27. juni 2018

Velfærdsstaten udhuler manderolle – Forsker: Mænd skal gøre sig ‘mere attraktive over for kvinderne’

I BT beklager kønsforsker Karen Sjørup sig over, at Bilka sælger t-shirts til piger med en tekst, der indirekte opfordrer dem til ‘at holde sig tilbage’ – og således reproducerer stereotypen om de aktive drenge og de pæne passive piger. Herunder en helt klassisk køns-vinkling set på Kristeligt Dagblad, som ingen kønsforsker nogensinde ville problematisere – Kvinderne vil ikke stifte familie med ufaglærte mænd (via Tobias Petersen).

“En stadig større andel af danske ufaglærte mænd får aldrig børn, viser ny undersøgelse. For de stadig bedre uddannede kvinder gider dem ikke. Det udfordrer, hvilke kriterier vi udvælger hinanden efter, mener psykolog og mandeforsker.

… flere undersøgelser har vist, at mænd, der lever alene, i gennemsnit lever syv år kortere end dem, der lever sammen med nogen. Enlige kvinder lever blot tre-fire år kortere. Single-mændene er også hårdere ramt end kvinderne på deres almindelige trivsel, og den virkelige tragedie er, at mænd i langt mindre grad end kvinderne selv vælger at være barnløse eller leve alene. …

En mulig konsekvens er et silosamfund, hvor mænd og kvinder lever stadig mere adskilt – uden at skabe en familie, mener Svend Aage Madsen. … for flertallet af de ufaglærte mænd uden partner eller børn er der stor sandsynlighed for, at de sakker endnu mere bagud på alle parametre. Skal vi undgå, at det scenario folder sig helt ud, kræver det især, at mændene hanker op i sig selv og begynder at spørge: Hvad er det for et liv, vi gerne vil leve? Hvordan undgår vi at blive tabt? Hvordan gør vi os mere attraktive over for kvinderne?

‘Det bliver ikke bare interessant, men helt afgørende, hvornår denne gruppe af mænd virkelig opdager, at de står i en situation, de kun selv kan ændre på. …,’ siger Svend Aage Madsen.”

Oploadet Kl. 22:47 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93243/trackback

24 Comments »

 1. Der bliver færre ufaglærte job, ergo færre ufaglærte mænd. Så er kvinderne og kønsforskerne på skider en igen

  Kommentar by k m. — 27. juni 2018 @ 22:53

 2. #2 Hvorfor skulle kvinderne tabe på det? Det hænger ikke sammen. Desuden vil der jo stadig værre flest tabermænd, de bliver mere endnu mere tabere, når de heller ikke har et arbejde.

  Kommentar by Odo — 28. juni 2018 @ 01:08

 3. 80% af skilsmisserne er på kvindens foranledning. Ingen skal bilde mig ind, at mænd er blevet så elendige og værdiløse, at dette tal kan retfærdiggøres. Forklaringen er nok nærmere, at kvinder har fået magten til at tage børnene og smadre hans økonomi, hvilket har skævvredet balancen mellem kønnene til stor skade for alle.

  De såkaldt veluddannede kvinder finder, som oftest, ansættelse i det offentlige, hvilket blot forstærker den sørgelige udvikling. Den forsmåede mand skal ikke blot kæmpe mod en svigagtig kvinde, men også en hær af bureaukrater, med uendelige økonomiske ressourcer til at få ham ned med nakken.

  Jeg har svært ved at se, hvorfor mænd idag overhovedet orker at forsøge. De har alle odds imod sig.

  Kampen mod mænd begynder tidligt. At f.eks. ADHD-diagnosen stort set kun bruges mod drenge, skyldes et grotesk feminiseret system, hvor enhver form for maskulinitet bliver sygeliggjort. Små drenge som skal vokse op og blive til mænd, får igennem hele deres opvækst at vide, at der er noget galt med dem, mens pigerne bliver behandlet som om de er prinsesser. Billedet forstærkes konstant af film, musik, reklamer osv.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. juni 2018 @ 01:33

 4. Det er faktisk økonomisk uansvarligt for en kvinde med lave indtægter at gifte sig eller officielt leve sammen med en ufaglært. Desuden anses den enlige mor meget ofte som et stakels offer.

  De økonomiske fordele ved at gifte sig og bo sammen har den sociale stat bevist fjernet.

  Hvorfor gifte sig med barnets far, når kommunen og stat betaler enlige mødre dobbelt børnebidrag, giver gratis børnehave og vuggestue samt nærmest gratis bolig. Kvinder kan jo stifte egen familie (= børn) uden at skulle gifte sig, leve sammen med eller oplyse navnet på barnets far.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 28. juni 2018 @ 02:36

 5. Og, hvorfor tror forskerne så at enlige mænd tager til Thailand, Rusland eller Tjekkiet?

  Fisse!

  I øvrigt endnu en ting der fordømmes af feministerne – Alting er et problem!

  Kommentar by Santor — 28. juni 2018 @ 08:46

 6. Jeg arbejdede engang som gartner sammen med en kollega, der fik sig en sød kæreste. De giftede sig, og da pigen var i gang med en højere uddannelse, forsørgede kollegaen hende imens. Alt var lutter idyl. Indtil pigen var færdiguddannet og fik et højtlønnet job. Så indledte hun et forhold til en af sine nye kolleger af samme økonomiske stand og ville skilles. Ikke nok med det, hun ville også have halvdelen af min kollegas værdier, da de havde fælleseje. Det medførte, at da kollegaen nogle år efter blev gift igen, var det med ægtepagt og særeje til nogen undren for den nye hustru. Moralen er jo desværre, at man aldrig kender et andet menneske fuldtud og at et sødt væsen kan skjule et råddent indre.

  Kommentar by HP — 28. juni 2018 @ 09:18

 7. At 1:
  Kvinderne og kønsforskerne kommer ALDRIG på skideren. Det sørger velfærdsdanmark for.

  Kommentar by Bastardo — 28. juni 2018 @ 09:45

 8. Kvinder i dag er allerede gift med velfærdsstaten så hvorfor gifte sig med en mand?

  Kommentar by redneck — 28. juni 2018 @ 10:18

 9. Bastardo 09:40
  Jo, det gør de, fordi deres selvopfundne virkelighed altid bliver gjort til skamme. De er dagdrømmere som Uffe Elbæk, og han har jo gravet sin egen grav.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2018 @ 10:26

 10. En ny H.C. Andersen kunne skrive et eventyr om det!

  En beton studentermarxist, sociolog Karen Sjørup, der som studerende på Københavns Universitet på sociologi i 1970’erne råbte: “Kvindekamp er klassekamp!” og hetzede ikke-marxister og medstuderende piger, der gik i smart tøj og brugte make-up.

  Og en Svend Aage Madsen, nu chefpsykolog på Rigshospitalet, der som psykolog-studerende og centralkomité medlem i det danske KAP, Kommunistisk Arbejderparti, i 1978 besøgte Pol Pot himself i Kombodia og roste ham for revolutionen, der var i fuld gang under de danske KAP’ers venskabsbesøg med de berygtede Killing Fields, hvor 1½-3 mio cambodianere blev henrettet i revolutionens navn. (De kambodjanere, der brugte briller, blev uden videre henrettet:-)

  https://www.b.dk/boeger/folkemordernes-danske-taleroer

  Kommentar by A-mad — 28. juni 2018 @ 12:51

 11. Bliv en MGTOW, eller inkarneret ungkarl for de over 35, der kun kører pump & dump stilen. Lad hullerne leve i deres eget selvskabte helvede i femiland, udsult staten og nyd at se det hele ramle.

  Kommentar by Tøhø — 28. juni 2018 @ 18:01

 12. Seksuel planøkonomi NU!

  Det liberaliserede-globaliserede sex-marked er en katastrofe for europæiske mænd og kvinder. Og en af hovedårsagerne til den nationale opløsning.

  Hvor forældrene i gamle dage arrangerede ægteskaberne, må staten som national formynder nu tage over i stedet.

  Det gælder folkets overlevelse, som er dødstruet af kapitalisme og deraf følgende individualistisk nihilisme.

  Den fri abort må også afmonteres øjeblikkeligt!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 28. juni 2018 @ 19:55

 13. Sverige viser vejen. Han og hun bliver bekvemt fejet under gulvtæppet, til fordel for det kønsneutrale (hvilket ord!) hen. I øvrigt synes England som det land der ligger tættest Sverige i opløbet om islamiseringen.
  Og nu vi snakker om kællinger. Hvor villige vil de være til at gribe til våben, når den krig multikulturalisterne har tvunget ned over os, bryder ud i lys lue?

  Kommentar by Nielsen — 29. juni 2018 @ 00:36

 14. Den er ikke så svær. Der er nok af andre kvinder, og hvis de almindelige danske kvinder heller ikke vil ende som ensomme særlinge, så må de selv tage dem sammen. Jeg gider sgu heller ikke gøre mig til for en dame som tror hun render rundt med kronjuvelerne, og som skjuler sit følelsessavn bag en lille forvirret Chin chilla. :-). Drop selvmedlidenheden og dyrk noget motion. Det hjælper. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. juni 2018 @ 20:09

 15. Hvorfor dog frivilligt gå ind i en situation, hvor man risikerer at sidde og betale for at se en anden mand opfostre sine børn, mens man samtidigt, over indkomstskatten, betaler for at andre mødre kan modtage dobbelt børnebidrag af Staten,(altså, dig og mig), for at droppe deres mænd?

  Det er der jo ikke antydningen af logik i, når der nu er så mange andre meget mere interessante måder at fucke sin økonomiske og sociale situation op. Faldskærm-udspring uden faldskærm, eller russisk roulette som nogle af de mere åbenlyse.

  Desuden viser globale DNA-tests at 80% af kvinderne altid har fået børn med de 20% af mænd i toppen, hvilket understøttes af et verdens største kontaktbureauers undersøgelse et par år tilbage, der viste at 100% af kvinderne synes at 80% af mændende er under deres værdighed som partner materiale. Uagtet at rigtig mange af dem ikke selv har noget at bidrage med, hverken personligheds- eller udseende-mæssigt, naturligvis.
  Og hendes økonomiske bidrag til et parforhold er de fleste mænd jo heldigvis godt klar over ikke betyder så voldsomt meget, for når hendes studiegæld for den højere eksamen, den ekstra bil/benzin/afgifter, og børnehave/fritidshjem, osv. er betalt, ja, så er der sgu’ ikke så voldsomt meget tilbage at komme efter dér.

  Tak, men nej tak.
  Mælken er jo gratis nu om dage, p.gr.a. den indbyrdes konkurrence over de 20%, og skulle jeg en sjælden gang virkeligt kede mig, så kan jeg jo altid sætte mig ned og læse en af de mange tusinder af artikler online, der alle sammen starter med ordene: “Hvor er alle de gode mænd henne?”

  Kommentar by Kimski — 29. juni 2018 @ 23:27

 16. Michel Houllebecq har skrevet fremragende og syleskarpt om konsekvenserne af vor tids totale markedsgørelse af seksualiteten. Dvs. når ingen normer og traditioner, som f. eks. det monogame ægteskab, længere begrænser udfoldelserne, men kun værdien på det seksuelle marked tæller, og hvor få derfor får det hele og de fleste for lidt. Det gør han i romanen: “Udvidelse af kampzonen”.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 29. juni 2018 @ 23:52

 17. Kvindernes lange uddannelser er ikke ensbetydende med en større begavelse.
  Tro mig, jeg har arbejdet mange år samnen med offentlige kunder !

  Kommentar by TT — 30. juni 2018 @ 01:41

 18. Problemet er at de fleste danske kvinder er lige så ækle sjaskede og afdankede som Karen Sjørup og Frederikke Kjerulff Madsen, og der er sku da ingen normal dansk mand som gider stadse sig ud for sådanne aljebeholdere.

  Kommentar by Piphans — 1. juli 2018 @ 07:47

 19. Det virker som om en del mænd ikke har opdaget at pornoen er opfundet, siden de fortsat lader sig frustrere over at kvinderne afskærer dem fra sex.

  Samfundsmæssigt ville det kræve en del flere boliger at undgå parforhold (kan løses ved sideløbende udvisninger af muhamedanere) og desuden gøre livet frivilligt.

  Kommentar by perhag — 2. juli 2018 @ 12:37

 20. kunne da sagtens se mig selv stå på en bakketop med bowlerhat og høre hyrderne jodle ;) die livr, die livr ;)

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:11

 21. cause, ” I am Just amen” — the first altso the last I am ;)

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:12

 22. rpg, rpg ;)

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:13

 23. we Just-need another bomb-track ;)

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:13

 24. at-4, at-4 ;)

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper