8. juni 2018

Radikale Morten Østergaard om en eventuel S/SF/DF-regering: “Sådan et rødbrunt kabinet…”

Dansk Folkeparti erklærer sig parat til at gå i regering efter næste valg, og Socialdemokraterne har nu endelig lagt afstand til De Radikale. Det er altid godt at ryste posen, og selvom velfærdsblokken ikke redder Danmark på kort eller lang sigt, så er det trods alt bedre end et svenskrødt flertal baseret på kulturrelativistiske mandater.

Analyse af Andreas Karker på BT.dk – Nyt liv i De Radikale.

“Måske kan De Radikale gå frem i målingerne, fordi de kan tone mere rent flag i udlændingepolitikken. De sidste to dage har partiet fået lige så mange nye medlemmer, som de plejer at få på en måned. Morten Østergaard har lagt et billede på Facebook af to mørkhårede børn, der løber frem ad en bro.

I det radikale sekretariat venter man spændt på de første målinger efter den nye situation. I mellemtiden studerer de med interesse en måling i Jyllands-Posten, hvor 22 pct. foretrækker en S-DF-regering og 12 pct. en SR-regering. En anden interessant måling fra Greens i Børsen viser, at Socialdemokratiet er tæt på at kunne mønstre flertal med DF og SF. De har tilsammen 87 mandater.

I Børsen kalder Morten Østergaard det mulige flertal for ‘et rødbrunt kabinet’:

Sådan et rødbrunt kabinet, der med en socialdemokratisk regering med SF og Dansk Folkeparti som grundlag – skulle de være i stand til at øge muligheden for at investere i fællesskabet? Det har jeg svært ved at se,’ siger han.”

(Morten Østergaard på Instagram, 5. juni 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92946/trackback

64 Comments »

 1. Stenkastere på vej væk? (Bil ramt af stenkast på Helsingørmotorvejen, BT 07.06.18)

  Kommentar by anno — 8. juni 2018 @ 01:03

 2. Morten Ø med den sidste nye radikalerfloskel “… At øge muligheden for at investere i fællesskabet”. Måske han selv skulle prøve det, eller taler han om nogen som gerne vil investere, men ikke rigtigt kan? Jeg forstår det ikke helt …

  Kommentar by mv jensen — 8. juni 2018 @ 01:53

 3. Billedet er selvfølgelig noget med at løbe på motorvejen ind i Danmark.

  Kommentar by BE — 8. juni 2018 @ 03:14

 4. Man kan se morten østergaard vride sig i deadline 6 juni da han gentagne gange bliver spurgt hvad han egentlig mente med “brune” da han beskrev dansk folkeparti, det er et psykologisk studie i hvordan mennesker der er trængt op i en krog taler udenom: https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-9/deadline-2018-06-06

  Bare se det fra starten af, han er på et par minutter inde.

  Kommentar by per — 8. juni 2018 @ 03:26

 5. Man kan håbe det er dødskramper, vi er vidner til.. en vidunderlig tanke..

  Kommentar by hans01 — 8. juni 2018 @ 04:17

 6. Ja det er klart radikal logik. Nogle er Nationale og andre er Socialister…..hele Folketinget er fyldt op med NationalSocialister (Kan vi venligst holde op med at tage den mand seriøst, om ikke andet så herinde). Var engang til debatmøde på en cafe med ham og Skaarup. Ud fra Helle Merete Brix erfaringer, spurgte jeg om det var rigtigt at De Radikale ikke havde nogen eksklusionsparagraf. Nej det var rigtigt…Det var nok fordi jeg så det hele autoritært….(noget i den stil svarede han mig). Så spurgte jeg- Jamen hvad så hvis en flok nazister melder sig ind i De Radikale? jeg mener. I kan jo ikke ekskludere dem igen!- :-) :-) :-). Han blev mig svar skyldig.:-). Den gang døjede de med et hav af shariatilhængere, som havde meldt sig ind. Morten Østergaard er meget sjov :-)
  Støt SIAD. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2018 @ 04:58

 7. Dersom unge Østergaard havde haft blot antydningsvis anstændighed og viden om sit partis historie ville han nok have været yderst forsigtig med at kalde andre for brune. Nu føler han – øh, hen – sig fri af disse andre, så hen i spidsen for sine Parteigenossen kan marchere ned ad Nørrebrogade, istemmende Die Straße frei den braunen Batallionen

  Kommentar by Voldposten — 8. juni 2018 @ 05:04

 8. PS: De Radikale var jo også slået af beundring over nazismen før krigen. Og de fik da også hurtigt nedsat Danmarks forsvarsevne millitært. Derudover har Marianna Jelved ment vi havde for lidt Islam fra Folketinget. De har dessideret leflet for en – usekulær diktatorreligion-så de har ingen moral at lefle med, som ikke kan -inkludere- det totalitærer. (Landsforrædere).Støt SIAD. God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2018 @ 05:16

 9. Hæng folketinget. Hvis vi skal nogle vegne her i Danmark, så starter vi med at hænge de 179 medlemmer af folketinget, uden undtagelse. De har alle haft travlt med at destruere vores land og vores folk i nu 100 år og de er alle lige skyldige i landsforræderi og i at kæmpe for at indføre sharia og udrydde den danske befolkning. Hæng hver og en af dem og samtlige journalister, dommere og hver eneste offentlige ansat mellemleder og op. Begynd så at overveje hvilke ledere og indehavere fra industrien, som også skal hænges.

  Kommentar by Christian — 8. juni 2018 @ 05:23

 10. “Sikre at vi har tilstrækkelig arbejdskraft til at vi også i fremtiden har råd til vores velfærd”, siger Morten Østergaard i interviewet.
  Arbejdsledigheden er ganske vist falde en smule, men der burde da stadig være nok ledige at tage af. Hvad med at sætte nogle af dem i arbejde?
  Og Lars Løkke importerer til stadighed endnu flere ledige, så hvis Morten Østergaard i stedet “slår sig sammen” med Venstre, så vil han opnå det han efterstræber: endnu større mængder ledige.
  https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=24850

  Vi har de politikere vi har stemt på og dermed fortjent, er den almindelige frase. Men hvem i alverden har fortjent Morten Østergaard?

  Kommentar by Henning Jensen — 8. juni 2018 @ 06:33

 11. (Citat Erik Scavenius: 8 Juni eller 8 Juli 1940). Råd til Velfærd via endnu mere Islamisk indvandring????? Morten Østergaard er simpelthen historiens og virkelighedens selvmodsigelse. Hvis De Radikale får magten, må Putin meget meget meget gerne komme og redde os :-) :-) :-). Støt SIAD. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2018 @ 07:15

 12. Morten Østergaard skal se sig over skulderen

  Kommentar by BBC — 8. juni 2018 @ 07:23

 13. Stormuftiens fødder må efterhånden kunne bruges som dørslag med de utallige fodskud, han har leveret.

  Måtte hans latterlige parti uddø ved næste Folketingsvalg. Som det jo er sket for andre dinosaurer. Så slipper vi også for hændervridende Zenia Stampe, Sophie Carsten Nielsen og hvad de nu hedder.

  > Michael Unna 05:16:
  Det var nu ikke blot før krigen, Scavenius var en stor beundrer.
  Passusen ”de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring” stammer ifølge danmarkshistorien.dk fra dennes tiltrædelsestale 8. juli 1940.

  Meget enig med Voldposten 05:04. Die Straße frei førte lige til Auschwitz.

  SturmAbteilung (SA) blev i øvrigt kraftigt decimeret i hovedhøjde under de lange knives nat…

  Stormuftien har absolut ingen historisk viden.

  Kommentar by anon — 8. juni 2018 @ 07:46

 14. Sorry Unna, du kom mig i forkøbet.

  Kommentar by anon — 8. juni 2018 @ 07:47

 15. http://predicthistunpredictpast.blogspot.com/2012/05/forward-march-marching-through-avanti.html

  “fremad” hører man oftest fra nazister og kommunister. Se fotoet

  Kommentar by ethemmeligtnavn — 8. juni 2018 @ 08:10

 16. Morten Østergaard kan sagtens være vidende, men han(og visse andre) der skriver herinde har et område i hjernen som er inficeret med en virus kaldet politisk korrekthed.

  Viden er tillært, afvigende adfærd er medfødt.

  Derfor er jeg kommet frem til, at vi mennesker er delt op i grupper, hvor en del ikke styres af fornuft, men ledes i den retning virussen forlanger, uanset hvor destruktiv målet er.

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2018 @ 08:29

 17. Folk der studerer hundes adfærd har med måleudstyr påvist, at hundes ører skifter temperatur, alt efter om den er glad eller stresset.

  Vores biologi er langt fra udforsket til bunds, så det med om man forsvarer sit territorium eller kujonagtig overlader det til fjenden,
  det kan lige så godt ligge som del af evolutionen.

  Hvad gør at X han sympati for De Radikale, og Y går til Nye Borgerlige?

  X kan ikke se at han er på vej til at ødelægge sin egen og familiens fremtid. Det må være styret af noget X ikke kan kontrollere.

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2018 @ 09:31

 18. (Gode nyheder fra Østrig. JP. Østrig lukker en del mooskeer og udviser 40 imamer)

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2018 @ 09:38

 19. Ja det radikale forræderi stinker altid. Det må være en patologisk arketype, der altid vil hærge menneskeheden. Vore største fjender er altid de indre. Lidt OT og så alligevel ikke i deres skruppelløse kamp for at ødelægge Europa:

  https://www.youtube.com/watch?v=Kd0yMIMiqzo

  Kommentar by Margrethe — 8. juni 2018 @ 10:05

 20. Mon ikke salig Glistrup sidder et eller andet sted deroppe og morer sig kosteligt over de “radikale slingrefise”…

  Kommentar by krassisten — 8. juni 2018 @ 10:07

 21. Hvis det at føle sig god fører til ens egen død, så er der da noget ravruskende galt.

  Jeg tror ikke dyr besidder egenskaben at føle sig god. De beskytter instinktiv sig selv og flokken, og trusler bliver mødt med brutal modstand.

  Kommentar by k.m. — 8. juni 2018 @ 10:16

 22. Who cares?

  Kommentar by Ung konservativ — 8. juni 2018 @ 10:18

 23. Læste engang at Stormufti Østergaard lige siden barndommen har drømt om at blive generalsekretær for FN.

  Mon ikke ambitionerne bør skrues lidt ned?

  Må jeg foreslå halalhippien en post som formand for den lokale grundejerforening…

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 10:24

 24. Den afdankede socialist Pia Olsen Dyhr kaldte Stormufti Østergaard for en “desperat mand” efter hans fuldemandssnak.

  Det minder mig om Misse Møghe i Matador, som kaldte drukkenbolten Jørgen Varnæs en skidt knægt…

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 10:44

 25. Den regering de radikale vil være i må så være de Lortebrune kabinet.
  Næ Næ. Jeg tror at det er den størst sandsynlighed for at de radikale glider ud af hoppeborgen Med Østergaard og Olga´s mor og det hele.
  Husk: Jeg har ingen hæmninger over for landsforrædere.

  OT Bør ses alligevel.

  En Fed Nyhed:
  Ja tænk Den er fra Potten. ☺

  Østrig lukker syv moskeer og vil udvise flere imamer
  Flere udenlandske imamer vil blive udvist fra Østrig, lyder det.

  Se: https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10670292/oestrig-lukker-syv-moskeer-og-vil-udvise-flere-imamer/

  Man må dermed sige: I Østrig nedlægger man moskéer og Imamer får sparket, medens man i Danmark bygger moskéer, og sige velkommen til Imamer.

  Her kan regeringen lære noget.!

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2018 @ 11:19

 26. Hvem sagde “freudian slip”?

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 11:21

 27. Fremad! Mit die Radikalen.

  Kommentar by Bastardo — 8. juni 2018 @ 11:42

 28. Fremad mod Kalifatet!

  Kommentar by redneck — 8. juni 2018 @ 11:58

 29. Ligegyldigt hvor meget den nuværende regering har fucked alting up så gyser jeg ved tanken om en S/DF eller S/r regering. De vil blot fucke alting mere op.

  Hav dog lidt selvtillid og håb på en regering der er højredrejet incl. DF / NB.

  Danmark synger på sidste vers og noget skal gøres nu hvis ikke det hele skal gå op i lort og lagkage.

  Stand Strong!

  Kommentar by Santor — 8. juni 2018 @ 12:16

 30. 26 Santor

  Du har fuldkommen ret! – Men jeg tror at du skal glemme alt om lagkage; derimod bliver der ubeskrivelige mængder af det andet!

  Kommentar by T. Flodur — 8. juni 2018 @ 12:43

 31. Intet nyt under solen. I 70’erne kaldte man med velbehag muligheden for en regering med Konservative og Fremskridtspartiet for en KZ-regering. Under alt debatstøvet ligger tidsånden stadig fast.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 8. juni 2018 @ 12:59

 32. Hvor fanden er det sædvanlige venstreradikale hylekor henne?

  Både Johanne, Skipper, Zenia, Elbæk, Özlem og konsorter plejer ellers altid at kæfte op, når der er “hate speech”…

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 13:12

 33. Problemet er, at der kan løbe nok lyserøde over til R, så vi har et V-K-LA-R-flertal.

  Nye Borgerlige må gerne begynde at æde løs af Venstre og K for at forhindre det, tak. Det er ikke nok, de ligger og skvulper rundt omkring spærregrænsen.

  Kommentar by Henrik — 8. juni 2018 @ 13:25

 34. Det er typer som disse, Morten Østergaard, Jens Rohde, etc. ikke kan få nok af:

  https://www.bt.dk/krimi/politiet-deler-billeder-af-10-unge-i-sag-om-knivstikkeri

  – og de, der eventuelt måtte være en smule i tvivl om det fornuftige i det, er altså “rød-brune”.

  Kommentar by Bror Lerbror — 8. juni 2018 @ 13:44

 35. Åh nej, nu kommer “han” og revser politiet for at udstille nogen som endnu ikke er dømt

  Kommentar by k m. — 8. juni 2018 @ 14:11

 36. Får mere og mere den grimme tanke, at Breivik desværre valgte det forkerte landsmøde :-(

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2018 @ 14:51

 37. Dagbladet Politiken og Det Radikale Venstre er altid med på noderne?
  På billedet fra Politiken, man ser hvordan:

  https://politiken.dk/migration_catalog/article4028355.ece/ORIGINALS/original_960/Telefotos%20fra%20Peter%20Hove%20Olesen%20(%20expo%20)

  Undertekst til billedet i Politiken: “De to aktivister blev modtaget som helte af deres tilhængere, da de kom ud af Københavns Byret.”

  Og videre i teksten: “De to aktivister, der overfaldt statsministeren og udenrigsministeren med rød maling, blev i dag straffet med henholdsvis fire og tre måneders ubetinget fængsel af en domsmandsret i Københavns Byret. (27. MAJ 2003)

  Den 28. april 1940 bragte Politiken en leder, hvori Winston Churchill blev kaldt “en farlig mand”. Det stod at læse et par uger efter den nazistiske besættelse af Danmark. Lederen blev til efter samtale i hjørneværelset med Politikens bestyrelsesformand, den Radikale Erik Scavenius, og udenrigsredaktør Einard Schou blev udset til at føre pennen.

  Ikke svært at gætte hvor Dagbladet Politikens og Det Radikale Venstres sympati altid er placeret, synes jeg.

  Radikale Morten Østergaard fører stolt fanen videre og holder den højt. Men hvilken fane?

  Kommentar by A-mad — 8. juni 2018 @ 15:01

 38. “Morten, Morten” – Østergaard, var ugen gæst i P1 i dag.

  https://www.dr.dk/radio/p1/ugens-gaest-p1/ugens-gaest-2018-06-08/#!

  Han var i den grad presset og i defensiven.

  Kommentar by Thorbjørn — 8. juni 2018 @ 15:05

 39. Fremad mod skrotpladsen med de radigale. Håber i min levetid at opleve de Radikale komme under spærregrænsen.

  Kommentar by Menig 442 — 8. juni 2018 @ 15:15

 40. https://www.altinget.dk/kalender.aspx?id=36239
  Integrationstopmøde! Det går tilbage end fremad

  Kommentar by k m. — 8. juni 2018 @ 15:58

 41. Går mere tilbage end fremad

  Kommentar by k m. — 8. juni 2018 @ 15:59

 42. Kan I huske dengang sa de opfandt udtrykket Radicool?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. juni 2018 @ 16:05

 43. De radikale er ikke bare gale, de er binde gale og skulle have været lagt vandret allerede efter 2. verdenskrig.

  Nu er de så langt, at deres tentakler rager så langt ind i andre partiers medlemsskarer, at selv om de når under spærregrænsen, formår de fortsat, at påvirke folketinget til, at kaste Danmark i fjendens vold :(

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2018 @ 16:08

 44. Jeg har lyttet til ‘Ugens gæst’. Han taler gud hjælpe mig om at ’skabe konflikter’ ved at ‘dele folk ind i grupper’. Han sidder uhjælpeligt fast i et verdensbillede som alle blot nogenlunde årvågne personer har forladt, hvor DF er onde og alt handler om anstændighed. Det er sgu sørgeligt. Han bedriver aldeles skamløst os og dem-retorik om nogen og hævder i samme åndedrag at det er alle andre der gør det. Og så får han lige beskyldt Mette Frederiksen for at give efter for folkestemningen mens han jo selv er anderledes principfast og politisk velovervejet. Må man forstå. Det er chokerende, ja ulækkert at iagttage.

  Kommentar by Høgsbro — 8. juni 2018 @ 16:09

 45. Morten Østergaard har med sine udtalelser fyldt mig “med forbavselse og beundring” :-). Fremtiden under Morten Østergaard under stor EU ledelse med Merkel, som frontfigur :-)…frit efter Eric Scavenius tale 8 juni (eller juli) 1940 :-) :-) :-). God weekend :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2018 @ 16:29

 46. Kalif Østergaard må være selvskreven som æresmedlem hos Hizb ut-Tahrir…

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 16:45

 47. Iskold kalkule fra stormuftien.

  Kommentar by Johnson — 8. juni 2018 @ 17:04

 48. Morten Østergaard & Jens Rohde = Gøg & Gokke

  Kommentar by Infidel — 8. juni 2018 @ 18:08

 49. Martin Krasnik – Weekendavisen, har i ugens leder en krads kommentar til de Radikale, og tildels de øvrige indvandre/migrant nølende partier på Hoppeborgen.

  Jeg kan anbefale at købe avisen for denne uge. Den er sprængfyldt med analyser om omkalfateringen af Europa i disse måneder.

  Eliterne og gutmenschene er rystede, og aner ikke deres levende råd.

  “Visigotherne er på vej til Rom” – er nærmest rædslen blandt ovennævnte.

  Check evt. Lydavisen.dk – (Weekendavisen) der dog i øjeblikket har opdateringsproblemer.

  Kommentar by Thorbjørn — 8. juni 2018 @ 19:18

 50. Jeg husker hvor glad jeg blev da CD røg ud af FT. Mindes stadig Peter Duetoft med kvalme.

  Kommentar by kenneth — 8. juni 2018 @ 20:00

 51. A stupid and childish fop returns to his Manor House after his grand tour. He brings home with him a bunch of head hunters who he has befriended. He dreams of showing off his new found friends at cocktail parties. He gives them the run of his house. Billets them with his servants and expects his servants to share everything with them. So much does he disdain his dour and stodgy servants – so much does he take for granted those that clean up after him and feed him, that he treats them as though they do not exist. He just turns his back on them and walks away when they try to complain about the new guests. He is deaf to their complaints, even when the head hunters start raping the servants wives and daughters. So much is his heart and ego inspired by his colorful new friends. That he starts punishing the servants who try to force him to pay attention to their grievances. The rebels from downstairs are bellowed at; they are called racists with hearts of ice, and “jumped up little Hitlers”, who should know their place in the household, stick to it and be silent. The rebels are then summarily dismissed and run off the grounds to get them out of ear shot.

  Kommentar by Christian — 8. juni 2018 @ 20:10

 52. Billedet på Morten Østergaards radikale tweet viser netop et “rødbrunt” kabinet – i frit løb hen over en betonbro. De Radikale er specialister i at forråde Danmark: Forhindrede den fulde genforening af hele Sønderjylland med Danmark i 1920, svækkelsen af det danske forsvar op til Anden Verdenskrig, begejstringen for nazismen, samarbejdspolitikken under besættelsen, modstand mod NATO efter krigen, tilslutning de de kommunistiske “fredsbevægelser”, flygtningeloven af 1983, tilslutning til EU, mere magt til FN og internationale organer, komstant støtte til kulturradikalismens uhyrligheder, hetz mod nationale – og meget mere. Intet årti er passeret, uden at de Radikale har begået svinestreger og bedrag. De Radikale er politisk udskrab af værste skuffe.

  Kommentar by tilfældig — 8. juni 2018 @ 20:19

 53. Superfedt med et evt. DF-Soc samarbejde!

  DFs slaveri under liberal-globalisterne i Venstre har været en mega laaaaaaaaaaaaang røvtur for Danmark og danskerne.

  Venstre må simpelthen aldrig komme til magten igen nogensinde.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. juni 2018 @ 21:32

 54. tilfældig — 8. juni 2018 @ 20:19 :

  Godt, klart og præcist opsummeret; TAK!

  Kommentar by M.S. Carstens — 8. juni 2018 @ 21:39

 55. 36,Anonym
  Får mere og mere den grimme tanke, at Breivik desværre valgte det forkerte landsmøde :

  Strategisk var det rigtig valgt.

  Husk: De der lukker fjenden ind i vort land og e der vil gøre det, skal bekæmpes.

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2018 @ 22:36

 56. land og de der vil gøre det, skal bekæmpes. ☺

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2018 @ 22:38

 57. 53. Jeg tror næppe, man kan stole på sosserne.

  Kommentar by Sindsro — 8. juni 2018 @ 22:40

 58. Med DF/S vil der intet ske på udlændinge området der nedbringer antallet af brunt affald +
  – De kriminelle vil stadig have kronede dage.
  – Fortsatte nedskæringer og forringelser af de offentlige ydelser.
  – Mere EUSSR.
  – Flere ubrugelige DJØF’ere i det offentlige.
  – Flere skatter og afgifter.
  – Flere bonusser og gyldne håndtryk til uduelige offentlige chefer.
  – Mliarder i bistand til brune lortelande.
  – Mere New Public Management.
  – Flere tåbelige love og regler.
  – Flere østperkere og sigøjnerros i gaderne.
  – Mere bureaukrati for private virksomheder.
  – Flere tåbelige militære engagementer i brune lortelande.

  Skal vi vædde ?

  Kommentar by Anonym — 8. juni 2018 @ 23:23

 59. @58 anonym: Helt enig! Aldrig i danmarkshistorien er der kommet så mange fremmede ind i landet, som under Anders Fogh Rasmussens regeringstid og hans “faste og fair” udlændingepolitik. Aldrig er der kommet så mange brune ind som under Lars Løkkes brune straksopbremsning. Og Dansk Folkeparti har villigt danset med hele vejen. En brun kinddans med magten! Nu står vi i brunt affald til halsen. Der gives 6000 brune statsborgerskaber om året. Hele det samlede brune Folketing er brune i alt, hvad de foretager sig. Brunt ind, og brunt ud. Den brune ghettoplan er at smøre de brune problemer ud over hele Danmark. Danmark skal være brunt. Det er Coudenhove-Kalergi-planen, som EU er i gang med at implementere. Den brune plan. Nationalstaterne og de europæiske folk skal udslettes. Ind med det brune i stedet. Brun er det nye sort. De Radikale burde være glade. Fremad! Vorwärts! Det brune er farven på løgn og bedrag.

  Kommentar by tilfældig — 9. juni 2018 @ 07:36

 60. Det er ikke nemt, at holde ryggen rank, når man har skidt i bukserne…

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 08:35

 61. 58. Anonym.
  Du manglede lige en vigtig sætning:
  – Flere Muslimer og Kebabruller i gaderne.

  Kommentar by Sindsro — 9. juni 2018 @ 09:27

 62. Helt rigtigt Michael Unna 16:29. Her er citatet fra denstoredanske.dk (opdateret:-)

  “Ved de store muslimske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring, er en ny tid oprundet i Europa, der vil medføre en nyordning i politisk og økonomisk henseende under islams førerskab*. Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt aktivt samarbejde med det muslimske verdensomspændende kalifat, der omfatter alle muslimer…”

  *Islam betyder på arabisk underkastelse, nemlig til den ene sande Gud, Allah, der har skabt verden, og som alene ved, hvornår den skal gå til grunde.”

  Kommentar by A-mad — 11. juni 2018 @ 09:56

 63. Gad vide hvor mange kunstnere, homoer, pædagokker og radicoole der overlever en total muslimsk dominans i Danmark ?

  Kommentar by Kurt — 11. juni 2018 @ 14:26

 64. 3:-)

  Kommentar by A-mad — 11. juni 2018 @ 22:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper