9. juli 2018

Om tyrkisk Islamisk Stat-jihadist: Han skal til Danmark, “… resocialiseres og tilbage i samfundet.”

Torsdag i sidste uge kunne Radio24syv afsløre, at ’syrere i Danmark rejser på sommerture til hjemlandet’. Rejsebureauet Nakhal reklamerer med direkte flyrejser fra Billund til Beirut – og herfra videre med bus til ‘hele Syrien’. Målgruppen er familiesammenførte.

Dagen forinden sendte TV2 dokumentaren ‘Fanget i Syrien’ om den tyrkiske Islamisk Stat-jihadist Ömer Kücükavci, der sidder i kurdisk fængsel, og nu vil tilbage til Danmark. Enhedslisten og Alternativet mener det giver god mening, men værst er dog karoline Dam fra foreningen ‘Sons and Daughters of the World’. Her citeret fra TV2.dk – Mor til afdød dansk syrienkriger: – De er hjernevaskede og skal hjem og have hjælp.

“Den tidligere IS-kriger Ömer Kücükavci er blevet radikaliseret i Danmark, og derfor har Danmark også et ansvar i forhold til at få ham hjem. …

Han er et dansk barn, han er opvokset i Danmark, har gået i dansk skole, og han har båret skraldet ud som andre danske unge, så selvfølgelig skal han hjem. Det er ikke i orden bare at sige, at nu har Tyrkiet lorten. Vi har nogle forpligtelser i Danmark. Der er også familie, der venter herhjemme. …

– De unge bliver radikaliseret og hjernevasket. Der er ikke nogen af de her mødre, der har født en terrorist. Det er noget, de har tilegnet sig ved hjælp af dem, der går rundt på de danske gader og rekrutterer. At sige, at Ömer ikke er vores problem – det er ikke i orden. De har brug for hjælp, siger Karolina Dam. …

– Han har sit liv herhjemme, og han har sin familie her. … vi er nødt til at gå længere end at sende dem i fængsel og smide nøglen væk. Vi er nødt til at forholde os til, hvad de har været ude i. De skal resocialiseres og tilbage i samfundet.

(Ömer Kücükavci, Tyrkiet/Islamisk Stat; Foto: Ballet Magnifique)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93345/trackback

16 Comments »

 1. Den indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorist er Tyrkisk statsborger og så er den ikke længere, når Danske politikere vil importere korandyrkende terrorister til landet så skal de miste taburetten i Folketinget længere er den ikke, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. juli 2018 @ 06:47

 2. Karoline Dams søn har formentlig været et nemt offer for islam, på grund af hende.

  Kommentar by Johnson — 9. juli 2018 @ 07:39

 3. Hvem skal betale for resocialiseringen?

  Kommentar by Menig 442 — 9. juli 2018 @ 08:38

 4. Gad vide hvilke Danske værdier der har radikaliseret ham?

  Kommentar by Santor — 9. juli 2018 @ 08:52

 5. Er der nogen der har soegt saglig viden om denne type her? for eksempel hos Yazidier Koptere eller andre der har haft dem paa naert hold??

  Kommentar by dunk — 9. juli 2018 @ 09:47

 6. Jamen det er jo ren logik for 80% af danskerne, at vi selvfølgelig skal betale for at hente en islamist til danmark, en som tilmed hader danskerne så meget så han uden tøven vil myrde os.
  @6 Dunk
  Jeg kender en.

  Kommentar by Piphans — 9. juli 2018 @ 10:16

 7. “Det er noget, de har tilegnet sig ved hjælp af dem, der går rundt på de danske gader og rekrutterer.”

  Men dem der rekrutterer, inklusive imamerne, dem vil hun jo heller ikke have smidt ud af DK.

  Den eneste forpligtelse DK har overfor personer med dansk pas, der udøver islamistisk terror og mord i udlandet, er at gøre som i Frankrig. Sende militære specialstyrker afsted:

  “Vi finder dem – I dræber dem. Sådan lyder den korte version af franske elitestyrkers arbejde i Irak. Her eksisterer angiveligt et samarbejde, hvor de franske soldater finder og udpeger værdifulde franske mål fra Islamisk Stat, som irakiske soldater efterfølgende dræber.”
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/medie-fransk-militaer-jagter-deres-egne-borgere-i-irak

  Kommentar by Men dog ! — 9. juli 2018 @ 10:33

 8. On Topic/Off Topic

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10742312/medie-mand-med-istilknytning-er-blevet-anholdt-efter-skuddrab-i-sverige/

  “Medie: Mand med IS-tilknytning er blevet anholdt efter skuddrab i Sverige
  Manden har tidligere rejst til Syrien for at kæmpe for terrororgansiationen, ifølge svensk medie.”

  Lad os endelig få de våbentrænede muslimer ‘hjem’.

  Kommentar by Polka — 9. juli 2018 @ 12:32

 9. Nyt ord til ordbogen i 2018: “islamistturist”…. og som andre turister der har været udsat for noget slemt på ferien har islamistturister naturligvis krav på statens hjælp herunder gratis hjemtransport…..akkurat ligesom hr Jensen der brækker benet på den sorte løjpe i Val’d’isere….

  Hvor svært kan det være? …. eller?????

  Kommentar by redneck — 9. juli 2018 @ 13:02

 10. Vi har behov for at statuere nogle eksempler. Og ikke andet end det.

  Kommentar by BE — 9. juli 2018 @ 15:58

 11. >3 Menig 442
  Karoline Dam skal betale.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2018 @ 07:34

 12. Må jeg foreslå at pågældende subjekter udleveres til opbevaring hos Assadregimet, så imens kan vi jo bruge, gerne lang lang lang, tid på at diskutere resocialisering af muhammedanere, ligesom vi har brugt lang lang lang tid på at diskutere -integration og mangodlighed (under shariadhimmistatus selvfølgelig…med dens enfoldighed), og hvordan man får dem hjernevasket tilbage (sammen med nogle enkelte præster og bisper herhjemme- Roskilde og Haderslev bisperne) til en fri og fredelig ikkemuhammedansk verden….når vi så til DR store forbavselsesoverraskelse, som passer til DR intellektuele niveaet, ikke kan finde dem igen, fordi Assad Regimet ikke rigtigt ved hvor de er, eller hvor de har gemt dem? så kan hele den process forhåbentlig gå i glemmebogen :-) :-) :-). God tirsdag.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2018 @ 10:40

 13. Flygtninge på ferie i hjemelandet Syrien.

  Hvor mange somaliere gør det samme?

  https://www.rights.no/2017/11/5-fulle-fly-i-uken-fra-oslo-til-etiopiasomalia-med-flyktninger/

  Kommentar by Hodja — 10. juli 2018 @ 20:22

 14. Altså man holder ferie det sted man officielt er flygtet fra. Jamen så er man jo heller ikke længere flygtning…..og så kan man jo forlænge den ferie hele ens livstid….eller det burde gøre via myndighederne. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juli 2018 @ 13:29

 15. Vel skal den hjernelamme snotunge ikke tilbage hertil, han har valgt landet og værdierne fra, nu flæber idioten så om tilgivelse. Nul, putte.

  Kommentar by LarsB — 11. juli 2018 @ 20:25

 16. 4: fandeme ikke mine, så var han sgi blevet og kæmpet for sit kalifat. og kan forstå at hans såkaldte slægtninge herhjemme heller aldrig har tilhørt de 0,5 procent. :)

  Kommentar by JustDozer — 12. juli 2018 @ 18:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper