17. juni 2018

Eid-fejrende konfronterer politiet: “.. i denne specielle situation ‘ophæver’ det afbrændningsforbuddet”

For tredje år i træk afholdt nationalsindede en fest lørdag under Folkemødet, men for første gang hyggede vi ikke omkring det klargjorte bål. Der er afbrændingsforbud på Bornholm, og lov er lov – og lov skal holdes.

Meget apropos så fortæller flere medier at eid-fejrende muslimske familier festede omkring et åbent bål ved en skov langs Gl. Frederiksborgvej i Helsinge. Gruppen, der talte op imod 30 personer, havde angiveligt fået tilsagn af en lokal skovfoged, og nægtede at føje Brandvæsen og politi, der forsøgte at håndhæve afbrændingsforbuddet.

Konfrontationslystne muslimer kan ikke overraske i 2018, men forklaringen fra Nordsjællands Politi drejer altså lige en halv omgang mere på dhimmi-knappen. Fra Netavisen Gribskov – Brandvæsen og politi jaget på flugt af rasende muslimer.

“Brandfolkene som var de første på stedet blev mødt med stor vrede af de tilstedeværende personer og en række meget aggressive mandspersoner, som nægtede brandfolkene adgang til at få slukket ilden. På stedet forsøgte brandmandskabet at få gjort det klart at der var afbrændningsforbud i hele kommunen, og i særdeleshed i den tørre skov. …

En patrulje fra Nordsjællands Politi ankom til stedet, men det lagde dog ikke en dæmper på personerne, tværtimod blev det nødvendigt for betjentene at trække deres peberspray og true de ophidsede personer til at trække sig tilbage.

Herefter trak såvel brandvæsen som politi sig ud af skoven, hvorefter det af Nordsjællands Politi blev besluttet at undlade slukning af bålene…

– Det er en gruppe indvandere som fejrer Eid, og i denne specielle situation ‘ophæver’ det afbrændningsforbuddet, siger vagtchef for Nordsjællands Politi, Dan Houtved, til Netavisen Gribskov.

– Det er noget rod, men vi vil ikke til at skulle argumentere med peberspray eller andet overfor 20 mennesker med børn og det hele…”

(Nationalsindet efterfest, Bornholm, 16. juni 2018)

“Vidner har fortalt til Ekstra Bladet, at der – mens politi og brandvæsen forsøgte at komme til – blandt andet blev kastet med grene efter politi og brandvæsen.

– Som jeg har fået det refereret, var flere temmelig ophidsede. Vi vurderede, at det var bedre at trække os, fordi vi ikke ønskede en konfrontation med de mennesker. Der var både kvinder og børn til stede, siger Dan Houtved til Ekstra Bladet. …

– Og skulle vi alligevel vælge at følge brandvæsenets opfordring, så ville det have krævet en konfrontation, som vi altså vurderede ikke var hensigtsmæssig.” (vagtchef Dan Hout til EB.dk, 16. juni 2018)

Oploadet Kl. 10:35 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93085/trackback

40 Comments »

 1. Denne oplevelse har haft rigtig stor værdi for de tilstedeværende muslimske børn.
  De har fået et godt skoleeksempel på, at danske myndighedspersoners henvisninger kan man roligt ignorere uden at det får konsekvenser!
  Det vi ser i disse tider, er starten på en smuldrende retsstat / velfærdsstat hvor myndighederne langsomt men sikkert mister grebet om kriminelle elementer.
  Kun en stærk fører som kan rejse en folkestorm kan nu redde fædrelandet!

  Kommentar by Rodina. — 17. juni 2018 @ 10:45

 2. Strisserne har altid været danskernes fjende, det var jo bla. helt tydeligt under krigen. Og efter krigen har strisserne fuldstændig underkastet sig de muslimske-islamistiske illegale indvandrere i danmark, og strisserne går ikke længere af vejen for at skyde eller banke enlige syge danskere, og alligevel bliver dumskerne ved med at betale milliarder af vores skattekroner til strisserne.

  Det eneste der mangler nu for at islamiseringen af danmark er total er blot en muslimsk politi chef, og en muslimsk galning ligesom ham borgmesteren i islamisk stat london, så starter udrensningen af antimuslimske danskere(det man normalt kalder fædrelandskærlige) helt automatisk.
  DANMARK ER HEEEELLLT FÆRDIGT.

  Kommentar by Piphans — 17. juni 2018 @ 11:07

 3. Vandkanoner havde været passende, både til bål og grenkastere..

  Kommentar by Lundahl — 17. juni 2018 @ 11:46

 4. I mine unge dage hørte jeg med rædsel om borgerkrigen i Jugoslavien og spurgte, hvordan kan man komme til at hade så meget? I dag forstår jeg hvorfor.

  På samme vis har jeg altid tænkt med rædsel på, hvordan så relativ stor en andel af den tyske befolkning kunne få sig selv til at stemme på Hitler. I dag begynder jeg at fornemme, hvorfor. Mon ikke det i høj grad handler om den desperation og afmagt man føler ved at se et politisk system, der lader hånt om alt? Et system, der lader alt sejle? Hvis der nu på samme vis pludselig stod en stærk mand og lovede: Kommer jeg til magten, var den lejr, fyldt med sharianazister, ryddet på under fem minutter, hældt op i en gaffeltruck og kørt til grænsen, hvor de blev læsset af og over på Sharia-Merkels side, ville man så ikke drage en lettelsens suk og stemme på ham? I det totale kaoshav er enhver redningsplanke en redning, uanset farve. Et er sikkert. Det her kan ikke ende i andet end den totale lovløshed og kaos. Sørg for at sikre jer i tide med våben skud- og stiksikre veste, mad – og en plan B for at komme væk i tide, hvis der er hjemmeboende børn i husstanden…

  Kommentar by Margrethe — 17. juni 2018 @ 11:49

 5. Aj, nu må I sgu være positive! For et lille øjeblik siden hed det, at Sankt Hans-bålet var i fare på grund af tørke.

  Nu er der skabt præcedens for, at i særlige anledninger – og helt ærligt: Sankt Hans er sgudda en særlig anledning – ophæves afbrændingsforbuddet.

  Sankt Hans er reddet!

  Så smil dog, for Helvede …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juni 2018 @ 12:07

 6. Selvtægt bliver det til en dag. Heldigt at skoven ikke brød i brand. Det gør den måske næste gang.

  Kommentar by Uno — 17. juni 2018 @ 12:12

 7. Et ubehageligt kik ind i Nydanmark, et kik, som med statsgaranti findes uvæsentligt af de etablerede, statsstøttede Poul Høi-medier.

  I øvrigt: Hvis nu de havde startet en skovbrand, så havde politiet vel et medansvar?

  Kommentar by Gunnar Biering — 17. juni 2018 @ 12:17

 8. Et sæt regler for os. Et andet sæt regler for dem.

  Det er sådan man viser folket, at alle er ens for loven, at de samme krav stilles til os uanset vores tro og hudfarve. Det er sådan, man forbedrer integrationen. Lige. Præcis. Sådan.

  Kommentar by Quark — 17. juni 2018 @ 12:17

 9. Åh pyt!
  Der er så meget skov i det område, så selv om der var brændt nogle hektarer, så havde det ikke betydet noget. Især ikke når det nu var muslimer der var anledningen.
  En storbrand havde også betydet mange brandfolks indsats, så i den sidste ende ville det vel også have haft en positiv indflydelse på arbejdsløshedsstatistikken.

  Kommentar by Henning Jensen — 17. juni 2018 @ 12:18

 10. Læg forøvrigt mærke til den altid tilstedeværende voldsparathed blandt udøvere af fredens religion. Dansk politi tilstede eller ej.

  Kommentar by Uno — 17. juni 2018 @ 12:19

 11. Muslimer udgør en sikkerhedstrussel for Danmark under ramadan, efter ramadan og hele resten af året.

  Det er tankevækkende, at de som parallelsamfund allerede nu opfatter sig selv som så magtfulde, at de står over lov, orden og myndigheder i Danmark.

  Kommentar by np — 17. juni 2018 @ 12:23

 12. Hvor stor forskel er der på danske og spanske socialdemokrater?
  Spanien tager flygtninge ind i stor stil, så jeg tænker om Mette Frederiksen spiller teater nu, blot for at ændre kurs når(hvis) valget vindes?
  Alle kneb gælder op til et valg

  Kommentar by k m. — 17. juni 2018 @ 12:27

 13. Muhamedanerne opfører sig ligesom i mellemøsten. Skubber kvinder og børn foran sig, når der er konfrontation med myndighederne. Ynkeligt.

  Kommentar by Bastardo — 17. juni 2018 @ 12:52

 14. Håbløst.

  Lov er lov, og loven skal følges.

  Det lokale politi burde fyre sig selv for uduelighed.

  Kommentar by na — 17. juni 2018 @ 12:52

 15. For politiet handler det skam netop om IKKE at blive “fyret” – det vil sige: sætte avancementsmuligheder over styr.

  Politi-ånd er gammeldags. Vi skriver altså 2018. Alting er “et job”. Præst, politi, politiker.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juni 2018 @ 13:18

 16. “De kloge* narrer de mindre kloge”

  * Her ved, USSELT, at skubbe kvinder og børn for sig :-(

  Det begynder at dæmre for mig, hvorfor så mange ser iSlammet som en berigelse: Mangt en danskers IQ er lavere end de indavledes og de tror derfor, at de gennem “berigelsen” kan løfte deres egen manglende IQ op over et 1400 år gammelt NULstadie :?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. juni 2018 @ 13:34

 17. Hej Margrethe, det er – desværre – helt rigtigt set, det du giver udtryk for i din kommentar 17. juni 2018 @ 11:49.
  Når demokratiet svigter, lægges vejen åben for diktaturet.
  Diktaturet kan komme indefra eller udefra. Dvs. enten i form af en indefra kommende ”stærk mand”, eller i form af besættelse af en fremmed magt eller underkastelse under administration af en international organisation som f. eks. EU eller FN. Demokratiet i Danmark har svigtet takket være en naiv, dum og hjernevasket velfærdsafhængig befolkning og komplet uduelige ledere. Det er kun et spørgsmål om hvilken form for diktatur landet er på vej ind i.
  Jeg kan ikke få øje på en indefra kommende ”stærk mand”. Ikke i Danmark i hvert fald. Jeg ser heller ikke en egentlig besættelse af en fremmede magt komme lige om hjørnet. Det sandsynlige bliver underkastelse under en massiv EU-administration, bakket med nødvendig magt af et eller et par af de store lande i EU, samt FN, i uskøn alliance med de i Europa boende store islamiske befolkningsgrupper og – ikke mindst – disses hjemlande. Det bliver derfor en underkastelse under en stærkt islamisk præget administration. Den danske befolkning som helhed er for naiv, dum og hjernevasket velfærdsafhængig til at modsætte sig dette.
  Jeg er godt klar over, at der findes nogle danskere, der har modet til at tage kampen op, men den kritiske masse i den danske befolkning har det ikke.
  Man skal i den forbindelse huske på, at den lille gruppe danske modstandsfolk, hvis uselviske ofre kom til at betyde så meget for Danmark under og efter 2. verdenskrig, trods alt kæmpede i visheden om at store allierede lande som USA, Storbritannien og dets kolonier samt Sovjet Unionen tog sig af de store slag mod den fælles fjende. Den situation foreligger ikke i dag. Snarere tværtimod. Derfor vil en lille dansk modstandsbevægelse i den aktuelle situation stå meget, meget alene i verden. Medmindre der opstår modstandsbevægelser i mange europæiske lande som både kan og vil samarbejde, og som tilsammen kan udgøre en kritisk masse til at tage kampen op. Det er nok det eneste om end spinkle håb.

  Kommentar by JMR HH Jr — 17. juni 2018 @ 13:34

 18. Snart undlader dansk politi vel at gribe ind overfor terrorangreb, da det kan gå ud over terroristernes følelser.

  Kommentar by Michael — 17. juni 2018 @ 14:22

 19. Kuffar har bare at indordne sig.

  Ingen myndighed skal bryde sig om at anfægte dem, der følger fredes religion, uanset hvor grov forseelsen måtte være.

  Kommentar by Bror Lerbror — 17. juni 2018 @ 15:30

 20. Niks! Dhimmistrisserne vil hellere lade ubevæbnede civile danskere konfrontere skadedyrene, og de af os der taler imod islam, bliver trukket i retten og dømt efter 266b. Foruden en dårlig smag i røven, bør justitshomoen have en dåerlig smag i munden. Og når skadedyrene laver gruppevoldtægter på mindreårige danske piger i Nordsjælland, bliver der heller ikke brugt for meget krudt.

  Kommentar by Nielsen — 17. juni 2018 @ 15:36

 21. Det her siger alt om politiets prioritet
  https://www.fyens.dk/indland/Ros-fra-politiet-AEldre-aegtepar-og-naboer-holdt-rumaenske-tricktyve-tilbage/artikel/3264208

  Kommentar by k m. — 17. juni 2018 @ 15:59

 22. Politiet valgte ikke, at gribe ind da det var HELLigdag.

  Kommentar by XXXXX — 17. juni 2018 @ 16:16

 23. Når jeg tænker på de store styrker, politiet stiller med på Pusher Street eller ovérfor utilpassede unge på f.eks. Jagtvej 69, undrer jeg mig virkelig her. Der skulle have været givet et ultimatum om rydning af pladsen indenfor kort tid ellers blev der sat magt ind. Politiet kunne nok på kort tid mobilisere en større indsatsstyrke, der kunne være sat ind. Og kvinder og børn? Tja, mig bekendt har man aldrig undersøgt ved andre aktioner, om kvinder og børn har været med. Under ałle omstændigheder er det de tilstedeværende muslimske mænds ansvar, for det er jo dem, der bestemmér.

  Kommentar by HP — 17. juni 2018 @ 18:03

 24. En MF’er bør stille spørgsmål til Justitsministeren, om denne hændelse er forenelig med hans konservative retspolitik.

  Kommentar by Gunnar Biering — 17. juni 2018 @ 18:23

 25. ..og hvad fik de lige lært de børn, de lærte at bare man er aggressiv, så får man sin vilje!
  Fedt Søren Pap.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. juni 2018 @ 18:23

 26. Fire årtiers blødsødenhed fra danske myndigheder overfor muslimen, har vist, at man bare skal være voldelig, agressiv og blæse på dansk lov, så får man sin vilje.

  Tag til Syrien og kæmp for IS som såkaldt “hellig kriger” og du får penge med hjemmefra.

  Tag til hjemlandet som du påstår dig flygtet fra, og danskerne betaler for din ferie.

  Lav kriminalitet og voldtag når lysten melder sig, og du forbliver i Danmark.

  Kom til Danmark med 3 koner og 21 børn, og du får i pose og i sæk, danskerne betaler gladeligt gildet.

  Man må brække sig i lårtykke stråler, over årtiers slaphed og manglende konsekvens. Et land der tillader sig noget sådant, har bedt om sin egen undergang som et frit folk.
  Danmark trænger til en “fører,” og at folk begynder at vågne op, og indser hvad der sker, lige for øjnene af dem.

  Danmarks over 1500 års historie, er snart en saga blot, hvis ikke snart folk tager sagen i egen hånd, for politikere og myndigheder har åbenbart resigneret.

  At vente og forgå – eller
  at handle og bestå.
  Derom drejer det sig. Alt andet er mundsvejr.

  Kommentar by der Adler — 17. juni 2018 @ 19:52

 27. Tænk, at man ikke kan forstå at Islam ikke kan integreres i et demokratisk land, muligt en muslim kan, men ikke Islam.
  Danmark er så vattet, at jeg hver dag er så ked af at se alle de omvandrende spøgelser, dette mit frie land, er nu snart ødelagt.

  Kommentar by Inge Suhr — 17. juni 2018 @ 20:09

 28. Hvordan kan en skovfoged give tilladelse til bål, når der er afbrændingsforbud i kommunen? Hvis han altså har givet tilladelse. Og hold da op! De kastede grene mod politiet! Det lyder virkelig farligt! Jeg kan godt forstå betjentene trak sig tilbage, “gemt” bag skarpladte pebersprays. Uha-uha!
  Brandvæsenet skulle have lagt skum ud over helle rosset, når de nu ikke har peberspray i slangerne. Gerne rødbedefarvet skum med vandfast farve og kløpulver.
  Vil det nu sige, at hvis man parkerer uden for bageren, hvor der er stopforbud, så siger man bare, at bageren har givet tilladelse? Fedt!

  Kommentar by NotaBene — 17. juni 2018 @ 20:12

 29. Politiet går på knæ med åben mund for det islamiske herrefolk. Det er ikke nyt i Danmark.

  Kommentar by Anonym — 17. juni 2018 @ 20:17

 30. Bøsse betjente!

  Kommentar by redneck — 17. juni 2018 @ 20:52

 31. Kommentar by JMR HH Jr — 17. juni 2018 @ 13:34

  Så er vi 2 – Helt enig i dine vurderinger, som jeg også har givet udtryk for mange gange herinde.

  Desværre alt for lidt erkendelse og handlingsparathed fra den danske befolkning, selv om mange godt ved den er gruelig gal.

  Kommentar by Black Watch — 17. juni 2018 @ 22:10

 32. Dan Houtved er en dhimmiidiot, der fortjener en kulturberigelse – gerne på hans piger.

  Politiet skulle håndhæve lov og ret, men muslimer er herrefolket der må voldtage og smadre uden konsekvenser.

  Den perverse logik er selvfølgelig i det tilfælde at der er kvinder og børn.

  Godt at israelerne ikke ligger under for den samme tåbelighed.

  Kommentar by Henrik Patriot — 17. juni 2018 @ 22:58

 33. #32 Nej, sgu ikke “på hans piger”. Det er for lavt – minder om pakistansk stammefolk der bruger voldtægt af døtre el. søstre for at straffe mandlige familiemedlemmers forseelser. Døtrene har jo for helvede ikke gjort noget.

  Kommentar by Odo — 18. juni 2018 @ 00:30

 34. Havde det været en flok etniske Danskere, som have tændt bål, så garanterer jeg for, at de var blevet sat på plads, så hurtigt at de aldrig ville glemme det…

  Politiledelsen, som for 95% vedkommende, er af Radikal herkomst, eller ligesindede, ville have beordret betjentene til at stoppe festen omgående, at der ville have kommet et retslig efterspil.. Hvem tvivler på det…

  Kommentar by Christian Anti-sandnigger — 18. juni 2018 @ 04:42

 35. Ville nu have sat en slange på dem.
  Skal vi gætte ;

  https://ekstrabladet.dk/112/brandvaesnet-angrebet-af-unge-mennesker-det-er-en-meget-bekymrende-adfaerd/7201944

  Kommentar by P — 18. juni 2018 @ 10:00

 36. Apropos bål,

  https://ekstrabladet.dk/112/brandvaesnet-angrebet-af-unge-mennesker-det-er-en-meget-bekymrende-adfaerd/7201944

  Kommentar by P — 18. juni 2018 @ 10:00

 37. Muslimers religion er en tyveri og terroreligion, og deres moral er at man stjæler og voldtager hvor man kan.

  Glem alt lort om moral og etik, den eksisterer ikke.

  I naturtilstanden findes der ingen ret og rimelighed men kun den stærkestes ret.

  Hvis vi vil overvinde muslimerne, må vi være parate til at bruge deres metoder og smide al blødsødenhed over bord.

  Politiet er objektivt set på forbrydernes side.

  Kommentar by Sofus — 18. juni 2018 @ 11:48

 38. Noget sker der da:

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/soren-pape-vil-have-svar-hvorfor-trak-politiet-sig-fra-balfest

  Måske læser Papes spindoktor Uriasposten?

  Kommentar by Gunnar Biering — 18. juni 2018 @ 11:49

 39. De var nok ikke muslimer: https://politirapporten.nu/2018/06/tre-maend-sigtet-taendte-baal-trods-afbraendningsforbud/

  Kommentar by Træt — 18. juni 2018 @ 13:56

 40. #28 NotaBene

  https://www.youtube.com/watch?v=mI3s5fA7Zhk

  Filmmanden Stanley Kubrick var forud for sin tid.
  Først kaster man med kæppe, derefter…

  Tja, det kan blive slemt og grimt…

  Kommentar by Thorbjørn — 19. juni 2018 @ 18:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper