5. juni 2018

“Muhammed topper listen i Belgiens hovedstad, Bruxelles, Norges hovedstad, Oslo, og… Malmö.”

Kristeligt Dagblad fortæller, at flere og flere navngives efter muslimernes profet Muhammed. Det gælder Tyskland (41 til 25), Sverige (35 til 21) og Norge (30 til 24). I Danmark er Muhammed gået fra at være den 40. mest populære drengenavn til en 31. plads siden 2015.

Det handler naturligvis ikke om popularitet i gængs forstand. Flere muslimer giver flere muslimske drengebørn, ligesom det heller ikke er præcist at tale om at danskerne forlader Folkekirken, blot fordi færre fødes ind i den. Da Metroxpress i 2015 opgjorde kriminalitet efter navne, var Muhammed på en 9. plads, kun overgået af Alaa, Farhat, Walid, Rachid, Fadi, Jamil, Abdi og Firat. Mon ikke Muhammed nærmere er det mest frygtede navn, jf. tidens terror, jf. religionsstifterens røveriske fortid.

En citathistorie fra BT.dk – Navnet Muhammed hitter som aldrig før i hele Nordeuropa.

I århundreder har kristne navne som John, Christian og Thomas været blandt de mest populære til drenge i Nordeuropa, men de får i stigende grad konkurrence fra navnet på islams grundlægger. Det skriver Kristeligt Dagblad.

Muhammed er således det mest populære drengenavn blandt nyfødte i England og Wales og det næstmest populære i Belgien – kun overgået af det bibelske Lukas. Nye tal viser desuden, at Muhammed topper listen i Belgiens hovedstad, Bruxelles, Norges hovedstad, Oslo, og den svenske by Malmö.

Også i Hollands fire største byer Amsterdam, Rotterdam, Haag og Utrecht er navnet det populæreste ifølge tidligere opgørelser.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92885/trackback

16 Comments »

 1. “…den svenske by Malmø…”

  Det er vist en sandhed med modifikationer…for nu at sige det mildt…

  Kommentar by Infidel — 5. juni 2018 @ 11:12

 2. Problemet er, at befolkningsflertallet fatter ikke skid af, hvor det bærer henad. Det er sku trist, at se hvordan de vælter ind uden at have gjort en indsats i deres hjemstavn for at forbedre leveforholdene for dem selv.
  Som barn og ung i 40 og 50-erne har jeg set hvordan vi har arbejdet os op fra næsten ingenting og ser med gru på, hvordan vi lefler for de fremmede koloniherrer.

  Kommentar by Menig 442 — 5. juni 2018 @ 11:53

 3. For et par uger siden var jeg inde på Danmarks Statistik for at se på mest populære navne til nyfødte, og jeg undrede mig såre over at der ikke var et eneste muslimsk navn på hverken drenge- eller pigelisten (top 50).
  Jeg kunne ikke slippe en nagende fornemmelse af at der bliver fusket med listerne…
  Se selv her:
  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/navne-til-nyfoedte

  Kommentar by hovsada — 5. juni 2018 @ 12:12

 4. @hovsada Husk at Muhammed kan staves på flere forskellige måder, så den enkelte stavemåde måske ikke når i top 50.

  Tænk hvis Peter var det mest almindelige drengenavn i Riyadh eller Damaskus…

  Kommentar by Michael — 5. juni 2018 @ 12:20

 5. #4 desuden virker det som om, at man kun har set på fornavne. Muhammed kan som bekendt også bruges som mellem- eller efternavn.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. juni 2018 @ 12:27

 6. Den såkaldte grooming-sag, som Tommy Robinson rapporterede om, havde 40% Muhammed – dvs. 12 ud af 29 anklagede. Så kan vi bare gætte på antallet af Khalid’er og Ali’er.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. juni 2018 @ 12:29

 7. -> Michael, Snusk mfl.

  Så vidt jeg ved, så samler opgørelserne de forskellige stavemåder til et navn. Dvs. Muhammad/Muhammed/Muhamed/fremdeles registreres som et navn.

  Kommentar by Kim Møller — 5. juni 2018 @ 12:35

 8. > Kim Møller 12:35

  Desværre, så simpelt er det ikke. Jeg har tilladt mig at søge lidt på dst.dk, hvor det så gælder, hvad der er offentliggjort i 2017+2018. Begge tal offentliggøres i januar det pågældende år.

  For fornavnene Muhammed/Mohamed/Muhamed bliver resultatet 7.368 med Mohamed som absolut topscorer (2.602 og 2.605).

  For efternavnet Mohamed, gad ikke de andre, hedder det 2.105 og 2.162 = 4.267.

  God islamisering på denne Grundlovsdag.

  Kommentar by anon — 5. juni 2018 @ 13:21

 9. Mon alle varianter tælles med?

  https://www.behindthename.com/name/muhammad
  VARIANTS: Mohamed (Arabic (Maghrebi)), Mahomet, Mahometus, Mihammad, Mohammad, Mohammed, Muhammed (Arabic), Mohamed (Arabic (Egyptian)), Mohammad (Urdu), Mohammad (Punjabi), Mohammad (Pashto), Mohammad, Mohammed (Bengali), Muhamad (Indonesian), Muhamad (Malay), Magomed, Magomet, Muhamad (Avar)

  OTHER LANGUAGES/CULTURES: Məhəmməd, Mahammad (Azerbaijani), Mehmed, Muhamed (Bosnian), Mokhmad, Magomed, Magomet (Chechen), Mamadou, Muhammadu (Fula), Muhammadu (Hausa), Mukhamed, Mukhammed (Kazakh), Mamadou (Manding), Mehmed (Ottoman Turkish), Mohammad (Persian), Mamadou (Serer), Mohammad, Mohammat (Tatar), Mehmet, Muhammed, Muhammet (Turkish), Muhemmet (Uyghur), Mamadou (Wolof)

  Kommentar by tavsen — 5. juni 2018 @ 13:42

 10. Man sidder i muslimske kredse og nyder den positive udvikling. Man kan se enden – eller begyndelsen på det hele. Nemlig den kommende overtagelse af magten i de største byer i Europa og derefter magtovertagelsen af alle de vestlige lande i Europa.
  Den østlige del af Europa, vil være fremtiden for freden i Europa. Vi vil komme til at se ønsket om en opdeling igen af øst- og Vesteuropa. Der er ingen normalt tænkende i de østeuropæiske lande der vil holde hånden over eller støtte det kaos som vil komme i den vestlige del af Europa.

  Kommentar by Erik Skifter — 5. juni 2018 @ 14:08

 11. tavsen, jeg kan se at du mangler Baphomet.

  Kim Møller, det ser nu ud til kun at være fornavne, som det handler om.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. juni 2018 @ 14:35

 12. Min onkel har en etnisk svensk kæreste, som nu har besluttet sig for at flytte fra Malmø til Danmark, for at komme væk fra islamiseringen.

  Hun fik tilbage i 70’erne en stor dejlig lejlighed i en ny bebyggelse i Malmø.
  Alle naboerne hed Svensson, Nielsson og Jönsson, og nærmiljøet var trygt og rart.

  I dag er hun den eneste etniske svensker tilbage i hele bebyggelsen.
  Hendes naboer hedder nu alle Muhammed, Mahmoud, Aisha og Fatima, og nærmiljøet minder om Kabul og Mogadishu.

  Da hun ikke ønsker at bo i Mellemøsten, må hun nu flytte til Udkantsdanmark, for at få lidt fred.

  Hun bliver næppe den sidste…

  Kommentar by Infidel — 5. juni 2018 @ 15:34

 13. De seneste tal jeg kunnne finde på DST er fra 2016 (https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/Baro). Her blev 237 navngivet med en af de seks mest gængse stavemåder (Muhammed, Muhammad, Mohamed, Mohamad, Mohammed, Mohammad). Det svarer til 32.-pladsen i 2016. Jeg havde faktisk troet det havde været værre. Men det vil også sige at navnene ikke bliver samlet på opgørelser som denne fra DST: https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/befolkning-og-valg/navne/navne-til-nyfoedte

  Kommentar by PLN — 5. juni 2018 @ 15:34

 14. Vi har i Danmark forlængst passeret over 1.000.000 aborter siden indførelse af fri abort (ofringer til Molok), og det sætter naturligvis sit tydelige præg på nationen.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 5. juni 2018 @ 16:36

 15. Deporter alle muslimer

  Kommentar by Christian — 6. juni 2018 @ 01:34

 16. Muh…… er en massebetegnelse, lidt ligesom gnavere, dækker over flere sultne varianter heller ikke ud fra fluelorten kan man se hvilken flue der har skidt den

  Kommentar by Hul igennem? — 6. juni 2018 @ 02:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper