6. juni 2018

Jyllands-Posten: “Nogle kalder dem ‘hipster-fascister’. Selv opfatter de sig som fredelige aktivister…”

“… selv om de ikke laver aktioner, som indebærer fysisk vold, så er der ingen tvivl om, at de er meget konfronterende”, fortæller postdoktor Jacob Aasland Ravndal om Generation Identitaire i søndagens Jyllands-Posten, der portrættererer bevægelsen på vanlig vis. Korrespondent Marie Louise Albers refererer den ideologiske kritik fra den revolutionære venstrefløj, der får den intetsigende etikette ‘antiracisme-forkæmpere’. Generation Identitaire er derimod ‘indvandrerfjendske’, fordi de modsætter sig masseindvandring, og ‘højrenationalistiske’ og ‘højreradikale’, selvom enhver doven gymnasieelev kan læse sig til, at de danner åbent front mod begge politiske fløje. Fra Jyllands-Posten – De er unge, højreradikale og ude på at bryde tabuer (kræver login).

Nogle kalder dem ‘hipster-fascister’. Selv opfatter de sig som fredelige aktivister, der vil det bedste for det danske samfund. Den højreradikale ungdomsbevægelse Génération Identitaire fra Frankrig har nu fået en officiel dansk gruppe. Jyllands-Posten har mødt to af frontfigurerne. …

Jeppe Veibel Jensen og Christoffer Gerlach Skibild er en del af den danske bevægelses kerne og har siden sommeren 2017 været med til at iværksætte flere forskellige, små aktioner på dansk jord.

De to unge mænd kommer begge fra akademikerhjem. Jeppe Veibel Jensen er født og stadig bosiddende i Gentofte og i gang med at skrive speciale i sportspsykologi ved Københavns Universitet.

‘Jeg har gået rundt med disse holdninger siden min gymnasietid. Jeg gik på et gymnasium, hvor over halvdelen af eleverne i min klasse var indvandrere. De lavede meget ballade, men det fik ingen konsekvenser. …,’ fortæller han.

… Han bor i dag i København, hvor han arbejder som it-supporter. Han havde i længere tid været betaget af de andre europæiske gruppers videoer på YouTube og blev deraf draget ind i bevægelsen. …

Antiracisme-forkæmpere har flere gange advaret mod Génération Identitaires aktioner og givet bevægelsen øgenavne som ‘hipster-fascister’ og ‘nazi-hipstere’ og anklaget dem for at prøve at normalisere meget ekstreme holdninger.

(Anonyme venstreradikale mod ideologisk pluralisme, København, maj 2018; Foto: Facebook)

“De kan kalde os nazister nok så mange gange, men jeg tror, at folk er fornuftige nok til at se, at det er direkte forkert.” (Christoffer Gerlach Skibild, Identitær)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92925/trackback

21 Comments »

 1. (Rød) facisterne, forsøger selvfølgelig at begrænse ytringsfriheden. De anser Islamofober for være lighed med Nazister, i Deres sindsforvirrede forestillingsevne. Hitler BEUNDREDE Islam. Han sørgede for at Stormuftien af Jerusalem (Amir Husseini…hvis jeg husker navnet rigtigt) fik særbehandling i Berlin, med egen penthouselejlighed.Et citat fra Albert Speers, erindringer (Hitlers chefarkitekt) “Ulykken for os Germanere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse, ville passe bedre til os end Kristendommens slappe tolerance”….Hvis man elsker frihed og demokrati er islamfobi så absolut et sundhedstegn, hvilket vel også er ved at gå op for befolkningen i al almindelighed (Hvilket facisterne selvfølgelig ikke kan fatte I Deres selvretfærdige idioti).
  Kjære facister i Kbh. Fortsæt bare jeres ytringsfrihedsbekæmpende indsats. Mussolini ville have været stolt af jer :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2018 @ 12:37

 2. Generation Identitær er et af de mest opmuntrende tiltag, der er set længe. Unge, resursestærke, kreative og dynamiske. Forhåbentlig kan de tiltrække et helt nyt segment til den nationale bevægelse i Danmark.

  Kommentar by Odo — 6. juni 2018 @ 13:06

 3. ‘Hvis du ser disse hadske klistermærker…’ Hahaha!

  Kommentar by Martin — 6. juni 2018 @ 13:44

 4. Hellere hipster-fascist end afdanket stenkastende Pelle “AFA” Dragsted-wannabe…

  Kommentar by Infidel — 6. juni 2018 @ 14:07

 5. Det er jo totalt barokt, at de satans voldsparate rødgardister hæfter alle deres tåbelige skældsudtryk på disse ordentlige unge mennesker.
  Gad vide hvor mange rødgardister, der bliver fulgt af højrefolk? Selv har jeg oplevet, at jeg er i rødgardisternes søgelys alene pga mine skriblerier her på Urias.
  Var jeg noget yngre og mere mobil, ville jeg med stor glæde lade mig indrullere hos de indentitære. Jeg er imponeret over, hvor pænt og ordentligt de udfører deres stunts!

  Kommentar by Knud Madsen — 6. juni 2018 @ 14:11

 6. “Hvor man giver plads til alle, der giver plads til alle” der giver plads til alle, der giver plads til alle, der…

  …ikke går og slår folk ned for at have forkerte meninger.

  Kommentar by Quark — 6. juni 2018 @ 15:58

 7. Venstreradikale der advarer imod mennesker der følger totalitære ideologier.. Jeg syntes folk skulle følge deres råd og pille de “ADVARSEL” plakater ned med det samme.

  Kommentar by per — 6. juni 2018 @ 16:58

 8. Fuldstændig enig med Odo.

  Génération Identitaire er næste trin på stigen. Den der er aktivistisk og efter dem kommer der andre. Det er ligegyldigt hvad venstreradikale voldspsykopater mener om det almindelig Génération Identitaire´s aktivisme folk kan selv se hvad der er op og ned i denne verden.

  Kommentar by Santor — 6. juni 2018 @ 17:15

 9. Som Churchill skal have sagt: “Når fascisterne vender tilbage kalder de sig antifascister”.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. juni 2018 @ 17:36

 10. Da et af punkterne på journalistisk venstrepartis partiprogram er fjernelse af landegrænser, bør det ikke komme som en overraskelse, at de indædt modarbejder og smæder ethvert nationalistisk tiltag. Hvis man er nationalist er man for dem at se ekstrem højreorienteret, racist og på det nærmeste nazist.
  Heldigvis får flere og flere øjnene op for deres løgnagtige fremfærd.
  Ser man billledet, er det beskæmmende, at frihed er klemt inde mellem to rædselsfulde begreber som lighed og solidaritet.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2018 @ 17:51

 11. Hitler var jo også Socialist (national Socialismen). De lefler for Islam, som alene i sin konstruktion med sin Førerprofet minder mere om Nazismen end Nationalister gør. Endda hen over hovedet på alle dens ofre??? Ergo kan de selv være Nazister…

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2018 @ 18:42

 12. Jeg tror ikke man umiddelbart kan kalde Hitler socialist. Selvom det nationalsocialistiske tyske arbejderparti deler næsten samtlige programpunkter med ruslands (sovjetunionens) kommunistiske parti, sagde han jo at han var imod kommunisterne. Men både Hitler og Lenin havde jo amerikanske bankers penge i ryggen. De lever godt og fedt af krige må du huske på.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2018 @ 19:20

 13. Det er rigtigt tildels. Lidt ligesom Sunni og Shia i dag, men hvad Lenin angår tror jeg nu ikke Amerikanerne var så engagerede, og det var vist mere de lokale rigfolk i Tyskland, som så Hitler som en modvægt til Kommunismen. Men lad det nu ligge. Vi skal jo heller ikke beskylde nogle forvirrede Venstreekstremister for at være Nazister udelukkende, selvom de lefler for en religion der i konstruktion og jødehad ligner Nazismen. Thi de går jo ind for -mangfoldighed- og – integration- og megen anden dyre ord. Så jeg er sikker på de vil tage godt imod gruppen af Rabbinere og andre Jøder, som sammen med dem vil hylde mangfoldigheden på Nørrebro :-) :-) :-) :-) (Hava nagila Hava nagila. shalom :-)). Tror I Ikke ? :-) :-) :-) Godaften :-) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. juni 2018 @ 20:02

 14. Hvis man ikke vil etnisk udrenses fra sit land. Så er man racist og nazist.
  Jøderne vil ikke etnisk udrenses fra Israel. De har bygget en mur ind til Gazastriben og de lukker ikke arabere og negere ind i israel.
  Så er de åbentbart nynazister.

  Underlig verden vi lever i. Sort er hvid, hvid er sort, godt er ondt, ondt er godt.
  Op er ned, ned er op.

  Kommentar by XXXXX — 6. juni 2018 @ 21:41

 15. Iøvrigt er det en meget morsom plakat, der med sætningen om, at der kun skal være plads til dem, der giver plads til alle, rummer en indre selvmodsigelse. Der skal altså ikke være plads til dem, der har sat plakaten op, for de giver tydeligvis ikke selv plads til alle?

  Kommentar by Arne Torp — 6. juni 2018 @ 23:03

 16. Ja det man skældte Israel ud for, bliver vi selv nødt til, hvis vi vil overleve, som frie mennesker under frihed og demokrati. Støt SIAD.God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. juni 2018 @ 05:01

 17. De fredelige Identitaire har også en god allieret, amerikanerne:

  Christian Breaks Down! Next Level Of Trumps Biblical Prophecy – ALEX JONES INFOWARS
  22.639 visninger

  Kommentar by Christian — 7. juni 2018 @ 08:42

 18. Klistermærkepolitiet? Skal de godkendes først? Hvorhenne? Hos hvem.?

  Kommentar by Hul igennem? — 7. juni 2018 @ 16:59

 19. @18
  For at komme hadske klistermærker til livs, skal man have en klistermærkelicens, før man må lave klistermærker.

  Klistermærkelicensen er i henhold til EU’s klistermærke-direktiv, der med bilag og det hele fylder 50.000 sider. Og laver man klistermærker uden licens, eller som ikke overholder klistermærke-direktivet, kan man få op til 50 års fængsel.

  Men det er også for at påpege det mindre interessante, at de venstreradikale på gaden og magthaverne i EU i påfaldende grad har identiske politiske holdninger. Og begge støttes op af pressen.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2018 @ 01:13

 20. #19
  Aha så forstår jeg bedre..
  Så det er derfor vi ikke har haft Folketingsvalg endnu; Lars Løkke venter kun på at klistermærkekommisærposten i EU bliver ledig, så udskriver han valg med det samme.

  Måske var det noget for Pelle Dragsted at blive klistermærkeminister herhjemme , efterhånden er alle de gode efterjobs så som hos Dansk Islamistfredningsforening, eller madbimmelimmere med slør, eller navlepillejob i EU , taget af hans partivenner. Han må jo give posten i Kvinislamistfo til forkvinden for de Radikale, af indlysende grunde.

  Måske Zenia Stampe kan få en direktørpost i Islamister Uden Grænser?
  World Wildlife Islamic Fuckups, eller Soros Islamistiske pengetyveri?
  Der er muligheder nok for at nasse, bare man er skamløs nok er der masser af fordækte islamistfodrende 0bonklubber.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2018 @ 10:10

 21. jeg glemte helt den fedeste navlepillegrådigpost; Danmarks Islamistiske Radio. Men den går nok til en af brødrene eller søstrene i Lislamistisk Alliance.. Radikale Islamister har jo fået deres.
  Det skriver de venstreislamistiske medier hele tiden..

  Kommentar by Hul igennem? — 8. juni 2018 @ 10:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper