11. juli 2018

Horsens: To arabere stjæler fra Spar-butik – “De begyndte at lave pistoltegn med deres hænder…”

Vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Horsens Folkeblad, at de har modtaget tre anmeldelser, men endnu ikke har haft tid til at se overvågningsvideoen igennem. Fra HSFO.dk – Købmand er dybt frustreret: De stjæler mine varer og truer mine ansatte.

“En aften for to måneder siden fandt to unge mænd vej til Spar på Smedetorvet. Begge af mellemøstlig udseende, formentlig i starten af 20’erne, med korte bukser og hættetrøje og med hår, der var klippet kort i siderne og langt på toppen.

Her delte de sig op, så den ene henvendte sig til butikkens lukkeansvarlige med en håndfuld forberedte spørgsmål, mens den anden fyldte en kurv med kød.

[…]

Her fyldte de en kurv med øl, sodavand og energidrik, som de lykkedes med at stjæle.

– Det var her, de to mænd fandt ud af, at de havde overtaget i forhold til vores unge personale, siger Mike Christensen, der har drevet Spar-butikken siden december 2017.

Kurven blev siden udskiftet med en vogn, og diskretionen blev lagt til side.

– De begyndte at lave pistoltegn med deres hænder og sigtede på personalet, mens de sagde ‘vi ses’. Og de råbte på arabisk af en vores 16-årige ansatte, som sad ved kassen. …, siger Mike Christesen.”

(Smedetorvet, Horsens; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 02:59 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/93381/trackback

23 Comments »

 1. Nu kan man også røve en butik ved at true med fingrene, og købmanden spørger seriøst om man skal tage konfrontationen i sådan en situation.. Jeg forstår sgu godt at de griner af os.

  Kommentar by per — 11. juli 2018 @ 03:24

 2. Jo jo Per, men havde købmanden gjort det røverne fortjente, havde politiet pludselig haft uendelige ressourcer at møde op med.
  Jeg er dog yderst enig i din konklusion.

  Kommentar by Lider af danskhed — 11. juli 2018 @ 05:41

 3. Havde købmanden forsvaret sin ejendom og sit personale var politiet kommet væltende og havde anholdt ham. Når barbarene stjæler og røver har politiet ikke tid.

  Kommentar by Danskeren — 11. juli 2018 @ 07:08

 4. Jeg foreslår, at 16-årige kassepiger bevæbnes med kalashnikov og bazookaer og andet godt.
  Der er snart ingen vej udenom.

  Kommentar by Catfish — 11. juli 2018 @ 07:20

 5. Bager arabere citronmåner ?

  Hvis alle danske forretninger lukker og der ikke er flere citronmåner at købe, har politiet et seriøs problem.

  Kommentar by k.m. — 11. juli 2018 @ 08:16

 6. Politiet har ikke haft tid at se overvågningsvideoerne….fordi de har travlt med at fange kriminelle? eller eet af disse “ressourceproblemer” de konstant ævler om? Eller bare gemen dovenskab i uniform?

  Kommentar by redneck — 11. juli 2018 @ 08:19

 7. Til dem der mener at købmanden skulle have “forsvaret sig selv og sine ejendele”…der var to af møgdyrene. To mod én er generelt et dårligt udgangspunkt af indlede voldshandlinger.

  Artiklen siger intet om købmanden var kamp-trænede eller om møgdyrene var fedladende, dvask og utrænede, men det modsatte har nok været tilfældet, hvilket bare gør to-mod-en situationen endnu værre.

  Givet arabernes generelt overdrevent volds-tilbøjeligheder og de mange mange mange eksempler på endda særdeles afstumpet vold, ville situationen med al sandsynlighed hurtigt have endt med en kamp for livet for købmanden. Møgdyrene ville med lige så stor sandsynlighed været ligeglade – desuden siger artiklen at de var “i starten af 20’erne” og det vil sige fulde af sig selv, testosterone-ramte og uden særligt udviklede fornemmelse for konsekvenser samt en overdreven holdning til egen udødelighed. De ville ikke have udvist tilbageholdenhed.

  Købmanden gjorde det eneste rigtige, også givet det faktum at der sad mindst én 16-årige kvindelig kasse ekspedient. (Hvorfor FANDEN man har givet under-18-årige lov til at sidde i kassen er mig fuldstændig uforståeligt, men det er en anden snak. Det er ikke købmandens skyld her, men lovgivningens)

  Dem der handler forkert er først og fremmest møgdyrene, men stærkt efterfulgt af vores allesammens politi, der har mere travlt med fart bøder og racisme anklager end at beskytte borgerne for konsekvenserne af vores allesammens politikeres monumentale fejl mht. befolkningsudskiftningen i Danmark.

  Havde købmanden været kamp-trænede og kunne han få første slag-serie ind, så ville det være en anden situation, men så ville han blive sigtet for vold og møgdyrene være ofrene lige pludselig.

  Kommentar by Vantroende — 11. juli 2018 @ 08:50

 8. Politiet, De skal vel ud og tjene penge til statskassen og har ikke tid.
  Danmark skal vel ikke til at bevæbnes?
  Forsvar dit eget, andre gør ikke.

  Kommentar by P — 11. juli 2018 @ 09:55

 9. Købmanden kan ustraffet lægge billeder af de skyldige op på Facebook. Å Folketingets hjemmeside er de 179 af dem oplistet med billede. Dommerne er lidt mere anonyme

  Kommentar by Træt — 11. juli 2018 @ 10:00

 10. @5 – k.m: Jeg tror såmænd araberne planlægger st erobre Dancake, så forsyningen af citron- og chokohalvmåner kan blive sikret. Forøvrigt kunne Neo-værnemagerne måske med fordel omdøbe citronhalvmånen til at hedde Drømmekage fra Vestager.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 11. juli 2018 @ 10:41

 11. Bare rolig. Pistolhænder er ufarlige, jeg brugte dem selv meget da jeg gik i børnehave.

  Kommentar by XXXXX — 11. juli 2018 @ 10:43

 12. Spar købmanden på Smedetorvet i Horsens har ansat vagter for at give personalet trykhed, de er nemlig begyndt at sige op af skræk for konsekvenserne ved at møde de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, det har givet ro i forretningen blot er problemerne flyttet ned til den nærliggende Fakta butik så forbrydelserne tager ingen ende så længe Søren papkasse og mand sidder på justitsminister posten, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. juli 2018 @ 11:02

 13. Jeg var hjemme paa et kort besoeg,Krystalgade militaer,beton klodser Tivoli ,stor middag paa Raadhus Pladsen er vi blevet en nation af kujoner,jeg tror det,vores vaerdigrundlag (mit) bliver eroderet,jeg havde en mulighed for at lever et frit liv og brugt det,og betalt for det,har ikke fortrudt et minut af det, nu ser jeg saa en nation af skvatmikler,der er grove loejer

  Kommentar by dunk — 11. juli 2018 @ 14:35

 14. Business as usual i islamisk danmark.

  Men Spar kan jo gøre ligesom DSB o.l. skod virksomheder og ansætte de selvsamme muslimske bandemedlemmer som vagtfolk, for det plejer åbenbart at hjælpe når virksomhederne betaler aflad til de nye indehavere af Danmark.

  Kommentar by Piphans — 11. juli 2018 @ 21:35

 15. dunk — 11. juli 2018 @ 14:35 :

  en skam, at du hyggede dig, hvor anders, mens vi herhjemme måtte kæmpe med færre stemmer, alt imens.

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. juli 2018 @ 22:25

 16. @2+3: Der er jo ingen der siger at man behøver ringe til politiet bagefter, de kriminelle gør det jo nok heller ikke. En MAND bag disken istedet for små piger og et baseballbat under disken, sådan burde mange butikker i “berigede” områder indrettes. Det må da også være billigere end at have både ekspedienter og en vagt ansat.

  Kommentar by per — 11. juli 2018 @ 22:31

 17. #7 Vantroende + #16 per, I tænker ikke længere end til 1. runde kan jeg læse. Medmindre naturligvis, at I mener, at man skulle aflive perkerne og bortskaffe ligene. For ellers kommer de tilbage med venner, familie, våben, brændbar væske etc.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. juli 2018 @ 23:27

 18. Pløkke pløkke

  Kommentar by Sindsro — 11. juli 2018 @ 23:37

 19. #15 M.S. Carstens kan paa en maade godt forstaa dig,men nu er sagen lidt mere compliceret end som sadan,det med hyggen maa staa for egen regning

  Kommentar by dunk — 11. juli 2018 @ 23:40

 20. Alle danske butikker bliver drevet af børn og er derfor sårbare for sådanne røverier. Ansæt voksne og tillad, at de må uddele flade…

  Kommentar by Kirurgen — 12. juli 2018 @ 06:53

 21. #17 Hr Snusk
  Prøv lige at læs mit indlæg igen. Det burde fremgå af teksten at jeg lige præcis ikke kritiserer købmanden for at “forsvare sit”.

  Jeg havde ikke møgdyrenes klan/familie dimensionen med, det er rigtigt. men det underbygger kun mit oprindelige oplæg.

  Kommentar by Vantroende — 12. juli 2018 @ 06:57

 22. Vantroende jeg læser dit sidste afsnit i #7 og intet har ændret sig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. juli 2018 @ 12:14

 23. #22 Jamen så ligger den jo bare dér.

  You can lead a horse to water….

  Kommentar by Vantroende — 12. juli 2018 @ 13:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper