2. juli 2018

Rune Selsing om den manglende diversitet: “Hvad er der egentlig til den konservative borgerlighed…”

Sidst jeg hørte Radio24syv blev Donald Trump kaldt racist, men det er ferietid, og hvis jeg skulle opsamle alle eksempler, så kunne jeg ikke lave andet. Radio24syv har en mindre venstre-ideologisk tilgang til stoffet end DR, men i det store og hele, er det ikke meget kanalen har at byde landets mange kulturkonservative. Altså, udover hån og slet skjult foragt. Personligt begræder jeg ikke flytningen af Radio24syv til en lokalitet vest for Storebælt. Om det hjælper på slagsiden er svært at sige, men selv gode journalister bliver håndtamme eftersnakkere, når de dagligt er nødt til at positionere sig i forhold til den yderste venstrefløj. Færre statsmedier havde været bedre.

Rune Selsing om flytningen af Radio24syv – Radio24syv blev straffet for at være venstreorienterede.

“Lad os bare tage programmet Cordua & Steno, der er blevet markedsført som Danmarks eneste borgerlige debatprogram. Det er dog så som så med borgerligheden. Jarl Cordua tilhører københavnerfløjen af Venstre (dvs. folk fra udkantsdanmark der er flyttet til København) og er kendt for at hade DF. I reklamerne til programmet benægter han i øvrigt at være højreorienteret. Torben Steno stemte ved sidste valg på Alternativet og er overhovedet ikke borgerlig.

Et andet fast program er Lars Trier Mogensens Det Røde Felt, der, som navnet indikerer, er et klassisk venstreorienteret program. Det er hører vel til et sted mellem SF og Socialdemokratiet. Og hvis Enhedslisten skulle føle sig udenfor, kan de tune ind på Pakzads Polemik, hvor de mest outrerede venstrefløjstanker kommer til orde. Både noget med imperialisme og kapitalen. Ren nostalgi!

Radio24syv giver også plads til programmer om udenrigspolitik, EU og prisværdigt nok et fast program om indvandring og integration. Det udenrigspolitiske program Datolinjen er bestyret af Anne Sofie Allarp, der er tidligere formand for SFs ungdom, tidligere ansat og medlem af socialdemokraterne. Hun er ikke medlem længere, fordi hun ikke kunne klare den uanstændige udlændingepolitik.

Europa i Flammer begyndte balanceret med Morten Messerschmidt og Dan Jørgensen som værter. Det kunne vel trods alt gå med lidt balance, når det bare er noget ligegyldigt som EU, det handler om. De er imidlertid skiftet ud med den socialdemokratiske jubeleuropæer Christel Schaldemose og den radikale jubeleuropæer Jens Rohde. Det er næppe mere end 5% af befolkningen, der er lige så prounion’ske som de to.

Rushys Roulettes er et program, der mest handler om indvandringsproblematikker og har overvejende venstreorienterede gæster, ligesom værten er tidligere folketingskandidat for socialdemokratiet.

Gad vide, hvad Kristian Thulesen Dahl tænker, når han kigger ned over listen af faste politiske programmer? Han tager det nok ganske roligt ved udsigten til at kanalen måske lukker, eller må opgive de etablerede koncepter. Hvad er der egentlig til den konservative borgerlighed, som alligevel fylder i hvert fald en tredjedel af befolkningen?

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93291/trackback

9 Comments »

 1. Kirsten Birgit fra Den Korte Weekendavis er den eneste på Radio24syv til tider provokerende mod den øvrige journalistmasse og deres færdigsyede venstreorienterede humanistholdninger.

  Dog læses ofte SMSer op i de forskellige programmer, og mange af disse SMSer udtrykker logiske, indsigtsfulde eller bare protestsynspunkter mod de enkelte programmers danskerfjendske undertone.

  Kommentar by perhag — 2. juli 2018 @ 13:47

 2. Man kan opstille følgende 90/10 pct.-teorien.
  De 90 pct. i samfundet er fundamentalt ligeglade med politik. De interesser sig for familie, kærester, børn, venner, have, hobby, kongefamiliens ve og vel, Gödels teorem eller hvad det nu kan være langt fra politik og med lever med skatten og det bureaukratiske formynderi som med deres syge bedste mor. De bryder sig ikke om forandringer, kan ikke se noget formål hermed og er derfor basalt set kulturkonservative borgerlige.

  Så er der de 10 pct. De tænker aktivistisk. De brænder for en forandring af samfundet, formodentligt fordi de er eller har været ude for et eller andet, som de ikke kan acceptere. De søger ind i politik, i medier, i film, i teater, i støttegrupper for at udleve deres aktivisme. Aktivisternes aktivisme formes pr. tradition inden for en venstre-ideologisk ramme. Spørger man en aktivist, hvorfor de gik ind i deres aktivisme, så er standardsvaret at de vil lave samfundet (eller en delmængde heraf) om, og bruger så normalt den venstre-ideologiske sprogramme til at definere deres mission. De har altså et syn på verden, der er lige modsat de 90 pct.

  Men aktivismen kan også blive så ekstrem og galninge-agtig, at den truer med at smadre samfundet med fikse ideer, og så vil nogle af dem fra 90 pct.-gruppen blive så harme, at de også begynder at blive aktivistiske, men i en redefineret ramme, der ikke er venstre-radikal, men logisk nok anti-venstre-radikal.

  Men man kan ikke forvente i udgangspunktet, at der er nogen mediefolk, filmfolk eller politikere, der repræsenterer den store brede apolitiske befolkning og deres stille kulturkonservatisme. Det ligger ikke i kulturkonservatismen at være politisk aktivistisk. Omvendt er DR, Radio24syv m.fl. så gennemført venstreradikale, og derfor er de fleste politikere også ofte ret så radikale, selv de formelt set tilhører forskellige politiske partier. Bare tænke på Frau Merkel, der formelt set er leder af et konservativt parti, men som taler og tænker som en venstreradikal og har ingen problemer med at smadre den europæiske økonomi, den tyske energisektor og undergrave de europæiske samfund gennem massemigration.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2018 @ 14:42

 3. Rune Selsing opremser en række programmer i Radio 24/7 som holdningsmæssigt klart er dybt forankret i den socialistiske ideologi. Nogle af programmerne, som egentlig skulle være borgerlige og neutrale, viser sig at være forklædt og dækket godt ind i med socialistiske holdninger.
  Radio 24/7 forsøgte i agurkertiden, en sommer i juli måned for to år siden, at lade Michael Jalving vikariere med et program. Dette program viste en dyb bekymring hos de lyttere der nu var, nemlig en bekymring om vort lands sammenhængskraft grundet de massive ændringer man så i vort samfund som den muslimske indvandring havde skabt. Et ordentlig og sobert program, hvor jeg aldrig hørte nedsættende eller racistiske yttringer imod muslimer, men alene en dyb bekymring for den ideologi denne muslimske befolkning medbragte sig, nemlig islam. Det var så befriende, at høre eksperter fra alle steder i Danmark, fremkomme med den ene dokumentation efter den anden, om hvilken farlig udvikling vort land bevægede sig ind i med denne ukontrollable indvandring af borgere fra muslimske lande. Brænd ærgerligt var det dog, at ingen politikere var tilstede – alle holdet ferie. Det ville have været rigtigt godt, hvis man havde kunnet forholde dem til den store mængde dokumentation der fremkom fra de mange eksperter.

  Radio 24/7 ville ikke forlænge dette vikariat. Man turde heller ikke at lade denne udsendelse køre i højtiden i vinterhalvåret. Man var berøringsangste og turde ikke lade virkeligheden komme ind i radioen i bedste sendetid. Michael Jalving lavede en af de bedste radioprogrammer der nogen sinde har været på Radio 24/7. Den dækkede rent holdningsmæssigt for over halvdelen af befolkningen. Den ville have været blevet et talerør for over halvdelen af befolkningen, hvis man havde ladet dette program fortsætte. Det havde Radio 24/7 ikke.

  Radio 24/7 vil hellere holde mikrofon til den ekstreme venstreorienterede del af Danmark end at lade flertallets holdninger komme til orde. Vi mangler en radio – eller et landsdækkende medie, som vil dække flertallets holdninger i Danmark.

  Kommentar by Erik Skifter — 2. juli 2018 @ 16:16

 4. 24/7 har en programkategori der hedder Viden. Der er reelt kun et enkelt fast program, nemlig 24 Spørgsmål til Professoren, med Lone Frank. Derudover Hitlers Æselører med Jarl Cordua (jeps, det evindelige nazi-emne, som man kan få 4-6 timer af dagligt på DR2), og så Jeppesens Bibelskole som er småbidder af 6-8 minutters varighed.

  Uvidenhed er styrke – der prioriteres venstresnoet føle-føle over viden på 24/7.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. juli 2018 @ 18:44

 5. Lone Franks programmer er iøvrigt glimrende. Hun ligger ikke under for kulturmarxistiske forklaringsmodeller.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. juli 2018 @ 18:45

 6. Rune Selsing fremfører nogle uimodsigelige pointer. Det der burde være garant for demokratiet er i vidt omfang blevet partiorganer for venstrefløjen. Det er grundet denne ikke-eksisterende diversitet desværre tiltagende vanskeligt, at forsvare public service mediernes eksistensberettigelse.

  Kommentar by marius — 2. juli 2018 @ 21:17

 7. Det er sådan, man fører klassisk kulturkamp. Ram Cordua og de andre rød-liberale løgnere lige i nosserne.

  Kommentar by np — 2. juli 2018 @ 21:41

 8. Der er INTET til den konservative borgerlighed Rune…

  For den eksisterer ikke!

  Borgerskabet er liberal-globalistisk, hvorfor vi har fem liberale globalo-maniske partier i folketinget (V, RV, LA og de konservative).

  PLUS vatpikkene i DF (som ganske vist kører på under og middelklasse stemmer, men som er blå-bloks små hyper-loyale luderdrenge)

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 2. juli 2018 @ 22:25

 9. Jeg kan da konstatere, at Radio24Syv kun gider lave presse om mig og Stram Kurs, hvis de ser chancen for at jorde mig eller partiet. Nattevagten kunne jeg tidligere få lov at komme igennem til, men det blev der hurtigt lukket for sidste år, da radioen opdagede, hvad mine holdninger er.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 6. juli 2018 @ 04:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper