9. juni 2018

DFI-konsulent med DKU-fortid bevilliger 5,7 mio. til iraker: Laver dyster film om ‘et islamkritisk parti’

Nye Borgerliges Mette Thiessen skriver på Facebook, at Det Danske Filminstitut (DFI) har bevilliget 5,7 millioner skattekroner til filmen ‘Danmarks sønner’ der har præmiere næste år. En film instrueret af den irakiske flygtning Ulaa Salim, der tidligere har produceret kortfilmen ‘Ung for Evigt’ (2012) om forelskelsen mellem Omar og Sophie.

Filmen maler et dystert billede af, hvordan Danmark vil være, hvis et islamkritisk parti er ved magten. … Hovedrollen i filmen er den ’stærkt nationalistiske politiker’, Martin Nordahl, der spilles af skuespilleren Rasmus Bjerg. Martin Nordahl er i filmen formand for det fiktive og nystiftede parti National Bevægelsen.” (Mette Thiessen, 8. maj 2018)

(Bemærk National Bevægelsens Nye Borgerlige-lignende svane-logo; Foto: FB)

Konsulenten bag filmstøtten hedder Mette Damgaard Sørensen, der tilbage i 1997 talte ud på DR2 om hendes kommunistiske ungdom. Hendes forældre var kommunister, og hun kom selv på partiskole i Moskva, og blev ‘turistguide’ i DDR. Hun valgte kommunismen på grund af ‘medfølelse’ og ‘medmenneskelighed’, forklarede den daværende filmanmelder på TV2 otte år efter Murens fald. Mikhail Gorbatjov var for hende ’symboler på anstændighed og hæderlighed’, og selvom socialismens iboende demokratiske idealer mistede lidt uskyldighed i Østblokken, så var kampen mod kapitalismen evig aktuel. Og kampen mod islams kritikere, må man forstå.

(Mette Damgaard Sørensen, konsulent, Det Danske Filminstitut; Collage: DR2, 1997 mfl.)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/92956/trackback

36 Comments »

 1. Opgave til Uriasposten: etnicitet på disse to: https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10671230/teenagere-erkender-flere-stenkast-paa-tyske-motorveje/

  Kommentar by A. Nysted — 9. juni 2018 @ 10:37

 2. Den ene hånd vasker den anden, og skatteyderne betaler som sædvanligt for sæben.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. juni 2018 @ 10:48

 3. Endnu en bekræftelse at DR er de røde lejesvende.

  Kommentar by Bjørn — 9. juni 2018 @ 10:49

 4. Ja, og den afghanske “flygtning” og filminstruktør Manyar Parwani skulle oprindeligt lave en film om terroristen Omar fra Krudttønden.

  Da det viste sig, at manden er notorisk lystløgner fik Filminstituttet og Peter Aalbæk vistnok kolde fødder, og filmen blev skrinlagt igen.

  I øvrigt er Manyar Parwani bror til den islamistiske “debattør” Khaterah Parwani, som sammen med den islamistiske imam Sherin Khankan har fået bevilget 800.000 kr. fra staten til deres suspekte forening ExitCirklen.

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 11:09

 5. Hurra… Endnu en film jeg helt sikkert aldrig skal se…!

  Kommentar by ny kommentator — 9. juni 2018 @ 11:35

 6. Hvad kan man andet end at være målløs, for derefter at grine af tåbelighederne i den frelste “elite”.
  Dumhederne og lavhederne har tilsyneladende ingen nedre grænser i det segment.

  Et meget stort plus til det nederste billede, Mette Damgaard Sørensen der ydmygt, og med stor salighed i blikket, beundrende ser op mod sine tre guder i det høje.
  Godt fundet på. Årets billede.:-)

  Kommentar by Henning Jensen — 9. juni 2018 @ 11:39

 7. “Axel vil være muslim” var der også en film der hed, som blev produceret med stor støtte. Hvem husker ikke den? Eller hvad med “Adams æbler.” etc etc etc. Måske en film som “Submission” af Theo Van Gogh skulle vises i biograferne? Eller en amerikansk produceret film om “Muhammed?” som en form for “Life of Brian?”. Der er jo også filmen “Hallalabad blues”

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 11:50

 8. Men ellers er den amerikanske TV-serie “Homeland” interessant. Hvem mon vil lave en film fra virkeligheden om hvad en Islamisk magtovertagelse vil skabe? Den Iranske revolution etc, eller da Islam overtog Libanon via Syrien, efter det havde været med et kristent flertal, som en kristen oase i den mentale sump i Mellemøsten (Beirut var dengang kaldt -Østens paris-). Venstrefløjens perverse selvforståelse i Deres idealer kunne også vises, om dannelsen af Sovjetunionen, eller Mao,s kina. Men selvfølgelig skal der ikke være nogen støtte til dette eksperiement. Det ville være uanstændigt at udstille Venstrefløjens drømmeidealer fra virkeligheden. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 11:57

 9. At staten bruger løs til enøjet propaganda fra vores skattekroner til den slags, er ikke noget nyt. Når den kan sælge “Statens serumsinstitut” til en shariasheik, vel vidende at der er koppevacciner i kælderen, eller koppebaktierer (dødelig sygdom), beviser jo dens fuldkomne ligegyldighed overfor de ofre Islam skaber, og den er villig til en mulig biologisk terrorunderstøttelse i den sammenhæng. Det kunne man også lave en film om.

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 12:02

 10. Man kunne også lave en film, om hvad der ville ske, hvis den store “Fører” MOGENS AMDI PEDERSEN, overtog Danmark :-) :-) :-). Den stor og gode KAMMERAT NAPOLION. Frit efter Georg Orwell. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 12:06

 11. Korruption? – Vi har ikke andet..det hele er så sygt!

  Og som jeg siger…det sker helt bevidst, med vilje og fuldt overlæg.

  Læs bogen “Rød Sult” af Anne Applebaum fra 2017 udgivet på Kristeligt Dagblads Forlag med støtte fra Statens Kunstfond! Den ville elitens forlag sikkert ikke rør ved.

  Forfatteren tager så absolut parti og socialismen, kommunismen og Sovjets grundlag, handlinger og følger udpensles formidabelt og med de nyeste oplysninger og research.

  De nationalistiske strømninger og forbrydelser primært i Ukraine dengang og nu i fornyet skikkelse tages også under “kærlig hånd”.

  Ud over de ekstreme uhyrligheder kommunismen foranledigede dengang fra 1917 og fremadrettet – så tegner bogen et meget tydeligt billede hvordan det kunne lade sig gøre og påviser den demagogi, propaganda og løgn, som når man læser den, uværgerligt kommer til at kunne genkende i nutidens socialisme og kommunisme, herunder i Danmark, hvor politikker, talemåderne og retorikken helt er på linie med det man kender fra Sovjetunionen, Stalin osv. og som ikke er væsentlig forskellig fra det man ser og hører nu og har hørt og læst i de sidste 40-50 år her i Danmark.

  Det er simpelt hen så skræmmende at se og høre historien gentage sig i nutiden – og sågar fra den såkaldte borgerlige fløj, som ofte i deres virke ikke har socialismen og kommunismen noget at høre – den totale stat, hvor love og regler binder folk på mund, hænder og fødder – hvor friheden er på retur og Orwells 1984 scenarier er på sit indledende stadie!

  Læs bogen, bliv rystet og få dine værste anelser bekræftet – som i dette ekkokammer her på Uriasposten – som også er sandhedens maskinrum!

  Hvis socialismen og kommunismen og dets afarter i skikkelse af sf, enhedslisten, det radigale venstre og alternativet, kommer til magten, vil sovjettiden komme tilbage – Deres politik og italesættelse ligner på mange punkter tiden fra 1917 til 1991.

  Kontrarevolution nu tak!

  Kommentar by Black Watch — 9. juni 2018 @ 12:30

 12. Hvornår kommer filmen om, hvordan det bliver at være dhimmi-dansker i Danmark efter at muslimer pga den demografiske udvikling er kommet til magten i Danmark, og kultur-kristendommen som førende religion er blevet afløst af islam?

  Kommentar by Mette — 9. juni 2018 @ 12:34

 13. Lige et link til den omtalte bog.

  https://forlag.kristeligt-dagblad.dk/roed-sult

  Kommentar by Black Watch — 9. juni 2018 @ 12:34

 14. Bortset fra pengespildet så er skadevirkningen ved disse beskæftigelsesprojekter vel ikke så stor, der er vel ingen der ser de færdige film?
  Håber dog ikke at skoleungdommen tvangsindlægges til at se den slags!

  Kommentar by Jens Hansen — 9. juni 2018 @ 13:01

 15. 14:
  Det er som bekendt en af den såkaldte folkeskoles fornemste opgaver at opdrage kommende generationer af slavesjæle til passende opførsel i et multikulturelt europæisk lydland.

  Kommentar by Bastardo — 9. juni 2018 @ 13:21

 16. Der er desværre ikke nogen grænse for, hvor dumme folk kan opføre sig og så alligevel føle en dejlig indre varme af godhed.
  I dagens JP er der en folketingskandidat fra Københavs omegn der i et læserbrev ser en statsministerkandidat i Uffe Elbæk.
  Folk der af erfaring ved, hvor svært JP har med at finde plads til deres læserbreve må ryste på hovedet.

  Kommentar by Menig 442 — 9. juni 2018 @ 14:37

 17. Jeg kunne efterhånden godt tænke mig at se en liste over personer i mediebranchen som IKKE er blodrøde kommunister, marxister, radikale, eller ligende!

  Kommentar by Per — 9. juni 2018 @ 16:16

 18. -> 17. Per.
  Din eftersøgte liste er nem at fremstille, da den blot vil bestå af en række tomme felter.

  Kommentar by Henning Jensen — 9. juni 2018 @ 17:44

 19. # 17 & 18

  Den vil nok være identisk med en liste over såkaldte “moderate” muhammedanere.

  Altså et blankt stykke papir…

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 18:20

 20. Endelig en film om særskrivningens svøbe.

  Kommentar by Nils — 9. juni 2018 @ 18:22

 21. Husker at DDR sidste år sendte en 11-årig pige til Teheran, for at afprøve “hijab-mode” i præstestyret i Iran.

  Alt er således ved det gamle…

  Kommentar by Infidel — 9. juni 2018 @ 18:56

 22. Islam er i bund og grund en usekulær diktatorreligion. Alene ud fra dens konstruktion. Muhammedanisme er for mig at se meget rammende. du har en Førerprofet, som man bevidstløst følger (Noget ala Maoismen under kulturrevolutionen i Kina. Hitler etc etc etc). Støt SIAD. God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2018 @ 19:06

 23. Den bliver nok værd at se på sin egen måde. Vi bliver alle bedømt på vores egen kommunikation, så det her er ikke noget problem. Bare interessant og bemærkelsesværdigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. juni 2018 @ 20:30

 24. Sådan en stupid kælling, og så med det cv, får det til at købe koldt ned af ryggen på mig. Selvfølgelig har hun fundet et skattesponsoreret ben at gnave på, samtidigt med at hun kan manipulere den offentlige agenda. De støtteordninger skal lukkes ned, jeg vil krafte….. ikke være med til at betale til dem. De røde må sgu selv knokle for deres propagandapenge.

  Kan det mon passe at enkelte i PK/Vi-alene-vide-segmentet er begyndt at indse at man nu i årtier har levet i elfenbenstårnsboblen, hvor man hele tiden blot har bekræftet hinanden i et snævert og ofte virkelighedsfjernt verdensbillede – for egen og egnes vindings skyld?!
  https://politiken.dk/udland/art6572051/Elitens-besættelse-af-kønsneutrale-toiletter-bragte-Trump-til-magten

  Stop VANVIDDET, STOP DET NU. Bevar Den Frie Verden.

  Og lad os så få det valg, så vi kan slippe af med tøsedrengen LØKKE -se hvad Kurz gør – og lad os håbe Venstre kan finde en anden formandskandidat end den snøvlende Jensen (gå dog til talepædagog!), som med sit evindelige bedrevidende konfirmandsmil fremstår helt utroligt usympatisk og utroværdig.

  Kommentar by Stopdetnu — 9. juni 2018 @ 20:48

 25. Det er produktioner som denne, vores regering mener det er rimeligt at støtte ved at kræve en særlig afgift af streaming-tjenester som fx Netflix.

  Altså: dansk film producerer så elendigt lort, at der ikke er publikum nok til selv-subsistens – fordi folk har fået et meget større udvalg og har valgt andre. Derfor vil man beskatte det, folk har valgt som alternativ, så man kan holde liv i det, som ingen gider se på. Typisk dansk folketings-logik.

  Kommentar by Quark — 9. juni 2018 @ 21:17

 26. Money, money, money- it’s a rich mans world.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. juni 2018 @ 21:52

 27. Hvorfor ønske, at Venstre får en “bedre” formand? Venstre er et føderalistisk parti, der arbejder for noget, der i gamle dage havde arbejdstitlen Det Nye Europa. Et Europa, i hvilket ikke blot indvandrerne, men vi alle sammen, skulle integreres. Og i hvilket nationalstaten var “stendød”.

  Bedre end en københavner-snu formand er det vel, at Venstre får en formand, der er for enfoldig til at skjule partiets egentlige dagsorden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. juni 2018 @ 22:28

 28. Nu skal så ikke glemme, at der faktisk også har været produceret en film, som malede et dystert billede af hvordan Danmark ville være, hvis en flok lalleglade socialister, et sted ude i Å- og Ø-segmentet, var ved magten.

  Jeg mener titlen var “Two Girls, One Cup”.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 9. juni 2018 @ 22:32

 29. Hvornår kommer filmen om forelskelsen imellem Aisha og Brian? I ved den der hvor Aisha bliver sendt tilbage til hjemlandet for at blive tvangsgift med en semi-retarderet fætter, og Brian ender som en savlende grøntsag i rullestol.

  Kommentar by Jan — 9. juni 2018 @ 23:44

 30. Der var “Hallalbad blues”. Men ellers vil jeg anbefale filmen “The Stoning” (Baseret på en sand historie), som omhandler skæbnen for Catherine Mulligan, som fremviser det perverterede dumafstumpede undertrykkende retssystem i Iran. Der er selvfølgelig også “Submission” som er baseret på erfaringer af Hirsi Ali.
  Fordummende selvfrelste løgnfulde danske film med røvstøtte, skal selvfølgelig boycottes.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2018 @ 06:23

 31. Det gør ondt helt ind i sjælen. Gulag og glemsel. Nazi smartsi, sagde Wernher von Braun. Marxi smartsi, siger Mette Damgaard Sørensen.
  Wernher von Braun var dog et teknisk geni, der sendte den første mand på månen og hjem igen.
  Mette Damgaard Sørensen er en nulbon, der er kommet helt afklædt ind på en rød badebillet. Fy for helvede!

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2018 @ 10:43

 32. Har ellers altid opfattet den sympatiske skuespiller Rasmus Bjerg som forholdsvis upolitisk i modsætning til mange af hans moraliserende og politisk korrekte kollegaer.

  Han har desværre nu valgt side til fordel for fjenden og den totalitære ideologi Islam.

  Sørgeligt…

  Kommentar by Infidel — 10. juni 2018 @ 12:35

 33. 100 mio. dødsofre i det 20. århundrede siger, at salonkommunistinden tager fejl.

  Kommentar by Jern Henrik — 10. juni 2018 @ 16:49

 34. Kan vi ikke låne de betjente fra Tyskland, der i løbet af 14 dage har fanget stenkasterne? Dansk politi kan ikke se en muslim om han så stod foran dem. Godt vi har brobyggeren Asmaa.

  Kommentar by Popeye — 10. juni 2018 @ 18:41

 35. Hvem ved hvad filmen egentlig handler om?
  Det eneste jeg kan finde er hvad der står på Kino.dk:

  I den danske politiske thriller ‘Danmarks sønner’ nærmer vi os årsdagen for et stort bombeangreb i København.

  Den yderste højrefløj er blevet dominerende og radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten.

  Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Malik, som kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed.

  Det er instruktørens spillefilmsdebut, og på rollelisten er Rasmus Bjerg, der senest har medvirket i Så længe jeg lever.

  Mere omtale af ‘Danmarks sønner’ følger…

  Kommentar by Bamsefar — 11. juni 2018 @ 13:28

 36. Man kunne bare spole tilbage til hvad Glistrup sagde om Muhammedanismen i 90 erne. Han havde jo som bekendt ret ifølge tiden.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2018 @ 21:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper