12. juni 2018

Alternativet rabler ud: “Indførelsen af et verdensparlament er en stor opgave. Men tiden er moden…”

Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist fra Alternativet præsenterer i Dagbladet Information partiets nye udspil ‘En anden verden’. Her vil de blandt andet have et opgør med ‘nationalstaten som den primære politiske kraft’, og foreslår omvendt oprettelse af ‘et verdensparlament’. Partiet vil stoppe ‘den geopolitiske klassekamp’, og kæmpe for hele jordens befolkning – det bør ikke betyde noget, om man er født i Rwanda eller Randers. Jeg ved ikke hvad de har røget, men det burde være receptpligtigt.

Ufiltreret vanvid sakset fra Information.dk – Alternativet: Vi skal prioritere fremtiden for mennesker i Rwanda og Randers lige højt.

“Verdens tilstand kalder med stigende intensitet på globale svar på det, som den franske filosof Bruno Latour kalder den geosociale klassekamp, der kobler den galopperende globale ulighed med klimakrisen.

Svaret på den helt eksistentielle udfordring bør for os at se være et massivt paradigmeskift i måden, vi tilgår verden på. … Først og fremmest ser vi et behov for et opgør med det overvældende fokus på nationalstaten som den primære politiske kraft. For vi lever i en verden, der er mere forbundet end nogensinde før. …

Alligevel tager tænkningen bag de dominerende forslag til udenrigspolitik, forsvarspolitik og udviklingspolitik et snævert nationalstatsudgangspunkt hos langt de fleste. …

Derfor kommer vi nu med et bud på en grøn, demokratisk og retfærdig global politik, som vi offentliggør i dag. Her samtænker vi for det første udenrigs-, forsvars-, handels- og udviklingspolitik, hvilket i sig selv er nyt, men for det andet – og vigtigst – har udspillet det formål at skabe en bedre verden for alle, ikke kun danskere.

Det er altså et udspil, der prioriterer det lige højt at forbedre livsvilkårene og fremtiden for mennesker født i Rwanda og i Randers.

I forhold til demokratisering foreslår vi, at man opretter et verdensparlament, hvor repræsentanter for verdens befolkning vælges ved direkte valg. … Indførelsen af et verdensparlament er en stor opgave. Men tiden er moden…

(Alternativet.dk, En anden verden, 2018, 47 sider)

Oploadet Kl. 02:06 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93037/trackback

44 Comments »

 1. “I forhold til demokratisering foreslår vi, at man opretter et verdensparlament, hvor repræsentanter for verdens befolkning vælges ved direkte valg.”

  Det sker ikke engang i EU, og det ved de udmærket godt. HVER ENESTE GANG globalister får den mindste magt bliver de fascister.

  Kommentar by per — 12. juni 2018 @ 02:13

 2. Ren li’r. De mener intet med det. Det handler KUN om dem selv. Numsevrid, det og kun det. Nationalstaten er et langt mere kollektivt og solidarisk fænomen end deres simili-universalisme. Men nå ja – de unge piger kan lide det. Og det er dem, man skal have sat i bevægelse, hvis der skal være fest.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. juni 2018 @ 02:17

 3. Så skal vi alle tyndes ud til at blive Egypten – cirka mellemtingen mellem Bumfuckistan, Bangla Desh og det forhenværende Danmark. Demokratiet er sygt at stemme sådan nogle fjolser ind

  Kommentar by BB — 12. juni 2018 @ 02:23

 4. Klinisk sindssyge homogeniseret på partipolitiske flasker…

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. juni 2018 @ 03:40

 5. Der var ikke meget alternativ i alternativet.

  Alternativet viser sig at være det sædvanlige traditionelle valg af folketingspartiets globalistiske kadrer til EU-højborgen det danske folketing

  Kommentar by Christian — 12. juni 2018 @ 06:32

 6. ok . Vi vts kommer når i sleter

  Kommentar by john 7 — 12. juni 2018 @ 06:39

 7. Det mest uhyggelige er ikke de to idioter men de 10% af vælgerne i København der stemmer på dem

  Kommentar by redneck — 12. juni 2018 @ 07:04

 8. “Indførelsen af et verdensparlament er en stor opgave. Men tiden er moden…“
  Alternativet kan være ganske rolig, verdensparlamentet har islam allerede en stor fremadskridende succes med. Og hvis partier som Alternativet forsætter med sine “åbne arme” politik, så skal den islamiske sorte ensretning nok lykkes også her i landet.

  Men hvorfor rejser Alternativet ikke på en regnbuetur til Rwanda, og danser lidt stammedans, og udbreder sine visionære grønne tanker dernede? Det er mit intryk, at det er Rwandanerne der har mere brug for Alternativets geosociale tankegang, end de danske der bor i Randers.

  Kommentar by Henning Jensen — 12. juni 2018 @ 07:42

 9. Alternativet er ikke et politisk parti, men en klub hvor syge mennesker mødes for at være blandt ligesindede. Lige børn leger bedst.

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2018 @ 08:22

 10. Det er ved at være sidste forestilling i Circus Ålterna, de lukker og slukker og efterlader lidt flyers og pamfletter på circuspladsen ved næste valg.. og så flagrer de videre til diverse nassearrangementer de kan suge videre på.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. juni 2018 @ 08:26

 11. Det er sikkert Alternativet vælgere, der slår sig ned her. Så har vi både Fredens Havn og Fredens Religion.
  https://www.tv2lorry.dk/artikel/partner/tv2dk/politiker-kalder-flydende-fristad-mega-ulaekker

  Kommentar by k.m. — 12. juni 2018 @ 08:26

 12. Det er næppe et nyt fænomen. I mange år efter 1945 var alle pæne politikere hele spektret rundt medlem af foreningen “Een Verden”, den danske afdeling af “World Movement for World Federal Government”. Nu er de fleste blevet mere “pragmatiske” og arbejder for målet i baggrunden og på længere sigt. Alternativet er de eneste, der sådan utaktisk og åbenlyst bralrer op med, at danskerne ikke står øverst på politikernes dagsorden.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 12. juni 2018 @ 08:39

 13. For nogen mennesker er politik ikke noget med at administrere og videreudvikle det bestående og overleverede – men udtænke altomfattende, visionære, samfundsomvæltende, festlige og bevidsthedsudvidende flip.

  Der er noget religiøst over det. Jeg kunne sagtens forestille mig Uffe Elbæk som guru i en eller anden sekt.

  Kommentar by BE — 12. juni 2018 @ 08:50

 14. Der findes faktisk en Hollywood film som tager dette emne op, navnet: “The giver”. Og elbæks fanatasi monster om verdens parlament vil ødelægge langt mere end det vil gavne.

  Kommentar by Mads N — 12. juni 2018 @ 08:55

 15. Meget kan man sige om De Alternative…..men kedelige? Det er De ikke! (Benene solidt plantet et sted imellem Mars og Jupiter…tror jeg nok). De slår Jacob Haugaard i Folkevalgte visioner :-) :-) :-).

  Støt SIAD alt det i kan. God Tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. juni 2018 @ 08:58

 16. “Jeg ved ikke hvad de har røget, men det burde være receptpligtigt.”
  – Læs nu bare The Progressive Virus af Anthony Napoleon i stedet for at stille de samme spørgsmål.

  Kommentar by Jake Sorensen — 12. juni 2018 @ 09:05

 17. Tsk tsk tsk… Alternaivt er simpelthen:
  Unødvendige
  Naive
  Unødvendige
  Naive
  Unødvendige
  Naive
  og så unødvendige hvis jeg glemte at sige det.

  Kommentar by Nicolai — 12. juni 2018 @ 09:29

 18. “Når krybben er tom, bides hestene”. Hvad vil Alternativet gøre ved det, når deres politik har foranlediget global fattigdom?
  Da kuglerne fra Alternativets kæle perkere fløj om ørerne på beboerne på Nørrebro, fik partiet et godt valg her. Vi skal trykkes endnu længere ned, inden den sunde fornuft er en mulighed.

  Kommentar by Menig 442 — 12. juni 2018 @ 10:08

 19. “Den som tror, han er verdensborger, er en borger i ingenmandsland.Han har ikke forstået, hvad det egentlig er, statsborgerskab dækker over.”

  Theresa May 2016.

  Kommentar by Per K. — 12. juni 2018 @ 10:19

 20. “Geosociale klassekamp” – jeg tror godt vi næsten var klar over, at alternativet bare er en anden kasse kommunisterne kan putte sig selv i. Men det her ordvalg udpensler det sgu da forhåbentlig for enhver.

  Kommentar by Quark — 12. juni 2018 @ 10:58

 21. Humanister lærer aldrig af deres fejl og nederlag. De kører blindt videre og giver ikke en skid for virkeligheden.
  Alternativet er bare en lidt mere ekstrem udgave af de radigale og vil være et af de partier som ingen vil have noget at gøre med.
  Dickpics, udklædninger, morgendans og sølvpapir hatte i lange baner.

  Kommentar by Hagmann — 12. juni 2018 @ 11:03

 22. Et verdensparlament?
  Tosserne må synes FN fungere fint og vil nu udbygge det.
  Alternativet er spild af tid – og stemmer.

  Kommentar by Erik — 12. juni 2018 @ 11:16

 23. Hvad siger indbyggerne i Randers??

  Kommentar by hartvig jensen — 12. juni 2018 @ 11:25

 24. Karakteristisk for den slags mennesker er, at de tror penge er noget som gror på træerne!

  Kommentar by Rodina — 12. juni 2018 @ 13:04

 25. #WakAway

  https://twitter.com/search?q=%23walkaway&src=typd&lang=da

  Kommentar by Hodja — 12. juni 2018 @ 13:37

 26. #WalkAway

  Kommentar by Hodja — 12. juni 2018 @ 13:37

 27. Det mest uhyrlige er, at 8-10% af befolkningen sympatiserer og stemmer på galningene!

  Et tegn på et land og en befolkning i forfald, hvor afmagt og dumhed følges ad og allehånde løgnere, svindlere, demagoger, folkeforførere og politiske charlataner, har frit spil over for naive selvfornægtende svage mennesker, der følger fløjtespillet fra hvilken som helst rottefænger!!!

  De kommer såmænd ind i FT ved næste valg også!

  Kommentar by Black Watch — 12. juni 2018 @ 13:42

 28. (Mathiesen og fru Christoff)? – Den kan Per Pallesen og Tommy Kenter sgu ikke stikke!

  Kommentar by T. Flodur — 12. juni 2018 @ 13:58

 29. Alternativet siger bare højt, hvad de andre allerede praktiserer. Det er jo Merkels og dermed Løkken om Danmarks hals politik, de beskriver.

  Kommentar by Margrethe — 12. juni 2018 @ 15:18

 30. Det er på tide Alternativet slår i bordet overfor Trumf, Putin, Kina, indien, og Merkel…og får dem til at makke ret overfor Deres ideer…Det skal nok lykkes for dem…..på et tidspunkt…..når de drømmer længe nok…:-) :-) :-). God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. juni 2018 @ 17:13

 31. Det mest skræmmende er, at så mange naive, uvidende drømmere er et resultat af velfærdstaten, der åbenbart får flere og flere til at slippe håndtaget og miste fodfæstet.

  FN er i forvejen en slags verdensparlament. Kun vetoretten i FN vha de permanente fem medlemmer af Sikkerhedsrådet (Frankrig, Kina, Rusland, Storbritannien og USA) forhindrer, at vi bliver stemt helt ned af muslimske lande og andre underudviklede lande, der vil have alle vores penge og lære os at sige undskyld og holde op med ytringsfrihed og demokrati og sørge for, at vi får vores kvinder opdraget evt med prygl, så de holder op med at gå halvnøgne rundt og i stedet bliver klædt i heldækkende sække og i øvrigt holder op med at begive sig alene ud i samfundet og slet ikke på arbejdsmarkedet og aldrig, aldrig bliver overordnet chef for en en mand.

  Bøsser og queers som Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist vil sikkert blive kastet ud fra klipper, hvis det bliver et spørgsmål, der kommer til afstemning i et folkeligt repræsentativt verdensparlament.

  Er Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist modige eller grebet af dødsdrift pga af for meget velfærdstat. Jeg tror det sidste.

  Og deres ‘bevægelse’ vil føre os ind i skoven ligesom Rottefængeren fra Hameln og så kender vi følgerne. Han var fløjtespiller ligesom Hans Gammeltoft-Hansen, der med sit indsmigrende fløjtespil lokkede folketinget ud i skoven, hvor de – med Fremskridtspartiet som eneste undtagelse – totalt dopede afskaffede Danmark med den nye udlændingelov, som Folketinget vedtog i juni 1983 til erstatning for den hidtidige fremmedlov.

  Kommentar by A-mad — 12. juni 2018 @ 18:29

 32. At så mange stemmer på rablende vanvittige Uffe Elbæk, viser blot (som Piphans ynder at påpege) hvor dumme danskere er. Men vi har jo også (især takket være radigale og socialdemokrater) haft et ubrugeligt (og dyrt) uddannelsessystem de seneste 50 år

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2018 @ 20:01

 33. “Verdens Parlamentet” er iSlammets PLIGTIGE kamp i livet gennem smatlige tidligere og kommende århundrede

  men jeg fatter, selv ved min kære GUD, stadig ikke hvad tylsskørtedansende danskere og deres medløbere forestiller sig, omkring deres “rolle”/liv i det, som de priser så højt,

  udover måske, måske, at de selv overlever og skider en hund i fremtiden, for t anstændigt, frit og demokratisk liv for både deres og vore efterfølgere?

  …..

  Hmmmm, hvor mange i Alternativet lever mon som dansken mest

  -i en familie
  – har børn
  – har regulært arbejde
  – ramt af sygdom/handicap blandt nærmeste
  – ….
  ?

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. juni 2018 @ 21:47

 34. Hvor mange har gennem historien grinet af sindsyge socialist-despoter og deres vanvittige idéer, for så at vågne op og finde ud af, at despoterne nu pludselig havde magten ?

  For menneskehedens skyld kan man blot håbe på, at så mange af Alternativets medlemmer som overhovedet muligt tager en OD.

  Kommentar by Allan — 12. juni 2018 @ 22:04

 35. Alternativ omgang med den gængse opfattelse af hvad en dansker er for en størrelse…

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/dansker-retten-i-spanien-danske-myndigheder-tippede-spanien-i-terrorsag

  Nu har jeg siden tidligt i morges hørt på (P1 Morgen)

  “En dansker er tiltalt for terror i Spanien”

  Så sidder man jo der med morgenkaffen og med sin livserfaring og tænker “fake news” – Det var ligegodt Satans! Mon det kan have sin rigtighed?

  Senere på dagen, i nogle af de korte P1 radioaviser var omtalen:
  “En dansk statsborger” – Hvad der er juridisk korrekt.
  Men løjseren er ikke dansker… Og bliver det aldrig.

  Den form for “tylskørt” alternative formuleringer fanger den ureflekterede person, der måske omfavner Alternativet.

  Kommentar by Thorbjørn — 12. juni 2018 @ 22:10

 36. En Alternativ badeoplevelse.

  http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2018-06-12-ballade-i-svoemmehal-politiet-maatte-gribe-ind-over-for-unge-maend

  God Nat… Og blund godt Danmark…

  Og vågn så op for He…de!

  Kommentar by Thorbjørn — 12. juni 2018 @ 23:25

 37. Mere idioti og fake news fra Alternativet:

  Alternativet: Politi må ikke se på hudfarve

  https://www.information.dk/telegram/2018/06/alternativet-politi-maa-se-paa-hudfarve

  I artiklen siger Alternativets retsordfører, Josephine Fock:

  “- Man skal huske, at 95 procent af denne gruppe aldrig nogensinde laver noget kriminelt. Derfor er der en meget, meget skæv fordeling”

  Det minder skræmmende meget om Ozlem Cekic som overfor Vermund fremturerede et tilsvarende på 97%.

  Vermund sagde efterfølgende:

  “Søndag aften deltog jeg i »Vi ses hos Clement« på DR2. Over for mig sad Özlem Cekic, og 15 minutter inde i programmet sendte hun ovenstående bemærkning i min retning efterfulgt af påstanden om, at »97 pct. med minoritetsbaggrund er ikke kriminelle.«

  Ifølge den seneste udgave af gyser-serien om indvandrere fra Danmarks Statistik, »Indvandrere i Danmark 2017«, havde 42 pct. af mandlige indvandrere fra ikke-vestlige lande, som er født i 1987, fået en dom efter straffeloven. 42 pct.!

  Der er ret langt fra påstanden »97 pct. med minoritetsbaggrund er ikke kriminelle« til, at 42 pct. af en årgang af mænd er dømt efter straffeloven. Så hvordan kan en garvet debattør og tidligere SF-politiker som Özlem Cekic slippe af sted med at komme med sådan en påstand – og endda i en sådan grad, at DR Nyheder ukritisk viderebringer et klip med den på deres Facebook-side?

  (Kommer ikke lige med et link til Vermunds udtalelse, da man vist nok kun må linke en gang pr. kommentar.)

  Kommentar by kenneth — 12. juni 2018 @ 23:59

 38. Nedlæg FN, sæt Alternativet ind i stedet for :-) :-) :-).

  Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. juni 2018 @ 05:14

 39. >38 Michael Unna
  Det er et rigtig godt og fornuftigt forslag. Det vil alle kunne være tilfredse med. Og hvorfor ikke lade dem køre eu også. Der kunne give store muligheder for nationalismens fremgang

  Kommentar by Nielsen — 13. juni 2018 @ 08:22

 40. Demokrati er den herskende klasses drøm, for det kan de manipulere.

  Kommentar by Søren — 13. juni 2018 @ 20:22

 41. 2 Morten

  Flot sproglig håndtering af de to tossers udmeldinger: “Ren li’r. De mener intet med det. Det handler KUN om dem selv. Numsevrid, det og kun det…” – Du viser her, uden at være/blive grov; – fandenbroderemig, en storslået karakteristik af de to komplet uansvarlige tosser – Tak for den formulering Morten!

  Kommentar by T. Flodur — 13. juni 2018 @ 20:41

 42. Uffe Elbæk er i det mindste mere ærlig en quislingen Lars Løkke !

  Kommentar by Kurt — 14. juni 2018 @ 08:19

 43. Man kan sgu da ikke tage Alternative seriøs.
  De egner sig bedst til at måle nosser.☺

  Kommentar by Sindsro — 15. juni 2018 @ 23:53

 44. En anden verden: “Mahmoud Ishtiwi blev henrettet i Gaza med tre kugler i brystet, fordi han levede blandt mennesker, som anser homoseksualitet for en synd, der bør straffes med døden” (Gatestone Institute)

  Kommentar by A-mad — 18. juni 2018 @ 08:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper