11. juni 2018

Kulturudveksling: “Etnisk danske børn… skulle blandt andet lære at binde et muslim-tørklæde…”

JyskeVestkysten sendte onsdag i sidste uge fotograf Morten Stricker med Holstebro Friskole til Trekanten, Holstebros multikulturelle boligområde. Dagen skulle bruges på kulturudveksling, men at dømme efter billedet og tilhørende omtale, så gik det den kulturelle udveksling kun den ene vej. Flere billeder på Facebook.

Etnisk danske børn… skulle blandt andet lære at binde et muslim-tørklæde, skrive deres navn på arabisk, og smage på ikke-dansk mad. De håber, at det kan være med til at rydde fordomme af vejen og udvide børnenes horisont.” (JV.dk)

Oploadet Kl. 03:14 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93026/trackback

22 Comments »

 1. Islamiseringen af Danmark skrider planmæssigt frem som bestemt af politikerne og øvrige danske dhimmier.

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2018 @ 05:04

 2. Ja jeg så det for et par dage siden skrev omgående angående dette. Desuden ligegyldigt, intet svar fået og intet svar forventet. Synesblot at det er mærkværdigt at den danske kultur er bleven so vag. Det er som er vores kultur historie bliver bare smidt på møddingend af de radikale og liberale. her under også DF. sikken en skuffelse. jeg har ingen tilbage som jeg kan stemme på.

  Kommentar by #freetommy — 11. juni 2018 @ 05:22

 3. Med den flok politikere vi har valgt til at sidde i Folketinget, kan børnene ligeså godt lære fra små hvorledes fremtiden bliver. Sygeligheden og idiotien har bredt sig helt ud i samfundets kroge.
  Men i den varme vi har nu, bliver det forhåbentlig ikke attraktivt for de små, at blive pakket ind i de sorte tæpper.
  Hvad med de små drenge i Holstebro? De blev vel ikke anonymiseret i sorte gevandter? Blev de i stedet undervist i knivteknik iklædt falske sorte skæg?

  Kommentar by Henning Jensen — 11. juni 2018 @ 06:26

 4. Holstebro Friskole burde også lære børnene at sulte og tørste i samtlige lyse timer og derefter voldæde halalmad om natten.
  Det ville nok fremme integrationen.

  Tvinger pædagogerne også tørklud ned over hovederne på småpiger? Det er jo ellers populært ovre på de kanter (børnehaven Mikael i Hjørring, burde nok hedde Mohamed), og bidrager sammen med manglende væske- og madindtag til indlæringsevnen, forstår man.

  Kommentar by anon — 11. juni 2018 @ 06:55

 5. Hvis de forvirrede (Læs: Skingrende sindssyge) pædagoger i Holstebro mener det med multikulturen alvorligt, så burde de vel også lære småpigerne at blive voldtaget af midaldrende mænd ?

  Kommentar by T. Flodur — 11. juni 2018 @ 07:23

 6. Ja hvad gør man ikke for et shariakvindeundertrykkende symbol, for at tækkes en usekulær diktatorreligion (perverst). Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2018 @ 07:23

 7. Hvor ømt.
  Hvem er de ansvarlige – og hvem lader deres børn deltage i den slags..?
  For dette her handler selvfølgelig kun på skrømt om dansk kultur, (som i virkeligheden er tabu), og primært om at omfavne “det gode fremmede”.

  Ud fra billederne at dømme, forekommer arrangementet dog – som det slags sædvanligvis gør – opstyltet og overeksponeret. Det sidste primært som resultat af, at det først og fremmest handler om at tilfredsstille arrangørernes trang til at udstille deres egen endeløse godhed og humanistiske menneskesyn. Jeg kunne tælle ca. 30 etniske Danskere, og mindre end en håndfuld AEH på billederne – og i et forsøg på at få lidt kød på historien, optræder f.eks. den samme mørke pige på tre af billederne.

  Ak ja, det kan sommetider være svært at bringe det glansbillede man ønsker at fremelske, i overensstemmelse med virkeligheden. Og hvor er det dog anstrengende at se på. Hvem er det egentlig man prøver at tage ved næsen..?

  Kommentar by Bror Lerbror — 11. juni 2018 @ 07:58

 8. Fint nok , saa laerer de haabefulde poder fra de varme lande vel ogsaa lidt om at lave frikadeller , medisterpoelse og leverpostej i husgernings-timerne….

  Kommentar by krassisten — 11. juni 2018 @ 08:01

 9. Endnu et bevis på at integrationen kun går een vej…. vi skal vige sædet i bussen og tilpasse os

  Kommentar by redneck — 11. juni 2018 @ 08:11

 10. Det er en typisk tænkemåde hos folk uden udsyn. De der mest prædiker ‘globalisering’ er som regel dem der har mindst af det. Måske har en pædagog været ‘ude at rejse’, eller ligefrem boet et halvt år i et eller andet u-land eller studeret i England. Men en svale gør ingen sommer, og at man kan bestille en kaffe latte på italiensk forhindrer ikke en i at være indskrænket og småborgerlig.

  Den bedste integration opnås ved at lade være med at tænke integration, lade være med at argumentere for integration og i det hele taget holde sig til at leve som man ville gøre ellers. Derved byder man sig til. Det vi ser i integrationsindustrien er slet og ret prostitution.

  Kommentar by Høgsbro — 11. juni 2018 @ 08:49

 11. Ih, hvor dejligt! Nu ser vi frem til fotoreportagen næste uge, når muslimaerne fra Trekanten har været på besøg på Friskolen og har prøvet at tage tørklædet af, skrive deres navne med det danske alfabet og deltaget i fællessvømning i friluftsbadet iført “typisk danske svømmeklædedragter”. Nå nej – kulturudveksling går kun én vej i Sharia-compliant Danmark.

  I øvrigt kvalmende at læse Friskolens brochure – tydeligvis en skole drevet af radigale, selvgode naivister, der selvfølgelig til daglig lever i en liljehvid enklave. De burde jo give 20-30 fripladser til muhamedanerne fra Trekanten (som utvivlsomt vil sætte pris på, at skolen er ‘prøve- og eksamensfri’) – så ville de selvgode lærere hurtigt få sat deres brochure-gejl om tryghed, fællesskab, respekt for hinanden m.m. på en prøve.

  Kommentar by RonaldR — 11. juni 2018 @ 09:22

 12. Smed de også klassens spirende homo ud fra en høj bygning?

  Kommentar by Michael — 11. juni 2018 @ 09:41

 13. Ja i Danmark skal vi være rummelige – så rummelige at vi ikke levner plads til os selv.

  Sikke dog en selvdestruktiv massepsykose vi er havnet i.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. juni 2018 @ 11:13

 14. Vi kan lige så godt vænne os til, at Europa og dermed Danmark styrer mod islamisering (balkanisering).

  Kommentar by Ole Madsen — 11. juni 2018 @ 11:20

 15. Jamen nu vi er i gang, så kan de små drenge lære at skære deres egen forhud af, og de små piger kan få udleveret et barberblad, til at skære deres clitoris af…

  Kommentar by Infidel — 11. juni 2018 @ 12:57

 16. Og hvad med det omvendte.
  De får frit hår og spiser gris.

  Kommentar by P — 11. juni 2018 @ 13:40

 17. Muslimer bevæger sig ind på fremmed område, hvilket medfører og skaber nogle problemer. Og derfor opstår der et behov for at lære og vide noget om islam og muslimer. Det er dynamikken og logikken.

  Al Jazeera kan fortælle om initiativer i Tyskland.

  https://www.aljazeera.com/indepth/features/muslims-serve-food-friendship-ramadan-beat-180610204152366.html

  Et ramadan-telt på en central plads i byen lige ved siden af kirken. Der kan man få informationer. Og en mand med et skilt med teksten “Jeg er muslim. Hvad vil du vide?”

  Der er hele tiden et problem med manglende viden om lige præcis muslimen. Og at mange ikke tør være nysgerrige overfor lige præcis muslimen.

  Kommentar by BE — 11. juni 2018 @ 15:47

 18. Det underlige er også, at det er “ blevet god takt og tone” interessere sig for alle mulige folkeslags mere eller mindre ligegyldige kultur. At deres laverestående kultur kan være interessant med en vis sikkerhedsafstand er da ganske vist, men så heller ikke mere. Skolen skulle tage sig selv op til revision. Det forventes åbentbart, at man skal rende rundt med antennerne ude hele tiden mod de “ædle vilde” og lege antropolog fra barns ben af her i vores eget land. Det er både latterligt og et udtryk for dekadence.

  Kommentar by Uno — 11. juni 2018 @ 21:21

 19. Det er det vamleste jeg nogen sinde har se i mine 72 År.

  Kommentar by Sindsro — 12. juni 2018 @ 13:50

 20. Sindsro — 12. juni 2018 @ 13:50 :

  ENIG !

  og hvis nogle skulle være så forhippede på at indoktrinerer deres børn for fremmede kulturer, så burde de bruge DERES EGEN fritid og økonomi til det og MEGET gerne i kulturenes hjemlande: ALL INKL. !

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2018 @ 22:47

 21. Hvem siger, at ‘børnene har fordomme’?
  Lad muhamedanerne smage på dansk mad, så kan det være, at de får ‘udvidet deres horisont’. (Just joking).

  Kommentar by Bastardo — 14. juni 2018 @ 18:38

 22. Det er godt, at vi stadig har enkelte medier, der beskriver virkeligheden. JyskeVestkysten er et af de få, som ikke behøver skamme sig.

  Kommentar by Bastardo — 14. juni 2018 @ 18:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper