentar by A-mad — 3. juni 2018 @ 10:24

 68. Til Kim Møller

  Du giver lang snor til dem der skriver herinde. Al respekt for det.

  Det viser tålmodigheden med anderledes tænkende, men jeg beder dig og andre til at tænke på: kommer det til at skade os selv i sidste ende, hvis man fortsætter med at lade modstanderen bruge bøllemetoder ?

  Vi skal ikke være blind for du og Uriasposten er i det politiske kalifats søgelys, og at visse personer gør alt for, i første omgang at forpeste kommentarsporet herinde, og i sidste ende at lukke din og Uriaspostens stemme.

  Jeg ser to fremtids scenarier. Enten lader Europa sig lulle ind i det politiske kalifat – eller man klipper “den lange snor” og begynder at bruge samme bøllemetoder som modstanderen.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2018 @ 10:49

 69. Møller
  Kan du ikke indskærpe at så vidt det overhovedet er muligt så skal man forholde til det emne der lægges op ti i OP.
  Hvis man vil tale om noget helt andet som i denne tråd udgør vel omkring 90% så henvises der til off-topic tråden eller ryger direkte i affaldsspanden via et stråmandsfilter.
  Jeg er bevidst om at så ville der i denne tråd nok kun være 15 – 20 kommentarer men være langt mere konstruktiv og overskuelig

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 14:50

 70. Jeg er enig i, at der optræder tendentiøse beskrivelser af Tommy Robinson i det link jeg postede, og at den ikke er neutral i sin beskrivelse af manden. (Det er dog korrekt, at han er dømt for de forhold der nævnes, selvom det ikke er relevant i sammenhængen).

  De ting i indlægget jeg linkede til, der er relevante at forholde sig til, er at hans opførsel risikerede at få sagen til at skulle gå om, og at han overtrådte de helt rimelige regler der eksisterer for at beskytte en igangværende retssags integritet.

  Det er klart, at hvis andre der udfører tilsvarende stunts ikke bliver mødt med samme konsekvens, så er der et problem med reglernes selektive håndhævelse. Men det problem er ikke at TR blev mødt med konsekvenser for sin forstyrrelse af retssagen, men at andre tilsyneladende kan slippe afsted med det. Og hvis det er tilfældet (aner jeg ikke om det er) så er det dér fokus bør være.

  Sætter man sig ind i tingene (f.eks. ved at læse om baggrunden for de love TR overtrådte, og ser hele videoen af episoden der er tilgængelig online) vil man se at TR har fået en korrekt behandling, og at det ikke kan være anerledes i et retssamfund.

  Når personerne er fundet skyldige, så må han for min skyld hjertens gerne gå hårdt til dem, men han skal altså ikke bringe en retssag i fare for at gå om, med risiko for at ofrene skal afgive forklaring igen, og at der går endnu længere inden domfældelse kan finde sted…

  Kommentar by Navn — 3. juni 2018 @ 15:04

 71. Der ser vi at svinet opfordrer til censur, nu under dække af “stråmandsfilter”

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2018 @ 15:23

 72. Her er en der har gjort sig den ulejlighed at pinpointe hvad sagen om Tommy Robinson helt enkelt drejer sig om uden en masse hvis´er og men`er og han taler tilmed et meget letforståeligt engelsk.
  Så lyt og prøv at forstå at det ikke handler om justitsmord som diverse konspirations lunies
  forsøger at gøre det til.
  Det er ikke så svært.

  https://cdn.counter-currents.com/radio/TommyRobinson.mp3

  Hvis man hellere vil ha´ det på skrift

  https://www.counter-currents.com/2018/05/why-i-dont-support-tommy-robinson/

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 15:35

 73. https://www.dr.dk/nyheder/udland/storbritannien-bevarer-forhojet-terrorberedskab-til-2020
  “Terrortruslen fra ekstreme højrefløjsgrupper stiger i Storbritannien. Samtidig forventer myndighederne ikke, at truslen fra militante islamister vil falde før 2020.

  Det fremgår af en rapport fra det britiske indenrigsministerium.”

  Igen bevis på hvordan England har sat virkelighedsforvrængning i system. Ingen normalt tænkende mennesker tror på at truslen fra Islam aftager efter 2020.

  Kommentar by k.m. — 3. juni 2018 @ 15:36

 74. Jeg har bemærket at op til flere personer med eder og forbandelser ønsker at jeg skal bannes (censureres) på Uriasposten.
  Men når jeg stille og roligt opfordrer til at man holder sig til emnet og ikke bare fordi man er trængt op i et hjørne kaster om sig med stråmænd i flæng — ja så vendes argumentation 180 grader og så er det pludselig mig der vil censurere.

  Hvordan havnede vi lige der ?

  Brugen af stråmænd går ud på at tillægge en modstander holdninger og og meninger denne aldrig har givet udtryk for med det helt simple formål at afspore en debat.

  Jeg er ikke for fin til at undskylde når jeg selv lidt dumsmart anvendte metoden da jeg kaldte en navnebror for bøsseforskrækket.
  Det var ud af den blå luft da jeg ikke på nogen måde har indsigt i hvad hans holdning er til homoseksuelle.
  Beklager Per.

  God søndag

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 16:29

 75. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 15:35
  Your comment is awaiting moderation.
  CENSUR ? — POLITISTATSMETODER ? — KNÆGTELSE AF YTRINGSFRIHEDEN ?

  Ahh mon dog

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 16:40

 76. Per Henrik Rasmussen, der 16:29 skriver om ligegyldige indlæg, har selv skrevet de 13 af 69 indlæg, ca. 20%, så lige dér har han en pointe.

  At hans indlæg typisk består i at svine andre til, betegne dem som drankere, der burde sove den ud og andet, der er komplet irrelevant for debatten, falder nu nok tilbage på ham selv.

  Kommentar by anon — 3. juni 2018 @ 16:52

 77. Anon jeg mener at jeg sagde sorry da det ret hurtigt gik op for mig at jeg fejlagtig troede at du henvendte dig til mig og derfor ikke kunne finde en sammenhæng i det du skrev.
  Jeg skimmede kun lige overskriften i den ande per´s indlæg og gik hurtigt videre da den var off topic

  Så hvis du får en bedre nattesøvn af at jeg gentager beklagelsen på dansk så hermed undskyld.

  Hvis min kære navnebroder havde postet i off topic tråden så var misforståelsen nok aldrig opstået

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 17:45

 78. Og Anon
  Hvis du eller har fulgt lidt med så vil du se at jeg aldrig starter en postering (mit 1. Indlæg i en tråd) med at svine nogen som helstandre deltagere til men derimod så kommer der straks farende en hær af debatdestroyers og kalder mig både det ene og andet.
  Den boldgade kan jeg nu også spille på og byder da gerne op til dans når der inklineres og gir´ dem den ønskede svingom.
  En af disse destroyers der først melder sig på banen er næsten så sikkert som amen i kirken k.m
  Ham har jeg så skudt lidt til hjørne for han er lidt tung at danse med og bliver også hurtigt svimmel og taler efterfl. I tåger mere end sædvanligt.
  Når jeg skriver noget herinde så laver han det om til at jeg i virkeligheden mener noget helt tredje.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 18:05

 79. http://www.dailymail.co.uk/news/article-5796013/Hundreds-protesters-march-support-EDL-leader-Tommy-Robinson.html

  Kommentar by k m. — 3. juni 2018 @ 18:15

 80. https://wordpress.org/plugins/bbpress-ignore-user/

  Når du ikke vil lægge låg på manikeren, så giv os en ignorer-funktion skilt Møller

  Kommentar by Træt — 3. juni 2018 @ 19:47

 81. Kim

  Kommentar by Træt — 3. juni 2018 @ 19:48

 82. Hvorfor lade den skøre skid fortsætte når han kun har to ting i hovedet?

  1. at modarbejde Uriasposten og den info der offentliggøres her.
  2. at svine personer der skriver herinde, for at skabe en ond stemning, som han hele tiden forsøger at vende til egen fordel = at stå som offer.

  Kommentar by k m. — 3. juni 2018 @ 21:03

 83. En af de seriøse skribenter herinde på Uriasposten har foreslået, at indespærre Per Henrik Rasmussen på et sindssygehospital – Selvom det formentlig bliver på en 8-mandsstue (med bæltefixering) så bliver det alt, alt for dyrt for de danske skatteydere!

  Men der er heldigvis andre muligheder: Kraftig medicinering (formentlig intravenøst) med en gammeldags Veronal/Fenemal-kur, eventuelt suppleret med Medicinsk kastrering, plus et traktorkørekort og en hund – (jeg havde egentlig tænkt på en Gammel Dansk Hønsehund, men det skal helst være en glathåret, så han kan holde den ren) – Hertil et job som fodermester på Videbæk-Skjern-kanten (de har brug for dygtige folk derude !) – Skulle behandlingen så ikke være ved at være på plads ? – Jeg havde egentlig helt opgivet dig Per, men som du kan se, så vil jeg (ved nærmere eftertanke) gerne hjælpe dig; hvad synes du selv !?

  Kommentar by T. Flodur — 3. juni 2018 @ 21:53

 84. Der er ingen der tvinger jer til at læse hvad jeg skriver og jeg så da også helst at i ikke bruger tid på at mishandle tastaturet når i alligevel ikke vil debattere.
  Så hvorfor belemre Møller med at skulle tilkøbe en funktion man selv burde kunne administrere hvis eller der er rygrad tilstede.
  Og hvorfor bruge tid på alt andet end det der er grundlaget i en debat nemlig at man selvfølgelig svarer så godt man nu kan og evt. stiller modspørgsmål og så eller holder sig til det der er oplægget.

  Hvorfor er i så bange for det ?

  I bruger en masse krudt på al mulig udenomssnak og perfiditeter som f.eks “geniet” professor Flodur i #78 der har brugt timer og slidt et par af Gyldendals de røde og et medicinleksikon op for at levere en fristil som en elev i 3. Klase ville dumpe på.

  Og som i en anden tråd kom fløjtende ind fra sin jordhule med en præmis der var strikket sammen så uanset udfaldet af det scenenario han opstillede kunne klappe i sine små fedtede hænder og i sin barnlige glæde proklamere “se hvad jeg sagde” “er jeg ikke dygtig”

  Mr.Quaretrbrain Flodur – Det er muligt at du er ferm ud i kunsten at narre slik fra børn

  But you can´t fool me

  Og så skal du ellers passe på med at bevæge dig ud i selvdiagnostiseringgens svære kunst.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 3. juni 2018 @ 23:26

 85. P.H.R. er bølle, og trussel mod free speach.

  P.H.R. mener Tommy Robinson er en gemen vaneforbryder, der skal låses væk. Dermed opnår han sit mål om at afskaffe free speach.

  Nu klynker P.H.R og smider offerkortet.

  Det er ynkelig at se, hvordan P.H.R. jamrer, fordi han bliver mødt med næsten samme metoder som den engelske regering byder Tommy Robinson.

  Handling har en konsekvens, det kan P.H.R. heller ikke løbe fra.

  Nu er P.H.R. tilfældigvis en af de få, der viser deres sande anti-demokratiske holdninger herinde, men på et eller andet tidspunkt kommer et opgør med tyranner. Sådan har det altid været.

  Hvis et barn bliver voldtaget smider man ikke barnet i fængsel som straf. Hvis en kvinde i et muslimsk land bliver voldtaget, er det jo også sindssygt at stene hende som den skyldige.

  Derfor er det et sygt samfund, der fængsler og i overført betydning stener Tommy Robinson fordi han viser hele verden, at børn (formentlig også voksne kvinder) udsættes for overgreb) og at disse overgreb skjules af regeringen, i religionens hellige navn.

  Kommentar by k.m. — 4. juni 2018 @ 08:00

 86. Islamista International hedder de. Og aldrig mere kommer jeg til London, sådan en islamistpøl, fyldt m islamister og svineri.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. juni 2018 @ 08:05

 87. Ja, som vi ser, så fortsætter Per Henrik Rasmussen, ufortrødent, med at trampe rundt i de spinatbede jeg udlægger – Herre Gud mand, har du slet intet lært, sic!

  Kommentar by T. Flodur — 4. juni 2018 @ 09:46

 88. P.H.R. startede sin karriere i opslaget : zweinstein,Robinson, Lord Pearson og indenrigsministeren.

  For lige at tage dumme bemærkninger i opløbet kan jeg sige, at jeg nyder mit otium med god samvittighed. At jeg ikke modtager hjælp fra det offentlige, men lever af penge, sparet op gennem et langt liv på arbejdsmarkedet. Derfor har jeg selvfølgelig tid til at sidde her, midt på formiddagen.

  OK, så langt så godt.

  P.H.R. viste fra første kommentar, at han foragter Uriasposten, og samtlige kommentarer var ren afvisning af hvad andre skriver.
  INGEN ønske om debat, men gennemført tilsvining af samtlige der går ham imod.

  Guderne må vide hvad der driver ham til at ydmyge sig selv i den grad der ses herinde.

  ”Prøv dog at forholde jer til hvad der er sagens kerne.”
  ”Du lever om nogen op til dit navn da du åbenbart er for træt til at sætte dig ind i hvad der er op og ned.”
  ”Derud over en han blevet en levebrøds protestor det iskoldt beregnende kalkulerer med at hans seneste stunt betyder at klingende cash kommer rullende ind på kontoen”
  ”Nu ikke så pivet.Spring ud i det.
  Du risikerer en dom på vel omkring et års tid i en luxuscelle på det offentliges regning
  Der er rigeligt med retarderede der vil sikre din økonomiske fremtid og oven i købet arrangere protestmarcher.Du bliver en helt og skal bare efterflg. dumme dig en gang imellem for at holde gryden i kog.”
  ” Når du ikke har noget sagligt vedr. emnet skifter du så bare spor.”
  ” Hvis man vil debattere et emne bør man nok forsøge at klæde sig på så det ikke er nødvendigt at starte med dem lille abc hver gang.”
  ” Tanken ledes efterhånden hen på om uriasposten i virkeligheden er et fora for folk født med navlestrengen viklet om halsen med manglende ilttilførsel til følge.”
  ” Det er vammelt at han under dække af at varetage ofrenes tarv kun fremhæver en bestemt gruppe men fuldstændigt ignorerer at faren er mindst ligeså udtalt andet sted måske af frygt for vigende donationer til hans big business”
  ” K.m du er en stor stråmand.
  Du bruger det trick i flæng og er efterhånden nok til at tække en firlænget landbrugsejendom”
  ” Nå puslinge nu skal far på arbejde.”
  ”Du kunne nu godt ha´ ventet lidt for konspirations tosser er altid god for mindst et par ufrivillige humoristiske guldkorn.”
  ” Kilden til det du citerer tak
  Ellers er man ikke i stand til at vurdere om det er noget der er grebet ud af den blå luft.”
  ” Nå nu skal far på arbejde igen.
  Nogen skal jo financiere at visse personer kan sidde både dag og nat og massere/mishandle tastaturet”
  ” stik sutten ind og få skiftet din ble”
  ” Endnu en overvægtig stråmand med stomipose.”

  ” Så nu gider jeg ikke deltage i jeres klappekage seance mere og har ingen problemer med at pludermudderflodur sikkert kommer rendende med bleen nede om knæene triumferende med armene over hovedet vil ta´ “æren” for det med et “se hvad jeg sagde”

  Kommentar by k.m. — 4. juni 2018 @ 11:05

 89. 2003) idømt 12 måneders fængsel for overfald på en betjent

  2011) endnu en voldsdom 12 ugers fængsel betinget med 12 måneder ved gentagelse

  2012) 10 måneders fængsel for indrejse i USA med en anden mands pas

  2014) 18 måneders fængsel for svindel med huslån på 160.000 GBP

  2017) en betinget dom som så trådte i kraft (maj 2018 da han ikke overholdt denne.

  Det der her er oplistet er de nok mest grelle eksempler på hans kriminelle løbebane som omfatter et hav af andre lovovertrædelser.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robinson_(activist)

  Og stort set hver gang påberåber han sig at være politisk forfulgt selv om den lovgivning han dømmes efter ikke er strikket sammen for at lige præcis at genere ham.

  Men det prøver diverse konspirationsteoretikere så at ophøje til sandhed og nogen mener ligefrem at det er et anliggende for Ammesty International

  Hvis han var blevet stoppet for 3. gang for at føre bil uden kørekort på vej til en af hans lovlige/ulovlige aktiviteter og fik konfiskeret sin bil ja så ville hans mest hardcore tilhængere også udlægge det som politisk forfølgelse og arrangere protestmarcher

  Den ståhej hans stunt har medført er efter min mening
  (hvis det ellers er tilladt herinde hvor det jo betegnes bøllemetoder)
  en storm i et glas vand hvor ingen af delene er tilstede.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 4. juni 2018 @ 15:06

 90. PHR nægter hårdnakket at forholde sig til de svin, som regeringen dækkede over.

  Kommentar by k m. — 4. juni 2018 @ 16:17

 91. @Kommentar by k m. — 4. juni 2018 @ 16:17
  Endnu en alderssvækket stråmand !!!

  Læser du overhovedet det jeg skriver eller er du ordblind ?

  Jeg har op til flere gange givet udtryk for at jeg ikke har det der bare ligner sympati for gerningsmændende i disse grooming sager.

  Nu må den da snart været feset ind.

  Hvis man som civilperson i en stjålet bil med defekte bremser og uden nummerplade eftersætter en flygtende indbrudstyv , så selv om denne pågribes er det heller ikke uden konsekvens uanset at nogen ville mene at det var en prisværdig handling.

  Det er lidt det samme som med Tommy.

  Som en klog mand her fortæller:

  https://cdn.counter-currents.com/radio/TommyRobinson.mp3

  Så kunne Tommy helt lovligt ha´ livestreamet fra alle andre steder i landet og fortalt nøjagtigt det samme.

  Men han valgte fuldt bevidst at overtræde en lov han allerede var dømt for og leverede oven i købet selv det klokkeklare bevis.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 4. juni 2018 @ 17:30

 92. Hvornår fusionerer Amnesty International med Hizb ut-Tahrir?

  Kommentar by Infidel — 5. juni 2018 @ 16:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper