27. juni 2018

VM 2018: Kvindelig iransk fodboldfan med og uden hijab…

Onsdag i sidste uge spillede Iran mod Spanien i gruppe B. Iran tabte knebent, og kom ikke videre fra puljen. Her et foto af en kvindelig iransk fodboldfan, der overværede kampen, og i lighed med de fleste andre bar et synligt Fan ID. Et stykke billedlegitimation, der tæller som visum, rekvireret hjemmefra. Billedets ophav er ukendt, men flere medier har bragt historien, herunder Daily Star.

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93224/trackback

16 Comments »

 1. Ja, det er jo den iranske forbandelse. Jeg har før skrevet om landet herinde, og om mine oplevelser der. Her var et indslag fra TV2 Nyhederne forleden dag også sigende. En gruppe mænd der sad og nød en kold øl på en bar. Og hårdt presset måtte de indrømme, at de også gjorde det derhjemme, selvom det var forbudt. Da jeg boede i landet havde jeg heller ingen problemer overhovedet med at få fat i øl og blev ofte budt på øl i private hjem.

  Iran er et fantastisk land, men forbandelsen hedder Islam. Det kvæler al glæde.

  Kommentar by Michael Jensen — 27. juni 2018 @ 01:36

 2. Så kan hun jo glæde sig til at komme hjem til shariapolitiet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. juni 2018 @ 01:36

 3. Apropos: Trumps beslutning om at annullere Obamas private atomaftale med Iran, har betydet frygt for økonomisk nedsmeltning, men vreden går ikke mod Trump: https://hodjasblog.one/nu-raaber-demonstanter-ned-med-palestina-i-iran/

  Skal vi vædde om, at “Jersild om Trump” og “Verden ifølge Trump” og hvad de ugentlige programmer ellers hedder, ikke forholder sig til dette..?

  Kommentar by Michael Jensen — 27. juni 2018 @ 02:11

 4. #3, Michael Jensen. Jeg har set nogle af disse “Verden ifølge Trump”, og det er en tour de force i uærlighed, løgn, manipulation, skævvridning og irrationalitet. Fandme glad for at der findes alternative medier, for de danske er så langt ude, at det reelt er umuligt at lave en parodi på dem – det ville ikke være til at skelne fra den “ægte vare”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. juni 2018 @ 02:24

 5. Stakkels pige, nu kan hun så søge asyl i Rusland..

  Kommentar by Martin — 27. juni 2018 @ 05:37

 6. Det må være omkring 30 år siden, at jeg først læste fortællingen om, hvordan kvinder fra især Iran og SaudiBarbarien, så snart flyet lettede fra deres hjemlande mod vesten, straks smed hijab, burka og hvad det ellers hedder, og begyndte at sminke sig og iføre sig dyrt modetøj.

  Tror sgu endda, det var i Politiken. Bortset fra det er Iran kendt for deres barbariske henrettelser af fx bøsser, men også kendt for, at kvinder fra storbyerne sætter deres hijab så langt tilbage, at store dele af håret er blottet.

  Samtidig er der mullaher, der er specielt ansat til at arrangere og opløse ægteskaber i løbet af ca. ½ time i forbindelse med prostitution.

  DDR havde for en del år siden en dokumentar om emnet, hvor to-tre iranske kvinder levede af denne prostitution, som altså var fuldstændig legal. De var i øvrigt også heroinmisbrugere.

  Dér kan man dog tale om tilpasningsvenlig shariaislam…..

  Kommentar by anon — 27. juni 2018 @ 06:18

 7. Og venstrefløjen demonstrerer for at få hende tilbage i burkaen!

  Kommentar by Per — 27. juni 2018 @ 06:58

 8. Den demonstration bliver vist mindre og mindre, ældre og mere gråhåret for hver dag.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. juni 2018 @ 08:32

 9. En verden til forskel på de to billeder. Hold da op hvor pigen er blomstret op uden særken :-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 27. juni 2018 @ 09:05

 10. 1.
  Jamen det værste er at islam dræber kristne.

  Appopos billedet af den unge kvinde, så er jeg nu meget i vildrede, for vi får hele tiden at vide, at disse islamiske sækkekællinger selv vil gå med sækken på, så hvad fanden laver hun uden sæk?

  Kommentar by Piphans — 27. juni 2018 @ 09:14

 11. Frygteligt at se spillere med islam gedebukkeskæg på banen.
  Kan dog nogenlunde forstå en islandsk spiller har.

  Kommentar by P — 27. juni 2018 @ 09:56

 12. #8 Hvad har den banale konstatering af, at alle mennesker bliver ældre med sagen at gøre?
  #10 Det gælder ikke i lande, hvor det er officiel statslig politik som fx Iran og Saudi-Arabien, men desværre er det nok rigtigt i DK, hvor mange af dem er ideologisk motiverede, med konvertiterne som de værste – at det så skyldes en form for hjernevask/indoktrinering er en anden sag,

  Kommentar by Odo — 27. juni 2018 @ 12:30

 13. Iranere eller mere korrekt persere er iøvrigt ariere og ikke arabere. Iran må betragtes som besat land.

  Kommentar by Jake Sorensen — 27. juni 2018 @ 19:30

 14. Hun er helt klart mest lækker uden tørklædet.

  Den unge mand på billedet skulle angiveligt være inde i varmen hor præstestyret og den unge kvinde er hans kone, så de skal nok få lov at komme ind i landet igen.

  Sakset fra Twitter:
  According to this tweet, the man you see is the son of Mr. Abdullahi, head of #Iran’s IRGC-linked Khatam al-Anbia construction company, with his wife during the Iran-Spain game during #WorldCup2018.
  Interesting how here she looks far different from her ID.
  https://twitter.com/HeshmatAlavi/status/1011955397178134528

  Kommentar by Vagn Henning — 28. juni 2018 @ 13:42

 15. Har været i Iran en enkelt gang i forbindelse med noget arbejde. Fløj fra Wien til Teheran og retur. Da vi stod på flyveren I Wien var der ingen af kvinderne der bar slør. Da vi stod af flyveren havde alle (pånær en ung kvinde der nok lige har knebet sig under deres aldersgrænse) slør på. Den modsatte vej skete præcis det modsatte: Alle kvinderne bar slør da de stod på flyet, men ingen bar slør da de stod af igen i Wien.

  Det finder jeg et lille glimt af håb i.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. juni 2018 @ 13:55

 16. Fordi der i Danmark ses så mange tørklædekvinder tror mange danskere det er koranbefalet at tildække sig, men det er kun en anbefaling. Derfor behøver kun fundamentalisterne følge den anbefalede påklædning, medmindre man bor i lande med regler om anstændig påklædning som Iran og Saudi-Arabien.

  Alternativer til “Jersild om Trump” og “Verden ifølge Trump” har jeg ikke opdaget dansksproget. På amerikansk er der jo Infowars som populært medie, men det ville være rart hvis en behjertet dansker formidlede det vigtigste derfra på dansk.

  Kommentar by perhag — 2. juli 2018 @ 12:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper