6. juni 2018

Ahrendtsen om yderligtgående muslimer: “Jeg orker dem bare ikke mere. De kan skride eller klappe i.”

Skarpt læserbrev af Alex Ahrendtsen (DF), der pointerer, at medierne ynder at jage Inger Støjberg for petitesser, men omvendt undlader at omtale den åbenbare forskel mellem det ‘Medie-Inger’ siger, og det ‘Minister’-Inger’ gør. Ministeren er presset af juristeriet og menneskerettighedskonventionerne, politikeren er presset af ‘Christiania-liberalister’ internt i partiet, og intet sker i praksis.

Skarpt læserbrev i Fyens Stiftstidende af Alex Arendtsen (DF) – De kan skride eller klappe i.

“Imens slingrer islamiseringen stille og roligt videre. Stod det til mig, kunne muslimer ikke faste, når de er på arbejde. Vi bor i Danmark. De må tilpasse sig eller rejse. …

Mens jeg skriver dette, læser jeg en artikel i Kristeligt Dagblad, der fortæller om en multireligiøs gravplads på en kirkegård i Kolding. Selv om gravpladsen er indrettet især til muslimer, så vil områdets religiøse rocker, imamen Kaseem Rachid, ikke bruge den. Han vil nemlig have en hæk, fordi muslimer ikke vil begraves med andre trossamfund.

Til det svarer formand for Koldings Kirkegårde, Henry Johnsen Ebsen, tørt, at hvis ‘(…) vi kan bo sammen, mens vi er i live, så kan vi også ligge sammen, når vi engang dør’.

Desværre er sagen, at yderligtgående muslimer heller ikke vil bo sammen med os. Jeg orker dem bare ikke mere. De kan skride eller klappe i.

Oploadet Kl. 02:51 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92904/trackback

32 Comments »

 1. Skal etniske Danskere der følger en fastekur også forbydes det og skal der lovgives om at det må de kun hvis de holder ferie i udlandet?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. juni 2018 @ 03:49

 2. Nu er det så 6. blog indlæg på 14 dage om noget du selv betegner som et mindre vigtigt problem for Danmark (nok nærmere ikke eksisterende)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. juni 2018 @ 03:53

 3. Uha, Ahrendtsen kritiserer Støjberg for, at hun taler med store bogstaver, men intet gør. Ahrendtsen selv taler med store bogstaver, og gør intet. Han er medlem af Folketingets næststørste parti med 37 mandater, større end Venstres 34 og mindre end Socialdemokratiets 46. Alligevel gør DF intet.

  Kommentar by Tilfældig — 6. juni 2018 @ 05:35

 4. @ Per Henrik Rasmussen, hvad er din mening om imamen der mener at muslimer ikke må begraves ved siden af danskere? Er deres racistiske religiøse apartheid også “et mindre problem” i dine øjne, eller kunne den holdning måske også være udtryk for hvordan de ser på danskerne når de er i live?

  Kommentar by per — 6. juni 2018 @ 05:59

 5. Skammeligt der i tråden efter artiklen sidder danskere og forsvarer yderligtgående muslimer. Situationen bliver mere og mere vanvittig.

  Kommentar by NulTolerance — 6. juni 2018 @ 07:51

 6. Jeg har nu ikke de store problemer med Ingerpigen, som det er meget morderne at have.
  I det mindste siger hun jo noget, der går imod mainstreanholdningerne. Alene det er jo meget fyfy.
  At hun så ikke kan få gennemført alt det hun helt utvivlsomt gerne ville, skyldes, at hun ikke ene kvinde kan bestemme Venstres slappe politik. Med en idiot som LLR som leder og en stribe andre tåber, Kristian Jensen, Jan E Jørgensen og så videre med det rædselsfulde persongalleri i ryggen, er kampen jo på forhånd tabt.
  Men i det mindste er det nævnt, og der sendes et nyttigt signal til iglerne, der sidder og venter rundt omkring, at alt måske ikke er BARE LIGE her i landet.
  Men når partiets leder så åbenlyst går mere op i en fed post i EU, som kun kan tildeles de rigtig søde, skal han jo helt soleklart rette sig ind efter Mutti’s ønsker. Ellers får han ikke tjansen. Så skide være med Danmark.
  Det var meget billigere at hjælpe ham ud af sit overforgældede hus i Græsted og give ham en post til et par millioner, som formand for løkkefonden eller noget andet helt ligegyldigt pis og papir, end at lade ham tumle videre med Danmarks ve og vel.

  Kommentar by Knud Madsen — 6. juni 2018 @ 07:56

 7. # 5

  Læs dagens leder i Ekstra Sprøjten forfattet af alfons og gammelkommunist Poul Madsen, og du vil brække dig i kaskader…

  Kommentar by Infidel — 6. juni 2018 @ 08:01

 8. Muslimerne faster jo ikke.

  De indtager hverken vådt eller tørt i løbet af dagen, og voldæder når solen er gået ned.

  Kommentar by Træt — 6. juni 2018 @ 08:26

 9. En idiotleder i JP. Igen en stakkels IS-kriger der har mistet sit pas, som vil hjem og have sin humane straf og integreres. Altså det som vi har sat vores soldaters liv på spil for, skal hjælpes hjem i retsstatens navn. Idiotlederen forstår åbenbart ikke at Retstatens grænser er ved grænsen, og at det ville være bedre og mere relevant, hvis Lars Larsen (dynelarsen) fik hovedpine, at vi så sendte to hjemmehjælpere ud til ham i en Mercedes taxi, hvoraf den ene så skulle have en Panodil, og den anden skulle have en flaske vand, at servere for ham, på statens regning, end at vi bruger 50 øre på et eller andet subjekt der har været IS-kriger. Pressen moral er hårrejsende idiotiske propotionsagtigt.

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2018 @ 08:42

 10. Behøver jeg at nævne det “såkaldte kriger” terrorist vi fik hjem fra Guantanamo???? Trods alt god onsdag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2018 @ 08:44

 11. Enig Michael Unna 08:42. Man fatter ikke hvad der foregår i hovedet på ‘venligboerne’, Politiken/JP lederskribenter osv.

  De vesterlændinge, der tog ned og meldte sig som IS-krigere, gennemgik et IS-terrorisme kursus, der obligatorisk sluttede med at den tilrejsende vesterlænding, skulle skære hovedet af én af de mange IS-krigsfanger typisk vantro herunder kristne. Det var også for at enhver tvivl om at de var spioner, kunne fjernes.

  Alle IS-krigere burde dømmes for krigsforbrydelser, når de kommer hjem.

  Den franske efterretningstjeneste er meget erfaren med at håndtere terrorister bl.a fra Algierkrigen. Frankrig sørgede for at deres IS-krigere ikke blev sendt direkte til Frankrig, men først blev udleveret til én af de lokale militser, der kæmpede på vores side. De gjorde selvfølgelig kort proces og henrettede dem og Frankrig slap for, at de kom hjem og ville have “human straf og integreres”. Som det sikkert ville blive krævet af de franske “‘venligboer’, Politiken/JP lederskribenter osv”. :-)

  Kommentar by A-mad — 6. juni 2018 @ 09:32

 12. Og de bliver sponseret af staten. Danmark betaler selv for sin undergang. Luk foderbrættet og de fleste ville nok finde nye græsgange. Ja, hvis de da ikke kan leve af børnepenge.

  Kommentar by P — 6. juni 2018 @ 09:37

 13. 100% enig med Ahrendtsen, desværre er ca. 80% af dumskerne det ikke og stemmer stadig for mere iSLAM, flere østperkere og flere muslimske voldtægtsforbrydere og terrorister til dummark.

  Kommentar by Piphans — 6. juni 2018 @ 09:49

 14. Per Henrik Rasmussen.

  Siden du stiller de samme banale spørgsmål denne gang, er der grund til at tro, at du ikke helt fik læst den forrige tråd igennem. Så hvad med om du istedet lige takkede Kim for at bringe den på banen igen, så du får én ekstra chance til at fatte, hvorfor ramadan er et problem i en kultur som vores. Når du stiller samme dumme spørgsmål igen-igen må det jo være fordi du gerne vil tale om det.

  For du er jo ikke en troll. Vel?

  Kommentar by Quark — 6. juni 2018 @ 10:54

 15. *5

  Ingenlunde.
  Nyttige idioter og 5. kolonnen har jo altid været der. De har bare skiftet fra kommunisme til islam.

  Imidlertid er en anden gruppe af nyttige idioter trådt til i form af de liberale, med deres naive ideologiske tiltro til, at fornuften sejrer, blot mennesket er frit. Dette tåbelige synspunkt har sine fangarme langt ind i de konservative kredse.

  Kommentar by TT — 6. juni 2018 @ 11:19

 16. Per Henrik Rasmussen
  Hvis du vil tages alvorlig, som en der vil analysere en sag set fra den modsatte side, så kom med noget relevant nyt i stedet for at gribe til floskelbiblioteket.
  Jeg er dødhamrende træt af danskere, der absolut skal retfærdiggøre eller minimere muslimers dysfunktionelle virke i samfundet, ved at de i deres fantasi inddrager danske paralleller.

  Kommentar by Menig 442 — 6. juni 2018 @ 11:49

 17. For 50 år siden var Islam et mindre problem for Danmark, nærmest ikke eksisterende.

  I dag tales der ikke om andet, Islam sætter ligefrem dagsordenen i et Folketingsvalg. Islam mig her, Islam mig der.

  Hvis Islam og muslimsk undergravning af Danmark forsvandt med et trylleslag, ville Uriasposten miste sit “fødegrundlag”.

  Per Henrik Rasmussen repræsenterer alt det, Uriasposten og alle dens fornuftige gæsteskribenter afskyr.

  Man kan også spørge hvad gavn vi har af alle de store medier?
  De er efterhånden kun statens stik-i-rend-drenge, fordi de fortæller det staten har bestemt at befolkningen må vide?

  Tommy Robinsons skæbne er et skrækeksempel på det samfund, den Islam-liderlige elite er ved at skabe.

  Roskilde biskop, Peter Fischer Møller kendes for at tage første spadestik til et moské byggeri.

  Marianne Christiansen, Haderslev stift, lader muslimer tale i kirken og har talt for støtte til moské byggeri.
  Kan det blive mere grotesk, at toppen vores kristne kirke samarbejder med fjenden ?
  https://www.fyens.dk/debat/Biskoppen-har-en-niqab-i-klaedeskabet-Maaske-bliver-jeg-snart-kriminel/artikel/3228748

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2018 @ 13:58

 18. @Kommentar by per — 6. juni 2018 @ 05:59
  Jeg er som udgangspunkt fløjtende ligeglad med hvor,hvordan og hvornår folk ønsker at blive begravet.
  Om de vil brændes,komposteres,spredes ud over havet eller evvt. ønsker at deres jordiske rester skal sendes i kredsløb om månen rager mig en papand.

  Og det har så heller intet med ramadan “problametikken” gøre.

  Ekstremistiske synspunkter er jeg så til gengæld altid skeptisk over for som mine posteringer her også er udtryk for.

  Når Støjberg prøver på at skabe et ikke eksisterende problem så er det at hælde vand på ekstremisters mølle.

  Men deres stemmer tæller jo også med i hendes forsøg på at klamre sig til taburetten

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. juni 2018 @ 14:09

 19. Er man pr. definition “ekstremist” blot fordi man ikke ønsker at leve i et Kalifat?

  Kommentar by Infidel — 6. juni 2018 @ 14:14

 20. Per Henrik Rasmussen er syg i hovedet.

  Hans forkrøblede hjerne fordrejer ethvert opslag eller kommentar.

  Er fløjtende ligeglad med hvordan folk begraves men er skeptisk over for ekstremistiske synspunkter.

  For satan da, mandens fødder må ligne et dørslag, med alle de skudhuller han har givet sig selv.

  Så det er ikke ekstremistisk at forlange adskillelse mellem kristne og muslimske grave ?

  Jeg tror man skal starte en X-bus linie, der på muslimernes egen bekostning fragter afdøde muslimer til muslimland, hvor de så kan stedes til hvile efter Islams forskrifter. Her føler de sig ikke godt tilpas, hverken som levende eller døde. – problem solved.

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2018 @ 14:27

 21. Per Henrik Rasmussen er “skeptisk overfor ekstremistiske synspunkter” men har tilsyneladende intet problem med imamens udmelding om, at muslimer da sandelig ikke kan begraves sammen med andre religioners tilhængere. Ej heller har han noget problem med en overtro, der byder den troende at faste, ellers kommer de i helvede. Man må derfor antage, at det er fordi den slags dem-og-os og du-kommer-i-helvede tænkning ikke er ekstremistisk.

  Hvis det har den rette afsender.

  (det er næsten for let, det her, men der er vist ikke rigtig mere kød på det PHR-ben nu)

  Kommentar by Quark — 6. juni 2018 @ 15:38

 22. Præcist det svar jeg regnede med: En masse ord uden at forholde sig til spørgsmålet, hvorefter fokus flyttes over på inger støjberg som gøres til problemet istedet for imamen. Farvel.

  Kommentar by Per — 6. juni 2018 @ 16:29

 23. Citat fra bladet Indsigt/Udsyn 2018, nr.2 side 18 af Harry Vinter.

  ” Telford. Cirka 1000 hvide britiske piger blev misbrugt af pakistanske bander i den lille engelske by Telford. Piger helt ned til 11 år blev lokket og truet til at underholde talløse muslimske mænd i alle aldre. Taxachauffører spillede en vigtig rolle for de pædofile netværk. De spottede sårbare piger på gaderne, tilbød dem “hjælp”, fik krammet på dem, misbrugte dem, tæskede dem, truede dem og kørte dem rundt til mødesteder hvor muslimske mænd misbrugte dem. I et tilfælde lå et misbrugslokale lige overfor en moske, så mændende kunne gå lige fra fredagsbønnen og over voldtage de britiske småpiger. I flere tilfælde vidste pigernes familier hvad der foregik, og henvendte sig til politiet-som afviste dem. familierne formåede ikke at holde på pigerne, som i mange tilfælde adlød voldtægtsmændende for netop at beskytte deres familier, som voldtægtsmændene ellers truede med at slå ihjel. Mindst tre piger blev myrdet og to andre døde i tragedier med forbindelse til voldtægterne.

  Politifolk, som faktisk forsøgte at gøre noget, blev truet til tavshed, frosset ud og fyret, mens de, som var dygtigst til at anmeldelser til at løbe ud i sandet, blev forfremmet. Indtil videre kan der kun gisnes om bevæggrundene for myndighedernes bestræbelser på at dække over forbrydelserne. Det siges, at passiviteten skyldtes frygt for at lægge sig ud med muslimske samfund, såkaldte menneskerettighedsgrupper og frygten for råbet “racisme”, som kan få selv store stærke mænd til at bryde sammen. Så hellere lade pigerne lide.” citat slut

  Indsigt/Udsyn henviser til :
  Kilder:
  Forskellige udgaver af:
  Mirror.co.uk/uk-news
  theguardian.com/uk-news
  independent.co.uk/
  thesun.co.uk
  jihadwatch.org

  Kommentar by k.m. — 6. juni 2018 @ 17:10

 24. Jeg orker bare heller ikke muslimer mere. Men jeg synes det vil være bedst for os hvis de skrider. Om de holder deres kæft er uden betydning. At Alex Ahrendtsen kalder dem yderliggående eller ekstremistiske, konservative, moderate, ortodokse eller hvilke som helst undskyldende tillægsord, han kan finde på, har ingen indflydelse på det faktum, at de er muslimer. Og som sådan har de intet at gøre i Danmark. Forbyd islam os se at få dem smidt ud.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2018 @ 18:05

 25. At en lille imam ønsker en hæk hvis han skal begraves der kan ikke bringe mit pis i kog og er nok kun noget de mest rabiate på begge sider går op i.
  Kan han ike få sin hæk må han se sig om efter alternativer
  Så langt så godt

  Havde han forlangt et elektrisk hegn for at forhindre “poltiske”. vandaler, med en dunk benzin og en rygsæk fyldt med med koraner, i at indvadere området i nattens mulm og mørke ville det måske ha` vakt min opmærksomhed.

  Men en hæk ?
  Nej !!!

  På rigtig mange kirkegårde her i landet er gravsteder ofte omkranset af små nydelige hække li´som man ofte anvender hække til at adskille f.eks de ukendtes fra andre områder.
  Så hvad er problemet – la´ ham da få en lille én
  (og nej!!! den nej skal ikke misforstås)

  De nok eneste der måske ville ha´ grund til at kalde Kassem Rachid for en rocker er sku da alle de rabiate imamer som han taler stik imod.

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-04-imam-vores-pligt-at-tage-afstand-fra-de-rabiate-muslimer

  Men undskyld at det endnu engang ikke kom til at handle om ramadan “problematikken”

  Det jeg mener er nok ikke i virkeligheden det jeg mener , men det du tror jeg i din virkelighed i virkeligheden nok mener.
  Kringlet debatform

  Og så lige til Menig 442 — 6. juni 2018 @ 11:49
  “Hvis du vil tages alvorlig, som en der vil analysere en sag set fra den modsatte side”

  Nok lidt heldigt formuleret for jeg tror da helt alvorligt ikke at du mener at jeg skal stå for dine analyser.
  Det må du selv klare.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. juni 2018 @ 00:05

 26. > At en lille imam ønsker en hæk hvis han skal begraves der kan ikke bringe mit pis i kog og er nok kun noget de mest rabiate på begge sider går op i.

  Imamen går op i det, ergo er han en af “de mest rabiate”. Men ikke desto mindre er du klar til at lade ham få sin hæk, fordi små hække på kirkegårde er nydelige.

  Substans: nul. Der er overhovedet ikke mere at komme efter.

  Kommentar by Quark — 7. juni 2018 @ 02:07

 27. Du går selv op i det med liv og sjæl – ergo

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. juni 2018 @ 03:37

 28. PHR mener:
  At salamien bliver ved med at være hel, ligegyldig hvor mange skiver, der bliver skåret af den.

  Så længe vandet opvarmes langsomt tager frøen ikke skade af at blive kogt.

  Man kan ikke komme fra København til Santiago de Compostela ved at tage et skridt ad gangen.

  Kommentar by Træt — 7. juni 2018 @ 08:47

 29. I bladet Indsigt/Udsyn 2018 nr.2 side 21 har
  Peter Neerup Buhl anmeldt bogen “Sygdom”- En fremtidig flygtningeroman, af Andreas Skydt Jacobsen.

  Jeg citerer indledningen ordret:
  “Handlingen udspilles om få årtier, hvor Europa efter en blodig krig med de indvandrede muslimer helt har afspærret forbindelsen til Afrika, hvor en dødelig epidimi også har hærget. Der beskrives rigeligt med grusomheder i bogen, men mest fanger det plausible ved det generelle scenarie opmærksomheden. Oven på et særlig blodigt terrorangreb gik nogle europæiske lande sammen og lagde Mekka i ruiner. “Efter muslimernes fortsatte terrorhandlinger, som i sidste ende kostede titusinder af civile livet, kunne barmhjertigheden ligge på meget lille sted i hele Europa”. De, som overlevede krigen, fik tilbudt en enkeltbillet til Afrika. “Man besluttede, at islam ikke kunne findes side om side med kristendommen. Så måtte de oprette deres egne sharia-stat i Afrika, hvis de ville og kunne…Skibene var skarpt bevogtede hele vejen, muslimerne skulle på ingen måde retur til det europæiske kontinent”
  citat slut.

  Det er en stor mundfuld, men meget sandsynlig det ender sådan.
  Det de overlevende også må tage stilling til er, hvad man gør ved dem der fremprovokerede krigen. Der er jo masser af danskere som flirter
  med Islam. Herboende muslimer siger de ikke vil begraves på en kristen kirkegård, med mindre de er tydelig adskilt fra os(de urene)
  Det får Per Henrik Rasmussen gjort til et ikke-eksisterende problem.

  citat:
  “På rigtig mange kirkegårde her i landet er gravsteder ofte omkranset af små nydelige hække li´som man ofte anvender hække til at adskille f.eks de ukendtes fra andre områder.”

  Det er det sygeste snakken udenom, jeg har set længe.
  Vores gravpladser har altid været afgrænset, men sgu da ikke fordi Jensen ikke ville begraves ved siden af Nielsen.

  Min bror er sat ned på en anonym grav.
  Det har fandme da ikke noget at gøre med at han ikke måtte/ville stedes til hvile i en gravplads med sten og blomster som vi pårørende skulle vedligeholde 20 år efter.

  Det er uanstændig, at Per Henrik Rasmussen pisser på Uriasposten, og os der skriver herinde, så nu må det være klart for alle, at manden hører hjemme i en spændetrøje, på en sikret anstalt.

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2018 @ 09:39

 30. Tommy Robinson blev “slagtet” så han ikke kan berette om det her, og anden lyssky aktivitet inden for Islam.

  https://denkorteavis.dk/2017/video-der-er-nu-sa-mange-islamiske-ekstremister-at-myndighederne-mister-kontrollen-her-er-en-af-de-britiske-terrorister-i-afslorende-tv-klip/

  Kommentar by k.m. — 7. juni 2018 @ 14:25

 31. Alex Ahrendtsen: “De må tilpasse sig eller rejse”.

  De må dog gerne blive ved med at udsætte deres børn for genitial lemlæstelse og blive ved med at halal-slagte dyr.

  Dansk Folkeparti går jo fuld og helt ind for religionsfrihed, da partiet jo regeres af religiøse tossehoveder som Kristen-Zionisten Marie Krarup, og Zionisten Søren Espersen, som godt nok efter sigende ikke er religiøs, men da spædbarns kønslemlæstelse ikke kun er en religiøs, men også en national skik, som rabbiner Bent Lexner fortalte i Kristeligt Dagblad, er der selvfølgelig magtpåliggende for Zio Søren at også denne fremmede skik er undtaget fra “De må tilpasse sig eller rejse”.

  Bor Alex Ahrendtsen mon stadigvæk sammen med sin Muslima?

  Dansk Folkeparti er en forsamling beregnende Israel førstere og en flok landsbytosser og levebrødspolitikere. Dansk Folkeparti har intet positivt opnået, men har hele vejen igennem ageret som kontrolleret opposition; først og fremmest ved at tage vinden ud af sejlene på mere jordnære ægte Nationalister.

  Og ikke mindst har Dansk Folkeparti gjort stor skade ved at foregøgle befolkningen i skønt samarbejde med den Kulturradikale hob, at det “ikke er er hudfarven det kommer an på”. Sjovt nok det parti som allermest støtter Israel, der som bekendt anvender til tider skrappe etniske kriterier, lige som væsentlige dele af diaspora-jødedommen.

  Men denne benægtelse af de fysiske og biologiske realiteter er en meget alvorlig sag, som spiller lige direkte i hænderne på NWO folkemorderne.

  Men det er da herligt at Ahrendtsen kan bruge augurketiden til at divertere med årtier gamle standard-udsagn omkring Muslimer.

  Aldrig har Dansk Folkeparti stået op for noget så selvfølgeligt og naturligt som ytringsfriheden, når den blev groft undertrykt i vore nabolande. Dvs. kun når det er en af deres egne eller andre som tilhører gruppen af Israelforkæmpere kan de finde på at komme med et pip. Dog demonstrerede partiet side om side med AFA kommunister mod en EDL demonstration i Århus.

  “Dansk Folkeparti, Israels stemme i Folketinget” – Ikke et udsagn skabt af anti-Semitiske hjerner, men af partiet selv.

  Rigtige venner, ha!

  Kommentar by Balder — 7. juni 2018 @ 15:13

 32. Der skal ikke begraves nogen islamister i Danmark. Og der skal slet ikke være nogen islamister.
  De kan skrubbe hjem til Mekka og tage deres ådsler med!

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2018 @ 10:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper