3. juni 2018

Sara Omar: Jeg har ‘intet tilfælles’ med Hedegaard, “… jeg har intet tilfælles med de såkaldte Kufaar.”

Kurdiske Sara Omar er blevet interviewet til Berlingske, angående hendes intermezzo med islamkritikere under en bogreception i København fornyligt. Hun erkender at Lars Theilade opførte sig roligt, men afviser generelt hans udlægning af forløbet. Sara Omar kommenterede også seancen på Facebook, hvor hun – som så mange muslimer før hende, forklarer at selvom hun kritiserer kvindesynet indenfor Islam, så har hun absolutte intet til fælles med Lars Hedegaard, og ‘de såkaldt Kufaar’. En kommentator problematiserer hendes ordvalg, og hun slettede det igen.

“Jeg har absolut intet tilfælles med personligheder som Lars Hedegaard. Og jeg har intet tilfælles med de såkaldte Kufaar.” (Sara Omar)

Ligesom kommunister til evig tid leder efter den sande socialisme, så forsøger herboende kulturmuslimer med jævne mellemrum at fremmane en humanistisk tredje vej mellem den hellige Koran og åben front mod samme. Det er op ad bakke rent intellektuelt, og de fleste drukner sig selv i selvmodsigelser. Sara Omar skal dog nok sælge bøger til segmentet, men hun er ingen Wafah Sultan, og modvirker ikke den fortløbende islamisering med mere end nogle få sekunder.

(Sara Omar på Facebook, ultimo maj 2018; Fotos: Tilsendt)

(Sara Omar under den omtalte bogreception, København, 26. maj 2018; Foto: FB)

Oploadet Kl. 12:15 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92820/trackback

24 Comments »

 1. Kommunistiske banaliteter.
  I virkeligheden er hun der, hvor pengene er.
  Hvor man som muslim, kan leve af de vantro.
  De nyttige idioter.

  Kommentar by XXXXX — 3. juni 2018 @ 12:38

 2. Virkelig godt spottet. Det havde nu været fint at optage seancen.

  Kommentar by ung konservativ — 3. juni 2018 @ 12:44

 3. Et totalt muslimfrit Danmark…min store drøm!

  For satan et dejlig land vi så kunne have – rigt og velstående – trygt og velordnet – retfærdigt og hvor pligt og ansvar blev taget alvorligt og magtmisbrug ikke var nødvendigt – hvor løgn og bedrag var minimeret og til at håndtere – hvor kultur og ytringsfriheden igen var til stede overalt – et sandt multikulturelt samfund, hvor alle kunne komme til orde og forsøges stækket via lovgivning og økonomi.

  Få så for helvede de muslimer ud af landet – gør det så surt på alle planer, for dem at leve her, at de forsvinder – de skal ikke være en del af multikulturen…uuuuuuud med sig – der er millioner af steder på jorden hvor de kan være og leve deres liv efter deres dødsmanual – det skal ikke ske her og de skal ikke være her.

  Måtte politikerne og landets økonomi få mod til at tage det opgør…koste hvad det vil…på langt sigt vil Danmark være vinderne!

  Sæt igang!

  Kommentar by Black Watch — 3. juni 2018 @ 12:53

 4. Sara Omar citat fra ovenstående: “Mit hjem er der, hvor folket er. Der hvor vi side om side, på trods af vores forskelligheder, lever sammen.”
  “Folket”? Hvis folk? I mit danske folk var og er der ingen muslimer.

  Og videre: “…på trods af vore forskelligheder.”
  Sara Omar erkender dog at der er “forskelligheder!” – Forskelligheder som vi danske, påtvunget af svagtbegavede svigagtige politikere, midlertidigt er nød til at forsøge at leve med.
  Men jeg kan oplyse Sara Omar om, at det har mange af os det meget dårligt med, og flere vil fremover få det.

  Kommentar by Henning Jensen — 3. juni 2018 @ 13:04

 5. Sara Omar vil kæmpe for en sag, uden at opdage at det er umuligt at opdele islam i enkeltsager. Hvis hun skulle finde på at skrive en ny bog, så får den ingen plads min kufaar bogreol.

  Kommentar by Menig 442 — 3. juni 2018 @ 14:14

 6. Hendes bog syntes jeg fra starten af så lidt uinteressant ud. Så godt at jeg ikke hoppede på hendes galej. Hun minder mig lidt om hende muslimen Milo piller fra hinanden her: https://www.youtube.com/watch?v=O7FtjtF4gM0

  Kommentar by Michael Jensen — 3. juni 2018 @ 14:26

 7. “jeg har intet tilfælles med de såkaldte Kufaar.” (Sara Omar)

  Nøjagtig derfor er min støtte til kurderne stoppet for lang tid siden. kurderne er nemlig muslimer før alt andet ligesom alle andre muslimer!

  Kurdernes kamp i kurdistan er blot et internt islamisk opgør og man kan ikke støtte islam Vs. islam uden at støtte islam og kun idioter støtter islam!

  Kommentar by Santor — 3. juni 2018 @ 14:35

 8. For nogle år siden var det Yahya Hassan, der solgte bøger på at være en moderne dansk muslim. Siden afsløret som voldsbandit og braldrehoved af værste slags.

  Nu er det så den smukke Sara, der afslører sig selv som mere muslim end noget som helst andet. Trods flot hår og ingen tilsløring tilhører hun besættelsesmagten.

  Politiken-segmentet vil nok fortsat købe bøgerne, når nye brune forfattere rulles frem til beskuelse. Mange andre griber rutinemæssigt efter brækposen.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. juni 2018 @ 14:50

 9. Hun er vel blevet bange for at få skåret tungen samt ørene af, som hun så skete for sin barndoms veninde fordi hun vanærede familien ved at køre på cykel.

  Men Kufaar-landet er godt nok til at bruge en masse hospitals ressourcer på at reparere hende “for neden”, efter anal voldtægt da hun var lille.

  Smut hjem til Kurdistan nu!

  Kommentar by DS — 3. juni 2018 @ 17:06

 10. “… kæmpe for kvinders og børns rettigheder.”
  Hvilke rettigheder? Dem som er indskrevet i Cairo-erklæringen?

  “Jeg vil være med til at bekæmpe social kontrol.”
  Men uden at tage afstand fra islam?

  Du har sat dig mellem to stole Sara. Danskerne klapper ad dig – nogle af os ryster lidt på hovedet. Men vi udgør ingen trussel mod din sikkerhed. På den anden side står muslimerne. Dér har du noget at frygte.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. juni 2018 @ 17:27

 11. Det er op ad bakke for Sara Omar… Det er umuligt at forsvare Islam… Hun er et strålende eksempel på dette… sammen med bevæbnet politi ved Caroline skolen og beton klodserne ved strøget, tivoli og christiansborg mm i København… Politiken segmentet lukker øjnene og håber at vi alle glemmer hvorfor de fysiske beviser står i gaderne.. Til beskyttelse mod fredens relegion… Smid de 500k muslimer ud af danmark incl. Sara og Rushi Rashit..

  Kommentar by ny kommentator — 3. juni 2018 @ 17:28

 12. Hun er da bare Danmarks-mester i at blaese og have mel i munden samtidigt ; den titel er der ellers stor konkurrence om i denne tid…

  Kommentar by krassisten — 3. juni 2018 @ 18:28

 13. Hvis har noget ønske om at indsmigre sig hos nogen danskere, burde hun vide, hvor nedsættende “kafir” er

  et arabisk ord der betyder “de vantro”, “hedning” eller en person der skjuler, benægter eller dækker over sandheden. Kulturelt anvendes ordet sommetider som en nedsættende [2] betegnelse for en ikke-troende, en ikke-muslim, en muslim fra en rivaliserende sekt, eller en der har forladt islam. Kafir, kan også oversættes til en der er skjult eller hindret fra Allahs barmhjertighed, og derfor ikke kan modtage den, som muslimer vil kunne. Endvidere er kufr en vantro handling, som muslimer også kan lave. Dog er der flere krav der skal til før at en muslim til sidst vil frafalde Islam, herunder at benægte dele af Islam, såsom bønnen.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Kafir

  Kommentar by Snaphanen — 3. juni 2018 @ 19:03

 14. Ifølge Hege Storhaug dømmes man kafir hvis man som ikke muslim krænker stammekulten. Kufar er langt alvorligere og dømmes hvis det er en muslim , og følgerne er her langt alvorligere.

  Kommentar by Per K. — 3. juni 2018 @ 20:43

 15. ja jeg kalder dem for perkere, det er nedsættende ment. Det betyder rabarbere med begrænset hjerne, opdragelse og fremdrift- tumber fra middelalderen, tilbagestående, Neaderthalerne var på et væsentligt højere udviklingstrin og ikke så indavlede som rabarbere og måske også pænere. De sølle 4 nobelpriser rabarbere har hentet er mere held end forstand, det var USA der sagde de skulle have dem, ellers var de kun mestre i intet.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. juni 2018 @ 21:28

 16. Det er sådan set udmærket hvis kurdisk-muslimske kvinder, som er blevet trætte af deres tildelte gennemkontrollerede og gennembankede lorteliv, prøver på at lave om på tingene. Det er bare lidt nederen at den kurdisk-muslimske kvindekamp så skal udkæmpes på dansk jord. Det er ikke særlig morsomt at overvære. Og så bliver man desuden beskyldt for at være ekstremist, når man er så fræk at kommentere udviklingen.

  Kommentar by BE — 3. juni 2018 @ 21:57

 17. Jeg er ikke racist når jeg ser hende, tværtimod. Men jeg bliver det når hun åbner munden.

  Kommentar by per — 3. juni 2018 @ 22:00

 18. Sara Omar er endnu et eksempel på, at iSlamet hersker og ikke lader sig fordrive, ganske som skrevet i KOranen!

  Tjaa, hun faldt så også tilbage, til KOransk behørig underdanighed:
  Dem der tror sig stærkere i troen end jeg, har rettigheden over mit liv!

  Hvor lavt kan/vil man synke her i Vestens frie muligheder?

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. juni 2018 @ 22:27

 19. “Der hvor vi side om side, på trods af vores forskelligheder, lever sammen.”

  Sålænge hun ikke skal være sammen med kufaar, altså.
  (Hvad med kufaars penge forresten – mon de er OK..?)

  Når de bliver medie-euforiske som følge af den sædvanlige anprisning og tiljubling fra PK-segmentets naive klakører, mister de her typer som regel det taktiske overblik – og så falder maskerne. Det er aldrig behageligt at overvære.

  Kommentar by Bror Lerbror — 4. juni 2018 @ 02:23

 20. Sara Omar er desssideret Dum. Kvindeundertrykkelsen i den- usekulære diktatorreligion (med dens Førerprofet)- er dessideret påskrevet, og juridisk er de halvt så meget værd. Et hav af kvindeundertrykkelses kultur lige fra -dødstraf for hor efter voldtægt pga manglende vidner (4 stk mænd kræves der)- såkaldte perverse familiedrab…etc etc etc. Er totalt retfærdiggjort i dens navn, og hun er så jublende dum og fej, at hun intet mener hun har noget med -kufar- at gøre. Hun har sgu fortjent den undertrykkelse som hun skriver om, siden hun åbenbart tilbeder den. Hun kan gå af helvede til.

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2018 @ 06:10

 21. Hun er ikke ekstrem muslim, hun anser bare ikke-muslimer for vantro. Den gode moderate islam, som sagtens kan integreres med de vantro.

  Kommentar by Winged Hussar — 4. juni 2018 @ 06:46

 22. Hvad andet er der at sige end. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. juni 2018 @ 06:58

 23. Der er kun en rigtig løsning for Danmark og danskerne og det er Sara So-mer tilbage hvor hun kom fra, og helst så hurtigt som muligt.

  Kommentar by Piphans — 4. juni 2018 @ 14:28

 24. Den såkaldte debattør Khaterah Parwani har tidligere fortalt, at da hun var medlem af Hizb ut-Tahrir kaldte hun også de vantro for “kuffar”.

  Nu er hun jo blevet “moderat”, og kalder derfor nu kun de vantro for “islamofober”…

  Kommentar by Infidel — 5. juni 2018 @ 16:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper