19. juni 2018

‘Danmarks længste maskebal’: Poul Madsen og Ekstra Bladets indirekte støtte til sharia-tro islamister

Skal man tro Ekstra Bladet, så går integrationen godt. Den kan dog blive endnu bedre, og derfor har den midaldrende ungkommunist Poul Madsen allieret sig med den selverklærede brobygger Ozlem Cekic. De giver hver især fem råd til danskere og ikke-danskere, blandt andet at vi skal smile til og hilse på hinanden, samt at sidstnævnte “skal se ‘Matador'”. Det ville være sjovt, hvis ikke mine børn var en del af eksperimentet.

Seneste stunt i Ekstra Bladet-regi er et angreb på maskeringsforbuddet. Et landsdækkende langvarigt maskebal – indirekte støtte til sharia-tro islamister, der helt i fundamentet kæmper mod vestlige værdier. Fra Poul Madsens leder, torsdag i sidste uge – Danmarks længste maskebal.

“Den første august træder tildækningsforbuddet i kraft, hvilket gør det forbudt at gå med burka, niqab og falsk skæg. Med mindre det ‘tjener et anerkendelsesværdigt formål’. Det kan eksempelvis være, hvis du er iført en maske på vej til en udklædningsfest.

Derfor inviterer Ekstra Bladet dig til Danmarks længste maskebal, fra 1. august 2018 og indtil loven ophører.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig eventet – så er du officielt på vej til maskebal og kan bære nøjagtigt, hvad der passer dig, lige meget hvad loven siger.

Velkommen til virkeligheden”

(Facebook-event ved Ekstra Bladet: ‘Danmarks længste maskebal’, 2018)

Oploadet Kl. 12:39 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93120/trackback

36 Comments »

 1. Fjern alt skatteyder betalt mediestøtte, og udvis alle affaldssække udklædte personer i offentlig rum, Poul Madsen har en samfunds undergravende agenda som etniske Danskere bør frygte fordi han får penge foræret til sin mission, Øzlem Cekic kan blot forlade Danmark så vil hun få ro i sindet og vi andre kan nyde den Danske stilhed og fuglefløjt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. juni 2018 @ 12:52

 2. Tag statsstøtten fra dem og døm dem for deres forbrydelser, altså bare de af dem som overtrådte nuværende lovgivning, og se dem dø på under et år.

  Hvis danskerne ville tage at vågne op, så bør de alle vel vide nu, at ingen lov i Danmark, ingen entitet, ingen instans beskytter danskerne mod mediernes løgne, andet end dem selv, og kun ved at undlade at klikke på noget som helst DR, TV2, EB, JP, Børsen, Information, BT eller B, Metro, SN og hvilke lokale versioner de ellers ejer, kan danskerne frigøre sig fra deres løgne, og se idioterne i samme båd som os andre. Hvis vi er heldige dør de alle i processen over at se sig selv som ganske almindelige borgere som os andre.

  Giv dem for Guds skyld aldrig en krone, helst heller aldrig nogensinde et sekund.

  Kommentar by Christian — 19. juni 2018 @ 12:53

 3. Lad nu blot denne døende proletaravis more sig, – hvem læser den erfterhånden?

  Kommentar by Rodina. — 19. juni 2018 @ 12:55

 4. Den uddøende avis Ekstrabladet lever kun på mediestøtte og annoncer fra prostituerede. Det sidste har jeg ingen problemer med, men mediestøtte?

  Hvis jeg tuner ind på ekstrabladet.dk er der – som Dan Turell udtrykte det – vold, mord og modbydeligheder. Det er ikke let. Resten handler om clickbaits på store bryster, store numser osv…

  BT skal dog som sladderblad have ros for at have gravet dybt i de betændte sager om Anna Mee Allerslevs forrygende omgang med egne og især andres midler. Og hendes lemfældige omgang med mangfoldighedsfester, hvor jøder desværre ikke var velkomne.

  Det bedste ved at Ekstrabladet går nedenom og hjem er vel, at Politiken og muligvis også Jyllandsposten går ned i samme ombæring.

  Kommentar by anon — 19. juni 2018 @ 13:05

 5. Tænk hvis en terrorist i en burka benyttede lejligheden til at komme ind i det stærkt bevogtede politikens hus hvor ekstra bladet holder til sammen med jyllands posten, fordi han ville forsvare den religion der er årsag til at huset er bevogtet! Det ville fandme være ironisk!

  Kommentar by per — 19. juni 2018 @ 13:25

 6. #4 Politiken er ikke afhængig af EB længere. Den tid hvor EB var en pengemaskine, der bar resten af Politikens Hus er forlængst forbi.

  Kommentar by Odo — 19. juni 2018 @ 13:53

 7. Jamen Poul Madsen er jo også med i Besserwissen på TV2 news…..så han må jo være intellektuel, sammen med Jacob Ellemann, og den tidligere Chef for EB (ham betonklodskonservative …glemt navnet) og David Trads (i ved ham som løj et nazipåstulat på en embedsmand, indtil vedkomne blev fyret)….så det er jo et fint selskab. Altså Poul Madsen vil understøtte religionsfriheden for alle andre end dem som er påtvunget Burkaen. Selvfølgelig skal Burkaen som det shariakvindeundertrykkende symbol det er tillades, så undertrykkelsen der fremviser at kvinder er halvt så meget værd som manden, og underlagt manden som hans ejendom, helt uden protester kan foregå i fuldt offentlighed. Gad vide om han også vil hjælpe kvinder til at få dette undertrykssymbol af???? Den hjælp skal de nok ikke forvente fra Poul Madsen, og de fleste steder, hvor de i den islamiske del af verden, bliver påtvunget Burkaen, bliver de da højst sandsynligvis også dræbt, da det jo ville krænke familiens (og især) mandens ære….og det kan vi jo ikke have, men at kæmpe for dens indførsel i et frit land…..det er selvfølgelig Hallal. Imod? Det er Haram…..så der kan Poul Madsen jo godt være med. :-). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2018 @ 14:22

 8. Korrektion: Jeg tror han rettelig hedder Poul Hamadsen og er vild med islam, da den tillader Nikah mut’ah https://en.wikipedia.org/wiki/Nikah_mut%27ah – noget Politikens Hus har scoret kassen på gennem årene.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 19. juni 2018 @ 14:46

 9. Man kunne fristes til at tro, at parrets fælles rundrejse har fået amorinerne til svirre, og at endnu en konvertering har fundet sted, og at Poul Madsen snart vil tilægge sig det obligatoriske sorte skæg.
  For årtier siden læste man Ekstra Bladet fordi der engang imellem var forsøg på afsløringer. I vore dage er det for at se hvor mange løgne avisen er nedrig nok til at bringe.
  Jeg ser engang imellem den fysiske avis på min lokale pub, og den trykte version er efterhånden yderst tam, bortset fra flere sider med sport, og så alle “glædespigeannoncerne”. Udover ”pigerne”, så er avisen åbenbart meget forsigtig med at trykke noget som ikke bare kan forsvinde med et klik.

  Ekstra Bladet er det bedste eksempel på at journalistuddannelsen er sunket dybt under lavmålet, så mon ikke der bliver gjort plads til en som Özlem Cekic i redaktionen – her efter parrets muslimsucces rundt i landet.

  Kommentar by Henning Jensen — 19. juni 2018 @ 14:49

 10. Özlem Cekic er sopran,
  og Poul Madsen synger bassen:
  Fald på knæ for vor koran,
  ellers får I klask på kassen!

  Kommentar by Crass Børsting — 19. juni 2018 @ 15:13

 11. Madsen er jo chef for en døende avis. Derfor indtager han samtlige standpunkter. Et nyt hver dag, til han har nået hele vejen rundt.

  Kommentar by BB — 19. juni 2018 @ 15:27

 12. Folk (og domstolene) kan forhåbentlig se at avisen opfordrer til lovbrud.

  Kommentar by k m. — 19. juni 2018 @ 15:46

 13. Når Politiken/Ekstra Bladet (i en ikke så fjern fremtid) er gået dundrende bankerot, så vil ejendommen Rådhuspladsen 37/Politikens Hus være ualmindelig velegnet til en strålende fremtid som moske – De er allerede godt i gang derinde – Forestil dig karnappen (som huser det legendariske hjørnekontor) videreført/tilføjet en minaret !? – Og hvorfor ikke ? – Det kan sgu da, efter hånden, være ligegyldigt om det er en imam eller Poul Madsen & Co der udspyr deres tåbeligheder ud over et fortabt Danmark!

  Kommentar by T. Flodur — 19. juni 2018 @ 16:18

 14. Lad os nu se.
  Scene 1: En person i burka på gaden med nogle følgeslagere.
  Scene 2: Politiet stopper for at snakke med personen for det er forbudt at maskere sig med burka. Følgeslagerns mobiltelefoner kommer lynhurtigt op fra lommerne og går varme.
  Scene 3: Fem minutter senere er de to betjente omgivet af halvtreds ophidsede mandlige muslimer.
  Scene 4: Betjentene bakker hurtigt ud og forsvinder. Og gør det aldrig mere.
  Epilog: Glade politikere:
  Sådan gik det med det med den lov.

  Kommentar by jørgen — 19. juni 2018 @ 16:22

 15. #14 Jørgen, jeg tror at du rammer meget rigtigt her. Sådan går det, når de såkaldt ansvarlige politikere ikke vil forholde sig til de reelle problemer, men kun forsøge en elendig symptombehandling. Og muslimerne og landsforræderne vil gnide sig i hænderne af fryd.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. juni 2018 @ 16:45

 16. Boykot de firmaer der reklamerer på/i Ekstra Bladet. Det er det eneste de har respekt for. Skriv evt til de pågældende firmaer, hvorfor i ikke køber deres vare mere.

  Kommentar by Martin — 19. juni 2018 @ 17:14

 17. Der sker det samme i USA bare i et helt andet tempo. Jo mere højrefløjen eller national konservative får støtte, jo mere presser den frie presse på med retorik eller som her, gakkede events.
  Man kan vel sige at msm har smidt masken.

  Kommentar by Hagmann — 19. juni 2018 @ 17:15

 18. Yousee har store reklamer på eb.dk som eksempel

  Kommentar by Martin — 19. juni 2018 @ 17:16

 19. Poul Madsen er et omvandrende ekskrement, hvilket man bliver mindet om i samme øjeblik man måtte finde på at åbne hans ækle pamflet.

  Hvad er det egentlig han vil – helmer han ikke før landet er 100% islamiseret..? Det kunne man da fristes til at tro, da der må åbenbart ikke trækkes en eneste grænse.
  Men jeg tror bare, at han i så fald bliver slemt skuffet – for han skal nok ikke regne med, at han da ville kunne profitere hverken på massageannoncerne eller den generøse mediestøtte.

  Kommentar by Bror Lerbror — 19. juni 2018 @ 17:19

 20. EB har givet pigerne BH på, og så er der massageannoncerne, ellers ikke det store at hente. Lidt forvirret moral, og lidt bling bling, samt de royale. Ikke meget med hoved og hale. JP kan jeg bedre acceptere, selvom de også er blevet en mere tamunderafdeling af Politiken og DR.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2018 @ 17:22

 21. Inspiration fra 14) .Politiet henvender sig til en burkaperson. Hiver Burkaen af vedkomne og får identiteten fastslået, via krav på navn og personnummer for at kunne udstede bøden. Hvis ikke slæbes vedkomne med ind i bilen, og der kræves bøden og identitet.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juni 2018 @ 17:25

 22. Jamen de to psykopater fortæller jo ikke om danskeren skal smile før eller efter at danskeren er stukket ned eller voldtaget.

  Men uanset hvad, hvem fanden gider smile til en perker når man ved at man forsørger hele perkerens familie og alt deres kriminalitet.

  Danmark er blevet en stinkende kloak af islam og østperkere, og vi er helt færdige.

  Kommentar by Piphans — 19. juni 2018 @ 17:28

 23. Kun en tåbe læser Ekstra Bladet eller lytter til skadedyrret s ugentlige æterforurening.

  Kommentar by Nielsen — 19. juni 2018 @ 17:53

 24. “..at vi skal smile til og hilse på hinanden..”
  Poul Madsen må have fået ideen fra partiskolen:

  I Sovjet blev Stalin fremstillet som den venlige alfader med det muntre smil, alt imens han beordrede millioner af mennesker i døden. Og amerikanerne kaldte deres smilende allierede for onkel Joe.

  Men propagandaen virkede: Folk kunne ikke få sig selv til at tro bagefter, at det vitterlig var Stalin selv, der stod bag dødslisterne.

  Kommentar by traveler — 19. juni 2018 @ 18:09

 25. Hvis nogen etnisk dansker mener at have oplevet en kulturberiger smile til sig, har vedkommende misforstået situationen.
  Kulturberigere smiler ikke til os, de griner ad os.
  Det skyldes ikke, at de morer sig over det sjove vi laver, det forstår de alligevel ikke, da de ikke har humor som sådan. Nej, det er hånlatter, idet de gennemskuer hvor store idioter vi er når vi forsørger dem, føjer dem, lader dem overfalde, røve og gruppevoldtage vore børn, slikker dem i røven og lader dem pisse på os.
  Så store idioter, som vi danskere er i forhold til kulturberigerne, vil altid fremkalde hånlatter, selv hos folk uden humor.

  Kommentar by JMR HH Jr — 19. juni 2018 @ 18:40

 26. Befolkningsudskiftningen må vel meget logisk følges op med en læserudskiftning. Lad os se, om Ekstra Bladet har ramt det ønskede segment rigtigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. juni 2018 @ 19:25

 27. Gylleposten Ekstrapladderet og Poul Madsen stinker værre end den værste gyllespreder en forårsdag på landet.

  Alt dansk bliver forfladiget og værdiløst. Om ikke længe, bliver det formentlig strafbart at synge “Den danske sang er en ung blond pige, der går og nynner i Danmarks hus”. Under svenske forhold var det allerede sket. Er det virkelig der, man vil hen? Verdenen er virkelig blevet underlig. For fanden, hvor er jeg træt i mit gamle hoved.

  Stor utak til politikere gennem 30+ år for alt det lort I og pressen har påført den DANSKE befolkning.

  Kommentar by NotaBene — 19. juni 2018 @ 19:36

 28. Stop nu for helvede mediestøtte og licens. De må selv finansiere det der.

  Kommentar by Winged Hussar — 19. juni 2018 @ 19:52

 29. Politikens hus konkurrerer med DR om at være Danmarks mest skadelige medievirksomhed

  Kommentar by BB — 19. juni 2018 @ 22:36

 30. EB giver mig indtrykket af at være en rigtig hykler-avis.
  Hvorfor ? – Læs videre:

  Fra midten af 1970’erne – og muligvis før – til i hvert fald begyndelsen af 1985 var der ingen ende på al den børne-porno-annoncer EB bragte.
  Mindst 2 gange ugentlig var der 2 hel-sider annoncer for diverse arter af børne-porno: Bøger, blade og film.
  Husker man “Lolita” og “Bambina Sex” ? For at nævne nogen få.
  Bevars – børne-porno var helt legalt den gang. Ingen problemer her.
  men
  Så ændrede det hele sig – og EB fulgte med.
  Nu sender de spioner ud for at fange pædofile.

  Men – det gælder jo om at være med på “Det Sidste Nye”: Det fremmer jo nok salget af avisen ….

  Igen: En rigtig hykler-avis …..

  Kommentar by Frost-Hansen — 20. juni 2018 @ 05:36

 31. #2. Christian:
  Du nævner er række aviser som du ikke kan lide.
  Venligst fortæl mig hvilke aviser man bør læse….
  Der er vist ikke ret meget andet at vælge imellem ?

  Kommentar by Frost-Hansen — 20. juni 2018 @ 15:50

 32. Der var et løb i bhurka på Bornholm til landsmødet. Folk skulle have været nøgne indenunder, så ved et eventuel krav om aflæggelse ville man stå uden tøj på.

  Kommentar by P — 20. juni 2018 @ 16:52

 33. 34 Christian

  Ja, formen er meget bedre! – Godt gået; fin formulering! – Forsøg at få styr dit temperament! – Hold ud! – Vi tror på dig; du kan nå langt hvis du selv vil!

  Kommentar by T. Flodur — 20. juni 2018 @ 23:18

 34. Ja, det er utroligt at “seriøse” medier som Ekstra Bladet vil frembringe den slags pjat. Jeg betragter det simpelthen som et sandt knæfald for kalifatets fremme.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 21. juni 2018 @ 20:34

 35. #34 Christian, de alternative medier bliver stærkere for hver dag der går. Det tiltagende tættere samarbejde på tværs af grænser, og endda politiske skel, bliver tydeligt når man følger de “forbudte” kanaler. Senest har Paul Joseph Watson, Sargon of Akkad og Count Dankula valgt at gå ind i politik. De har meldt sig ind i UKIP, og med den følgerskare, som især de to førstnævnte har, så er det svært at se, at det ikke skulle få mærkbare konsekvenser for the establishment. Mon ikke det netop er frygten for disse folkelige kræfter, som er baggrunden for EUs artikel 13 (eller hvad undertrykkelsesdiktatet nu kaldes)?

  Kan iøvrigt anbefale Red Ice og Mark Collett.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juni 2018 @ 00:34

 36. … på Youtube.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. juni 2018 @ 00:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper