8. juni 2018

Hørt i Cordua & Steno, ideologisk modvægt til Det Røde Felt: AfD tilgodeser ‘et højre-nazistisk klientel’

Det venstreorienterede taleprogram på Radio24syv hedder Det Røde Felt, og henvender sig målrettet til Enhedslistens kernevælgere plus det løse, maksimalt 10-15 procent af befolkningen. Her går man kritisk til borgerlig-liberale sandheder, såsom positive afledte effekter ved skattelettelser.

Det borgerlige taleprogram på samme kanal hedder Cordua & Steno, men her angles på ingen måde efter de 10-15 procent mest højreorienterede i dette land. I sidste uge talte værterne længe om at give ugens ‘fidusbamse’ til unge republikanere, der demonstrerede imod Kongehuset på Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. I denne uge gik prisen til Venstres Jan E. Jørgensen, der stik imod regeringens officielle linje ville have Islamisk Stat-krigere til retsforfølgelse i Danmark.

Det øvrige program var lige efter bogen. Italien-korrespondenten Charlotte Sylvestersen svinede det nye flertal til i flere minutter, og det blev blandt andet problematiseret, at Guiseppe Conti havde erklæret at regeringen ville overholde forfatningen. Det var åbenbart ingen selvfølgelighed, når nu han ligefrem måtte understrege det. Motivanalyse på motivanalyse.

Altid underlødige Sigfried Matlock rapporterede om AfD i Tyskland, og gav en analyse af Alexander Gaulands bemærkning om at ‘Hitler og nazisterne’ blot var ‘en fuglelort i over 1000 års succesrig tysk historie’. En kommentar der skulle tilfredsstille ‘et højre-nazistisk klientel’ i AfD, og teste flertallets holdnings ‘overfor nogle brune nationale paroler’. Fædrelandskærlighed er lidt nazistisk, så at sige.

Sigfried Matlock, journalist: … han har altså ikke prøvet på at skjule at nazisterne har begået forbrydelser, eller i den forstand prøvet på at undskylde nazismen, det har han ikke gjort. Men det er indiskutabelt, det er efter min mening sådan et forsøg på, som AfD gør… de prøvet at teste hvor langt de kan gå ved ligesom at tilfredsstille sådan et højre-nazistisk klientel, som jo findes i AfD. Og der må man sige, at der har han simpelthen gået langt langt over stregen. Enhver fornuftig tysker kan sket ikke acceptere en sådan udtalelse.

Torben Steno, Radio24syv: … de prøver ligesom at fiske i det hav der, men så stort er det hav jo vel ikke. Det virker jo som om det er komplet selvmål at gøre det.

Sigfried Matlock: De tester det, og så kan de se om de på den ene side kan tilfredsstille nogen, men hermed tester de selvfølgelig også flertallets holdning overfor nogle brune nationale paroler.

– Og sådan blev nationalsocialismen udtryk for højreorienterethed af en kilde i landets eneste højreorienterede taleprogram. De Røde er blodrøde. De blå er lyserøde liberale, og har kun foragt til overs for Gud, Konge og Fædreland.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92954/trackback

21 Comments »

 1. Ah ja.

  Højre-nazistisk.

  Som i det modsatte af venstre-nazistisk (aka kommunist).

  Kommentar by Quark — 8. juni 2018 @ 23:50

 2. Hører ikke det lort. Hører kun musik for ikke at komme til skade.

  Kommentar by BB — 8. juni 2018 @ 23:55

 3. Værterne er begge radikale, den ene i Venstres skabs-radikale segment og den anden ved Alternativet og tidligere De radikale.
  Ærgerligt at radio24syv ikke har mod på et fast konservativt/nationalsindet program.
  Jalving har fået lov undtagelsesvist. Men vi er langt fra at kunne sige, at der findes et public service finansieret tilbud til højrefløjen.

  Kommentar by marius — 9. juni 2018 @ 00:34

 4. Cris Rossini er på toppen:
  https://www.youtube.com/watch?v=nVORYnWc7nA

  Kommentar by Nielsen — 9. juni 2018 @ 01:06

 5. De radikale har altid spillet illegitim journalistik sammen med næsvis forargelse i gårdmusikken. Jeg tror at vi alle er blevet trætte af deres falske trutten!

  Kommentar by Hul igennem? — 9. juni 2018 @ 05:57

 6. Siden hvornår har Socialisme været Højreorienteret??? :-) (national-Socialisme) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 06:11

 7. Men ja De blå partier af traditionel karakter Venstre, Konservative har Kun foragt tilovers for det Nationale. De tilbeder EU, som styres af en kommission, som intet har med befolkningerne at gøre.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 06:13

 8. Radio 24/7 er ledet af Jørgen Ramskov, medlem af kommunistisk arbejder parti, såkaldt “Kineser” siger vist en del om stationens bias?

  Kommentar by hans01 — 9. juni 2018 @ 07:06

 9. Alle som ikke kritikløst omfavner islam, tilstrømningen af migranter, EU og alle globalismens velsignelser, er pr definition onde, dumme nazister.

  Kommentar by Bror Lerbror — 9. juni 2018 @ 07:28

 10. Er Morten Østergaard og Sigfried Matlock bollevenner?

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 08:22

 11. Cordua borgerlig? Hah! Mange liberale og konservative iøvrigt er kulturmarxister: “Vi er alle de samme og blahblahblah”

  Kommentar by Jake Sorensen — 9. juni 2018 @ 08:53

 12. #8 hans, det er han så ikke længere. Det er lang tid siden og var kun kortvarigt.

  Ellers enig i at Cordua & Steno er et skodprogram. Kun undtagelsesvis inviterer de borgerlige folk ind, men selv bidrager de ikke med meget.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. juni 2018 @ 10:00

 13. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1806638149425568&id=718327901589937
  Mette Thiesen opslag, krigsideologien på sporet

  Kommentar by k m. — 9. juni 2018 @ 10:20

 14. Jeg har forsøgt at sætte følgende i Off Topic, men den virker vist ikke lige nu, så jeg plotter det ind her:

  Jeg fik lige lyst til at se den ‘gamle’ video igen, den om ‘the most disturbing video on the islamic invasion that you have ever seen’, men Nix! Den er ‘removed’ for discrimnation reasons, eller noget i den retning – overalt! Alle versioner!

  Men jeg fandt denne: https://archive.org/details/vimeo-155962692

  Og så vil jeg minde om thereligionofpeace.com, som kører den årlige oversigt over Ramadan Bombathon og et score-card over de mange mord, som Dødens lakajer udfører over hele verden. Det er ækelt, at man i Europa bliver ved med at bygge templer til denne kult, og det er også ækelt at se på Rai, at både med flygtninge i dag har lagt til i Calabria. Vidste ikke, at de også kommer den vej. Men de kommer også via Spanien, ved jeg.

  Medierne fortier – sikkert dikteret af flæskebjerget Merkel – den enorme invasion, der stadigt foregår! Jeg gætter på, at vi taler om mindst 3 mio. ‘flygtninge’ hvert år siden 2015, og det bliver sikkert endnu højere i år. Men ingen billeder på dansk tv, ligesom man også forsøger at fortie, at Østrig udviser 40-60 rådne imamer og lukker en del moskéer. Det rapporterede BBC dog.

  Kommentar by Kuffar — 9. juni 2018 @ 10:35

 15. re 14: rettelse: ‘flygtninge’ skal naturligvis stå i anførselstegn! Der kunne også med rette have stået ‘de muhammedanske invasionsstyrker’…

  Kommentar by Kuffar — 9. juni 2018 @ 10:37

 16. Cordua og Steno har forøvrigt tidligere oplyst på 24/7, at de sætter stor pris på hash, og mon ikke de også støtter Pusher Street på det illegitime Christiania?

  Måske skulle radioprogrammet omdøbes til at hedde Cordua Stener?
  Måske kommer der en ny version af en kendt tegneserie, der så passende kunne hedde Steno og Stoffer?

  Med lovløshed skal land nedbrydes, og kendisserne står i forreste række med deres eklatante hykleri og destruktive ageren, der råber til himmelen – gad vide om de stemmer på de Radikale/Alternativet?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 9. juni 2018 @ 10:42

 17. # 16

  Steno har åbent erkendt, at han stemte på Gøglerpatiet ved valget i 2015.

  Mon ikke Cordua er på vej til at lave en “Jens Rohde”?

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 10:52

 18. Det er altid beljligt at kommunisterne, (gammel vin på nye flasker) = socialisterne, glemmer at Stalin, Hitler og Mussuolini var allierede.

  Kommentar by Jan Huus — 9. juni 2018 @ 12:14

 19. “Det venstreorienterede taleprogram på Radio24syv hedder Det Røde Felt, og henvender sig målrettet til Enhedslistens kernevælgere plus det løse”. Der tror jeg nu, du tager fejl. Lars Trier Mogensen er jo ikke ligefrem yderliggående, og programmets tilgang henvender sig bredt til folk, der støtter EL, SF, Alternativet og socialdemokratiets venstrefløj. Jeg kender en del socialdemokrater, der lytter til DRF. At invitere Mogens Lykketoft i studiet til at se kritisk på Finansministeriets regnemodeller er jo ikke ligefrem venstreradikal propaganda.

  Kommentar by Odo — 9. juni 2018 @ 16:52

 20. # 19

  Den store statsmand Mogens “Che” Lykketoft, som kaldte det kommunistiske diktatur på Cuba for “samba-socialisme”…

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 18:59

 21. # Det ændrer jo ikke på, at DRF appelerer ret bredt og ikke er målrettet EL-segmentet.

  Kommentar by Odo — 9. juni 2018 @ 21:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper