30. juni 2018

Med hammer, segl og hagekors for den nationale socialisme: “Nation! Moderland! Socialisme!”

De senere dage har budt på uforglemmelige oplevelser her i Moskva. En længere illustreret gennemgang følger i den kommende uge, men nedenviste foto kan fint stå alene. En klistermærke der illustrerer hvorledes den nationale og den internationale socialisme i praksis er en fløjkamp blandt totalitære. Gruppen ‘Andet Rusland’ (sic) vil samle fløjene, hvad klart illustreres af logoet: Hammer, segl og hagekors: “Nation! Moderland! Socialisme!”.

Oploadet Kl. 00:45 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93270/trackback

16 Comments »

 1. Av, den bliver svær at bortforklare ude i ungdomshuset..

  Kommentar by Per — 30. juni 2018 @ 00:52

 2. Måske foreningen kan bringe lidt disciplin i det liberale morads der er i geledet :-)

  Kommentar by TT — 30. juni 2018 @ 01:35

 3. Mange skræmmende signaler fra Rusland. Der er to typer tosser i Danmark. Dem der knuselsker islam og ikke ser hadet i ideologien. Dem der knuselsker putinisme og ikke ser hadet i ideologien.

  Kommentar by Søren — 30. juni 2018 @ 09:36

 4. Interessant rygte fra USA. Overvejer Trump at trække amerikanske tropper ud af Tyskland ?
  Er Trump så forudseende, at han ikke ønsker at blive part i en kommende borgerkrig i Tyskland, skabt af Merkels uansvarlige indvandrerpolitik?
  https://www.focus.de/politik/ausland/us-politik-im-news-ticker-neue-trump-forderung-der-rechtsstaat-soll-nicht-fuer-migranten-gelten_id_9151423.html

  Kommentar by k.m. — 30. juni 2018 @ 09:56

 5. Der er en stor dialektisk udfordring i at at forklare de uindviede i marxismens og fascismens fælles religiøse ophav, og de indviede har ganske sikkert ikke et ønske om at præsentere synkretismen her, da de 2 fløjes eksistensgrundlag består i løbende at kunne spille de 2 fløje ud mod hinanden og dermed holde gryden i kog, så en skjult agenda – fx. globalisme og ophævelse af nationernes suverænitet – kan gennemføres.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Dialektik

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 30. juni 2018 @ 10:23

 6. 3. k.m.
  Kunne det også tænkes at Trump forudser at venskab med Putin kan føre til at Rusland hjælper med at hive muslimerne ud af Hele EU.

  Politikere i EU er helt helt til grin.
  Dette kvindemenneske (Vir shaffen das) sidder der sgu endnu.
  EU´s politikere er undermåler, der vil have krig, og det får de med 100% garanti.
  Deres Migrantfis fører IKKE noget godt med sig. Kun fattigdom, vold, anarki.
  Danskerne skal Hver i sær anskaffe sig et forsvarsvåben. Hvad det skulle være for en type, vil jeg ikke udtale mig om. For det må hver i sær selv bestemme ud fra deres position i den Danske samfund.

  Kommentar by Sindsro — 30. juni 2018 @ 13:46

 7. Det giver perfekt mening at forene nazisme og socialisme i en samlet fascistisk bevægelse. Det er rigtigt at nazismen fokuserer på det nationale, hvor socialismen fokuserer på det internationale, men begge er ekspansive, dvs. imperialistiske bevægelser, som netop ikke holder sig indenfor egne landegrænser. Desuden er begge totalitære bevægelser, som ikke regner den individuelle borger for en skid, men derimod ser borgerne som en folkemasse, hvor alle er lige, bortset fra at nogle er mere lige end andre. Begge stræber mod et utopisk mål. Begge er opstået på baggrund af myter og hjernevask, som skal holdes ved lige hele tiden for at holde bevægelserne i live. Begge ledes af en glorværdig stærk fører, beskyttet af en dødsensfarlig pretoriagarde og omgivet af en privilegeret korrupt magtelite.
  Fascismen, som kan forme sig som nazisme, socialisme eller kommunisme eller noget unævneligt efter de givne omstændigheder, er den trygge havn mennesker uvægerligt søger tilflugt til, når det borgerlige demokrati bryder sammen, da alternativet er anarki og kaos.

  Kommentar by JMR HH Jr — 30. juni 2018 @ 21:34

 8. Tilføj=>7:had til kapitalisme – anti-kapitalisme – er grundlaget i de omtalte “ideologier”. De er revolutionære – vil omstyrte de kapitalistiske, individ-baserede samfund – individet er intet, staten er alt – og de respekterer ikke landegrænser. https://da.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler hadede https://da.wikipedia.org/wiki/Kapitalisme

  Kommentar by barfbag — 30. juni 2018 @ 22:04

 9. Tilføj 8. Der er tale om https://en.wikipedia.org/wiki/The_Other_Russia_(party)

  Kommentar by barfbag — 30. juni 2018 @ 22:17

 10. Det vigtigste er at sikre europæiske folks overlevelse og en fremtid for vores børn. Hvis ikke dette lykkes vil det være ret ligemeget om vi har den ene eller den anden politik ift. økonomi mv.

  Kommentar by HN3 — 30. juni 2018 @ 22:18

 11. Søndagslæsning: http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/the-dollar-dilemma-where-to-from-here

  Kommentar by Nielsen — 1. juli 2018 @ 08:42

 12. Når Kim viser billeder af enorme bygninger med guldkupler, tænker jeg på at eliten lever i ufattelig rigdom, mens bønder i blikskure må klare sig med næsten ingenting.

  Enhedslisten og resten af rød blok kritiserer ikke klasseskel i Rusland. Det er ellers deres politik at alle skal have samme muligheder i samfundet. Og hvad med ham der vil indføre 100% beskatning af indkomster over 3mio ?

  Det må være mærkelig at leve sit liv på en løgn.

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2018 @ 08:45

 13. -> 12. k.m.
  Citat: “Det må være mærkelig at leve sit liv på en løgn.”

  Næppe?
  Det kræver kun en tilpas lille hjerne.

  Kommentar by Henning Jensen — 1. juli 2018 @ 10:53

 14. Henning Jensen
  Ja, og det er derfor de røde altid fejler i deres samfund. Det hele går op i kaos og korruption.

  Kommentar by k m. — 1. juli 2018 @ 14:57

 15. 1, nej da… tænk hvis de i fælleskabets ånd, havde stået på “taget” når helio-lige-kopterne kom ;) så havde huset jo været kom-plet, fredeligt ;) – mon det er russerne der kommer for at befri os…. så må vi håbe de har lært at kravle i de dersens hempereb af hun-planter, helt uden benene ;) helt op under loftet som i hallen´ ;) såvel som på 1. sal. ;)
  7, jamen nu er det jo sådan at vi endnu er nogle som mener at vi kan samarbejde med dem som kan stå imod os… ved du hvad, havde du været en tøs, så havde jeg sgi da faldet “pladask” for dig ;) du lyder næsten som mussolini, når han mest af alt havde brug for en håndsrækning… har vi ikke stadigvæk gemt de der hvor man har sådan et trinbræt bagpå ;) de står måske ligefrem, og samler støv :)))

  Kommentar by JustDozer — 2. juli 2018 @ 18:07

 16. Socialism + Nationalisme = Fremtiden!

  Den borgerlige indvandringsmodstand (DF, Nye Borgerlige) er til at lukke op og skide i.

  Den har haft fra 2001 til nu, til at opnå resultater. Og det er blevet til NADA!

  (Jo, til kilometervis af røvslikkeri på Fogh og Løkke, er det blevet – Så helt forgæves har det ikke været, hvis man altså gerne ville skaffe kapitalens luderkarle rene røvhuller)

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 2. juli 2018 @ 22:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper